Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 6:54

Ééééééértem :)Ja, az ígért tegnapi beszámoló (mai=tegnapi a szövegben természetesen, mert ma már másnap van a tegnaphoz képest :D):Szerintem a mai volt eddigi rövid piliscsévi pályafutásunk leghangulatosabb terepe. Ismét egyetlenemmel és Szellemlóval vágtunk neki erdõnek-mezõnek késõ délután. 5 óra körül indulhattunk ki. Tettünk egy kellemes kunkort a Mónika-völgyben, hogy a lovak (de legalábbis Szelcsinél ezt elõnyösebbnek érzem) többet léphessenek, mielõtt felkaptatnak az emelkedõkre. Aztán elkalauzoltam társaságomat az általam annyira megkedvelt füves vágtaszakasz felé a fenyveshez.Szelcsire ma igazán nem lehetett panaszom. Szõrén mentem persze, de ma kifejezetten kényelmes oldalát hozta, kellemes tempóban volt képes ügetni alattam, akkor sem váltott gyorsabb iramra, amikor Szellemék mellénk trappoltak, vagy elénk kúsztak. Aztán elsétáltunk a pincék mellett (érett must szaga szivárgott valahonnan - bevallom, nem szeretem ezt az erjedés-szagot), majd megtettük azt a néhányszáz métert a faluban, ami visszavezet a földekhez. Néhány kátyuba friss aszfaltot öntöttek legutóbbi ittjártunk óta; hát azt Szelcsinek úgy meg kellett nézni, de úgy, mintha lóevõ szörny, vagy feneketlen mély katlan lett volna mind! De csak lesett nagy kerek szemekkel, radarozó fülekkel, de habozás nélkül elsétált mellettük. Aztán vissza a természet lágy ölére, be az erdõsávba, ami elkanyarog a domboldalon pihenõ kukoricaföld széléhez. Itt is léptünk, tekintve, hogy a talaj elég sáros, és girbe-gurba volt. Meg persze néhol égimeszelõ Szellemék alig fértek el a behajló ágak alatt. :) Meg is kaptam, hová hozo én õket. ;) Nemsokára azonban kiértünk a kukoricás domboldalhoz. Itt jött az út igazán fitness része a lovak számára; egy jó hosszú, elõbb enyhén, majd egy rövid szakaszon nagyobb szögben felfelé igyekvõ emelkedõ. Kellemes, beorsztó tempójú ügetésben vettük az akadályt. Nagyon jól felment mindkét állat, Szelcsi ráadásul szõrén, bár kikönnyítettem rajta így is, de ez nyilván nem ér fel azzal, mint ha nyeregbõl álltam volna ki. Minden esere mindketten különösebb szuszogás nélkül értek fel az egyenessé váló részre, csupán ellankadtak, hajtóssá váltak alattunk. Még egy keveset ügettetük õket az egyenes szakaszon is, aztán lépésre fogtuk. Majd átkeltünk a kis árkon, és már ott is álltunk a másik kukoricás szélén, a fûsávon, jobbról a fenyvesünkkel. Nem átallottunk legeltetni egy kicsit, olyan friss, és kövér volt a fû, nem hagyhattuk csak úgy ott. Néhány harapás után újra elindítottuk a menetet, elõbb egy kis ügetés, majd indulhatott a vágta a szép, tágas, füves síkon. Kétszer is szaladt át elõttünk nyúl az úton, nagyon aranyosak voltak a nagy iszkiriben. Szellemék kissé lemeradva indultak el, hogy majd késõbb beérhessenek, meg hogy szokja a csikó az elmaradást. Annyira jó benne, hogy nem rohan a másik után, szépen leszakadva követtek minket. Szelcsivel is elégedett voltam, egyáltalán nem kellett fognom, szép, energikus, de kellemes tempójú vágtát ment alattam, nem gyorsat, majd mikor a föld vége felé Szellemék beértek, akkor sem gyorsított, és a legkisebb jelre már fel is vett ügetésbe a szakasz végéhez érve. Kanyar után elügettünk a kukoricás rövid oldalán, majd léptünk, és a következõ sarkon ismét elcsábított legeltetésre a kicsattanóan zöld fû. Itt már hosszabban idõztünk, közben beszélgetve, a tájat és egymást csodálva :D Egy órája voltunk már kint, lassan elindultunk hazafelé. Bár még volt idõnk sötétedésig, de ma úgy döntöttünk, nem baj, ha nem az éj leple alatt érkezünk be, hanem hamarább. Úgyhogy innen fogva szépen hazasétáltunk. Egy hosszú szakszt ki is hagytunk, amely alkalmas lett volna más jármódokra, helyette inkább a vadregényt választottuk; vadcsapásokon, kusza dimb-dombokon ereszkedtünk le, vágtunk utat magunknak jó darabon. Ez is nagyon jó volt. Aztán visszatértünk az útra, amely hazafelé tart, de az utolsó két domb megmászása elõtt még itt is hagytuk a lovakat falni a dús fûbõl.Már így is szürkült erõsen, mikor a kapuhoz értünk. A legel túlsó felén kivenni véltük egy teljes izgalomban rohangáló ló alakját. Elõször azon tanakodtunk, vajon kinn maradt-e véletlenül a beengedésnél, vagy mit keres ott?.. Aztán, mikor tovább szaladt a legelõ kerítésének vonalán, megállapítottuk, hogy ez bizony kint van, kívül a területen. Majd erõsen hunyorogva azt is megállapítottam, hogy nyereg is van rajta. Valakit elhagyott. Rövid töprengés után egyszerre megállapítottuk, hogy ez biztos a Mónika. Gyorsan bevezettük, lenyergeltük a lovakat, hogy aztán induljunk a szabadon lévõért. Közben meg persze fokozódott aggodalmunk a ló gazdája miatt, hogy vajon hol lehet, mi lehet vele. De az események gyorsan megoldódtak sorra; Mónikának lett annyi esze, hogy megkerülve a legelõt, és a mellette lévõ másik területet, hazafusson, és megálljon a kapu elõtt. Hõs egyetlenem behozta. A ló maximálisan fel volt pörögve, csorgott róla a víz, nyerített, mint a veszedelem. Mire eljutottunk volna ismét a lovasa gondolatáig, az már meg is jelent a legelõ felõl gyalog, és hamarosan befutott az istálló elé. Szerencsére semmi baja nem esett, sem neki, sem a lónak.A mai terep igazán jó volt, igazán terep. Szép nyugalmasan mentünk, Szelcsi sem hisztiskedett ma, kedvvel, de szelíden ment alattam, az utunk is szép volt, a kedvünk is jó volt, minden, de minden jó volt. :)

Edited by Dé, 2005 október 6. - 7:36.

#3002 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 9:08

No itt aztán van szervezkedés :) :yeah: Nézem a fórumot és minden egyes hétvégére akad legalább egy fórumos találkozó: 10. 08.-a Hosszúhomlokék Hórukkpartija, 10. 15.-e ha (minden jól megy) Tatabányai régió által szervezett Dióspusztai méneslátogatós, majd tóparti Grill-Koktél Pubban vacsorázós (kiemelés a figyelemfelkeltést szolgálja :) ), 10. 22.-e Silveradoi CART bajnokság, 10. 29.-e PH látogatós, 11. 05. vagy 06. Vgigi látogatós....Hhhhuúúúú csak gyõzzem tintával meg hellyel a határidõnaplóban :guny:

#3003 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 11:40

No itt aztán van szervezkedés  :)  :yeah: Nézem a fórumot és minden egyes hétvégére akad legalább egy fórumos találkozó: 10. 08.-a Hosszúhomlokék Hórukkpartija, 10. 15.-e ha (minden jól megy) Tatabányai régió által szervezett Dióspusztai méneslátogatós, majd tóparti Grill-Koktél Pubban vacsorázós (kiemelés a figyelemfelkeltést szolgálja :) ), 10. 22.-e Silveradoi CART bajnokság, 10. 29.-e PH látogatós, 11. 05. vagy 06. Vgigi látogatós....Hhhhuúúúú csak gyõzzem tintával meg hellyel a határidõnaplóban  :guny:

Hozzászólás megtekintése

A PH nagyishoz :D én is eljönnék. :D :yeah:

#3004 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 12:38

Ha valakit a Dióspusztai méneslátogatás és az utána következõk érdekelnék, kérem jelezze a tatabányai topicban...Gyertek el legyünk minél többen, bulizzunk egy jót :yeah:

#3005 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 12:40

De amikor engem látogattok, akkor én viszlek át benneteket PH-hoz, nem? Bár a Fanni is tudja, merre van...

#3006 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 13:15

De amikor engem látogattok, akkor én viszlek át benneteket PH-hoz, nem? Bár a Fanni is tudja, merre van...

Hozzászólás megtekintése

Melyik Fanni? Az én lányomról van szó?

#3007 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 18:21

Nemhiszem Don! ;)holnap elvileg Simo-zom... drukkoljatok... nehogy levessen a hátáról :DPersze ha egyátalán meg tud majd mozdulni és nem gyökerezik földbe a lába szerencsétlennek... :dev:

#3008 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 18:45

Az én unokatesóm, Fanny! :D PH! Ígértél magánt, ha már hiába kerestünk a lovardában!! :huh:

#3009 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 19:13

PH! Amikor azt írják, hogy PH nagyi, arra már felsemkapodafejedet? :confused: :dev: :D

#3010 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 19:15

Az én unokatesóm, Fanny! :D PH! Ígértél magánt, ha már hiába kerestünk a lovardában!! :huh:

Hozzászólás megtekintése

Mé? Jár lovardába????? :confused: Tud lózni????? :confused:

#3011 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 21:12

Emberek, ma rájöttem, hogy a november elsõ hétvégéje, az 5-6, és én akkor szeretném Veronában tudni magam... Ha összejön, akkor lehet, hogy kimaradok abból a túrából :hupp: Tényleg sajnálom, bármennyire is jó lesz Veronában. Ti nem szándékoztok jönni? Az lenne a lehetõ legjobb találkahely :yeah:

#3012 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 21:26

Don! Bebizonyítsam???????????? :rolleyes: Mellesleg már nagymama vagyok, de lóilag még csak most leszek :pVgigi! Írom máris! ;)

#3013 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 22:04

Emberek, ma rájöttem, hogy a november elsõ hétvégéje, az 5-6, és én akkor szeretném Veronában tudni magam... Ha összejön, akkor lehet, hogy kimaradok abból a túrából  :hupp: Tényleg sajnálom, bármennyire is jó lesz Veronában. Ti nem szándékoztok jönni? Az lenne a lehetõ legjobb találkahely  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Palo!!! És azt nem mondod le miattunk???? :huh:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 7:15

Gigi, a novemberi találkát szerintem úgy gondolták, hogy akkor Vörösvár. De lassan már nem tudom követni :DPalo! Én megértem ;) ÉS tényleg tuti találkahely lenne, ha futná, de most nem igazán. Viszont hozzál ám ajándékot! :dev:Tegnap megint iszonyat jó terepet mentünk. Úgy volt, hogy délelõtt dógozom, így ki se jutok, mert este 5-tõl kreszre vissza kellett érnem. Aztán jó késõn kiderült, hogy mégsincs dolgom, de akkor már elment az utolsó olyan vonat, amire érdemes lett volna felülni... Egész elszontyolodtam, mikor felhívott Szellem, hogy mindjárt végez, futás kifelé a lovakhoz! Ki is futottunk, gyorsan felcuccoltuk õket (a nyerget megint lespóroltam), irány kifele. Elmentünk a múltkor sötétben félbehagyott úton, és kiértünk Klastrompusztára egy lovardához. Van hozzá egy réginek tûnõ military-edzõpálya-féle izé is, pár rögzített akadállyal. Pl volt ott egy ilyen erdélyi-kapu kinézetû valami, na attól Szellem keményen befosott, nem értette, mi az, ott horkantgatta negyed órát :D Aztán legeltettünk arrafelé egy jót (iszonyú szép rész, van kép, majd egyszer rakok), és hazaindultunk. Volt egy pocsolyában átkelõs gyakorlatom Szelcsivel, ugyanis a sötétben leküzdött két pocsolyából az egyik világosban sem tetszett neki, pedig nagyon gagyi pocsolya, ennél sokkal nagyobbakat is átsétál nyugisan. De ezt ugrani lehet csak, meg oldalra kitérve, engem belekenve a sövénybe... Úgyhogy leszálltam, és néhánysor átvezettem rajta, amíg normálisan át nem sétált, Szelleméket meg odaállítottam, ahová mindig ki akart ugrani, hogy majd most nem tud. Aztán felültem, és úgyis átsétáltunk, érdekes, most már ment a dolog. Aztán haza.Már sietni kellett, megegyszetünk, hogy úgyis eltettem váltóruhát, meg a kresz-cuccot, innen egyenesen odavisz Szellem. Ekkor jöttem rá, hogy nem hoztam utcai cipõt, ez meg egy merõ agyagos sár és lószagú volt, ebben igazán nem mehettem! :huh: Jó, akkor mégis haza... 10-esen Piliscsaba és Szentiván között dugó, mert egy részen 1 sávra szûkítettek lámpával, de segáz. Itthon 5 perces gyorsasági rekord döntése átöltözés-rendbeszedésbõl, aztán uccu neki, 17:03-kor estem be a kreszre :D Szóval mozgalmas volt, de nagyon jó!

#3015 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 10:29

Reggeli séta (azaz elsõ terepem Simoval) - hogy tõlem is legyen már valami hosszabb...Reggel korán keltünk, mert a lányomék vaddisznó lesre mentek a Mogyoró-hegyre, fél 8-ra a suliban kellett lenniük... no gondoltam, uccu neki én meg kimegyek Simo-hoz.Elõször arra gondoltam, hogy a pályán dolgozom vele egy fél órát, hiszen kedden volt kinnt utoljára, azóta csak lazított. Aztán ahogy közeledtem a lovarda felé egyre erõsödött bennem az a gondolat, hogy inkább terepezni kéne ebben a gyönyörû ködfátylas, feljövõnapos, harmatos idõben... Mire kiértem döntöttem. Irány az ismeretlen. Hallomásból tudtam, hogy Simo kedves , bátor állat, így gondoltam nem fog az elsõ fûszáltól sikítófrászt kapni, mint Linda.Nyergeltem, indultam. Arra felé vettem az irányt, amerre legutóbb Gigivel mentünk, azt legalább az elsõ 50 m-en ismertem.Simo szuszogott, kapkodta a patácskáit, de láttam, hogy tetszik neki, hogykifele megyünk a lovardából. Igen hamar elértem arra a helyre, ahol legutóbb Lindával, Flancival, Gigivel visszafordultunk, vigyorogtam is magamban, hogy Linda nem dolgozta agyon magát legutóbb. Most az volt a különbség, hogy Simo határozottan ment elõre, nem tojt be semmitõl, fülelt, szimatolt...Én meg ráértem nézelõdni. Ügetni még nem akartam, kicsit csúszósnak tûnt a talaj, elsõre nem kéne mindjárt vagánykodni. Kezd igen szép lenni a táj... sárgák, vörösek , de még mindig jó sok zölddel! :) És én még egyedül nem is voltam kinnt... szal éleveztem a dolgot nagyon. Egyszercsak balra kiszúrtam egy dombot, látszik rajta, hogy mászatásra szokták használni... Simo még nem tudja, de kap majd pár köteg izmot, ezt biztos ki fogjuk próbálni, ha már egy kicsit többet megyünk együtt...Elkezdtünk ügetni kicsit, ott ahol láttam elõre, hogy mi lesz, és az út is megfelelõnek tûnt... friss volt a kicsi, látszott hogy már két napja nem dolgozott, ment volna rendesen, de aztán a tudtára adtam, hogy én nem szeretem, ha a ló választ tempót.Aztán jött egy nagyobb kanyar, visszavettem lépésbe. Baktattunk, nézelõdtünk, egyszercsak egy nagyobb tisztás következett és Simo fülelni kezdett. Gondoltam vagy õz, vagy vadkan, vagy fácán. A madár jött be. De nem is egy , egy egész csapat röppent fel elõttünk úgy kb. 10m-re. Simo a füle botját sem mozgatta. juj, ennek nagyon örültem!!!! Végre egy ló, amelyik nem gazol be!!!! Örömöm nem tartott sokáig... Épp beértünk egy magasabb gazos részre, és a bokrok aljában megláttam egy nagy fehér mûanyag tartályt. Valaki gondolom ottfelejtette :gm: el is mentünk mellette szépen, de valószínûleg a hátunk mögött félelmetesebb lehetett, mert Simo akkorát ugrott, mintha megcsípte volna valami.... Alig lehetett megfogni, de azért szerencsére sikerült. No gondoltam, ennek fele sem tréfa... megfordítottam, hogy nézzük csak meg újra, akkor már szembõl is egy lóevõ szörny rejlett a fehér mûanyagban.... fújtatott, toporgott, nem akarta közelebbrõl megfigyelni. Na azért csak sikerült rábírnom, elmentünk mellette újra és újra. Aztán gondoltam egyet, lemásztam és odavezettem. Megszagoltattam, megdobogtattam.... ettõl láthatóan megnyugodott a kisló, így visszaszálltam és folytattuk utunkat. Aztán ránéztem az órámra és úgy döntöttem mára ennyi elég lesz, inkább visszafordulok, nem tartok további felfedezõ utat. Igenám, de megint el kellett haladni a fehér izé mellett. Na mondom, most vagy egy negyedórás vita lesz, vagy elmegyünk mellette szépen. Jó elõre jelezgettem a lónak, hogy figyeljen és láss csodát, ugyan kiguvadt szemmel, meg kunkori nyakkal, de lényegében ugyanolyan tempóban egyenesen, nem ugrabugrálva elmentünk mellette! Dícséret a lónak, és dícséret nekem is ;)aztán hazafelé ismét a nagy mezõn.. ügettünk kicsit, hallgatóztunk, füleltünk... a távolban egy traktor dolgozhatott nagy serényen, mert Simo nagyon kagylózta, de aztán inkább nem törõdött vele. Nemsokkal a mezõ vége elõtt nagy csörtetéssel egy fácán reppent fel, közvetlen mellettünk, de úgy látszik Simot nem érdeklik holmi madarak. Ment, mintha mi sem történt volna. Azért eszembe jutott Linda, vele valószínûleg Csobánkánál sikerült volan fékezni a tûkanyarban, vagy még esetleg a patikába is berongyolt volna ijedtében.... Szóval nagyon örülök, hogy Simo ilyen kis bátor!Hazafelé azért már éreztem, hogy kicsit fáradt, de a karámokat meglátva, meg beszippantva az istálló felõl jövõ szellõket megszaporázta lépteit...Egyátalán nem izzadt meg, hiszen kis lájtos terep volt, és nem volt min izgulnunk...Otthon patamosás, kis fésülködés, és már vonulhatott is a karámjába pihizni. Szerintem jól érezte magát!Elsõre nem is rossz.... :yeah:

#3016 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 11:49

Na, ez teccett. Szinte éreztem a mezõ friss illatát. Már érezném én is egy kicsit. Télleg tud lózni. ;) Van ideje lózni, nahát, mégilyet? :rolleyes:

Edited by don quihote, 2005 október 7. - 11:51.

#3017 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 12:11

SOS!Kellene nekem Palomino telefonszáma!Ha valakinek megvan küldje át magánüziben légyszi!!!Éva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 15:02

PH, ügyesek vagytok, gratula a terephez! :ang:Én ma nem jutottam ki Szelcsihez, 3-ig melóztam, utána már nem volt értelme vonatra szállni, mert este próbára megyek. :( Kár, ma jól esett volna anyóka körül matatni, kicsit frusztráltan ért véget a munkanap. Én hibám is, nem is. De szarnak szar volt. Mindegy.Ízelítõ a tegnapból: http://img.tar.hu/di...mg/16677617.jpg

#3019 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:17

donqui! Elég rég ültem lovon, úgy kb. 2 hete, úgyhogy annyi idõm nincsc, meg hogy LIndán nem tudtam lovagolni nemis nagyon volt kedvem.... de most Simo nagyon jó volt, szegény... nem ússza meg! :DDé! Köszi! Tényleg jól éreztem magam... kicsit kiszellõztettem a búráma, és egy kicsit más mint bennt kerengeni a pályán...Gépet majd viszek legközelebb. Ma csak telefon volt nálam, hogy tudjak hívni segítséget, ha elszórna valamerre :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:22

A szellõztetés az mindig jó... :) Legközelebb vágtázni is tessék ám! :kocc: ;)Jaj, Szelcsit is lekaptam az új parókájában! Csak elfelejtettem feltölteni. De majd most, még van pár percem a buszindulásig, ezt gyorsan pótolom. Nem egy nagy sikerû kép, de a ló, meg a légyfüggöny látszik. :) http://img.tar.hu/di...mg/16679547.jpg

#3021 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:23

Ph, az adataidnál az a ló Lindus?

#3022 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:24

Tötõ! Az a lóóóó! Igen! :) Csodaszépséges Lindus!!!! :) Miért?????? :rolleyes:

#3023 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:26

Áh, semmi, csak mert k... öhhhö, nagyon szép :P

Edited by tötõ Zsó, 2005 október 7. - 16:26.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:27

És a PH?! Õ nem szép? :D

#3025 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:34

Jajjmá Dé!!! PH csak ront a képen.... de mindenáron közöset szerettem volna....Tötõ!!! Köszi szépen!!! :) Nekem is tecccik.... :rolleyes: õ volt a szerelem elsõ látásra... mostmeg már marad is! :yeah:

#3026 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 16:43

A napcsi szemcsis néni a ló mellett? :gm: :gm:

#3027 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 20:38

Néni??????????????????????????????????????????????? :nem: kikérem magamnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azénvagyok :hupp:

#3028 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 21:01

Ja, akkor én más képet néztem :D :ang:Szépek vagytok :) (Kezdek rákattanni a kevésjegyes pej arabokra... :confused:)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 22:05

Amennyiben a hóka kevés jegy... :D

#3030 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 22:06

Olyan vaaaagy! :D Amúgy a lámpásnál igenis kevesebb :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 22:12

De a csillagnál, vagy a semminél meg több! Heheheee! :DNa jó, abbahagytam, szétoffolom a kedvenc topicom :gm: :ang:

#3032 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 12:38

PH! Lovasszekrényed van? Jó nagy. Meg lovasgatyát akar a Pali, úgyhogy ha átjössz hozzánk és van nálad, szerintem megnézné. A másikat a szarvas szétcincálta. :( Ha úgy állok anyagilag, akkor nekem is kellene egy. Hívtalak, csak nem vetted fel.

#3033 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 17:27

Tötõ! A hóka négylábkesely, hasfolt.... ennyi csak ami fehér van Lindán! :DLovasszekrényem van. Rendelésre, mert nem férnék be tõle a bótba... zõd míanyag... nekem is olyan van, és szeretem :)Gatyaméret???????????? Méretek????Paloval egyeztess, neki adtam el legutóbb egy olcsó de jó gatyát. Kérdezd meg, hogy még megvan-e neki.... :D :dev:Azmeg, hogy hívsz és nem veszem észre, nálam teljesen természetes :D Bocsi, de elfelejtettem magammal vinni azt a telefont... a másik számom nincs meg????????????????????????

#3034 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 17:37

Ízelítõ a tegnapból: http://img.tar.hu/di...mg/16677617.jpg

Hozzászólás megtekintése

Atyaég! Dé, micsoda helyen lovagoltok. Azt hittem elõször, hogy valami kanadai csodafotó. Aztán felismertem Szellemet. :D

#3035 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 18:29

Adrienn! TÉnyleg olyan! Csak a hegyek nem olyan csúcsosak!!! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 19:18

PH! Mi a másik számod? :huh: Ide vele! :DAdrienn! Ugye, mi is szeretjük ám a környéket! :kir: Vannak még durvább hegyek is, még nem csináltam mindenrõl fotót, amirõl érdemes. :)Ma is voltunk kint 3 órát gyönyörködni. :) Majdnem teljes csoportkép I.Majdnem teljes csoportkép II.

Edited by Dé, 2005 október 8. - 19:31.

#3037 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 8. - 22:18

Dé! Jól néztek ki így együtt!!! De jó Neked! A 2 szerelmeddel ûzöd a hobbydat! Nagyon-nagyon klassz Nektek!Mi is csináltunk képeket, csak nem találom a madzagot, amivel rá tudnám tenni a számítógépre... :hu: Van nálunk egy új ló, fekete, egyik szeme kék, de nagyon világos, a másik barna, majd lefotózom õt is. Vemhes...kíváncsi vagyok, a csikó örökli-e. :) Ma találtam egy telefont, a lovarda környékén (az egyik lovas hagyta el), majd kicsivel késõbb ezt a lovat, aki valami rejtélyes módon kibújt, vagy kiugrott a pályáról, ahol ideiglenesen el van szállásolva napközben, hogy a többiekkel ismerkedjen... :D Azért furcsa, mert mióta a gazdája egyszer kijött és lefutószárazta, vállból annyira sánta, hogy alig bír menni. Na, vannak ilyen paranormális ügyek nálunk. :D

#3038 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 10:17

Nahát! Itten valakinek ma születésnapja van. :kocc: Kinekis, kinekis. :confused: Hát annak a nagyszájú KIWI-nek. :rolleyes: Igaz csak akkor jön fel a pacira, ha valakit piszkálni lehet. :yeah: A volt pasiját meg bent tartja a suliba. De azért nagyon boldog szülinapot kívánok Neki. Szegény, évrõl évre öregszik. :D Azért a pacsizás egyszer úgyis meglesz. :gm:

#3039 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 10:49

KIWI!!!Boldog Szülinapot kívánok én is!!! :ang: :kocc:

#3040 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 12:10

Csatlakozom!!! Kiwi!!! Merre jársz!? Itt mindenki téged köszönt!!!!Mellesleg mi legyen a transport szettel???? Már nagyon pedzegetik.... ráadálsul kettõ garnitúra... adhatom a kéket is, vagy jössz érte??????Gigi! Kûdöm magánban! ;)