Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#2961 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 22. - 22:13

Ok, de majd próbálj meg szólni elõtte :)

#2962 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 28. - 7:53

Nagyon jó volt Vegáéknál, minden szuper volt, köszönet Nekik és Kisérõiknek! :yeah: A szombati túrán köszönet Zolinak és Juditnak, akik a saját házuknál vendégeltek meg minket isteni nutellás palacsintákkal és nagyon finom italokkal! :kocc: Még az esõben visszalovaglás is élvezetes volt! :) Külön köszönet Adriennek, aki az esõben is kitartott és visszakísért minket. :kocc: Klassz csapat vagytok! Ami különlegességek voltak, kompról lejõve Árva és Gábor már pancsolt a Dunában, Éva búvárt játszott, olyan homokos talajon ügettünk, hogy hátúl semmit nem láttunk, a levegõvétellel is gondok voltak :dev: , másnap rönkös, mozgó, lólábgyilkos hídon átkelés, Vegáék süllyedése a patakba, Bori leesése a rönkökrõl a vízbe :eek: , hatalmas vágta akkora mezõn, hogy csak néztünk, (mi már ügettünk, sõt léptünk a végén-szegény Haramia úgy ki volt :dev: ) olyan ösvényeken mentünk, hogy volt, hogy le kellett szállnunk, mert nem fértünk el a lovon :D , Bori újabb jelenete a betonozott patakba, utána lovasnagyságú bozótban lépegetés, elõl Árváékkal, õk törték az utat a többieknek :cool: , végül a vizes átkelés. Gyönyörû tájak és változatos domborzati viszonyok vannak arrafelé! :yeah: Este cicaetetés után Vega és Hugi nagyon jót sztoriztak nekünk a lovastáborokól, jókat nevettünk, nagyon élveztük! Képek (a kimentett "lápi cicókkal" együtt) késõbb a képtáramban lesznek.

#2963 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 28. - 10:28

Nocsak, kalandos túra lehetett :) Ilus, este mailban átküldöm Bölény képeit is. (ha változott a címed, add meg az újat magánban!) A vaxos és a kalap rendben visszaérkezett!

#2964 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 7:56

Nem, nem változott. :) Viszont, ha találtok egy barna bõr (talán kissé sáros) hátsó hevedert, akár kint, akár a terményesben, az az enyém..valahol ott hagytam. :(

#2965 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 29. - 18:33

A kalandok közül kihagytam véletlenül a "kincskeresést", ha nincs Gábor, sosem tudom meg mi ez a dolog itthon és külföldön. :yeah: ;)

Gábor GPS-ének útmutatásával és mert Gábor itt már talált "kincset", Vega sikeresen (újra)megtalálta, amint majd az a fotókon látszik. :)

Fotók
ITT

#2966 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 30. - 13:54

A kalandok közül kihagytam véletlenül a "kincskeresést", ha nincs Gábor, sosem tudom meg mi ez a dolog itthon és külföldön. :yeah: ;)

Pedig van ilyen topic is. ;)

Jó volt végig nézni a képeket, nagyon szép helyeken jártatok. :)

#2967 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 31. - 21:35

...
Fotók
ITT

Meg ITT is :)

Ezek a fogadóbizottság lubickolásáról készültek, meg az örömteli találkozásról.

Végre sikerült gyártanom egy netes albumot, így lesz hová tölteni a képeket

#2968 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 1. - 18:25

:dev: Így szoktam más topicot nézni, pláne, ha nem értem mirõl van szó. Lusta vagyok utánajárni. :D Ha sima kincskeresés lett volna a címe... :D Köszi a képeket Adri! :kocc:

#2969 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 2. - 8:17

Adrienn, nagyon boldog szülinapot neked :kocc: :kocc: (tegnaptól még egy hétig :) )

#2970 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 2. - 11:06

Köszönöm szépen :) :ang:

#2971 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 3. - 22:09

Isten éltessen soká, ló egészséget!

#2972 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 4. - 11:13

Boldog szülinapot Adrienn! :kocc: Ide is bemásolom: Hihetetlenül jól éreztem magam a felnõtt táborban! Nagyon jó társaság gyûlt össze! Mindenkinek köszönöm, hogy tolerálta a kislányom jelenlétét. Külön köszönet Dzsónak a gyermekfelügyeletért! :) Az edzések szuperjók voltak! Mindent köszönök Nikol és Vega!

#2973 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 4. - 15:41

Évi, Csuti, nektek is köszi .) Valahogy elkerülte a figyelmemet a felnõtt tábor, de tényleg nagyon jó hangulatban készülõdtetek reggel, amikor kimentem. Ha lesz jövõre is, én is benevezek:) Addig elõkeresem a cicanacim és gyakorolom, melyik a jobb és bal kezem ;)

#2974 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 5. - 6:35

Addig elõkeresem a cicanacim és gyakorolom, melyik a jobb és bal kezem ;)

Bevallom, a második nap estéjén már komoly koncentrálást igényelt, hogy melyik a bal és melyik a jobb oldal, illetve, melyik a kezem és melyik a lábam :D

Boldog Szülinapot Adrienn!

#2975 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 25. - 18:41

Gondoltam, felhozom a topicot, mert már Amerikában is a farmot reklámozzák ;)

jav: "A", mert már helyesírni sem tudok...

Edited by Adrienn, 2010 augusztus 25. - 18:43.

#2976 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 1. - 23:32

Úgy emlékszem, tavaly néhányan igénybe vettétek a Németországban élõ lófogász ismerõsöm szolgáltatását. Ha meg voltatok vele elégedve és szükség lenne rá most is, hívjátok fel, mert itthon van, okt. 5-én, kedden Budapest környékén lesz. Aznap este utazik vissza, tavaszig nem is jön haza. Továbbra is kedvezõ áron dolgozik, minél több lovat kell rendbe tenni, annál kevesebbe kerül a szolgáltatás. Szalai Zoltán: 20/522-22-600

#2977 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 2. - 9:34

Szalai Zoltán: 20/522-22-600

Pende szólt, hogy túl sok a szám, és valóban. :)

Helyesen: 20/522-26-00

#2978 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 5. - 9:43

Fórum Realtime most szerdán (holnap) a volt Rolling Rock-ban a Kosztolányin. Bõvebben a topikjában!

#2979 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 10. - 23:00

Már azt hittem megvan a Csepin ellopott Podium nyerge. Szorult volna Vega ha ráküldöm :D

#2980 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 12. - 10:59

Ide is felteszem mert hátha valaki nem olvassa a leveleit vagy éppen nincs rajta a farmos levlistán. Újabb felkérés. Lassan már hagyományõrzõ jelleggel szeretnénk megszervezni az "Októberi születésnaposok" összejövetelt. A kérdés az lenne, hogy esetleg lenne-e kedvetek most 17-én egy kis ünneplésre, szokásos jó hangulatú bulira a tanyán. Valami vacsorával készülünk de még képlékeny mi lenne az. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk. Ha jönnétek kérlek jelezzetek vissza hogy tudjunk kalkulálni. Csaó. Fakó :)

#2981 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 10:45

Bulizzunk! Rengeteg okunk van rá, pláne, hogy rég volt már buli :)
Nem csak szülinaposok lesznek, hanem lóavatót is tarthatunk :dev: :

Sietek a gazdihoz (mert meggazdisodott :kir:):
http://img1.tar.hu/l.../91742351.jpg#3

Boldogok:
http://img1.tar.hu/l.../91742806.jpg#3

#2982 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 11:18

Na! Ez alkalomból hátha végre én is eljutnék. :) Ööö Évára regáltam, nemtom az eredeti koncepcióba nem vegasosok is beférnek-e, de max. majd máskor. :) És így még jobban megnézve a 17-e nekem nem is jó. :(

#2983 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 11:34

Éva!!! Családban marad?!?? :kir: :ang:

#2984 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 11:40

Éva!!! Családban marad?!?? :kir: :ang:

Marad :)

#2985 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 11:43

Szívbõl gratulálok! Titokban reméltem ám, hiszen szerelem volt elsõ látásra! :cool:

#2986 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 11:45

Szívből gratulálok!
Titokban reméltem ám, hiszen szerelem volt első látásra! :cool:

Azért éles váltás Wapi után :D

Köszönjük szépen :D

Edited by Eva, 2010 október 14. - 11:52.

#2987 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 12:21

Bulizzunk! Rengeteg okunk van rá, pláne, hogy rég volt már buli :)
Nem csak szülinaposok lesznek, hanem lóavatót is tarthatunk :dev: :

Sietek a gazdihoz (mert meggazdisodott :kir:):
http://img1.tar.hu/l.../91742351.jpg#3

Boldogok:

De szép!!

#2988 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 12:27

Azért éles váltás Wapi után :D

Nagyon-nagyon kiraly! :) Csodalkoztam volna, ha Bouget meg tudott volna valni tole. Azonnal beleszeretett tenyleg.

Megprobalok en is kimenni a buliba.

#2989 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 16:34

Na! Ez alkalomból hátha végre én is eljutnék. :)

Ööö Évára regáltam, nemtom az eredeti koncepcióba nem vegasosok is beférnek-e, de max. majd máskor. :) És így még jobban megnézve a 17-e nekem nem is jó. :(

Zsuzska persze hogy beférsz!
Örülnénk ha eljönnél mert nagyon régen láttunk ám :)

Mellesleg kissé ütõdött vagyok mert a szombat az nem 17 hanem 16.

Vagyis a buli 16-án szombaton lesz és természetesen mindenkit szeretettel várunk vegaszost vagy nem vegaszost egyaránt.
:kocc:

#2990 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2010 október 14. - 19:31

Köszi Fakó :) Terveztem már párszor a látogatást lóavatók kapcsán, de eddig még nem jött össze. Most sem fog, 16-án ugyanis Villányban fogok borozgatni és 17-én jövök haza, de gondolok majd rátok. ;) Isten éltesse a szülinaposokat és az újdonsült/ismételt lótulajokat! :kocc:

#2991 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 13:01

Drágáim! A beszólós topikban részletezett okok miatt nem tudok kijutni a farmra. Ha vki ma, holnap délelõtt vagy vasárnap akármikor menne ki, és tökre útba esne neki Dkeszi Fót felõli vége (Alagliget), és esetleg vágyna egy útitársra szerény személyemben, akkor csörgessen már meg, legyen szíves! 0620/3159245. Köszönet és hála! Juca

#2992 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 16:01

Jucc, én szándékaim szerint megyek ki vasárnap, szívesen felveszlek, de még nem tudom a részleteket. Azaz, hogy mikor. Ha így is jó, addig még megbeszéljük. :)

#2993 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 16:55

Szegény lovak tûrõképessége rendesen próbára van téve. Döncike múlt héten alig bírt annyi idõre nyugton maradni, míg felnyergeltem. Nem lesz irtás?

Rég jártam a topicban, ezt dobta fel nekem mint aktuális hsz-t. :gm:

Vega, te élsz még? És Hugi? Mostanában hiába várunk benneteket a realtime-okra... :(

Boldogok:

Gratulálok! Dutra lett a neve? :kir:

#2994 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 17:05

Nagyon meg vagyok ám hatva! :ang: PÉváékkal megyek ki holnap, de Mokány Zsolti is hívott. Köszönöm nektek! Csuti! Vasárnapról még beszéljünk! Én a fenti számon általában elérhetõ vagyok, de holnap elkérem a tiédet Nikoléktól. Neked annyira nem esek útba, úgyhogy csak akkor élek vissza a helyzettel, ha nincs más. ;) Köszönöm! :ang:

#2995 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 17:36

Jucc, a vasárnapi ajánlatom még mindig áll. Nekem nem kerülõ.

#2996 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 18:01

Jucc, en is tokre kivinnelek, ha mennek vasarnap, de nem megyek. :D Szerintem, azt hitte en irtam, amit Te irtal Adrienn. :D Jucc, most olvastam, a 3. kivansagod. :eek: Nagyon vigyazzal magadra! Kobak, sot inkabb bukosisak, gerinc-, terd- es konyokvedo. :D

#2997 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 3. - 18:02

Jajaja! Lehet agysérülésem lett, hogy már olvasni sem tudok! :D Köszi Adrienn! Akkor még jelentkezem majd! :ang:

Visszaolvastam és nem tudom, hogy kevertelek ide Csuti?! :eek:

#2998 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 4. - 19:57

Dutra lett a neve, majdani papírjain Cserfes Dutra szerepel majd :D Ma pedig haza költözött Vegaszba :ang: Ez sem rossz sztori, hiszen egész héten esett és nem tudtuk eldönteni mi legyen. Végül az eredeti verziónál maradtunk kis módosításokkal, így Dömével és Dömpivel útnak indultunk, hogy kíséretet adjuk Dutrának, akivel Bouget és fia Andris haza sétáltak, mi Csutival eléjük mentünk, majd Zapolyaval váltottak és hazakísértünk õket. Az utak ahol autók is járnak, járhatatlanok voltak, ahol nem járnak ott teljes szélességben tócsa volt befagyva. Oda felé még tudtunk néhány helyen haladni, Döme is Dömpi is nagyon lelkesek voltak, vissza felé már csak léptünk. A rövidebb utat választva, a hegyen és Csomádon keresztül. A kocsmát kihagytuk végül, mert a készleteink sem nagyon fogytak (kivéve Csuti laposüvegének tartalmát, amit ránk hagyott :D). Naplemente elõtt vissza értünk, Mokányon kívül senkit sem hatott meg érkezésünk a ménesbõl, de mint tudjuk õ udvarias és köszön mindenkinek :) A nagy találkozás annyi volt, hogy Dutra nagyon megörült Dömpinek, Dömpi viszont sunyítva elhajtotta a fenébe :dev: A ménest sem hatotta meg a visszatérte, csak bébiszittere Ifke és a másik fríz csikó kicsi Ifke volt hajlandó vele szaladgálni egy kicsit. Jól elfáradt a kiscsaj, egy hónap számûzetés után, ekkora túra rendesen kivette az erejét, de a mienket is, pláne a fiúkét, akik gyalog tették meg az utat és vezették Dutrát.

#2999 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 5. - 9:26

Nekem nagyon tetszett a kis tura ram eso resze. :yeah: Mondjuk reggel a tanyan arra tippeltem, hogy soha nem erunk at, de vegul egesz jo idot futottunk. A talaj tenyleg borzalmas volt. Lovaink bizonyara izomlazzal kuzdenek ma. :ang: Remelem, nem fagytatok meg! Zap, ne haragudj, hogy pont a menosebb reszetol fosztottalak meg! :o :) Vegasbol kifele a folduton nagyot koriztam az autommal. :eek: Sot, a parkolobol csak segitseggel tudtam kiallni. Koszi Nikol es Andy! Meg szoknom kell a teli utviszonyokat. :rolleyes:

Edited by Csuti, 2010 december 5. - 9:36.

#3000 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 3. - 8:48

Boldog Új Évet!

Csutitól csórtam néhány képet, így indult az év:
http://community.web...035460915uScQWG
http://community.web...035460915waaDMF
http://community.web...035460915VaNwSU