Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2961 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 10:22

Bokanak  :ang:

Hozzászólás megtekintése

Gyönyörûség :yeah: Igen jó húsban van :)

#2962 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 14:18

Csuti, Eva, szerintem halaszthatjuk a következõ hétvégére valamelyik napra (17-18). Eddig még nem terveztem semmi programot arra a hétvégére. Addig még azt is meg kell tudakolni, egyáltalán szívesen látnak-e azon a híres nevezetes, de névtelen tanyán ;) .

#2963 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 14:19

Csuti, Eva, szerintem halaszthatjuk a következõ hétvégére valamelyik napra (17-18). Eddig még nem terveztem semmi programot arra a hétvégére. Addig még azt is meg kell tudakolni, egyáltalán szívesen látnak-e azon a híres nevezetes, de névtelen tanyán ;) .

Hozzászólás megtekintése

Ez a hétvége nekem sem lenne jó (hacsak nem hétfõ)

#2964 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 15:54

Nem, senkit nem látunk szívesen ott!!! ;) :yeah:Márcsak azért is jobb lenne a 17-18. hétvége, mert holnap kiruccanok Barefoothoz Csíkba, oszt csak 11-én jövök haza :gm: Azt meg nem szeretném, ha én nem lehetnék ott a talin...

#2965 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 7:15

Filly, üdvözöld a nevemben Erdély hegyeit! Ááááá, cseppet sem irigyellek ;) . Üdv Barefootnak is. :kocc: Akkor így elõzetesen lõjük be a 17-18-ai hétvégét, oszt addig még egyeztetünk, pontosítunk. Tegnap királylányosat lovagoltam, majd leírom. Hazafelé menet még láttam Bouget-t. Nem lehetett más szürke lovon, kobakkal, és legalább 15 féle segédfelszereléssel :D .

#2966 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 8:21

Oké, akkor tervezzük be a 17-18-i hétvégét!Ha lesz addigra lovam, akkor legalább csiszolódok vele egy túrán, ha nem akkor meg kérek lovat kölcsön Vegától, mert szerintem Pendit akkor már viszi Béla Mezõhegyesre.

#2967 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 8:43

Csodaló és a természet szépségei – 2006.05.31.Szerdán rövid idõt tudtam csak lovaglásra szánni. Elõször még úgy volt, hogy két Imrével fogok kilovagolni, de változott a program. Mimóza gazda Imre nem ért oda munka miatt, Imre lovászunk meg a házigazda Imrével volt elhozni egy új lovat a tanyára. Maradtam hát megint egyedül. Pályára most nem akartam menni, mert hétfõn már gyakoroltunk. Az idõ rövidsége miatt egy Somlyó-kört tettem, ami rutinpályának is számít.Többször elõfordult már, hogy ha „vacsoraidõben” mentünk ki terepre, és nem jött más lovas, akkor Jedi hajlamos volt a sietésre, amiért többször kellett figyelmeztetni. Arra gondoltam ezért, ha ezúttal megint így tesz, akkor hajtani fogom tovább, nem engedem sétálni, hogy kellemetlen legyen számára az a helyzet, ha rohanni akar. Teljesen másképp történt. Jedi olyan nyugodt volt, mint szinte még soha. Szép ütemesen haladt, egyszer sem éreztem, hogy sietni akarna. A vágtája, mint a lassított felvétel és kényelmes, az ügetése lágy, kicsit sem rázós, a lépése elmélázós. Teljesen el voltam ámulva és ájulva, hogy ilyen csoda lovam van. Az ilyen élményeket semmi más nem pótolhatja, a lóval való összhang, harmónia fenséges érzés.Szép volt a Somlyó alatti út. A lehullt akácszirmok miatt olyan volt, mintha virágszõnyegen lovagoltam volna. A sok esõ után hatalmasra nõtt a harsogó zöld fû, hagytam is, hogy Jedi nagyokat harapjon belõle séta közben. Új virágok nyíltak – cickafark, orbáncfû, zsálya, felváltva ezzel társaikat – cinedóniát, kakukkfüvet, pitypangot. A homokos talaj elég jól elszívta a vizet, egy-két pocsolyán kívül nem volt sár. Nem volt éppen banánérlelõ hõség, de lovagláshoz pont ideális volt a hõmérséklet. Ragyogott a nap, de már égi útja vége felé járt, hosszúra nyújtva az árnyékokat, és belesütött a szemünkbe, ha szembe mentünk vele. Jedi a nagy árnyékok miatt minden bokor mögött rémet sejtett, ami fülmeresztésre adott okot. Az én hõs bátor lovam azonban megelégszik ennyi reakcióval, mert igazából nem is fél a szörnyektõl.Élveztem piszkosul az egész lovaglást. Kár, hogy nem volt több idõm, akár órákat is így töltöttem volna, békességben a természetben. Így búcsúztattam a májust.

#2968 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 8:45

...Ha lesz addigra lovam, akkor legalább csiszolódok vele egy túrán...

Hozzászólás megtekintése

Csuti, tényleg lesz lovad? Hurrá!!!! :yeah: Vagy csak akkor mesélsz majd róla, mikor tuti lesz a dolog?

#2969 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 8:55

Iza, Bougetet láthattad, mert lovagolt tegnap. Nem 15 féle cucc van Wapira aggatva ám, hanem "csak" a Tiedeman (lehet, hogy nem jól írom) szár. Amolyan martingál helyettesítõ, terepre. Akkor látnád, amikor futószárazáshoz+edzéshez van felszerelve: kikötõszár, Tiedeman szár (persze az futószárazáskor nincs hozzácsatolva, csak már rajta van, hogy ne kelljen átszerelni), szóval tényleg úgy néz ki olyankor mint egy karácsonyfa. :D Mindenesetre ez a Tiedeman szár csodát tesz velem, mert ha rajta van Wapin, akkor néha le tudom hajlítani, és száron lovagolni. Persze jobban szeretném, ha anélkül is menne. ;) Csuti! Lesz lovad? :) Milyen? Kívánom, hogy megtaláld az igazit elsõre! :) Mennék én is tanyanézõbe, de úgy néz ki, hogy egyelõre egyik hétvége sem jó Tatárig, mert hajtanunk kell a lovakat, hogy testileg-lelkileg felkészültek legyenek az útra.

#2970 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 9:02

Pendit akkor már viszi Béla Mezõhegyesre.

Hozzászólás megtekintése

Pendit már holnap elviszem. csak hó végén hozom vissza.

#2971 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 9:10

Dehogy mondok! Semitsenem mondok! :D Majd megtuggyátok, oszt kész!Ebben az egyben babonás vagyok... ;)Akkor ma még lovagolhatok Pendin?

#2972 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 13:47

Akkor ma még lovagolhatok Pendin?

Hozzászólás megtekintése

Persze! Holnap fél hétre megyek érte.

#2973 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 15:54

A 17-18-ból nekem csak a 17 jó, 18-án Gödöllõn nézem csemetém elõadását :)

#2974 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 1. - 19:47

Nekem jo :) Mar ezer eve nem lattalak titeket :)

#2975 Mormota

Mormota

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 2. - 11:14

Iza!Holdtölte lovaglást nem szerveztek? Ha elég késõn indul, mi is el tudnánk menni, mert akkor már alszik a csimota. Már annyira hiányzik a lovaglás...

#2976 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 2. - 11:54

Szia Mormota barátném!Júni 11-én lesz holdtölte. Beszélek az Imrével, hogy elõtte nap szombat este (10-én) lesz-e valami ilyesmi. Mondjuk másnap kétnapos túrára megyünk lóval a szigetre, de nem kizárt elõzõ este egy rövid kilovaglás.

#2977 HATÁRRANCH II

HATÁRRANCH II

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 12:50

Hellóóóóóóóó4Lehet róla szó! (mármint az éccakairól)

#2978 HATÁRRANCH II

HATÁRRANCH II

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 13:19

Más!II. VELÓ KUPA LOVAS VERSENY!2006 JÚLIUS 1-2 VÁCRÁTÓT VELÓ-TANYAProgramok:Szombat 9h.-tólTrailMegnyitó, Bevonulás....Ügyességi versenyHagyományõrzõ íjjász bemutatóCsapat ügyességi verseny (3 fõs csapatok, 1 ló-lovas max 2 csapatban indulhat)Amatõr íjjász verseny"Kulcs" (gyorsasági)Páros hordókerülõ verseny, selejtezõk"Bevállalós" verseny (18 éven felülieknek, saját felelõsségre)BBBBBUUUUULLLLLLIIII! (Parti Pop Zenekar) :kocc: Vasárnap 10h.-tól :confused: Szlalom Hordó-kerülésPleasureKarikásostor verseny (megfelelõ érdeklõdés esetén)Eredményhírdetés :guny: Fogathajtó versenyPáros hórdókerülõ döntõ!Húzás haza..... :dev: Nevezési díj 3000 Ft. az összes számra jogosítCsak pleasure 1000 Ft.Csak 1 szám 500 Ft.Kempingezési lehetõség BÜFÉ (folyamatosan) :) :kv: Részletes infó: B. I. 06 30 533 24 55A verseny egyben a "Kupasorozat" második fordulója is (trail, hordó, szlalom9

Edited by HATÁRRANCH II, 2006 június 6. - 13:22.

#2979 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 14:45

Hellóóóóóóóó4Lehet róla szó! (mármint az éccakairól)

Hozzászólás megtekintése

Lehet, hogy mégis nappali lesz belõle ;) . Zsuzsiéknak a gyerekfelügyelet egyszerûbb nappal, és két órát simán elvan a törpilla. Szerintem délután 5 óra felé megejthetjük (addigra én is odaérek a barátném ösküvõjérõl). A részleteket személyesen!

#2980 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 15:46

A kutyafáját – avagy a Határ tanya túrakutyái – 2006.06.04.Ez a beszámoló már megint nem elsõsorban a lovakról, hanem a tanya egyéb négylábúiról fog szólni, kutyákról, macskákról.Kezdem azzal, hogy vasárnapra újfent domonyvölgyi túrát szervezett Gábor a Farm tanyáról. Aztán felhívott hét közben, hogy elfelejtett 28 faktorú naptejet venni, meg napszemüvege sincs, ezért rossz idõt rendel, és nem megyünk sehová. Lehet, hogy tényleg miatta volt esõs idõ. Pedig én is kirámoltam a táskából a napszemcsit, nehogy az csalogassa az esõfelhõket. Arra gondoltam, arra használom ki az idõt, hogy leápolom az egész felszerelésem. Az elhatározást tett követte, kicuccoltam egy féltetõ alá nyergestül, kantárostul, nyeregtáskástul, minden pucoló alkalmatossággal (nyeregszappan, bõrolaj, szivacs, védõkesztyû) és egy veder vízzel. Nagyban tisztogattam a nyergem, mikor befutott Imre (Mimóza gazda), és mondta, Zsoltiékkal megy terepre. Semmiképp nem akartam félbehagyni az elkezdett munkát, nem mentem tehát velük.Észre sem vettük, mikor indultak el, nem néztünk utánuk. Az sem tûnt fel, hogy velük együtt 16 kutyaláb is elszaladt a tanyáról. Ez utóbbi tény még okozott bonyodalmakat. Szépen alaposan leápoltam mindent, és míg a lovat pucoltam, minden meg is száradt. Újabb elvetemült lovasok nem érkeztek a tanyára, akik meg akarták áztatni magukat, magányos lovasként keltem útra.A Mogyoród felé vezetõ úton Jedi olyat tett, mint még soha: A szanaszét eldobált hatalmas kerékgumiktól megijedt és beugrott oldalra, a gabonaföldre. Leszálltam, és oda kellett vezetnem hõs, bátor lovamat a gumikhoz, hogy meggyõzõdjön róla, nem harapnak. Az akácos úton összefutottam Karcsikával, aki Farm tanya melletti istállóban lovászkodik, és ismeri a mi Imre lovászunkat. Hatalmas pocsolyák terpeszkedtek az akácos úton is – nemkülönben az egész vidéken – alig gyõztük kikerülni õket. Már majdnem a medvefarmnál jártam, amikor szembe jött velem a Határ-tanya különítménye – 3 ló, 3 lovas és 4 kutya. Még Loncsi is velük volt, aki pedig korábban egyszer sem hagyta el a tanyát. Nevéhez méltóan nézett ki az ázott, földig érõ, gubancos bundájával. Zsoltiékkal csak Schwarz ment tovább, Ugri, Rocky és Loncsi engem követtek a medvefarm felé. A farkasok kerítése mellett még megvolt Loncsi, épp egy „idõszakos tóban” áztatta tovább magát. A ferde nagyréten ismét Karcsika nyargalt velem szemben. Szerintem õhozzá csapódott loncsos kutyánk. A mezõ aljában vagy 10 percet legeltettem, de csak Ugri és Rocky érkezett meg.A Somlyó aljához érve úgy döntöttem, nincs kecmec, felmegyünk direktben. Nekieresztettem Jedit, aki nekiiramodott. Egyszer állt meg középtájban kettõt fújni, aztán irány tovább. Meg sem izzadt, még csak nem is nagyon szuszogott az igénybevételtõl a lovam. A másik két négylábú csak jóval késõbb ért be minket – a harmadik kutya sehol.Késõ délután volt, mikor Imre lovásszal, és az öccsével, Albival tereplovaglásra indultunk a Farm tanya felé. Albi Gáborhoz szegõdött lovásznak, és megmutattuk neki az utat a két tanya között. A Somlyó alatti erdõs utat választottuk odafelé, és ott vettük csak észre, hogy Rocky megint nem maradt otthon. A Somlyó alatti réten pedig megpillantottuk Loncsit, aki már szinte otthon volt. Ahelyett, hogy tovább ment volna haza, eljött velünk – újra a medvefarmhoz. Most aztán ügyelhettünk rá újra, nehogy megint elhagyjuk. A víztõl kétmázsásra dagadt bundája miatt alig tudott mozogni, folyton lesni kellett, mikor ér utúl minket. Szerencsére nem sokkal utánunk hazaérkezett Loncsi is. Nem így Rocky, aki elõször Gábor tanyáján vendégeskedett, aztán nyoma veszett. Hétfõn még nem volt otthon, de lehet, hogy azóta megkerült.Említettem még a macskákat is. A mama és 3 pici az öltözõben laknak. Vasárnap már kimerészkedett az egész miákoló család a teraszra is. Mi a vacsoránkat költöttük el az asztalnál, a kismacskák meg a lábaink alatt grasszáltak. Az egyik felmászott a lábamon és a padon szaladgált egy darabig. A másik Imre, a házigazda ölébe mászott, és negyed órát ott szunyált. Ilyen idilli körülmények voltak tehát pünkösd vasárnap a Határ-tanyán és környékén.

#2981 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 15:54

Csutiteee, nem akarsz meselni semmit? Posted Image

#2982 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 7:51

Ez jó ez a smiley! :DItten lehet kíváncsi szemeteket legeltetni a Lovamon! :yeah: Leraktuk tegnap délután A Farmon, bevittük Lidérc exkarámjába és olyan kis nyugisan és magabiztosan nézelõdött!És mindenki a füleibe zúg bele elõször, mert olyan széles és olyan erezetes és lapátol vele mindenfelé. Kicsit pampula, kicsit lapát(mármint a füle), de a Mienk(mármint az övé és az enyém)! :DNézgelõdött, szaglászott, aztán egyhelyben állva türte, hogy végigpucoljam. :)

#2983 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 8:47

Rocky kedden délután a Farm tanyán nagyon-nagyot hancúrozott Csengével. Egy nagy összefejelés alkalmával csak úgy koppant a két kemény kobak. Szegény Karika nem bírta velük a tempót.A Határ tanyány nem akad egy jóravaló lóvakaró, aki megszabadítaná a nemezgyártásba belefáradt Loncsit az egyensúlyát és szimmetriáját is felborító "õsiségét" bizonyító díszeitõl?

#2984 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 9:14

Csuti! Többet is írhatnál. Paraméterek? Sok örömöt! :kocc: Robika! Boldog nevednapját! :) Loncsit meg igenis szokta nyírni Gabi, de teljesen lecsupaszítani sem szabad. Egészen addig nem is volt semmi gond a bundájával, míg a tanya területén maradt. Egész ápoltan festett. Mindez már múlt idõben van vasárnap óta. :gm:

#2985 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 10:34

Csuti! Többet is írhatnál. Paraméterek? Sok örömöt! :kocc: Robika! Boldog nevednapját!  :)  Loncsit meg igenis szokta nyírni Gabi, de teljesen lecsupaszítani sem szabad. Egészen addig nem is volt semmi gond a bundájával, míg a tanya területén maradt. Egész ápoltan festett. Mindez már múlt idõben van vasárnap óta. :gm:

Hozzászólás megtekintése

Én csak a farkára, mint kommunikációs és egyensúlyozó szervére gondoltam, mert már egészen "dadogott". Ha belemerül megint egy pocsolyába, felborul az egyensúlya, nehezebb lesz a farka, eljön az az eset, mikor a farok csóválja a kutyát.Köszönön a jókívánságot, átadom Robikának.

#2986 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 10:40

Itten lehet kíváncsi szemeteket legeltetni a Lovamon!  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Nahát! Csuti, gratula :kocc: Jó nagynak tûnik a képek alapján. Mekkora?

#2987 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 11:04

Köszi! :) Nem nagy, csak jól fotóztam! :DTudod, olyan kis kompakt, kis "sürü". :D

#2988 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:18

De szep csacsi :D Hallom, nem egy elveszett gyerek, megy az emberkedes villanypasztoron keresztul. :D Legyetek boldogok. :kocc: Szombaton majd jol megszemlelem en is. :yeah: Ja, Filly Walkere meg nyaljon kecsket. PONT olyan szar helyen harapta meg a Bolenyket, hogy ne tudjam nyergelni. :mad: :cool:

#2989 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:23

Vótlecsacsizni?! :nem: :D Emberkedik? No majd ma megnézem. Ja nem az a megszeppenõs fajta.Ja, Walkertõl én is tartok...

#2990 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:29

Jóvanna! Fulhosszversenyben Bolenyke-Szotyola ugyis verhetetlen. Szelben ki se merem vinni. :kir:

#2991 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:30

Bölényke?? :confused: :gm:

#2992 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:55

Nem. :confused: Bölényke-Szotyola. :yeah:

#2993 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 12:56

Pláne :)

#2994 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 13:28

Eva, Bouget, SOS!Tavaly, mikor átköltöztünk az új tanyára, D.Laci belinkelt egy mûholdképet, amely egész részletesen mutatta a környéket, és ott bejelölte a régi és új tanya helyét. Most arra a webcímre lenne nagy szükségem, ahol az a mûholdkép található. (Emléxem, nagyon jól nagyítható kép volt egész MO-ról, azt lehetett aztán szûkíteni az adott területre.)Bocsánat az OFF-ért

#2995 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 13:41

Eva, Bouget, SOS!Tavaly, mikor átköltöztünk az új tanyára, D.Laci belinkelt egy mûholdképet, amely egész részletesen mutatta a környéket, és ott bejelölte a régi és új tanya helyét. Most arra a webcímre lenne nagy szükségem, ahol az a mûholdkép található. (Emléxem, nagyon jól nagyítható kép volt egész MO-ról, azt lehetett aztán szûkíteni az adott területre.)Bocsánat az OFF-ért

Hozzászólás megtekintése

Nem biztos, hogy az: www.googlemap.com vagy az earth.googl.comA képek alapján a környék képei kb. 2 évesnél idõsebbek. Nincs rajt a karám. Az új Határ Farm sincs rajt.

Edited by Robi, 2006 június 7. - 14:14.

#2996 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 16:05

Szerintem is ott találod!Kicsit lassan reagálok dolgokra: Csuti, gratula és sok boldogságot :kir:

Edited by Eva, 2006 június 7. - 16:37.

#2997 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 16:51

Szerintem Filly Walkert a Mammut (kutya) ellen képezte ki, csak még nem kerültek össze! :D

#2998 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:18

Szerintem meg nem is tudja, mi lett a lovabol. O meg az ugyuribugyurinal tartott, mikor elindult Erdelybe. :D

#2999 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:10

Szasztok!Tegnap megdumáltam Vegával és Nikollal, szombaton lóavató buli Õrbottyánban "A" Farmon!Mindenkit szeretettel várunk! Különös tekintettel a DVV-sekre!Apelláta nincs! Aki kifogást talál, azért elmegyek! :guny: És ezt vehetitek fenyegetésnek!Szóval: Pende, Szende, A Bölény család, Éva, Zap, Bouget, Jo, Ibiza, Becsi-gazdik, Meggyes, Filly, Vrony, Boka, Bluék, Dreamcatcher, Discozimbie, Ernest, PH..............nap közben még bõvítem a felsorolást................ És persze azok, akik messzebb vannak, de szeretnének velem koccintani! :)Hozzatok magatokkal egy kis innivalót, sütnivalót(grillkolbi), szépidõt, jókedvet és Szende a lájndensz cd-det! ;)

#3000 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:21

Egyébként tegnap kimentem, még sütött a nap. Megpucoltam Döme-Döncit, a karámban állt egyhelyben, kötõfék, minden nélkül és úgy tûri a pucolást, még a patakaparásnál sem mozdul el. :)Persze 6-tól 7-ig zuhogott az esõ, ezért lovagolni nem tudtam, csak néztük ahogy a kis rakodógép kaparja ki a földet a lovak tetõje alól. Mikor elállt, nem bírtam ki, gondoltam legalább futószárazom egy kicsit. Hát Döme lusta is meg kondija sincs, úgyhogy nem rohangálta agyon magát, az ostortól meg olyan szinten nem fél, hogy alig bírtam rávenni egy kis ügetésre futószáron. Aztán elengedtem a pályán. De akkor sem futott eszeveszetten. Mindig visszajött hozzám. Utána visszaraktam az ideiglenes karámjába és vacsizhatott.Kicsit félek, ha majd bekerül a csapatba, mert Walker már így villanypásztoron keresztül is b@sztatja. Nem akarom, hogy Döme is úgy nézzen ki, mint Lidérc! Lidit nagyon sajnáltam tegnap! Csúnyák a sebei! :(