Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2961 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:30

Gigi! Nem is hülyeség (Gyõzi télleg õrület) szedjél valami díjat!!!! Roni! Csúcs kis állat!!!!! Elképzeltem, ahogy hengeres testével rongyol végig a lakáson, görgetve a lócsemijét!!! :D

#2962 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:35

Ma mindenki Gyõzin pihenteti elfáradt agysejtjeit? :D Én is....Igen, PH, tényleg nagyon édes Dini, de rossz, mint a bûn idõnként.. Beszéld rá a férjedet, aztán lesz Nektek is! ;)

#2963 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:38

Nálunk a férjem nyomkodja a tv gombokat és most épp itt szünetel, én meg fél füllel hallgatom õket és röhögök.... hát elég idióták, az fix.... :DGörény nem lesz, az tuti... majd megyek hozzátok sûrûbben, ha a kis vakarcsot látni akarom ;)

#2964 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:44

Utsó oFF:Ezt az iskolai jelenetet láttátok???? :D :D :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:47

Palo: köszi a felajánlást, de bevallom öredelmesen, nem tudok ugrani, és nem akarom szegény Csillinek egy életre elvenni a kedvét az ugrástól egyetlen felülés alatt :cool:PH: rájöttem, miért nem 400 Ft volt ez! Mert sokkal jobb, mint amit Giginél láttam, mert bõrbõl van! Gigié szintetikus, ami persze a használati értékébõl nem von le, de az árat nyilván meghatározza. Lehet, hogy ez kavart be nekem valahol, valamikor... :rolleyes:roni: köszi a cucc-szállítást! Remélem jó volt a terep Kincsõvel! Mi jót lovagoltunk, bár szépen ránk sötétedett, és én rájöttem, hogy az egyelõre még ismeretlen utakon milyen jól tudok félni :D Itthon szó nélkül elbóklásztam a sötét erdõben egyedül is a lóval, de ma komolyan fosikáztam néhol, mert nem láttam semmit, és sár volt, és féltem, hogy elesünk valahol. De egyébként nagyon jó volt, és véééééégre szõrén mentem, de majd írok róla részletesebbet is, de nem ma, majd holnap reggel, most nagyon fáradt vagyok. A légyfüggönyt fel is avattuk, jónak tûnik!A nyeregizéd meg nagyon tuti!Gigi: én már vagy 6X leírtam, hogy nekem mi jó, és mi nem, de úgy látszik, elsiklottál felette... :rolleyes: (Ez most nem szemrehányósan akart hangzani abszoltú, de utólag visszaolvasván elégg annak tûnik, bocsi, már ragadnak a szemeim, ilyenkor a gondolkodás is erõlködõs. :ang: ) De sebaj, leírom mégegyszer, már csak azért is, mert egyéb félreértéseket is olvastam az október 30-ával kapcsolatban. Nekem október 30, vasárnap NEM jó, mert délután elõadásom lesz. Maximum 29-e szombat jöhet szóba, 30-a tabu a részemrõl...

Edited by Dé, 2005 október 3. - 21:12.

#2966 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:56

Dé!Lehet, hogy leírtad, de csak feltételesen ír mindenki, de akkor megpróbálom a szombatot, tehát :Október 29. szombat :Dé-nek jóGiginek jóPhannynak jóPH-nak jóPalo majd elcseréli a melójátRoni, Neked is legyen jóSzellemet Dé elintéziPampalini eltûnt.Többiek?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 21:08

Szellemnek is jó, elintéztem :DPampalini meg betegállományban van még szerintem, remélem, mostmár lassan visszül a melóhelyre és nethez jut ezáltal (a melót persze nem kívánom neki). Ha nagyon nem gyün, majd felhívjuk. Kimaradt valaki a listáról? Szerintem nem. (Mármint szoros helybeli. Ilus, lovagoljatok át ti is! ;))

Edited by Dé, 2005 október 3. - 21:11.

#2968 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 21:16

Még régebben Janó is jelezte részvételi szándékát ilyesmi bulikon, nem? Bár lóügyileg nemtom hogy áll...Amúgy legszívesebben megmutatnám a fõnökömnek, ahogyan Vgigi oly nemes egyszerûséggel lerendezte azt a napomat szabinapnak. :dev:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 21:20

Hát, õ most saját lóval szerintem még kimarad, ha jól vettem ki a szavaiból, még erõsen rehab alatt áll az állatka. Egyéb lehetõsége persze ettõl még lehet.Hát ja! :dev: Neked is így kéne eléállnod a szabi kérelmi indítványoddal, csak határozottan! Nincs apelláta! :D

#2970 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 21:34

Azt tudom, hogy saját lóval valószínûleg nem fog tudni megjelenni, én is az alternatív lehetõségekre gondoltam...Majd meglátjuk mit tehetek az ügy érdekében, max beteget jelentek, és akkor tuti az infarktusa a fõnökömnek. (egyik munkatársunk hetek óta nem hajlandó bejönni, állítólagos idegösszeomlásra hivatkozva, amit tõlünk kapott)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 21:37

Húha, az már kemény! Bár manapság nem nehéz az idegösszeomlás szélére kerülni, sajnos... Sok felõl jön a negatív stressz :o

#2972 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 7:32

Lassan rám is rámtör.... de küzdök ellene! :DVgigi off! Súlyos volt!!!!!!!!!!! :D :DDé! Valószínûleg az lehet az oka....Palo! Tõletek?????????? Mit csináltatok szerencsétlennel???????? :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 8:10

Itt az elmaradt beszámoló. (Grafomán vagyok, már diagnosztizáltuk :gm: )SötétbenMa délután ismét közös terepen elmélkedtünk a Szellemekkel. Együtt mentünk ki, autóval (végre, egész múlt héten vonatoztam, gyalogoltam, és stoppoltam), közben megtárgyaltuk, hogy merre andalogjunk. Be kellett ugranunk a másik piliscsévi lovardába is ronihoz, aki logisztikai felelõsként elhozta PH-tól a légyfüggönyömet, amit édes egyetlen lovamnak vettem, hogy ha már üstökben hiányt szenved, hát ezzel segítsek neki valamelyest, hogy lovaglás közben legalább ne falják be a legyek azt a busa fejét. Nem sok idõnk jutott a lovardában való cseverészésre, hiszen most már egyre korábban sötétedik, és már igen csak benne jártunk az idõben. Rövidre fogtuk hát, és már jöttünk is a hátasainkhoz. Roninak és PH-nak még egyszer köszönöm, hogy megszervezték a portéka eljuttatását ;)Én idõközben eldöntöttem, hogy nincs mese, most már muszáj lesz szõrén kimennem! Több, mint 1 hónapja nem lovagoltam szõrén, már viszketett utána a hátsóm! :D És most remek indokként ráfoghattam a sietségünkre a dolgot.3/4 6 után néhány perccel indultunk el világgá. Bemelegítésként bejártuk a Mónika-völgyet (helyi elnevezése egy közel esõ dombos-lankás résznek), megcsodáltuk magaslatairól a kilátást a tóra és a hegyekre, ügettünk, és vágtázunk néhány hosszt az egyeneseken, és a domboldalakon felfutó utakon. Szelcsi nagyon jól viselte magát, gyönyörû lassan joggolt alattam elõre, kényelmessé téve számomra is az ügetést. Vágtában kicsit erõs kezdéseket produkált, de aztán visszafogtam, Szellemnek pedig nem okozott gondot tartani velünk a lépést. Aztán sétáltunk egy hosszabbat, lejárót keresve a domboldalakon. Tériszonyom társaságát élvezve ez nem is volt olyan egyszerû. Az elsõ helyen, ahol le akartunk ereszkedni, én igen gyorsan meggondoltam magam, látván a dombszél meredekségét. Egyetlenem próbált gyõzködni, hogy ez semmi, de én hajthatatlan maradtam, és indultam másik helyet keresni. Közben láttunk õzet, nem is egyet. Végül, egy dombbal arrébb ráleltem a kopott ösvényre, amin legelsõ itt jártamkor is leereszkedtünk, ez már sokkal barátságosabbnak mutatkozott, így lecsattogtunk a dombok aljába.Már szürkült, de még dolgozott bennünk a lovagolhatnék, így aztán elindultunk a tó felé, majd letértünk a tehenészet felé vezetõ útra, ezután arról is letérve elindultunk az ismeretlen felé. Meg lehetett volna állni a kísértést ilyen késõi órán, de mint a pajkos kölykökben, úgy dolgozott bennünk a kíváncsiság, hogy merre visz az az út.Szelcsit csak elölre sarkaltam be, mondván, úgysem megyünk majd erdõ felé, ahol sár van. Hát, most mégis így tettünk, úgyhogy óvatosan kellett közlekednem vele, a hátulján a vas meg-megcsusszant a sáros talajon.Egy hosszú, egyenes úton ügettünk egy jó hosszú szakaszt, majd ismét lépésre váltottunk, s ekkorra már leszállt körülöttünk a sötétség. Én alig láttam valamit az elõttem fekvõ útból, és ez zavart, hiszen nem tudtam, hová lépünk. Itthon, Hidegkúton, ismerve az utak minden egyes szemcséjét, biztonsággal és nyugalommal elközlekedtem éjszaka lóháton, akár egyedül is. De itt még nem vagyok ismerõs, még idegenek nekem ezek az utak, és ez a felismerés most érett meg bennem, hogy nem volt világos nappal, és nem is adódott lehetõségem megszemlélni õket. De azért csak mentünk tovább.Az utunkba akadó két, egész út széles, cuppogós medrû pocsolya leküzdése szokatlanul nehézkesnek bizonyult lovam számára. Gondolom, a sötét miatt (mi tagadás, elég más formát ölt egy vízfelszín a sötétben, ahogy csillannak rajta az éjszaka fényei), az ismeretlen helyszín és vízfolt miatt, meg lehet, hogy a felavatott légyfüggöny is inkább haszontalanságára vált az éj leszálltával, és csak a látását korlátozta a sötétben. Úgyhogy elkélt neki kicsivel több bíztatás, mint máskor, hogy keljen át. De átkelt, még ha kicsit faramucin, kicsit kapkodva is. Az elsõ nem is volt olyan nagy, se mély, se fenyegetõ, azt mégis ugrotta oda-vissza, a másodikat, ami jó nagy volt, széles, azt meg szépen átsétálta.Még szürkületkor észrevettem, hogy erre lónyomok tartanak, ami bíztató jel. Ebben az irányban az utak legtöbbje egy kerítésbe fut, amelyet nem igazán lehet megkerülni, vagy legalábbis eddig még nem jöttek rá Szellemék, hogy merre, s hogyan. Így kecsegtetõ volt a lehetõség, s hívogató, hogy végre nem egy zsákutcán haladunk. Mentünk tehát tovább, bár már nem annyira sokáig. Erdõsáv mellett haladtunk hosszan, majd kiérkeztünk egy tisztásra nagy bozótossal (isteni búvóhely a számomra rémes vaddisznókondának), és két vadlessel. El is kurjantottam magam, hogy emberek vagyunk ám, nehogy üljön ott valaki már puskával a kezében, minket tartva a célkeresztben. De üresen álltak a magaslesek. Átsétáltunk még ezen a tisztáson, át egy fákból nõtt alagúton, és férfitársam még kikukkantott a következõ mezõre, hogy merre visz az út tovább. Reményekkel teli tért vissza, úgy tûnik, lesz még folytatás. De mára be kellett rekeszteni az expedíciót, már alaposan ránk sötétedett így is. Úgyhogy hazafordultunk, megfogadva, hogy hétvégén bevégezzük küldetésünket ezen útvonal feltárására vonatkozólag.Hazafelé a lovak persze jobban szaporázták, hiszen sziréndalával hívta már õket a vacsorájuk, és a box jó szalmaágya. Ismét utunkat állták az ádáz pocsolyák. A szélesebbiket most is szépen abszolválta lovam, ám a kisebbikhez ismét nagyon nem volt bizodalma. Elindult szépen, közben csizmával toltam balfelé, mert õ fejébe vette, hogy kitér jobbra, ahol valami partoldalt sejtett, ám én láttam, hogy az igen meredek és csúszik, és nem kívántam ismét habteste alá kerülni egy esés következtében, így aztán erõsködtem, hogy az egyenes út, át a vízen, az lesz a legjobb. Végül elég érdekesen érkeztünk át a túlfélre. Elindult szép lépésben a lovam a víz felé, majd mikor az eleje beleért, fogta, és egy hirtelen szökelléssel lerövidítette az utat, ám még most is a partoldal vonzásában maradva elölre-oldalt ugrott el velem, kis híján ki alólam. Megalázó lett volna a pocsolyában ülve kinyitni a szememet, így aztán szõrén lovagláshoz szokott reflexeimet bevetve erõs ragaszkodást mutattam lovam háta irányába, és maradtam a helyemen. Utólag hazafelé az autóban ki is tárgyaltuk az esetet; ez az ugrás bizony sokakat megtréfált volna. Szerencsére engem most is elkerült a tréfa. Azért megdorgáltam a lovamat (szóban), hogy mire ez a nagy hûhó, az csak egy pocsolya, nem kell military-lovat játszani miatta! Szellem ma ilyen szempontból sokkal jobban teljesített, számára ismeretlen fogalom az ilyen jellegû hiszti. Õ sem volt bizalmas a sötéten csillogó víztükör iránt, de némi noszogatásra szép komótosan átkelt mind a 4 alkalommal.Szelcsi egy darabon azért még fel volt paprikázva az eset miatt, és igen heves csörtetésbe kezdett hazafelé. Így kicsit megint szárra kellett vegyem, amit utálok kint, de õ is, így legalább megérti, hogy erõt kell vennie magán, és nyugodtan sétálni. Meg is enyhült szépen, nemsokára már nyugalommal sétáltunk. Illetve én újult félelemmel az alattunk kanyargó utak sötét titkai iránt. Árgus szemekkel figyeltem, de a szemem is elszokott már a sötéttõl, részleteiben nem tudtam kivenni az utat. Köröttünk a tájat, a falu fényeit igen, szépséges is volt minden!Ahogy ballagtunk hazafelé, egyszerre csak nagyon erõs szag csapta meg az orrom. Elõször azt hittem, tehén, de még egyet szippantva a friss esti levegõbe rájöttem, mit érzek; vadszagot! Egyetlenemet is szaglászásra ösztönöztem, és megállapítottuk, hogy a közelünkben valahol egy konda, vagy szarvasok tanyáznak. Érdekes élmény volt, még soha nem éreztem ilyet. Itthon nem volt ennyi vad, voltak õzek, meg vaddisznók nyomát is találta néha az ember, de kevesen voltak és több búvóhelyük akadt az utaktól távol. Itt minden az övék, mindenütt otthon vannak, mindent biztonsággal bejárnak. Így sokkal többször futhat össze velük az erre járó, akár csak a szagukkal is. Nagyon jó és érdekes élmény volt ez nekem. Megmásztuk-ereszkedtük az utolsó két dombot, én persze akkurátusan a gazban mentem, lovam csúszka hátsó patkóira gondolván, és már haza is értünk. Ekkor már fél 8-at mutatott az óra. A többi ló bentrõl böhörészve üdvözölt minket. Õk már túl voltak a vacsorán. Mi is leszerszámoztunk, lepucoltuk a lovakat, aztán beengedtük õket a vacsorájukat elkölteni. Szelcsit még várattam ezzel vagy 20 percet, mert kicsit jobban kimelegedve tért haza, mint Szellem - hát igen, így jár, aki hisztizik, akár csak egy kicsit is. Amikor már nagyjából lehûlt, akkor sétáltunk csak be, s még a boxban is átdörgöltem szalmával a horpaszánál, ahol még nyirkos maradt. De úgyis az étkének esett neki, amíg még ott voltunk, nem ment az önitatóhoz, éhsége nagyobb volt, mint szomjúsága. Desszertnek még megkapta a répát, aztán leoltottuk a villanyt, hadd éljék csendes éjszakai életüket az istálló lakói, és hazajöttünk.Kalandos, érdekes, jó terep volt! Ugyan a ránk ereszkedõ sötét miatt andalgóssá lett a vége, de azért mentünk, amíg láttunk, rendesen. Ráébresztett, mennyire sokat jelent, ha otthon érzi magát már valahol az ember, mennyi biztonságot kölcsönöz ez a tudat. De nem aggódom, otthon leszek a piliscsévi utakon is nemsoká, nem fogom aggódva lesni az utat körülöttünk, hanem ismerni fogom, mint itthon is.

#2974 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 8:36

Dé Baba! Amíg nem ismered a terepet, van egy nagyon egyszerû kicsi, praktikus megoldás. A neve elemlámpa. Elfér egy, nem nagy zsebbe és tapasztalatból tudom, igen nagy biztonságot tud adni embernek, állatnak egyaránt. Mostanában egyre gyorsabban sötétedik, de ez ne vegye kedvedet a felfedezõ túráktól. Nem nagy beruházás, de megéri. :) Má megint bemerészkedtél a farkasok birodalmába? ;)

#2975 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 8:43

Dé Baba! Amíg nem ismered a terepet, van egy nagyon egyszerû kicsi, praktikus megoldás. A neve elemlámpa. Elfér egy, nem nagy zsebbe és tapasztalatból tudom, igen nagy biztonságot tud adni embernek, állatnak egyaránt. Mostanában egyre gyorsabban sötétedik, de ez ne vegye  kedvedet a felfedezõ túráktól. Nem nagy beruházás, de megéri.  :) Má megint bemerészkedtél a farkasok birodalmába?  ;)

Hozzászólás megtekintése

Én már próbáltam, a Flanci szívrohamot kapott a kör alakú, állandóan mozgó fénycsóvától. :gm: Oké, akkor idõpont rendben.Program?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 9:05

Don! A ló még valszeg megszokná az elemlámpa fényét, bár elsõre biztos õ is furcsállaná a nagyranõtt szentjánosbogarat, ami állandóan a lába elõtt repked :D De a vadászoktól jobban tartok, errefelé állítólag nem olyan szívmelengetõek és józanéletûek, mint mifelénk... Úgyhogy inkább velük nem szeretnék összefutni. A sötét nem veszi el a kedvemet egyébként semmitõl :)

#2977 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 9:19

29.-e jól hangzik, meglátjuk a derekam mennyire bírja a kiképzést, valamint a lovakat mennyire tudom felhozni a kondijukat illetõen, ha meg másképp alakul, akkor majd gyalogosan/autósan csatlakozom a csapathoz.15.-én viszont úgy néz ki, délutáni Dióspusztai látogatással egybekötött fórumos találkozó lesz (ismét) a tatai Öreg tónál, a Grill-Koktél nevû helyen. Ezt se hagyjátok figyelmen kívül.

#2978 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 10:02

Mit szólnátok november elsõ hétvégéjéhez? A férjem behisztizett, hogy õ 29-én akar engem elvinni hosszú hétvégére. Bocsi...de még idõben vagyunk legalább. :rolleyes:

#2979 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 10:38

Nekem az is jó, több idõm lenne "rákészülni" felgyógyulni :guny:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 11:20

Ilyen elõre még nem látok, de egyelõre nincs oda sem programom.

#2981 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 14:15

Nekem az kicsit megint necces, de majd meglátjuk. :(

#2982 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 17:07

Már arrébb toltátok??? :huh:Holnap kirándulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megyek Szentesre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkoljatok ezerrel, hogy nagyon szép kis csikóm legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: (mármint Lindának :D )

Edited by Paint Horse, 2005 október 4. - 17:08.

#2983 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 17:22

Kimaradt valaki a listáról? Szerintem nem. (Mármint szoros helybeli. Ilus, lovagoljatok át ti is! ;))

Hozzászólás megtekintése

Hány napos túrán? :dev:

#2984 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 17:23

Mitmá Ilus! Át a hídon, át a hegyen és ott is vagytok!!! Mi az nektek!!!???

#2985 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 18:33

Pont ma írtam rá a beosztásunkra, hogy nem szeretnék dolgozni 29-én :o Gyorsan döntsétek el, hogy variáljak-e még rajta, bár nem szívesen...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 20:06

Én is jobban örülnék a 29-nek, azt le tudom fixálni már most, de nem én vagyok a mérvadó, mert valszeg a következõt is. Viszont, ahogy nézem, többeknek jobban esne a 29...Ilus! Ahány naposra szeretnéd! :DPH! Drukk!!! :ang: Majd elmesélni nekem az összes inszeminálásos élményedet (mármint Lindáét :gm: )!!! ;)

#2987 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 20:17

Ha 29. jobb, akkor lehet, hogy nélkülem kell mennetek. Az uram ugyanis csak akkor tud nyaralni, mert az egy hosszú hétvége és úgy gondolja, hogy õ pótolhatatlan. Számomra egyébként igen, de talán a hivatal tudná nélkülözni. Na mindegy, szóval próbálam harcolni...de nagyon szeretne akkor elutazni velem. Vagyis ha van rá mód, nekem bármi jó, csak pont az nem. De megcsinálhatjátok, phanny tudja az utat PH-hoz!

#2988 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 20:21

Dé, tökre szeretem olvasni a beszámolóidat :yeah: Még még még :kir: :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 20:35

Gigi, azért elég szomorú lenne, ha pont a kemény mag egyik fontos alkotóelem nem lenne ott :hupp:Nekem szerintem nagyjából mindegy, azok jelentkezzenek, akiknek nagyon nem jó a 29. Megoldjuk valahogy, hogy mindenkinek jó legyen, és kész :)tötõ, köszi :ang: Lesz még :)

#2990 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 21:17

Már ezért megérte a szervezés!!! Dé, hiányoznék Neked? :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 6:41

Á, nem, csak úgy mondtam, hogy örülj! :dev: ... Hát persze, hogy! :ang:

#2992 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 8:17

Nekem is (vagyis a derekamnak :rolleyes: ) is jobb lenne a késõbbi idõpont :)

#2993 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 9:26

Pampalini! Olyan vagy, mint egy öreg bácsika! Majd mászkálunk a hátadon, amikor leszállsz! Na, jó, nem én, hanem mondjuk Dé-t feldobjuk, vagy Palót, akik a pillesúly kategóriából kerültek ki. :D Többiek? Jó a novemberi idõpont?

#2994 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 12:01

Nekem azt hiszem jó...Ma reggel nekem is egy fél órás program volt felkelni az ágyból, annyira fájt a derekam... :rolleyes: Reménynek egyre nagyobb arca van, már bakolgat, és egyre többet sunyít...Lehet ,hogy egy vadállatott sikerült megvennünk! :D

#2995 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 12:49

Pedig nekem azt mondták, hogy kedves jószág és valószínûleg nem fog megölni titeket.... most má mutogatja a foga fehérjét????????????? :D :rolleyes:Idõközben a dobozos csikó remélem útjára kelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: Szép kancacsikót szeretnék!!!!Linda jól viselte! Nagymama leszek! :D

Edited by Paint Horse, 2005 október 5. - 16:42.

#2996 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 18:33

Nagyon szeretném, ha ott tudnék lenni a túrán, úgyhogy majd igyekszem úgy intézni, hogy ráérjek.. Szóval jó hosszúhétvégét Nektek! :)

#2997 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 18:38

PH nagyi, gratula! :DTudjátok mit? Szervezzünk egy PH látogató túrát 29-ére, és a következõ hétvégére (esetleg vasárnapra, hogy én is ott lehessek) egy Vgigi látogató túrát!Én is nagyon sajnálnám, ha Vgigi nélkül kellene túráznunk...Nem akarok gonosz lenni, de így talán ki tudnánk küszöbölni minden kibújni akaró kibújását: ha valaki a két idõpont közül egyikre sem jön el, akkor felkérjük a következõ megszervezésére, aki pedig mindkettõn részt vesz, állandó csapattaggá nyilvánítjuk. Vgigi természetesen megkapja az állandó csapattag címet, ha a 2. találkozón részt vesz. Jajj, de kreatív vagyok ma :dev: Ja, és egy érdekes sztori: ma sietve siettem a város másik végérõl angol órára. 20 perc késéssel sikerült megérkeznem. Csöndben megközelítettem a teremajtót, bekopogok, benyitok óvatosan, már már felkészülve a szúrós tekintetekre bocsánatkérés közepette. Erre: üres a terem, csak a tanár cuccai vannak az egyik padon. Nézek értetlenül... Nézem a papíromat, hogy jókor vagyok-e jó helyen, amikor belép a tanár. Nézek rá értetlenül, és kérdezem, hogy van-e óra. Hogy ne lenne, most hogy már minden feltétel adott: tanár, diák, ... Jaaaa, hogy csak én járok hébe-hóba órára??? :huh: Pedig már azt hittem, hogy az elõzõ 2 órán sokmindenrõl lemaradtam, amikor nem mentem be... Idén én voltam az elsõ és egyetlen, aki bement erre az órára... Dumálgattunk egy kicsit, aztán hazajöttem :cool:

Edited by Palomino, 2005 október 5. - 18:41.

#2998 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 18:44

Ez tök jó ötlet, Palo!!! Nekem legalábbis tetszik! :) Ma korán fekszem, mert holnap nagyon idõben kelek, hogy nehogy lekésselek. :D Bár gondolom, azért nem korábban, mint Te! :dev: Ja, egyébként már fényeztelek sokat az osztályban, mert nagyon szeretném, ha Ti csinálnátok meg! (Tök jó... A többiek nem is tudják, hogy mi készül... :gm: :dev: )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 20:00

PH! Gratula! :kocc: Legyél szíves a legapróbb, legintimebb részletekig kifejteni nekem a procedúrát magánban, hogy készülhessek a remélt tavaszira!!! :ang: Köszi :-)Palo! Nem rossz ötlet! ;-)Az kemény, ennyire nem jának nálatok nyelvórára?.. Mondjuk az ilyesmit pocsékolásnak tartom, amíg ingyen lehet nyelvet tanulni, addig erõt kéne venni magán az embernek, és kihasználni... :rolleyes: Mondjuk úgy hiába van meg a szándék, ha mondjuk egyedül vagy vele. Bár, a tanárnak úgysincs dolga, és a különóra is hasznos :Droni! Nem akarok belekontárkodni, de mit csináljon Palo, nem értem :rolleyes: ;-) (Már ha szabad tudni.)Ma annyira k.jót lovagoltunk!!! Holnap megírom... :-)

#3000 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 21:30

Holnap reggel fél 8-ra ígérkeztem Ronihoz Esztergomba (ami azt jelenti, hogy a 6 órai buszt el kell érnem :eek: ). Bátyámék tablófotózással foglalkoznak, és megkértek, hogy hajtsak fel néhány osztályt. És pont van egy nagyon kedves ismerõsöm, aki pont idén érettségizik, és pont kellene nekik tabló :kir: Holnap megyek, tartok egy elõadást arról, hogy mit hogyan és mennyiért csinálunk és majd eldönti az osztály, hogy tetszik vagy sem, velünk csináltatják vagy sem.Most nagyon gyorsan húzok aludni, mert nagyon égne a fejem, ha elkésnék... ;)