Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#2921 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:02

Ne bantsuk Walkert, nem biztos, hogy o volt. Vegul is nem latta senki, az is lehet, hogy mondjuk egy aggal skalpolta meg magat ilyen bravurosan. Egy olyan lotol, akinek a laban a borebol egyszercsak elobujik egy szem kukorica, nem lenne meglepo ez sem. :kir: :kir: :kir:

#2922 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:06

Egy olyan lotol, akinek a laban a borebol egyszercsak elobujik egy szem kukorica, nem lenne meglepo ez sem.  :kir:  :kir:  :kir:

:eek: :hu:

#2923 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:09

Egy olyan lotol, akinek a laban a borebol egyszercsak elobujik egy szem kukorica, nem lenne meglepo ez sem.  :kir:  :kir:  :kir:

Hozzászólás megtekintése

Húú arra emlékszem! Mit össze bogarásztuk a lábán a sebet, hogy mi a frász akar kijönni onnan. Amikor elõkerült az egy szem kukorica, úgy bámultuk, mintha még sosem láttunk volna olyat! :D :D :D

#2924 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:13

Jaja, azt en sem felejtem el sosem :kir: Liderc elorelato. Tartalekol. :D

#2925 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:18

Köszi!Apja: Dömsöd Ramzes-3 Anyja: Maxim MerészSzóval jó kis származása van elvileg!Fajtája MFV, magasságát nem tudom, de nem egy nagynövésû ló.Inkább közepes magasságú, rövid hátú és olyan jó masszív! :D Na értitek!

Hozzászólás megtekintése

Ehh csak most olvastam vissza Csuti lovának adataihoz. El sem hiszem. Dömsöd Ramzes-3 az apa? Az én "kis" Vandámnak is Dömsöd Ramzes-3 az apja. :D :yeah: Posted Image

#2926 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:19

Jaja, azt en sem felejtem el sosem  :kir:  Liderc elorelato. Tartalekol.  :D

Hozzászólás megtekintése

Amúgy mi történt szegény Lidérc fejével? :rolleyes: :ang:

#2927 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:20

Ehh csak most olvastam vissza Csuti lovának adataihoz. El sem hiszem. Dömsöd Ramzes-3 az apa? Az én "kis" Vandámnak is Dömsöd Ramzes-3 az apja.  :D  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Ezek szerint ennek a ménnek köszönhetõ ez a fülszerkezet! :D :D :D

Edited by Lombardo, 2006 június 8. - 14:21.

#2928 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:26

Satin!És esetleg a ménrõl nincs képed? Kiváncsi lennék rá.

#2929 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:27

Még nem találtam róla képet, de keresem még, hátha ;)A fülszerkezet meg szerintem imádnivaló! :D :ang:

Edited by Satin Speed, 2006 június 8. - 14:27.

#2930 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 14:32

Nemmondod Satin!!! :huh: Ez tök jó!Pampulafülek rulez!!! :kir: És mit tudsz még apuciról?

#2931 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 19:10

Ezt találtam, de nem vagyok benne biztos, hogy köztük van. Amelyik balra néz, az a Ramzes3.

#2932 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 20:32

Csutikám,szerintem a Döme nagyon jó kis név!! Amúgy meg menjél te el a......, fel vagyunk háborodva, hogy mellékvágányról kell megtudnunk, hogy lovad van.Anikó, holnap felhívlak életem! nagyon fáj?CsókK

#2933 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 21:18

Köszi Pende az infót, még én is megpróbálok utánna járni, hátha megtudunk valami egész pontosat errõl a Dömsöd Ramzes-3ról. :ang:

#2934 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 10. - 18:04

Szia Anikó!Gyógyulást neked! Én szintén törött bokám miatt érzek együtt veled. Már járógipsz van rajtam csak egy sokkal hosszabb procedúra és néhány mûtét után. Nekem a jobb lábamon külsõ és belsõ bokacsontom is törött (darabokra), elszakadtak a szalagok és elszállt az izületi tok is. A mûanyag gipszrõl megosztom a véleményt, hogy ennek fényében dönthess: könnyebb (sokkal!), ez pozitív. Viszont, egyáltalán nem vízálló, sõt a legkisebb vizet szivacsszerûen rántja magába és utána órákig (kb. fél nap) csöpög. Ha felpolcolod, jobban töri a sarkad, mint a másik (legalábbis amíg nagyon szar állapotban van a bokád). nem szellõzik, sõt nedvesedik alatta. Kb. olyan érzés, mint amikor a lakkcipõ vagy egy nylon trikó rádizzad... Mindez az élvezet majdnem egy tizes. Nem buzdítok senkit a kompromisszumos baleseti sebészetre, de én bizony levágattam a gipszem a kórházban, így ateteje levehetõ volt és egy fáslival rögzítettem vissza. így naponta kinyitottam és mire járni kezdhettem a lábam lábszerû állapotban volt és nem elsorvadt kék-zöld rohadó gipszelt-végtag volt. ja, és rendes volt a keringése is persze. Tudom, hogy ettõl az orvosok frászt kapnak, de ez van. Még 10 nap van a járógipszembõl, utána aszongyák 3 röpke hónap alatt meg is tanulhatok járni újra. SZÓVAL HAJRÁ ANIKÓ!

Edited by Haf-Shire, 2006 június 10. - 18:05.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 10. - 18:22

Nekem rendes nagy nehéz járógipszem volt, és a kellemesen szörnyû elszõrösödésen kívül semmi baja nem volt a lábamnak tõle. Valamennyire persze elsorvadt, hisze nem mozgott, de se viszketés, se rohadt-végtag kinézet és érzet nem társult hozzá. Pedig elláttak engem is rendkívül kellemes jövendölésekkel ezzel kapcsolatban, de szerencsére tényleg nem volt vele gond. Engem a lábközépcsontjaimban állomásozó, és onnan a lábujjaim tövében kiálló velõûrsínek okozta szúró-fájó érzés sokkalta jobban zavart, fõleg abban az idõszakban, mikor levették a gipszet, de még nem került a vasak kiráncigálására (szó szerint értendõ :gm: ); már jártam a lábamon, és idõnként igen kellemesen szurkáltak, böködtek a vasak, szépek voltak a csillagok...No, de Aniko, te gondolj az élet szebbik oldalára, és a gyors gyógyulásra :)

Edited by Dé, 2006 június 10. - 18:23.

#2936 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 10. - 18:39

Nekem nem volt gipszem, se semmilyen járógépem/térdrögzítõm egy térdmûtét után (csak kb. 4 hétig fásli lábujjtól combközépig trombózis ellen, plussz hasbaszuri), de a combom és a vádlim gyönyörûen elsorvadt. Én mozgathattam bizonyos határok között a térdem, de az csak arra volt elég, hogy ne nullázzam le teljesen a lábaizmaimat, arra már nem, hogy amikor már kicsit terhelhettem, meg is tartson.Ami viszont aranyat ér, a GYÓGYTORNA!!!

Edited by Neduddki, 2006 június 10. - 18:41.

#2937 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 10. - 18:55

Csak most olvasom a híreket.Csuti! Gratulálok a lovadhoz, ne foglalkozz ki mit mond a nevére, ami neked tetszik és kész! Tényleg szép ló! :kocc: Meggyes!Jaj, hogy néz Lidérc feje! Gyógyulást neki! :ang: Aniko!Neked pláne gyógyulást! :ang:

#2938 ROCKY

ROCKY

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 12. - 7:46

...azaz hogy MÉG nincs de álom formában megjelent a minap.Segítsetek, hogy megtaláljamm...Egy fakó QH, fakó, az az igazi...Oly QH, mely nyilván fajtáját meghazudtoló mód 1.65cm-en némileg felül van, tehát valamiféle keresztezés.Tereplóként alkalmaznám, vagyis egy amolyan mindenes kedvenc lenne nálam, itt a miskolci -ranchon.

#2939 Fibi

Fibi

Csikó

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 13. - 20:04

Sziasztok!!Annyian mutogatják a pacijukat, h kedvet kaptam, én is h megmutassam neketek az enyémet!!ZafirZafikaEz a kép oktober körül készült!Kb. 2éve az enyém!Õ 1 Bob herceg-1 Bagira apaságú, és Absatz Alkony anyaságú fekete herélt!!Most 6éves, és sajnálatomra még nyersnek mondható!!! Nem sok idöm volt rá, és egy kicsit nagyon nehéz eset, sokan repültek jó pár métert ha rá akart ülni!! :dev: Én nekem 2x sikerült ráülni, repülés nélkül!! Különben futószáron szépen szóra dolgozik nyereggel!!

#2940 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 13. - 20:39

Fibi nekem nem mûködnek a képek :nem:úgyértem nem látom amiket te tettél be :)

Edited by kjudy, 2006 június 13. - 20:52.

#2941 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 13. - 21:23

Én is látom a képeket, és szép ló nagyon. :ang: Az én lovam 6 évesen csak félig nyers, vagyis jól megy nyereg alatt csak nem ismeri a lábjeleket és hasonló dolgokat. Szépen lassan viszont már tanulja õket. :kocc:

#2942 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 17. - 18:28

Végre én is elmondhatom magamról, hogy lovam (csikóm) van!!Az eddigi feles lóból saját lett. Áprilisban múlt egy éves, és egy tündér.Születése óta sokat foglalkoztunk vele, és kb fél éve megvettük közösen egyik lovardás barátnõmmel.A napokban viszont úgy hozta a sors, hogy az enyém lett...Nagyon boldog vagyok tõle, mert ez már egészen más, mint amikor valakitõl függ az ember és ló.

#2943 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 18. - 8:36

:yeah:

#2944 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 19. - 7:08

Naháááát.Gratula Ancsyyka! :kocc: :yeah:Örülök nektek nagyon. Nagyon nagyon sok örömöt vele. Nagyon vigyázz rá. ;)

#2945 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 19. - 21:52

Az új lótulajdonosoknak gratulálok és sok örömet kívánok a lovukkal. :)A sok-sok jókívánság és -tanács iszonyú jól esett! Felért egy fájdalomcsillapítóval! ;)Az elsõ másfél hétben rendesen fájt a bokám, pedig polcoltam, alig mászkáltam és vigyáztam rá. A második hét vége felé már kisebb túrákra is elindultam, úgy mint Cora-bevásárlás (barátnõmet tanítom vezetni :gm:), vacsora a diósdi Fenyves étteremben... Vasárnap délelõtt végre megkaptam a járógipszemet. A doki meg sem kérdezte, hogy akarok-e könnyített gipszet, de most ahogy visszaolvasgattam a véleményeket, azt hiszem nem is bánom, hogy nem azt kaptam. Hagyományos, jóóó nehéz gipszem van, magas sarokkal. Ma délelõtt kezdtem el tanulni járni vele, egyelõre egy mankó segítségével. Voltam az istállóban, itattam lovakat, és holnapra tervezem a lovam fürdetését. :) Iszonyat meleg volt, álltó helyben izzadt szegénykém szinte egész nap - igaz én is... Egyelõre nem ülök lóra, amíg így dagad a lábam lógatás közben. Meg azért még fáj is egy kicsit... majd talán jövõ héten. Tatárt tuti nem vállalom be lóháton, hülyeség lenne - még egy 50 évig szükségem van a lábaimra. :cool:

#2946 Prücsi

Prücsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 141 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 21. - 21:07

Anikó, gyógyulást és sok-sok türelmet kívánok Neked! :) Én most hasonló helyzetben vagyok mint Te, de szerencsére nincs eltörve a lábam, csak az esés következtében bedagadt, és most addig kell vele itthon maradnom míg rá nem tudok normálisan állni. Azt hiszem tényleg érdemes kivárnod, míg rendesen tudod használni a lábaidat, mert talán szükséged lehet még rájuk egy kicsit. :yeah:

#2947 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 30. - 22:27

Kedves Ti!Örömmel tudatom Veletek: lovam van. :) Ma éjjel - nem sokkal ezelõtt - Mytras lovam megérkezett új otthonába, és ma már mint elsõ-ló-tulajdonos szenderülhetek álomba. Ha tudok... :D Ezúton is köszönöm mindenkinek (a Gidrán & a Dél-pesti régiós topic-ban hozzászólóknak + a magánüzenõknek) a javaslatokat, segítséget, bíztatást, biankonak pedig a lovat. :ang:

#2948 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 30. - 22:28

TojHorz!Gratulálok! :kocc: Képet láthatunk majd róla?

#2949 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 30. - 22:30

Köszönöm! :D Igen, amint kivirrad, talán tudok fényképezni, meglátjuk. Nemsokára lesznek képek mutiba, ha nem is azonnal... :)

#2950 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 15:37

A képek már a fotógépben vannak, csak nem tom feltölteni, mert van egy csöpp technikai problémám. :rolleyes: Igyexem. :)

#2951 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 20:09

Meg mostmár van egy lovad, akit most minimum a nap 24 órájában szeretnél "õrizni", ugye? :) Jól van, hát megvan. Sok-sok kalandot-örömet együtt! :yeah:

#2952 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 2. - 20:53

Köszönöm Ágimam! :) Hát igen, most kint voltam háromszor a három nap alatt. De gondolom ez normális. Már felajánlottak egy hálózsákot is... :D

#2953 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 13:21

Itt is gratu, TojHorz. :) És minden más lótulajnak, réginek-újnak egyaránt. :D Mer' én nem diszkriminálok ám senkit és punktum.

#2954 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:25

TojHorz, nálam ritka esemény ha nem vagyok kint minden nap, még lelkiismeret furim is van. Pedig már 4 hónapja megvan Atisom, no de hát, a szerelem.... :dev: :kir:

#2955 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:36

Mau, itt is nagyon koszi! :D :kocc: Chyki, ez peldaerteku. :yeah: A lelkifurdalas ma marcangolja legjobban a lelkem, mert ma raadasul szulinapja van... :hupp: Lehet, hogy ma sem birom ki nelkule es kimegyek ejjel. :D

#2956 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 14:49

Tojhorz, Gratulálok a lovadhoz. Maradjon is meg a jószokásod és járj ki hozzá minden nap. Nekem másfél éve van meg a lovam, de egy héten minimum 6szor kint vagyok nála. Ez alól akkor van kivétel ha külföldön vagyok, de ez nem olyan gyakori. Én ezt teljesen normális dolgonak tartom (mások lehet fanatizmusnak).Gratula és várjuk a képeket.Gratulálok minden új lótulajdonosnak. :kocc:

#2957 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 15:01

Maradjon is meg a jószokásod és járj ki hozzá minden nap. Nekem másfél éve van meg a lovam, de egy héten minimum 6szor kint vagyok nála. Ez alól akkor van kivétel ha külföldön vagyok, de ez nem olyan gyakori. Én ezt teljesen normális dolgonak tartom (mások lehet fanatizmusnak).

Hozzászólás megtekintése

Vagy akár szerencsének, hogy napi jeleggel járható távolságra találtál megfelelõ helyet, ahol tarthatod és nem mondjuk 200 km kéne megtenned naponta oda-vissza. :ang: Gratula a sok újjoncnak! :kocc:

#2958 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 15:04

Igazad van Lombardo.Nagyon szerencsés vagyok ezen a téren.Ráadásul pont Te adtál tippet arra, hogy hol tartsam a lovam. Eddig nagyon bejött :yeah:

#2959 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 15:30

Örülök, hogy tetszik! ;)

#2960 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 5. - 21:09

Gratula és várjuk a képeket.

Hozzászólás megtekintése

Köszönöm! :D Íme: :) BoxbanLegelõn körülnézIdenézPortréHátranézSüsü... Már csak a lepke hiányzik... :)NyamiBarátkozikLeszedem, minek ez rád... :)

Edited by TojHorz, 2006 július 5. - 21:17.