Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#2921 cremaster

cremaster

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 7. - 6:25

Bizony, bizony, és nem elég, hogy szerepelnek, de még hogy! Nézd meg a póniklub honlapján az idei tabajdi és tahitótfalui verseny eredményeit futószár 1-ben, D1-ben C2-ben, meg B1-ben is akár, pedig a tahitótfalui verseny D1-es eredményei alaposan összekeveredtek a listán. Igazából Kertész Borka, Kertész Anna, Dobos Brigitta volt a sorrend. Szóval igencsak érdemes lesz lesni õket!

#2922 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 10. - 13:54

Június 6.-án (vasárnap) találtunk a Vegas Farm melletti egyik úton egy kapucnis, fehér alapon rózsaszín mintás gyerek/kis nõi méretû felsõt. Valamikor 12 és 13:30 között hagyhatta el a gazdája. Ha hiányozna valakinek, szóljon :)

#2923 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 12. - 19:56

Víz alatt a Halápi Lovarda
Nagyon durva képek két oldalon keresztül (Lovarda/Árvíz topic) :(

#2924 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 14. - 9:57

Többen biztos értesültetek már róla, de azért figyelemfelhívásként megemlítem:
Augusztus 15-én immár harmadszor rendezik meg Szokolyán a hidegvérû találkozót.
Az eseménynek külön topicja is van, ahol a program és majd az egyéb tudnivalók is olvashatók.

Edited by Adrienn, 2010 június 14. - 9:58.

#2925 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 14:42

Ti hogy lovaztok mostanság? Engem (minket) egyszerüen és félre nem érthetõen megzabálnak a szúnyogok és a böglyök. 6-7 körül már eszünkbe sem jut kimenni, de az erdõ-susnya keverékben déli hõségben is képtelenség izzadt lóval botorkálni. A bármilyen ellenszer meg csak addig ér, amíg meg nem izzad az állat, ami azért hamar elõfordul 35 fokban. Retek egy dzsuva ország, ahol az egész vidék egy merõ gaz és láp nyiladozó szemétdombokkal tûzdelve. :mad:

#2926 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 15:36

Szegény lovak tûrõképessége rendesen próbára van téve. Döncike múlt héten alig bírt annyi idõre nyugton maradni, míg felnyergeltem. Nem lesz irtás?

#2927 sheriff

sheriff

Egyszerû fórumtag, semmi extra

• Fórumtag
  • 4.846 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 15:47

Ti hogy lovaztok mostanság?
Engem (minket) egyszerüen és félre nem érthetõen megzabálnak a szúnyogok és a böglyök. 6-7 körül már eszünkbe sem jut kimenni, de az erdõ-susnya keverékben déli hõségben is képtelenség izzadt lóval botorkálni. A bármilyen ellenszer meg csak addig ér, amíg meg nem izzad az állat, ami azért hamar elõfordul 35 fokban.

Nálunk is van szúnyog, de kezelhetõ mennyiség. Bögöly alig akad. Felénk mostanig nem is volt egy fia darab sem Silveradon, de az idén már láttam vagy 10-et. Hjah, a Kiskunság páratlan lovas terep! :D

Retek egy dzsuva ország, ahol az egész vidék egy merõ gaz és láp nyiladozó szemétdombokkal tûzdelve. :mad:

NEM!
Nem az ország a retek, hanem a sok tapló, aki benne él.

Tegyél inkább valami konkrétat ellenük, s ne csak síránkozzál! Szervezz szemétgyûjtést, Zöld Napot vagy valami ilyesmit! Én idõnként összeszedem a szemetet egy kisteherautóval a tanyámon kívül is a környéken. Nem egy nagy ügy, nem is lelkesedem a más szemetének szedegetéséért, de egyre kevesebb a mocsok felém. Lassan híre megy, hogy a hülye kovboj allergiás a szemétre és a szemetelõkre. Elviszik máshova? Remélem, hogy a szeméttelepre! Még a csikket is a kezébe adom annak, aki nálam el meri dobni. Nem az országunkkal van baj, hanem velünk, benne élõkkel.

#2928 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 15:51

Minket is zabálnak, szintén minimális hatásfokon mûködõ riasztószerek aroma-felhõjében. Napközben böglyök, este szúnyogok... meg a szúrólegyek jóvoltából a lehetõ összes permutációban együtt is támadnak. Dunakeszi környékén már láttak irtást... Asszem, felkeresem Dr. Kovács Análiát, hogy van-e még raktáron a közlekedõzsákból, amit a ló-lovas kombóra lehet húzni, és rovarkontakt mentes idõtöltést biztosít :kv:

#2929 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 18:17

Tegyél inkább valami konkrétat ellenük, s ne csak síránkozzál! ... Nem az országunkkal van baj, hanem velünk, benne élõkkel.

10 pont!

#2930 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 20:13

OSH! A lápot megvédeném, természeti kincs. :)

"Egy kis közérdekű ismeretterjesztés, csak hogy tudjátok, micsoda kincsek mellett lovagoltok el nap, mint nap: ez a gázló a régi Őrszentmiklós határában eredő Tece-patak mentén elterülő, országos védettséget élvező láp egyik átjárója. A másik közeli gázló a patakon volt, feljebb a Duna-felé, amit sajnos tavalyelőtt kiforgatott fagyökerekből emelt torlasszal elzárt előlünk a terület tulajdonosa:(. A Tece-patak nem túl bővizű, aszályos időben sajnos ki is szokott száradni, de az esőzések miatt most több lépcsőn még csobog is. Érdekessége, hogy helyenként a föld alatt folyik – például ennek köszönhető, hogy lefelé, azaz Őrbottyán felé sokszor óriási a dagonya az úton – aztán egyszer csak felbukkan valahol és folytatja felszíni életét. A Tece-lápban él két nagyon érdekes és védett halfaj, a réti csík és a még nála is idiótább névvel megáldott lápi póc...sajnos ma már egyre kisebb számban."

Forrás: www.vegasfarm.hu

Egy szemétszedős akcióban nagyon benne lennék a vegas környéki terepeken! :yeah:
Autó, utánfutó, segítő kezek és a végén elvinni a fóti szeméttelepre. Helyi lakosoknak 0,5 köbméter/év ingyenes. Dunakeszi lakosoknak is és akkor már pár bértartó neve alatt leadhatnánk pár köbmétert. A többiért fizetni kell, sajnos, borsos árat.
(Ettől persze még ugyanannyi bögöly és szúnyog maradna terepen, szerintem. :) :( )
Nagyon szomorú, hogy sokakat egyáltalán nem érdekel a természet. Képesek a legeldugottabb zugokba is kivinni a szemetüket.

A másik, amit sajnálok, hogy a föld- és erdőtulajdonosok ellenségüknek tekintik a lovasokat és előlünk is elzárják azokat a csodás helyeket, réteket, erdőrészeket. :( Megértem, hogy a fatolvajok, motorosok, stb elől félti, de mi nem hiszem, hogy kárt tennénk benne. És van, aki olyan módon zárja le, hogy az szánalmas, lásd a fenti írást. Talán még szabályellenes is. (Lehet, hogy a gát megbolygatja a láp egyensúlyát... Az is lehet, hogy azt az utat nem zárhatná el az áthaladó forgalom elől...)

És a végére még egy: elképzelhető, hogy az egyik erdei zsákutcába szippantós autó jár... Sok a teherautónyom a homokban és egyszer láttam egy szippantóst a környéken. :( Merszem még nem volt megnézni a zsákutcát... Vagy csak fát termelnek ki és én vagyok túl gyanakvó? De akkor miért nincs fűrészhang arra?

Edited by Csuti, 2010 július 5. - 20:30.

#2931 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 20:40

Na de nem azért tartasz nagyméretû kutymant, hogy a szemetelõkre piríts? :)

#2932 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 20:57

:D Volt olyan is. Mindenhova nem vihetem magammal. Elég nehézkes szállítani... :)

#2933 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 5. - 22:43

...
NEM!
Nem az ország a retek, hanem a sok tapló, aki benne él.

Tegyél inkább valami konkrétat ellenük, ...

Ez igaz, csak az ilyen szintû taplókkal egyet lehet tenni, az meg büntetendõ. ;)

A szerencse az, hogy egyenlõre erre csak pár szemétdomb van, nem úgy mint Csömörön, ahol mindössze pár sarkon nincs szeméthegy. Viszont a lápos rész az most nagyon gáz, a gazos ugar meg egyszerüen elképesztõ. Álljak neki kaszálni? :D Hülye voltam, hogy azt a fulllovas hálót nem vettem meg tavaly, amit láttam. Úgy emlékszem a Decatlonban árulták. BAromi dühítõ, hogy egy halom pénzért állnak a lovak és ha felülünk rájuk csak szenvedünk. Az meg mégis nagy kibaszás, hogy a toporzékolõ állat száját tépjem, csak mert gyötrik a rovarok.

Inkább lelécelek a hétvégék többségén kultúráltabb helyekre. Legalább én hazajövök, de sajnos egyre többen nem. (de ez már off itt)

Na de nem azért tartasz nagyméretû kutymant, hogy a szemetelõkre piríts? :)

Ha kiviszi terepre jön a félrészeg retardált vadásznak csúfolt véglény és ugat, hogy miért fut melletted a kutya. A múltkor kicsit beszélgettem az egyikkel. Hát a vége felé már nem volt egy kultúrcsevej.
Mindenképp mi vagyunk a közellenség és nem a favágó szemetelõk, ezt észre kell venni.

#2934 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 6. - 7:41

Egy szemétszedõs akcióban nagyon benne lennék a vegas környéki terepeken! :yeah:

Én is!

A másik, amit sajnálok, hogy a föld- és erdõtulajdonosok ellenségüknek tekintik a lovasokat és elõlünk is elzárják azokat a csodás helyeket, réteket, erdõrészeket. :( ...

Ezzel kapcsolatban, konfliktus esetére, magunkat megvédendõ hasznos info lehet:

A "Magánút" tábla a „Mindkét irányból behajtani tilos” jelzõtábla alatt elhelyezett tábla azt jelzi, hogy az út a közforgalom elõl el van zárva. A magánút jelzõtábla arra figyelmeztet, hogy a tábla mögötti, közforgalom elõl elzárt területen a KRESZ szabályai csak az út kezelõje döntésének függvényében, tehát nem biztosan érvényesek. A tábla csak a „Mindkét irányból behajtani tilos” jelzéssel együtt helyezhetõ ki.

innen

#2935 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 6. - 16:26

Posted Image

#2936 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 6. - 18:52

Ti hogy lovaztok mostanság?

Mi Vikinggel mostanában keveset, de annál boldogságosabbakat megyünk együtt. Ez az idõszak nálam most nem a lovaglásról szól, jó ha heti 1 alkalmat össze tudok gereblyézni magamnak. De mikor kienged a 3 gyerek, mindig megállapítom,hogy mekkora szükségem van erre, még most is mikor összességében egy tök boldog korszakát élem életemnek. Belém ivódott ez a lódolog, mint a Brokeback mountain-ben egyik fickó a másikba :D Múltkoriban, mikor a Vértes sûrûjében bolyongtam, rájöttem, hogy következõ életemben a Vértesben akarok vaddisznó lenni (jelenlegi állapotomban biztos a kocamama szerepe jutna :D) El is szoktam csodálkozni azon, hogyhogy nem itt akar mindenki lovagolni? Sehol egy szemétkupac, vagyeldobált üres üveg, végeláthatatlan igazi sûrû erdõrengetegek, ha akarom hegymenet, ha akarom lankák,gyönyörûség már az ajtón kilépve. Itt messze BüdösPesttõl még a traktorosok is normálisabbak:félreállnak, elengednek. Quaddal még csak a farmgazdánk járgányával találkoztam farmon belül, ami arra hivatott lenni, amire eredetileg is kitalálták: a sok hektár napi körbejárására, ahol a lovak legelésznek egész nap, nem pedig természetrombolásra. (Az egyetlen, ami itt nekem hiányzik néha, az egy lovastárs, mert ugyan szeretek egyedül kimenni, de néha azért...)
Amúgy ha nyaralásilag érdekel bárkit dolog, úgy tudom itt megoldható a "lóhotel":külön legelõrész az ideiglenesen itt tartózkodó lovak részére. Aztán aki egyszer megtapasztalja, hogy jaaaaaa, így is lehet, az utána jól vigyázzon, itt ne ragadjon :D Mert ez az igazi, nekem legalábbis igen. Rég nem éreztem ezt az itthon vagyok érzést, mint ami itt kint szokott elkapni. Mint a Brokeback mountain-ben egyik fickó a másikat :D

#2937 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 7:34

Ernest, köszi a képet, még sosem láttam Nikolt így . :cool: Szépek.

#2938 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 9:33

Mi Vikinggel mostanában keveset, de annál boldogságosabbakat megyünk együtt. ...

BoKa, jó volt olvasni :ang:
Ne elégedetlenkedj az idõvel, ami lovaglásra jut. Csodálom ezt is, három krampuszka mellett.
Nekem is ennyi kb., pedig egész más korszakát élem az életemnek ;)
Pusza, néha adj majd hírt magadról!

Ernest, nekem is tetszik. :) Van még? (a mhelyen le van tiltva a képtárad (is).)

#2939 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 14:46

BoKa! Nagyon szép lehet, ahol lovagolsz! :álmodozó-irigykedõ: Örni, tök jó kép! Tartalmilag pláne. :)

#2940 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 17:26

Csuti, a mi lovas terepünk nem irigylésre méltó? ;)

#2941 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 20:30

Dehogynem! :)
De azért a vidék az igazi.

Edited by Csuti, 2010 július 7. - 21:22.

#2942 hugi

hugi

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 7. - 22:30

Köszi a képet Ernest! :) Nem is láttalak, hogy ott voltál.
Mondjuk nem igazán voltam képben aznap, csupán 2X rontottam el a programot, így sajna lecsúsztunk a 10. helyre. :( De a lovam jól ment.
Szombaton megyünk Tahitótfalura, Póni Klubos verseny lesz, ha esetleg éppen arra jársz...
Még egyszer köszi!
N

#2943 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 8. - 13:06

Csuti, a mi lovas terepünk nem irigylésre méltó? ;)

De jó a terep Õrbotyiban is, nagyon sok helynél sokkal szebb, nem egyfajta vetélkedést akartam én ezzel :) Csömörrel pl összehasolíthatatlan :D
Amúgy számomra még mindig nagyon furcsa, és megfejtetlen, hogy mikor egyáltalán nem tudtam kimenni Vikinghez lovagolni, és az agyam semmi másról nem volt hajlandó álmodni éjjelente, csak a lovaglásról, nem az õrbottyáni terep képei jöttek elõ többnyire, hanem a gödöllõiek. :confused: Pedig szerettem Õrbottyánt is.

#2944 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 8. - 13:15

Persze, miután Éva felismerte Nikolt, a többieknek könnyû volt... :gm:

#2945 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 8. - 20:06

Sziasztok! Vegával megbeszélve (ha tartós esõ nem lesz :gm: ) 23-24-25-én a Vegasfarmra látogatunk a szigetrõl. Érkezés pénteken valamikor délután, szombaton akinek kedve van, megmutathatja nekünk kedvenc útvonalait, vasárnap pedig készülnénk haza. Szívesen és hálásan vennénk, ha lenne 1-2 önkéntes, aki a Dunakeszi komptól (az átkelés idejét még megírom) elkalauzolna a farmig. A számomat páran tudjátok, én is pár emberét. Öröm lesz újra látni Benneteket! :kocc: Puszi Nektek

#2946 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 8. - 20:24

Ilus, én elétek megyek mindenképp, biztos akad még, aki elkísér. A számomat tudod ugye? Majd még egyeztetünk. :)

#2947 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 8:00

Ha ki tudom venni a pénteket, én is szívesen kimegyek Dunakeszi komphoz, mert egyrészt sosem voltam még ott lóval, másrészt alig lovagolok Adriennel, meg egyébként is, miért ne?! :)

#2948 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 9:56

Ilus! Adriennek 1 órával korábbi kompot mondjál! :D ;) Én is mennék elétek, de ennyi idõre nem "enged el" a lányom. :) Viszont péntek du/este majd kinézek hozzátok.

#2949 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 10:23

Csuti, megállj csak! Ezt megjegyeztem :)

#2950 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 13:47

Jól van, bocs! Magas labda volt és úgy ismerlek, hogy ezen nem sértõdsz meg. :ang: Rajtam is lehet élcelõdni, pl, ha én mennék eléjük Dömével, akkor éjszaka érnénk vegasra. :D

#2951 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 18:00

Köszi csajok! :kocc: Adrienn számát tudom, ha a régi maradt. Elõtte idõben szólok, bár úgy tervezem, hogy délre Surányba érünk, ott eszünk, aztán max. olyan 2 felé elindulnánk Horányba. Tényleg, tavaly nektek Surányból, mennyi idõ kellett (rohanás nélkül) a horányi kompig? Ott a gáton csak lépésben lehet menni azt aszfalton. Olyan messzi délre még nem mentünk el, csak Horány elejéig.

#2952 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 18:29

Az Öreg Bölény csal,mert nem is lovazik,hanem VITORLÁZIK!!

#2953 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 9. - 19:25

Legalább tudom, hogy tényleg ;) :D Ilus, az idõ nálam elég relatív fogalom ugyebár, megsaccolni sem tudom. :) Majd megkérdem Vegát és egyeztetünk.

#2954 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 19. - 9:49

Jó hír, mégis lesz hidegvérû találkozó!!!
Új helyszínen és idõpontban, de lesz smile.gif
Hirdessétek, hogy mindenki értesüljön róla!

III. Nemzetközi Hidegvérû Rönkhúzó Verseny és Találkozó

2010. Augusztus 21- szombat

Kóspallag- Sportpálya

#2955 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 20. - 7:14

Sziasztok! Olvastam, hogy lesz idén megint felnõtt tábor. A pontos idõpontot és árat hol találok? puszi

#2956 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 20. - 8:24

Mi is várjuk az infókat, remélem Vega hamarosan megosztja velünk a részleteket. Idõpontként aug 1-2-3 volt megemlítve, mi erre számítunk.

#2957 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 22. - 17:35

Mindenkinek, akit érint, tájékoztatásul: Ilustáék a komphoz 4 óra körül érkeznek. Dz-vel egyeztetve mi egy óra, fél kettõ magasságában elindulunk eléjük. Kényelmes tempóban megcélozzuk a Dunapartot, kicsit pacsálunk és lehûlünk a Dunában, aztán Ilusékkal kiegészülve irány vissza. :) Tervezett fogadóbizottság: DZ, Foltos, Évi, én, Andris(?)

#2958 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 22. - 18:24

Mi Vikinggel mostanában keveset, de annál boldogságosabbakat ...

Sika!!! :)
De rég hallottalak!
A fórum lovas részét elég ritkán olvasom, régiek alig írnak...
Épp tegnap jutottál eszembe egy igen szép terepen. Mennyit mentünk anno...

Örülök, mert az jön le az írásodból, hogy jól vagy. :)
Valamelyik nap meg a régi lakásod mellett autókáztam el, akkor is eszembe jutottál.

Megörülök mindig, amikor régi barátokkal futok össze, múltkor épp Adrienn lépdelt mellém, igaz én kocsival mentem épp ki Mentolhoz. Valahogy úgy érzem, sose lesz lovon egymás mellett annyi régi fórumos arc, mint 5-6 éve.
Pesten már nem is járkálsz? Teljesen vidékikém lettél? ;) :P

#2959 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 22. - 18:40

Osh! :D

Ha hiszed, ha nem, épp aznap, amikor találkoztunk, jutott eszembe, hogy írok már egy magánt, hogy itt vagytok-e még, mert annyira régen találkoztunk.
Erre összefutunk terepre menet! Igaz, elõször meg sem ismertelek a kocsid rejtekében, de aztán a széles mosolyod csak elárult :D
Egyszer, ha van kedvetek, mehetnénk egy közöset már :)
Bokának én is örülök. Nem gondoltam még Csömörön, hogy valaha háromgyerekes családanya lesz. Szerintem néha õ is csodálkozik magán :ang: :)
Nem így van, BoKa?

Más:
Mindenkinek, akit érint, tájékoztatásul:

Ilustáék a komphoz 4 óra körül érkeznek.
Dz-vel egyeztetve mi egy óra, fél kettõ magasságában elindulunk eléjük. Kényelmes tempóban megcélozzuk a Dunapartot, kicsit pacsálunk és lehûlünk, aztán Ilusékkal kiegészülve irány vissza. :)

Tervezett fogadóbizottság: DZ, Foltos, Évi, én, Andris(?)

#2960 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2010 július 22. - 21:43

Pár hónapja van pár egyéb elfoglaltság, napközben ritkán jutunk ki, nap végén meg eddig örültem, ha a pályán túléltem a rovarokat. Szóval kicsit más idõpontokban, eléggé össze-vissza és kicsit ritkábban jutunk ki, ezért futottunk össze ritkábban. Szeptembertõl majd helyreáll a régi menetrend, viszont most megint eltûnünk vagy 2 hétre. :) Kicsit fáj a szívem olvasva a hétvégi túrát, Ilit is vagy 2000 éve láttam, DZ-t nemkülönben, de most meg esküvõre megyünk szombaton, különben meglepnénk Benneteket. Na, majd augusztusban valamikor...