Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2921 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 9:22

Köszi! :)Szívesen, de milyen kép? A Csonka toronynál?

#2922 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 9:33

Igen azt:) Ki is raktam háttérképnek:)Ma megyek megnézem mit csinál Pici paci a nyereg alatt:)

#2923 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 10:29

Boldog szülinapot Csuti és Amatör!

#2924 Rocky14

Rocky14

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 10:52

Boldog szülinapot Csuti és Amatör!

Hozzászólás megtekintése

Köszi Éva! Jól esik, hogy gondolsz rám!

#2925 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 11:19

Én is köszi! :)

#2926 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 13:01

Mindig is tudtam enni, de egy idõ óta étvágyammal alaposan meg vagyok elégedve. Eredménye, hogy szép nagy pocakot eresztettem, ami szerintem csak növelte a vonzerõmet. Mostanában a kétlábúak megelégedve nézték gyarapodásom, még futásra alkalmatlan elsõ lábcsökevényikkel sem átallották tapogatni gyönyörû, kerek hasamat.Tegnap reggel úgy éreztem, hogy a pocak ki akar bújni belõlem. Aggodalmamban és erõlködésemben még a víz is kivert. A nagy erõfeszítés eredménye képpen egy nem kis méretû lólány látta meg az esõfelhõket. Fakó a lelkem és állandóan tejecskét kér. Azért a pocakom még mindig tekintélyes. Eszem is tovább, hátha megint megnõ.Shanon a Farm tanyáról

#2927 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 13:30

:kir: Gratulálok a csikóhoz. Képet is tegyél fel, ha lehet.

#2928 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 8:02

Tegnap sikerült megkoronáznom a szülinapom egy lovaglással Bársonyon Gödön. :) Amúgy is vidám napom volt, mert annyian felköszöntöttetek tegnap -mert aranyosak vagytok-. Gondoltam készítek fotókat Bársonyról a külhonba szakadt gazdijának. Bevittem az egyik karámba hagy fusson, mert pontosan egy hete ment utoljára. Nem kellett noszogatni, volt kedve menni.Posted ImageÉs képzeljétek a kis herélt annyi sárló kancával van együtt, hogy teljesen kanos lett, érkezésemkor a legelõn, lovaglás után az esti karámban ugrotta meg Flancost, az újdonsült hálótársát. És ilyet sem tapasztaltam még tõle: pucolás közben végig toporgott, tekergett, nyerítezett és még terepen is néha nyerített a legelõn maradt háremének!A terep nagyon jól sikerült, átmentünk a túloldalra, jókat vágtáztunk és hiába iparkodott hazafelé, nagyon kezelhetõ maradt és végig jól kijöttünk egymással. :cool:Volt még egy nagyon jó momentum tegnap Gödön. István unokája Marci, aki igazi tanyasi rossz gyerek, ült a bicaján és maga volt az angyal és az ördög egyszerre: egyik kezében pipacs, másikban kalapács volt! :D Ez annyira megtetszett.

Edited by Csuti, 2006 május 26. - 8:44.

#2929 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 9:59

A mai hirek szerint Liderc fakepnel hagyta az osszes eddig megszerzett nojet, mert neki az az egy kanca kell, aki Bendebe szerelmes. :D Azaz Borika. Szegeny Virag, sajnalom nagyon, hogy dobta ot a pasija. :D

Hozzászólás megtekintése

:) Hogy viselkedik nagyfiú? Jól kijönnek már Bendével? Hírekethíreket :türelmetlenültoporgó:

#2930 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 10:05

Én kedden szemtanúja voltam a -Vega szerint elsõ- verekedésnek. Lidérc valszeg megint el akarta terelni Borikát és most Bende nem engedte. Rövid, de ijesztõ harc volt. Legalábbis nekem. Pendivel pályáztam épp és egy nyeszlett vonyítás hagyta el a storkom: Vegaaaa!De akkorra már abba is hagyták a csetepatét. 1 harapás vs. 1 rúgás. Lidin a harapás kicsit vérzett, így én Bendének ítélem a gyõzelmet. :gm: Szegény Bende utána egybõl köhögött. :( Megviseli minden hirtelen erõkifejtés.

#2931 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 10:14

Pasik :rolleyes: Ilyenek ezek... :)(Remélem nemsokára látom, már alig várom. Hiányzik.)

Edited by BoKa, 2006 május 26. - 10:18.

#2932 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 10:38

Tegnap azt láttam, hogy a rossz hírû Lidércet kellett Walkertõl megvédeni. Úgy látszik csak a híre ilyen nagy! :D

#2933 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 10:55

Walker még ifjú, és bohó, nem tudja mit vív ki ezzel :D Ezután se éjjele, se nappala (míg nem lesz Magilla gorilla az övé) :)

#2934 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 16:13

Mire Lidérc észreveszi, hogy Walker kötekedik vele és elhatározza, hogy megtorolja, addig Walker pont 10x futja körbe :gm:

#2935 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:19

Bonusz – avagy gyarapodott a falka – 2006.05.28.Szerettem volna újra együtt túrázni Gáborékkal a Farm tanyáról. A múltkor is nagyszerû volt a közös lovaglás. Az idõjárás közbeszólt. Gábor vendégei közül ketten lemondták. A maradék még el is ment a Farm tanyára, de az egész napos ázást õk sem vállalták. Gábor egy kétórás terepre vitte õket.Én viszont szentül elhatároztam, hogy nem leszek papírkutya, és egy jót lovagolok vasárnap is. (A szombati is nagyon jól sikerült, de semmi különös említésre méltó dolog nem történt – ha csak nem vesszük annak, hogy a régi lovas pályához vezetõ utat valaki elkerített magánterületnek.) Imre, Mimóza gazdája hívta Imrét, a lovászt, hogy szeretné, mozgassa le a kancát, mert neki nincs kedve ilyen idõben. Megvártam ezért, míg a tanya körüli munkák kész lettek, és Imrével, a lovásszal keltünk útra. Neki egyébként is volt elintéznivalója a Farm tanya melletti lovarda lovászával. Nem volt tehát kérdés, hová lesz az úti cél. Az útvonalat viszont én diktáltam – arra is tekintettel, hogy Imre még nem ismeri olyan jól a környéket.Egész úton oda-vissza kísértek minket a kutyák a Határ-tanyáról, tehát eleve a négylábúak voltak fölényben. A medvefarmon egy fekete kutyus szegõdött a nyomunkba. Elõször még nagyon összeveszett vele Ugri (Ubi), a tanyánk öreg, tapasztalt kutyája, de hamar megbékéltek. A medvefarm bejáratánál a portásbácsi kérdezte, miénk-e az összes kutya. Én azt válaszoltam, hogy egy közülük nem, mert még nem tudtam, hogy igen. Arra számítottam, hogy a medvefarmnál, ahol hozzánk csapódott, biztosan kiválik a csapatból. Addigra viszont annyira jól összehaverkodtak a blökik, hogy az új kutya sem tágított mellõlünk. Úgy kellett kacagnom, mert nem elég, hogy magunkkal vittük a tanyáról a kutyákat – mentségül szolgáljon, hogy nem tudtuk visszazavarni õket – még gyarapítottuk is számukat. Egy egész falka kísért már hazafelé minket. Az új kutyát elneveztem Bonusznak, mert õ volt az aznapi ráadás. Imre, a házigazda biztos nem volt a végletekig elragadtatva a ténytõl, hogy új kutya érkezett a tanyára, de nem zavarta el szerencsére.Maga a lovaglás nem volt különleges. Az tény, hogy fikarcnyit sem volt lovas forgalmi dugó a környéken. Meg is jegyeztem, ki az az elvetemült lóbolond, aki hajlandó a lovaglás kedvéért áztatni magát. Nyilvánvaló, hogy nem ez volt legjobb lovas élményem, de kihagyni ezt is kár lett volna.

#2936 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:23

Jól van, nem vagy papírkutya! (Õrûlt vagy!) :D

#2937 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:27

En meg azt lattam, hogy hulye vagy :D

Tegnap azt láttam, hogy a rossz hírû Lidércet kellett Walkertõl megvédeni. Úgy látszik csak a híre ilyen nagy!  :D

Hozzászólás megtekintése

#2938 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:31

En meg azt lattam, hogy hulye vagy :D

Tegnap azt láttam, hogy a rossz hírû Lidércet kellett Walkertõl megvédeni. Úgy látszik csak a híre ilyen nagy!  :D

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Mondtam, hogy megírom, nem hittél nekem? :kocc:

#2939 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:37

Neked en mindent elhiszek. Vagyis majdnem mindent. A hulyeseget biztos. :D

#2940 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:38

Szorúlt belém egy kicsi! :D

Edited by Pendemonium, 2006 május 29. - 12:39.

#2941 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 12:41

no, ha meg mar itt vagyok, hat elmondom, hogy remeket lovagoltunk Fillyvel szombaton. Remeket. Remek tajakon, remek lovakon, remek idoben. Hogy tudtam en az ilyen percek nelkul evekig? Ezeket nem cserelnem el senkivel es semmivel.

#2942 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 15:31

Bokanak :ang:

#2943 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 15:37

A remek lovaglásról jut eszembe, hogy pénteken ûbereltem a csütörtökit és mégszuperebbet mentem Bársonnyal Gödön. Köszi Adrienn! :)És Adriennek üzenem, hogy nem szégyelli magát, hogy nem áradozik egy sornyit sem azokról a képekrõl amiket Bársonyról csináltam csütörtökön, mint pl ez. :nem: :)

#2944 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 17:15

Húúú, ezeket nem is láttam eddig :eek: :yeah: Ez a hozzászólásod valahogy kimaradt nekem.Egyébként nagyon irigyellek, én több, mint két hete nem is ültem Bársonyon. Nekem itt is tetszik, érdemes lenne megcsinálni a fejére és a nyakára szûkített képkivágással is :)

#2945 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 29. - 17:38

Ebbõl logó lesz meglássátok! :kocc:

#2946 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 7:19

Adrienn, najazér! :) Nem voltál hétvégén sem Bársonyozni? Ejnye. Én mehetek ma?Köszi Pende, az nekem is nagyon tetsz. Megkörmöltettem ám a lovad, tök szép lett a patája! És tegnap ültem rajta. Elõször pályán és mivel meglepõen nyugis volt, kimentem vele egy körre. Olyan úton mentem, amit még én sem ismerek, Csomád felé, így nem sietett hazafelé, mert nem tudta hogy hazafelé megyünk. :D

#2947 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 7:33

Láttam a körmét, szép lett, én eléggé elcsesztem a multkor. Pontosan tudta, hogy hazafelé megy, ne keress logikát a nõi viselkedésben, még ha ló is! :guny:

#2948 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 7:47

:D Köszönjük a nõk nevében!Szegény Bíbor, két napja tagja a ménesnek és hát nagyon elüldözték szegényt... Fõleg Walker. Úgy kinyílt a csipája! Megint külön kellett rakni a vacsi idejére...

#2949 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 10:09

Kedves házigazdánknak, "Határranch" Imrének ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok! :kocc: :kocc: :kocc: További hosszú élete során legyen vele mindig tüzes ló, tüzes szeretõ (természetesen a párja), tüzes víz, kedves családtagok, barátok és cimborák. Kerüljék a bajok, gondok, betegségek. Küldi mindezt az egyik lótartó, a világ legjobb lovának gazdája. ;)

#2950 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 10:16

Csatlakozom :DBoldog Szülinapot!

#2951 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 10:23

Én is sok boldogságot kívánok :kocc:

#2952 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 10:44

Boldog szülinapot Imrének tõlem is! Aztán majd iszunk rá (ha Éva vezet). :D Szombaton láttam az autódat a ranch elõtt parkolni Iza, de téged nem láttalak, meg senkit sem, úgyhogy nem ugrottam be. Viszont megkerültük a Somlyót magányosan Wapival. Hááát, nem írom fel életem legnyugisabb lovaglásai közé. Gyalog jöttem le a hegyrõl visszafelé. :rolleyes:

#2953 HATÁRRANCH II

HATÁRRANCH II

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 11:51

HelLó4Lányok a puszikat behajtom... :ang: .Uraim, erre majd iszunk..... :kocc: Köszönöm!!!!!!B. I. : :kir: :yeah:

#2954 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 12:16

Heni, mesélj, mi történt? :eek: Kilométerhiányod volt, hogy gyalogoltál? :D Ha szombaton délelõtt történt, akkor éppen a "zöldségben" kóboroltunk Jedivel.Imre, a hétvégén nem lesz valami kis koccintásféle a tanyán? :kocc: A mai nap még apropóval is szolgál hozzá!Arra is gondoltam én már, hogy el kellene lovagolni Fótról Õrbottyánba, és meglátogatni a fórumosokat a Nevenincs tanyán. Ezután....egyszer.....majdcsak....

#2955 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 12:43

Aha. Szombat délelõtt volt egy kis mozgáshiányom. :D Azaz inkább Wapinak. Amikor visszafelé jöttünk, egy furcsa gondolat költözött a fejébe, és nem volt hajlandó lépni, helyben pattogott, nem mertem megkísérelni, hogy elinduljak lefelé ügetésben a hegyoldalon, úgyhogy inkább levezettem. Gondoltam, inkább a séta, mint a gurulás. :D Mi az a "zöldség", egy meghatározott hely?

#2956 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 12:49

Iza! Ez egy nagyon-nagyon jó gondolat! Közel vagyunk egymáshoz! Lehetne hétközben is!?! Tegnap 10 perc alatt már Csomád határában voltam, de lehet hogy még annyi sem volt.

#2957 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 13:28

Ebben én is benne lennék, ha lenne olyan ló (majd megkérdezem Gabit) akivel én is nyugodtan mehetek. Ha nem, akkor megyek kocsival :)Mi már hetek óta tervezgetjük, hogy át kellene ruccanni, Lidérc-Walker-Bende stb... és tanya nézõbe!

#2958 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 8:27

Zap, a "zõccség" ebben a szövegkörnyezetben az erdõket, mezõket jelentette, melyek most harsogó zöldek, esõ után ráadásul mintha kiglancolták volna õket. :) Csuti, hétköznappal az a gond, hogy igen késõn tudok kiérni munka után a tanyára :( - mármint ahhoz késõn, hogy akár Csomádig oda-vissza beleférjen estig. (Mondjuk ha holdtölte idején mennénk, akkor hazafelé sötétedés után sem lenne gond ;) ) Én gondoltam a jövõ szombatra, délután ráérnék. Másnap úgyis kétnapos túrára megyünk a szigetre, és egy Csomád-Õrbottyán kiruccanó éppen megfelelõ bemelegítõ lenne.Eva, szerintem bizonyosan talál Neked Gabi olyan lovat, amivel teljes nyugalommal eljöhetsz. Érdemes elõre szólni, hogy lefoglald a négylábút.

#2959 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 8:33

Ez természetes, csak azt kéne tudni, hogy mikor :D(azért úgy sokkal könnyebb)

#2960 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 8:37

Jövõ szombaton kiállításon leszek sajnos... Úgyhogy csak autóval késõdélután tudnék csatlakozni. :(