Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2921 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:18

Elmentél? Szegény PH! :dev: Na gyere csak, gyere! Asszed félek tõled??? :P :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:19

Nem akarok vasorrú bábának tûnni, de lehet, hogy ez már itt is off?.. :rolleyes:

#2923 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:25

Elmentél? Szegény PH!  :dev: Na gyere csak, gyere! Asszed félek tõled??? :P :D

Hozzászólás megtekintése

Na, ne offoljunk. Majd személyesen ;) :yeah: Mit láttál a Rinaldóval kapcsolatban?

#2924 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:29

Rinaldót mindig nézem, hátha kint van a pályán, de még soha nem sikerült felismerni...Bár lehet, h láttam már, de annyira hasonlít egy másik lóra, h mindig keverem õket. Pedig azóta télleg mindig figyelem...

#2925 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:43

Igen Don! A te szavaiddal élve vinnyogtam a röhögéstõl!!! és nekiláttam keresni a képet, amink Kiwi épp "tanul" de nem lelem!!!!! :(Elárulnátok, hol van????????????Kiwi! Nem az ágy csörög, az már rég vót,úgy kb. 35 éve.... és akkor is csak fel volt rászerelve valami, ami csörgött... sajna a telcsim csörög. Viszont szépen... nagyon szépen..... jól lehet rá aludni! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:50

PH! Mi a helyzet, mégy Vörösvár felé, vagy hogy legyen akkor? A légyfüggöny miatt kérdem.Illetve a másik dolog is felötlött bennem ismét, azzal mi a szitu, érkezett mán?

#2927 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:55

Holnap reggel Esztergom felémegyek, Ronihoz. De az reggel van, nem tudom, Vgigi ott van e a loviban kb. 8-kor. Ha igen, belököm neki a légyfüggönyt. Vagy Te holnap merre jársz, mert én Esztergom után megyek Üllõi út felé... Onnan meg vissza St.E-re.... Ha idõközben meghínnak egy kávéra, akkor még azt is elnitézem.... A másik izé meg még nincsen (tudom, hogy kb. egy éve ígérem.... pirulok is ezerrel!!!!) de nagyonkezd aktuális lenni a beszerzés abból az irányból is.... még egy icipici türelem!!!!! Vagy már egyátalán nincs neki, mert másmilyet tudok vinni.....

#2928 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:58

http://www.kep.tar.h...08536/4755258#2Itt megnézheted a képet PH, ha nagyon érdekel! :)

#2929 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 16:00

Anyám!!!!!!!!!! Téééééééééééééényleg.... azt hittem muzsikálsz!!!!!!!! :dev:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 16:01

Bazz. Holnap reggel nekem a panziós pasival van találkám, a gyakorlatom végett. :( Úgyhogy még véletlenül sem leszek sehol délelõtt elérhetõ közelségben... Vagyis hát itthon leszek, 10-ig befejezem az ottani látogatásomat, de szerintem még elõbb. Ha esetleg erre jönnél az Üllõi felé, bár hirtelen azt se tudom, az hol van (:gm: ).De ha nem esek útba, azon töprengek, hogy a légyfüggönyt kinek érdemesebb odaadni, hiszen ronival meg földik a lovaink. Csak hogy vele is mikor futok össze... Ma is voltam a lovardájukban, õ meg nem volt ott. :) Gigivel könnyebben össze tudok futni.Na jó, ténynek tény, itthon vagyok holnap délelõtt, és 10 után már találkozás-képes is. Ha ez segít valamit...Mérlegelj, aztán mondjad, mire jutottál :)Semmi gáz, annyira nem sürgõs azért a másik (csak én magam sem akarom elfeledni, azért is hozom szóba néha) ;)

#2931 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 16:29

Hát figyi! Mi lenne ha tényleg Roni-nak adnám????????? Azért õ csak közelebb van hozzátok, legfeljebb eltúráztok egymás irányába egyik nap...csak egy faluhossznyi.... De beszéljük ezt meg, nehogy odaadjam aztán az mégsem jó!!!!!!!!!!!!!!!!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 16:51

Nekem nyóc. De ha már neki adod, akivel személyesen is találkozol, akkor fizettesd már ki vele, ha van nála még annyi, én meg majd odaadom neki, ha találkozunk, és akkor nem tartozom neked :ang: Már tudom, jó fej vagyok, hogy itt fosztom ronit, ha nem megy bele a bótba, hát nem :D De hátha... Mennyi is, 400 körül, ugye? Meg üzenem neki, hogy mondja meg ide, mikor van kint, mert akkor vagy megpróbálok lovaglás elõtt/után odamenni a loviba hozzájuk, vagy tényleg elmegyek feléjük lóval, ha épp terepre megy õ is...

#2933 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 18:02

Itt van az emlegetett gigi...Szóval nálunk ott lehet hagyni a cuccot, pl. felakasztod a nyergesbe, aztán amikor megyek, én leakasztom és beadom Dé-nek. De lehet ronival is, ha az egyszerûbb.Okt. utolsó hétvégéje a PH látogatás?Phanny állítólag feltöltött új képeket Reményrõl, akinek van kedve, nézze meg!Mi is voltunk ma egy rövid terepen, gyönyörû volt minden!Dé! Mitõl kezd jobb kedved lenni? Titok? Egyébként örvendek ennek.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 18:16

Nekem lényegében mindegy, kihez megy a cuccom, ahogy nektek is jó... Csak PH most eltünedezett éppen :rolleyes:Ha a fedelesben lovaglósok azok, akkor megnéztem õket, de mindjárt megyek és megnézem, még újabbak-e. :)Október utolsó szombatja maximum, 30-a kiesik, mármint nekem.Attól, hogy jobbra fordultak a dolgok :)

#2935 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 19:14

PH nem tûnt el, csak hétvégén nehézkes az internet,mert minden mást is csinálok közben. Na. :DDé! 400 az az áfa lesz csak..... :rolleyes: Biztos egy dologról beszélünk????? :huh:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 19:22

Miva'?! :huh: :confused: Én errõl beszélek, mármint arról a lógósról, ami Flanci fején van!

#2937 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 19:57

október 31. vasárnap, ami mindenkinek jó, ugye?

#2938 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 20:24

Igen Dé, akkor egyrõl, de még barátilag sem tudom 400-ért odaadni!!! :(Megy egy magán...

#2939 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 20:47

No, akkor a hiányolt képes beszámoló:Mindezidáig nem nagyon nyúztam a lovamat az ugrással, mert folyamatos türelemre intve magamat megvártam, hogy betöltse az 5. életévét. Ez idén májusban megtörtént. Egyet-egyet ugyan ugrottam vele azelõtt is, de nem edzés szinten. Nem sikerült olyan intenzíven elkezdeni az ugrásra tanítást, mint terveztem, így csak néhány ugró edzésen vagyunk túl. Köszönet Saroltának, hogy a legutóbbi ilyen alkalmat megörökítette néhány képen. Bemelegítés után kis x-szel kezdtük. Eleinte nem nagyon emelgette magát, épphogy átesett az x-en, de csakhamar rájött, hogy ugrani kell, méghozzá jóóó nagyot :) Egyik-másik ugrás után nem tértem magamhoz, hogy milyen jót mozdult ez a ló! Nagyon jó érzés vele ugrani, amikor így megemeli magát.Utána felkerült még egy rúd. Kérdezem, hogy akkor most vágtából? Neeeem, szép, nyugodt, lassú ügetésbõl. Hüledeztem egy kicsit, mondom ez tuti ellenszegülés, de minimum beleborulás, vagy rombolás. Sarolta nagyon elkapta a lényeget a fényképeken: az ugrás elõtti pillanat, ahol a nem túl dinamikus ügetésbõl megérkezünk az akadályhoz. Már magamban mindenre fel voltam készülve, csak arra nem, hogy el fog ugrani, ráadásul ekkorát! :eek: Látszik is, nem nagyon mozdultam vele :guny: Következõre már elhittem, hogy tud majdnem helybõl ilyet ugrani. Tovább nem is piszkáltuk, nehogy elmenjen a kedve.Mondtam már, hogy imádom ezt a lovat? :yeah:

#2940 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 21:42

Palo!Ügyesek vagytok! Gratulálok!!!

#2941 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 5:25

Gratu Palo!!!!!!!!!!! És tényleg nem lóbálja a lábát ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 6:38

PH! Ez most nem ennek szólt, egyszerûen teljesen rosszul emlékeztem az árra... :rolleyes: De már válaszoltam. :)Palo! :kocc: Kalapemelés, nagyon szépen dolgozik ez a kis hoci!!! ILyenkor én is úgy szeretnék ugrani, elfog a vágy, ha ilyen jó kis képeket látok, de hát... :rolleyes: Segáz, dolgozzatok szépen helyettünk is, meg vigyázzatok magatokra, és egymásra! :ang:

#2943 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 11:13

http://www.kep.tar.h...08536/4755258#2Itt megnézheted a képet PH, ha nagyon érdekel! :)

Hozzászólás megtekintése

Istenemre, szerzek egy zenetanári diplomát. Vagy veszek, mindegy. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 11:26

Na, csak légyfüggöny-tulajdonos leszek ma. :)Próbáltam PH-t hívni, hogy végül sikerült-e a tranzakció, és roninál állomásozik-e a becses portéka, de nem vette fel. Pedig ezután akartam volna felhívni ronit, hogy megy-e ma délután ki a loviba, mert akkor vagy bent, vagy terepen összefuthatnánk, és akkor meg is lehet ejteni a tranzakció második részét hirtelen. De roni eközben megoldotta a kommunikációs problémáimat, mert felhívta Szellemet, hogy nála van, és menjünk be érte ma. :D Legalább egyre gondoltunk, ez pláne jó! ;)Köszönöm mindenkinek, aki segített összehozni ezt a bonyodalmas vásárlást! :cool: :kv:PS: roni, nekünk miért nincs meg a másik száma? Én tisztára azt hittem, hogy nekem megvan a tiéd, és akkor jöttem rá, hogy nincs is, amikor te Szellemet hívtad, nem engem. Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy akkor nekem honnan van meg a te számod, ha neked nincs meg az enyém?.. Aztán rájöttem, hogy nekem sincs meg a tiéd :gm: Ezen változtatni kell.

Edited by Dé, 2005 október 3. - 11:29.

#2945 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 15:49

Dé! Nem is vártunk mást tõled. Bonyolult ember bonyolultan vásárol. Olvasd vissza az elõzõ szövegedet ;)A lényeg hogy megvan.... roninak meg két száma van! Ééééén megszereztem mindkettõt :P Azért majd várom a beszámolót Ronitól, hogy milyenek a cuccosok! ;)

#2946 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 16:14

Dé, ha egyszer nagyon ugorhatnékod van, szívesen felajánlom a kis rugólábút néhány ugrás erejéig, de akár egy egész edzés erejéig is. :)

#2947 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 18:27

Palo!!! Csupaszív vagy!!!! :)

#2948 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 18:36

Palo!!! Ez király!!! Ti aztán tudtok! :kocc: Én vagyok az egyetlen, aki állandóan az idõpont-egyeztetés nevû akadályra akar benneteket ráhajtani? :rolleyes: Többet egy szót sem szólok, ha végre nem aktivizálódtok. Kemény leszek. :nem:

#2949 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 18:53

Csak annak adom ám oda a lovamat, aki megérdemli :gm: Gigi, szerintem az okt. 30. volt eddig az, ami mindenkinek megfelel. De ez is csak azért, mert még jóóóó messze van, és még senkinek nem jött közbe semmi :D :dev:

#2950 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 18:56

Palo! Akkor én megérdemeltem??? Már mehettem vele kicsit.... :)Mellesleg találó a megjegyzésed. Mire odajutunk, mindenkinek lesz valami fontos dolga (velem az élen :D )

#2951 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:10

Helyes a következtetés, mármint az, hogy megérdemelted. Nemám odaadom minden jött-mentnek. :DA talákával kapcsolatban: már vannak tapasztalataim :gm:

#2952 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:12

Khmmm... tapasztalataim nekem is vannak! Pl.a mikor Ilus elfelejtette, hogy megbeszélt velünk egy találkát!!! :D :D De mi megnéztük a csacsit! :D

#2953 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:23

Az hagyján, hogy elfelejtette, de még le is tagadta :dev:

#2954 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:45

Na sziasztok!Jó hosszú nap volt ez a mai. PH-val megbeszéltük, hogy olyan 3/4ed 9 körül talizunk a Tesco parkolóban, és végre megkaphatom a rég áhitott cuccosokat! :) Így is lett, megtaláltuk egymást, aztán feljöttünk hozzánk. PH rögtön ki is szúrta kis vadászgörényünket, Dinit, és amíg én próbálgattam, Õk játszottak. Dini teljesen rágerjedt a lócsemikre, még ki is rágta a zacskók sarkát.. (Kis fránya, ezért vehettem meg utána... :dev: ) Sikerült magamévá tennem egy nagyon frankó telibõrös gatyót, egy csini mellényt és a jó kis nyeregizét (ennek nem találtunk ennél kifejezõbb nevet) :D . Meg persze a finomságot Õasszonyságának. Mikor befejeztük a randevút, még felvezettem PH-t, aztán a körforgalomban könnyes búcsút vettünk egymástól. ;) (Szuper minden, PH!! De tényleg. Gatyó kényelmes, mellény szintúgy, nyeregizére meg nem találok szavakat... Fontolgatom, hogy hazahozom a nyerget, aztán mindig abban ülök majd, annyira tuti lett. :D )Utána én is rájöttem, hogy nincs meg Dé száma, ezért nem fogom tudni átadni Neki a szajrét. :) Viszont éles eszemmel rájöttem, hogy ha Szellemnek írok, akkor talán célbaér az üzenet.. Próbálkozásomat siker koronázta, így délután sikerült továbbítanom a légyfüggönyt. Gigi! Nekem tök jó az uccsó hétvége, sõt leginkább csak az a jó. Viszont azon belül mindegy, melyik nap. Palo! Nagyon ügyesek vagytok!!! Gratula! Netán még verseny is kilátásba lesz?

#2955 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:01

Na, úgy látom használt Nektek szigor. :gm: Valaki nyafogott, hogy csak a vasárnap jó neki. Legyen okt. ucsó vasárnapja?

#2956 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:12

Jaja Palo!!! Ott a pont!!! :DRoni!!!!!!!!!! Nagyon örülök! Azon a felvetésen, hogy a TV-t is nyeregbõl nézed vinnyogva röhögtünk!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a hopi is olyan jó lesz, mint a többi!!!! és üdvözlöm a kis görit!!!!!!!!!! Kapott az ígért lócsemibõl??? Tudod, a Salvana izlett neki nagyon!!! ;)Dolgozz Gigi!!! :)

#2957 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:15

Én meg Gyõzikét nézem, kabaré!!!PH, nagyon szemtelen vagy!! :)

#2958 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:17

Én meg magánüzizek közben..... néha majd meg fúlok a röhögéstõl!!! :DNem, ez nem szemtelenség, csak ha valaki végre a kezébe veszi a dolgot, akkor talán lesz belõle valami!!!! :)

#2959 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:21

De ez nem igazság!!! Most, hogy nincs osztályom, szervezhetek egy sokkal bonyolultabb társaságnak kirándulásokat!!! Húúú....nagy menet lesz. Már látom leli szemeim elött, hogy egymás után dobjátok be majd a törölközõt az utolsó héten. Valami részvételi díjat kellene szednem, és csak annak adnám vissza, aki eljön... :gm:

#2960 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 20:23

PH! Igen, hoztam Neki haza egy csemit, nagyon tetszett neki. Bár elrágni nem annyira tudta, de nyalogatta ezerrel, meg kergette a lakásban.. :D Most is bent van, és próbálja megenni a lábujjamat. Tényleg, a hopit akkor megrendeled? (Aztán majd egy jó kantár is kelleni fog, de az csak a Jézuska közvetítésével.. :) )