Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#2881 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:05

Akkor szombat estére lehet készülni egy keresztelõ bulira?! :kocc:

#2882 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:05

Tesóm állandóan cukkol a paci.hu-val: "XY-t azért hívják, így, mert XY a lova?"Csuti! Hát legyen a lovad Csuti! :dev: :D

#2883 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:06

Meglátogattuk Szendével és Õreg Bölénnyel, nagyon jo fej lovacska. Név ajánlat: DONKYMeggyes, láttam Lidércet is, akkor jött éppen a doki, hogy összevarja a fejét. Ez a Wolker nagyon kemény, Bende meg tök jó haverja lett a Lidércnek a bajban.

#2884 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:14

Tényleg megnéztétek? Dejó! :)Donky! :D Nem rossz! De az majdnem Donqui!A fejér megyei lótenyfelügy szerint az anyja után kéne elnevezni, tehát a Merészhez hasonló vagy arra értelemben hajazó szó kéne.De még nyomozok, hátha volt már neve.A Csuti név se rossz, amikor majd vele ordibálnak akkor én fogok szégyenkezni?! :D Szegény Lidi! Teljesen leamortizálja az a kis DonJuan!

#2885 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:15

Megkérdem ma A Farmtulajokat hogy lehet-e szombaton buláj!

#2886 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:25

Meggyes, láttam  Lidércet is, akkor jött éppen a doki, hogy összevarja a fejét. Ez a Wolker nagyon kemény, Bende meg tök jó haverja lett a Lidércnek a bajban.

Hozzászólás megtekintése

Tudom, de halistennek nem kellett varrni. :D ellenben van most csecse kis copfja, hogy ne ragadjon bele a sebbe az ustoke.(en meg szerezhetek egy felfules kantart. Tok jo, mar se nyergelni, se kantarozni nem lehet csori Bolenyt)

#2887 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:26

Pedig nagyon nagy volt a szája Lidércnek. Ezek szerint CSAK a szája. ;)

#2888 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 14:28

na tessek... ha goreny, az a baj, ha mas goreny, az a baj... :D

#2889 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 15:09

Képzeljétek, azt már tudom(internetrõl), hogy A lovamnak egy édestestvére eredményesen versenyez. Ginonak hívják és sárga mén. Ha valaki tud róla többet, írjon! Köszi! :)

#2890 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 16:58

Posted ImageEz itt a bokám, a bal. Szombat este lóra ültem. Illetve ha még lóra ültem volna! De ez egy megátalkodott buta tukó volt, nem ló. Na a dolog úgy indult, hogy menni kellett lóháton Budaörsre, a Passióra, mert egy lovunk szerepel. Lótolvaj bevállalta, hogy átlovagol, aztán úgy döntött mégsem megy. A páromnak sem volt kedve, maradtam én... nekem meg még annyi sem volt, mert a program éjszakába nyúlik, hideg volt, esõs idõ, éccaka kell hazalovagolni Budaörsön keresztül, egy csomó aszfalton sétálással.De bevállaltam, gondolván a családi békére, meg aztán hátha "jó buli" lesz. Hát az lett. Indulás elõtt beszélgettünk a párommal, mondtam neki, hogy Ramónával megyek. Aszongya ne, mert sok a beton, kõ, stb., inkább válasszak másik lovat. Démonon nincs patkó, Mirage nem szalonképes (tele is van mint a fene, rég nem használtuk), Gengszterre eleve nem ülök ha nem muszáj, Mese-Tündi már foglalt volt... maradt Zeusz, a Lidérc-méretû pej herélt.Felnyergeltem, felültem, indulás. Párom elmagyarázta az útvonalat, nekivágtunk. Még indulás elõtt felvettem a vaxost mert esõre állt. Kb. 300 méterre jártunk a tanyától, amikor az M7-es mellett le kellett ereszkednünk egy csúszós lejtõn.Zeusz gondolt egyet, levágta a fejét a lejtõ tetején és levágtázott-bakolt velem... egy darabig azt hittem, leesek, aztán visszabillentem, végül mégis leestem. Azt csak tippelem, hogy jobbra estem le. A szárat nem engedtem el (az én kantárom volt a lovon, naná hogy szétszaggatta a görény), jól végighúzta az ujjaimon, de megállt. Szerencsére a másik két lovas normálisan jött le utánam a lejtõn (jól esett volna, ha átvágtáznak rajtam :D), én feküdtem békésen a fûben és számba vettem a sérüléseimet.Azt éreztem, hogy rohadtul fáj a bal lábam, és a jobb könyökömet is beütöttem. Ezt abból vettem észre, hogy próbáltam feltápászkodni, és amikor könyökölni akartam, nem ment. Hemperegtem egy kicsit és sikerült lábra állni. Közben Zeusz megpróbált meglógni, de szerencsére a kislány aki velünk volt elkapta a grabancát. Ja, megkérdezték tõlem, ahogy leértek utánam a lejtõn: jól vagy?!Jóóól.... - válaszoltam nem túl meggyõzõen. Na mindegy, valahogy felálltam, kisántikáltam a kráterbõl, amit ütöttem a földbe'. :gm: A legnagyobb problémám az volt, hogy: "hol van a kalapom?!". Szegény fickó (a kislány apukája) aki utánam jött, ácsorgott mellettem tanácstalanul, hogy mit segítsen. Én igyekeztem délcegen állni a fél lábamon, elõkotortam a telefonomat és hívtam Isut: Leestem a lóról, nagyon fáj a lábam. Rohantak.Közben éreztem, hogy lemegy a függöny elõttem, lever a víz: közöltem a pasival, hogy ájulásközelben vagyok. Közben fogtam Zeuszt, próbáltam rá visszaadni a szakadt kantárt, de ezt feladtam és gyorsan leguggoltam, hogy ne menjen ki az összes vér a fejembõl... megúsztam az ájulást. Pasit küldtem, hogy keresse meg a kalapomat. Aszongya jó, de fogjam meg a lovát. Oké. Ott ácsorogtam a két lóval, a kislány nem szállt le Mesérõl.Ekkor futott be Isu, és a nyomában még három ember, akik jöttek, hogy összekaparjanak. A másik irányból autóval közelített Brillcsi és párja egy rohadtul vízmosásos ösvényen (hála nekik!). Isu leszedte rólam a chapset, waxost, lóra ült (felszerkesztette a kantárt elõbb) aztán nekivágtak a Budaörsre vezetõ útnak. Megjelent Lótolvaj is, Szilaj hátán az ominózus lejtõ tetején, odakiabáltam neki, hogy keresse meg a kalapomat (ekkorra már kb. 4-5 ember bóklászott a térdig érõ fûben és a kalapomat kereste :kir:) - és megtalálta! A lejtõ közepén esett le valahogyan a fejemrõl. Úgy rémlik, hogy amikor leestem, a kalap alattam volt... tehát lehet, hogy a lejtõ közepe táján estem le a lóról és onnan gurultam? akkor érthetõ valahogyan a bokasérülés... na mindegy, ez már nem fog kiderülni, max. hipnózisban, mert nem emlékszem.Megnyugodtam, hogy megvan a kalap, hajlandó voltam elbotorkálni a kocsiig. Úgy gondoltam, hogy rándulás v. ficam lehet, mer' eléggé fájt, de azért nem olyan vészesen. Hazadöcögtünk Isu csizmájáért, én ragaszkodtam hozzá, hogy hozzák el Zeusz kantárját is, mert Ramié már elég szar állapotban volt azon a dögön.Otthon levettem a csizmát, és akkor láttam meg ezt, amit belinkeltem felülre... na akkor mondták a többiek, hogy irány a kórház. Mondom jó, de elõbb a kocsma. Muszáj innom.... :kocc: Ittam is, utána Lótolvaj bevitt a Jánosba. Ott annyian voltak, mint az oroszok, így némi várakozás után átautóztunk a Tétényi útra, ahol felvettek és elláttak.Elküldött a doki röntgenre, kb. 5 perc múlva jött: törés. Hûbakker... :mad: Nincs mit tenni, ez van. Begipszelt, most fekvõgipszben tengetem a napjaimat a páromnál. Szerencsére Ramika odajön néha egy-egy simire az ablakhoz... és van egy csomó jó könyvem... viszont a tanyán nincs internet, úgyhogy nélkülöznötök kell egy darabig még. :( Evvan.Fotósorozat

#2891 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:05

Gratula Aniko :( Csak azt nem fejtettem meg, hogy a képet hogy kell nézni, mi micsoda :D

#2892 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:08

Cenzúra! :D

Edited by Pendemonium, 2006 június 7. - 17:11.

#2893 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:16

Posted ImageNo, így má' vili? :)

#2894 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:17

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 21:57.

#2895 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:17

Elírtad. BoKa az. :P

#2896 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:18

Szegény Aniko! Jobbulást kívánok neked. Szerencsére nekem még semmim nem tört el (lekopogom) úgyhogy nem tudhatom hogy milyen érzés. Mennyi ideig leszel gipszben?

#2897 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:20

Tatárszentgyörgy megint ugrott.... :( És most nem Rami miatt. A fene egye meg, megint kocsival kell mennem. A fekvõgipsz 06. 12-ig lesz rajtam, utána kapok járógipszet, hogy azzal meddig leszek azt nemtom...

#2898 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:22

Nagyon sajnálom! :(( Én szintén nem ülhetek lóra már 5 hete, jövõhéten jár le a törésem gyógyulási ideje, szintén lovasbaleset, csak nekem az orrom ( lefejeltem a lovat onnan meg lezakóztam a földre, ráadásuleslõ esésem ) részletesen a legrosszabb élményekben van, bár ez most annyira nem érdekes.)Nekem iszonyú volt eddig az 5 hét, gyógyulj meg minél elõbb!

Edited by kjudy, 2006 június 7. - 17:27.

#2899 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:22

Nembaj, legalább mindenki körbe fog téged lent ugrálni :)

#2900 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:26

Apple, remélem is! :DMajd úgy csinálom, mint Gumilovas a Happeningen: minden egyes ügyetlen lépésért a line danceben egy sört kért a botladozótól. Nem is volt gondja sörre... :kir: :kocc:

#2901 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:34

Anikó vazze, hát látod Ez a hétvége úgy látszik a lovasbalesetek és az "ûberköcsögvagyok" kedvû lovak hétvégéje volt. :(Én is lezakóztam szépen, barátnõm az arcát törte össze plusz agyrázkódás, egy másik barátom hanyattesett a az oldalára, õ meg utána éjjel vért hányt..Gyógyulj meg hama hama :ang:

#2902 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:36

Erre már akartam volna írni, hogy bezzeg én nekem nem lett bajom, mert nem ültem a hétvégén lovon. Aztán eszembejutott, hogy de mégis lovaztam :D

#2903 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:46

Bakker, Aniko, jobbulast!

#2904 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:47

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! :)Ha valakinek van egy fölös laptopja ballagjon ki vele Törökbálintra. :D Akkor elolvasom Sheriff beszámolóját is az új lováról... így most nincs idõm, dógozni kõ. :(

#2905 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 17:54

... ki kell derítenem mi volt a neve régen, mert a név kötelez! :DAmúgy arik vagytok! :)

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok, Csuti, vigyázzatok egymásra! (szavazatom: legyen Csuti! :D Ja? VAgy nem is volt kiírva a szavazás? :huh: )

[img]Ez itt a bokám, a bal. Fotósorozat

Hozzászólás megtekintése

Ezt jó, hogy írtad, mert már éppen arra gondoltam: - Ez a szegény... jól beverhette a fejét is... mer ez bizony a keze! ( :kv: )Tarts ki! A lényeg (kalap) meg úgyis megvan :yeah: !

Edited by Ágimam, 2006 június 7. - 17:54.

#2906 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 19:28

Csinos a bokád Anikó :( :( :(Remélem pikk-pakk rendbejön! Jobbulást! (a Juli, miután leesett a Reményrõl (Ramóna lánya) és nyílt lábszártörése lett, a fekvõgipsszel is lovagolt - és járógipsszel vette meg, próbálta ki az Angyalt. Úgyhogy Te még akár Tatárra is ellovagolhatsz...) :D :DKomolyra véve a szót: gyógyulj meg hamarost!

Edited by lisawica, 2006 június 7. - 19:29.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 20:08

Aniko, most olvastam a sztorit, gyönyörû a bokád :(Sajnos élbõl volt mire asszociálnom, tavalyi sorozat lábközépcsont törésemre (az is jól nézett ki, csak sok kisebb buci volt a lábfejemen), amit ketten alkottunk nekem a lovammal (jól meggyúrt maga alatt :gm: ). Ráadásul most pont k.vára fáj a mûtött lábam - lehet, hogy ez volt a jel, hogy valakivel valami történni fog?.. :oAnnak örülök, hogy a sáros lejtõn legalább a ló talpon maradt és nem borult fel, mondjuk pont rossz helyre, meg hogy mûteni se kellett tégedet, meg ilyenek... Egykettõre felépülsz! :ang:Egyébként ja, ha fekvõgipsszel nem is, de járóval simán lehet lovagolni. Szõrén kényelmes. Csak kicsit nehéz a gipsz (kérj könnyítettet! :D)...Jobbuljál meg hamar! :ang:

#2908 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 20:15

Csinos a bokád Anikó :( :( :(Remélem pikk-pakk rendbejön! Jobbulást! (a Juli, miután leesett a Reményrõl (Ramóna lánya)  és nyílt lábszártörése lett, a fekvõgipsszel is lovagolt - és járógipsszel vette meg, próbálta ki az Angyalt. Úgyhogy Te még akár Tatárra is ellovagolhatsz...) :D :DKomolyra véve a szót: gyógyulj meg hamarost!

Hozzászólás megtekintése

Csatlakozom. Jobbulást!!! :yeah: Tatáron majd gyüjtheted a gipszre az autogrammokat. :kir:

#2909 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 20:22

A Csuti név se rossz, amikor majd vele ordibálnak akkor én fogok szégyenkezni?! :D

Hozzászólás megtekintése

Legyen Csutka :kir: :yeah:Amúgy gratuálok, rád fért már egy saját négylábú :ang: Sok boldog pillanatot kívánok Nektek.

#2910 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:01

Anikó, bakker! Ez nagyon csúnya! Mielõbbi gyógyulást! :)(Ki tudsz így jönni szombaton Õrbotyiba? Szeretettel várunk! :kocc: Inni még csak tudsz!?!)Többieknek köszi a gratukat, meg a névváltozatokat, de hát tegnap délután elkottyintottam Vegának és Nikolnak, hogy a Döme jutott elsõre eszembe és aszonták, hogy illik rá! Úgyhogy asszem marad! :yeah: Azért -ha lehet- adok neki egy hangzatos nevet=Razmus (jelentése: kívánt, szeretett és hasonlít a Ramzesre) és zárójelesen beíratom, hogy Döme. Ezt sikerült megálmodnom reggelre! :) Béna, nem béna, ez van! :D

#2911 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:18

Nagyon jó a Döme!

#2912 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:36

Hát Anikó, sajnálom, ami történt, jobbulást, gyógyulás, sok lelki erõt ennyi fekvéshez :ang:Jó a Döme is... de a Csuti jobb lenne :P(Párom is Döme :D )

#2913 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 7:45

Anikó, úgy tûnik, Tatár idején egy anikós-törés évente kell. :( ...de legalább idén nem én voltam.. :rolleyes: Gyógyulj, ne fájj, és jól összefirkálunk. :)

#2914 laan

laan

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 279 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 9:31

nagyon sajnálom anikó azt ami történt veled. azt hiszem, hogy én vagyok a legilletékesebb a helyzeted átérzésében, mert rólam most vették le a gipszet. már írtam róla, egy gödörbe félreléptem lendületbõl és a 3-ból 2,5 bokaszalagom szakadt el. ugyanígy nézett ki és meg is mûtöttek. nem kívánom senkinek sem. Az ember elveszti az életét is a gipsz miatt, mert nem tud vezetni, lovazni jönni menni. nagyon sokminden hárul az ember párjára és nem tudsz segíteni. én már jól vagyok, de még 1,5 hónap a versenyspotig.jótanács: ne sajnáld a pénzt a mûanyag gipszre (nekem kék volt) mert hohadt erõs és vízálló. én futószáraztam és szénáztam vele az utolsó három hétben.jobbulást és sok-sok türelmet!!! ez nem ötperces buli mint a torokfájás.

#2915 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 10:09

Aniko! :( Szólj, ha valamit tehetek érted, amíg mobilabb leszel újra! Úgyis közel vagyok! Gyógyulgass!

#2916 Apró Rém

Apró Rém

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 262 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 10:11

Anikó vazze, hát látod Ez a hétvége úgy látszik a lovasbalesetek és az "ûberköcsögvagyok" kedvû lovak hétvégéje volt. :(Én is lezakóztam szépen, barátnõm az arcát törte össze plusz agyrázkódás, egy másik barátom hanyattesett a az oldalára, õ meg utána éjjel vért hányt..Gyógyulj meg hama hama :ang:

Hozzászólás megtekintése

Anikó! Nagyon durván néz ki a bokád... :eek: én is egy darabig nézegettem a fotót, hogy akkor most mi-micsoda... Jobbulást, Tatáron már táncolni fogsz!Ez tényleg egy ilyen hétvége volt, én az arcomat zúztam le. Bolyhossal egy erdei úton vágtáztunk, õ "egy kicsit" begyorsított, mert szokás szerint elég jó kedve volt, én lehajoltam az ágak elöl és amikor felnéztem, egy akácág arcon csapott. Nagy mákom volt, hogy nem verte ki a szemem, 3 napig úgy néztem ki, mint akit összevertek. A bal szemhéjamról lejött a bõr, az orrnyergemnél még mindíg egy lyuk szerû seb tátong... Csuti! Gratula a lovadhoz! :ang:

#2917 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 13:40

Anyám, akkor Neked is jobbulást Apró.

#2918 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 13:47

Mikor Tötõ nevét olvasom a Lovam van! utolsó hozzászólójaként, gyorsan megnyitom a topicot, hogy végre, végre, neki is gratulálhatunk a saját lovához. De megint "becsapott". :( Pedig nagyon kívánom neki, mert tudom, hogy mennyire fáj már a szíve érte. :ang: A sérülteknek mielõbbi gyógyulást kívánok!

#2919 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 13:56

Így nez ki szegeny Bolenyke-Szotyola feje. :( A huje :DKulon felhivnam a figyelmet a csecse kis copfra. :D

Edited by meggyes, 2006 június 8. - 13:57.

#2920 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 13:59

Hát ez elég csúnya kis seb, de a copf sokat javít rajta. :DEz a Walker egy vadállat. ;)