Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dunakeszi - Veresegyház - Vác háromszög

• Please log in to reply
5438 válasz a témához

#2881 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 10. - 18:57

Sziasztok!Ne haragudjatok, hogy belepofátlankodok a topicotokba, de szeretném a segítségeteket kérni. Dunakeszin (vagy a közelében) keresnék valami jó helyet a lovamnak. Tudnátok ajánlani valamit?Köszi szépen!Roni

Hozzászólás megtekintése

Szia,Dunakeszitõl Fót csak egy ugrás. Ott van a Határ tanya. Info itt: Határ-tanya Személyesen is érdemes körülnézni, minden ajánlott helyen.

#2882 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 8:33

Már teljesen skizó leszek, nem tudom hova írjam a beszámolót...farm vagy DVV...na mindegy, most ide.Tegnap már megint esõvel fogadott minket A Farm, de megvolt ennek a szép oldala is, íme!Mivel barátom jött velem, így végre megint készültek képek Pendirõl és rólam. És a farm egyéb szépségeirõl: orgonabokor a legelõn. No meg a kutyákról. Szegény Bonyt nyúzza mindig Clyde és Nuti.Ja kutyák! Tegnap elõtt a lovaglás után nem találtam az egyik zoknimat, tegnap megtalálta Nikol valahol a ház körül. :DElõször pályán lovagoltam kicsit, hogy kiadja az energy nagy részét a ló és nagyon jól viselkedett, ezért nem nyektettem sokat és kimentem még egy vágtakörre a legelõ körül. Annyira ragaszkodik a többiekhez (ez tõle meglepõ, mert Gödön nagyjából tojt a lótársaira), hogy vágtában 3-szor nyerített nekik messzirõl.Itt már lovaglás után vagyunk. Ekkor már nem volt olyan sürgõs visszamennie a többiekhez, a fû lekötötte a figyelmét.Aztán még lábon (ló nélkül) kimentünk a fenyõerdõbe, nagyon szép volt és a naplemente is! De utóbbit ritkán adja vissza egy fotó...mármint olyan fotó amit én készítek. :D

#2883 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 10:16

Csuti, nekem tetszenek a képek!Más..Nem tudom, szokott-e erre járni Asset. Tegnapelõtt volt a szülinapja, és szeretnék neki gratulálni ezen alkalomból.

#2884 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 10:38

Köszi Iza! Akkor belinkelek egy béna naplementét! :)

#2885 Dollár alias pempõ

Dollár alias pempõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 13:00

Majd rakok fel képeket igaz most ,hogy megnéztem mennyi is van róla nem is olyan sok De! azért van :D Majd nem sokára fel is rakom õket

#2886 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 14:21

Tegnap beakartam menni a fóti lovasboltba. Hát nem megszûnt! 1 hónapja! :eek: :D

#2887 asset

asset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 16:09

Szia Iza!Hát, de drága vagy, köszi!Szoktalak Titeket rendszeresen olvasni, jó tudni, hogy mindenki jól van-e! ;)

#2888 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 6:56

Szia Iza!Hát, de drága vagy, köszi!Szoktalak Titeket rendszeresen olvasni, jó tudni, hogy mindenki jól van-e!  ;)

Hozzászólás megtekintése

Szia!Néha írhatnál is, hogy Veletek mi'z'újs. Lovazol már? ;) Hogy van a kancocskád? Mikor lesz csikszi? Jártok valamikor felénk? Csak néha hallok kósza híreket, pl. hogy apukád Silverado-n járt, de ennél több is jó lenne. :)

#2889 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 7:35

Isten éltessen Ibiza! :kocc:

#2890 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 7:49

Csatlakozom! Boldog szülinapot! :kocc: (ez ritka hogy csak egy emberke ünnepli egy nap itt a fórumon :))

#2891 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 8:06

Puszta kíváncsiságból. Tegnap este 3/4 7 körül az 2/A feletti hídról jöttünk le kocsival (zöld terepjáró) és a földúton, ami Dunakeszi felé vezet, jött szembe egy lovas. Deres lovon, egyedül. Akár Szálenderes is lehetett... A képeket nézve nem biztos, hogy Te voltál, Csuti, de a ló hasonló, mint Pende. Ki lehetett? :rolleyes: (Nyugodtan jelentkezhet baja nem lesz! :D )Más. Fórumon keresztül nem szoktam, inkább magánban, de ezúttal itt: Isten éltesse azt a 3szögbeli fórumost, aki ma ünnepli a szülinapját :kocc: , jóllehet tudjuk, hogy õ is (mint minden nõ) súly- és kortalan. :) (Kap egy :kocc:-t vagy egy :kv: -t, aki kitalálja ki az.)

#2892 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 8:36

Hát én voltam az! :D Bársonnyal voltam (tudod Adrienn bérelt lova, amúgyilagosan Xirené). Ja, félre is húzódtam mikor jöttetek, de elkanyarodtatok balra. Aztán meg a szúnyogokkal hadakoztam! Jól jött a baseballsapka, azzal hesegettem a dögöket Bársonyról és magamról. Szinte mindenhol támadtak, még ahol sütött a nap ott is, úgyhogy többynire ott is ügettem, ahol lépni szoktam. Nagyon jó kis terepet mentünk! :)

#2893 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:37

Akkor jól gondoltam. A western-nyereg zavart meg. Mintha azt láttam volna alattad.A szúnyogokkal nekünk is volt bajunk bõven.Ja, és mi is mentünk egy nagyon jó terepet, miután visszamentünk Fótra. Mi 8 körül indultunk és (majdnem) teliholdas éjszakában érkeztünk vissza. Aki szereti az ilyent, ma menjen!!!

#2894 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:44

Még egyszer köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!A legjobb szülinapi ajándék ma az lesz, hogy kimegyek Jedihez, és egy nagyszerût lovagolok. :yeah: Azt tervezem, hogy megtanulunk Jedivel ugratni. Orfûn jól ugranak a lovak, jól lehet velük tanulni. Amit eddig elsajátítottam, meg amit olvastam, meg hallottam, megpróbálom arra hasznosítani, hogy Jedivel is jól, szépen ugorjunk. A képesség megvan benne, csak a megfelelõ irányba kell fejleszteni.

#2895 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:48

:) Aha jól láttad, totál "skizó" vagyok. Bársonyt westernben, Pendit angolban lovagolom. A leendõ lovamat meg ki tudja!?! :)

#2896 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:55

De jó ezeket a képeket nézni. :)A régi emlékek.Na de holnap már szombat és felelevenítjük a közös lovaglások emlékeit. :D

#2897 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 13:09

Iza, Asset! Boldog szülinapot kívánok! :kocc: Tegnap én is a régióban garázdálkodtam Wapival, aki igencsak tavaszi menõkedvvel bír. Megkerültük a Somlyót, de baj lesz, mert csak ezt az egy útvonalat ismerem, ráadásul pont a végére melegszik be ATBCSVSZ. Néztem nagyot, mikor megláttam a díszlet "falut". Találkoztunk rettenetesen félelmetes gombaszedõ nénikkel, akik csak az ilyen ártatlanképû szürke arab heréltek torkát akarják átharapni! :DMindenkinek jó lovazást, ma is megyek, meg holnap is, meg holnapután is.

#2898 KisAni

KisAni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 17:43

Sziasztok!Szeretnék nyáron lovak körül dolgozni, megköszönném, ha valaki segítene nekem ebben! Ha lehet, westernes helyen, de ez nem fontos! Fóton lakom, 16 éves lány vagyok, van lovas tapasztalatom és nagyon szívesen csinálnám, ha lenne rá lehetõségem!! (lepucolás, nyergelés fel-le, istálló takarítás, etetés stb...)Ha tudsz ilyen helyet, ahová mehetnék, légyszi szólj magánban, nagy a biroanita@fotnet.hu címen! Köszi! :)

#2899 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 20:15

Iza!Picit késlekedve, de megtörve nem, én is sok Boldog Szülinapot kívánok!

#2900 asset

asset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 8:15

Iza!Én is szeretnék boldog szülinapot kívánni!Jól vagyunk, most Ati sérült le, focizás közben elszakadt a bokájában egy szalag... :rolleyes: Dzsigit dagadt, jól néz ki nagyon, rá sem ismernétek! Lenyugodott teljesen, egyedül van egy nagy karámban, nincsenek rajta harci sebek (bár a szomszédos csõdörcsikóval játszik, és élvezi, hogy még õ az erõsebb... :gm: ).Nem fogjátok elhinni, de mindig TISZTA! (szerelmes a szomszédos szürke kancába :dev: )Asset jól van, 6 hónapos vemhes, már látszik is rajta egy kicsit. Most csak úgy lovagolgatom, de majd jövõre szeretnék vele versenyezni.

#2901 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 8:48

Boldog szülinapot minden érintetnek, így utólad is! :kocc:

#2902 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 10:13

Zsolti – 2006.04.13. – 2006.05.17.Mindenki várta érkezését, de különösen két Imre – a gazda és a lovász. Lesték a kancán a jeleket, amik a csikó érkezésére utalnak. Egy tiszta teliholdas éjszakán megérkezett Zsolti. Imre, a gazda úgy izgult, mintha saját gyermeke érkezne. Imre, a lovász maga segédkezett a világra jövetelnél. Zsolt (Manusz) végig fényképezte az eseményt, õ utána kapta a csõdörcsikó a Zsolti nevet.Mindenki imádta Zsoltit. Csodájára járt mindenki – lótartók, lovasok, vendégek. Már azt vártuk, hogy ne csak nézhessük, hanem meg is simogathassuk. Egy hetes volt, mikor Mimózával, a kancával már vidáman bóklászott a körkarámban. Minden úgy tûnt, a legnagyobb rendben van.Egy pár nappal késõbb a csikó nem akart szopni, és teljesen legyengült. Az állatorvos egy fertõzést állapított meg, ami állítólag gyakori csikóknál. A kezelésre jól reagált a csikó, újra bõszen szívta a kancatejet. A fertõzéstõl azonban keletkezett a lábán egy csúnya, mély seb. Az állatorvos kezelte, kötözte.Egy hete mesélte Imre, a gazda, hogy az állatorvos javasolta, altassák el Zsoltit. Értetlenül álltam a dolog elõtt, mert azt mondták, javul a lábán a seb. Imre is azt mondta, nem engedi az elaltatást, Zsolti csikóból bizony ló lesz. Úgy tûnik azonban, hogy a sors – vagy épp más emberek – másképp akarták. Imre, a lovász mesélte, hogy egy hétig nem is járt Zsoltinál állatorvos, sem gyógyszer, sem kötözés miatt. Tegnap úgy javasolták újra az elaltatást, hogy meg sem nézte szakember, milyen állapotban van a lába. Ma úgy történt az egész mûvelet, hogy a gazda még ki sem tudott érni a tanyára.Ez tehát a szomorú hír. Zsolti már biztosan nem fog a körkarámban szaladgálni. Néhány fotó és egy kis domb, ami fizikailag maradt utána. Rövid volt az útja a földi pályán, ezután már az égi legelõkön bandukol. Mély szomorúság, amit most érzek, és némi harag, mert él bennem némi kétely, hogy nem a leggondosabban járt el, akin a gyógyulás leginkább múlott volna. Változtatni a megváltoztathatatlanon nem lehet. Csak megnyugodni, a rosszat felejteni, a jóra emlékezni.

#2903 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 10:28

Szombaton még elnézegettem ahogy rágcsálja a szénát :((nagyon ígéretes lópalántának nézett ki)

#2904 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 10:33

Pedig a mindennapi fertõtlenítés, kötözés lehet hogy megmentette volna. :( Sajnálom!

#2905 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 10:39

Nem akartam így direktben kimondani, amit Csuti írt, nehogy olybá tünjön, a harag miatt igazságtalanul vádolok valakit, pedig nekem is ez a véleményem.Nincs is kedvem írni a vasárnapi túránkról, pedig már megszóltak a lovastársaim, hogy régen írtam beszámolót. Teljesen szomorkás lenne az írásom egy amúgy vidám vasárnapról. Most csak Zsolti csikó jár a fejemben. És félek attól, hogy 'neadjisten' az én lovam betegsége esetén nem fenyeget-e majdan egyszer ugyanaz a veszély, hogy emberi mulasztás miatt veszíthetem el.

#2906 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 21:30

Izám fel a fejjel!A te hátasoddal ilyen nem történhet meg, hisz az ember a családtagjaiért bármeddig elmegy, biztos vagyok benne, ha -neadjisten- valami történne a paciddal naponta kétszer rugdosnád seggbe -a folyamatos telefonálás és szervezkedés mellett- a gondatlankodni szándékozót. Arról nem is beszélve, hogy állandóan kinnlennél és tutujgatnád a pacót!Ne szomorkodj (bár tudom ezt nehéz)!

#2907 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 15:08

A ló körül az van igazán elintézve, amit a gazda megtesz. A 2 héttel ezelõtti herélés óta én is minden nap reggel-este kinn vagyok és mozgatom-kezelem Walkert, pedig már rohadt fáradt vagyok :) (Ettõl teljesen függetlenül az istállótulaj és a lovász is teljesen megbízható, de én akkor is eská megyek ki és intézem a lovam dolgait :))

#2908 HATÁRRANCH II

HATÁRRANCH II

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 19. - 10:58

Helló!Bár a fenti témában, (Zsolti) nem pontosak az információk, a tény tény marad. Egy biztos, MINDENKINEK (Zsoltinak is) jobb így!De egy vidámabb téma: elkezdõdött a versenyszezon. Volt már OB.-forduló, kül. versenyek.A környék lovasainak elsõ igazi megmérettetési lehetõségre júli elsõ hétvégéjén van lehetõség. Vácrátóton a Veló tanyán. Itt mindenki indulhat, stílustól függetlenûl. A szervezõk szeretnék kibõvíteni a versenyt, 2 naposra, élõ zenésre, kupasorozatosra, stb. Részleteket a másik fórumon találtok. (lovastalálkozók, kupasorozat ) A konkrét verseny kiírását késõbb tesszük fel.....Addig is jó készülõdést.... Infót tõlem.Bagi Imre 06 30 533 24 55 :kocc:

Edited by HATÁRRANCH II, 2006 május 19. - 11:00.

#2909 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 19. - 12:14

Emitt kérdem - a környékbeliek jobban olvassák - hogy milyen zene lesz? Ha élõ, akkor ki játszik? (Country táncra nincs igény?) ;) Akár meg is lehet a helyszínen szállni, hogy az esti buli után ne kelljen "hazavánszorogni" :D ?Az elõzõ témához - tényleg utoljára: én elfogadtam (Tõled is) azt, hogy Zsoltinak nem lehetett másképp a vége, de ez mitsem változtat azon, hogy közben az orvos hogyan járt el. Változatlanul az a véleményem, hogy picit több gondossággal azt a rövid idõt Zsolti számára kevésbé kellemetlenné lehetett volna tenni.

#2910 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 19. - 16:37

Imre! A bocknyergeseket se zárjátok ki, ugye? :ang:(Walker lehet hogy még ma, de legkésõbb vasárnap költözik a Noname Tanyára! :yeah:)

#2911 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 20. - 7:35

(Walker lehet hogy még ma, de legkésõbb vasárnap költözik a Noname Tanyára! :yeah:)

Hozzászólás megtekintése

Akkor a régióban maradtok :) (Bár így egy kicsit messzebb lesz tõlönk gyönyörû lovacskád, hogy csak úgy meglessük ;) )

#2912 HATÁRRANCH II

HATÁRRANCH II

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 10:50

Heló!Bock, angol, magyar, spanyol, mongol, western, patrac, szõrém, BÁRKI jöjjön!!!!! :yeah:

#2913 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 11:08

Olyan aranyosat láttam vasárnap, hogy csak na! Ahogy visszaindultunk a Határranchrõl Wapi új helyére (régi Határranchre) összetalálkoztam egy az ellenkezõ irányból közelítõ "furcsa trióval". Elöl apuka futott az emelkedõn felfelé, mögötte egy nagy pej lovon egy hosszú szõke hajú hét év körüli kislány ügetett. És így vígan körbefutották, ügették a környéket. Nagyon jókedvûek voltak, mindenki a kedvenc sportjának hódolhatott. Aztán kiderült, hogy Wapi istállójában lakik az õ lovuk is.Wapival edzettünk, ketten is felültünk rá, összesen egy órára, nagyon jól ment minden. Csak aztán még kitaláltuk, hogy kimegyek Gabival és Livivel egy félórás sétaterepre levezetés gyanánt, ahol viszont nagyon rebellis módon viselkedett. Lejtõn lefelé kezdett el pattogni, bakolgatni, még Gabi lovára is átragasztotta az idétlenséget. Pedig addig Boni nagyon nyugis volt, csak gondolom meghallotta hogy hátul valami fenevad csinálja a patáliát.

#2914 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 15:51

Walkert pénteken átlószállítóztuk 4 km-re :) Nem is ártott neki a gyakorlás a futóval, már gyönyörûen ment fel és le is :D (eddig fõleg a letolatással voltak nála gondok). Az elsõ északát Zsurmóval töltötte a pályán, akinek rohadtul nem tetszett, hogy egy ilyen mitugrász légypapírként ragad rá (hiába, antiszociális kissé a vénasszony :gm:). Másnap, mivel kellett a pálya, bekerült gyorsan a ménesbe, egyelõre Lidérc és Bendegúz nélkül, akik a két kis karámban szoktatódtak egymáshoz. Így Walker elsõ napja igencsak jóra sikeredett! Egyetlen (ex)hímnemûként rájött, hogy mi is a dolga, gyorsan elvesztette a szüzességét és végigdugta az egész bagázst :D A fiúkat pedig a villanypásztoron keresztül hergelte :gm: Olyan 30 kilót tuti leadott az egész napi rohangálásban és férfiúi kötelességeinek teljesítésében, az esti etetésnél egy merõ víz volt.Vasárnap délután azonban eljött a szomorú pillanat. Úgy döntöttünk, hogy elég kanca és elég fû van már ahhoz, hogy Lidércet és Bendegúzt egybetegyük, és Walker jelenléte is tuti oldja a kettõjük közötti feszültséget. Walker elõször Lidérccel találkozott. Elkezdett megint hõzöngeni, aztán egyszercsak észrevette, hogy már nincs kettõjük közöztt a villanypásztor. Ha még láttatok megdöbbenést és elszelelést! :D (folyt. köv...)

#2915 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 16:01

Aztán Bendegúz hajtotta körbe 5 percig a 16 hektáron az egyik sárga hókás kancát. Nem tudtuk eldönteni, hogy azért, mert összekeverte Walkerral, vagy azért, mert a kanca eddig Lidércnek udvarolt :gm:Walker egyébként tiszta Bendegúz. Mindketten hátracsapott fülekkel, fejet lehajtva hajtották el egymástól a maguknak vélt kancákat (Lidérc ekkor fenn volt a beállónál). Walker szuperjól eljátszotta, hogy õ tulajdonképpen ott sincs, mindig úgy legelt, hogy a lehetõ legtöbb ló legyen Bende és közötte. Aztán, amikor Bende nem figyelt, Walker szépen arrébbterelte a kancáit :gm: Nagyjából ekkor robbant be a képbe Lidérc. Elrabolta Walker szinte összes kancáját, majd harcállást vettek fel Bendével, és hol az egyik, hol a másik próbált csajt szerezni a másiktól :D Walker meg szép csendben eltûnt szem elõl, a maradék egyetlen kancájával :) (Pár kanca persze nem adta be a derekát egyik macsó hímnek sem, többek között Zsurmó és Szikra - merem remélni, hogy nem arról van szó, hogy õk egyik pasinak se kellettek :gm: Pende pedig nem tudott választani Lidérc és Bende között, ott járkált köztük fel-alá egy csomó ideig :D)Hihetetlen volt nézni ezt a mozit, hülyére röhögtük magunkat, miközben a magunkkal vitt ostorokat szépen letettük, mert kiderült, hogy nem is lesz itt nagy harc.Walker épp Zsurmót és Szikrát próbálja elcsábítani, sikertelenül.Itt pedig kedvesével. :kir:

#2916 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 16:03

Tegnap is dettó! Nagyon vicces ahogy osztozkodnak a csajokon! :kir: Szép a herélted Filly! :)

#2917 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 16:21

A mai hirek szerint Liderc fakepnel hagyta az osszes eddig megszerzett nojet, mert neki az az egy kanca kell, aki Bendebe szerelmes. :D Azaz Borika. Szegeny Virag, sajnalom nagyon, hogy dobta ot a pasija. :D

#2918 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 8:21

Csutíííííí!Nagyon boldog születésnaptot kívánok! :kocc: :kocc: :kocc: :kocc: :kocc: :kocc: (Természetesen hozzá számtalan klassz lovaglást!)

#2919 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 8:53

Köszííí! :)Amúgy lovaztam a héten, hétfõn terep Pendivel, nagyon szép helyeken jártam és kedden pályán lovaztam.Ma Bársonyt vettem célba.

#2920 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 25. - 9:13

Én is kívánok Boldog Szülinapot Csuti!S köszi a képet a túráról:)