Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2881 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 18:10

Jajj, Péhá, télleg, HEPI BÖRSZDÉJT Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nah, a tényállás a következõ: Kerekes ma nem tudott kijutni, mert sok dolga volt, de jött helyette a kolleganõje, a Bárdosi Eszter. Szemre nem nagyon látszott a ló lábán mára semmi, de tapintásra érzékeny volt egy ponton. Kapott Roxi injekciót, gondolom gyulladáscsökkentõt, meg DMSO-val kell kenegetnem napi 1x. És addig csak séta, de csak ha nem ugrál...Ma már megtette, örültem is neki, hátha jobban tönkremegy a lába. Azt mondta Eszter, h ha szalag szakadás, akkor is csak nagyon minimális mértékû, de az is lehet, h csak megnyúltak a rostok. Ez lenne a jobbik eset. Pár nap múlva majd jön Kerekes, megultrahangozza, és akkor felállítják a pontos diagnózist, és meg tom mi is van a pacim lábával. De azért kicsit megnyugodtam, h talán annyira nem vészes, és remélem nem kell hónapokat állnia!!Amúgy ezen a 7en Roxi a 3.ló a loviban, akinek ínsérülése lett..

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 19:35

Nekem is jó Gigi variációja! Úgyis mégy Vörösvár felé Csobánkára :) Köszi Gigi! :ang: A fizetést meg megoldom valamikor, tudsz még hitelezni nekem? Mennyi is, 400 Ft? :cool:Dóra olvastam én is, majd nézelõdök, bár nem hiszem, hogy ilyen messze elfurikáztak volna vele.kiwi, akkkor szerencsés és gyors gyógyulást a lovadnak :)De hogy történt konkrétan? Lovaglás közben, vagy egyéb, aminek nem voltál tanuja?.. És a többi ló?.. Ezek az esetek bennem nagy bizalmatlanságot bírnak kelteni :rolleyes:Kisvideósvágtás (.mov formátum, QuickTime Player szükségeltetik hozzá, 3,24 mega) :ang:

Edited by Dé, 2005 szeptember 30. - 19:46.

#2883 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 20:16

Lovaglás után vettem észre, amikor patát mostam. Nem tom hogy történhetett, hiszen rendesen van dolgoztatva a lovam, nem ereszd el a hajamat módon, kondija is van, meg minden. Arra gondoltam, h mivel eddig kemény talajon dolgozott, ezen a puha homokos talajon talán túl sokat nyúlik az ina. De persze nem vok állatorvos, csak bennem ez merült fel lehetõségként.

#2884 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 21:02

Dé!!! Tök jó a video!!! :kocc: Ördi! Figyelünk! A márka nekem nem mond semmit, csak ha rá van írva. A kocsikat én a színük alapján azonosítom :cool: .Kiwi! Nem értek hozzá, de remélem, nem lesz baj! Ahogy leírtad most, nekem, laikusnak nem tûnik nagyon vészesnek...drukkolunk.Phanny, majd írd le, mekkora lett az arca a Reménynek!!! :kir:

#2885 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 8:01

:gm: ezek nem jó hírek kiwi! (Köszi a köszöntést :) )

#2886 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 10:02

Áh, köszi mkinek! Ma megnézem pici pacim lábát, rem azé kicsit gyógyulgat...Szegény olyan édes volt tegnap amikor megkapta az injekciót. Tisztára meg volt illetõdve :) ......Monnyuk father is meg lesz, amikor megkapja a számlát az állatorvostól sztem...:D

#2887 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 13:06

köszi mindenkinek elõre is. bárcsak még én is ezt a dimbes-dombos erdõs vidéket járhatnám....

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 13:21

A homokos talajra való áttérés az nálam is para. Mi is eddig kemény talajon mentünk, errefelé meg kint is sok a homok, meg a pálya is homokos. Ez persze amúgy nagyon örömteli, csak én meg gúvadva lesem a lovamat, hogy mit reagál rá, hiszen azért másképp terheli az inakat, izületeket a homok, bár amúgy jobb, mint a kemény agyagos talaj... Tegnap be is szaratott az öreglány, hogy lesántult a kedvenc bal hátuljára, de ma úgy érzem, csak színlelt, nem akart a kislány alatt dolgozni, akit felültettem rá. Ma akkora hisztérika, akkora ördögfióka volt!!!Kivittem hosszúszárazni, hogy felavassam az új f.szárazó hevederem, meg az sk varrt futószárakat is. Meg, hogy így földrõl láthassam, hogyan dolgozik, és mit mûvel a lába, nyom-e rá, vagy kamuzott tegnap. Eléggé tele volt a pálya, volt 2 futószáras, meg asszem 2 szabadon mozgó lovas. Meg mi, hosszúszárral. Bemelegítésként léptünk (szemtelenek hiányolták az ekevasat a képbõl, amit alkottunk a lovammal :gm: ), majd elhelyezkedtünk egy nagyobbacska körön, hogy akkor dolgozgassunk kicsit. Mami elég merev volt, hosszúszáron pedig nagyon szépen fel szokta adni a hátát, tök szépen tud dolgozni, de most mindennel el volt foglalva ezen a feladaton kívül, leginkább a sok lóval. Na nem nézelõdött meg ilyenek, csak épp nem engedte el magát igazából. Aztán végül mégis kicsikartam a dolgot, de nem volt igazán hú, de jó, úgyhogy gondoltam, felülök rá, és úgy folytatjuk, fõleg, hogy a lábánál semmi gyanúsat nem láttam egyik kézre sem. Megállítottam, elkezdtem volna leszerelni a fuótszárakat, mire is õ olyat csinált, amit eddig még sosem, hiszen ismeri a futószár érzését maga körül, de ma, külön a tiszteletemre, megijedt tõle, és két a lába körül tekergõzõ futószárral elkezdett vágtázni körbe a pályán. Szerencsére ekkor már csak egy szabadon mozgó lovas volt bent, a többiek már végeztek, és kint voltak. De a ló ám nem hisztizett, nem rongyolt, hanem szép egyenletes, kellemes vágtatempóval ment körbe-körbe körülöttünk, sõt, még figurázott is, kiskört is csinált mellé. Tisztára, mintha valaki ült volna rajta. Én csak álltam, és néztem, közben meg égett a fejem. Aztán sokadik felszólításomra végre ügetésre váltott a drága állat, majd még sokadikabbra lépésre, és megfoghattam. Végre leszereltem, visszacsatoltam a szárakat a zablára, és felültem szõrén.Lépésben szépen hajlott, adta a fejét, majd elindulván ügetésben ezt jól elfelejtette, és átment égimeszelõbe, de ezt gyorsan sztornóztam belõle, és nemsokára ügetésben is egész pofásan haladtunk, igaz, nem nevezném a dolgot folyamatos támaszkodásnak. Beugrattam, szépen vágtázunk 1-2 kört a már önállóan megjáratott jobb kézre. Aztán átmentünk a balra, hogy arra is menjen kicsit. Egyszer beugrott szépen, majd a következõ beugratások mindegyikénél módszeresen kilõtt velem. Hát, itt lettem ideges. Eddigi higgadtságomat még meg is dícsérték egyébként, de itt már mérges voltam, bár nem adtam neki hangot, csak leribancoztam a lovamat :gm: Úgyhogy lépés, hátralép, száron megy, munka-munka-munka szépen, amíg le nem higgadt. Utána ismét beugratás - érdekes, nagyon szépen tudott vágtázni :rolleyes: Úgyhogy utána már békén is hagytam, sétáltunk valamennyit hosszú száron, és kijöttünk.Na most ez a kis rongyos annyira tudta, hogy nagyon rossz volt, utána egész végig mint a kisangyal; jött, bújt, csinált mindent, ide állt, oda állt, egy szavam nem lehetett.Hát most mondjátok meg!.. Ilyen egy ördögfiókát! Úgy leégetett, de úgy!.. Most ki hiszi el nekem, hogy egyrészt õ szépen megy hosszúszáras munkában, másrészt, hogy én nem vagyok akkora béna, hogy ilyet szoktunk csinálni, hogy elszabadul így a lovam?.. :o Úgyhogy kész. Jó mérges voltam ám rá, de aztán persze szokás szerint benyalta magát nálam, úgyhogy nem volt semmi.Tegnap nagyon szenya volt a kislánnyal, aki rajta ült, szerintem ez ennek a folyománya is lehetett, benne maradt a szenyaság, meg elég keveset is mentek.Ja, hozzáteszem, hogy ezen egész mûsor alatt a lovam szinte meg sem izzadt amúgy. Oké, nem is volt túlságosan meleg, de engem ez arra is gyanakvóvá tesz, hogy totálisan játszotta az eszét, ha ideges lett volna, vagy tényleg megijedt volna a futószártól, vagy valami idegbaj miatt lõtt volna ki alólam, és nem szimplán saját maga szórakoztatására, akkor tuti leizzadt volna. De semmi... Unatkozó vénasszony :gm:Na nem baj, holnap kimegyünk terepre.Júúúj, PH, hogy én mit szenvedtem a f.szárazó hevederrel! Nem elég súlyos a ló hátára fekvõ párnás rész, így valahányszor átvezettem a hasa alatt, állandóan leesett az egész róla! Ezt eljátszottuk 3X, mind3X beleesett a cucc a legszebb trágyakupacba :gm: Aztán megoldottam, de mit össze szórakoztam vele...Ja, roni! Megyek a busszal a vonathoz, erre kinézvén az ablakon a Kristófot láttam egy bolt elõtt lovascuccban Solymáron, egy póráz végén (a másik végén bizonyára egy kutya volt, de azt takarták a parkoló autók). :-)Gigi! Köszi! :ang:Ja, meg ma azt hallottam, hogy Tinnyén taknyosodnak a lovak, valami járványosság ütötte fel a fejét. Tud valaki errõl valamit?Megint ja: Palo, miért nem mutogatod nekünk az ilyen képeiteket sose?.. ;-)

Edited by Dé, 2005 október 1. - 14:40.

#2889 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 15:56

Azé nem mutatja, mert a kis kajlának az egyik elsõ lába lejjebb vanmint a másik.... Mellesleg nagyon jó kép.Idézi aszép nyári idõket... most meg majdmegfagyok! :gm:Dé! Vicces lehettél ahogy mindig visszakaparásztad a hevedert :) Szegény!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 16:11

Jaj, hát aztán, de emeli azért szépen, nem arról van szó, hogy ejti, és lusta, és tojik az ugrásra! Sõt, nem is keresztezi az elejét, ami ugye hiba. Szerintem nincsen azzal semmi baj, sõt, mi van, ha arra az elejére fog érkezni, és azért van lejjebb, mi? :D Na jó, nem ugatok bele olyanba, amihez túlságosan nem értek... :cool: De szerintem akkor sincs semmi baj azzal az ugrással. :) Fõleg, hogy nem egy nagypályás ugrólóról van szó, hanem egy csikóról, aki még csak ízlelgeti a témát... :)Vicces is voltam, bár az egész mai nap olyan keserûen viccesre sikeredett, hála a lovamnak... De ért hozzá a dög, hogy ne haragudjak, hanem alig várjam, hogy holnap felüljek megint, és kíváncsiskodom, mit produkál majd (semmit, tuti).

#2891 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 16:16

Dé! Mindig a tiéd kell hogy legyen az utolsó szó???? :D :kir:Már én is felülnék Lindára..... de lehet hogy soha többé :rolleyes: :hupp:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 16:18

Nem, csak megvédem Csillit ;)Soha ne mondd, hogy soha :ang: Volt kint a doki, és mondott valami csúnyát, vagy honnan ez az újjáéledt pesszimizmus? :(

#2893 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 16:24

Jó! Én sem bántottam :) Csak elmélkedtem, hogy miért nem láthattuk eddig ezt a képet...kb. egy hónapja nem ültem rajta. Lényegében rosszabbodott azóta hogy nem ülök rajta.... lehet hogy ki kéne próbálnom a mindennap egy kicsivel többet taktikát, mert ez asemmittevés épp az ellenkezõjét éri el, viszont sajnálom az állatot,mert sántít, és ha sántít,a kkor gondolom fáj neki. Komolyan gõzöm nincs, hog ymikor teszek jót!!!!!!!!!! :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 16:28

Tudom, hogy nem bántottad :) Na, de majd Palo megindokolja, mé' nem tette be :DA doki azt mondta, mozognia kéne, nem?.. És lépésben is rossz nagyon?.. Legalább sétálgatni lehet, hogy kéne vele (már ha a doki ezt mondta, de nekem úgy rémlik, ezt említetted). És a hosszúszárazás lépésben? Jó buli ám - lásd mai esetem :gm: Nem, viccen kívül, amúgy én tényleg élvezem.És baba-ügyben van fejlemény amúgy?

#2895 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 18:58

Dé! Mindig a tiéd kell hogy legyen az utolsó szó???? :D :kir:Már én is felülnék Lindára..... de lehet hogy soha többé :rolleyes: :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Te PH, ez a Lindácska csinos? Mert akkor én is. Nelegyé má olyan pesszimista, na. Mi van a picsikével?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 19:09

Csinos csaj, régen tájfutó akart lenni, de nem bírták a lábikói :rolleyes: Mint az én öreg banyám, csak Linda szegényke még rosszabbul járt vele...

Edited by Dé, 2005 október 1. - 19:10.

#2897 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 20:19

Az 1ik csapattársam lovát is elkapta vmi, bár õ Üllõn tartja a lovát, de most 1hétig nem lovagolhatja a paccot, mert folyik az orra meg köhög (mmint a ló :) ) és kezelésen van. Rem nem lesz vmi járvány, me az má télleg nem hiányozna...Kivittem Roxit sétálni, és nem láttam rajta semmi olyat, h furcsán lépne, v vmi, bár tény, h kicsit más volt, mint szokott, de nem sántított, meg semmi. Az inán sem láttam semmit, se beszûrõdés, még a pukli is elmúlt, felkértem a lábát, és megnyomkodtam ott, ahol a doki, de nem rántotta el, nem fájt neki. Kb 3/4 órát sétáltam vele, 10percet bal kézen, aztán rájöttem, h mekkora hülye vok, h pont azt a lábát terhelem, így gyorsan át is mentem másik kézre, az idõ többi részét ott töltöttük. Szõrén vittem ki, mert lusta voltam nyergelni, meg így olyan jó meleg a ló. kb 1órát akartam vele sétálni, de kezdte felhúzni magát, és így jobbnak láttam bevinni, még mielõtt elkezd ugrándozni. Hûtöttem vízzel a lábát kb 10percig, aztán szépen rendbe raktam, meg bekentem DMSO-val. (Amúgy vki el tudná nekem magyarázni, h ezt mé kell, és pontosan mire jó? Mert elfelejtettem megkérdezni. Hûti a lábát? ) Kicsit kivittem még a pálya mellé, h ne álljon már annyit a boxban, ha már állnia kell, ott legelt vmi nagyon minimálisat, dehát az semmi nem volt neki. Miután "elraktam" Roxit, páran kimentek lovat legeltetni, gondoltam én is kiviszem kicsi babámat, de aztán mégsem, mert tegnap is végig ugrálta az utat visszafelé, nem akartam, h ma is ezt tegye. Úgyh kimentem, aztán szedtem neki jóóóóó sok füvet. Meg kapott almát is. Annyira sajnálom szegényt. De én megteszek mindent, h azé kicsit jobban érezze magát, és ne csak a 4falat kelljen néznie egész nap. Már jöhetne a doki, mert szeretném már tudni, h mi a baj, és meddig kell állnia Roxinak...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 20:23

Az tényleg rossz, ha állnia kell egy lónak, és bámulni a falat.Piliscsabán nemrég látogatásomkor láttam egy jót (nekem tetszett az ötlet): a szintén lábproblmával küzdõ, boxfogságos lónak lekerítettek a legelõn egy boxnyi részt villanypásztorral (naponta máshol), és kint lehetett, legelhetett, friss levegõn volt, nem a boxban...kiwi, nem láttam képet a honlapodon a lovadról, nincs is? :) Kíváncsi lennék rá!

#2899 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 21:29

De, van, csak még nem sikerült felraknom...mingyá megpróbálom...

#2900 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 21:56

Mivan,nem tudtok aludni? :DDé! De igen, ezt mondta a doki, de akkor fel is ültem (nyereg alatti séta volt a terápia), de éretem hogy biceg... most simán lépésben ha vezetem, akkor is nyom rá, de lehet hogy kis munka alá veszem akkor javulna? Az eddigi pihi nem jött be, lehet hogy kipróbálom a másik variációt :rolleyes:Baba ügyben lépegetünk. Pénteken kapott szurit, keddig kiderül, hogy kell-e mégegy, ha igen megkapja... ha arra sem indul, akkor már csak tavasszal lehet fedeztetni..... de megírom majd a fejleményeket! :)Donqui! Nézd meg az adatlapomat... ott van Lindus (igaz, rontom a képet, de látszik, hogy milyen gyönyörûséges ;) )

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 6:54

De, remekül aludtam, csak épp elfelejtettem kikapcsolni a mobilom, és 6:55-kor jött a "mai névnapok" sms, és ott büzzögött a fejem melett közvetlenül - tönkretéve a szép álmaimat mára :rolleyes: Sebaj, megyek lóhoz, és ez jó. Sõt, el is visznek kocsival, egy kedves és áldozatkész bértartó errefelé ugrik értem. Hála az égnek... Már nagyon untam erre a hétre a vonatozást, meg a gayloglást, meg a stoppolást!..Hát, ha a doki sétafikálást javasolt, nyilván nem véletlenül tette, szerintem próbáld meg. Ártani nem ártasz vele...Van egy kérdésem. Hülye kérdés, de már tök régen megfogalmazódott bennem, de a dokitól nem kérdezem meg, mert falnak megy :D A mesterségesen elindított sárlás nem "gyengébb" valahogy, mint a normál cikluson belül magától jelentkezõ? Nem lesznek vele rosszabbak az esélyek, vagy akármi?.. Hülye kérdés, tudom, csak ez nekem olyan, hogy a "mû" dolgok mindig "gagyibbak", és ezt átvetítettem erre a kérdéskörre is :D

#2902 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 9:16

Egészségedre! Én ma oly szépeket álmodtam, hogy 1/4 10-ig húztam a lóbõrt!!!! Kész csoda!!! Hát, gondolom nem az én lovam lesz az elsõ, akinél indítanak, én rábízom az okosakra..... :(

#2903 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 11:41

Nah, töltöttem fel pár képet (van több is, de ez a tár.hu b-szott lassú, és nincs kedvem még töltögetni.) úgyhogy megnézheted drága pacimat, Dé :)Majd egyszer rakok fel versenyrõl is képet (olyankor sokkal szebb, mert még csini cuccban is van (mmint a ló:) ) na jóva, nem fényezem tovább ) csak most még egy darabig lusta vok.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 12:05

Húha, de nagy oxert ugrotok az utolsón! Tudom, ez nem is nagy! :D Csak nekem, aki nem ugrik valami sokat ;) Helyes lovad van!PH, az nem rossz, jó neked. Én is szeretnék aludni egy nagyot, de sose jön össze. Pedig most fáradt is vagyok, ez a hét lefárasztott. No, majd jövõ héten úgyis lesz 1-2 nap, amikor délután megyünk ki Szellemmel együtt, akkor délelõtt alhatok.Persze, hogy sokszor csinálták már, meg ha rossz módszer lenne, nyilván nem is csinálnák. Mint totális laikus, ötlött fel bennem a kérdés.Na, már voltam is a lónál, és már haza is értem. Nagyszerû dolog ez az autómobil :DTerepre mentem öregcsajjal, a fenyveses utat próbáltuk ki fordítva, ahonnan jobban kézre esõnek véltem. És tényleg jobb ez az irány, több ügetésre ad lehetõséget, és így ugye beleesik az a csodaszép füves vágtaszakasz is, amit ezennel ma fel is avattunk, jelentem, sikerrel :)Az elején kicsit be volt megint indulva a nyanya, meg már kezdett eléggé idegesíteni, hogy kizárólag fel.szott fejjel hajlandó ügetni, de aztán elengedte magát szépen. A következõ hosszú, enyhén emelkedõ ügetõszakaszon pedig már egyenesen hajtani kellett a végére. Aztán kis lépés után átkeveredtünk a vágtára kiszemelt részhez, és jajj, de jó volt!.. Gondolatra beugrott, szokás szerint, de nem akart rongyolni, nagyon kultúráltan mentünk, és a vége elõtt nem sokkal magától vett vissza ügetésbe. Mielõtt bementünk volna az erdõbe, legeltettem egy sort. Ekkor már szemerkélt az esõ, hát úgy döntöttem, megyünk haza, így is lesz jó másfél óra, amit kint töltünk. Az erdõben egy eléggé agyagos úton kell egy darabon menni, jól ki van járva, árkos, ferde... Kísértetiesen emlékeztet arra, ahol elestünk legutoljára. Úgyhogy szép óvatosan sétáltunk végig, idõnként váltogatva a sávokat, hogy hol jobb menni a keréknyomok között. Ekkor már szépen csendesen esett az esõ, de még nem áztatta fel szerencsére nagyon az agyagot, még nem vált nyálkássá. Mondjuk az elejére besarkaltam a lovamat (nõi megérzés), de a hátulján a sima vas volt. De gond nélkül átértünk. Leballagtunk az enyhén emelkedõ szántóföldön, majd amikor az út egyenesre váltott, ügettünk egy kicsit, aztán megint lépés lefelé, majd immár hazairányban megint jött egy ügetõszakasz a vadlesek mentén. Itt is kicsit szaporázta a lovam, de megoldottuk, az utolsó pár métert már lötyögõ száron ügettük, elfogadható tempóban (mehetett volna lassabban is még, de elsõre már ezt is nagy áldozatnak éreztem tõle). Aztán fel-le a két dombon, és már otthon is voltunk. A füves domboldalon szépen korcsolyázott a hátuljával a frissen mosott füvön, úgyhogy inkább a gazban mentem vele, de innen is gond nélkül leértünk. Mire hazaértünk, egy fél perc erejéig elállt, de mire lenyergeltem, megint eleredt, így tetõ alatt pucoltam le a lovamat. Mire elkészültem, megint elállt, úgyhogy kiengedtem legelni. Remélem, a pötyörészésnél nem esik ma már jobban, hadd legeljenek szépen a lovacskák. :)

#2905 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 12:56

Látom Dé, unatkozol :DMagyarázat a kép témához: Meg akartam mutatni, de nem jutottam addig, hogy beszámolót is írjak hozzá, de lõbb-utóbb sort kerítettem volna rá. Ma este, ha lesz idõm, akkor megírom és mutatok újabb képeket is, ahol nem lóg a lába. :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 13:03

Aha, igen, valóban untam már magam, ilyenkor meg aztán keresek-kutatok - és találok! :DOkés, írjál, mutassál, ne már mindig csak én! ;)Hírem is van még. Nem akarok semmit elkajabálni, de talán kezd visszatérni az életkedvem. :)

#2907 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 13:21

Hozzászólás megtekintése

Bezzeg a volt pasija ott van, az a csontvázas :dev: ;)

#2908 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 13:24

Mivan,nem tudtok aludni? :DDé! De igen, ezt mondta a doki, de akkor fel is ültem (nyereg alatti séta volt a terápia), de éretem hogy biceg... most simán lépésben ha vezetem, akkor is nyom rá, de lehet hogy kis munka alá veszem akkor javulna? Az eddigi pihi nem jött be, lehet hogy kipróbálom a másik variációt :rolleyes:Baba ügyben lépegetünk. Pénteken kapott szurit, keddig kiderül, hogy kell-e mégegy, ha igen megkapja... ha arra sem indul, akkor már csak tavasszal lehet fedeztetni..... de megírom majd a fejleményeket! :)Donqui! Nézd meg az adatlapomat... ott van Lindus (igaz, rontom a képet, de látszik, hogy milyen gyönyörûséges ;) )

Hozzászólás megtekintése

Megnéztem, tényleg aranyos feje van. :yeah:

#2909 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 13:28

[quote name='Paint Horse' date='2005.10.02, 08:16'] húztam a lóbõrt!!!! Melyik lóét?

#2910 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:06

Na nehogy azt hidd, hogy megy ez mindig (mármint az alvás). Általában kivet az ágy 8-kor, ha nem csörög 6:05-kor :gm: De ez a mai kicsit túlzás volt.... azóta sem tértem igazán magamhoz :DNa persze aki már túl van a lovazáson is... Donqui! Naugye.... és tudod a lóbõrhúzást nem úgy kell érteni ;)

#2911 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:08

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Jó, ééééés?? Mint ahogy a képen láthattad, fontos szerepet töltött be zenei karrierem egyengetésében...: Megtanított furulyázni :dev: :gm:

#2912 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:27

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Jó, ééééés?? Mint ahogy a képen láthattad, fontos szerepet töltött be zenei karrierem egyengetésében...: Megtanított furulyázni :dev: :gm:

Hozzászólás megtekintése

Ha ezt a PH elolvassa rögtön tudni fogja mit válaszoltam volna, :D de nem teszem meg kiskorúakkal. Még a végén megvádolnának. ;) Te, és a csávó, hogy bírta a gyûrõdést? :confused:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:29

No mér, egy másik hangszer jutott eszedbe, Don? :dev:

#2914 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:31

Általában kivet az ágy 8-kor, ha nem csörög 6:05-kor

Hozzászólás megtekintése

Én is akarok csörgõ ágyat!!!! :gm:

#2915 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:36

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Ha ezt a PH elolvassa rögtön tudni fogja mit válaszoltam volna, :D de nem teszem meg kiskorúakkal. Még a végén megvádolnának. ;) Te, és a csávó, hogy bírta a gyûrõdést? :confused:

Hozzászólás megtekintése

Szerinted? :gm:

#2916 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:38

No mér, egy másik hangszer jutott eszedbe, Don? :dev:

Hozzászólás megtekintése

Most újra megnéztem a képeket, a csontvázasost végig, mert ugye a zene óra a végén van. Szavamra Kiwi, nem vagy kispályás. Pontosan tudtam, hogy mire gondoltál. Kezdem csípni a búrádat. Nem mondom, egy kis vagányságért nem mész a szomszédba. :yeah: ;)

#2917 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 14:46

jajj, úristen, mingyá elpirulok! :)

#2918 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:02

jajj, úristen, mingyá elpirulok! :)

Hozzászólás megtekintése

Mosmá eccer úgyis megnézlek. PH, szerinted eltudnám pirítani a pofiját? Hamár a popsiját nem haggya. :D

#2919 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:08

Nana! Mi keresnivalód van neked az én popsim közelében??? :confused: :eek: Oh, engem biztos nem....Kemény vagyok, mint Szibériában a kutyasz@r! :D

#2920 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 2. - 15:14

Nana! Mi keresnivalód van neked az én popsim közelében???  :confused:  :eek: Oh, engem biztos nem....Kemény vagyok, mint Szibériában a kutyasz@r! :D

Hozzászólás megtekintése

A PH is aztat mondta, hiszem, ha látom, oszt eccer csak jól elmentem hozzája :yeah: