Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2841 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 22:58

Sziasztok!Mivel nem régen regisztráltam, egy rövid bemutatkozzással kezdem.21 éves vagyok, fõiskolára járok, tanár szakra (aki nem tud, tanít :)  ), de mindig is a lovak érdekeltek igazán. Kb 8 éve vagyok kapcsolatban a lovakkal.Kisapostagra járok egy lovardába, ahol a csikómat is tartom, 9 hónapos kisbéri, és egy tündér. Lovagolni sajnos ritkán van idõm, de minden adandó alkalmat megragadok.  :D Kb most ennyi jut eszembe magamról, de ha valakinek van kérdése, mindenre szívesen válaszolok.

Hozzászólás megtekintése

Üdvvv!

#2842 Tenko

Tenko

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 10:50

Üdv, egy éves tag által. Én máris nem leszek szimpi Neked, mert elmondom, hogy irigy lettem Rád. :)

Hozzászólás megtekintése

Kedves Ernest!Könnyits a lelkeden, és írd meg, hogy miért?Tenko

#2843 peggyke

peggyke

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 13:49

Sziasztok!! Én is nemrég regisztráltam, és úgy gondoltam, ideje bemutatkoznom. 18 éves vagyok, és kb 6 éves korom óta van lovunk. egyszóval lovak között nõttem fel. Ez bizonyos szempontból hatalmas ajándék, de ugyanakkor nem magamtól szerettem meg a lovaglást, hanem kényszerbõl, de mióta úgy "megtanultam"( ez az amit sosem lehet elég jól csináni), és nem szól bele senki, h mit mikor és hogy csináljak, azóta hálistennek megszerettem. Jelenleg is 10 paci tölt be nagyon fontos szerepet az életemben. Elég sok mindent kipróbáltam már, ami lóval kapcsolatos. Nem is kívánnék szebb gyerekkort magamnak, mint ami megadatott. Szóval röviden ennyit szerettem volna. Puszi mindenkinek.

#2844 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 14:04

Peggyke Üdv itt ;)Hogyhogy kényszerbõl tanultál?

#2845 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 14:13

Hát ezt én sem értem. :confused:

#2846 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 14:18

Pedig szerintem egyszerû. Mivel 6 éves kora óta van lovuk, lehet, hogy akkor õ még félt a lovaglástól, de a szülei ráerõltették (derossz neki :D )...

#2847 Galupy

Galupy

Csikó

• Fórumtag
  • 40 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 15:01

Mit meg nem adnék ha 6 éves korom óta lenne egy lovam... :ang: Sõt, azért mit meg nem ednék la egyáltalán lenne lovam!! :kir:

#2848 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 15:09

Hát még én.... :(

#2849 Galupy

Galupy

Csikó

• Fórumtag
  • 40 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 15:19

Van egy olyan érzésem hogy ezzel nem csak mi kettten vagyunk így., de egyszer csak össze jön!! :ang: (A kérdés már csak az hogy mikor.. Jah, meg hogy kibírom-e egyáltalán addig) :D

#2850 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 15. - 16:54

Üdv mindenkinek, jó fórumozást, Almelita neked különösen, mindig megcsodálom a paccjaidat mikor ellovagolok mellettük...Gyere Somogy topikba!

#2851 peggyke

peggyke

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 15. - 17:32

Sziasztok!!Hát igen, végülis egyeseknek sikerült megérteni, mire gondoltam. Végülis Nem féltem a lovaktól, csak szerintem úgy jó lovagolni, ha vágysz rá. Nos, én ennyi idõsem ha vágytam is, akkor is nem úgy, h apukám, aki sose ült lovon, magyarázza, h mit, meg hogy csináljak. Hozzátenném, h alapvetõen lázadó típus vok, szóval márcsak azért se. A lényeg az, h azóta apum is tud valamilyen szinten, én meg rég túlszárnyaltam, és azóta nem hagyom h beledumáljon. Szóval éljen a lovaglás!!! Tegnap este voltam életem elsõ éjszakai terepén pl. Puszi :kir:

#2852 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 15. - 23:52

Sziasztok!Almelita vagyok, nemrég regisztráltam Közétek. Régóta olvasgatom soraitokat,és úgy éreztem szeretnék Hozzátok tartozni. :hu: 6 éves korom óta lovagolok, elõször ugróztam,  :guny: párhuzamosan díjlovagoltam,  :guny: majd kikötöttem a militarynál... :cool: / szemtanu voltam!!!/  hála a Kiskunhalason töltött pár hétnek. Volt/van egy nagyon jó telivérem, akivel idestova 14 éve "koptatjuk" egymást. Sokat nyert nekem az "Öreg", többek között magyar bajnokságot,  :hu:  nemzetközit...  Sajnos gerincproblémái miatt már a nyugdíjasok gondtalan életét éli immár harmadik éve.Voltak holland kancáim, sajnos nem tudtam a szívembe zárni õket. A telivér szerelmeseinek ez nehéz feladat.Agrármérnök, nemzetközi lovasedzõ lettem, most diplomázom tanár szakon. Van egy lovardám, ahol pónikkal gyerekeket oktatok, ez lesz a negyedik éve, hogy elindítottam munkahelyem révén egy lovas gyermekversenysorozatot. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mivel a munkám egyben a hobbim is. Azért nem adják ingyen :) Ha valakinek kérdése van, szívesen állok rendelkezésére!AlmelitaVannak kérdéseim Zsófi. Hányszor,hol nyertél Magyar Bajnokságot? És vagy nemzetközit?Kicsit elragadtattad magadat... De ez nem baj. Ha Közénk szeretnél tartozni,már oda is tartozol.Persze " azért nem adják ingyen" 

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Kedves Kocsis Petra!1998-ban nyertem Nagykanizsán a nemzetközit és Gyenesdiáson a magyar bajnokságot...Nem szoktam elragadtatni magam, fõleg nem szoktam túlozni.. De ahogy gondolod..Almelita

#2853 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 10:25

Nem kell rögtön valakinek az erdményeit kétség tárgyává tenni, szerintem itt a fórumon elõbb utóbb kiderül ha valaki nem egészen õszinte. :rolleyes: Fogadjuk el az újakat úgy ahogy megérkeznek, az idõ eldönti ki az aki itt is marad.Üdv mindenkinek.

#2854 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:54

Almelita, hogy hívják a telivéredet?BB

#2855 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:03

Almelita, hogy hívják a telivéredet?BB

Hozzászólás megtekintése

Szia Pendemonium!Almának hívják, 1988-as, startszáma 3365, 90-91-ben futott a galoppon is, nem sok sikerrel :D

#2856 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 18:36

;) Mostmár sikerült hogy kell haszn. a fórumot. Imádom a kutyákat, meg a lovakat. Felnött koromban tanultam meg lovagolni. Több lovasturán voltam, még Erdély is megjártam lóháton. Volt saját lovam évekig, de nyáron eladtam, mert sokat voltunk uton. Most úgy fogom csinálni, hogy lovardában veszek bérletet és hodolok a szenvedélyemnek. Most ennyit magamról.

#2857 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 22:58

;) Mostmár sikerült hogy kell haszn. a fórumot. Imádom a kutyákat, meg a lovakat. Felnött koromban tanultam meg lovagolni. Több lovasturán voltam, még Erdély is megjártam lóháton. Volt saját lovam évekig, de nyáron eladtam, mert sokat voltunk uton. Most úgy fogom csinálni, hogy lovardában veszek bérletet és hodolok a szenvedélyemnek. Most ennyit magamról.

Hozzászólás megtekintése

Már csak az adatlapodat kell tanulmányoznod! :D Isten hozott köztünk! :kocc:

#2858 lotolvaj

lotolvaj

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 23:33

Hozzászólás megtekintése

Már csak az adatlapodat kell tanulmányoznod! :D Isten hozott köztünk! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Csatlakoznék az elöttem szolóhoz :)

#2859 Bee Serious

Bee Serious

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 13:32

Kedves Fórumosok, mivel a Dilirégióban megszólítottak, gondolom illik bemutatkozni. Adataim az „adataimnál”, családi állapotom van, úgymint: nõs, 1 hat éves fiam van. ’ 97-ben kitévedtem az unokahúgomhoz Csömörre a lovardájába…a többi kitalálható. Következõ évben ráadásul még lovat is vettem…azóta is megvagyunk egymásnak, az idén 16 éves. Második éve Õrbottyánban tartom a Menyecskehegyen. Ott találkoztam Vegetával és Nikol-lal, ja és az ottani esti bulikon néhány kedves és szimpatikus (tök sötét volt :D ) emberrel, akikrõl kiderült, hogy fórumosok. Azóta gyakrabban nézek be ide.

#2860 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 13:34

Szeretettel üdvözlünk köreinkben :DA Dilirégiónál a legjobb helyen kezdted a fórumon.... :D :D

Edited by lisawica, 2006 január 18. - 13:40.

#2861 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 20:03

Sziasztok! Elõször is elnézéseteket kérem, hogy a regisztrálásom és bemutatkozás között így eltûntem, de a sok mindenféle nyûgöm miatt (nyelvvizsga, vizsgaidõszak, stb.) csak most jutottam megint internetközelbe. Amit feltétlenül tudni kell rólam: a lóimádatom genetikailag determinált, ezért valószínûleg gyógyíthatatlan.(Na nem mintha gyógyulni szeretnék belõle!) 30 éves vagyok és Budapesten, közelebbrõl a békásmegyeri lakótelepen élek anyámmal és a húgommal. Civilben zenetanár vagyok. 12 éves koromban volt alkalmam elõször lóra ülni a lakótelep melletti lovardában, ami azóta megszûnt. 2-3 alkalom után lekapcsoltak a futószárról, további 2-3 alkalom után pedig már terepen mentem. (Ezért nem tudok azóta sem tisztességesen lovagolni...) Ezután következett egy több mint tízéves kihagyás, majd az elvonási tünetek elviselhetetlenné váltak, így kb 3 és fél éve újrakezdtem a lovaglást, elõször a lll. kerületben a Bécsi út mellett, majd a XVl. kerületi Favorit lovardában. Bár most éppen hanyagolom a pacikat a vizsgaidõszak és a diploma miatt, de ha majd átesek az összes cumiztatáson, ismét nyeregbe szállok. Már alig várom! Ami még fontos lehet: otthon nincs netem, így e-mailt küldeni nem érdemes nekem, mert úgysem tudom megnézni. Egyébként pedig csak angol stílusban lovagolok, kedvenc szakágam a díjlovaglás. Talán egyszer, ha majd nagy leszek, ezt is kipróbálhatom. Saját hátasom sajnos nincs, de ha addig élek is, lótulaj leszek! A lovagláson kívül szeretek még túrázni is. (Gyalog!)

#2862 Lilus

Lilus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 23:04

Tudom hogy nem szép dolog hogy csak most írok ide elõször, mert már tavaly regisztráltam de talán még nem késõ. Egész pici korom óta szerettem a lovakat 8 éves koromig a lovazás abban merült ki hogy alig vártam hogy az állatkertben megláthassak egy egy pónit közelebbrõl szóval 8 éves koromban faluba költöztünk és itt lakik egy ember akinek mindíg szabadon föl-le járkált egy lovacska az udvarában eleinte csak simogatni jártam át aztán kb. 11 éves koromban 5-6 barátnõmmel együtt elkezdtünk tanulgatni lovagolni a tanulgatást úgy értem hogy a pasi aki tanított minket maga nagyon jól tudott lovagolni/látszólag/ de annyira komolyan nem foglalkoztatta a dolog hogy szépen lassan fölvettük a rossz szokásokat amit az oly drága pacó aki mára 17 éves nagyon tolerált , aztán a többiek elmaradoztak végül én maradtam egyedül. A lényeg hogy tavaly Karácsonykor megkaptam az én drágámat és hála isten ha a szüleim nem ennyire imádnivaló szülõk akkor nem tudjuk kimenteni egy vén iszákos karmaiból ezt a kincset érõ lovat.Szóval én már mindenrõl lemondtam mikor tudtam hogy eladják de azt nem hogy kinek , meglepetésnek szánták a szüleim.Szóval most annyit lehetek vele amennyit csak akarok. Egyébként szociálpolitika szakos vagyok a PTE-n és betegesen rajongok az állatokért, sokszor szívesebben lennék akár egy egérrel mint egyes emberekkel.Az oldalt teljesen véletlenül találtam nem is gondoltam hogy ilyen szuperre sikerülhet egy fórum imádom! egész nap eltudnám olvasgatni az ide írodott sorokat egy picit bánt hogy már egy csomóan ismeritek egymást közelebbrõl de majd kialakul.

#2863 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 9:35

Üdv a fórumon mindenkinek!Lilus! Van képed a lovadról? Esetleg, ami az adatlapodon van, az Õ? ;)

#2864 Lilus

Lilus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:35

Üdv a fórumon mindenkinek!Lilus! Van képed a lovadról? Esetleg, ami az adatlapodon van, az Õ? ;)

Hozzászólás megtekintése

Szia van képem a lovamról, de nem tudom hogy kell belinkelni ide a fórumba, ha valaki megszánna... :) és elmondaná,egyébként az aló "családi rokon" ugyanis nekünk 3lovunk van nekem van egy heréltem :hupp: és a nõvéreméknek két kanca az a ló a képen pedig az egyiknek az apukája és szerintem nagyon szép.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:38

Lilus, üdv itt neked és a barokkos körmondataidnak! :D ;)Lovadról képet belinkelni nem olyan ördöngõsség, bõvebben itten szemezhetsz a témában: http://www.paci.hu/f...?showtopic=1629

#2866 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:38

Lilus, ez a ló elég magas fokon van már. Este mindig a Spanyol Iskola albumait nézegeti? :)

#2867 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:46

Sziasztok! Sikerült azt hiszem az adatlap kitöltése. Az utolsó lovam Donnával vagyok. De több lovam volt mig, megtaláltam öt. A Duna-Tisza lovastura benne volt a Lovas Életben, 10-napos volt. Ajánlom nektek, hogy menjetek el egy ilyen túrára. Fárasztó volt, de csodálatos. Ezen a túrán 2xvoltam. Következõ évben kiutaztunk Erdélybe. A túravezetõ már az állomáson várt minket. Másnap kimentünk a lovardába. Mindenki megkapta a lovát. Én egy Bandika nevezetü lovat kaptam, mely elöl harapot, hátul rugot. A túravezetõ azt mondta, hogyha elfárad nincs vele gond. Gondoltam, lesz ami lesz felszállok rá. Holnap folytatom. :yeah:

#2868 Lilus

Lilus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:50

Lilus, üdv itt neked és a barokkos körmondataidnak! :D ;)Lovadról képet belinkelni nem olyan ördöngõsség, bõvebben itten szemezhetsz a témában: http://www.paci.hu/f...?showtopic=1629

Hozzászólás megtekintése

köszi

#2869 Lilus

Lilus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 19. - 18:54

[Azt nem tudom bár amilyen helyen lakik eltudnék én is aludni ott egy két éjszakát ha nem lenne más akkor tudnám mit nézeget esténként ez egy fajtáját tekinve Quarter horse .Amugy westernezésre használják,és ezenkivül többtízszeres apa is, ha nem több csak sajnos már nem éppen pajkos csikó korban van.

Edited by Lilus, 2006 január 19. - 18:55.

#2870 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 15:09

Következõ évben kiutaztunk Erdélybe. A túravezetõ már az állomáson várt minket. Másnap kimentünk a lovardába. Mindenki megkapta a lovát. Én egy Bandika nevezetü lovat kaptam, mely elöl harapot, hátul rugot. A túravezetõ azt mondta, hogyha elfárad nincs vele gond. Gondoltam, lesz ami lesz felszállok rá. Holnap folytatom. :yeah:

Hozzászólás megtekintése

KataAkkor Te is a Hipparionnál voltál, Gál Csabánál. :kocc: Mikor voltatok? Melyik túrán? A Banditával (Bandikával) tényleg nincs amúgy gond, a barátnõm csak is rajta volt hajlandó ülni, de én nem kedvelem.

#2871 borcsi

borcsi

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 19:43

Sziasztok!Szeretnék röviden én is bemutatkozni, bár nem sok izgi dolog van az eddigi lovas életrajzomban.18 éves vagyok Budapesten lakom. 7 éves koromban lovagoltam elõször lovardában. 4 évesen ültem elõször lovon, és az akkor egy szörnyû élmény volt, nagyon sírtam mert tériszonyom volt. :eek: Egy Baba névre hallgató hatalmas szürke lóra ültettek anyukám elé a nyeregbe...húú én nagyon bõgtem.... és még utána össze is vesztem minden felnõttel, hogy egy ilyen nagy valamit nem is szabadna Babábak hívni, mert a babák mind kicsik és aranyosak :rolleyes: ...szóval az indítás nem volt épp a legígéretesebb...nem mondhatjuk, hogy szerelem elsõ látásra.......nem úgy a folytatás..szerelem második látásra! Innentõl kezdve az kisiskolás éveim lovak rajzolgatásával teltek, a du.-jaim meg a Fekete villám címû tévéfilm sorozat nézésével :D Lovardákba huzamosabb ideig sajnos nem jártam, mindíg voltak kihagyások(szülesim nem tudták finanszírozni a rendszeres lovaaglást lovardai szinten) A nem túl soknak mondható tudásomat is, inkább olyan helyeken szereztem, ami ilyen és hasonló oktatási elveken alapszik:..."üjjéé föl, azt mennnyél..."hát nem tudtam nagyon mást csinálni, fakultatív módon tanultam. Felkutattuk az összes ismerõst ahol csak ló volt, és én szorgoskodtam az istállban, segítettem, és cserében lovagolhattam.Ja, igen és sokat szamaragoltam egy idõban, egy ismerõsömnek a lovai mellet volt egy csacsi is, és hát nekem az jutott, a szamáron való szõrén lovaglás amúgy szerintem igencsak fejlszti a biztos ülést...nem kis kihívás...egy varrógép és olyan hirtelen tud irányt váltni, hogy azt nem is hittem volna.Egy ideje barátnõmnak van sajtát lova vele járok lovagolni.Természetesn egy saját ló lenne a cél, erre még sajnos nem adott minden feltétel.A lekesedés azonban töretlen! És mint tudjuk a remény hal meg utoljára :yeah: Üdv Mindenkinek ~Borcsi~

#2872 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 15:50

Üdv néktek! :kocc:

#2873 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 20:04

Sziasztok! Dénes vagyok, székesfehérváron lakom, itt is születtem 1987 szept. 10.-én. Rövidre akarnám fogni: 5-6 éve lovagolok. Ki próbáltam már mindenféle stílust(western, angol, õsmagyar), de megmaradt nálam az angol stílus. A forúmon levõ Lámpással van egy tanyánk Úrhidán Székesfehérvártól 10 km-re, Kunos lovardától kb 14 km körül lehet. Tavaly tudtam díjugratásban versenyezni, háromszor. Most szeretnék majd a Tatterzálba menni, vagy lovastúravezetõire, vagy belovaglóira. Írhatnék több mindent is , de most nem jut semmi sem eszembe.:::::Éljen a rock::::: :yeah: na ennyi!...

#2874 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 21. - 23:46

Üdv mindenkinek! Jó fórumozást.

#2875 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 18:30

Neked is!

#2876 olivia

olivia

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 22. - 18:59

Üdv Deni!Jó fórumozást! :yeah: Én 2001-ben végeztem el a lovastúravezetõit a Tattersalban.Hát visszagondolva kihívás volt öttusa lovakon lovagolni.Elég sokan voltunk az elején aztán a végén hatan maradtunk.De nem bántam meg megérte végigjárni az egy évet.Az osztályból majdnem mindegyikünk a lovaspályán maradt.Sok sikert ha úgy döntessz, hogy belevágsz! :) Üdv Olivia

#2877 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 17:31

Köszi a bíztatást, mert 100%, hogy belekezdek :kir: . Mással nem is igazán szeretnék foglalkozni, csak állítólag a helyzet :( nem olyan jó ott.

#2878 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 19:25

Sziasztok, azt hiszem késve, de bemutatkoznék.Az Úr 1976. évének 11. hónapjának 25. napján láttam meg a napvilágot Kaposváron, és Zoltán névre kereszteltek. Az állatokat mindig is szerettem, de a lovakkal sajnos csak fél éve ismerkedtem meg, de azóta a rabuk vagyok. Kevéske lovas tudásomat Szarkaváron szereztem, és most is ott lovagolgatok. A lovaglás mellett a bûnt üldözöm, és AIKIDOzok.

#2879 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:15

Sziasztok, azt hiszem késve, de bemutatkoznék.Az Úr 1976. évének 11. hónapjának 25. napján láttam meg a napvilágot Kaposváron, és Zoltán névre kereszteltek. Az állatokat mindig is szerettem, de a lovakkal sajnos csak fél éve ismerkedtem meg, de azóta a rabuk vagyok. Kevéske lovas tudásomat Szarkaváron szereztem, és most is ott lovagolgatok. A lovaglás mellett a bûnt üldözöm, és AIKIDOzok.

Hozzászólás megtekintése

No végre egy lovasrendõr!! :) Hali!

#2880 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 20:25

Cu! Üdv itt! :kocc: (tudod, sose késõ... :gm: )