Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2841 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 15:33

Sok boldogságot!!!!! :ang: :kocc:

#2842 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 15:36

Boldog születésnapot PH! :)

#2843 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 15:45

Hát, csak kiderült! :gm: De mertem remélni, hogy mindenki magánban üdvözöl.... nemjöttbe! :DDe azért nagyon szépen köszönöm!!! Mindenkinek!!! ;)

#2844 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 16:38

Éjjensoká, éjjensoká pararara...Boldog szülinapot Ph! :kocc:

#2845 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 17:46

Ne máááár! Ott voltam és nem mondtad??? Pofátlanság! :gm: Akkó én is kénytelen vagyok itt...Gebedj meg, még vagy 100 évig! :D :kocc:

#2846 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 18:37

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Dunakanyarban hány lovarda van? Igazából ismerõsöm kérdésére keresek, állítólag van ott egy lovarda, ahol at pálya és fedeles van. Esetleg ismeri valaki azt a helyet? Tudnátok bõvebb infot mondani róla?Köszi, dev

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 18:47

A Dunakanyar kicsit tág fogalom, több települést is magába foglal, konkrétabban?.. Fedeleses lovarda van pl Szentendrén is. Az "at"=6?

#2848 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 18:55

Fedeles van Szigetmonostoron is, Dunabogdányban is épül egy.

#2849 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 18:57

Valamirõl lemaradtam, PH???

#2850 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:02

Nekem is jó szerintem az utolsó hétvége, meg az elötte levõ is. Csak döntsétek el, mert még a végén még nem lesz jó. Csongor, hol vagy???PH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula! Megvan az alibi is, Téged ünneplünk a találkán. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:06

Csongor betegállományban van, egyébként meg már tettem egy javaslatot arra vonatkozólag, hogy mivel nem csak mi páran volnánk érintettek a PH-látogatásban, ezért tegyük át a Kalandozások... topicba. Ott tán Csongor is megtalálja a dolgot, ha visszaül a gépe elé.

#2852 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:10

Ha nagyon akarod, áttelehtjük, de valahogy én pl. ezt jobban szeretem...ez a kedvenc topicom! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:15

Én is itt lakom :D Csak itt nem biztos, h mindenki megtalálja, akit esetleg érdekel... No, de majd ha sikerült egy képzeletbeli idõpontot összeegyeztetni, akkor tán könnyebb lesz :rolleyes:Az utolsó szombat nekem is jónak ígérkezik, addigra véget ér a kreszem is. De uccsó vasárnap tabu (mármint nekem).

#2854 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:18

Ne máááár! Ott voltam és nem mondtad??? Pofátlanság! :gm: Akkó én is kénytelen vagyok itt...Gebedj meg, még vagy 100 évig! :D  :kocc:

Hozzászólás megtekintése

135 év sok idõ? Szerénysége, már csak a kedvességénél nagyobb. Ilusta! kv-t kaptál mer aztat jól csinálja.

#2855 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:28

Igen, Ilus! Majd legközelebb szólok! :gm: Hé! ma szülinapom van! Köszöntsémár fel!!! :guny: :kir: Vicces lett volna! De ma jó napom van, úgy látom! Majdnemmindenki felköszöntött!!!! :)Donqui! Majdmég beszerzek olyan tejhabosítót is, és akkor lesz ám fincsi latte!!! nekem az a kedvencem! Ha aktuális, jelzem!!! azt meg kell kóstolni!!!! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:31

Nekünk van tejhabosítónk, az jó cucc! :)Ki az a merész, aki nem köszöntött fel? ;)PH! Akkor ezek szerint ebben a hónapban még valószínûleg helyben lesztek? És az ismerõsödet is lehet majd arra látni, ha megyünk (hadd lássa viszont a lovam, hátha emlékezik majd arra a dolgos napra, és megszállja az ihlet :gm: )?..(írjál magányt)

Edited by Dé, 2005 szeptember 29. - 19:35.

#2857 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:36

Itthon nekem is van, és iszonyat jó Vanilla Latte-t tudok csinálni (ez még megmaradt a Starbucks-ból) úgyhogy reggel a fél liter latte-val indítok....Na és szeretnék bennt is kreálni ilyet, de az itthonit nem viszem, mert akkor ott marad.... úgyhogy kell szereznem mégegyet...Dé! Szerinted????? :rolleyes:Valszeg.. remélem, merem remélni...Úgy kb. hányan jöttök???? :huh:

#2858 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:38

PH! Akkor ezek szerint ebben a hónapban még valószínûleg helyben lesztek?

Hozzászólás megtekintése

Mér utána hol lesz??? :rolleyes: Most én kérdezem...lemaradtam valamirõl??? :huh:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:39

Hát, elvi síkon Palo, roni, Gigi, phanny, Szellem és én, illetve majd még rákrákogunk Csongorra, hátha õ is csatlakozik. Egyéb nem jut most eszembe, ha kihagytam valakit, szólni!

#2860 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 19:40

Mint a gonoszok :dev:Ilus! Még nem maradtál le semmirõl. Meg remélem nem is fox! :gm:

#2861 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 20:18

A Dunakanyar kicsit tág fogalom, több települést is magába foglal, konkrétabban?.. Fedeleses lovarda van pl Szentendrén is. Az "at"=6?

Hozzászólás megtekintése

Igen, az akart lenni. Nem tudok semmi konkrétat, ennyit mondtak, meg hogy nagyon szép a terep arra felé. De arra mindenhol.. :rolleyes:Köszi :)

Edited by Devil_girl, 2005 szeptember 29. - 20:18.

#2862 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 20:23

Devil! Pl., nálunk Csobánkán van fedeles... a sátortetõs típusú. Nagyon jó! Télen meleg, nyáron hideg.... nem arra gondoltatok véletlen! :)

#2863 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 21:42

Sziasztok!Hát, lehet, h a lovamnak részleges ínszalag szakadása van. Állatorvos holnap hív, h miko jön, de akik látták, azt mondták, h valószínû, h ez a baj. Nem tudjátok, h ilyenkor meddig kell állnia a lónak, és milyen vizsgálatokat kell elvégezni, meg h kb mennyire drága?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 6:38

PH! Csobánka azért még nem a Dunakanyar! ;)6 pálya?.. Az kömény! kiwi, ínszalagszakadással durva esetben 1 évig is kellhet állnia akár. Az árakról nem tudok, szerencsére még nem volt ilyen gondunk (ne is legyen, van elég), bár a közelemben volt ló teljes szalagszakadással, de a vizsgálatairól sajnos nem tudok...

#2865 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 7:39

Kiwi! Ezt hogy sikerült!!?? :( úhhh! nem irigyellek!!! :(Dehogynem, ez az egész itt a Dunakanyar! Mellesleg ha kicsit tovább megyek, és 6 pálya, arról nekem Basaharc jut eszembe. Ott van fedeles is... és versenyeket is rendeztek. Elvileg kijön, hogy van min. 6 pálya...

#2866 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 9:02

Igen, Ilus! Majd legközelebb szólok! :gm: Hé! ma szülinapom van! Köszöntsémár fel!!!  :guny:  :kir: Vicces lett volna! De ma jó napom van, úgy látom! Majdnemmindenki felköszöntött!!!! :)Donqui! Majdmég beszerzek olyan tejhabosítót is, és akkor lesz ám fincsi latte!!! nekem az a kedvencem! Ha aktuális, jelzem!!! azt meg kell kóstolni!!!! ;)

Hozzászólás megtekintése

Nem hagyom ki, az biztos. :yeah:

#2867 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 9:14

Vazze! Elfelejtettem a reggeli löttyömet.... csak simát ittam! Tudom már mi a bajom! :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 10:02

Nemtom, nekem Dunakanyar az Esztergom, Visegrád, Szentendre... :rolleyes: Csobánka nekem még nem tartozna oda, de persze lehetek akár én is hülye. Bár az ifóföcibõl nem úgy rémlik, mintha oda tartozna... :rolleyes: Node sosem érdekelt annyira nagyon a földrajz, ezt arra az esetre hoznám fel mentségül, ha tévedek :cool:

#2869 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 10:16

Jó akkor nem tartozik oda! Legyen tiéd a pont! :nem: :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 10:23

Jajmá, nem azért írtam, ha oda tartozik, akkor oda tartozik, csak szerintem nem (én sem vagyok tévedhetetlen)! :)Más. Nem jössz valamikor véletlenszerûen errefelé? Ácsingok a légyfüggöny után, de nem fogok tudni kimenni, viszont azt sem akarom, hogy emiatt beautózz ide, bár sejtéseim szerint te sem :nem: Úgyhogy ha valamikor épp erre vetne a sors...

Edited by Dé, 2005 szeptember 30. - 10:28.

#2871 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 12:04

Ma fog kijönni a doki nem sokára, vagyis a kollegája, mert õ most 2lábtörést rak rendbe, de este elvileg õ is megnézi, és ha kell, megultrahangozza. Hát, reméljük a legjobbakat...1ÉV??????????????????? :hu: Na ne!!! Nem tom mennyire durva, én nem értek hozzá, majd a doki megmondja, de azért sztem annyira nem...Bár egy ínsérülés mindig durva...Igazából annyi látszik, h a bal elsõ lábán az ina közepén van egy dudor, és meleg is. Úgyhogy ma mki drukkoljon nekem!!!!!Amúgy a basaharci lovardában nem lesz bértartás, mert nem rég vették meg közvetett ismerõsök, és nem akarnak se bértartókat, sem versenyt rendezni. Rosszul megy egyeseknek... :dev:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 12:17

Ki megy ki? Kerekes Zoli?Egyébként meg inkább álljon egy évet, de a lehetõségekhez képest a legegészségesebben megússza, nem?.. Szerintem.(de ezzel az egy évvel nem riogatni akarlak, tán csak nem intézte el magát ennyire, de mondjuk egy teljes szakadás rehab ideje ennyi is lehet)Amúgy hogy sikerült ezt összehozni?

#2873 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:15

Kiwi!Ha a Kerekes Zoli megy akkor OK!Mindenképpen tarsd szemed elött tanácsait s vedd tudomásul a pihenésre illetve gyogyulásra elõírt idõt.Ha türelmetlenkedsz akkor az amugy nehezen gyogyuló láb nem gyógyul.Iszonyat hosszu ez az idõ de nincs más út.(én is hasonló "cipõben" járok)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:18

Ez így van. Egyrészt a Zoli jó szakember, másrészt meg ki kell várni türelemmel, ha még sokáig szeretnéd magad mellett tudni a lovad egészségben.

#2875 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:42

De jó dolguk van... és minek akkor egy basahrcnyi terület??? Ennyi ló lesz???? nemértem..... persze a bértartó érdekes állatfaj, lehet hogy ezt õk már tudják... és lesz bértartó, de csak külön belépõkártyával...kiwi!!! Drukk!!! Sok!!!! :ang:Dé! Magyar Postával esetleg???? Úgy már rég ott lenne!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:49

Hát ja, csak nemtom, szerintem duplájára nõne az ára a postaköltséggel, amilyen franyákok a díjak... Nem skótoskodni akarok, mert gyanítom, az 1000-t így sem haladná meg (vagy igen?), csak maga a tény... :DTedd be egy nagy borítékba, ne csomagba, úgyse nagy, és lapos is :gm:

#2877 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 15:22

Na, én tegnap nem neteztem, úgyhogy utólag is boldog szülinapot PH!

#2878 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 15:23

Milyen aktívak voltatok ma!KIWI! Drukkolok! :ang: :ang: PH, ha hozzánk bedobod a légyfüggönyt, jövõ héten elhozom Dé-nek. Hétvégén most nem megyek ki. Akkor mi a túra pontos dátuma és forgatókönyve?Annyira fáj a fejem napok óta! Front van? :hupp:

#2879 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 15:33

ha már kiszülinapoztuk magunkat, és a környéken túrázgattok hétvégén, jó lenne ha bekukkantanátok az ÉN kis saját témácskámba, és nyitott szemmel rónátok az erdei utakat. köszi IDE!

#2880 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 17:32

Köszönöm szépen Palo!!!! :) Nagyon aranyosak vagytok!!!!! :) Mindenki!!!!Vgigi! Most kérdeztem épp Dé-t hogy postán nem jó e neki, mert ugye az lenne a leggyorsabb. Megvárom, hogy mire adja a vokát, és aszerint cselekszem... Nekem jó a TE variációd is! :)Ördögdóra! Figyelünk! Hihetetlen!!!! :(