Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2801 ezustnyul

ezustnyul

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 104 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 15:37

Kaael, Takiesz, Zsiga, üdvözlet és sok lovazást! - Takiesz, csak elõre! - :-)off: egy ilyen koncert nekünk (nekem) is teccene... Különbözõ iskolákból meghívásokat elfogadtok gondolom.ezust

#2802 El Mariachi

El Mariachi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 16:47

Hali!Jaja! Gimis-buli jöhet ezerrel:DSzívesen megyünk :kir: Üdv!Zsiga

#2803 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 22:13

Kedves Pende, és Adrienn!Örülök, hogy érdeklõdtök :D A koncertekrõl természetesen tudni fogtok. Ha máshol nem, akkor a honlapunkról meg tudjátok nézni, de azért majd naprakészen tartalak Titeket :ang: DanielSan barátomnak pedig átadom :kir: jah! Ismerlek Titeket valahonnan? :D  Bár, biztosan.... :yeah: Sziasztok!Zsiga

Hozzászólás megtekintése

A múltkori koncertetekre majdnem eljutottam, be is fûztem egy nagyon jó barátomat, de utolsó pillanatba közbe jött valami :( . De a következõ konerten mindenképp ott leszek most már! :ang: Engem biztos ismersz, emlékszel rám? Bár nem tõlem kérdezted..Meg vagy hívva lovagolni, szólj, ha ráérsz, és egyeztetünk ;)

#2804 El Mariachi

El Mariachi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 19:13

Hell', hell', hejjhó!Naná, hogy emlékszem Rád, Réka! :D Legalábbis az iwiw-en Te vagy DevilGirl néven :confused: A lovaglás-invitálást köszöntem szépen, mihelyst vége a vizsgáimnak az egyetemen, jelentkezem! Február elején már lovon akarok ülni :rolleyes: Másfél év után, végre pacizás! Ollé! Azok a fránya balesetek :mad: Még jó, hogy nem lovon történtek :kv: Addigis, üdvözletem Néked!

#2805 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 20:18

Sziasztok, Omar a paci aki életem értelme, Szarkaváron vagyunk, nem messze Kaposvártól, ahol egész kellemes társaság alakult ki.Omar 11 éves, herélt. Nyári-fekete, 4 láb-kese, hókás, arab-furioso gyönyörûség, sajnos 2 hónapja nem tudok ráülni mert rejtélyes okok miatt lesántult, mely csak "kanyarban" mutatkozik.Idestova 5éve van meg a saját lovam és kb. 12 éve lovagolok.Korábban B2-ben versenyeztem de sajnos megfelelõ edzõ hiányában nem jutottam tovább.Tavaly óta egy klassz lovasboltban dolgozom, hovatovább nincs amit megvehetnék még neki... :rolleyes: Ha bármiben segíthetek, írjatok egy magánüzit.Jelenleg még nincs internetem, de rajta vagyok a dolgon...

#2806 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 20:23

Üdvözletem minden újnak! :) :kocc:

#2807 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:11

Üdv mindenkinek!Omar! Ha tudsz, küldj képet a lovadról! :)

#2808 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:17

Üdv mindenkinek!Omar! Ha tudsz, küldj képet a lovadról! :)

Hozzászólás megtekintése

Igen, igen. Mi, "arab fan"-ok, látni akarunk minden egyes példányt :D ;)

#2809 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:20

Valamikor teszek majd fel képeket ígérem!

#2810 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:21

Arab, furioso, hókás, négylábkesely fanok. :P :kir: ;)

Edited by Zsubaba, 2006 január 7. - 21:22.

#2811 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:28

ráadásul fekete :)

#2812 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:31

Na hát az a másik. Eddig sárga fan voltam (sötétebb, szinte májsárga), de valamikor múltkor megálmodtam magamnak egy "randa" fekete arab kancát négyláb kesellyel és hókával. Ki érti ezt? :D--> Nemis, sárga fan is vagyok még mindig! :cool:

Edited by Zsubaba, 2006 január 7. - 21:32.

#2813 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:47

--> Nemis, sárga fan is vagyok még mindig!  :cool:

Hozzászólás megtekintése

Nagyon helyes :dev:Amúúgymeg, félelmetesen hangzik, de DETTO ugyanez a véleményem. Csakhát ... kevés fekete hókás arab kanca futkos "Ficinek" táblával a nyakában :gm: :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:54

omar adatinál ott van egy kép ;) Tényleg gyönyörû a kis állat, legalábbis ennek alapján :)

#2815 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:56

:eek: :huh: :hu: Vazzzzeee.... dönölû.

#2816 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:56

Az elõbb, amikó' néztem, még nem vót. De tényleg nagyon szép! Érdekes az orrfoltja :kir: :cool:

#2817 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 22:05

Egy telefonnal készült kép Omiról, nem a legjobb azért belinkelem:http://us.a1.yahoofs...hIFDwDBK0qPM03NKésõbb majd teszek fel normális képeket is (majd csinálok jövõ héten...)

#2818 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 22:19

Szia!! Mizu? Somogy topikot meg sem látogattad!Ejnye. Üdv itt a fórumon, majd beugrom hozzád a szügyellõért és a lóherbás könyvért hétfõn! (akkor már lesz fizum...)Omar pedig télleg gyönyörû... bár élõben még szebb...jav.

Edited by chyki, 2006 január 7. - 23:07.

#2819 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 8. - 20:50

Üdv minden újnak, különösen omar-nak, és hajrá Somogy (topic) :kocc:

#2820 Verus

Verus

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 9:06

Sziasztok. Én még új vagyok itt úgyhogy bemutatkozok. Tóth Veronika vagyok és 1986 december 27.-én születtem Szigetváron. Három éve lovagolok. Elmentem egy hagyományörzõ táborba ahol egy héten keresztül futószáron mentem egy Mézes nevû sárga kisbéri kancán. Ott volt egy táborvezetõ akivel késöbb összemelegedtünk és immár 3 éve õ a szeretett párom. Õ hozzá jártam késöbb is lovagolni akkor még csak két lova volt. Mézi és a fia Kende aki egy kisbéri hucul herélt. Mézin tanultam meg lovagolni aki néha megleckéztetett. De nagyon szeretem. Kende egy lovasíjász ló és kicsit gonosz néha. :gm: Utána elmentünk Marócpusztára ahol megvettük Kincsemet (Obeliszk) akinél jobb lovat még életemben nem láttam. A Ménesvezetõtöl vettünk egy hucul kancacsikót akit most lovagolunk be. Aztán, hogy nekem is legyen lovam megint elmentünk Marócpusztára és vettünk egy másfél éves mént. Most már ki van herélve. Õt most lovagolom be. Közben megszületett Kincsem csikója akit utána megint befedeztettünk és azóta már az a csikó is megszületett. Legújabb szerzeményünk egy három éves herélt tevefiú akit Subának hívnak és nagyon nagyon szeretjük. Hát ennyit magamról. Ha valakinek szimpatikus vagyok akkor írjon.

#2821 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 12:07

szép kis ménesetek van!Üdv a fórumon, érezd jól magad Druszám!

#2822 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 17:35

SziasztokIde lette vezényelve :) Hát lovas életrajz??? Lássuk egy éve foglalkozok lovakkal(ponikkal) ill. már nem.Gyerekek ponilovagoltatásával foglalkoztam. Most jelenleg egy barokk fehér csacsi fiut kéne beszamarogolnom meg bekocsiznom. Lovagolgatni járok bár így tél víz idején nem nagyon de ahogy olvad birtokba veszem a Mátyásföldi lovardát.Sajna csak ennyi a lovas életrajzom még...

#2823 Barackvirág

Barackvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 607 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 19:57

Hát, én is rászántam magam egy nagyobbacska, terjedelmesebb bemutatkozásra. Becsületes nevem Kata, nevem napját csak a beavatottak tudják általában, ami elég idegesítõ, fõleg, ha kevernek a Katikkal. 1988. június. 24-én születtem, tehát még elég fiatal vagyok, mégis már sok döntõ kérdésben kell döntenem. Mivel már most ki kell találni, ennyi idõsen a népeknek, h mivel keresik majd a kenyerüket, én a pszihológia mellett döntöttem, jövõre irányoznom kell az egyetemet, bízunk a legjobbakban. Ha nem jön be, a barátommal kávézót nyitunk. :) A lovak? Hát, arra emlékszem, h kiskoromban háromszor ültettek lóra, mindahányszor, mikor a paci megállt, abban a pillanatban lefordultam, leestem, megütöttem magamat, és valahogy nem fûlött a dologhoz többet a fogam. Ám két évvel ezelõtt (most nagyon nevetnek majd páran, és cikinek is fogják tartani, amit mondok, de nem hazudok) egy nap valaki kölcsönadott nekem egy CD-t, amin a Szilaj címû rajzfilm volt. Leültem, megnéztem, és az eddigi, a régi fájdalmas emlékek miatt kialakult kép megváltozott bennem. Az ég se tudja miért, miért pont egy rajzfilm miatt, de tudatosult bennem, h igen! Én a lovakkal szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni. A szüleimnek persze nem mertem szólni, mert régen eléggé befelé forduló, senkihez nem szóló, depressziós lány voltam, önbizalomhiányom volt, mert az osztályom lelkileg teljesen tönkretett. :( Aztán új osztályom lett, láttam ezt a filmet, és valami megmoccant bent. Végül eljött a jel: egy éjjel azt álmodtam, h saját magammal találkozom szembe egy erdõben, egy gyönyörû almásderes ló hátán. Azt mondta nekem lovon ülõ énem, h elég már ebbõl, az álmaimat nem szabad így elfojtanom, igenis álljak ki mellettük! Felébredtem, és még aznap megkérdeztem a szüleimet, h nem lehetne-e esetleg…? És igent mondtak! Kerestünk egy nem túl drága, egyszerû, lovakkal rendelkezõ helyet, ahol lóra ülhetek, tanítanak is, idõmhöz mérten tanulok amit csak tudok, és boldog vagyok. Végre sikerült leküzdenem a bennem lévõ gátakat, már nem félek az emberektõl, van egy csodálatos barátom, akit ezekkel a gátakkal a lelkemben soha nem mertem volna megszólítani. A lovak ezalatt a két év alatt felszabadították a lelkemet, és új emberré változtattak. Nélkülük még mindig egy lelkileg sérül, depressziós roncs lennék. El sem mondhatom, mi mindent köszönhetek ezeknek a csodás lényeknek. És ez még csak a kezdet. Még elõttünk egy általuk szebbé és jobbá vált jövõ.

#2824 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 23:02

Sziasztok!Engem sokan úgy ismertetek meg, Hogy P 2000 lovasboltos István. Na, az a név már nem aktuális. :D

#2825 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 23:05

Sziasztok!Engem sokan úgy ismertetek meg, Hogy P 2000 lovasboltos István. Na, az a név már nem aktuális.  :D

Hozzászólás megtekintése

Én tudtam, én tudtaaam :D :D :kir: Tötõ, kusss :gm:

#2826 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 23:08

Na, mik vannak? :hu: És hol buktam le? :confused: :)

#2827 piaffe

piaffe

Az elengedett

• Fórumtag
  • 3.446 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 23:46

Hiii Strong Steve!!! :) Nahát, már háromnál tartunk! :kocc:

#2828 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 11. - 15:08

Na, mik vannak?  :hu:  És hol buktam le? :confused:  :)

Hozzászólás megtekintése

A Bronco topicban :gm: :P

#2829 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 11. - 17:53

Barackvirág, üdv köztünk! :kocc:

#2830 Tenko

Tenko

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 14:30

Az illendõség megkívánja, hogy újoncként bemutatkozzam nektek tisztelt fórumtagok.: A nevem Tenko, 1958 július 05.- én születtem. Vértessomlón élek családommal egy kis házban az erdõ szélén. (mint a mesében). Velünk lakik két lovacska is, egy kisbéri csikó ( Botrányka) és egy négy éves holsteni kanca ( Estike). A környezõ erdõségeket szoktuk járni szabadidõmben az Estike nyergében, a csikó pedig szaladgál körülöttünk. A forumot felfedezése óta redszeressen látogatom, nagyon barátságos hangvételû. Ló és emberbarát hozzászólásokat lehet olvasni benne más fórumokkal ellentétben, ez volt számomra szimpatikus, és a bejelentkezésem oka is.Békesség veletek: Tenko

#2831 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 14:33

Üdv, egy éves tag által. Én máris nem leszek szimpi Neked, mert elmondom, hogy irigy lettem Rád. :)

#2832 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 18:23

Most jelenleg egy barokk fehér csacsi fiut kéne beszamarogolnom meg bekocsiznom.

Hozzászólás megtekintése

Hol él ez a jószág? Szívesen megnézném...És üdv, Tenko! :kocc:

Edited by Filly, 2006 január 12. - 18:24.

#2833 Galupy

Galupy

Csikó

• Fórumtag
  • 40 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 20:32

Hello!! Ahogy látom nem csak én vagyok mostanában új, ami elég megnyugtató ( :P ) úgyhogy asszem, hogy a többiekhez hasonlóan egy kis bemutatkozással kezdem..9évesen kezdtem lovagolni, amikor még egy elég amatõr pillanatomban (azé most sem vagyok valami olimpikon tipus, szimplán csak azért lovagolok, mert szeretek.. :D ) szóval a paci egy arra tévedt zacsi láttára egy cseppet megrémült és ágaskodni kezdet. Ok, mondom, legyen.. ha ez neked jó... Nah szóval ott ágaskodott aztán amikor kedvesen áttért a bakolásra, elvesztettem az egyensúlyomat és leestem.Persze annak rendje és módja szerint beakadt a lábam a kengyelbe. A ló ettõl még jobban megrémült, és 1osztálykörön keresztül vonszolt a drága magával.. :yeah: Nem gáz, csak egy kis agyrászkódás. Nah és mindezek után döntöttem el hogy lovagolni akarok. :D

#2834 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 20:39

Sziasztok!Mivel nem régen regisztráltam, egy rövid bemutatkozzással kezdem.21 éves vagyok, fõiskolára járok, tanár szakra (aki nem tud, tanít :) ), de mindig is a lovak érdekeltek igazán. Kb 8 éve vagyok kapcsolatban a lovakkal.Kisapostagra járok egy lovardába, ahol a csikómat is tartom, 9 hónapos kisbéri, és egy tündér. Lovagolni sajnos ritkán van idõm, de minden adandó alkalmat megragadok. :D Kb most ennyi jut eszembe magamról, de ha valakinek van kérdése, mindenre szívesen válaszolok.

#2835 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 21:03

Szia Ancsyyka! jó fórumozást!én ismerem õt MSN-rõl és semmi baj nem lesz vele! Nagyon jó fej!!! :ang: Minden újnak nagyon jó fórumozást!!!

#2836 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 21:05

Köszi Málna!Aranyos vagy...Most aztán rendesen elpirultam :)

#2837 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 21:52

Sziasztok!Almelita vagyok, nemrég regisztráltam Közétek. Régóta olvasgatom soraitokat,és úgy éreztem szeretnék Hozzátok tartozni.6 éves korom óta lovagolok, elõször ugróztam, párhuzamosan díjlovagoltam, majd kikötöttem a militarynál...hála a Kiskunhalason töltött pár hétnek. Volt/van egy nagyon jó telivérem, akivel idestova 14 éve "koptatjuk" egymást. Sokat nyert nekem az "Öreg", többek között magyar bajnokságot, nemzetközit... Sajnos gerincproblémái miatt már a nyugdíjasok gondtalan életét éli immár harmadik éve.Voltak holland kancáim, sajnos nem tudtam a szívembe zárni õket. A telivér szerelmeseinek ez nehéz feladat.Agrármérnök, nemzetközi lovasedzõ lettem, most diplomázom tanár szakon. Van egy lovardám, ahol pónikkal gyerekeket oktatok, ez lesz a negyedik éve, hogy elindítottam munkahelyem révén egy lovas gyermekversenysorozatot. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mivel a munkám egyben a hobbim is. Azért nem adják ingyen :) Ha valakinek kérdése van, szívesen állok rendelkezésére!Almelita

#2838 Galupy

Galupy

Csikó

• Fórumtag
  • 40 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 22:07

Amelita! Klassz lehet olyannal foglalkozni nap mint nap amit igazán szeretsz!! :) Hol van ez a bizonyos "Te lovardád"?

Edited by Galupy, 2006 január 12. - 22:07.

#2839 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 22:26

Somogy megyében, Kaposváron.

#2840 kocsispetra

kocsispetra

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 22:58

Sziasztok!Almelita vagyok, nemrég regisztráltam Közétek. Régóta olvasgatom soraitokat,és úgy éreztem szeretnék Hozzátok tartozni. :hu: 6 éves korom óta lovagolok, elõször ugróztam,  :guny: párhuzamosan díjlovagoltam,  :guny: majd kikötöttem a militarynál... :cool: / szemtanu voltam!!!/  hála a Kiskunhalason töltött pár hétnek. Volt/van egy nagyon jó telivérem, akivel idestova 14 éve "koptatjuk" egymást. Sokat nyert nekem az "Öreg", többek között magyar bajnokságot,  :hu:  nemzetközit...  Sajnos gerincproblémái miatt már a nyugdíjasok gondtalan életét éli immár harmadik éve.Voltak holland kancáim, sajnos nem tudtam a szívembe zárni õket. A telivér szerelmeseinek ez nehéz feladat.Agrármérnök, nemzetközi lovasedzõ lettem, most diplomázom tanár szakon. Van egy lovardám, ahol pónikkal gyerekeket oktatok, ez lesz a negyedik éve, hogy elindítottam munkahelyem révén egy lovas gyermekversenysorozatot. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mivel a munkám egyben a hobbim is. Azért nem adják ingyen :) Ha valakinek kérdése van, szívesen állok rendelkezésére!AlmelitaVannak kérdéseim Zsófi. Hányszor,hol nyertél Magyar Bajnokságot? És vagy nemzetközit?Kicsit elragadtattad magadat... De ez nem baj. Ha Közénk szeretnél tartozni,már oda is tartozol.Persze " azért nem adják ingyen" 

Hozzászólás megtekintése