Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2801 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 15:02

És persze "fehér" is, azok általában jobban szeretnek mocskosak lenni, gazdáik nagy örömére :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:21

Hát igen... :dev:Na, ma pályázgattam Szelcsivel, amíg Szellemék rótták a terepet. Lovam egész jól nyomta ma, a lépésben mutatkozó engedése alapján már kezdtem bízni, hogy elég lesz nekünk csak 1 óra pályán töltött idõ, de persze amikor ügetésben is kértem tõle egy kis támaszkodást, az már nem volt pálya õasszonyságának ;) Úgyhogy elvoltunk, amikor néhány kört megtett nekem ügetésben is egy tágabb keretben, akkor békén is hagytam, de addig eltelt + fél óra :rolleyes: Persze közbeékelõdtek ebbe hosszúszáras szünetek (õszintén szólva én is kezdtem fáradni), a végére pedig már egészen hajlandó volt dolgozni, így azonnal meg is kegyelmeztem neki :)Lent volt a szállásadónk is, úgyhogy nézegette kicsit a lóállatot, brillíroztunk is; kapott egy ugrásváltást, szép száron lévõ lépésmunkát, hátralépést, sõt, oldallépést is, de szerintem utóbbi véletlen volt, vagy csak kezd a ló rendesen reagálni a csizmára (álltunk éppen, és mozgolódott, csak helyre akartam tenni, és lám). :) Az ügetésben a fejével szenvelgést is látta, de diplomatikus ember lévén nem szólt semmit :dev: Egyébként meg azt mondta, szépen kocog a ló, könnyed, nem is látni merevnek. Mondjuk a homokos talaj biztos javít is a helyzeten. Meg az, hogy most jól vannak az izületei. :)

#2803 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:28

Sziasztok!Én Vgigi unokatestvére vagyok,Az "új sárga" tulajdonosa!És hát mivel az én lovam is Vöröváron van, ebbe a régióba tartozom!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:39

Üdv, és gratul a lóállathoz! :)Hogy funkcionál a drága? :) Néztem a képeket a képtáradban, javulgat, kerekedik!Valaki, mondjuk Palo (vagy bárki, aki volt), számoljatok már be a vörösvári házi versenyrõl (már mesélted, tudom, de magáról a versenyrõl kicsit bõvebben, ha van még mit)!

Edited by Dé, 2005 szeptember 26. - 19:45.

#2805 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:45

Nagyon jól...Kezd kigömbölyödni, amikor elhoztuk, alig járt a lábán, most meg már alig birom visszafogni!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:48

Nagyon helyes, az a jó :D (Persze mértékkel.)Akkor titeket is fel lehet majd lelni lassacskán némely lovas összeröffenéseken a környékben?

#2807 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 19:55

Remélem!

#2808 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 26. - 20:19

Szia Phanny! Üdv a régióban!Dé! Most mit panaszkodsz. Díjlovad van, oszt kész! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:10

Az hát! :kir:

#2810 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 7:23

Jövõre jó lenne, ha indulnál a póniklubos versenysorozaton, van ilyen véneknek is mint mi vagyunk! ;)

#2811 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 8:31

Olyan túl sokmindenrõl nem tudok beszámolni, mivel nem sok idõt töltöttem Vörösváron. Megérkeztem, már gyûltek a mindenféle lovasok és lovaik. Bessyék kérdezték, hogy leszek-e velük egy csapatban. Mondtam, hogy persze. Jó, akkor nevezzek gyorsan. Jó, mikor indulunk? Most, és már számoltak is: három, kettõ, egy, rajt! És máris vágtázáson kaptam magam. Késõbb jutott eszembe, hogy szerencsétlen lóról azért levehettem volna a nyeregtáskát... Táblák mutatták az irányt, végig egy hosszú homokos, egyenes úton, a végén be az erdõbe, amíg lehetett, végig vágtáztunk. Nagyon jól bírták a lovak, húzták egymást. Néha rácsodálkoztam, hogy jééé, 10 perce jártam itt utoljára, idefelé úton... Amikor elértünk egy meredekebb szakaszhoz, léptünk, szusszantak a lovak is. Egyszercsak full vágtában (a meredek, murvás úton) elszáguldozott mellettünk az utánunk indított versenyzõ. Lovainknak több sem kellett, utánuk eredtek. Na, azért sikerült megfogni õket, és sokáig hüledezni az említett versenyzõn. Nehéz volt eldönteni, hogy most vérprofi militarissal, vagy lovát megfogni nem tudó kezdõrõl van-e szó. Késõbb kiderült: az utóbbi :D Állítólag 8 km-es volt a lelovagolandó táv, és idõre ment. Két ellenõrzési pont volt, ahol aláírásokat kellett begyûjteni. Visszaérve sétálgattunk még a lovakkal, amíg megszáradtak, majd kikötöttük õket egy-egy fához, kaptak szénát, mi meg leültünk jóóó közel a bográcsban rotyogó babgulyáshoz. Akkor mondták, hogy még legalább 2 óra, mire elkészül. Na, akkor már láttam én, hogy azt nem fogom tudni megvárni... Nézegettem az órám, és írtam egy smst Pampalininek, hogy most akkor mi van? Jön-e lóval valaki, vagy sem. Megbeszéltük, hogy azonnal lóra ülök, és már otthon is vagyok, majd jönnek értem. Nyergeltem, búcsúztam, és indultam haza. Mondtam, hogy ha kiderül valami eredmény a versenyrõl, akkor azért értesítsenek. Már majdnem hazaértem, amikor jött a telefon, hogy csapatban a 4. helyezést sikerül megcsípnünk. Gazdagodtunk egy-egy oklevéllel, Cavalloval, és nyalósóval. Sajnáltam, hogy el kellett jönnöm ilyen gyorsan, de a Garancsi ebédet sem hagytam volna ki! Iszonyatos izomláz van a hátamban, helyzetváltoztatásra csak nyöszörögve vagyok képes, de nagyon jó volt! :yeah:

#2812 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 8:51

Palo! Pali azért javította a karámot, mert a sok idegen lótól a mieink megõrültek és szétszedték. :D Csodálkozott, honnan tud mindenki a szarvasos kalandjáról...elmondtam, hogy én vagyok a tettes :gm: , de ezt Palo is bevallotta.Mi is akartunk menni, csak én lebetegedtem. Attila majd biztosan számon kér. Mondjuk a sok vágtát nem is vállaltam volna be Flanc lábaival.Tegnap kimentünk phannyval (azóta még rosszbbul vagyok). Olyan jól van már Remény, hogy bakolgat vágta közben. Nevettünk is, milyen nagy lett az arca 1 hónap után. Állandón eszik, reggelre elfogy a szalma is alóla. :kir: Dé! Mikor talizunk? Palo is jöhet! És együtt átmehetünk PH-hoz. :kocc: roni?Pampalini? Többiek?

#2813 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 11:16

Csak iparkodjatok, hogy még ott találjatok! :gm:

#2814 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 12:46

[quote name='kiwi2' date='2005.09.24, 08:23'][quote name='don quihote' date='2005.09.18, 15:44']

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Látod KIWI 2, megtaláltalak,ha kimegyek megnézni a Rinaldót és ott leszel ráfektetlek a térdemre és pirosra pacskolom a pici popsidat, amiért olyan nagy volt a pici szád az elején. Nálunk van olyan transzport kamásli amilyet keresel, de neked nem adok. A nyagylovasba is van, láttam. Nade, félre a tréfával. Laci bácsi nem haragtartó. Ismered a Rinaldó nevû sárga herélt lovat? Láttad már dolgozni? Egy kislány lovagolja. Mivel tudom, hogy díjugrató vagy, szeretném, - ha ismered, - kikérni a véleményedet róla.Azért azok a csontvázas fotók a honlapodon, eléggé morbidak.

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Uff, ezt még csak most látom! :eek: De már írni sem tok, úgy remegek a félelemtõl! :D :P öööö....tudom melyik a Rinaldo, de még nem láttam dolgozni sztem...vagyis nem tom, me még nem nagyon ismerem itt a lovakat, tekintve, h kb 1hete vagyok itt. De ma megnézem, és akko innentõl figyelni fogom :) Te mit nézegeted az én csontvázas képeimet? :P Amúgy az a volt pasim. Csak túl sokat tudott... :dev:

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Akkora tenyerem van, mint két sütõlapát együtt ;) Hát nem lennék a pasid. :D Köszi elõre is a figyelést. Sajnos a kamáslik már elfogytak, mind a 32, tehát marad a PH-é. Azok is gyönyörûek. Fûzöld, narancssárga, türkiz, isteni, ha látnád, de a legjobbak a SÕT szinûek.

#2815 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 14:05

Gigi, ha olyan idõpontot választotok, ami nekem is jó, akkor szívesen csatlakozok! Hozzátok gyorsmenetben odaértem fél óra alatt. Kényelmesen 45 perc, most már nem tévedek el, tuti odatalálok :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 14:34

Jövõre jó lenne, ha indulnál a póniklubos versenysorozaton, van ilyen véneknek is mint mi vagyunk!

Hozzászólás megtekintése

Komcsi? Menjünk! :DDe honnan tudod, hogy jó lenne, nem is láttál még lovagolni, na jó, csak 1X! :D És honnan szerezzek pónit? Szelcsi azért annyira nem kicsi :-)

Dé! Mikor talizunk? Palo is jöhet! És együtt átmehetünk PH-hoz. roni?Pampalini? Többiek?

Hozzászólás megtekintése

Mármint lóval érted a dolgot? Ebben az esetben várjuk meg az októbert, mert gyakhelyet váltok + indul a jogsitanfolyamom, most még nem körvonalazódott elõttem, mikor, hogyan fogok ráérni. De vélhetõen és remélhetõleg nem leszek õrült mód elfoglalt :rolleyes: Úgyhogy majd összehozhatunk egy PH-látogatós napot, ha még akkor is ott lesznek ugyebár. De mivel már egyre korábban sötétlik, olyan nap kéne, amikor nagyjából mindenki nagyjából egész nap ráér, hogy ne kelljen rohanni, vagy sötétben kocorászni...Ha nem lóval érted, hanem autóval, akkor ráérek bármikor szinte (ha elhozol) :dev:Ma tömegközlekedve mentem ki a lovamhoz, mert bizonytalan, hogy lenne-e esti fuvarom (uraméknál sok a meló). Úgyhogy szép kényelmesen felkeltem, szép rohanvást sütöttem melegszendvicset és benyakaltam a szokásos Coldrexem (brrr), majd rongyoltam ki a buszhoz fél 9-kor. Aztán szépen kivonatoztam. Majd elindultam gyalog, és kitartóan stoppolni kezdtem a bekötõút szélén sétálva. Az elsõ autós szinte hülyének nézett, legalábbis az arcáról ez jött le (vagy õ volt kissé hülye, és ez ült ki rá?), a második meg már meg is állt, hurrá! Ráadásul majdnem a lovardával szemben lévõ egyik házhoz igyekezett, úgyhogy gyakorlatilag kapuig bevitt! :kocc: Na, ekkor már nagyon boldog voltam, tisztára ki voltam szolgálva. Be a loviba, elõ Szelcsit, pucolás, nyergelés, indulás. Jaj, szeretnék már szõrén menni rajta, de még nem akarok, még kímélni szeretném a hátát, amíg feszeng és jobban mehetnéke van, mert egyikünknek sem jó, ha döngetem a feszes hátát... De amúgy szépen nyugszik lefelé fokozatosan. Bár, azt még nem tudom, hogy ha egyedül vagyok, és szõrén akarok terepre menni, akkor mi lesz, mert a kaput nem tudom lóról kinyitni-becsukni (ráadásul kulcsra zárni), kívül viszont nem tudom, honnan szállhatnék fel... Na, mindegy, ezt majd kitalálom idõvel. Vagy lazítok sokat. Ugyanis nem a lóval van a baj a kapunyitásnál, egyszerûen nem érem el a hátáról a kilincset, meg a kulcslyukat. Pedig nem magas, és Szellemék is megcsinálják, pedig az a ló aztán nyakigláb. Úgy látszik, nem csak a lovamnak merev a háta ;-)Na, de visszatérvén, terepre mentünk. Szerintem lényegében ugyanazt a kört tettük meg, amit tegnap Szellemék nélkülünk, mert azon az úton indultak el, amit én is kinéztem magamnak legközelebbi kiindulási pontnak. Kesztölc felé vettük az irányt, mikor ráfordulunk, csak most az ellenkezõ irányból volt minden. Sétálgattunk, majd nemsokára egy jó hosszú ügetõszakasz következett, hosszú, majdnem teljesen egyenes földút, tényleg jó nagyot lehetett rajta ügetni. Lehetett volna mást is, vágtával fûszerezni, de elsõre nem akartam, nem tudtam, milyen lesz az útminõség. Kemény volt, de legalább nem kimosott, hanem egyenletes. Szelcsi kicsit gõzgép volt, de nem rongyolt ügetésben, mert szépen lépett, ha kértem, meg minden, csak benyomta a Duracellt, és az elsõ 5 percben nem volt hajlandó lassabban ügetni, mint amit õ kitalált. Aztán ahogy szusszant, úgy váltott fokozatot is lefelé, ha kértem. Elértük az elsõ terepünkrõl belinkelt nyárfaligetet, és a tehenészetet, itt léptünk egy hosszabb szakaszt, hadd fújjon az öreglány. Aztán a homokos út felé vettük az irányt. Újra ügettünk egy keveset, majd 2 dombocskán felvágtáztunk. Mindkettõnél ki akart lõni a Duracell nyuszim, de nagyon szépen hagyta magát megfogni, nem volt semmi. Tetszenek neki ezek a finom homokú enyhe emelkedõk, úgy látom. Meg elsõ terepünkön ugyanitt vágtáztunk fel, csak ellenkezõ irányból - biztos emlékezett rá.A homokos út 2/3át léptük, mert megint kicsit kezdett ébredezni a benne szunnyadó hisztérika, úgyhogy addig léptünk, amíg már nyugodtan sétált, nem ügetett bele, amikor is mindig megállítottam, és hátraléptettem (a végére már nem akart állni, csak hátralépni :gm: ). Úgyhogy amikor összekapta magát, akkor ügettünk még egy hosszú szakaszt, nyugodtabb tempóban, mint az elsõt. Majd lépés. Mivel még csak 1 óránál jártunk (hurrá, van egy órás köröm), ezért elmentünk tovább, nem hazafelé, hanem egy nagy mezõre sétálni, meg legelni, roniék irányába. Egy fél órát ezzel elvoltunk, majd otthon is termettünk. Lepucoltam, répa, aztán betettem a helyére. Ezzel a rövid mondatban leírható cselekvéshalmazzal elvoltam igen hosszú ideig, majd kinéztem egy vonatot magamnak, és már indulhattam is, ha el akartam érni. Ellenben végül abszolúte esélytelen volt, hogy lekéssem; a tulajunk is akkor indult el Esztergomba, így felvett, és lefuvarozott az állomásra, ismét egy lespórolt gyalogtúra. Amíg vártam a vonatot, addig legalább megettem a sebtiben bedobált melegszendvicseimet.A vonatút vicces volt; a kalauztól elõször kértem egy gyerekjegyet, de aztán javítottam a hibát diákjegyre, de akkor már mindegy volt. Aztán felszállt sok Pázmányos, és 3-an leültek körém, eközben pedig megjegyezték, hogy milyen érdekes illatok terjengenek itt. Õket meg felvilágosítottam, hogy valószínûleg lószag... :cool:Solymáron elértem a buszom, most meg itthon vagyok, úgyhogy hurrá. Ez is jó kis több-mit-fél-nap volt.Ja, és elkészült a chapsem javítása is, zippzárasból csatossá vált, hála Szellemem ügyes kezeinek. Íme. A dereka is át lesz alakítva, a csatoknál, meg ilyesmi. De mostmár tudom hordani és hez jó dolog, mert mint tudjuk angol nyereghez a rojtos, háááát... ;-)

Edited by Dé, 2005 szeptember 27. - 15:05.

#2817 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 15:54

Dé! Van nagyló kategória is. Nem kell pónival indulnod. GOndolod én Simo-val vonulnék. Vicces lenne... :DMás is hord angol nyereghez rojtost.... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 16:00

Jó, akkor másik kérdés: honnan szerzek egy erre _valóban_ alkalmas nagylovat? :kir:Nemtom, szerintem ez elég félvér dolog. Rajtam is volt már sokszor (pl Gigi túra, de pályán is), de olyan fura nekem ez az összeállítás. Sõt, meg merem kockáztatni, hogy némely rojtmentes chapsek még jobban is néznek ki, mint a rojtosak. De a rojtos meg nagyon vage :D

#2819 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 16:03

Nekem is tetszik a rojtos :pironkodó szmájli:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 16:13

Nekem is, hát azért örököltem meg Ilustól, mert nem tetszik? És azért hagytam rajta végül a rojtokat?..Angol nyereggel nem tetszik _nekem_ a rojtos. Ez meg az egyéni szoc problémám.Jaj, Gigi! Útlevél-ügy?.. :rolleyes:

Edited by Dé, 2005 szeptember 27. - 16:22.

#2821 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 19:20

Oké, akkor várjuk meg az októbert, úgyis mindjárt itt van!!!Valamelyik hétvége lenne jó...akkor pl. eljöttök, nálunk pihennek a lovak monjuk egy órát, addig mi eszünk-iszunk valamit (fõzni nem tudok, de ropit, meg kenyeret tudok venni :gm: ), aztán irány PH! Laza tempóban 40 perc, de lehet, hogy nincs is annyi...Útlevél: felhívtam õket, és a táblázathoz nem kell beírni a nevem, csak a 2. oldalra és ott megvan... :cool:

#2822 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 19:29

Egy olyan hétvégés dolog nekem is jó lenne. (Ha lehet, inkább szombat... Ja.. Az Palonak nem jó.. :( Végülis lehet vasárnap is. :) ) Csak találkozzunk már! :ang: Phanny! Üdv köztünk! Ugye Te is jössz majd? ;)

Edited by roni, 2005 szeptember 27. - 19:30.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 27. - 19:40

Gigi, akkor jó, ha nincs is gond az útlevéllel :)Én is hétvégére gondolok, nekem áltaslában mindegy, hogy szombat, vagy vasárnap, de elõre szólok, hogy a 30-a vasárnap nem jó ;) Más még nem fix, de ez az egy az.Szerintem phanny is jön, végülis neki nincs messze Vörösvár lóval :gm: :DMindig elfelejtek újabban közölni valami nagyon fontosat, aztán javítgathatok... Szóval, most meg azt akartam, a chapscsináláshoz kapcsolódóan, hogy most meg a duplafutószáramat varrtuk meg Szellemmel. Egész jó lett, bár nem tépõs lónak való a varrás, de az én lovam remélhetõleg nem fogja megszaggatni ;) Szellem varrta a karabíneres végeket, én meg a fogantyúkat. Nem lettek világszépek, de tartanak. A 2. fogantyúval pedig még meg is vagyok elégedve, ott még a varrásba is belejöttem már :) Valamikor a közeljövõben ki is próbálom öreglánnyal.

Edited by Dé, 2005 szeptember 27. - 19:54.

#2824 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 11:05

Akkor idõpont-javaslatokat várok!Phanny is jön, persze.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 14:32

Október. :DDe ha ez sokakat érint, akkor át lehetne vonultatni a Kalandozások... topicba is, nem?Ma körkarámoztam öregcsajjal, meg aztán jót akartunk neki, együtt legelhetett Tangóval, a fríz herélttel, aki azonban nem fogadta jól a lovam kitartó udvarlását, és felrúgta :rolleyes: Remélem, nem nagyon, bedagadt, lehûtöttem, meg még délután Szellem is lekezeli neki. Holnap meg majd megnézem megint reggel, hogy mi a helyzet. Szegénykém, durva kosarat kapott :ang:Képek is vannak, majd felteszem, ha nem leszek lusta. Mármint nem a rúgásról, de a körkarámból, és az udvarlásról igen. :)Na, annyira nem vagyok lusta, hogy már fel is tettem õket. Lehet, hogy még konvertálódnak, de teljes méretben (ami nem nagy) mindenképpen megtekinthetõek.Közvetlenül ezután a tündérbogár pillanat után kapta a lovam a pároslábast, szegény :) Többi kép ITT. Nem sok, 1-2 csak, nem hosszú ;)Jajj, meg már megint elfelejtettem, hogy lekéstem a vonatomat, ezért idõmúlatás képpen elmentem roniék lovardájába :D Az egyik bértartó csajjal jöttünk el, aki oda tartott, és mivel elment a vonatom, így felmentem vele Szotyori-villbe. Találkoztam Kincsõvel is, meg a Kristóffal is, Ildivel, aki edzõ, és egy másik nõvel, akinek hirtelen akartam mondani a nevét, és elfelejtettem, viszont fox, hogy ismerem, de nemtom, honnan, neki viszont ez nem tûnt fel abszolút :cool:Körbekóricáltam a helyet, beszélgettünk, aztán én eljöttem sietve, nehogy a következõ vonatot is lekéssem.

Edited by Dé, 2005 szeptember 28. - 15:15.

#2826 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 15:10

Persze! :yeah: Ha csak nem okt. 8,9-én lesz...

#2827 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 17:09

Fanni, nekünk a 15-tel kezdõdõ hétvége nem jó.Többiek?

#2828 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 19:05

Öööö... nem zárkózom el minden szombat elõl, csak azok a gázosak, amikor dolgozok. Fura, de néha akad olyan szombati nap, amikor nem dolgozok :D De ha jóóóó elõre szólok, akkor még van némi esély csere-berére. Okt. 8-9 tuti nem jó, másról még nem tudok...

#2829 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 19:14

Dé! Dejó! Melyik csajjal mentél ki? Nem is mondták, hogy voltál. :( Mi meg találkoztunk Szellemékkel terepen! Tök meglepõdtem, el sem tudtam képzelni, hogy mit néz annyira Kincsõ, aztán egyszer csak kibukkantak a fák mögül. :) Javasoltam Nekik egy jó kis utat, aztán elváltunk egymástól. Aztán nem tudom, arra ment-e. Illetékesek? ;) Palo, ha Neked esetleg mégis jó lenne egy szombat, akkor nekem nagy könnyebbség lenne, ha arra tennénk a programot... Persze, csak ha a többieknek is jó.

#2830 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 19:20

Ok, nézzetek ki egy szombatot, és majd meglátom mit tehetek... (mondjuk nekem kapásból nem jó sem a 8, sem a 15, és nem munka miatt. Ebbõl kifolyólag nem tudom mennyi esélyem van rá, hogy még egy szabad szombatot kapok, de próbálkozni lehet... :/ )

#2831 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 20:01

Akkor 15+7 az 22.Ki mit szól?

#2832 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 20:07

Most hozzánk jöttök??????????????? :confused:

#2833 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 20:15

Nekem jónak tûnik...

#2834 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 20:19

Azt hiszem az nekem is jó!

#2835 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 28. - 21:55

Igen, Ph! Úgyhogy legyél ott! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 6:52

roni, nem vagyok én olyan fontos személy, hogy tudják, ki vagyok, és szóljanak rólam neked ;) Bár intenzíven kérdezgettem, hogy ugye az ott a Kincsõ, jól látom, meg megismertem a kutyát is, akit visszavittünk... :) De õk ennek nem tulajdonítottak különösebb jelentõséget :cool:Egy Zita nevû lánnyal voltam, aki az Ildi nevû edzõ barátnõjéhez ment ki, és közben eszembe jutott, hogy egy Inez nevû nõnek tartott edzést, aki nekem rettenetesen ismerõs, de fogalmam sincs, honnan... :rolleyes:A 9-e nekem sem lenne jó, úgyhogy ezt megdumáltuk.Azonban az októberi szombatjaim még nem tudom, hogyan alakulnak, ugyanis megyek jogsizni, és tartok tõle, hogy a kresz-emet csak úgy fogom tudni megszervezni, hogy szombat délelõtt legyen az egyik órám. Ez ugyan csak 2-3 alkalom, de ez lefedi kb az egész októbert. Úgyhogy nekem spec jobban esne a vasárnap.PH, hát igen, azt okoskodjuk, bár tudom, hogy neked a hó vége elég messze van ottlevésileg :rolleyes:

Edited by Dé, 2005 szeptember 29. - 6:53.

#2837 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 8:13

Egyenlõre jó.... ha nem muszáj én bizony ki nem teszem onnan a lábamat... úgyhogy csak szervezzétek! ;)

#2838 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 9:46

Egyelõre nekem is jónak tûnik a 22, de azért majd utána kérdezek a munka ügynek, ugyanis akkorra még nincs meg a beosztás.

#2839 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 11:17

Nekem meg eszembe jutott közben egy apróság.. Úgy tûnik mégsem jó nekem a 22.. :( Ugyanis 23-án kereszteljük a keresztlányomat, ami a szülei esküvõjével lesz egybekötve. Szóval azon valahogy nagyon ott kéne lennem. Viszont tanulni is muszáj egy napot.Most viszont arra gondoltam, hogy mi lenne, ha október uccsó 7végéjére tennénk. Az azért is lenne a legtutibb, mert utána 1 hét õsziszünet jön, szóval tök mindegy, hogy szombat vagy vasárnap megyünk (legalábbis részemrõl), és akkor a munka, a kresz és a lózás is megoldható lenne. Vélemény? Dé! Rákérdeztem este, aztán mondták ám, hogy ott voltál, úgyhogy mégsem jött össze az inkognitó.. :D Mit beszéltél Kristóffal?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 29. - 14:23

BOLDOG SZÜLINAPOT PéHá!!!! :kocc:Nekem október utolsó hétvégéjén elõadásom van, konkrétan 30-án vasárnap. Az a szombat akkor jó lehet, ha aznap már nincs próba (remélem, nincs, addigra már kifordulva is elegünk lesz a darabból :gm: ). És túl nagy bulizást nem fogok tudni abszolválni a másnapi színpadra lépés miatt, de ez már mondjuk egyéni szoc.problem... Szóval az a szombat megoldhatónak tûnik. De a vasárnap semmiképpen.A fenébe ;) Én annyira nem beszélgettem, a csajszi volt a fõ kérdezõ, akivel mentem, körbejártuk az istállót, megdumáltuk, milyen drága dolog egy jó jártatógép... Ilyesmik. Semmi lényeges.Ja, meg a Balázs is ott volt, aki tõlünk jött át, így végre õt is megcsodálhattam, mert itt pont elkerültük egymást.Ma terepen voltunk öreglánnyal. Megint új utakon, nagyon jó volt, mentünk egy másfél órás kört. Találkoztunk õzekkel, sok-sok tehénnel, akiket magas ívben letojt a lovam, pedig már rákészültem, hogy félelmetesek lesznek biztos, de semmi. Ott heverésztek tõlünk 5 méterre, mi meg legeltünk, nézelõdtünk. Hát, mondom, jól van, akkor errõl ennyit, benevezek az állattal team penningbe :cool: Aztán mentünk tovább, gyönyörû kilátás körbe mindenfelé, volt két enyhén emelkedõ tök szép vágtaszakasz is benne, aztán visszajutottunk a tehenekig, és nagyjából ugyanarra mentünk haza, amerre jöttünk. Illetve a lovam nem akart ma hazamenni. Nem fordultunk rá a hazavezetõ útra, hanem továbbmentünk egyenesen, azon az úton, amit már ismer, mert többször voltunk arra, meg ha sokáig emgyünk rajta, akkor stimmel az irány ide, Hidegkútra is. Kíváncsi voltam, merre tart, azt hittem, csak azt az utat keresi, amit szeret, és már többször megjártuk, de nem, ment, ment tovább egyenesen. Úgyhogy egy idõ után visszafordítottam, és elmagyaráztam neki, hogy mostantól ha azt mondom neki, hogy "megyünk haza" (ezt be szoktam jelenteni terepen általában neki :D), az nem azt jelenti, hogy elsétálunk Hidegkútra, hanem hogy visszamegyünk az istállóba, mert ha nem tûnt volna fel, már ott lakik... Ezt úgy tûnik meg is értette, mert ugyanolyan lelkesedéssel indult vissza, és el az istálló felé. Nemtom, mi volt ez a kis kitárõ, lehet, hogy csak a kíváncsiság hajtotta, de lehet, hogy tényleg elszóltam magam hazafelé menet... :rolleyes:

Edited by Dé, 2005 szeptember 29. - 14:38.