Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#2761 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 október 20. - 16:50

Nem, azért ez más szitu volt, mint egyszerű ráunás... De nem részletezném, majd négyszemközt. ;)

Tudod, akkor elégedettebb lennék, ha látnám a visszajelzést, máshol is jól érzik magukat. Netán jobban. Akkor igazuk volt, hogy itt hagytak. De nem így van, némelyik gyerek vágyik vissza, de a felnőttek büszkék (a hülye döntésükre) és nem engedik... :/

Ma jót ugró edzettünk, aztán jót betonoztunk. Kész az öltöző alja!  Huhhh   :happy: :)

#2762 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 3. - 7:30

Hogy az idő teszi (ez a téli ködös hideg  :dev: ) vagy az idő múlása...

Megváltoznak a gondolatok , vagy a minőségük, ki tudja.. Egyre több gyertyát kell gyújtani, biztos az is...

Napok óta arra gondolok, mikor kerülök sorra. Pedig milyen jó volt arra gondolni, mikor randevúzunk.

Mennyivel jobb lett volna mégis, ha mi is halloweeni nevelést kapunk. Az egészet viccesen, bulisan fognám fel, de így hiába kínlódok, a berögződés miatt nem megy.

#2763 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 3. - 12:15

Meghalni könnyű. Élni nehéz.

#2764 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 3. - 21:33

Meghalni könnyű.

- Honnan tudod?

• Kistáltos kedvelte

#2765 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 5. - 17:36

Meghalni se mindig könnyű...

Mondjuk ma jó napom van. Nem gondolkoztam túl sokat :D

A várva várt esős idő megérkezett, így kerestem magamnak egy kis nőies munkát. legelős lovaim elszállásolásánál jöttem rá, kevés a férőhely, úgyhogy nekiálltam beállókat ácsolni. Mire elfogyott az anyagom (kész nem lett sajnos), az eső is elállt. De csináltam valamit. 

Mondjátok, ugye divatos a lila köröm ?  :dev:

#2766 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 5. - 17:56

:gm:

#2767 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 6. - 23:23

Nem tudom van-e a világon barátságtalanabb, ellenségesebb náció a világon, mint a magyar.

Gyerekek. Ez nem a politikusoktól, a vezetőktől ilyen fos, hanem tőletek.

Hát éljetek magatokkkal együtt, élvezzétek egymás társaságát. Ennyi fos mentalitású, egymást fúró, irigy ember sehol másutt nincs.

Jójszakát....

#2768 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 7. - 6:59

és igazad van. Ég a pofám.. :unsure:

(bár a politikusok is közülünk kerülnek ki... )

Edited by Kistáltos, 2013 november 7. - 7:00.

#2769 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 7. - 17:48

és igazad van. Ég a pofám.. :unsure:

(bár a politikusok is közülünk kerülnek ki... )

Neked pont ne égjen. :)

Csak iszonyatosan felcsesztek, ezért irtam igy. Sajnos van alapja, de hogy legiggadtam, már mérsékeltebben fogalmaznék.

#2770 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 7. - 18:17

Akar róla beszélni ?  (Mondjuk a szoc. topikban?)

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#2771 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 8. - 9:29

Nem szeretnék. A trollok játszóházát meg kerülném is inkább. :)

#2772 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 8. - 9:32

Nem szeretnék. A trollok játszóházát meg kerülném is inkább. :)

Trollterem? :dev:

• Kistáltos kedvelte

#2773 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 8. - 9:39

:D

Jut eszembe Éva, beszélj légyszi a tesóddal, kedden összeröffennénk jönne Cav is, délután beülnénk valahová.

Edited by shepherd, 2013 november 8. - 9:40.

#2774 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 8. - 9:46

Tudom, szólt, de nem leszünk itthon :(

Regenerálódunk vasárnaptól csütörtökig Kehidán.

Ja és még eszembe jutott: trolltartó :dev:

Edited by Eva, 2013 november 8. - 9:47.

#2775 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 november 8. - 9:49

:D

Sajnálom hogy nem jöttök, de legalább az ok nagyon jó. :)

Hát akkor sajnos a te és a Dé sörét is meg kell innom. Rohadt életbe...

#2776 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 1. - 13:28

Valahányszor felmentem a netre, vagy mindenféle horror hírek zúdultak rám, mint pl. lezuhant, kigyulladt, felrobbant, összedőlt, megölte, kirabolta, összeütközött, stb, vagy az éppen ügyeletes celebek hülyeségei. Tele lett a hócipőm és a startlap helyett beállítottam a pozitív hírek oldalát kezdőlapnak. Azóta sokkal jobban indul a napom. 

#2777 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 4. - 18:10

Ködös reggel, délelőtt, délután. 

Teszünk-veszünk a tanyán, mikor őrült patadobogás hallik.

Mi lovaink nyugodtan állnak, fülelnek. 

Két eset lehetséges: ismét egy magára maradt ló, aki másfelé megy, mint a lovasa, csak reménykedem, nem lakott területre megy, mert ebben a ködben autóval találkozva nem örülne a ló, se az autós.

Másik verzió: a helybeli macsócsávó nyomatja, kavicsos út, köd, jeges hó, gyalogosok, neki mindegy. 

Csak a lóért imádkozom, hisz ő húzná a rövidebben, ha ebben a ködben autóval...lsd. fentebb.

#2778 izland

izland

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.571 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 5. - 8:12

Ködös reggel, délelőtt, délután. 

Teszünk-veszünk a tanyán, mikor őrült patadobogás hallik.

Mi lovaink nyugodtan állnak, fülelnek. 

Két eset lehetséges: ismét egy magára maradt ló, aki másfelé megy, mint a lovasa, csak reménykedem, nem lakott területre megy, mert ebben a ködben autóval találkozva nem örülne a ló, se az autós.

Másik verzió: a helybeli macsócsávó nyomatja, kavicsos út, köd, jeges hó, gyalogosok, neki mindegy. 

Csak a lóért imádkozom, hisz ő húzná a rövidebben, ha ebben a ködben autóval...lsd. fentebb.

:angry:

Múlt hétvégén hasonló szitu nálunk is, csakhogy mi egy viszonylag rövid utcában lakunk (100m), kb a felénél, az utca vége pedig egy főútba torkollik. Patkócsattogás az aszfalton, vágtában, meg hangos ordibálás. Futok a kerítéshez, hogy talán az utcavégi lovas "különítmény" valamelyik lova szabadult-e el. De nem. Puposra megrakott trágyáskocsiba befogva kettő, repülőrajttal indulás, (gondolom, jól tele volt a s.ggük a lovaknak - meg a hajtónak is), előttünk még nógatta őket ("nyeeeazanyád"), majd nemsokára satufék, hóóóóóóóó-hóóóóóóó, (némi másfélfelvétel :dev: ) és éppen megálltak a kereszteződésben. :unsure:

Aznap még hármat fordultak a lovak, de minden alkalommal ugyanezt játszották. :angry:  :sad:

Edited by izland, 2013 december 5. - 8:18.

#2779 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 6. - 13:14

Jó dolog ez az internet. Én még mindig képes vagyok elámulni azon, hogy a szobámban ülve megtalálnak mindenféle emberek a világ túlsó feléről, és beszédbe elegyedünk, mintha csak a buszon találkoztunk volna.

Most is ír egy lány Argentínából Fb-n. Hogy tetszenek neki a munkáim, csak úgy írja, mert olyanja van. Persze spanyolul. :D  Én meg írom, hogy muchas gracias, (eddig jutottam kb. spanyolban, meg hogy donde esta el baño?) a többit angolul. :happy: Látom, hogy ő is készít nemez dolgokat, rákérdezek. Írja, hogy a nemezelés egyre népszerűbb náluk. Persze spanyolul ír, mert hogy nem tud angolul, de a google fordító a barátja. Mondom, nálam is ez a helyzet a spanyollal. :D

Szóval vicces dolgok ezek. :)

#2780 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 11. - 18:33

"Iglice, szívem, iglice " Gyerekkoromban azt hittem, madárról énekelek. Már tudom, nem.

Nyáron mezitláb volt a legjobb, de ez a kis tüskés növény befészkelt a pálya melletti pázsitra, észrevétlenül, én meg bele, "tüske ment a lábamba".

Nem volt vészes,vékonyabb, mint egy szálka vagy egy akáctüske. Pár nap múlva alig éreztem. 5-6 hónap telt el, egyre jobban fáj. Semmi jele kifelé, nem látszik, hol ment be, nincs megdagadva, semmi jele. Csak fáj. És sántítok miatta. És nincs kedvem felszabdaltatni a talpam, de mit tehetnék... Sokat éneklem az "Iglicét".

#2781 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 21. - 18:01

Ma hajnalban bekukucskált a Hold. Veszekedtem vele: Hol voltál eddig, napok óta várlak, hogy holdfényben lovagolhassak!

Ez a sok ködös-ronda sötét este teszi tönkre az embert. Már öt órakor az orromig se látok, a szürkéket kitapogatom a legelőn, és a harmadik kanyarban már csukott szemmel viszem őket be, minek fárasszam a szemhéjamat, mikor úgysem látok többet? Csak a kutyák segítenek, a feketék, mennek előttem, a villanypásztor kapu irányába, őket még látni valahogy, ennyit segítenek.

Megértem én, hogy lovasaim inkább ülnek a meleg szobában, a fene beléjük, én meg egyedül...

#2782 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 24. - 11:17

Mit keres itt egy luc az akácok közt, kérdi ismerősöm.

Élt egyszer egy jószívű Ember, aki mindenét elosztogatta, így hajléktalan lett, kiköltözött hát az erdő szélére a kedves madaraival és méheivel,akikben sosem csalódott.

Az Ember nem változott meg, továbbra is jószívű és adakozó volt, és ezt sokan ki is használták. De élt, ahogy élt, nem volt elégedetlen sosem.

Hiányzott neki kedves felesége, aki karácsony táján hagyta magára, emlékére ültette a fenyőfát, amit minden évben feldíszített (és minden évben elmondta a történetét.)

Tavaly karácsony előtt tudta már, hogy beteg, de nem kezeltette magát, "Ha Isten így akarja, megyek", mondta. Februárban elment Ő is. 

A fa már két méter magas. 

IMG_6460_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Boldog karácsonyt, Laci bácsi.

• szomjas szamár kedvelte

#2783 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 24. - 13:01

Bizonyos szempontból irigylésre méltó.

#2784 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 december 30. - 20:23

Mióta digitális, nincs tévém. 

Fodrászomnál felszereltek tévét. 10 perce ülök bent, azalatt 6 ember halt meg. Sumi meg kómában.

Boldog Új Évet.

Edited by Kistáltos, 2013 december 30. - 20:23.

• egyember kedvelte

#2785 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 3. - 13:01

Még Karácsony előtt az egyik kolléganőm felírt egy csomó szólást, közmondást, bölcsességet meg mindenfélét egy-egy szépen dekorált cetlire, és ajándék gyanánt körbejárta velük az irodát, hogy mindenki húzzon egyet és vegye magára, amit kapott. Én ezt húztam: Reggel ültetett fa estére még nem vet árnyékot. Örültem ennek az "üzenetnek", mert úgy éreztem, hogy rám nézve telitalálat volt. Itt hagytam az irodában, hogy máskor is figyelmeztethessen. Ma megtaláltam az asztalon. Hát, jó. ;) Igyekszem tudomásul venni és türelmesedni. Ugyanakkor ez talán arra is ad némi magyarázatot, ha nekem valamihez kicsit több idő kell. Erre eddig nem gondoltam. Pedig...

#2786 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 4. - 10:26

Újfent meg kell állapítsam, hogy az emberek egész egyszerűen képtelenek örülni vagy vagy szimpátiát kifejezni mások sikerének kapcsán. Sőt, miről beszélek, nem is kell siker, csak h egyáltalán felmerüljön annak a lehetősége, hogy a másiknak esetleg véletlenül talán jobban alakulhatnak a dolgai, és máris mindenki befeszül. Noooormális?

#2787 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 4. - 13:35

Kedveld azokat, akik örülnek a sikereidnek. :) Mint egyes fórumosok. :)

#2788 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 7. - 16:29

Csak nekem fura "életesemény", ha Gipsz JakabNÉ  valaki másnak a jegyese lett?

• juice kedvelte

#2789 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 7. - 16:36

Az érdekesebb lesz, ha házasság után is megtartja a nevét :D

#2790 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 7. - 17:44

Ortodox naptár?  :wot:

http://www.dailymail...oy-comfort.html

#2791 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 7:29

Vannak napok, amiket az ember legszívesebben törölne, a tegnapi ilyen volt. Az öreg lovam este elfeküdt a karámban és alig bírtuk talpraráncigálni. Gyakorlatilag szépen lassan elfogy. Ha egyszer majd nem tud talpraállni, vége a játéknak, az állatorvosunk is mindenre felkészülve jött át este 10-kor... A csikóm is megbolondult, kijött belőle a domináns kamasz, ellenkezett, rámrúgott, nyűgösködött, összevesztünk.

Azt hiszem, az egész azzal kezdődött, hogy lovazás előtt vissza kellett mennem a lakásba, mert nem találtam a meleg sapkámat.

Edited by juice, 2014 január 9. - 7:34.

#2792 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 10:46

Sajnálom Alfot, mindig Ozzy jut róla eszembe, és tudom, hogy milyen gyomorszorító érzés. :sad: Remélem, hogy a bolond gyerekkel meg tudtátok beszélni az ügyet! 

#2793 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 10:50

Zsuzsi. (Szurdokszéli Vadász Alma).

2001.03.19.-2014.01.09.

Isten veled.

#2794 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 10:57

Shepherd, sajnálom

Zapolya, mondjuk úgy, Aladárral nyugvópontra jutottunk, de ma megint kimegyek és folytatjuk, tegnap azért én se voltam a topon. Elvileg van időm felkészülni rá, hogy elengedjem az öregfiút, de szerintem erre nem lehet felkészülni, hiába tudom ésszel, mi lesz a vége, tegnap majdnem bőgtem, amikor ott feküdt. Aztán nagyot nevettem, hogy miután felkeltettük, elrongyolt enni :)

#2795 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 11:07

Köszönöm, neked erőt kívánok. Sose vagyunk felkészülve, hiába mondogatjuk magunknak, öreg, jobb ez így... De így van ez jól. Megteszünk amit csak lehet, de ha menni kell, akkor menni kell. De amíg tud futkározni, összeszedi magát, addig nyilván itt a helye.

Edited by shepherd, 2014 január 9. - 11:09.

#2796 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 11:14

Juice, nagyon sajnálom, mi is mindig figyeljük, mostanában nem jó a járása :(

Esetleg az áztatós szénapótló nem segítene valamit a helyzeten?

(vagy azt eszegette múltkor is szép nyugisan?)

Zsuzska biztos tud tippeket.

#2797 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 11:24

Eva, köszi az odafigyelést :)

Igen, most is áztatva kap lucerna granulátumot. Az az igazság, hogy a betegsége meg a rossz fogai miatt akármennyire tömjük, nem szívódik fel a tápanyag, gyakorlatilag lassan éhenhal :( ezértis éhes mindig és gyenge annyira, tegnap Péter (aki csuda rendes volt és este 10-kor kijött) gyorssegélyként alkoholba kevert mézet ajánlott, hétvégén  meg feltölti az öreget vitamininfúzióval, de ez a folyamat meg sem állítható, nemhogy visszafordítható lenne, talán lassítható. Kérdés, minek meddig van értelme, jogosultsága...

Eddig is mindig ideges voltam, ha Nikol váratlan időpontban hívott, ez mostmár hatványozottan igaz.

#2798 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 11:31

Ismerem az érzést, valamikor Nikol hívott: mikulás sapka miatt....

Mongol, sajnálom :(

#2799 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 január 9. - 15:28

Mongol.  :sad:

#2800 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag