Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2761 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:37

Szerintem békén kell hani.  :gm:

Hozzászólás megtekintése

egy szepseges lipicai lanyka. 11eves.

#2762 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:39

hani:Milyen paccod van?

Hozzászólás megtekintése

az elözöt ide akartam...

#2763 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 16:21

Ha en bemegyek valahova, akkor elöször köszönni szoktam. Ha visszaköszönnek es megkerdezik miert jöttem, akkor elmondom.Aki csak köszönes nelkül odaböfög, hogy itt ez meg az a szokas, annak nem biztos, hogy elmondom, hogy mik a kedvenc jatekaim...

Hozzászólás megtekintése

Na és ugyanmár egy lovas fórumra vajon miért jöttél, te spanyolviasz gyártó.Jósolni fogok: ezzel a hozzáállással túl hosszú életû itt nem leszel.Mondd, és hogy viselkedsz, mikor kimész valahonnan? :dev:(lehet neked köszönés a "bazdmeg" szó is, de ha az egy adott társaságban (ahova te újként mész) más értelemmel rendelkezik, ne csodálkozz, ha érte hozzád vágják a kedvenc játékaidat).

#2764 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 16:36

Ha en bemegyek valahova, akkor elöször köszönni szoktam. Ha visszaköszönnek es megkerdezik miert jöttem, akkor elmondom.Aki csak köszönes nelkül odaböfög, hogy itt ez meg az a szokas, annak nem biztos, hogy elmondom, hogy mik a kedvenc jatekaim...

Hozzászólás megtekintése

Na és ugyanmár egy lovas fórumra vajon miért jöttél, te spanyolviasz gyártó.Jósolni fogok: ezzel a hozzáállással túl hosszú életû itt nem leszel.Mondd, és hogy viselkedsz, mikor kimész valahonnan? :dev:(lehet neked köszönés a "bazdmeg" szó is, de ha az egy adott társaságban (ahova te újként mész) más értelemmel rendelkezik, ne csodálkozz, ha érte hozzád vágják a kedvenc játékaidat).

Hozzászólás megtekintése

Azza kezdtem te kis morci, hogy jo napot mindenkinek. Ez ebben a tarsasagban a "bazdmeg"? Inkabb ne is valaszolj...

#2765 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 22:52

Imádoklovagolni! (ez nem kijelentés volt, bár tény, hanem megszólítás! :) )ööö....szia! Hát ez tiszára fantörpikus, h kb ugyanannyi ideje lovagolunk (bár a bemutatkozásom óta eltelt pár év (vagy nem) ) meg h óbudaiak vagyunk mindketten, bár én rákoskeresztúri, de ez most lényegtelen. Már szinte rokonlelkek vagyunk! :D Na jó, bocs, csak kiújult a szarkazmusom! :D :gm:

#2766 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 8:58

Hani: nekem ennyi nagyjából meg is felel bemutatkozásként, köszi :dev:

#2767 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 9:41

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 7:19.

#2768 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 11:32

Jo napot mindenkinek!Nem nagyon tudok igy- kerdes nelkül- irni ide. Majd kiderül rolam aminek ki kell derülnie, ha beszelgetünk neha.Hat, ez eleg rövid lett.

Hozzászólás megtekintése

Szia hani, üdv a fórumon!Olvass, írj és érezd jól magad! A sok téma és ember között biztos találsz magadnak szimpatikusat is. :kocc:

Hozzászólás megtekintése

ja, köszi. ez jol esett, mar egy kicsit kezdtem elkeseredni.:)Lattam egyszer egy kupac irast nyereg nelkül, vagy szören volt a cime. Nem tudod hol talalom?

#2769 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 11:53

Van itt egy olyan,hogy keresés a fórumban,ha ott beirod,megtalalod

#2770 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 15:46

szõrén lovaglás a címe és ]ITT találod

#2771 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:36

Lehet, hogy van itt egy "nagyhatalom", aki neki nem szimpatikus olvasgatók hozzászólásait önkényesen eltûnteti?Ezek szerint akkor ez egy olyan fórum, ahol az ember nem válaszolhat arra, ha valaki lesajnálja?????Ha jól látom, hogy eltûnt a hozzászólásom, akkor tanácsolom a "bíráknak", hogy nézzenek utána  a FÓRUM szó jelentésének. Köszi.

Hozzászólás megtekintése

Kedves hani!Én pedig javaslom neked, hogy nézz utána a moderált fórum jelentésének. Köszi.

#2772 Prücsi

Prücsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 141 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:47

Sziasztok! 27 éves vagyok, kb. 1 éve találtam vissza az én nagy szerelmeimhez a lovakhoz. Ez köszönhetõ volt az én kedves fogadott bátyámnak, aki unszolására ellátogattam a XI. kerületi lovardába, Fodor Szabolcsékhoz. Elõtte az egyetemen lovagoltam a Nemzetiben 1,5 évet… Akkor elapadt a pénzem, így abbahagytam. Most kissé több a lóvém, de kevesebb az idõm. (Drága fõnököm…) A kihagyott idõszakban a barátommal a sziklákat koptattuk, az õ nagy örömére. Most hogy visszatértem, semmi sem menthet meg a lovaktól. (Barátom nagy szomorúságára sziklamászás kissé hanyagolva mostanság.)Egyébként Pesten élek, de szolnoki vagyok. Az egyetem után, mivel gyorsan találtam állást itt ragadtam. Hétköznapjaim úttervezõként tengetem. Lovam sajna nincs, csak álmodozgatok róla, de ami késik nem múlik. Különben + van mit csiszolnom a tudásomon. Hirtelen ennyi jutott eszembe… :-)

#2773 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:55

Üdv itt Prücsi, különösképp, hogy én is ott lovagolok! :) :kocc:

#2774 Prücsi

Prücsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 141 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:57

Szia Sip!Mióta lovagolsz náluk?

#2775 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:59

Közel másfél éve, de folytassuk magánban, mert ki leszünk téve off miatt :)

#2776 Donna01

Donna01

Csikó

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 16:34

Sziasztok!Most regisztráltam nemrég. Én egy Fülöp vagyok a sok közül. :) A Magyar Póni Klub Szövetségben lovagolok ezen belül, a Flipper Pk-ban. Military és ugró versenyeken szoktam indulni több pónimmal. Nagyon szeretek lovagolni és remélem itt jó társaságra "lelek". :kocc:

#2777 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 18:18

Hali Donna! Jó fórumozást!!

#2778 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 16:34

Kiegészítem a bemutatkozásomat az olvasottak után. Jelenleg Csömörön lovazok, van 3 szép lovacskám, abból az egyik egy 8hónapos csõdör csikó. Több lovardában is megfordultam, kezdetben Kisorosziban a Halápi tanyán voltam, majd a Favorit lovardában, utána a Fõnix lovardában és legvégül jöttünk Csömörre. Csömörön hallottam elõször errõl a fórumról és azóta boldogítom itt a légkört. :gm:

#2779 Cenzor

Cenzor

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 20:58

Üdv a forumon Donna!Tudomásom szerint a Fülöp Sándornál volt több éven keresztül a Cenzor nevü mén. Kérdésem, hogy ismerted a lovat és ott van e még?

#2780 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 30. - 9:47

Üdv a forumon Donna!Tudomásom szerint a Fülöp Sándornál volt több éven keresztül a Cenzor nevü mén. Kérdésem, hogy ismerted a lovat és ott van e még?

Hozzászólás megtekintése

Tudtommal nem él már.

#2781 saldo

saldo

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 31. - 21:39

ik

#2782 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 11:16

Köszönjük a bõbeszédû bemutatkozást!!Látom jó lesz a szolveszteri bulid, ha már most csuklasz! Búék Mindenkinek!! Uff!Kivánom sok idõt tölts a baráti lovas seregben,Valagad mindíg maradjon a nyeregben!Laposüvegben valami mindíg lötyögjön,Az új esztendõben legyen min röhögnöd!A lovad legyen mindíg délceg és szilaj,Soha ne történjen veletek semmi baj!Társad száját ne hagyja el rossz moraj,Te pedig légy olyan mont a makk, meg a bivaly!Uff!

Edited by francialaci, 2006 január 1. - 11:25.

#2783 saldo

saldo

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 11:59

Hello! Zs vagyok (csak bizalmasna) A saldo valójában a lovam neve, akit abdán tartok mert én egy gyõri lakásbsn lakom. Itt is szivesen tartanám, csak a családtagoknak nem biztos, hogy tetszene.

#2784 Donna01

Donna01

Csikó

• Fórumtag
  • 53 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 15:07

Hozzászólás megtekintése

Igen, valóban nála volt, ismertem is. Nagyon szerettük, sajnos elpusztult. Apukám ugró és militari versenyeken indult vele, anyukám pedig díjlovas versenyeken vett részt vele.

#2785 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 15:50

Üdv minden ójonnan érkezõnek! egy kérés: töltsétek ki az adatlapjaitokat!Jó fórumozást! Sok barátot! :kocc: hani: sokan voltak akik kicsit érdekesen tûntek fel a fórumon (többek közt én is :kir: ) de végülis mindannyian nagyon jól beilleszkedtünk és nagyon jól érezzük magunkat a fórumon! ;) Csak kitartás és fontold meg mit írsz! ;) Prücsök neked aztán nincs unalmas életed! :eek: :)

#2786 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 15:59

Cenzorról ez itt off, de itt találsz róla még infot, Donnáé :ang: mellett

#2787 Cenzor

Cenzor

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 21:18

Köszi az infót a Cenzorról. Nagyon sajnálom hogy nem él már. A képeket is megtaláltam. Azért érdeklõdtem a Cenzor felõl mert az én kedvenc kancámnak õ az apja. Nagyon hasonlít rá, jegytelen fekete,majd teszek fel róla képet.

#2788 Kisgalamb

Kisgalamb

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 79 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 11:45

Sziasztok!Félek, hogy ez hosszú lesz, nem a rettentõ nagy múltam miatt, bár nem vagyok épp mai pipi, hanem, mert nehéz röviden elmesélnem a lényeget.Azért megpróbálom. Tehát az idén 38 leszek már-már. Tizenhat évesenkezdtem lovagolni és errõl is szólt az életem meg a kutyázásró vagy tíz évig. Lovagoltam Adyligeten (akkor nyílt), aztán a rendõrlovakon az idõk végezetéig. Barátnõmmel nagyon igyekezteünk okosan és szépen lovagolni a ránk bízott mindenféle állatokat, több kevesebb sikerrel, minden esetre élményekben igencsak gazdag idõszak volt. Aztán úgy alakult, hogy újabb közel tíz évre kimaradtak a lovak, jött helyette három gyerek, és azt hittem, hogy kinõttem a lómániát, de rá kellett jönnöm, hogy ez megoldhatatlan, ez születési hiba, orvoslhatatlan. Így aztán a párommal egy világvégi házat kezdtünk keresni, majd találtunk is, miért persze a legtöbben totál hülyének néztek. Mi meg ezen felbuzdulva belevágtunk. Aztán elkezdtek gyûlni az állatok. abezárt Margitszigeti állatkert kecskéit õriztük, lett egy menekült pónink, egy befogatott lovacskánk, teknõs hegyek, kutyák macskák, kacsák, tyúkok... Kezdetbe csak a legnagyobb leányomat akartam lovagolni tanítani, hogy ne kelljen annyit rémülten lovagolnia, mint annak idején nekünk, de egyre újabb és újabb eltántoríthatatlan, de megijesztett lánykák jötek vigaszért. Így aztán újabb lovak is kerültek, további befogadott állatkák, és néhány, aki vendég nálunk. legutóbbi szrzeményünk az idén már 20 éves lesz, és csikó korában én kezdtem lovagolni rendõréknél. tavasszal nyugdíjas lett, és komoly összefogással sikerült megelõznünk a kolbásszá válását, most pedig boldog nyugdíjas életét éli, komoly családfõ lett, és elképesztõen jó fej még mindig.Úgy tûnik, sok és egyre több gyerek szeretne nálunk lovagolni, így aztán most szeretném valahogy ezt komolyabban mûvelni, fõleg a a körülményeinket szeretném profibbá tenni, a hozzállást és a hangulatot semmiképp sem. Na most abbahagyom, mielõtt megtelik az egész oldal.Üdv Mindenkinek.

#2789 Prücsi

Prücsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 141 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 12:03

Üdv. Kisgalamb! Ez gyönyörû bemutatkozás volt. Klassz, hogy nem adtad fel az álmaid és ilyen klassz helyen élhetsz. ;)

#2790 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 12:10

Jó fórumozást Kisgalamb! újabb állatvédõ került közénk! :kocc: Remélem még sokáig a fórumon láthatunk! De ahogy olvastam, ez szerintem valóra is fog válni! ;)

#2791 dublin

dublin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 4. - 0:47

sziasztok!ideiglenesen írországban élek dublinban!és itt vagyok!imádom a lovakat,még saját nincs,de mondjuk úgy hogy most kerítem rá az anyagiakat!

#2792 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 4. - 11:19

Szia dublin! Üdvözöllek a fórumon! :kocc: Kívánom, hogy összegyûljön a pénz! Jó fórumozást!

#2793 kaael

kaael

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 22:18

Üdv Mindenkinek!Néhány napos nézelõdés, olvasgatás után úgy döntöttem én is vállalkozok a nem könnyûre. Megkísérlek írni magamról néhány dolgot. Már csak azért is, mert mielõtt én is belenyerítenék a különbözõ témákba, ezt kívánja meg ugye az illem. Bár pillanatnyilag úgy tûnik csak kevés idõt fogok tudni itt tölteni a fórumon, ezt a kevés idõt is hálásan megköszönve jótékony távközlési társaságunk marketinges? csoportjának, akik a hónap végéig lehetõvé tették az ingyen internetezést…Szóval magamról. Nem mondhatnám, hogy értenék a lovakhoz, vagy különösebben érteném mindazt, ami itt a lovakról, illetve hozzájuk sokféleképpen kapcsolódva leíródik. Viszont mindez érdekel. Emiatt valószínûleg kérdezõsködni és nem hozzászólni fogok inkább. Már csak azért is, mert a zárkózó természetem lévén jobban kedvelem a csendes szemlélõdést.Lóháton, saját megítélésem szerint, nagyon kevés idõt tölthettem ez idáig, a pénzügyi és egyéb lehetõségek szûkössége miatt. Meg persze sokan és sokáig igyekeztek lebeszélni errõl a "marhaságról". Ettõl függetlenül, valamivel több mint két évet múlattam lóközelben. Ez a kb. két év, azt hiszem életem eddigi legszebb idõszaka. Azok a csodalények pedig, amikkel ezalatt kapcsolatba kerültem ámulatba ejtettek, melybõl mindmáig nem sikerült teljesen magamhoz térnem. Akadt egy csodás társam-barátom is. A hátán sosem ültem, de az is boldoggá tett ha pusztán csak mellette lehettem. Viszont nemrégiben el kellett búcsúzzak tõle. Máshová vitte a sorsa, vagyis a gazdája...Jelenleg tanulni igyekszem, visszaültem az iskolapadba. Emiatt kényszerültem, remélem csak átmenetileg megválni a lovak közelségétõl. Leghõbb vágyam természetesen egy saját lóbarát lenne, aminek megvalósulásához végre reálisan közel kerültem. Talán már csak a merszemen meg az elveimen múlik, hogy tényleg valóraválik-e.Hát… Remélem nem írtam hülyeségeket.

#2794 El Mariachi

El Mariachi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 22:18

Hejjhó!Végre megkaptam a regisztrálásomat.... Már alig vártam :kir: Nah, szóval...lovas önéletrajz... 11éves koromban befizettek egy lovastáborba Herceghalmon, ahol eleinte féltem a lovak hátán ülni, de aztán a félelem szeretetté alakult át. Azóta mindig lóra pattantam, ahányszor csak lehetõségem volt rá. Sajna 1,5 éve nem tudtam pacizni, mert egy-két baleset, és egyéb dolog miatt nem állt módomban. A balesetek nem lovon történtek, úgyhogy újra nekiugrok :) Jelenleg egyetemre járok, elsõ évemet töltöm éppen... Túlélés, túlélés :confused: A tanulás mellett gitározom, immáron 8-ik éve, és tudásomat zenekarokban is kamatoztatom. Legfõbb királyság-zenekar: Corvus :yeah: Nézzétek meg a honlapot: www.corvus.uw.huÜdv Nektek!Zsiga

#2795 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 23:33

Szia Zsiga!Tetszik a honlap, meg a kedvenc elõadóitok nekem is bejönnek. Mennyire biztos a január végi koncertetek?Pende

#2796 Takiesz

Takiesz

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 9:40

Sziasztok!Bar az elso hozzaszolasomnal valamikor december kozepe tajan bemutatkoztam egy masik topicban (1 mondattal, bocsi), de aztan olvastam, hogy igazan itt kellene ezt megtennem, igy hat jobb kesobb mint soha alapon.A forumot mar regota olvasom, de csak nemreg szantam ra magam a regisztraciora.30 eves vagyok, es bar Isten egyik legszebb teremtmenyet nagyon regota szeretem, de 5 evvel ezelott volt alkalmam elkezdeni lovagolni. Sajnos a tavalyi ev ugy ahogy van kimaradt, de remelem, hogy hamarosan ujra folytathatom eleg gyatra tudasom fejleszteset.'Igazi hobbi-amator' lovas vagyok, nekem ez a vagtat, ugetest es nagy setakat jelenti terepen. Imadok a pacival terepen menni, teljesen meg tud nyugtatni a termeszet es a lo kozelsege (2-3 oranal meg nem mentem tobbet egy huzamban). Mint elobb leirtam a celom igazan az a kovetlkezo honapokban, hogy gyakoroljak es tanuljak, ezt igy elso megkozelitesben sok tereppel, es a kedvenc lovasoktatommal kepzelem el, akivel mar egy eve nem lattuk egymast, de ha minden jol megy hamarosan ujra folytatjuk erdobeli bandukolasainkat. Csak ez a franya ido ne lenne.Almaim azert vannak, de egyenlore ezeket nem merem meg megemliteni, mert hulyenek ereznem magam, hogy miket szeretnek, pedig alig tudok valamit a lovalglas muveszeterol.Hat igy ennyi elsore, remelem nem lett tul hosszu, meg nagyon zavaros.Nagyon szeretem olvasni a hozzaszolasaitokat, nagyon jonak tartom a forumot. Remelem meg sokaig ilyen aktiv elet fog itt folyni.Udv mindenkinek,Takiesz

#2797 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 9:45

Üdv Takiesz :kocc: Az álmok azért vannak,hogy megvalósítsuk õket. :) Jó fórumozást! :kir:

#2798 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 10:22

Szia Zsiga!Üdv a fórumon. Sajnálom, hogy lemaradtunk a legutóbbi koncertetekrõl, talán majd legközelebb eljutunk. Úgy értesültem, jók voltatok, a fórumos nézõknek legalábbis tetszett a produkció.Add át üdvözletem Daniel Sannak!

#2799 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 10:42

Üdv minden újnak, satöbbi satöbbi :)

#2800 El Mariachi

El Mariachi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 13:44

Kedves Pende, és Adrienn!Örülök, hogy érdeklõdtök :D A koncertekrõl természetesen tudni fogtok. Ha máshol nem, akkor a honlapunkról meg tudjátok nézni, de azért majd naprakészen tartalak Titeket :ang: DanielSan barátomnak pedig átadom :kir: jah! Ismerlek Titeket valahonnan? :D Bár, biztosan.... :yeah: Sziasztok!Zsiga