Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#241 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 16. - 18:43

Nem sokáig leszek itthon, 28-án elmegyek és egy hónapig nem leszek itthon :( (((((((((((((Ma meg eltéptem tesóm vadiúj elektromos gityójának egyik húrját :( [ Június 16, 2004, 18:44: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#242 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 16. - 19:06

KT!Augusztusban, szerintem a aug. második hététõl. Most már/MÉG nem félek tõle, inkább várom Posted Image Remélem, megkapom a digifényképezõt, szép is lenne, ha nem!Amúgy anyuék most filóznak azon, hogy repülõvel, vagy vonattal zavarjanak el Zürich-ig. Hát nem tudom. A vonat kiba. hosszú, a repülõ meg... Én tuti eltévednék a repülõtéren. Még Ferihegyen! :( Fogalmam sincs, hogy hogy találok majd el a gépig... Nameg ha mégis felszállok a jóra, akkor hogy tájékozódom majd Zürich-ben a reptéren. Úristen...! Mostmégis fosok!A gitár miatt ne aggódj sztem. Én helybõl úgy kezdtem az enyémmel, hogy hangolás közben elpattant az A-húr :D [ Június 16, 2004, 19:08: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#243 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 16. - 20:10

Epöl, én is repülõvel megyek, és ugyaneztet el is mondtam anyunak, de Õ csak röhögött, hogy repülõtéren nem lehet eltévedni, mert minden egyértelmû, rómában meg várnak, érted nem mennének ki?Jujj, Zürich nagyon jó lesz (én még nem voltam ott, csak mondták) meg jó drága! Posted Image

#244 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 17. - 10:06

De, biztosan bejönnek értem, de nem Zürichben leszek, hanem valahol máshol, a francia határ felé. Posted Image Én se merem mondani anyunak, mert õ ezerszer repült már, õ nem érzi át a probléma súlyát :D Egyértelmûûû???? amikor Tunéziába mentünk egy pillanatig nem figyeltem, és a csomagfeladótól hirtelen az útlevelesnél találtam magam, a kettõ közti út kiesett :D

#245 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 17. - 11:22

Úgy kimennék ma a strandra... itt van tõlünk 100 méterre :( De nem lehet, mert kijött a karomon a az allergiám (ekcéma), és a klóros víz most teljesen szétbarmolná. Fenébe... Itt a júni vége, és olyan fehér vagyok, mint decemberben, kb.És mire az erkélyre érne a Nap, tuti beborul az ég Posted Image Viszont nagyon úgy tûnik (kop-kop-kop), hogy kigyógyultam ebbõl a köhögõs-torkomszétrepedúgyfájós betegségbõl, ez nagy pozitívum Posted Image

#246 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 17. - 16:15

...Nem borult be, úgyhogy napoztam...Leégett a hihetetlen kockahasam ( :D ),meg a karjaim Posted Image

#247 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 18. - 11:32

Borzalmasan rossz napom van, minden olyan broáf! Posted Image Bejött egy nem várt nagyobb kiadás, ami alapjaiban rengette meg a nyári terveimet!Mindezek mellett, aki eddig adott számlát nekem a munkahelyemre (merthogy nálunk ilyen rendszer van ám,nem jelentgetnek minket csak úgy be) az már nem tud. Ilyen jó feltételekkel meg nem találok mást, ez havi 27 ezer minuszt jelent ezentúl, ami nagyon fáj! Posted Image Útálom a világot! :mad:

#248 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 18. - 13:43

Nekem meg végre TALÁN van vakami távlatom. Ma is megyek bnõmmel melózni, amolyan telefonközpontosdi, felhívni kell a szerencsétlen embereket, és nyaggatni hülye kérdésekkel. Már ha nem csapják rám a kagylót :D Nem rendszeres munka, de azért a semminél több. Sajna csak köv hónap 7.-én fizet :( De nem baj Posted Image Lassan indulok is. Ha vkmelyikõtöket zaklatom, attól bocsi, és lécci ne küldjetek el a fenébe :D

#249 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 20. - 20:58

Van munkám. Telefonközpont. hú, 5 órát ledolgoztam, de nagyon szar! Utálom! 7-én kapok fizut, addig kibírom, legalább lesz zsé, és utána otthagyom. Böeeeeee

#250 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 20. - 21:43

Rosszul kezdõdött a mai nap.Arra ébredtem, hogy a kutyám nyüszít a másik szobában és vergõdik. Kipattantam az ágyból és odarohantam. Feküdt az oldalán és még rángatózott, teljesen kihûlt az egész teste. Simogattam, nyugtattam. Abba is hagyta a vergõdést. De olyan tompa volt a szeme. Közel már neki a vég azt tudom, de tegnap még olyan jól volt. Ma viszont azt hittem, menten vége lesz. Ott ültem mellette a padlón és simogattam vagy fél órán át. Anyám mondta hogy nem is ette meg a reggelijét. (Ez nagyon furcsa nála, mert õ egy zabagép) Na, kezdtünk aggódni, gondolkodni, tipródni, mi legyen vele. Mennyire szenved, hívjuk-e az orvost, hogy vessen véget a szenvedésnek. Illetve nekem kellett ezen agyalni, mert a szüleim rám bízták a döntést. Végül nem hívtam az orvost.Luci egész nap feküdt a hûvös kövön, szuszogott, de szerencsére több olyan rohama nem volt, mint reggel. Félóránként ellenõriztem, hogy mi van vele. Délutánra már egészen jól összeszedte magát. Kimentünk sétálni. Jött, kicsit támolyogva. Azután este végre jó étvággyal befalta a kajáját. De nincs jól. Nagyon csendes, és teljesen kiveszett a fény a szemébõl...Nem várom a holnapot. Nem tudom, mire ébredek majd megint...

#251 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 20. - 22:25

isteneeeem.... ez olyan rossz. Az én kutyum -magyar vizsla- még csak 3 éves, de nagyon szarul volt elõzõ hétvégén. kihívtuk az orvost, de cs*szett kijönni. ( :mad: )aztán estére jobban lett. tök szar volt nézni. Mindig futkosott, játszadozott, és csillogott a szeme. Bezzeg akkor, feküdt, alig tudott mozogni, és ahogy méz mondta, tompán csillogtak a szemei. A lényeg hogy mostmár jobban van, eszik, és újra a régi kezd lenni. Az állatorvos azóta sem jött. Méz! mennyi idõs a kutyád? vagy beteg?

#252 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 június 21. - 11:38

Epöl, nem azé mondom, de mi rühelljük az ilyen kérdezõsködõ embereket!! Posted Image :D Posted Image De kár hogy minket nem hívsz! Nem raknám le Posted Image

#253 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 21. - 19:39

idézet:
Eredeti szerzõ: Fec:Kalaplengetéssel nehéz megállítani a szerelvényt, hacsaknem valaki, legalább a masiniszta érti és figyeli a jelzéseket.Vegyük komolyan a jelzéseket, különben sötétbe ugrunk. De vonatozni is jó idõnként. [/QUOTE]Idõnként meg az a jó, ha valaki leírja a benned kevõ kavargást, ami ezáltal hirtelen letisztul. Posted Image

#254 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 22. - 13:36

KT! Én is mindig le szoktam rakni, ha ilyenek hívnak minket :D Tegnap is voltam melózni, a munkaidõ elvileg 3-tól este 8-ig van, de azt nem bírtam volna ki, úgyhogy bnõmmel elkunyeráltuk magunkat hatkor, így csak 3 órát kellett szenvedni. Most egész tûrhetõ volt, 4 és 5 között alig vették fel a telefont, ha meg mégis, akkor elutasítottak, nem kellett a kérdésekkel szenvedni :D Aztán volt két aranyos nénike, akik tündériek voltak, igaz, a 20 perces kérdõívvel 40 perc alatt végeztünk.... De helyesek voltak.Hétvégén meg végre elkészültünk a szobám felújításával, ma a mütyürök is a helyükre kerültek, de hihetetlen sok mindent selejteztem ki. A tapétázást, festést Rammal ketten csináltuk, apa csak néha segített be, úgyhogy meg lettünk dícsérve. Anyum átölelt, és mondta, hogy büszke rám, mert nem gondolta volna, hogy végigcsinálom nyafogás nélkül Posted Image A lovak most nem tudom, hogy hiányoznak-e. Olyan régen voltam kint, hogy nem is tudom... Most nincs az a maró hiány, de ez szerintem nem jelenti azt, hogy meglennék nélküle. mindegy, csütörtökön délután lemegyünk silveradoba kovácsolás elõtt, és ha idõben érünk le, tán még a túra elõtt fel tudok kicsit ülni Cipriánra, és megyek egy magányosat az erdõben Posted Image Ma nincs meló, csak holnap. Aztán hétfõig elkértem magam.

#255 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 10:48

No, a melónak már vége, holnap megyek fölvenni a fizumat. (Ennek okán pénteken megyünk Rammal fórumröffenni moziba, meg kocsmába, hogy jól elköltsem a lét :D ).Ami Svájcot illeti, közben megtudtam, hogy egy Neuchatel nevû városba fogok menni, ami egy tó partján van. A hölgy, akinél lakni fogok, a hetekben vmikor hazajön Pestre, és onnan a családjával átmennek Horvátországba. De amíg itthon lesz, jó lenne vele találkozni, mert életemben nem láttam, anyuval pedig már úgyis lezsírozott egy mítinget.Várom is, é még mindig félek egy kicsit az utazástól. De sebaj, szerintem az elsõ 3 nap után már tökjól fogom magam érezni Posted Image

#256 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 13:44

Tele a hócipõm a magyar egészségüggyel.Apámtól eddig kétszer vettek szövetmintát, mindkettõ eredménytelen, illetve értékelhetetlen a minta. Holnap lesz egy hónapja, hogy megmûtötték. A mûtét alatt elvileg vettek szövetmintát, gyakorlatilag az is használhatatlan, meg amit késõbb vettek tõle (nagy kínzások árán) az is.Ez is szép volt ám: egy héttel a mûtét után elküldték a kórházon belül erre a vizsgálatra. Kettõ órát ácsorgott a folyosón, mire szólították. Ekkor négyszer szúrták meg egy bazi nagy tûvel a máját, hogy mintát vegyenek (amirõl késõbb kiderült ugye, hogy nem jó), aztán újra kiküldték a folyosóra, hogy fél óra múlva szólítják.Másfél óra elteltével megkérdezte, hogy ugyan meddig kell még várnia, akkor nagy kegyesen elbocsátották... Mindezt egy hetes mûtéti heggel a hasán. :mad: Basszus, ha ott lettem volna!!! :mad: Most meg nem kezdik el a kemoterápiát, mert nem jó a minta, így újabb szurkálás után esetleg történik majd valami... :(

#257 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 6. - 13:47

:( Együttérzésem...

#258 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 10. - 12:45

2004.07.10.Tegnap jó volt a mozi is, meg a kocsma is. Kiderült, hogy BoKa tök közel lakik hozzám (majdhogynem az út másik oldalán).Ma reggel kivételesen nem a fölöttem zajló lakásfelújítással járó zajokra ébredtem (pl. ipari fúrógép, légkalapács és tsai Posted Image ), hanem hogy egy kis dög darázscsökevény megszúrta a nyakamat. Jó ébresztés volt... A darázscsökevénynek is szar reggele volt, agyonnyomtam.Végre mára össze tudtunk a csajokkal hozni egy találkát, már nem volt pofám lemondani Isaszeg miatt, megyünk palacsintázóba, hogy behajtsam egy fogadás nyereményét, meg megyünk Margitszigetre punnyadni Posted Image Hétfõn meg megejtem a találkozót anyám társaságában azzal a nõvel (Kati), akihez megyek Neuchatelbe. Meg jön a két lánya is, az egyik egy 11 éves, állítólag modellkedik, meg egy nálam talán 1 évvel fiatalabb lány. Meg van egy 12 éves kissrác is, de õ nem jön. Az apuka meg ért magyarul, de beszélni nem igazán tud.Kati kijelentette, hogy az alatt a két hét alatt õ meg fog tanítani franciául. Szegény, már elõre sajnálom,. Kemény meccs elé néz ugyanis :D De azért tök jó lenne, ha szeptembertõl visszamegyek a suliba, és a tanárom meg majd' megpukkadna mérgében, ha látná, mit fejlõdtem (ugyanis meg akart húzni év végén). Majd a Kati elmondja, mit ajánl jobban, repülõt, vagy vonatot. Ma felvázoltam a helyzetet anyunak, miszerint én a repülõt illetõen már Ferihegyen el fogok tévedni, hát még Zürichben. Szerencsére onnan már nem kell egyedül tovább utaznom, mert azt mondta anyu, hogy ha nem jönnek be értem Z.-be, akkor el sem enged. Ez nagy könnyebség, mert a repülõtérrõl még eljutni a pályaudvarra, hogy még másfél órát vonatozzak, az azért elég meredek lenne.Hát, most egyelõre ennyi Posted Image

#259 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 9:49

2004.07.11.Tegnap megint jól sikerült a traccsparty, én már három palacsinta után úgy feküdtem, mint egy bálna a parton, majd' szétpukkadtunk (ennyit a hasizmozásomnak... :D )Margitsziget szerencsére nem nyüzsgött az emberektõl, valszeg mindenki a strandon áztatta magát.Ha minden jól megy, keddtõl csütörtökig barátnõmmel lemegyek Tihanyba a telkükre. Jó lenne. Aztán azutáni hétfõn irány Révfülöp.Elõ kéne szednem lassan a 9.-es, 10.-es franciakönyvemet, mert nem akarok nagyon beégni...

#260 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 19:14

Na, most épp semmi dolgom, kicsit írogatok még, de nem sokat.Közben kitaláltam, hogy én még soha nem voltam a Rám-szakadéknál, és tökjó lenne, ha Rammal eljutnék oda még a nyáron. Ez persze elég behatárolt idõ, hiába van még 2 hónap a suliig, mert Svájc egy csomó mindent kettészel.Pl. idén nem leszek itthon aug. 20-án sem, úgyhogy au ideig Budai Vár látogatás a nagy vásárral az kimarad. Sebaj, épp svájci csokit fogok enni (ezzel bíztatom magam Posted Image ). Meg a Mûvészetek Völgyében sosem voltam, no, nem annyira a programok, hanem a vásár miatt Posted Image Oda már eccerûbb lesz eljutni, mert akkor van, amikor még itthon vagyok.Megnéztem, naná, hogy Svájcban még nincs kialakítva a T-mob., úgyhogy az az álmom, hogy megúszom a kiutazást nagyobb telefonszámla nélkül, most szertefoszlott.... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 11. - 19:29

Barátnõmék ma mentek a Rám-szakadékohoz ;) A Várban majd veszek neked valamit! ;) De én nem bánnám annyira, ha svájci csokit majszolgatnék helyette ott kint - fõleg, ha tudnék egy kukkot is franciául, de mivel nem szeretem a nyelvet, így ez a veszély nem fenyeget! Posted Image Neked sok szerencsét a majdani úthoz!

#262 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 12. - 8:25

Á, nyelvi akadály nem lehet gond. Hisz én se tudok franciául :D :D :D Mai találka elmarad, sztem holnap pótoljuk.Második kérdésem a bemutatkozáson túl az lesz, hogy tud-e olyan helyet kint, ahol lehet lovagolni :D

#263 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 12. - 8:26

Jah! Te veszel nekem vmit a várban, én hozok neked csokit, Hm? ;)

#264 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 18:44

Mai napi bejegyzés (nahát :D )A hasamon mostanában eddig még nem látott jelenség kezdett látható formát ölteni. Ezt pedig úgy hívják, hogy úszógumik!!! Egy ideig csak jótékonyan nézegettem õket -nekem ez még új, világéletemben nádszálkisasszony voltam Posted Image -, de most már igencsak idegesít, amikor leülök, és "édesen" elkezd a hasam kibuggyanni :D Úgyhogy ma elkezdtem ezellen tenni.Elsõ lépésként befaltam azt a tábla svájcicsokit, amit Katitól kaptunk -ma találkoztam vele, meg a lányaival-, majd még meg is ebédeltem. :rolleyes: És kb. öt perccel ezelõtt kicsit nyomultam a súlyzókkal. Karokat rendesen megmozgattam, vádlierõsítást is becsúsztattam, és megcsináltam 42 felülést. Ennek következtében most haldoklom, fáj a hasam, védlim, karjaim :D De sebaj. Holnap irány a Balaton, és ha nem fagyok csonttá a vízben, akkor úszással fog eltelni ez a pár nap. Már ha addig nem fognak jegesmedvék meg pingvinek korcsolyázni meg fagyizni a tavon...A találkozás jó volt, Kati egy az egyben olyan személyiségileg, mint anyum, tehát elég khm... meggyõzõ :D A két kiscsaj most elég szótlan volt, na nem mintha én olyan nagyon túlzásba vittem volna, leginkább a fagyim és az üdítõm fedezékébe vonultam... Most, hogy láttam õket, már könnyebb lesz kimenni, és kerekperec (.hu) megmondtam anyunak, hogy én inkább átszenvedem magam vonattal azt a tizenpárórát, csak hadd ne kelljen repülõvel mennem. Rájöttem, hogy reptériszonyom van. Persze ezt egyelõre kitaláltam, mert egyedül még nem utaztam repcsivel (életemben 1x ültem gépen), így nem tudhatom, télleg vannak-e utastmégareptéreneltérítõéseltévesztõ szörnyek, de jobb félni, mint megijedni :D Szóval drukkoljatok, hogy a vonatjegy óccsóbb legyen, mint a repülõjegy....!Megyek tovább haldokolni, holnaptól egy hétig nem vagyok, csók belétek!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 19:14

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple: Jah! Te veszel nekem vmit a várban, én hozok neked csokit, Hm? ;) [/QUOTE]Mit szeretnél?

#266 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 17:36

Apple!Jó utazást (bármivel menj is), és kellemes kint tartózkodást kívánok.Mivel a szellemek köztudottan jóban vannak a szörnyekkel, elintéztem, hogy az utazásod idejére függesszék fel a reptéri munkát. :D Dé!Mit szeretne? Hát lovat. Mi mást? ;) :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 17:44

De azt nem kapok a Várban, pláne nem ócsóért, különben sem hiszem, hogy Almácskának mindegy lenne az a ló... ;) Egy(-két) szóval: valami kisebbre gondoltam Posted Image

#268 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 17:55

Ha nem, hát nem! Bár egy csokiért cserébe szerintem bármilyen lehetne, de 111. :D Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 18:04

Posted Image Azért az olyan lovat, ami egy csokit ér (mégha svájci is), nem szánnám Apple-nek ;)

#270 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 18:05

Nem mindegy mekkora a csoki.Na bocs, off, off.

#271 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 23. - 8:11

Egy ideig nem írtam a fórumba, mert nemtom, valahogy úgy éreztem a leírtak után, hagy nem kellett volna. Ma van a második napja, hogy megint írtam és ugyanazt érzem. Istenpá!

#272 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 24. - 18:15

Dé: ád bízom ;) Szellem: a jókívánságokat meg köszi szépen, úgy legyen...!Bá most kicsit elment a kedvem Svájctól, és ez baj :( pont akko, amiko kimegyek, egy csomó fóumos dolog lesz, és jól kimaradok mindbõl. na, majd túlélem Posted Image

#273 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 24. - 22:59

Ma jöttem haza Olaszországból.Egy hónapig voltam ott

#274 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 25. - 9:33

Akkor tessék mindent részletesen elmesélni...!!! (leginkább a repülõteres élményeket, bátorításként, lécci :D )

#275 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 25. - 10:04

idézet:
Eredeti szerzõ: Ken TackyMa jöttem haza Olaszországból.Egy hónapig voltam ott [/QUOTE]Nem is igaz, mert csak 27 napig! Posted Image Üdv itthon. Posted Image Beszámolót, beszámolót! Posted Image A reptéri dolgokat meg nyugodtan hagyd ki, az úgyis "csak" Apple-t érdekelné. Posted Image ;)

#276 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 25. - 10:21

Apple, biztos hogy elmeséljem? Posted Image Mármint a reptéri dolgokat, merthogy hazafele a római reptéren kis híján totál eltévedtem!

#277 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 25. - 10:22

Igen :D :D Hintaszék, csituljá! tongue.gif

#278 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 25. - 14:26

Tök bunkó vagyok, de tök nincs kedvem írni. :cool: Posted Image Várjatok még egy kicsit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 25. - 17:13

Üdv, KT! Nagyon jó lehetett Olaszban! Írjál szépen ;) Almácska! Ne bízd rám! Posted Image Na jó, oké, bízd rám (te tudod)...

#280 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 25. - 20:30

Nos, mesélek, de csak akkor, ha Epöl is elmeséli, milyen érzés amikor az embernek összeér mindkét tüdeje, mert ez azóta nagyon foglalkoztat! :eek: