Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#241 Petshu

Petshu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.207 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 14. - 23:56

:D Posted Image :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 14. - 23:57

A név elírás volt, sorry, nem vagyok teljesen hülye és mûveletlen tahó, csak álmos. Egyébként is tisztelõje vagyok Magyar Gábornak, úh most megköveztem saját magamat!Igen, de sajnos a legkevesebb ló ilyen, de errõl természetesen nem õk tehetnek a legkevésbé sem...De jó! Posted Image Hol, mikor?

#243 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 0:06

Két éve asszem, egy íjászversenyen, már nem is tudom hol volt, lehet hogy épp Tahitótfalun, de biztosan a közelben valahol. Ott volt Kelemen Zsolt is a Sanival.És íme a képi [url="http://"http://kep.tar.hu/kotenbatir/images/pic2659088.jpg"]bizonyíték![/url] Van egy olyan képem is, amin rajta vagyok én is háttal, de nem akartam sokkolni a b. fórumtagokat Posted Image

#244 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 2:56

A Magyar Vándorról lemaradtam mint mindenrõl mostanában, majd talán valamikor pótolom, gyulával nem szeretnék moziba menni, majd inkább valaki mással. Posted Image Viszont nem is ezért írok, hanem mert mostanában leginkább a Duna tévét nézem, és van most egy sorozat, 10 este Truffaut-val, és nagyon jó filmeket vetítenek! Pl. ma is volt, vagyis már tegnap, és szerdán lesz a következõ, a Négyszáz csapás.

#245 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 12:38

Tegnap láttam a Magyar Vándort és szerintem szenzációs!! Tényleg, naggyon királyságos volt. Elég jó pillanatokat sikerült kiragadniuk a történelembõl, és nem elcsépelt poénokkal rakták tele a filmet hanem olyanokkal amiken igencsak jóízûeket lehetett kacagni. A magyarok nagy találmányain kivétel nélkül szénné röhögtem magam! A zene is ott volt a topon, tud valamit a Hrutka Robi...Más: láttuk elõtte a Mix bemutatóját, ami nagyon megfogott így elsõre, valahogy úgy ahogyan a Kontroll aminek még mindig a hatása alatt vagyok... Nagyon várom már hogy mûsorra tûzzék. A magyar vonatkozású filmek elárasztották a piacot!!! Posted Image :D

#246 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 12:48

A Magyar Vándorral kapcsolatban eszembe jutott még valami, ami nagyon zavart:Hogy a végén, amikor az alagút tetején ülnek, az stúdió volt (legalábbis számomra egyértelmûnek tûnik), ezt igazán felvehették volna a helyszínen is. (egészen a leugrás elõttig simán lehetett volna)

#247 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 14:50

Én viszont épp nyáladzom: Rtl klub-Kutyavilág. Eddig nagyon tetszett. CSak ez köcsög reklám nem kéne bele. Na midnegy. Ha vége, majd véleményt alkotok róla részletesebben..Nos az elsõ része nagyon tetszett. Nem az a tipikusan családi állatfilm volt. Nem állt szándékomban tévézni ma, de megfogott az a 10másodperc amit láátam belõle, úgyhogy leültem. Bár a története egy nagy marhaság volt, egy pasi hazafelé vezetett, amikor nekicsapódott egy fának, és kutyaként tért magához. Bemutatta, hogy min mennek át a kutyák, amíg egy szeretõ családhoz nem kerülnek. Egyre több emlék jutott eszébe a rég életérõl, ezért felkereste a régi családját. A feleségének közben új barátja lett, és a kutyát elöntöte a véltékenység meg a bosszú. És innentõl nem tetstett. Aztána végén persze kiderült, hogy mégse a feesége új pasija tehet a haláláról, ezért elmegy a kutya. A pasi meg vesz egy másik kiskutyát a nõnek és a gyereknek. Nagyon szellemes.. [ Február 15, 2004, 14:45: Az üzenetet átszerkesztette: Devil_girl ]

#248 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 20:32

tessék rajzfilmeket is nézegetni, gondolok én a görög mitológia hálivúdi verziójára... Hercules... állat jó benyögések meg poénok vannak benne, csak a mitológiai képtelenségektõl tekintsünk el... Posted Image más.baromi régi dolog, de gondoltam, kicsit rendet teszek a Fekete-zavarban...1) Fekete Szépséga régi verzió, hajótörés, miegymás, kiccsávó a fõszereplõ, jelzem, imádtam azt a szobrocskát2) a fent említettnek a 2. része, a lólopásos filmecske, szintén a kiccsávóval3) sorozat ebbõl ugyaneme címmel (The Bleack Beauty), srác a fõszereplõ, galoppló lesz csóré állományból, kb oan szintû, mint a Flipper... hadd ne jellemezzem Posted Image 4) a mesefilmnek kikiáltott Fekete Szépség, amely a sárga pacis, pónis szösszenet... ismét ne mûvészileg vagy lovas szemmel nézzük a filmet, hanem délutáni elalvós moziként... annak ugyanis tökéletes Posted Image 5) a 4es filmnek a sorozat változata a kiccsajjal6) a 4esnek a rajzfilm verziójaPS: a 4esnek láttam az alapkönyvét, de csak polcon, a film alapján beleolvasni se mertem Posted Image nu... csapjunk a lovak közí'nem esett szó a számomra a felejthetetlen lócseréirõl hírös Pharos, a Suttogó (errõl a topicról beszélek) és a Spirit (Szilaj) címû csodákról... másnak nem lehet nevezni õket Posted Image

#249 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 20:34

ajvé... kihagytam...van 1 oan lovs film, amiben a kislány megvakul, majd díjugrató versenyeken indul... valami fehér villám vagy mi...most vagy én vagyok hülye, vagy a fenti skiccem a film témájával kapcsolatban képtelenség... na mindegy...mellesleg ebben se picit cserélgetik a lovakat.télleg, kincsemrõl mé nem csinálnak filmet? az élete tök érdekes volt, a lovakat simán lehet cserélgetni, mert ugyebár jegytelen volt... hátakkó...? csinájjuk meg Posted Image adok hozzá 2 sárát. egyik se jegytelen, de majd megkérjük meggyest, h szinezze be azokat a foltokat Posted Image

#250 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 21:05

más.én naon szeretem a régi amcsi filmeket vagy az ahhoz hasonló délutáni kis limonádékat. barbra streisand és társai Posted Image pl Tükröm, tükröm, Várlak nálad vacsorára, Mezítláb New Yorkban... van itt sorstársam? Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 15. - 21:58

idézet:
Eredeti szerzõ: Artin: A Magyar Vándorral kapcsolatban eszembe jutott még valami, ami nagyon zavart:Hogy a végén, amikor az alagút tetején ülnek, az stúdió volt (legalábbis számomra egyértelmûnek tûnik), ezt igazán felvehették volna a helyszínen is. (egészen a leugrás elõttig simán lehetett volna) [/QUOTE]Na én meg abban a jelenetben azon az összezippelt Budapest-látképen röhögtem, h a hidek em mellett kb 500 méterre a Dunán, meg Parlament, Hõsök tere stb egy rakáson... Posted Image Na, azt nem tudtam hova tenni... Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 0:00

Most értem haza a moziból. Film: Vágta. Nagyon jó volt, tényleg, nagyon tetszett! Devvel és Artinnal mentünk, nem találtuk meg a termet a 3 termes moziban, de semmi gond nem volt. Végül bejutottunk, leültünk, aztán dev költözött egyet, mert nem látott semmit az elõtte ülõtõl. Végre a filmet is elkezdték. Baromira tetszett! Nem szeretem a galoppot, de ez nagyon tetszett, irtó jókat lehetett rajta izgulni a futamokon, nevetni a poénokon, mosolyogni a lovakon, még sírni is lehetett rajta - legalábbis nekem sikerült. Bár ez nem csak magának a filmnek az érdeme, legalábbis az én esetemben. Nekem ez a film még valamirõl szólt; az ínszalagszakadást szenvedett és felgyógyult ló dilemmájáról, ami jóideje végigkíséri az életemet. csak hát ez egy amerikai film, ebben sikerülhet, a valós helyszín meg Budapest, magyarország, ahol az ilyesmire se pénz, de méginkább se hajlandóság. Nekem meg se lehetõség. Ennyit a személyes vonatkozásokról és nagy sírás-rívásról. Éljen a depresszió. A lényeg, h tényleg jó filmet láttunk, a karakterek jók voltak, Johnny nagyon emberi volt, viszont a cowboy kissé mesterkéltnek hatott a szememben, a folyton nyitott szájával, és az esetlen suttogásaival. De amikor levetkõzte végre ezt a maskarát, akkor már jó volt. A lovak pedig gyönyörûek.Ajánlás: [url="http://"http://kep.tar.hu/dinuminu/images/pic1983864.jpg"]Apacsomnak[/url] Posted Image [ Február 16, 2004, 23:04: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]

#253 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 0:23

Hát, nekem a film kevésbé tetszett. Én többet vártam tõle. De a társaság szuper volt! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 0:30

Én meg pont, h kevesebbet vártam tõle, pont a téma miatt (lóverseny - nem hittem, h megfog majd). De a társaságra valóban nem volt panasz! ;) (kivéve a pasast, akitõl nem láttál, de õ nem tartozott a köreinkhez :D )

#255 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 21:21

Ugyancsak Vágta:Igazából néhány napja még nem hittem volna, hogy valaha is meg akarom nézni azt a filmet. Teljesen elszállt, túlvontatott és mondjuk ki minden értelem nélkülinek tartottam.Dehát mint tudjuk az ember addig semmiben nem lehet biztos, amíg nincs teljesen képben (nem mintha a moziban a film mindig képben lett volna...). Így gondolom én is, így amikor Dev kérdezte, hogy nem megyek-e, végleg döntöttem.És csalódtam. Méghozzá nagyot. Méghozzá kellemeset!A film nagyságrendekkel jobb mint gondoltam. Sztoriilag és rendezésileg is (bár fõleg az utóbbi). A sztori kicsit elrugaszkodott volt néhány ponton, de én úgy éreztem, hogy maga a történet csak egy képi megjelenítésnek van ott és nem lényegnek. A lényeg szerintem ugyanis inkább a mondanivalóban és a különbözõ jellemek bemutatásában rejlett. Ezeket tökéletesen vissza is adta. Nem mondom hogy nem volt gyakran az az érzésem, hogy egy tömegsztorit nézek, de egészében kifejezetten hatásos alkotásnak tartom. Igen talán ez már határesetnek mondható a Film és az Alkotás között. Posted Image u.i.: Köszönöm a meghívást!

#256 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 23:11

Artin, mit értesz azon, hogy a sztori elrugaszkodott volt néhány ponton? Én megnéztem a National Gegraphicon a dokumentumfilmet is Seabiscuitrõl, és pont azon lepõdtem meg, hogy ez tényleg ilyen hálivúdi sztori volt, azaz pl. tényleg legyõzte War Admiralt, és megnyerte a Santa Anitát is végül, már a sérülés után... Ha nem így értetted, akkor bocsi. Posted Image

#257 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 23:24

De így értettem. Ezzel most igazán megleptél. Ha még az is kiderül, hogy a film többi hasonló része (értem itt pl azon néhány ember találkozásainak történetét) is igaz, akkor menten lehidalok. Ez esetben viszont elnézést kérek a sztoritól, hogy kicsit leszóltam. A többin amit írtam, azért ez nem változtat. Tényleg jó volt.(Csak sajnálom, hogy ismételten bebizonyosodott irodalmi hiányosságom, nem tudtam, hogy igaz történeten alapul. Lehet hogy meg kéne néznem mégegyszer, már ilyen szemmel is? :confused: )Köszi az infót!

#258 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 17. - 23:48

A talákozások is igazak, a sérülések, felépülés, együtt lábadozás... csak a szerelmi szálakra nem emlékszem. Fel is vettem a dokumentumfilmet, át is tudom másolni, ha valakit érdekel.

#259 nikitas

nikitas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 136 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 23. - 13:04

halihó segítsetek!Monty Roberts Shy boy c. BBC-s dokumentumfilmjét keresem. ha vkinek van tudomása hol lehet megkapni, kölcsönözni stb. légyszi szóljon!köszke

#260 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 28. - 23:13

Megnéztem ismét A szemközti ablak c. filmet. Még mindig nagyon jó... és anyámnak is tetszett!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 1. - 7:37

[url="http://"http://kep.tar.hu/dinuminu2/images/pic4534197.jpg"]HURRÁ!!!![/url] :D Posted Image A GYÛRÛK URA ELVITTE MIND A 11 JELÖLÉSÉT ÉS ÍGY LETT A [url="http://"http://kep.tar.hu/dinuminu2/images/pic4534198.jpg"]LEGJOBB FILM IS[/url] !!! És ennek mindenki nagyon örül, legfõképpen [url="http://"http://kep.tar.hu/dinuminu2/images/pic4534199.jpg"]Peter Jackson! :D [/url]

#262 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 1. - 16:11

Tegnap elõtt láttam a Nagy hal címû filmet. Nagyon tetszett, érdekes volt a történet. Nem az a szokványos "ütlek vágódsz, köplek fulladsz" hollywoodi klisékkel tarkított film, lehet rajta gondolkozni, és a fantáziádat is hagyják dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Posted Image

#263 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 1. - 16:35

És ezzel a 11 Oscarral utolérte az összes nagy filmet. Mostantól egyedül a legtöbb bevételt hozó filmként elõzik meg, navezetesen a Titaniccal.Ha érthetõ, hogy mit akartam ezzel mondani! :D

#264 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 2. - 16:45

Hát nem is tudom, Artin, de nekem marhára nem sikerült értelmeznem ezt a mondatot! Lehet hogy velem van a baj? :confused: Hogy legyen ON is: láttam a Mixet. Tetszett (király a zenéje is). Még valaki? Jah egyébként a Gryllus Dorkát nem szeretem, de végülis jól játszott.

#265 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 2. - 18:14

A lényeg, hogy ennyi Oscart eddig a LOTR-en kívûl csak 2 film zsebelt be. Ebbõl az egyik a Titanic (a másika Ben Hur). A másik lényeg, hogy a Titanic csak annyival számít eredményileg jobbnak nála, hogy az több bevételt hozott.Remélem így érthetõbb. (az elõzõ tényleg kicsit kusza lett...) Posted Image

#266 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 4. - 18:26

Stimmt, minden tiszta! Posted Image

#267 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 7. - 11:27

Tegnap megnéztem DVD-n A Karib-tenger kalózait és nagyon tetszett!!! Johnny Depp sminkje és jelmeze csúcs volt... De szerintem volt benne baki: a vége felé Sparrow-ról is kiderül hogy kísértet amikor maga is csontvázzá változik, de még az ominózus jelenet elõtt volt már holdfény és akkor nem változott át... vagy nem? Na mindegy, tetszett és kész! Posted Image

#268 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 7. - 22:49

Keresem VHS-n vagy DVD-n a kedvenc filmemet, a Veszélyes kölykök c. filmet. Fõszereplõ: Michelle Pfeiffer.Elõre is köszi.Dev

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 8. - 0:09

idézet:
Eredeti szerzõ: Titok:De szerintem volt benne baki: a vége felé Sparrow-ról is kiderül hogy kísértet amikor maga is csontvázzá változik, de még az ominózus jelenet elõtt volt már holdfény és akkor nem változott át... vagy nem? Na mindegy, tetszett és kész! Posted Image [/QUOTE]Ott az a lényeg, h Sparrow is ellopott elõtte a ládából 1 aranyat, és azért lett õ is átkozott, de azt csak abban a jelenetben tette meg, kizárólag azért, h kinyírhassa végre Barbossát Posted Image Elõtte valóban nem vált csontvázzá, mert akkor még nem volt átkozott. Amúgy tényleg nagyon jó kis film! Posted Image

#270 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 8. - 16:41

Nekem is nagyon tetszett a film kb. 3x megnéztem (moziban), nemtudjatok mikor jön a kettõ, mert kíváncsi lennék rá, bár általában a második részek mindig rosszabra sikerülnek, de bízzunk benne, hogy ez most nem történik meg. Remélem hamarosan én is be tudom szerezni DVD-n, vagy kazettán, mert Johnny Depp tényleg király, nem tudom láttátok-e a Volt egyszer egy Mexikót, nekem az is tetszett. Csak kár, hogy megvakul szegényke.

#271 Gabo

Gabo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 498 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 9. - 18:45

idézet:
Eredeti szerzõ: Barefoot: Nézzétek meg a Számszárát!A dilemmához: szerintem hazament - akárhol is legyen az Posted Image (de azt hiszem a faluban) [/QUOTE]Ez egy hosszútávú párbeszéd (alig egy hónap telt el, és már válaszolok is). Posted Image Szerintem is a faluban, de talán mindegy. Mostanában gondoltam rá, hogy még egyszer megnézem a filmet.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 9. - 20:18

Itt van nálam a Szemszára cd-n, de még nem volt idõm megnézni... remélem a hétvégén már sikerül végre, mert iszonyú kíváncsi vagyok rá, már régen meg akartam nézni, csak ugye idõhiány... Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 9. - 20:20

Szamszára, csak nemtok írni Posted Image

#274 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 10. - 14:45

Lesz belõle 2. rész? Posted Image Ha ugyanilyen jól fog benne kinézni Johnny Depp akkor ott a helyem. Posted Image Dé: OK, így már stimmel... és az az arany ami a Willé volt csak aztán a csaj lenyúlta tõle? Az nem számít? Vagy az nem gaztett? Posted Image

#275 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 10. - 23:20

idézet:
Eredeti szerzõ: Titok: Lesz belõle 2. rész? Posted Image Ha ugyanilyen jól fog benne kinézni Johnny Depp akkor ott a helyem. Posted Image Dé: OK, így már stimmel... és az az arany ami a Willé volt csak aztán a csaj lenyúlta tõle? Az nem számít? Vagy az nem gaztett? Posted Image [/QUOTE]Az is számít, kettõt dob vissza, ha jól megnézed a jelenetet. Csak azt nem tudom hogy kerül vissza Will-hez az ami az õvé volt, mivel a majom elcsorja, aztán Barbossához kerül. :confused:

#276 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 15:43

Mindegy, nem vágom!!! Akkoris lenyûgözõen néz ki a csávó és ez a lényeg. Posted Image (Egyébként a kérdésem valójában arra szólt volna hogy mivel õk is csórtak aranyat, akár õk is lehettek volna csontvázak. Vagy ahhoz kalóznak is kell lenni?) Jó, abbahagytam. Posted Image Posted Image

#277 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 11. - 23:13

TitokNézd meg még egy párszor, nekem is csak késõbb esett le pár dolog. De már alig várom a következõ részt! Nem tudom mennyi ideje szereted Johnny Depp-et, és hogy mennyi mindent tudsz róla, de gondoltad volna, hogy már több mint 40 éves. Láttál már más filmet tõle?

#278 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 14. - 14:51

Az lesz, ez teljesen biztos, de már azt várom hogy legyen olyan hogy nem kell tanulnom, nincs itthon senki és akkor mehet a házimozi ezerrel eredeti nyelven, yeah... Posted Image Mint említettem, eddig nem nagyon foglalkoztam Johnny Deppel, tehát ha láttam filmet amiben szerepelt akkor ennyi volt a reakcióm kb: J.D? Na és? Szóval igazság szerint nem õt magát szeretem (de kétségkívül nagyon jó színész) hanem Jack Sparrow karakterét az õ alakításában. Csúcs! Posted Image 1-2 filmjét láttam de azok nem ragadtak meg annyira az emlékezetemben. Épp nemrég olvastam hogy 2 gyereke van és Franciao-ban él a nõjével... :( Lemaradtam róla (is). Francba! Posted Image

#279 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 14. - 23:03

Ha kíváncsi vagy nézd meg a Csokoládét, abban a filmben is kalózt játszik. Majd észreveszed megkkora a különbség két kalóz között, csak kár, hogy ebben összejön egy csajjal. :( Mikor megismertam Johnny Depp arcát, csak annyit tudtam róla, hogy helyes ;) , idõvel megtudsz minden fontos infot, egyébként, ha egy hosszabb riprotot elolvasol kb. már mindent tudsz róla amit kell, mert nem nagyon írnak újat.

#280 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 15. - 12:21

Láttam a Csokoládét amikor lenyomták az HBO-n... jópofa film volt de kell hozzá egy hangulat hogy megnézzem... Posted Image