Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#241 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 8:22

Szellem, azt kihagytad hogy a Ferrariddal távoztál visítva ;) Posted Image Posted Image Posted Image

#242 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 9:48

Most jutott eszembe, hogy amikor a fórumosok többsége éppen kovácsolódott, én Lovas Juniálison voltam. Velem és kedvesemmel eljött egy barátnõm és egy kislány. A kislány, akiknél lovagolok, az õ unokájuk. Na ez a debil megfogalmazás önmagában ciki volt. A lényeg, hogy Kassai Lajos bemutatója után odamentünk hozzá, hogy aláirassunk két könyvet, de egy kicsit várni kellett. A kislány, aki velünk jött velünk szemben állt és jó hangosan megkérdezte: "Hol van a Kassai!" Erre mi rászóltunk, hogy halkabban üvöltsön, és érdekesen néztünk rá. Mire õ kiegészítette a mondanóját: "...Lajos bácsi?" Mi meg megfordítottuk a kis fejét, és ott állt tõlünk nem messze és beszélgetett. Majd amikor a könyveket aláirattuk Vele, néhány szót beszéltünk. A kislányra mi vigyáztunk, fogta a kezemet. Beszélgetés közben egyszer csak Kassai Lajos ránk nézet,, majd a kislányra és ismét ránk, és a következõt mondta a kislányra mutatva: "Ja, akkor Õ nem is a ti lányotok?" Nem is tudtam, hogy idõsebbnek nézek ki egy srác és egy kislány társaságában. ;)

#243 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 10:10

Stevetenagyonlökött!Jó a törpéneted!Egyébként a Ferrarim szervizbe kellene vinnem, de nincs lóvé, mert épp tatarozzák a balatoni nyaralómat, meg egyébként is a csajok állandóan vetetnek maguknak valami csacska apróságot (BMW, nercbunda, gyémánt karkötõ, új lakás), úgyhogy momentán le vagyok égve.Jucuus!Legyél büszke. Én imádom amikor a nõvérem gyerekeivel vagyok valahol és azt hiszik én vagyok a "fiatal" apuci.Az már persze gáz, ha ilyen helyzetben ismerkedni szeretne az ember.

#244 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 10:32

Tavaly nyáron álltam egy kirakat elõtt, ami csupa apró kis mütyürrel volt tele. Az egyiket közelebbrõl is meg akartam szemlélni: közelebb hajoltam, koppantam egy nagyot az üvegen, aztán elhallgattam. Az eladó meg bentrõl kiröhögött rám: hogy "Na mi van, tiszta az üveg, mi? Most takarítottuk, köszi a színesen abszolvált bókot!" :D Csodállom, hogy nem tört be, mármint a kirakat üvege, nem a fejem, az ennél keményebb jóval :D [ Július 16, 2004, 10:35: Az üzenetet átszerkesztette: BoKa ]

#245 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 10:36

:D Posted Image

#246 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 11:43

Posted Image Boka Posted Image :D

#247 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 12:16

Na egy ilyen ciki sztorink van nekünk is! :rolleyes: Apróval kitaláltuk, hogy kell nekünk is olyan Óriás féle, túrákra optimális kötõfék vezetõszárral. Meg is beszéltük vele, hogy megvesszük a hozzávalót és mikor õ is jön Broncora, akkor gyorsan megcsomózza nekünk!Fel is kerekedtünk és kötélboltokat kerestünk.Az Árkádban a K2 hegymászóbolt épp alkalmasnak tûnt. Kicsit bosszankodtam, mert az összes eladó el volt foglalva, de sebaj, hamar ráakadtunk a fél falnyi területen elhelyezett, különbözõ vastagságú kötelekre és kezdtünk vizsgálódni! Hihetetlen kínálat volt! :cool: Hamar rá is akadtunk az Óriás által megadott 6mm-es kötélre, még színválaszték is volt! :eek: Végignéztük, mérlegeltük melyik lónak melyik szín elõnyösebb, megtapogattuk melyik keményebb, erõsebb szóval lelkesen válogattunk!Mindaddig, míg a kezünkkel elértük a hosszú "kötél" végét.......akkor ugyanis rá kellett ébrednünk, hogy hegymászó és túrabakkancsokba való extra hosszú cipõfûzõk között keresgéltünk. redface.gif Na innentõl nem bántam, hogy nincs ott egy eladó sem, gyorsan távoztunk a boltból! :D :D :D [ Július 16, 2004, 12:17: Az üzenetet átszerkesztette: Lombardo ]

#248 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 12:29

:D :D

#249 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 12:51

Lombardó, Boka! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Szellem! A helyzet jó volt, csak az az egy probléma volt, hogy a jány nem hasonlított se rám, sem kedvesemre azon kívül, hogy földig ér a lába. Na jó kék mind a kettõnknek a szeme, de neki valami eszméletlen szép kék. A másik ciki, meg az, hogy 17 évesen érdekes lenne, ha lenne egy 10 éves lányom...

#250 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 13:20

A mai világban már semmin sem lehet csodálkozni.Mondjuk ez a párosítás tényleg ciki lenne, ha igaz.Bár nekem is volt egy nevelt lányom. Örökbefogadtam egy 18 éves jamaicai kislányt, s egy darabig jól meg is voltunk. Nemrég szabadultam, ülni már tudok. Köszönöm szépen. :D Posted Image

#251 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 20:56

még egy ciki sztori amennyiben megengeditek. az elmúlt hétvégén eldöntöttük egy lány barátommal hogy egykét napra elnézünk Sopronba, a VOLT fesztiválra. najó leginkább az Ákoskoncert izgatott mindkettõnket. Posted Image szóval éppen utazunk a vonaton. és ugye két vagont összekötõ kis folyosó összesen két, csak itt-ott összeérõ fémlapból állt, (hajrá máv Posted Image ) és azt is tudni kell a történetrõl hogy rossz jegyet kaptunk, mert egy szermélyre szólt holott mi kettõre kértük itt Gyõrben. szóval jött az ellenõr bácsi és jól lecseszett minket hogy milyen hülyék vagyunk hogy így akarjuk átvágni, aztán miután hosszasan pislogtunk rá ártatlan és nagy szemekkel, csak 150 Ft.ot kellett neki lepengetni és már rendben is voltunk. Azám. csak a füllukasztó bácsi úgy gondolta h mielõtt elenged minket még megszivat egyszer személy szerint ENGEM. szóval éppen mentünk át a következõ kocsira mert sokan szálltak fel és nem akartunk tolongást, egyszerûbbnek láttuk ha átmegyünk a másik vagonba, szóóóval, éppen lépni akarok ki arról a kis fél méter hosszú folyosóról a köv.vagonba, amikoris a kalauzbácsi ügyesen meghúzta a "mostbezáromazajtót" kart, ééés sikerült közécsípnie. hát igen nem fájt.. ÁÁÁÁÁÁ neeeeeem. hátha még MELLLesleg félig azt.. (..) meg az olalbordámat zárta volna oda.. miután észrevette hogy valaki az anyukáját emlegeti érdekes módon azonnal visszanyitotta az ajtót... :rolleyes: :cool: szóval Áu.

#252 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:06

Jujj!Nagyon vizuális vagyok.

#253 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:10

legyen elég annyi hogy megakadt az ajtó :D télleg fájt. na mindegy. ;)

#254 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:15

Én is. De legalább az Ákos koncert jó volt? Igaz én is szívesen mentem volna Ákosra, de nem tudtam. :( Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:21

Ez nem ciki sztori, hanem rettenetes... Milyen geny@ emberek vannak... Megjegyzem én is vizuális vagyok, sõt, szimpátiás fájásaim is szoktak lenni (még a tökönrúgós sztorikon is!)... Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:24

Jucuus! Ezt a Kassais sztorit már hallottam ugyan, de a "Hol van a Kassai...Lajos bácsi?" rész kimaradt! :D (Így még viccesebb, amit magánban írtam neked tegnap... :D )

#257 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:24

Dé, ebben egyek vagyunk. sõt. én ugrottam fel a leggyorsabban és én kiabáltam a leghangosabban az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t amikor egy videón láttam hogy egy hapsi egy medencét akart átugrani csak valahogy a medenceperemet széttett lábakkal sikerült elérni.. :eek: Posted Image

#258 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:26

de az Ákoskoncert ESZMÉLETLENNAGYONHÚÚÚDEBAROMIRAJÓ volt.. jhuuj.. most is kiráz a hideg ha rágondolok hogy elkaptam a Zalán pengetõjét... :D :D :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:39

Zsó, ilyneket ne is mondj ;) Ákosra én is elmentem volna... volna, volna... :( Mér dobta el a pengetõjét Zalán? Posted Image :D

#260 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:50

hát mer úgygondolta hadörüjjön neki aki el tuggyakapni. tudod ilyen õrjítõnek. "JAJRAJTAVAN AZ UJJLENYOMATAAA HÚÚRISTEEEN!?!" :D (.. nálam van az alényeg.. Posted Image )

#261 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:55

Legközelebb vigyetek minket is magatokkal. ;) Posted Image Szimpátiás fájdalom, mint az én lóharapásom, a mellemen... :med: Igaz ez már 1 éves, de a nyoma még mindíg megvan. Meg is marad. Szexepil. Még plusz 1 :D !

#262 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:56

idézet:
Eredeti szerzõ: DéZsó, ilyneket ne is mondj Ákosra én is elmentem volna... volna, volna... Mér dobta el a pengetõjét Zalán? -------------------------------------------------------------------------------- [/QUOTE]Miért, miért?Hát mert ott idegesítette egy csomó csaj, a színpad elõtt, s hozzájuk akart vágni valamit. ;) Tehet õ róla, hogy pont a pengetõje volt a kezében? Posted Image Még jó hogy nem zongorán játszik! :D Jajj!

#263 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:58

A gitár is a kezében volt. Még jó, hogy nem azt dobta... Posted Image Én is akarok menni Ákosra! :( Posted Image

#264 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:03

nagyerekek ha legközelebb lesz ákos itt a környéken akkor megbeszéljük és együtt eldzsalunk okkké?? énleszek a fõszervezõ!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Posted Image :D

#265 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:08

OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Posted Image :D El van a gyerek, ha játszik... :goodman: :partyman: Posted Image

#266 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:09

Ki az az Ákos??? :confused:

#267 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:11

Ne csi, hogy nem ismered az egykori bonanzabanzály frontemberét, Kovács Ákost!Néhány dalcím mostanából, tõle: Utolsó hangos dal, Ölelj meg újra, Miért ne gondolnék rád.Egy album cím: Andante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:29

Ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy mégegyszeeeeeeeer...Meg: Gitárommal a kezemben egy szakadékba néééézek, hív a mélység egyre jobban, lezuhanni fééééleeeek...Ákos jó! Posted Image

#269 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:31

Én már 13 éve ott voltam a Budapest Sportcsarnokban a Bonanza koncerten. Meg utána a következõn is. tongue.gif Úgyhogy ismerõs az illetõ. Most, hogy így említetted. Kösz. :D Ezt a bejárat elõtt találtam ki, és fennhangon belekiabáltam a tömegbe:Vakon jártam én, míg nem ismertem õt,Kovács Ákost,a techno-teremtõt.Jártam az utcákat,tengettem életem,azt sem vettem észre,hogy lejárt a bérletem.Nem érdekelt semmi,üres volt a testem,céltalanul bolyongtamreggel és este.Nem volt célom,sem egy gondolatom,így éltem sokáig,hidegen és vakon.Aztán egy naponmeghallottam õt,elénekelte a Provokatõr-t.Lelkem mélyében visszhangzott a dal,menekült onnana gond és a baj.Végtelen nyugalom szállta meg testemeta Bonanza tölti kimost már az életem.Ezt írhattam volna a versekbe is, de úgyis kifikázták volna. Ennyi év után meg már elég ciki a dolog, úgyhogy jó helyen van ez itt.Megnyugodtál Jucuus? Remélem. ;)

#270 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:32

Ákos nagyon jó. Posted Image Itt mindenki vendég és a házigazda fizet.... -> Utolsó hangos dal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:42

Szellem, jó ez! Csak azt nem értem, hogy tudtad megjegyezni és utólag leírni, ha csak belekiabáltad a tömegbe? :D

#272 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:45

Akkor még fiatal voltam, és jó volt a memóriám. ;) Itthon utólag azért szerencsére leírtam, mert mára már szenilis vén trotty lettem, így nem tudnám megosztani veletek. :D

#273 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:47

Nem voltam ideges, csak meglepõdtem. Igen, megnyugodtam. De ez nem ciki. Csak vigyázz, nehogy itt aztán dalszövegíráassal kersd aztán a kenyeredet. ;) Bár nekem írhatnál... Posted Image Zenész barátaim vannak, megzenésítik, és szerzünk valakit, aki elénekli. Csak ne én legyek, max némi pia után... Posted Image

#274 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:48

Persze, Te aztán vén vagy, mint az országút... Posted Image :hihetetlenkedõszmájli:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:49

Én eléneklem! Artin aszonta jó hangom van ;) Posted Image

#276 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:51

Ha pénzt is lehet vele keresni, akkor állom a piádat. Rendben?Most már tényleg megyek aludni, mert reggel éhen maradnak a lúk. ;) Szasztok csajok. (na meg a fiúk is, ha van itt olyan) :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:53

Jóéjt!

#278 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:56

Valamennyit lehet vele biztos. Jópénzért eladjuk :D Ki jön vokálozni? :D Jó éjt!Már lehet, hogy Neked jóreggelt lesz?

#279 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 16:39

Na hogy itten ciki is legyen: tegnap karámozni akartunk 2 lovat, és az öltözõbõl (úgy ahogy) rálátni a karámra. Na, odavetettem egy laza pillantást és közöltem h a Rémusz van a karámban (oldalvást állt az a fránya dög). Megnézte más is, csak kicsit alaposabban, és kiderült hogy a Sugi van karámban. Az egyik egy magasabb, elegánsabb és soványabb (!!!) herélt, hókás pej, a másik egy alacsonyabb, kevésbé elegáns, nagyfejû, kövér pej kanca, csillaggal. Akkor lépett be a herélt ló gazdija az öltözõbe amikor kiderült hogy ledegradáltam a lovát... Posted Image Nem volt nagy ciki, de azért illene fölismerni a lovakat... Posted Image

#280 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 19:28

idézet:
és szerzünk valakit, aki elénekli. [/QUOTE]ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNNÉÉÉÉÉÉN!!!!!!! :D