Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Karcag és környékének információs topikja

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
543 válasz a témához

#241 katyca

katyca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 127 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 19:39

hát az hogy mi vagyis én megyek e az nem tõlem függ.hanem attól hogy engednek e.

#242 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 20:58

Hátt az biztos! Ebben igazad van!

#243 gysaka

gysaka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 9:42

Sikerekben gazdag, Boldog Újévet kivánok annak aki olvassa :)

#244 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 12:25

B.U.É.K. a karcagiaknak!

#245 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 12:38

Minden karcaginak boldog új évet kívánok!

#246 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 12:42

Vége van az évnek, de nincs vége a létnek. Buliznak az emberek, ezerrel tépnek. Szárazon maradnak?! Ettõl nem félnek. Folyadékot garatra csak vederrel mérnek. Egyszerre és hangosan egy dolgot kérnek: Boldogabb Újévet sokszorta Néktek! B.Ú.É.K.

#247 katyca

katyca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 127 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 12:55

Természetesen énis kívánok mindenkinek Boldog Sikerekben és Lovakban Gazdag Új Évet.(BSLGÚÉ :D ) én már 28-án is kaptam az ilyen üzeneteket szerintem akkor még feleslegesen.kicsit korán küldték.

#248 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 13:13

B.U.É.K.!!!! :yeah:

#249 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 2. - 18:07

Hát eltelt ez a röpke szünet és holnap már suli. Ezért sajna csak a hétvégéken tudunk kimenni a pacikhoz. De, szerencsére már csak 2 nap és itt a hétvége!! :) Az tuti, hogy szombaton az lesz az elsõ dolgom hogy biciklire ülök és nyomás kifele a babákhoz. Várom a tavaszi szünetet!!! XD és persze berni is velem tart ugye?

Edited by édua, 2008 január 2. - 18:10.

#250 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 2. - 18:12

:dev: Na igen,nekem is az lesz az elsõ dolgom:hogy írány kifelé FANNIHOZ! :D

#251 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 8:35

Mutatok egy kis horrort.

Azt,hogy ezt hogyan hozták össze,nem tudni,de sikerült nekik.

Fanni hihetetlen intelegenciája gátolta meg azt,hogy ez a baleset ne lábtöréssel végzõdjön.

Az igaz,hogy a mentõakció végére összeesett,de végig nagyon nyugodt maradt.Vater viszont megsérült.Nem sokat aludt az éjjel.

Kitartás Öreg!!

Posted Image

Posted Image

Ja....és nem lehetett ám csak úgy kifordítani a lábát.
Szét kellett vágni a merevítõt benne.

#252 lovasember

lovasember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 117 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 8:40

Ez nagyon komoly.....

#253 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 8:59

Zemann! Ez a Fanni nem normális! Mit akart kezdeni az etetõráccsal? Gurigázni akart vele? B.Ú.É.K: minden lószeretõ embernek!

Edited by torda, 2008 január 3. - 9:00.

#254 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 11:02

Én is kívánok sikeres és lovaglásban gazdag új évet a karcagi társaságnak!

Ami Fannit illeti, eléggé ledöbbentem, de sajna ahol lovak vannak nagyobb létszámban, ott az ilyen dolgok a legnagyobb gondosság mellett is elõfordulnak, ki gondolta volna pl., hogy fel tudják borítani az etetõt :eek: ? MIndenhol használják ezt a típust, és én eddig biztonságosnak gondoltam...Örülök, hogy nem sérült meg a pejkó, részben mert nagyon tetszik a kis kanca, részben mert Aninak a szíve szakadt volna....Zengõ biztosan tönkrevágta volna magát hasonló helyzeten, szerencse, hogy Fanni nem olyan hebehurgya pánikolós, mint õ. Gyógyulást a sérültnek, én meg próbálok nem gondolni az RC-kurzusra....

#255 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 13:33

Ori! Neked is Boldog Új Évet! Az a helyzet,hogy nem az etetõ a hibás....természetesen,ha nem én. Amikor Saka lovát összeengedtük a többivel,akkor az a ló lebontotta a karám felét. Kényszerbõl az etetõt állítottam a kijárat elé.Este,amikor bevittük õket,csak simán elgurítottam az útból. Ki is bírt a helyzet így kb. 3 hetet,de most..... Soha sem gondoltam volna,hogy belelép. Most kentem be a lábát.Egy kicsit meg van dagadva neki,de használja szépen. Hááát....be voltam én is szarva.

#256 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 14:10

úr isten :eek: de miért akadt bele áááh Fanni ugye nem lett nagy baja?ahhhh Fanni ma még szerintem a hír halatán minden féle képpen ki megyek!!!!!!!!!! :(

#257 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 15:04

Ebéd után kiengedtem a lovakat egy kis szaladgálásra. 3/4 4-kor mentem , hogy vissza hozom õket. Feltünt, hogy mindenki a karám kijáratánál álldogál. Máskor ilyen nem szokott elõfordúlni. Gondoltam fáznak és jönnének befele. Közelebb érve látom, hogy a szénarács a bejáratnál keresztbe van és a Fanni nagyon közel áll hozzá. (A Fannit kézen szoktam vezetni a többi meg követi). Aztán kiderült, miért ez a csoportosúlás. Hírtelen nem kaptam levegõt. Na mondom, ha ezt megússzuk lábtörés nélkûl az maga a csoda. Zemann elõsször fúrcsállotta, hogy ordítok vele a telefonba, de aztán futólépésben jött. Az világossá vált, hogy a rácsot szét kell vágni. A kérdés csak az volt, hogy ezt a procedurát hogy fogja a ló tûrni. Végûl a kézifûrész maradt mint megoldás. A mûvelet kezdetén egy hevederrel a két kapu oszlop között megtámasztottuk a ló farát, mert félõ volt, hogy a kapunál keresztben lévõ fa bármelyik pillanatban eltörhet. A ló bal hátulsó lába mélyen a súlypont alatt volt és a ló a vízszintes fára, valamint a kapuoszlopra nehezedve, beakadt lábával a levegõben állt ismeretlen idõ óta. Már remegett a kimerültségtõl. Megkezdõdött a fûrészelés. A csõ nem volt vastag, 1/2 colos lehetett. Már csak milliméterek voltak hátra amikor a ló elveszítette az egyensúlyát és korrigálni akart. A lábam beakadt a rácsba és a lábamnál fogva rángatott a ló rácsostól. Ritkán esik meg velem, de most ordítottam a fájdalomtól. Szerencse, hogy az oly sokat kritizált ruszki katonai csizma volt a lábamon. Félcipõben k.o. lett volna a lábfejem. A mûsor végén a ló még rosszabb pozicióba kerûlt. Elsõ lábai kicsúsztak, fejjel a földön feküdt, míg hátúlja a beakadt lábával a levegõben lógott. Errõt vettem magamon és folytattam a fûrészelést, csak mostmár sokkal rosszabb pozicióban. Közben Z. nyugtatta a lovat, hogy ne akarjon felkelni. Végre sikerült elvágni a csövet. Minden erõt összeszedve egy rántással sikerült elhajlítani olyan mértékben, hogy a ló patája kifért a még megmaradt két csõ között. Az elsõ dolog az volt, hogy megnézzük nem tört-e el a lába. Hála Istennek nagy baj nem lett a lábával. Sántikálva elvonúltunk a tetthelyrõl. Kemény félóra volt az bizonyos.

#258 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 15:39

Huhh hát nem tudok szóhoz jutni az olvasottak alapján! De én azt nem értem hogy hogyan került bele a lába az etetõbe és hogy szorult be neki annyira?! Áhh szegényke azért ez már durva. Mi itthon ülünk mert ezért a fránya hó miatt nem tudtunk kitekerni és ott meg ilyenek történnek. Azért örülök, hogy nem lett törés DE ez így is nagyon rossz . :(

#259 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 15:56

Hát, így még nagyobb horrornak tûnik, bármelyik fél lába odalehetett volna egy életre. Az ember mindig tanul, és imádkozik, hogy ilyen ne forduljon elõ a lovával.....asszem, ma átböngészem a karámot veszélyforrások után kutatva.

én azt nem értem hogy hogyan került bele a lába az etetõbe és hogy szorult be neki annyira?!

Sajna a lovak nagy mesterek ebben, mármint saját maguk begabalyításában. Apámnak egyszer támadt egy olyn zseniális ötlete, hogy a futószárral kipányvázza Zengõt, hadd legeljen hátul. Randa horzsolás és sántulás lett a következménye (ugyanott sérült meg, mint a kurzuson). Ehhez képest tényleg csoda, hogy Fanni ennyivel megúszta. :yeah:

#260 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 16:10

Hála télleg nem lett baj errõl meg bizonyosodtam én is! :( Hát ori most már télleg át érzem a fájdalmadat!!!!! huh most itt bõgök Éduán és õ meg nyugtat de nem sokra megy jajj az a jó hogy nem lett baja:-( :nem: Torda ez nagyon nem volt humoros!!!!!!!!!!!nem jött be nem volt jó vicc :mad: el is töhetett volna a lába!!!!!!! :mad:

#261 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 16:24

Délelõtt voltam kint megnézni a lovakat, már vagy egy hete nem láttam õket. A Fanni semmi jelét nem mutatta fájdalomnak, egykedvûen álldogált, mint a többi. Szerencsére megúszta a mutatványt. :D Ani! Nem értem, hogy min sértõdtél be! Egyáltalán nem poénnak szántam, csak el nem tudtam képzelni, hogy mi a fenét akart kezdeni az etetõvel!? Amúgy meg, ha valaki számon kérheti rajtam, hogy "mit viccelõdök szegény Fannin", az Kacagány ill. Zemann! De õk pontosan értik, hogy mire gondoltam, mert ismernek. Mint ahogy te is ismerhetnél már ennyire. :)

#262 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 16:45

azt hiszem ismerelek de azért te is tudod hogy mennyire szeretem a lovakat LEGFÕBB KÉPP FANNIT lovagolgatok már én is hébe hóba-össze vissza mindenütt egy ideje,de ahogy észre vettem FANNI az a ló akin leges legtöbbet lovagoltam!és ez remélem így is maradhat! :) remélem azért nem lessz harag? :D de amúgy ez nagyon izé,hogy ezt gépen keresztûl tudjuk meg tárgyalni :( na mindegy az a lényeg nem lett baja! és kész!!!

#263 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 19:01

Hálistennek hogy nem lett baj, sem Endre bával, sem a lóval. Azt hiszem nagy szerencséjük is volt, ill. köszönhetõ a ló és a gazdái hidegvérének is. biztos, hogy van olyan ló, amelyik már tönkretette volna a lábát mire észreveszik. Én pedig nem is tudom hogy reagáltam volna ilyen helyzetben. Amikor Táltos csikónkat bélyegezni vittük, a szállító platóján, amit kölcsönkértünk, volt egy lyuk, vmi ló belerúgott elõzõ nap vagy mi, nem csinálta meg a tulaja. Persze egybõl kiszúrtam, meg ismertem a csikót, ill. a lovaimat... biztos voltam benne,hogy az oda belelép - bár egy ló lába nem fért volna bele, egy csikóé igen... Körülvett néhány férfiember, ráadásul nagyon okosak, köztük édesapám, sietni, sietni, mert már késésben vagyunk, amúgy is nehéz volt feltenni a csikót... Végül hagytuk úgy. A sütés után amikor felfelé vittük a csikót, természetesen belelépett, és rángatni kezdte a lábát, bepánikolt - lévén csikó, ráadásul Csárdásé... - és pedig hisztizni kezdtem, hogy verjük szét az egészet, hozzon vki fûrészt stb. Képtelen voltam megõrizni a hidegvéremet, hisz a csikó lábáról a bõr már lejött, õ meg csak rángatta szerencsétlen. Csárdást is vittük, õ végig a szállítóban állt, és úgy könyörgött...hívta a csikóját, látta, hogy baj van és nem tud segíteni. Odajött mindenki és tátotta a száját, végül Ibrányi András fogta a platót és felemelte, vízszintes helyzetben ugyebár nem húzódott annyira a csikó lába. Ennyi esze addig senkinek sem volt, köztük persze nekem sem. Aztán megnyugodott a csikó és végül kihúzta a lábát. Ezt a történetet csak azért írtam le, hogy nehogy vkinek úgy tûnjön, ki akarok oktatni bárkit is... Mindenki követ el hibákat, a lótartók nagyrészének van már sztem hasonló tapasztalata. A lényeg, hogy tanuljunk belõle. Én ilyen szállítóba soha többé nem tenném be a lovam, még akkor se ha egy fél falu vesz körül és hülyének néz, mert megakadok "apróságokon". Csárdást se kötöm már meg huzamosabb idõre, ha tehetem, mióta nálam életében egyszer megkötve beletekerte a lábát a kötélbe és a csontig lerángatta. Pedig emiatt néztek már hülyének párszor... de nem érdekel, én inkább elõvigyázatos vagyok. mikor a ménesbe kivittem, éjszakára meg volt kötve, ott nem csinált semmit, de én ezt a felelõsséget nem vállalom. Szóval hamar megvan a baj... De van ami elkerülhetõ....saját kárán tanul az ember. A lovak irtó kíváncsi lények, és ha az istállónak, karámnak stb. van gyenge pontja, hát õk megtalálják. Az ember nem is gondolná... Annyit szerettem volna még... hogy Torda! Kis barátnõmet ne piszkájjad! :o ;) Tény, hogy nem az õ tulajdona az a ló, de úgy szereti, hogy a szíve szakadt volna, ha vmi baja esik. Egy leányzó lelke annál sokkal érzékenyebb - ha eddig még nem vetted volna észre :dev: - minthogy ilyen helyzetben ne sértõdjön és ne jajjongjon! Nagyon megviselte volna, ha el kell pusztítani Fannit, ilyenkor érdemesebb nem viccelõdni, hanem együttérzést tanusítani. :o Na most kioktattam Tordát, de nem érdekel, mert ismerhet már....ugye, ugye. :gm: Piece! De akkorsebáncsadám!! ;)

#264 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 20:52

Egy kis adalék Fanni mentalitásához. Lányos háznál született. Azáltal sokkal-sakkal több szeretetet kapott mint máshol kapott volna. Majd kitudja milyen svédcsavar után a dakotáktól hozzánk került. Aki látta az elsõ körmölést az biztos lemondott rólla, mint használható lóról. Volt minden, hátsó láb farokhoz kötés, dupla adag nyugtató, meg amit az emberi baromság el tud képzelni, minden. Aztán jöttek a lányok. Cirógatás, simogatás, durúzsolás. Aztán lassan felkéredszkedés, lovaglás. Minden ment viszonylag simán. Ani eljutott vele a tereplovaglásig, bár volt egy kis probléma. Azóta az egyik legkezelhetõbb lovunk. Idõközben majdnem elkerült tüllünk, de Z. inkább a Pirit beálldozta, igy itt maradt nállunk. Meg vagyok gyõzõdve rólla, ha nem a lányok foglalkoznak vele, nem zajlott volna ilyen egyszerûen ez az eset. Én láttam ezt a lovat õrjöngeni az elsõ körmöléskor. Most pedig igaz remegve, de várta a segítséget és együttmûködõ volt. Mikor a lábát megpróbáltam kiszabadítani, tûrte, hogy ott tornászak, hátha sikerûl valahogyan kivenni a lábát a csapdából. Õszintén mondom fáztam, mert ha rug egyet, eltörte volna a kezem, de minimum az újjam. Egy ellenkezõ mozdulata nem volt. Mikor a földön feküdt, Z. nyugtatására abban az abnormális helyzetben nyugton maradt, nem akart felkelni, vagy szabadúlni. Pedig a legelején még a hátsó lábát se tudtuk felvenni. Ebbõl az esetbõl valamennyien sok tanúlságot le tudunk vonni. Jó hogy igy végzõdött. Lányok eddig is volt és ezután is lesz helyetek a csapatban. Hála nektek is hogy igy végzõdött.

#265 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 21:22

Shába! Nem akartam bántani Anit, csak tudatni akartam vele, hogy nem viccelõdtem az eseten, csupán nem értettem, hogy a Fanni-aki mellesleg nekem is az egyik kedvencem (persze csak a Sári után)-hogy került ebbe a helyzetbe. Enrebáék meg értették, hogy mire gondoltam. Nem sértödtem meg a kioktatásomon, mert már ismerlek ennyire. :D Aki ismer, az tudja, hogy bármelyik lovat úgy sajnálnám, mintha az enyém volna. Sajnos már egy hónapja minden másnap szolgálatban vagyok, így alig van idöm a lovakhoz kimenni. Lassan már elvonási tüneteim lesznek! :dev: A múltkor, amikor a Saka lovával mentem (és bakolt vagy 20-at) azt is élveztem, bár nem a legjobb lovasélményemként fogok rá emlékezni. Szóval örülök, hogy nem lett komolyabb sérülés az esetbõl. :)

#266 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 21:33

Shába errõl amit meséltél csak annyi jutott eszembe hogy még életemben nem gondoltam mennyi veszély forrása lehet a kikötõszár, mióta lovam van folyton ilyen hülye apróságok miatt amikre nem is gondolok hogy bármi is lehet olyanokat produkál néha a ló hogy folyton csak kiborulok hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen.. Baba meg sajnos nem az a na belenyugvó típus szval ha rálép a szárra õ ugrik egyet megijed nem az hogy megáll vagy bármi... Furcsa dolgok ezek amiket néha jobb nem saját bõrön megtapasztalni, de amik még eddig történtek velem még veszélytelenek mert mindig kéznél voltam és megtudtam oldani. Részben így feltételezhetõ hogy az én hibám mert máskor nem történik baj.. :D

#267 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 3. - 21:56

Hát...ez nem semmi eset volt az való igaz! De örüljön mindenki a szerencsés végkimenetnek! :) Endrebá! Azt a szétvágott, bajkeverõ szénarácsot meg csak nyugodtan adja nekem, hogy ne legyen vele semmi baj! Majd én elrendezem a sorsát! ;)

#268 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 8:37

Az tényleg igaz,hogy a lovak megtalálják az istálló,karám leggyengébb pontját. De tudjátok,hogy miért? Mert ráérnek.Egész nap semmi dolguk sincsen csak a gyenle láncszemet keresni. És annyira okosak....imádom õket.Fannit meg.....mi az hogy,nagyon is!(by ferkó) Kezelgetem neki a lábát.Van egy pici dagadás meg egy kis hámsérülése. Qkesz! Kell az a szénaetetõ még nekük! Alig várom,hogy megint kint legyenek a karámba. Addig jó lenne egy normális,fából épített karámot csinálni. Torda! Én vágtam,hogy nem gúnyból írtad. Shába! Hihetetlen,hogy ezek a nagy darab jószágok mennyire sérülékenyek. Én régen azt hittem,hogy egy ló az mindenen átgázol ha kell és semmi baja se lesz.Most már tudom,hogy ez marhaság.Annyira kell õket óvni mindentõl. Csók a családnak elmentem vagánynak zé.

#269 tizenot

tizenot

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 19:37

Sziasztok! Szabó Mária vagyok. Berekbe járok lovagolni. Olvastam szegény Fanniról:( Még csak Ani mesélt róla d tényleg jó h nem történt semmi. :) Nekem a túra után mikor már a faluban voltunk Bonszáj belelépett a nyakában lévö kötélbe mikor legelni akart én meg figyelmetlen voltam :rolleyes: Hát szegény elkezdett ugrálni én meg lekerültem róla, d nem bírtam megfogni. Szerencsére Imiék megfogták vhogy aztán levágták róla a kötelet. Csak kisebb horzsolásai lettek, d rossz volt úgy látni :(

#270 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 11:38

Qkesz!

Kell az a szénaetetõ még nekük!

Kár!
Azt hittem látni sem akarod többé és mielõtt felaprítod, gondoltam... ;) Gyógyulást kívánok Fanninak! A többi lovatokkal mi a helyzet? Gondolom a Címer kanca vemhesedik szépen. :)

#271 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 7:59

Jázminnak igen szép nagy hasa van.Néha rúg,vág,mert csikizi a csikója. :) Fanni már túl is tettemagát a bajon.Persze a hámsérülés mégnem gyógyult meg,de az már csak idõ kérdése. Holló(Apám lova) volt még beteg...õ is megsérült,de tegnap zsupa azzal jött ki lovagolni.Lájgtosban mentünk. Jaaaa...és zsupa TV sztár lett!!! TV2 tegnap esti híradójában figyelt!! Kb.0,5 sec-ig :D Szia Mari! Jó,hogy idetaláltál. Majd jobban fog ez a topik pörögni,ha beindulnak a lovazások. Addig nagyon nagy csönd van.Most is "csak" Fanni pörgette meg a hozzászólások számát. Üdv Mindenkinek!! Zé.

#272 gysaka

gysaka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 10:29

Sziasztok!

Az érdekesség kedvéért :)

Hirdetõ adatai:
E-mail: lovak01@freemail.hu
Telefon: 06704069461

csõdör 2008. 01. 02. 15:57:17

Születési éve: 2004 Magassága (bottal mérve): 170 cm

Fajtája: magyar sportlovak Színe: l.pej

Apja: Alkatraz Anyja: Carmen - Calgary - Calletto II

Alkalmasság:
díjlovaglás
díjugratás

Leírás:
kiválló származású is iszonyúan nagy kitöröket ugor stirusban kifogástalan ugró képeségü stirusban ugor és akciós mozgásal rendelkezik sport csikókat és gyengébb hobbi lovakat beszámitok

A ló képzettsége:
alalpfokon be lovagolva

A ló eredményei:
nicsenek

Fix ár (Ft): 121212121121

Hirdetõ adatai:

herélt 2008. 01. 02. 15:53:44

Születési éve: 2003 Magassága (bottal mérve): 170 cm

Fajtája: magyar sportlovak Színe: g.pej

Apja: Alkatraz Anyja: Marry Gold XX

Alkalmasság:
díjlovaglás
díjugratás

Leírás:
Kiválló származásu korekt lább és pata szerkezetü hiba bisztos ugró képeségü és átlagon felüli mozgásal rendelkezik (akciós Mozgású csak pakol)gyengébb lóvakat és csikókat beszámitok

A ló képzettsége:
alapfokon lovagolva pályára felkészitve dijlovaglási szakágban és dijugrató szak ágban

A ló eredményei:
nicsenek

Fix ár (Ft): 1 212 131 212

Na ez a nemsemmi ;)

" Csak pakol " ----- ,de mit???

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de fáj, még most is röhögõgörcstõl szenvedek,

#273 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 10:53

Sziasztok!

Az érdekesség kedvéért :)
Hirdetõ adatai:

csõdör 2008. 01. 02. 15:57:17

Születési éve: 2004 Magassága (bottal mérve): 170 cm

Fajtája: magyar sportlovak Színe: l.pej

Apja: Alkatraz Anyja: Carmen - Calgary - Calletto II

Alkalmasság:
díjlovaglás
díjugratás

Leírás:
kiválló származású is iszonyúan nagy kitöröket ugor stirusban kifogástalan ugró képeségü stirusban ugor és akciós mozgásal rendelkezik sport csikókat és gyengébb hobbi lovakat beszámitok

A ló képzettsége:
alalpfokon be lovagolva

A ló eredményei:
nicsenek

Fix ár (Ft): 121212121121

Hirdetõ adatai:

herélt 2008. 01. 02. 15:53:44

Születési éve: 2003 Magassága (bottal mérve): 170 cm

Fajtája: magyar sportlovak Színe: g.pej

Apja: Alkatraz Anyja: Marry Gold XX

Alkalmasság:
díjlovaglás
díjugratás

Leírás:
Kiválló származásu korekt lább és pata szerkezetü hiba bisztos ugró képeségü és átlagon felüli mozgásal rendelkezik (akciós Mozgású csak pakol)gyengébb lóvakat és csikókat beszámitok

A ló képzettsége:
alapfokon lovagolva pályára felkészitve dijlovaglási szakágban és dijugrató szak ágban

A ló eredményei:
nicsenek

Fix ár (Ft): 1 212 131 212
Na ez a nemsemmi ;)

" Csak pakol " ----- ,de mit???

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de fáj, még most is röhögõgörcstõl szenvedek,

Biztosan cigyány írta...azok tudnak ilyet.

#274 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 20:19

Nah megint leállt az élet!!! A hétvégén valószínûleg megyünk a pacikákhoz. Remélem jó idõ lesz ránk!!!

#275 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 10:22

Az élet nem állt le. Csak dolgozunk. Tegnap szétrugták a világítást a lovak. Az volt a reggeli feladat, hogy rendbe tegyük a világítást. Délután Fanni mûbe lett véve, lovaglás céljából. Figarónak akarunk venni egy csikó kantárt, hogy tudjunk vele dolgozgatni. Fanni vezetéklovának fogjuk kinevezni. Ha az idõ engedi, hétvégén lovaglás. Lehet beszállni. Tordáról semmi hír, pedig Aldó alig várja, hogy bakoljon vagy 20-t egymás után.

#276 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 11:24

ÉN JELENKEZEK FANNIRA most azért írok mert haza engedtem minket(8/b-t)mert fényképezés van :D bíbí Édua meg suliba :dev: höhö hát a telefonomról nincs (sajnos) semmi hír!? :( :mad:

#277 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 14:09

Torda még mindig 24/24-ben dolgozik és már nagyon tele van a hócipõje! :mad: Szombaton dolgozok, de vasárnap-meg esetleg pénteken- is szívesen kimennék lovagolni! :) A bakkolásnak meg állok-ill.ülök-elébe, az ilyesfajta kihívástól nem szoktam megilyedni! :D Legrosszabb esetben majd elszállok, mint a gyõzelmi zászló. A múltkor mondjuk majdnem feladtam a 10. bakkolás után, de végül felszívtam magam és juszt is fennmaradtam. :kir: A 2. óra után már egész normális volt. Tényleg, kigyógyult már a náthából? A Hollónak rendbe jött már a lába? Ebben a taknyos idõben még az életkedvem is elmegy, az orromat sem dugom ki a lakásból, ha nem muszály. Pedig szívem szerint húznék ki a lovakhoz. Jobban örülnék egy napos -5 foknak! Zemann! Rendeltél már nekem fanyerget? Most lesz rá lóvém. A Carinát lovagolod? Remélem, hétvégén lovagolunk egy jót! Addig is szebb idõt és jó lovazást mindenkinek! :)

#278 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 15:20

Az Aldó náthájában nem vagyok illetékes. Szerintem megint fel kell szívnod magad. Holló viszont meggyógyult és rögtön TV2 sztár lett. Zsupa azon lovagolt szombaton a Polgárõr bemutatón. A gáz az, hogy csak kamu polgárõröket mutattak a TV2-ben. Zs-Z-K hármast.

#279 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 15:30

Hát jó, majd felszívom magam! Hacsak nem lesz másik szabad ló-mondjuk a Sári. :D

#280 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 17:04

Köszi ani, hogy ilyen együttérzõ vagy velem meg a sulival kapcsolatban! Ezek szerint már Fanninak nincs semmi baja ha már volt lovaglás is. Hétvégén megyünk ki (remélem). Hátt torda ha télleg Aldóra ülsz akkor sok sikert!!! Már nagyon mehetnékes, láccik rajta. Szerintem néha-néha Sakát is szívesen látná a hátán! :) höhö