Micatenango?

És az hogy néz ki?

Akkor szaporodik a lúállomány... Helyes! (Ha ott lesz már, gondolom lesznek képek.) Már nagyon szeretném megnézni, hogyan rendezkedtetek ott be.
Elõbb-utóbb el is jutunk, remélem.

Ma is sikerült pl. Hi-hinket megösmernünk. Fecó itthon parkolt le tegnap este, de ma vissza kellett mennie Sárvárra lerakodni, üreset felvenni, hogy azzal indulhasson innen hétfõn. Elcsalt magával, (ilyen rövid útra még kapható vagyok) és útközben a 84-esen mutatja jobbra, hogy szerinte "azok ott" a Hihiék lovai. Merthogy a Kissomlyó is ott van.
Teljesen felvillanyozódtam, elkezdtem Hihit hívogatni telón, miccóna, ha befutnánk, de valamiért nem mûködött a beszélõ masina...

Én sem szeretem, (õszintén: egyenesen útálom!) ha hívatlanul-váratlanul betoppannak hozzánk, így aztán lemondtunk arról, hogy bemenjünk.
Visszafele azonban egy ember dolgozott közvetlenül az autóút melletti tanpálya-szerûségen, valami akác oszlopokat tuszkolt a földbe. Fecó letette a 400 lovat vészvillogóal az útszélen, és átszaladtunk, hogy megkérdezzük, tud-e valamit a gazdákról.
Hát képzeld, a Hihi férjeura volt az! Megcsodáltuk a három gyönyörû lúállatot, és beinvitált minket Hihihez. Úgyhogy létrejött a személyes tali végre.

Szóval Isten útjai kifürkészhetetlenek. (Remélem, élõ a telószám, ami megvan nekem tõled...

)