Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#241 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 9:02

OSH! Gyerök nincs! Még nem is lesz. Még a saját cuccaimat sem tudom rendben tartani. :D A gyerek-dolog ha lehet még nehezebb. A lovas-apróban tudsz olyat írni, hogy fájó szívvel eladnám... hely hiányában... ennyi lovat már nem tudok tartani... satöbbi, de kiírnád-e azt a gyerek-apróban, hogy: Fájó szívvel megválnék 5 éves fiúgyermekemtõl helyhiány miatt. Neve Jeromos, ilyen-olyan magas, ennyi kiló, jegytelen, jó származású, apja ez, anyja ez, betanítás alatt. Posted Image Kár a gyerektémát felhozni. Az a világon a legnagyobb felelõsség, de a legnemesebb feladat is egyben. Ne is hasonlítsuk össze a lótartással, annak ellenére, hogy sokan családtagként tekintenek lovukra. Én épp azért nem tartok lovat, mert nem tartom magam elég érettnek, felelõsségtudónak hozzá. És pénzem sincs rá. Gyerekneveléshez meg pláne nem. Egyszer eljön mindennek az ideje. ;) ps.: még egy bizalmas adalék: annyit keresek, hogy a ló egyhavi bértartásának kifizetésére sem lenne elég. Na ilyenkor lenne felelõtlenség belevágni. [ December 02, 2003, 08:08: Az üzenetet átszerkesztette: Gumilovas ]

#242 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 9:06

Krisztitú! Te az oldalammal játszol! Fúrkálod! Most már nagyon kíváncsi vagyok ám a lovadra. Nem vagyok neki ellenfél az biztos, de tényleg szívesen felülnék rá, ha megengeded. Tilos azonban bárminemû fényképezés, videózás és egy halk vihogást sem akarok hallani, miközben szállok el róla, mint a gyõzelmi zászló. :D ;)

#243 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 9:55

Amennyiben mosolyogva repülök s landolok a hûs homokban, úgy lehet! :D

#244 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 10:04

Természetesen Mirza nem egy szörnyeteg, a fiam alatt úgy közlekedik, mintha üvegszilánkon járna.Csak viccelek ám! Nincs vele semmi gond, kicsit ijedõs terepen, aminek a fele hiszti és aki nem szokta meg azt váratlanul érheti. Én is így ismertem meg nagy szerelmünk kezdetén kicsi erdõnk flóráját és faunáját és persze a csalánost közelebbrõl.Viszont igazi cicás ló. Nagyon barátságos, kedves és a rosszindulat, mint olyan hiányzik belõle ;) .

#245 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 10:22

idézet:
Eredeti szerzõ: Gumilovas: Amennyiben mosolyogva repülök s landolok a hûs homokban, úgy lehet! :D [/QUOTE]Nem akartam reklámozni, mert már egyre bénább lovasnak tûnnék(ami igaz is), de hétvégén landoltam a hûs homokban. Ez még oké lett volna, de a csípõmmel lekoccoltam a ló hátsó lábát. Frankón fájt és fáj. Ok: bakolássorozat.Úgyhogy GL oda kell figyelni, hogy esik az ember! :D Csalódtam a hûs homokban! redface.gif

#246 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 10:47

Gumiló! Nem keverted össze a topicokat? :confused: Amit a PKN-be írtál, azt nem ide akartad? ;) Ha nem, akkor is én reagálásnak veszem, az általam írottakra! :D

#247 Kriszti2

Kriszti2

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:01

Csuti!Úgy nézem Ropi kezd magához térni az elsõ megilletõdöttségbõl. :rolleyes: Kitartás :D .

#248 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:08

Csuti, látod? Már össze-vissza írok hülyeségeket mindenhova. Valóban inkább ide szántam, de csak úgy perdesek a topikok között ide-oda. :D

#249 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:37

Kriszti, nem is írtam, hogy Ropi volt! ;) Ennél kicsit azért összetettebb a probléma, sajnos... :rolleyes: De kipróbálhatod magad is! Posted Image Vissza kell lépnem nála egy szinttel. Azt hiszem túl sokat vártam tõle...

#250 Kriszti2

Kriszti2

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:50

Tudod, hogy gondolatolvasó vagyok és bölcs és jövõbelátó, no meg az sms-eimet is azért néha elolvasom ;) . Még a memóriazavarral kûzdõkét is :D . Ropira engem föl nem ültetsz! Majd ha megszelidítetted. Én amúgy is nehéz lennék neki :rolleyes: .Gumipaci, éljen a fogyókúra, de csak januártól!!!Korhelyleves, sült kacsa, mákos guba bejglivel. Némi Hilltop féle cserszegivel lekísérve, de ha Szõke Mátyás féle sárdoné az se baj. Az a jó nagy hülye, aki ezt kihagyja Posted Image .

#251 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:54

Tudom, hogy írtam, Teeee! Csaak a fórumon nem írtam! tongue.gif Magyarul: lebuktattál! Szép barátnõ az ilyen! :D

#252 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 2. - 11:57

Dehogy vagy nehéz! Nagyon könnyen repítene le Téged is! Posted Image Képzeld, western nyeregalátétet akartam rá rakni, mert az jó vastag és õ meg hátfájós. El is kértem az egyetlen wescostól, aki a lovardánkban leledzik, de a ló fülétõl a farkáig ért az alátét, így jobbnak láttam nem kiröhögtetni "szegény" lovat.Ui.: azért haragszom rá egy kicsit.

#253 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 18:41

Mennyi minden történt itt az utsó hozzászólásom óta! Már kezdtek begolyózni a szemeim, mire végigolvastam. Örülök, hogy most megint van itt élet. :D :D :D Nekem is álmom, hogy egyszerv lovam legyen. Sajnos nem valószínû, hogy lehetséges, de talán egyszer.... Posted Image

#254 Gaga

Gaga

Csikó

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 3. - 18:45

Csutka ! Vegyél le a feketérõl!!!!!!!!!!!!!

#255 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 10. - 17:44

LOVAS KERESTETIK! Ha lovat nem is tudok ajándékba adni, a bértartás fejében nálunk annyit lovagolsz, amennyit akarsz! Szóval- ha nem vagy teljesen kezdõ,- ha szeretnél önállóan, idõkorlátok nélkül lovagolni, - ha felelõsségteljes és megbízható állatbarát vagy,- ha a lovat nem sporteszköznek tekinted,akkor rád bízom a lovamat!Gyönyörû terepek, homokos talaj, este kivilágított, homokos pálya, jó társaság és egy 10 éves, kedves, imádnivaló kanca vár Téged Piliscsabán (Árpád hídtól 21 km).Ha oktatásra van szükséged, az is megoldható.A bértartás jelenleg 30.000 Ft, amit esetleg megfelezhetsz egy barátoddal (kettõnél több lovast nem szeretnék). A patkolást, állatorvosi költséget természetesen továbbra is én állom, felszerelést adok. Hívj, szerintem megegyezünk!Sereg Viki06 (20) 978-2648Ez nem csak csikóknak szól Posted Image !

#256 Csutka

Csutka

Csikó

• Fórumtag
  • 190 hozzászólás

Közzétéve 2003 december 22. - 13:12

Gaga, tényleg csak vak vagy. Itt a csikókarám! Posted Image Lapozgass azokkal a számokkal! :D :D :D :D :D

#257 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 6. - 22:17

Nem hagyom hogy elsüllyedjen a CSIKÓKARÁM! :D Posted Image BUÉK mindenkinek!Xiren

#258 Mimi

Mimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 7. - 13:48

Szia Xiren! Igazad van,ez egy jo kis topik.Láttam este hogy itt voltál,de nem volt idõm írni.Hát mesélj hogy álsz lóilag? Üdv.Mimi Ui:Én is boldog uj évet kívánok mindenkinek!!!

#259 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 7. - 21:59

Hát még sehogy... :( De félév után megint járok járok lovagolni,addig nem lenne rá idõm. Egyszerûenkevés a 24 óra egy napra. Posted Image Minden drága tanár az utolsó 2 hétben iratja a témazárókat, ettyem a szívüket! :mad: Szünet elõtt meg a drámás vizsgáimra kellett készülnöm, mert az meg uccsó héten volt, abból hál isten mindbõl 5ös lettem. Posted Image Posted Image Ugyhogy a szünetet végigpihiztem a családdal. Posted Image és keresek egy olyan emberkét, akinek vagy felesben kéne ló, vagy ápolásért cserébe lovagolhatnám, mert nemhiszem, hogy már megengednék.De sebaj, ha megdolgozok érte, csak mégjobban becsülöm! :D Posted Image Te hogy vagy? És a többiek? Hogy telt a szûnidõ, csikók?

#260 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 8. - 22:05

idézet:
Eredeti szerzõ: Csikasz: Szia Xiren!Úgy látom a csikóknak jól telt, mert ebben az évben nem látogatják a topikot :D ! Sajni én vidéken vagyok, bár ló, lovak vannak. Azért megbeszélhetjük azt a lovazást! [/QUOTE]Szia!Tényleg? Hol vagytok pontosan?Amikor megnyitja valaki a website-odat, mit kezd el töltögetni? Posted Image

#261 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 12. - 14:12

idézet:
Eredeti szerzõ: Csikasz: Helló!Tápiószentmárton, ló akad amin lehet lovagólni, mert a gazdik nem igen asználják õket. Mi van a Web-side-al, ezt nem értem. Én mindenolvasó vagyok. [/QUOTE]Az Pest közelében van? Én elég vidéki vagyok tõletek, Debreceni... :( Itt nem túlsok jó lovaglóhely van sajna. A websiteodhoz írtál egy címet az adatlapodon, és ha rámegyek valamit mindig le akar tölteni. Posted Image

#262 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 21:34

A ritka látogatottságot ráfogom a félévzárás elmebajos, minden témazárót az utolsó 2hétre hagyó tanárokra... Posted Image

#263 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 21:41

Xiren!Mér, a tanárok nema rra vannak kitalálva hogy szivassák szegény diákokat? Posted Image És hogy lómentesítsék a hétköznapjaikat.. :rolleyes:

#264 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 22:00

Az biztos is! :mad: Én is majd csak fél év után tudok menni megint lovagolni, mert annyi tz-t iratnak addig... Aladdint mikor szándékozod megvenni? :D

#265 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 22:08

Szándékozni most rögtön. Ténylegesen meg minnél elõbb. Hétvégén lehet, hogy születik valami döntés az ügyben.. :rolleyes: Mi csak a mai napon írtunk 3tz-t (illetve én nem ;) )Égyébként köszi kérdésedet. Megleptél ám vele, hogy ilyeneket tudsz rólam! Posted Image

#266 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 22:13

Megvannak az informátoraim... Posted Image Amúgy az oldaladon láttam. Aladdint már figyeltem, nagyon szép ló! Atv, igaz?Mi ma kivételesen csak egyet írtunk, irodalomból. Holnap meg az évben elõször elmaradna az elsõ két angolom, erre drága kreatív tanárom kitalálta, h minden szerdán menjünk be 0.-ba, hogy májusban tudjunk menni egy darabbal egy fesztiválra. Posted Image

#267 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 13. - 22:31

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Atv, igaz? [/QUOTE]Ez tetszik! Majd megmondom neki, hogy ilyet feltételeztél róla, biztos kapsz egy pirospontot tõle! ;) Magyar félvér. Egyébként lusta dög. :D Meg a szívem csücske. Posted Image (a másikba meg az új kutyám van, aki még mindig nálam van :rolleyes: )Sajnos, én ilyenkor rövidítem a napomat. Elsõ órára nem megyek, utolsó kettõrõl el jövök. Aztán ha nincs kedvem be se megyek. Újabban, már oly mértékben hidegen hagy. Majd ha meglesz Sárga, megkomolyodok! Posted Image Posted Image (Ez fenyegetés, nem ígéret Posted Image (és már megin milyen vicces vagyok..))

#268 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 21:35

idézet:
Eredeti szerzõ: Devil_girl:
idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Atv, igaz? [/QUOTE]Ez tetszik! Majd megmondom neki, hogy ilyet feltételeztél róla, biztos kapsz egy pirospontot tõle! ;) Magyar félvér.
[/QUOTE]Esk azt hittem... Posted Image Kezdek viccafejlõdni... Posted Image Mindenestere gyönyörû paci. Ha megkérdezhetem, mennyiért fogod beszerezni? É holnap csak amcsi civilizációból, föcibõl, meg fizikából fogok témazárót írni, Posted Image Posted Image az utóbbihoz egy szál normális gondolatom se fûzõdik... Posted Image

#269 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 22:01

Mihez képest? Mondjuk tudnál venni belõle egy számítógépet! :D Majd ha meglesz, nézdd emg élõben, és rájössz, hogy tényleg nem hasonlít Atv-re egyáltalán! :D A múltkori fizikadogám 5-ös lett. Meglepõdöttek száma: Az egész iskola. Legmeglepõdöttebb: Én, 2. legmeglepõdöttebb: Tanár Posted Image Föcirõl viszont nekem nincs semmi tudásom. Fõleg, hogy angolul tanulom, ill. kéne tanulni.. :rolleyes: Te hol lovazol? (Biztos mondtad már, de bocsánat, lusta vagyok végig olvasni a topicot.. :( )

#270 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 22:15

Nemá hogy te is 2tannyelvûs vagy! Én is! :D Töri, föci matek angolul, meg britt, amcsi civilizáció... :D Biztos nem ismered a helyet, ahol lovagolok, mert debreceni vagyok. Posted Image Egy vidéki suttyó helyen. :D Pontosabban az egyetem lovardájában, egy lovasakadémia. Nem messze a belvárostól, de nagyon szép helyen, egy erdõ közepén.

#271 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 22:35

Oké, tényleg nem ismerem. Viszont már eljutottam addig, hogy voltál Amerikában egy western versenyen. Fiugyeled, még a végén tök tájékozott leszek :D De én is odajárok. Csak mi olyan elmebeteg tantárgyakat tanulunk angolul, mint föci, gazdasági alapismeretek, szálloda ismeretek, turizmus, angol nyelv.

#272 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 22:45

Nem mondod, hogy az angolt is angolul tanítják? Posted Image Nekem németül tanították... :rolleyes:

#273 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 22:49

idézet:
Eredeti szerzõ: Hajnal4: Nem mondod, hogy az angolt is angolul tanítják? Posted Image Nekem németül tanították... :rolleyes: [/QUOTE]Tudod azt szeretem ebben a topicban, hogy az IQ szintemnek megfelelõ! De látoom a Tiednek is Posted Image Nekem meg még olaszul próbálják.. Posted Image

#274 Hajnal4

Hajnal4

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.645 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 14. - 23:06

Mennyivel jobban örülnél, ha a lovaglást tanítanák angolul, mi?

#275 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 15. - 9:03

idézet:
Eredeti szerzõ: Hajnal4: Mennyivel jobban örülnél, ha a lovaglást tanítanák angolul, mi? [/QUOTE]Úgy érzem a lovaglás terén való szókincsem sokkal nagyobb még angolul is, mint mondjuk a földrajzi fogalmak terén, akár magyarul.. :rolleyes:

#276 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 17. - 19:36

Na végre, kezdenek ittlenni emberkék. Posted Image Nem mintha nem tetszett volna a társaságod Posted Image Girl.Tényleg kezdesz tájékozott lenni rólam... :D Képzeljétek én meg ismerek egy spanyol csajt, aki mindent németül tanul a gimiben. Pl az angolt is németrõl, nem spanyolról tanulja... Én amennyire rühellem a németet ki nem bírnám...Ja, 2es lett az amcsi civilizációs dogám... Az egyik legjobb volt az osztályban! Posted Image Az a pasi hülye! Olyanokat kérdezett a dogában, amit az életbe nem mondott nekünk. Látszik h amerikai... Posted Image Ilyenek voltak pl h amerika melyik részére honnan vándoroltak be, azok milyen vallásúak, meg hasonlók...

#277 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 17. - 19:38

Csak h ne legyek ennyire off:Nektek mi a kedvenc lófajtátok?

#278 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 17. - 19:41

Ja és kihagytam h milyen színben... :D

#279 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 17. - 19:48

Halló? :D :D :D

#280 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 január 17. - 19:57

Hello! :D Most jut eszembe, pont odakapcsoltam ma a tv2-re amikor a Sliders ment. Épp egy olyan párhuzamos világba látogattak át, ahol a felhõkarcolók közt lovakkal közlekedtek, mindenki cowboy stílusban öltözködött, és ha valakinek nem tetszett valami kihívta a másikat egy párbajra. So nagyon western feelingje volt a filmnek! :D