Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#241 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 6:08

Tök jót buliztunk, az esõ be akart keverni, de a boszorkányok elzavarták.

Hozzászólás megtekintése

..mármint a jelenvolt lányokra gondolsz boszorkány alatt?? :)

#242 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 6:58

Bizony! Mindenféle furcsa szóláncok hangzottak el, ezek után sitty-sutty csillagos ég lett. :huh:

#243 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 9:09

Mi is nagyon jól éreztük magunkat A Farmon. Vronyval jöttünk Dunaújból 4 körül, aztán indultunk terepre Dióval és Pendivel, csatlakozott hozzánk még Anikó(egy másik :)) Ûber-Ouzon és Andy-ka Becsin. Két kettyós televér vs. két nyugis dömper. Pendi beparázott annál a lovardánál, ami melett elvezetett utunk, ehhez Becsi is csatlakozott. Ott vágtáztak mellettünk a karámban a lovak, Pendi ezen húzta fel magát, táncikált, lef*sta a lábát meg ilyenek. Becsi meg a tarka lótól parázik. Ouzo és Dió meg teljes nyugalomban viselkték a dolgokat, ezt némileg kihasználva én Ouzo takarásában, Becsi meg Dióéban ment. :D Aztán a jó hosszú vágtaszakaszon kiadtuk a hülyeséget. Utána még nagyon szép erdei utakon mentünk le-föl, jobbra-balra. A terepes képek Vronynál vannak, úgyhogy azok csak hétfõn lesznek. Két tereptársunk mindketten Becsi gazdái és ahogy beszélgettünk a telivérek szokásairól, rájöttünk mennyire hasonló dolgaik vannak Pendinek és Becsinek. (hátérzékenység, elejével botladozás, hátuljának elhagyása, hazafelé iparkodás, stb) Gyagyák, de ezért szeretjük õket! Ugyanezt Vega és Nikol már nem mondanák. Szerintük idióta mind! :DAztán volt még tûzrakás, vegáknak hagyma- meg zõdség- :gm: , húsevõknek szalonna- és grillhusisütés, utóbbiak megforgatása idõnként egy kis homokban. Nevetgélés, sztorizgatás, felköszönetés, iszogatás, esõûzés (társaság fele: Ajajj, elázunk!, másik fele: Nem is esik! :D), egy icipici lájndensz Szende vezetésével. Ezt a képet még kiemelném: Béla rövidnaciban, chapsben és szandiban. A kép címe: Túl a barátságon! :DÖrni! Nagyon jó képek! Ezt pl külön köszi! :) Pénteken is összegyûltünk páran A Farmon. Lidérc is megérkezett a tanyára. Szendével lovat cseréltünk, Õ felült Penidre, Én meg Virágon "galoppoztam". :D Meg Béla is felült Pendire.Szóval zajlik az élet!

#244 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 9:13

:yeah:Erni! Mostanában nagyon keveset fotózol!? Mi történt?

Hozzászólás megtekintése

Ez rágalom! :) Mire gondolsz? A helyszínek számára, vagy a képek számára egy alkalommal? Sose rakok fel 1/3-a képnél többet. Nehogy megunják. Aztán, van, ami sokat elárulna rólam... :)

#245 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 12:10

beszélgettünk a telivérek szokásairól, rájöttünk mennyire hasonló dolgaik vannak Pendinek és Becsinek. (hátérzékenység, elejével botladozás, hátuljának elhagyása, hazafelé iparkodás, stb) Gyagyák, de ezért szeretjük õket! Ugyanezt Vega és Nikol már nem mondanák. Szerintük idióta mind! :D

Hozzászólás megtekintése

Nem csak a telivéreket utálják, Vega kijelentette - "igaz, hogy vegetéáriánus, de Lidércbõl Õ is enne". :D :dev:

#246 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 13:13

Erni:Inkább a képek számára! Broncon se csináltál olyan sok képet... pedig érdekeltek volna (szerintem nem csak engem), aztán most Vegáéknál sem... :)

Edited by Keselyüstök, 2006 május 14. - 13:15.

#247 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 14:34

Nos, bizonyíts. Miben különbözik a képanyag az éjféli állapottól? :)

#248 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 14:38

Szerintem sokat fotózik, csak nem tartja mindet méltónak -kissé szerény módon- ahhoz, hogy közszemlére rakja. :) Persze mi alanyok meg mindig az összeset szeretnénk látni, mert mohók és egoisták vagyunk. :D/2 képpel több, de nem mondom meg melyikek./ ;)

Edited by Csuti, 2006 május 14. - 14:58.

#249 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 14:41

Nem csak a telivéreket utálják, Vega kijelentette - "igaz, hogy vegetéáriánus, de Lidércbõl Õ is enne".  :D  :dev:

Hozzászólás megtekintése

Na bantsatok mar Bolenyket! Jo lo az! :ang:

#250 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 14:57

Csuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megharaplak. Keselynek szólt a kihívás!!!! De nem baj, még érvényes. NEKI!!!Ja, tényleg, rendes Meggyestõl, hogy lovasfórumos létére lovat is ment. :) Eddig csak kutyával kapcsolatban hallottam a cselekedetekrõl.

Edited by Ernest, 2006 május 14. - 15:17.

#251 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 14:59

Örnivel nem kell foglalkozni, õ híres arról hogy ha a akár a szomszédban is jár, cs*szik szólni :nem: :hupp: :o :gm:

#252 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 15:03

Tötõ, Te csak reszkess odahaza, és végy menekülõleckéket. :)

#253 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 15:18

Nem en mentettem, csak hozzam kerult. Az erdem a Feherkereszt Allatvedo Egyesulete. :kocc:

#254 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 16:01

Tötõ, Te csak reszkess odahaza, és végy menekülõleckéket. :)

Hozzászólás megtekintése

ja.. aha :rolleyes:

#255 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 14. - 16:05

Hát ilyenkor kell betoppannom az ajtón? Lidércet én is a szárnyaim alá veszem. Belõle ugyan nem esztek, irgum-burgum! :mad:

#256 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 16:20

Lidércet én is a szárnyaim alá veszem.

Hozzászólás megtekintése

Lehet egy méretes szárnyad! :confused:

#257 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 16:26

Mreehhh.... mindig a kicsit bantjak. Posted ImageHaflingi, udv, jo, hogy ujra itt vagy :kocc:

Edited by meggyes, 2006 május 14. - 16:26.

#258 Guest_Haf-Shire_*

Guest_Haf-Shire_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 14. - 16:32

Ja. Ahogy vesszük. Visszatértem törött bokámnak, tetemes idõtartamra nyúló fekvõgipszemnek és az ezáltal feljebb szabaduló (de szép kifejezést alkottam!) idõmnek köszönhetem. És attól, hogy most járni nem éppen tudok a szárnyam még igenis nagy... Teccik látni, ez egy 1:10000-hez arányú fotó: :ang:

#259 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 14. - 16:37

Vidám a fejed!

#260 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 12:05

Tényleg szuper volt ez a szombati nap.A Vega farm hihetetlen változásokon ment keresztül, amióta nem jártam arra. Folyamatosan szépül és fejlõdik. Ezúton is gratula Vegának és Nikolnak. És kitartás. :)Szóval a terep szuper volt.Kicsit nehéz már Csuti után beszámolót írni de azért megpróbálkozom leírni az élményeimet. :)A társam Dió lett, aki egy nagyon kedves, és jóindulatú pacc. Nikol "használati utasításként" ;) csak annyit mondott, hogy néha ágaskodik és egy picit félõs. Rögtön az indulás után felrepült mellettünk egy fácán, Pendike és Dió is rögtön megugrottak. De kezelhetõek voltak. A hosszú homokos vágtaszakasz elõtt egy jót ügettünk.Már induláskor mondta Vega, hogy Diónak nagyon kényelmes ügetése van. Na ezt nagyon hamar át is élhettem. Tényleg hihetetlenül kényelmes. Talán még nem is ültem ennyire kényelmes ügetésû lovon. :)A vágta nagyon szuper volt.Utána kiértünk egy nagy tisztásra ahol fotózgattunk és végre Csutiékról is ismét készült fotó.A további tere pedig egy gyönyörû erdõben vezetett. Nagyon jó kis kacskaringós utakon játunk. Sajna az egyik útra be voltak dõlve az ágak, így egy fa és az ágak közötti, kb 60 centis kis úton kellett volna átjutnunk. Anikó és Csuti kiválóan teljesítették a feladatot, de sajnos Dió nem arról híres, hogy olyan nagyon sovány lenne, így elég rendesen sikerült neki odanyomnia a térdemet a fenyõfához. :( Hirtelen meg sem tudtam szólalni és Csuti elmondása szerint elég érdekes fejet is vágtam. Valami ilyesmit. :mad: Kis regenerálódás után folytattuk utunkat. A tanyához már elég közel megálltunk, mi legeltettünk, Andy-ka pedig Becsivel jobb kézre vágtázott pár kört.A tanya melletti úton sátálva hívott Ernest, hogy pontosan hova is kell jönnie. És mire beértünk a tanyára, már ott is volt és dokumentálta érkezésünket.Kicsit dumáltunk még Vegával, segítettünk etetés után elengedni a lovakat, aztán nekikezdtünk a tábortûzrakásnak.Nagyon jó kis társaság verõdött össze. Sokat nevettünk, iszogattunk és elkészítettük a gyorskajánkat. Sajnos nekem a 10:40-es busszal el kellet indulnom Újvárosba, így sajna csak 10-ig tudtunk maradni. :(Köszönöm az élményeket és a lovaglást Vegáéknak és a többieknek. Nagyon jól éreztem magam :) és remélem lesz még alkalmam ezen a vidéken lovagolni.

#261 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 15. - 13:33

Bocs, nem olvastam teljesen végig a topicot, ezért nem tudom, de van már neve ennek a fájin kis tanyányak?

#262 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 15. - 14:05

Azt már néztem, azért nem tudom :)

#263 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 16:55

Ajjmá, nemigaz hogy nem hallottál még az "ide jön majd a neve" tanyáról :kir:

#264 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 18:19

Ki jön ide? Ki az a Neve? :DVega jöhetne már inkább... Hirdessünk pályázatot "Internetet Vegetának" címmel. Á, megvan a tanya neve: Inter nyet... (aj de vicces) :D

#265 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 18:41

Ezaz!Gyûjtsünk Vegának internetre! :yeah: :kir:

#266 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 19:00

Mit követett el, hgy ilyen nehéz alakok körébe akarjátok belerángatni???

#267 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 19:25

Van nekik internetjük, csak lusta írni!

#268 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 12:23

Én is azt hiszem, mert én most Csíkszeredából írok, tehát minden megoldható! :)

#269 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 12:38

Ez most teljesen OFF-nak tûnik, de Barefoot hozzászólásához kapcsolódik...Erdély az ellentmondások hazája is. Csíkszeredán olyan pocsék minõségûek a közutak, hogy a középkorban is megszólták volna, ugyanakkor van internet. Számos faluban nincs vezetékes víz, de majdnem mindenkinek van mobiltelefonja. "Gravitásiós szeparáció" a hátsó udvarban, és parabola antenna a háztetõn. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Mégis mindig vágyok oda... ;)

#270 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 13:03

:sóvárgószmájli:Ilusta ha mész had ugorjak be a poggyászba ... :rolleyes: :DÍgérem addig lefogyok és beférek egy kicsibe is :kir:

#271 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 13:34

Fici, Ilushoz biztos beférsz, de Erdélybe Iza jár ;)Hogy ne legyen teljesen off, felteszek néhány képet. Akkor készültek, amikor április végén Kriszti2-ékkel átugrottunk látogatóba erre a nevenincs tanyára. A lovak ott tekeregtek a virágzó mandulafák között, én meg azóta is érezni vélem azt a csodás virágillatot :)csoportképIsmerkedés Pendikével 1.2.3.

Edited by Adrienn, 2006 május 16. - 13:52.

#272 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 14:52

:sóvárgószmájli:Ilusta ha mész had ugorjak be a poggyászba ... :rolleyes: :DÍgérem addig lefogyok és beférek egy kicsibe is :kir:

Hozzászólás megtekintése

Fici, Ilushoz biztos beférsz, de Erdélybe Iza jár ;)

Hozzászólás megtekintése

Na, ja, csak nézek mint a moziban, hova is megyek? :D :dev:

#273 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 15:03

:sóvárgószmájli:**! ha mész had ugorjak be a poggyászba ... :rolleyes: :DÍgérem addig lefogyok és beférek egy kicsibe is :kir:

Hozzászólás megtekintése

** -> JAJ JAJ JAJ :kir: Elnézést kérek, természetesen IBIza. Sok órám volt ma na.. :dev:

#274 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 10:19

Barátnõmmel mi megyünk a Csíksomlyói búcsúra. bibibí nem is sokára.

#275 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 11:19

Barátommal egész nyáron lovastúrázunk erdélyben. Bibibí, én nyertem! :) A hétvégén talán fent lesz a honlap is, csak tessék, csak tessék! Régi álmok megvalósítását szakmányban vállaljuk! :)

#276 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 11:35

Barátommal egész nyáron lovastúrázunk erdélyben. Bibibí, én nyertem! :)

Hozzászólás megtekintése

Bibibí, én meg idén szinte ki sem húzom a lábam a ranchrõl, ahol élünk. :D

#277 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 11:41

Azt még nem láttam, majd megnézem egyszer, és akkor megmondom ki nyert. Jó lesz-e? :)

#278 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 11:54

Barefoot,lehet az bármilyen álom :D ?Amúgy meg légyszives, írjál többet errõl az Erdélyi témáról.

#279 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 12:00

Azt még nem láttam, majd megnézem egyszer,

Hozzászólás megtekintése

Annak nem lesz akadálya, szívesen látunk. Egyébként te nyertél. Nálunk erdélybõl max. a szalonna lesz. Munka annál több. :D

#280 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 18. - 12:20

Erdély megérne egy külön témát, de ha már elkezdtétek.... ;) Barefoottól kérdezem, hogy milyen szervezésben, kikkel és merre túrázol? Kiváncsi vagyok a honlapra.Évek óta Erdélyben lovas túrával töltöm a szabadságom (egy részét, mióta saját lovam van itthon). Szerelmese vagyok Erdélynek. Én is ajánlok egy honlapot: erdélyi lovas túrák Írtam már többször élménybeszámolót az ottani útjainkról. Számtalan klassz élménnyel lettem - és remélem leszek még - gazdagabb. :cool: