Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#241 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:11

Kicsi a világ.. :D Gondolom nem ismertél fel. (Kobak volt rajtam, nem wesco kalap.. :D )Nagyon szivatós volt az utolsó pont.. Mi ott 30 percet elt*költünk..Na de nem a gyõzelemre mentünk. Így is 4. lett a Csapat.Nekünk szinte végig vágtába kellett volna mennünk, hogy szintidõn belül legyünk. Az utolsó pontig hibátlanul mentünk. Nem tévedtünk el egyszersem.. :)

#242 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:37

Hát, a profilodnál lévõ kép alapján nehéz lenne beazonosítani, de gyanús voltál. :) Gratuláció a 4. helyhez! :kocc: :yeah: Mi az 5. pontig (Az a bizonyos magányos boróka :rolleyes: ) nagyon jók voltunk, de ott elkeveredtünk és nehezen találtuk meg, aztán a 11-es is kifogott rajtunk. A kis körön mentünk, de másfél óra igencsak kevés volt a 11 km-hez.Leginkább azok boldogulhattak jól, akik ott lovagolnak helyben és kitûnõ a helyismeretük, valamint nyomták a lovakat.Egyetértek Veled: nagyon gyors iramot kellett diktálni a jó helyezéshez. Mi csak 7. lettünk.

Edited by Méz, 2006 április 23. - 19:39.

#243 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:38

De felismertünk manó nem maradtál észrevétlen!

#244 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:42

Méz!Ezt nem igy kell irni megcsináltuk és tök jól éreztük magunkat vagy nem???Igen az a magányos boróka ott tényleg kinlódtunk de nekem akkor is tetszett.Remélem legközelebb is megyünk

#245 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:47

Igen, megcsináltuk, és még szép hogy megyünk legközelebb is! :kocc: :yeah: :kir:

#246 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:48

Köszönjük! Nektek is gratula!! :kocc: A részvétel volt (számunkra legalábbis) a fontos..Magányos borókától kezdve a dolog bonyolódott, fõleg bent az erdõben.. Mi sokszor megérzésre mentünk, bejött. :D Ha nincs a bolyongás, akkor 2. lettünk volna. De mindegy is.. Nem számít.Nekem ez a 11 km gyanús volt. Szerintem ez több volt annál.Tatteros lovaink igen jól bírták a nagy szintkülönbségeket. (Õk csak sík terepen dolgoznak.)Zorka, ha akartalak volna, se tudtalak volna megismerni.. Fotó híján.. :D

#247 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:52

de ettõl én még felismerhettelek vagy nem??? :)

#248 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:52

:D Dehogynem... :D

#249 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 20:47

Hát, gyerekek, így elbénáskodni... Ott van egy halom fórumos egy kupacban, aztán csak "sejtegetik", hogy az a másik tán a Manó, vagy a Méz, vagy Zorka... Ej-ej...! :rolleyes: :D Legközelebb ügyesebbek legyetek ám! :)Mi is sokat lovaztunk ma, illetve inkább ménesgazda...:( (Marhául belejött a lovaglásba.) Elõször lemozgatta Mulattot, aztán jó fél órát ült rajta, ebéd után Herceget, (õrá még mi nem ülünk, mert még dolga van vele "A"-nak:)), aztán következett Angyi, akivel már egészen jól elboldogul. Én rá még nem merek felülni. Nagyon menõs. Igaz, Fecó bármikor leállítja, de látszik rajta, szinte remeg, hogy vágtázhasson. Be is indult párszor alatta, de Fecó már van olyan ügyes, hogy visszafogja. Érdekes, pedig mikor elvoltunk vele terepen, semmi gond nem volt, ment szépen a másik ló után hegynek fel, völgynek le, és akkor pedig nem éreztem rajta, hogy meg akarná elõzni a másikat, vagy el akarna sietni... De valahogy itthon a tanítója jelenléte nélkül nincs bátorságom ráülni. :(

#250 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 21:14

Lehet, hogy ilyen fiatalon nem mozog annyit, amennyitõl elfáradna, aztán akkor jóhogy menne. :) De még jó, hogy Fecó felül rá, te meg nyúzd Mulát! (jójó, tudom, hogy már unod a csesztetést, de olyan jó lenne vééégre, ha azt írnád, hogy "hú, hogy és hol és kivel...mentünk" :) ):ang:

#251 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 9:44

Mi szombaton esküvõn voltunk hintózni Veszprémben!Nem látott valaki? :gm: Igen sokan megnéztek,ahogy egy fogattal végigtrappoltunk az egész városon :D Nagyon szépek voltunk,az biztos(persze a mennyasszony is) :)

#252 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 11:22

Hat igen...en is lovaskocsis eskuvot akarok majd. :gm: Biztos nagyon szep volt. :ang: Es milyen szinuek voltak a lovak?

#253 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 12:44

Egy sárga és egy sötétpej paci,fekete hintóval...Deeee Kittu,majd küldök képet:DJa,bocs,a mennyasszonyról nem tudtam,mert fogni kellett végig a lovakat,nem nagyon tudtam fotózni....Msn mikor???

#254 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 14:45

Nekem ez a 11 km gyanús volt. Szerintem ez több volt annál.Tatteros lovaink igen jól bírták a nagy szintkülönbségeket. (Õk csak sík terepen dolgoznak.)

Hozzászólás megtekintése

Most számoltam össze a térképen, hogy az a 11 km amit Charlie emlegetett az eligazításon, igazából 13 km LÉGVONALBAN! :eek: Tehát rátehetünk még egy ötöst legalább, ha nem többet. Ehhez szerintem kevés a másfél óra, ha normál tempóban akar valaki közlekedni. Nem véletlenül nézett ki sok ló a verseny után úgy, ahogy... :( :rolleyes: De legalább lovagoltunk egy jót és igggen szééép helyeken jártunk:Panoráma1Panoráma2Katica!Bocs hogy múltkor leléptem MSN-rõl de el kellett mennem.Örülök, hogy jól sikerült a hintózás... :) Tavaly tõlünk is volt fogat esküvõn Füreden. Nagyon sötét olajzöld hintóval, de inkább feketének látszik. Sötétpej és szürke lóval.

Edited by Méz, 2006 április 24. - 14:46.

#255 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 19:16

Mi úgy számoltuk a verseny után, hogy kb. 17-18 km volt, amit mentünk.. Valószínûleg jól számoltunk mind a ketten.Fõleg úgy kevés a 1,5 óra, hogy keresgélni kell, hogy merre menjünk..

#256 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 25. - 22:37

SzombatSzombat reggel korán felkeltem és elkezdtem készíteni a lovakat versenyre. 6 lovat kellett rendbe tenni. Ennyi ló indult tõlünk a pécselyi versenyen különféle csapatokban. Ha akrtam se tudtam volna nagylóval menni,mert mindet kölcsön adtuk a pécselyieknek. De igazából nem is akartam.Elõzõ nap szépen lemostam a tarka Tinát, és gondosan bealmoltam alá, hogy reggelre is tiszta maradjon. Hát ez nem jött be. Mikor megláttam, a barnás-sárga combját, azt hittem eldobom magam. Lósampon híján megint elõkerült a jól bevált Head and Shoulders...Mielõtt nekiláttam volna Tinát újból mosni, megérkezett a versenytársam, Zorka(aki igazából Móni). Nagyon aranyos volt, mert leápolta leendõ versenyparipáját, Szenátort, és még Pompást is kezelésbe vette.Én gyorsan megpucoltam Kisfiút és az öreg Charliet. Majd jöttek a pécselyi lovasok, akikkel együtt lovagoltuk át a lovakat Pécselyre. Egyikõjük igen nagy barátságban van a szürke Zsazsával. Zsazsa lemosásást gálánsan át is passzoltam neki. :gm: Gyors nyergelés után elindultunk Szõlõsrõl Pécselyre. Lovastársaim közt akadt kettõ, akikrõl tudtam, hogy biztos menni fognak, mint a veszett. Az össze-vissza gyorsításuk-lassításuk "tetszett" a legjobban, és hogy elkezdték hajtani a lovakat fullvágtában. Zsazsa lovasát, és Mónit megkértem, hogy vegyenek vissza a tempóból. Minek fárasszuk le a lovakat verseny elõtt? :rolleyes: Végül gond nélkül átértünk Pécselyre. Meghallgattam az eligazítást és kihúztam a 14-es rajtszámot, így csak másfél órát kellett várnunk a startra.A startnál kicsit idegesek voltak a lovak. Tinát szokás szerint le kellett fogni.Összesen 8 ellenõrzõ pontot kellett megtalálni. Az elsõ 4-el könnyedén megbírkóztunk. Az egyik ellenõrzõ pntnál a fûben köteg drótok rejtõztek. Tina megtalált egyet, de nem volt gond mert rögtön megállt, és mivel Zorka épp leszállt kiléyukasztani az ellenõrzõ cetlit, le tudta akasztani Tina lábáról a cuccot.Ezután egy széles folyású patakon kellett átkelni. Szenátor nekiállt szórakozni, de Móni erélyesen hajtotta át a vízen. Ez volt asszem az Örvényesi-Séd.Az 5. ellenõrzési pont - a magányos boróka - kifogott rajtunk. Párszor megmásztunk egy hegyet, csak épp az ellenkezõ oldalán kolbászoltunk, mint ahol a boróka volt. Itt egy picit elment a kedvem az egésztõl és a térdem is veszettül fájt már, de csak nem adtuk fel. Beért minket a 16-os csapat (éppen Grand-ék), és közös erõvel már könnyebben ment a keresés. Ezután már közösen tájékozódtunk. Megint kezdtünk jól haladni, mikor az utolsó ellenõrzési pont is elbújt elõlünk.A 22-es csapat (Manóék) is azt kereste, így aztán 3 csapat kolbászolt szõlõben együtt, mire meglett a borospincénél elrejtett ellenõrzõ pont.Közben Tina átvedlett militarylóvá: lefelé ugratás és lefelé vágta nagyon ment neki. Nekem csak rajta kellett maradnom a hátán. :cool: Néha égnek állt a hajam egy-egy terepakadálynál, de csak lekûzdött a kicsi ló mindent gond nélkül.Nagy nehezen sikerült betalálni a Csikós-Lovasudvarba, mert hát ugye azt is kicsit máshonnan közelítettük meg, mint kellett volna, de ezen már nagyon röhögtünk, megy úgy általában is igen vidáman telt az út. :) Mikor beértünk, már láttuk Zsazsát és Charliet is. Épségben beértek és õk nagyon jó lovasokat fogtak ki: Charlie egy hölgyet, Zsazsa pedig egy kedves úriembert, aki nagyon meg volt elégedve a szürke lippel, pedig az életében elõször volt effajta helyen.Ámde másik két lovunk, Pompás és Kisfiú még valahol kint voltak versenyen.10 perc pihi után újból nyeregbe pattantunk és a 4 lóval visszaindultunk Szõlõsre. Hazafelé kellemes társaságunk volt: Zsazsa és Charlie kedves lovasokat kaptak a visszaútra.Útba esett egy mocsaras rész a hazaúton. Tina méretébõl adódóan a cipõsarkam belelógott a vízbe. Csak késõbb éreztem, hogy hidege van a sarkamnak...:-)Otthon lenyergeltünk. András, a lovak tulajdonosa pedig visszavitte Pécselyre Charlie és Zsazsa lovasát, no meg várta, hogy végre Pompi és Kisfiú és elõkerüljenek végre.Közben Móni hazament átöltözni Füredre. Én is rendbe szedtem magam. Majd értem jött Móni és együtt mentünk vissza Pécselyre a díjkiosztóra és a vacsorára. Kisfiúékra még ezután is kellett várni egy órát, mire úgy este 6-ra beestek. Nem részletezem, tudnék csúnyákat írni arra a csapatra, akik megkapták szegény sárgát és a Pompit. :( Díjátadón pont a gyõztes kezdõ csapattal ültünk egy asztalnál. Õk kaptak szép serleget. Nekünk már "csak" emléklap jutott a 7. helyünkért, de legalább minden pontot megtaláltunk és sportszerûen lovagoltunk érzésem szerint. :)A vacsora után még beszélgettünk kicsit Bendeguz fórumtársunkkal, aki szintén részt vett a versenyen, sõt: másnap megnyerte az ügyességi versenyt is, amihez itt is gratulálok neki! :kocc: Fárasztó nap volt, így a bulit meg se vártuk.este még megnéztem a lovakat, tettem alájuk extra almot. Kisfiú kivételével minden ló normálisan nézett ki. Tinácska másnap a karámban már vidáman höhögött le-fel, és tette a csõdört szokás szerint, az öreg Charlie is jól elvolt.Több ilyen verseny és összejövetel, valamint közös lovaglás kellene! :yeah:

Edited by Méz, 2006 április 25. - 22:59.

#257 Grand

Grand

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 136 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 25. - 23:47

Én is gratulálok minden résztvevõnek, hogy kiállták a megpróbáltatásokat! :guny: Nekünk már az elsõ állomás ponttal gondunk volt, mert egyik keresztezõdésnél rossz irányba mentünk :rolleyes: majd korrigáltunk. A széles patakban meg elkezdett pancsolni a lovam és majdnem lefeküdt. :D A borókánál már azt hittük nagyon le vagyunk maradva az idõben, mikor beértük az elõttünk induló 14-es csapatot (Méz és Zorka) és együtt rögtön sikerült megtalálnunk. A többit már tudjátok Méz jóvoltából :) Amúgy én egy betanitott csikós lóval indultam, Bolygóval. Csapattársam meg egy szûrkével, Juszt is-sal. Mindketten ott béreltünk lovat.Mi is nagyon jól éreztük magunkat, és októberben újra lóra! ;)

#258 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 10:36

Ez az októberi érdekelne, lehet róla tudni valamit? Nevezési feltételek, stb...

#259 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 10:58

Az októberinek szerintem ugyanolyan feltételei lesznek, mint a mostaninak voltak:lehet indulni saját lóval, illetve bérelttel. Ha valaki lovat akar bérelni, illetve helyben akar megszállni, annak érdemes lesz minél elõbb jelentkezni.Gondolom majd lesz ismét kezdõ és haladó kategória. Lehet indulni egyénileg, de párosban/csapatban is. Kobak kötelezõ, iránytû ajánlott.Grand! Reni lova nem Újonc volt? Vagy csak a ló nyergét hívták újoncnak? :D

#260 Grand

Grand

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 136 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 21:22

Ha valaki lovat akar bérelni, illetve helyben akar megszállni, annak érdemes lesz minél elõbb jelentkezni.Grand! Reni lova nem Újonc volt? Vagy csak a ló nyergét hívták újoncnak? :D

Hozzászólás megtekintése

Bocsánat, valóban Újonc volt. Véletlenül írtam Juszt is-t, mert elõzõ nap azt mondták, azzal fog indulni, de verseny elõtt megváltozott.Olyan sokan jelentkeztek most a versenyre (64 fõ), hogy az utolsókat már vissza kellett utasítani, mert az összes lovat és szobát kiadták már a szállodában, sõt már Füreden kellett elszállásolnia a szervezõnek pár embert saját otthonában.

#261 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 21:29

Hát ez nem semmi, hogy kinõtte magát az esemény! :eek: Mondjuk Bendeguz is mesélte, hogy a szállóban már neki is csak szükségmegoldás jutott, mert késõn jelentkezett a szállásért.A lovakról már elõzõleg is tudtam, hogy elfogytak, merthogy tõlünk is kértek 4-et kölcsön. :) Már türelmetlenül várom, hogy fent legyenek a képek és az eredmények a honlapon. :cool:

Edited by Méz, 2006 április 26. - 21:29.

#262 Grand

Grand

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 136 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 21:38

Az a jó, hogyha hamar nevezünk, akkor mi mondhatjuk meg melyik lovat szeretnénk bérelni versenyre és tutira lesz szállás is. :) Én is várom már, hogy mikor kerülnek fel a fotók és a pontos eredmény. Bár tavaly sem siették el. :rolleyes:

#263 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 13:16

Hát, igen: minél elõbb-annál jobb - jelentkezni is és foglalni is.Május elsején, ha ugyan nem mossa el az esõ a programot, Balatonfüreden a Siske-erdõben lesznek jó kis programok, köztük lovaglási lehetõség, pónilovaglás. Elméletileg ott leszünk min. 5 lóval. Én megyek Tinával, de ha minden igaz, ott lesz Szenátor, Pompás és Charlie is + még valamelyik póni.Mindenkit szeretettel várok egy kis lovaglásra, lósimogatásra, beszélgetésre! :)

#264 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 13:52

Micsoda ügyes lovasaink vannak! Büszke vagyok rátok! :yeah: (Már nagyon várom a fotókat!) És aztán októberben is csak érezzétek ugyanilyen jól magatokat! Meg persze majd arról is kérünk részletes beszámolót! :)

#265 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 16:01

Köszönjük! :)Ági, Neked nincsenek versenyzõi ambícióid? Nyílt a verseny, bárki jöhet, október pedig még messze van, lehet készülni. ;) Amíg nincsenek hivatalos fotók, addig pár kép az én gépemrõl: ITTIgazából Manó képeire lennék kíváncsi... És igen, ez célzás akart lenni. ;) :)

#266 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 16:11

Köszönjük! :)Ági, Neked nincsenek versenyzõi ambícióid? Nyílt a verseny, bárki jöhet, október pedig még messze van, lehet készülni. ;)

Hozzászólás megtekintése

De igen... vanni vannak... csak...izé... majd kicsit késõbb! Monnyuk, úgy 6o-7o éves koromban! :yeah: ;) Gyönyörû-szép idõtök volt.:)

#267 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 16:13

Végül is, soha nincs késõ... :kocc: Az idõre tényleg nem lehetett panaszunk, bár néha már nagyon perzselt a Nap. A fenyegetõ esõfelhõk viszont elkerültek minket, pedig egy pillanatra azt hittem, megázunk.

#268 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 17:59

Elméletileg ott leszünk min. 5 lóval. Én megyek Tinával, de ha minden igaz, ott lesz Szenátor, Pompás és Charlie is + még valamelyik póni.Mindenkit szeretettel várok egy kis lovaglásra, lósimogatásra, beszélgetésre! :)

Hozzászólás megtekintése

Én feltétlenül ott leszek! Valószínûleg viszek néhány gyereket is. Mikor mentek? Téged miröl ismerlek meg? Apropó: hozzávetõleg merre is van ez a Siske-erdõ?

#269 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 18:38

Kééépzeljétek!Ma mondta anya, hogy nõvérem pályázott egy írországi fél éves kinn tartózkodást (tanulás), és...................elnyerte!! :yeah: :cool:Most olyan büszke vagyok. :)

#270 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 19:03

....................= :confused:

#271 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 19:21

......................=hatásszünet. :rolleyes: :D

#272 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 19:39

Értem. Én kerestem a pontok között valami naagy durranást. Monnyuk lovazást, ilyesmit...:DMost legyetek szivesek, és rendeljetek ide nekem a hétvégére jó idõt! Mert ha esni fog, nem tudnak az ácsok dolgozni. És õk csak hétvégenként érnek rá. Eddig mindig csak a kaszálási idényben aggódtam az esõ miatt, most meg má' ezér' is...:(

#273 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 28. - 8:12

Amíg nincsenek hivatalos fotók, addig pár kép az én gépemrõl: ITTIgazából Manó képeire lennék kíváncsi... És igen, ez célzás akart lenni. ;)  :)

Hozzászólás megtekintése

Este, ha hazaérek feldobok pár fotót a netre.. Igazándiból lovas annyira nincsen sok.. :( Inkább magánjellegû és bulis fotók.. De délután/este fent lesznek.. :)

#274 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 1. - 7:48

Hétfõ van, munkaszünet, és persze milyen idõ? Esõs. Naná! :o

#275 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 1. - 8:06

[quote name='mano83' date='2006.04.28, 08:12']Igazából Manó képeire lennék kíváncsi... És igen, ez célzás akart lenni. ;)  :)

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Este, ha hazaérek feldobok pár fotót a netre.. Igazándiból lovas annyira nincsen sok.. :( Inkább magánjellegû és bulis fotók.. De délután/este fent lesznek.. :)

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Mánemazé', de izé... :kv: ;)

#276 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 1. - 16:16

Elmosta a majálist az esõ, hogy a fene vinné el. :( :mad: Reggel 5 óta izgultunk, hogy eláll-e az esõ, vagy mi lesz.... hát nem állt el még 11-kor se... Úgyhogy lovak maradtak az istállóban, én meg hazajöttem. Persze most már állítólag hétágra süt a Nap, bár sár az biztos van ennyi esõs nap után.

#277 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 1. - 16:28

Méz!Ne mérgelõdj, vagy mérgelõdjünk eggyüt! Tegnap díjugrató verseny volt Pápán, ne tudd meg hogy néztünk ki. A lovam a boxba, én meg itthon. Három napos ünnep, ma délután sütött ki a nap.

#278 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 1. - 17:02

Hát Aroon, nagyon sokan megszívtuk ezt az idõjárást. El tudom képzelni azokat az árusokat és ringlispíleseket is, akiknek nagyon fontos lett volna ezeken a napokon egy kis bevételhez jutni, meg egyáltalán.Az a legnagyobb ciki, hogy mióta a lovarda létezik (1989), még nem hagytak ki majálist. Én tavaly voltam elõször, de akkor nagyon jó idõ volt, most meg... :(Tegnap pedig elvileg kocsizni akartunk volna, mert van két jó ló, akiket össze kéne kocsizni, hogy mehessenek együtt versenyre, de most ez az akció is csúszik. Nekem meg még a pónikat kellett volna futószárazni - lovagolni, de az is elmaradt.Gondolom, most, hogy tanulnom kell ezerrel és mehetek vizsgázni, biztos jó idõ lesz. :rolleyes:

#279 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 2. - 7:53

Méz!Köszi a PÜ-t, de az az igazság, hogy mi sem mentünk el a majálisra. Itt nálunk délután kettõig szakadt az esõ, utánna meg már men lett volna sok értelme. Pedig mind én, mind a gyerekek nagyon rá voltunk izgulva a dologra. Kárpótlásul végignéztük az összes elérhetõ lóhirdetést, és elképzeltük, hogy -majd egyszer- kinek milyen lova lesz. Szóval ismét csak elméletben sikerült lovazni.

#280 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 2. - 16:17

Nincs mit. Kár, hogy ilyen esõsen alakult a hétvége.Viszont ami jó hír, hogy végre felkerültek a képek a Csikós-lovasudvar honlapjára:TEREPVERSENY KÉPEI