Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Hannoveri

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
831 válasz a témához

#241 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 14:08

Azért mégiscsak a Mami... ;) :gm:

#242 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 14:18

Azért mégiscsak a Mami... ;) :gm:

nekem itt a szívemet akarják kitépni, és mindösszesen ennyit tudsz írni??!! :hu: :D :D

#243 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 15:06

Ha aranyból van akkor se vesszük ki ne izgulj... :D

#244 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 15:15

Szasztok :D ! Épp be akartam magam mutatni, hogy én is szeretem a hannoverieket, meg hogy egyszer nekem is volt szerencsém lovagolni egyet... Erre látom, hogy ebben a topicban élve boncolnak :eek: :huh: Segítséééééég :gm:

#245 mazsi 111

mazsi 111

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 15:41

Kedves Nyanya és Merénylõ!

Ezúton szeretném bemutatni nektek imádott lovamat Szigonyt, aki 2002-ben született Békáspusztán, szülei
pedig nem mások mint Mátka és Dárda. Külsõre nagyon hasonlít anyucira és ahogy elnéztem a képeket
a nõvérére is, de a természetét azt lehet, hogy nem az anyjától örökölte. Szigony kicsit hisztis és akaratos, a többi lovat se igazán kedveli,és nagyon egyemberes ló, de ennek ellenére nagyon jó fej.

Ja, és Nyanya ugye meglátogathatlak majd valamikor ha már ilyen közel vagyunk?
Szeretném látni Mátkát és persze Negrót is. Mert amig bértartásba volt a lovam egy lovat kedvelt
csak Negrót és én is nagyon megszerettem.

Képek róla, feltéve ha sikerült beilleszteni.

Szigony 1Szigony2Szigony 3Szigony 4Szigony 5

#246 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 8:23

Bravó, akkor mostmár vagytok egy páran, meg tudjátok írni a Mátka család történetét! :yeah: :D Még valaki esetleg, akinek van csikója ettõl a naccerû sárga bólyi kancától? :dev: :D

#247 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 8:35

Én tudok valakit, akinek van :D MIkor megláttam a hirdetést rögtön elkezdtem gondolkodni, hogy mi ismerõs benne :D (merthogy hobbiszinten hannoveri olvasó is vagyok :gm: ) Születési éve: 2005 Magassága (bottal mérve): 1 cm Fajtája: magyar sportlovak Színe: pej Apja: Jackson Anyja: Mátka Alkalmasság: díjlovaglás díjugratás Military voltizs western hobby tenyésztés Leírás: Eladó egy tavasszal 3éves mén csikó.Ígéretes mozgású,Kimondottan sport célra ajánlom....Apja military és ugróló anyja a Békáspusztai tenyészetbõl származó kanca.Ugyanitt eladók még további lovak... Irányár (Ft): 450 000

#248 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 8:53

Jéééé, ezt én is ismerem! :kir: Bár a bottal 1 cm nekem kicsit alacsony, de lehet, hogy ilyen késõn érõ típus... :gm: :D :D

#249 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 9:59

Bravó, akkor mostmár vagytok egy páran, meg tudjátok írni a Mátka család történetét! :yeah: :D

Még valaki esetleg, akinek van csikója ettõl a naccerû sárga bólyi kancától? :dev: :D

Tényleg boncolás lesz, de élve :dev: És nem az arany szívedet kell legjobban féltened ;) :gm:

Lótuszvirág!
Ez a csikó már ismert itt, õ Aryka Mókás csikója, és csak véletlenül került fel a Lovasok.hu-ra :rolleyes:
De hogy így összement, hát nem találok szavakat :gm: :D

Mazsi 111!
Légy üdvözölve, tényleg hasonlít Szigony a Mamira :yeah: Merre laktok, esetleg egy közös lovazás belefér távolságilag?
Én is megnézném a "kiscsikót" :yeah:

#250 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:04

Engem az érdekelne, hogyan lehet a lovasok.hu-ra VÉLETLENÜL felkerülni.... :dev: :D :D

#251 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:11

Engem az érdekelne, hogyan lehet a lovasok.hu-ra VÉLETLENÜL felkerülni.... :dev: :D :D

Megírtam magánban ;)
Amúgy pedig én is csak pislogtam, amikor megláttam :eek:

Edited by Nyanya, 2008 január 7. - 10:12.

#252 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:14

Ugy, hogy nem én tettem fel hanem, említettem egy ismerősnek ha tud valakit esetleg szóljon erre feltette a netre :rolleyes: , nemmintha, ha akartam volna én is feltudtam volna, oda tenni. :kv: de mostmár csak azért se eladó!!! Ez van... XD :ang: de aki tudja a telszámom és megnézi, nem is az én számom van fent a hirdetésnél.... meg a mailcímse az enyém...

Edited by aryka, 2008 január 7. - 10:16.

#253 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:16

Ugy, hogy nem én tettem fel hanem, említettem egy ismerõsnek ha tud valakit esetleg szóljon erre feltette a netre :rolleyes: , nemmintha, ha akartam volna én is feltudtam volna, oda tenni. :kv: de mostmár csak azért se eladó!!! Ez van... XD :ang:

ok, mi a fene az az XD anygyal? :eek: :eek: :D

ja, amúgy meg Tõled indult ez az egész, "Mátka-õrület", ami itt van. :kir:

Edited by Franke, 2008 január 7. - 10:17.

#254 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:25

Mókásomról egy pár kép :ang:
Mókás tavaly nyáron
Ugynacsak
Szintén
Két kis lelkemadta Mókás vs Mentor

Hát igen Mátkáért csak megõrülni lehet :yeah: :ang: Gyönyörû és irigylésre méltó kanca...
Na szóval az XD ez egy smájli olyan nagyon nevetõs :P

#255 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:30

Nagyon szép, és fényes csikó ez a Mókás! :kir: Biztosan sok történetet hallunk majd a belovaglásáról..... :dev: :dev: :D

#256 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:33

De ezt néztem, hogy ő az egyetlen pej Mátkacsikó :yeah: Hát futószáron szépen ágaskodik meg bakol :D meg most a hó miatt nem is tudunk gyakorolni de lépni még nem hajlandó, bezzeg Mentor már szóra csinálja... Mókás kész energiabomba, nagyon barátságos és tul bizalmaskodó szereti az ember közelségét... :ang: Jah és az miért baj, hogy fényes???? :D

Edited by aryka, 2008 január 7. - 10:34.

#257 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:35

Aha, kezdem átlátni :D . Akkor ez egy kicsit családi topic is. Nem semmi, hogy a kedves gyerkõcök mind olyan helyre kerültek, ahol a gazdi paciponthuzik és így találkoztok is :eek: :D

#258 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:36

Hát persze! Nyáron minden ló szép fényes :gm: Bezzeg most, a "macibundában", (és itt most nem Sudár szõrére gondoltam :D ) El kell hívni a nagytudású Miskolci tiniket, pikk-pakk belovagolják, megsuttogják, sõt, kéne vele elõtte párszor fedeztetni is, mert különben nem is érdekes :gm: :dev: :D :D

#259 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:38

Nem baj, egyáltalán (tehát: nem minden BAJ, amit én írok! :dev: ) (mármint az, hogy fényes..) Mivel a Jackson nem sárga (hanem pej), így volt esélye a Mókásnak megszabadulnia ettõl a közönséges színtõl. :gm: :D

Edited by Franke, 2008 január 7. - 10:39.

#260 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:38

a gonosz :dev:

#261 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:44

A pej mitõl más, mint az a közönséges sárga!? :confused:
Te gonosz :hupp: és nem is közönséges, hanem máj...)

#262 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 10:44

A sárga nem is közönséges szín, te gonsz :) igen megvolt az esélye hogy pej legyen de arra is hogy sárga :gm: és én imádom a sárga lovakat is!

Edited by aryka, 2008 január 7. - 10:44.

#263 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 11:14

A pej mitõl más, mint az a közönséges sárga!? :confused:
Te gonosz :hupp: és nem is közönséges, hanem máj...)

még jó, hogy nem citrom... :dev:

#264 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 13:14

Na jó, itt van nektek egy jó sárga, és ráadásul még hannoveri is. :P

Viszont a jelentõs sportlovak zömében mind pejek, szürkék, sárga elvétve....persze ez csak statisztika.
Holsteinben pl. évtizedekig üldözendõ volt a sárga szín, valami miatt. :confused: Hannover az más.

Edited by Franke, 2008 január 7. - 13:15.

#265 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 15:51

ha üldözendõ volt, akkor máris valahol magyarázatot kaptunk arra, hogy miért van kevesebb. holstein nagyon sok jó lovat adott. for pleasure tényleg valami ócska kis hobbyló :gm: most láttam londonban a lányát, for funt. tetszett.

#266 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 15:59

Viszont a jelentõs sportlovak zömében mind pejek, szürkék, sárga elvétve....persze ez csak statisztika.
Holsteinben pl. évtizedekig üldözendõ volt a sárga szín, valami miatt. :confused:

...Mert értettek a lótenyésztéshez! :D ;)

Hannover az más.

...Más... :dev: :D

#267 mazsi 111

mazsi 111

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 18:47

Szia Nyanya! Sajnos annyira nem vagyunk közel, hogy együtt lovagoljunk / továbbra is mehetek egyedül/. Én kb 35 km-re lakom Pécstõl. Nagyon örülnék ha eljönnél és megnéznéd a pacim. Ezen a számon elérhetsz 30/590-3353, de addig is írhatnál Mátkáról pár sort. Milyen a természete? Kényelmes háta van? Stb Üdv: Alexa

#268 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 8:58

Na jó, itt van nektek egy jó sárga, és ráadásul még hannoveri is. :P

Holsteinben pl. évtizedekig üldözendõ volt a sárga szín, valami miatt. :confused: Hannover az más.

És azzal mi van, hogy: "a jó lónak nincsen színe."!? Ez a sárga viszont tényleg jó :yeah:
Kezdek rájönni, hogy miért vonzódom egyre jobban a tarka lovakhoz :rolleyes: :D Mátka pedig csak egy "hobbyló", annak pedig jó így sárgán is :gm: Ha piros lenne, lila és zöld pöttyökkel, azt sem bánnám, bár nem kizárt, hogy nagyobb feltûnést keltenénk útjaink során ;) :D

#269 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 14:35

És azzal mi van, hogy: "a jó lónak nincsen színe."!? Ez a sárga viszont tényleg jó :yeah:
Kezdek rájönni, hogy miért vonzódom egyre jobban a tarka lovakhoz :rolleyes: :D Mátka pedig csak egy "hobbyló", annak pedig jó így sárgán is :gm: Ha piros lenne, lila és zöld pöttyökkel, azt sem bánnám, bár nem kizárt, hogy nagyobb feltûnést keltenénk útjaink során ;) :D

Ez pontosan úgy szól, hogy "a jó lónak nincsen színe, csak kevés a jó sárga ló." :D :D
Csak sokan nem mondják végig a mondatot... :gm:

#270 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 15:59

Ez pontosan úgy szól, hogy "a jó lónak nincsen színe, csak kevés a jó sárga ló." :D :D
Csak sokan nem mondják végig a mondatot... :gm:

Aha!!!
Így már értem!!! :rolleyes: :D Az álnokok :mad: Ha ezt tudom, sosem lett volna sárgám, de így már megtartom, érzelmi alapon ;) :kir:

#271 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 9:04

:D Üdv! Mizujs Hannoverisek? Nem akartok elhalmozni képekkel bennünket?! ;) én szivessen nézegetném Mátkababát, Sudárt :D naaaaa :kir:

#272 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 14:15

Hét végén próbálok csinálni pár fotót, és akkor majd teszek fel! Van ilyen igazi hülyegyerekes Mikulássapkám lovakra (a kolléganõm kicsi lányától kaptam :D :) , mielõtt azt hinné valaki, hogy teljesen meghibbantam, vén fejemmel ilyeneket veszek :rolleyes: ), azt ráteszem a fejére sorban az összesnek, és lefényképezem õket :yeah:

#273 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 16:00

Remek lesz bizonyára, én már alig várom! :dev: :D

#274 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 16:06

Csak vicceltem :dev: :D Fotók lesznek, de nem csinálok a lovakból bazári majmot ;) Csak a havas? táj, és mi..., na meg persze a lenyugvó nap... :kir: :yeah:

#275 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 21:55

Sziasztok! Nem vagyok ismeretes ebben a topicban, nem ismerem a Hannoveriket és a lovam is olyan Holsteinis beütés inkább, de gondoltam benézek. :) És ha már itt vagyok tudtok nekem adni pár infót Hajnalról (ill. errõl a vonalról), esetleg csikóiról? Lovagolok egy csikóját egy Toborzó kancából és nekem nagyon bejött. :ang: Persze ha nem baj, h itt kérdeztem rá, ha igen, átmehetek vele a Fedezõmének topicba. Köszönöm. :)

#276 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 8:28

:D Üdv!

Mizujs Hannoverisek? Nem akartok elhalmozni képekkel bennünket?! ;) én szivessen nézegetném Mátkababát, Sudárt :D naaaaa :kir:

Nnnna, tegnap akkora élményben volt részem, hogy ültem a Sudáron (akinek ugyebár Mátka az anyja).
Sárga is, hannoveri is - de mindezen hátrányos tulajdonságai ellenére :dev: alapvetõen egy jó irányba lovagolt lovacska, igen könnyû szájjal, és van neki háta, amikor ugrik (nem is rosszul, de még kevés rutinnal), néha viszont elképesztõ "saját ötletekkel" áll elõ. :)

#277 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 8:34

Nnnna, tegnap akkora élményben volt részem, hogy ültem a Sudáron (akinek ugyebár Mátka az anyja).
Sárga is, hannoveri is - de mindezen hátrányos tulajdonságai ellenére :dev: alapvetõen egy jó irányba lovagolt lovacska, igen könnyû szájjal, és van neki háta, amikor ugrik (nem is rosszul, de még kevés rutinnal), néha viszont elképesztõ "saját ötletekkel" áll elõ. :)

Mit vártál Tõle?! Sárga....és hannoveri.... :dev: :D :D :D :D
De Petrát szeretjük! :D

#278 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 8:42

Mit vártál Tõle?! Sárga....és hannoveri.... :dev: :D :D :D :D
De Petrát szeretjük! :D

Igen, mert õ egy szép fekete, nem sárga. :dev: :D

#279 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 26. - 8:28

Ohhh :D dejóóó ültél Sudáron... :yeah: tehát ez azt jelenti, hogy kellemes tapasztalatokkal távoztál a csajszitól ;)

#280 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 30. - 10:39

Ohhh :D dejóóó ültél Sudáron... :yeah: tehát ez azt jelenti, hogy kellemes tapasztalatokkal távoztál a csajszitól ;)

A csajszitól igen. :dev: :D