Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#241 Pepe

Pepe

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 14. - 19:53

Hali!A jobb idõt én sem utasítanám vissza. A fedelesben már nagyon nyomasztó. Nagyon várom már a tavaszi-nyári versenyszezont! Ti, hogy vagytok ezzel?

#242 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 9:53

Engem a versenyszezon hidegen hagy :gm: Tegnap elõtt éjjel kettõkor mentünk ki terepre, csodálatos volt. Részletek a kalandozós topicban. :yeah: :yeah: :yeah: Minek nyár meg tavasz, mikor olyan jó kis havacska van a földön. :dev:

Edited by Pampalini, 2006 február 15. - 9:54.

#243 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 18:59

na mi ez a nagy csend emberek? senkinek semmi élmény?nyers csikót tanítok, öreg lovat tartok egyben meg van egy aminek a gondolatától is szívbajt kapok.... :eek: Veletek???

#244 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 9:20

Végre valaki!!!Na, látom zajlik az élet.De jó neked Altair!

#245 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 10:03

Sziasztok Tatabnánya környékiek! :)Én mostanában egyre többet járok Tatabányán és nagyon szeretnék találni egy jó lovashelyet a környéken. Eleinte vendéglovasként járnék oda, aztán ha lesz saját lovam(ami késik, nem múlik) akkor pedig egy jó bértartó helyre lesz szükségem(Pepe, kiadó még az az istálló?). Tudtok segíteni? Én egy közepes tudású hobbilovas vagyok, 10 éve lovagolok. Nincsenek nagy igényeim, csak egy megbízható hátas és gyönyörû terep!Visszanéztem a topicot és látom, hogy említitek a dunaalmási lovardát ill. a környei Aranysörény lovardát. Elõbbit már láttam kívülrõl, de még be nem mentünk. Tudnátok telefonszámot adni mindkettõhöz?És valaki mondta hogy Vértesszõlõsön is van lovarda. Azt hol találom?Örömmel látom, hogy fórumos élet is zajlik itt! A tatai Grill éttermet is tudom hol van. A Pikantót ismeritek? Ott már voltam többször is, nagyon jó hely!Hogy találjunk közös témákat, felsorolom hogy eddig hol voltam lovas helyeken körülnézni vagy csak bekukkantani a környéken:- Kisbér, szemléken vettünk részt- Gánt, Herczog család, megnézni a méneket- Csákvár (ha Zámoly felõl jövünk van egy hely, ahol szerintem csak sárga lovak vannak, de elég szedett-vedett kicsi karámban, gépek meg mindenféle kacatok között :()- Dunaalmási lovarda, csak kívülrõl eddig..., nagyon szimpatikus helynek látszik- Süttõ, egy "kõkereskedõ"-nek a lovardája, szép nagy karámban vannak a lovai, kecskéi, pulik, stb.- Tata, Táltos Lovarda (be volt zárva így csak kívülrõl láttam)- Sukoró, ahol Cavalcante lovagol, körülnézni, gyönyörû hely- Mór, Hétkuti lovarda, láttam valaki azt is említette, nekem ott van 2 régi kedvenc lovam, õket szoktam meglátogatni- Nadapon is láttam 2 lovardát jövet-menetIsmeritek ezeket? Lovagol valaki valamelyikben?És voltam már Pampalininél is Tinnyén, ló- és birtoknézõben. :)És ahova el szeretnék menni körülnézni a közeljövõben:- Bábolna és Dióspuszta. Remélem Fec majd segít ebben! :)Üdv: Csuti

#246 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 20:50

Nos, üdv a körben Csuti :)igaz kicsit szétszórt a banda, de azért egyszer már csak összejönnek a dolgok amik hol figyelem, hol idõhiány miatt elmaradtakde azért majd csak lesz valami összeröffenés ahogy jön a jóidõ meg egyebek, ugyhogy:HAJRÁ EMBEREK :kocc:

#247 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 21:12

Szia!Szólj, ha találsz valami jó helyet a környéken, mehetnénk együtt.Szerintem nehéz lesz...Vagy nem megbízhatóak a hátasok vagy horror az ár.Tatai Táltos lovardába nagyon sokáig jártam, de átalakult valami családi lovardává. Én is mindig zárva találtam.Maestoso nem tudom meg van e még Tatán a Fényes dûlõnél.Hallottam azt is, hogy bezárt, azt is, hogy nem...Móron egy versenyen jártam nézõként, gyönyörû a lovarda, a fedett meg a környék...Héregre mennék ki, bár az régen igen drága helynek számított.Valaki dícséri, valaki pedig azt mondja nem megbízhatóak a lovak.Bábolnára beszéltünk egy közös kirándulást!!!Nehogy kihagyjatok belõle!Tinnyén még nem jártam Pampalíninél, de ami késik nem múlik... Üdv: Degulo

Edited by Degulo, 2006 április 12. - 21:14.

#248 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 18. - 15:24

Sziasztok!Megint láttam egy csomó lovardát a környéken hétvégén!Pl. Várgesztes elõtt 2-t is. Oké az egyik egy magánlovi, úgy értem ott nem fogadnak vendégeket. De az valami csodaszép! Olyan mint egy spanyol kúria! Legközelebb lefotózom...A másik egy nagyon egyszerû kis angolboxos istálló egy völgyben, és a hozzá tartozó óriási legelõ felkúszik a dombra, jó nagy helyük van a lovaknak.Megint elrobogtunk a héregi lovarda mellett is. Olyan szép az a környék! Olyan mintha egy régi vulkán kráterében utazna az ember, szabályosan körbe öleli a Gerecse azt a héregi szántöföldtányért. :)Húsvét hétfõn Esztergomban voltunk bazilikát és várat nézni.Akkor a dunaalmási lovi számát tudja valaki? Vagy azt hogy hol van Környén az Aranysörény esetleg ott is telószám?

#249 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 8:25

Örvendezve szemlélem, hogy végre csak meglódult egy kicsit ez a topic.Üdv a körben Csuti. Szerintem tudok neked való helyet lovaglásra majd késõbb bértartásra is. Egyelõre fejlõdõben van a dolog, május elején tudok bõvebben errõl beszélni. Szerintem látogass meg rövidesen ismét, vendégem vagy egy megbízható lovon való jó kis lovaglásra.

#250 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 8:31

:) Köszönöm a meghívást! És várom majd a lovardaajánlatot!

#251 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 20. - 15:55

ok :)

#252 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 19:21

Barátnõmnek sikerült beszélnie a Táltossal, ezek szerint lehet oda is menni!Vasárnapra be is iratott minket, 2 órára megyünk karámozni!Nagyon örülök neki, nem is tudom, mikor ültem utoljára lovon!És a Táltos lovakat is nagyon szeretem!

#253 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 13:36

Helo!Képzeljétek Tatán voltak a line dancesek country zenét játszó együtessel és táncosokkal, minket is tanítottak, kezdõket:)Nagyon szuper volt, majd figyelem a kiírást, mert érdemes lesz legközelebb is elmenni...

#254 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 13:33

Helo!Héregen volt már valamelyikõtök lovagolni?

#255 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 13:36

Szóljatok nekem is ha mentek lovazni a környéken!!! Sajnos én is csak bezárt lovardákakl találkoztam mostanában, Héregre próbálok bejelentkezni, de nem nagyon mennek terepre.Csuti, te hogyhogy errefelé járkálsz mostanában?

#256 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 13:36

Szóljatok nekem is ha mentek lovazni a környéken!!! Sajnos én is csak bezárt lovardákakl találkoztam mostanában, Héregre próbálok bejelentkezni, de nem nagyon mennek terepre.Csuti, te hogyhogy errefelé járkálsz mostanában?

#257 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 13:49

Szia Csavargó! Én csak elutaztam párszor a héregi mellett. Kár hogy nem terepeznek, pedig szép az a környék!Hát az úgy van, hogy tatabányai barátom van. Nemrég óta, kb. 2 hónapja és sokat itt vagyok nála, szinte minden hétvégén.Kár hogy nem tudtam a tatai linedancerõl, biztos elmentem volna!!! Szólj ha lesz legközelebb! :)Egyelõre nem lovazok a környéken csak érdeklõdök, mert most hétközben lovagolok itt Gödön vagy Õrbottyánban. :) De szólok ha megyek valahova és akkor mehetünk egy közös terepet!

#258 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 19:22

Egyenlõre nekem jó lesz a karám is, mert ki tudja mikor ültem utoljára pacin.Itt a Táltosban lehetett régen terepre menni, bár elég sok helyrõl kitiltották a lovakat. Szóval nem egy álomterep.Majd vasárnap kifaggatom õket a lehetõségekrõl.Vagy esetleg nem értek rá kijönni?

#259 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 11:19

Sajnos nekem a vasárnap nem jó...DE hétfõn mennék nagyon szívesen!!!Csuti! Mondjuk elmennék Gödre vagy Õrbottyánba lovagolni ha összeszervezzük...mondjuk jövõ hétvégén?Kikkel szoktál együtt lovagolni? Adrienn, Zsubaba? Kik lovaznak arrafelé? Fóton voltam egyszer Ibizáékkal terepen, az nagyon tetszett. Neked van saját lovad?A Te párod is lovas?Ezerrel keresek westernes lovas helyet itt a környéken, de Vértestolnán nincs elég ló, mások pedig nem foglakoznak ezzel illetve terepre is alig járnak ki...Pedig olyan jó lenne összehozni egy jó csapatot itt a környéken.Felhívtam a Vérteszõlõsieket is, oda hétvéégn lehetne menni terepre.Na majd még kérdezõsködöm, jövõ héten újra felhívom a héregi lovardát is...hátha ki lehetne menni terepre.

#260 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 11:28

Szia Csavargó (ezt hogy lehet becézni? Csavi? Csavesz? :D bocs...)Szóval jössz velem lovagolni? Király! :cool: Gödön egyedül vagy Adriennel szoktam lovagolni, Õrbottyánban meg egyedül vagy Vegával. Tehát az egyetlen biztos társaság: én! :D Szerencsétlenségedre. De nagyon jókor mondod, mert jövõhétvégén jön Vrony lovagolni Õrbottyánba szombaton (kiv. ha zuhog és mennydörög) és szerintem tudunk neked is kérni egy lovat Vegától.Tehát a május 6-odikát vedd számításba!A terep gyönyörû, megkockáztatom, olyan szép mint Fótnál!Saját lovam MÉG nincs, de hamarosan... Adrienn bérelt lován ill. Pendemponium lován szoktam lovagolni. A párom nem lovas, de nagyon szereti a természetet, így nincs semmi konfliktus ebbõl. Szerencsére.

#261 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 11:38

jön Vrony lovagolni Õrbottyánba szombaton (kiv. ha zuhog és mennydörög)

Hozzászólás megtekintése

Papírkutyák!! :dev:

#262 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 11:56

Helo Csuti!Akkor inkább maradjunk az Áginál...:)Nagyon szívesen mennék veletek lovazni akkor máj.6-án, Vronyt már úgy is régóta meg szeretném ismerni, mert kollega...:)Adriennt pedig a tavalyi tatári túráról ismerem, mert voltak olyan rendesek és levittek Silveradóba, de azóta sem tudtam együtt lovagolni vele, sajnos...Írtam magánt is majd olvas el!Ági

#263 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 12:17

És látod, "drága" Pendemonium (:P) is szívesen kijön velünk terepre Õrbotyiban, ha õ is szerez lovat magának, mert az övével én megyek! :dev: :ang: Süti jó lesz?Na a többit akkor magánban...

#264 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 12:25

Nagyon jól hangzik ez a terv. Akkor vegyük célba a 6.-át és ha nem szakad le az ég, akkor megyünk. És végre én is megismerem a kolleginát. :D

#265 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 30. - 18:52

Végre lóra ülhettem a mai napon.Szerencsére nem esett az esõ. úgy izgultam!Viszont mivel a pálya mocsárrá változott így terepre mentünk.Sajna elég sétaterep volt a barátnõm miatt, de azért nekem is gyakorolnom kell.Olyan jólesett a pacigolás, hogy el sem tudom mondani!!!

#266 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 30. - 19:32

Helo, örülök, hogy összejött neked a terep, ezek szerint lehet menni a Táltosba lovazni... én Héregen voltam kirándulni és a lovarda is útba esett, jövö héten jó lenne oda kimenni terepre, ha van kedved...

#267 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 7. - 18:20

Szombaton nagyon szuper terepen voltam Csutival es Vronnyal:)nem itt Tata kornyeken, hanem a Balatonnal lovaztunk.Koszi csajok! A kepekbol en is kernek, esetleg CD-is ha lehet...

#268 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 7. - 18:28

Aki keres, az találCsavargó kb. 2 éves kutatómunkájának megérni látszik a gyümölcse... szóval talált 2 lovagolható lovat Tatán. :) Egyrészt közel van, másrészt ígéretes a terep (az Öreg tó is közel van vagy a Vértesszõlõs feletti dombok).Õ már ki is próbálta az egyiket pénteken, talán majd ír errõl bõvebben...Szombaton együtt lovaztunk Csavargó, Vrony meg én a Balaton mellett egy csodálatos terepen, de ez egy másik topicba való, a somogyiba vagy a kis színesekbe...Vasárnap együtt mentünk ki Csavargóval Tatán a frissen felfedezett lovakhoz, megnézni/ismerkedni/pucolgatni õket és legeltetni õket, hátha bevágódunk náluk és cserébe elviselnek minket a hátukon egy-egy kellemes terep erejéig.Kincsõnek baromira tetszett, hogy ketten is glancolják, Szabinát többnyire a hasa érdekelte, ez meg is látszik rajta. :DTetszésünket nem csak a lovak nyerték el, hanem Kincsõ tulajának 2 kutyája. Annyira jópofák és játékosak!Talán jövõ vasárnapra már össze is hozunk egy terepet... Jó lenne! :cool: Posted ImageBerakok má' egy képet, hogy színesedjen ez a topic kicsit...

#269 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 8. - 9:10

Köszi a beszámolót, nagyon tetszett!Nem ismerem ezeket a pacikat.Sikerült 2 esõ között terepre mennünk.Végre a kedvenc lovamat kaptam.Aztán segítettünk a Gábornak etetni.Nagyon élveztem!Jövõ héten szintén vasárnapra vagyunk beírva, 5-re.Lovaglás elõtt benéztünk a tatai lovasboltba is.Elég jó árak vannak és a tulaj is nagyon kedves.Kiderült, hogy Nóniuszokat tenyészt Tatán, van egy 2 napos csikója.Jót beszélgettünk vele.

#270 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 9. - 20:14

Ma delutan voltam kinn a paciknal, Degut is kicsalltam lonezobe...eloszor le akartam futoszarazni mindkettot, megnezni, hogyan viselkednek, de mindket paci nagyon jo fel volt es mentek mindket kezre, ami nagyon szuper. Aztan egy kis setara ra is ultunk a gazdajukkal es mentunk par kort. Remelem hosszabb terepen is ilyen jo fejek lesznek :)Majd csinalok kepeket is, mert azt elfelejtettem most kivinni, sajnos.

#271 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 10. - 12:26

Viszont én vittem gépet és mivel nem volt túl sok dolgom, csak figyelni és fotózni, készítettem egy pár fotót.(valaki megsúghatná magánban, hogy kell ide feltenni õket :-) )Köszi Csavargó a lehetõséget!

#272 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 10. - 12:37

Ide sehogy. Elõször egy honlapra/képtárba kell feltenni. :)Már kíváncsi vagyok rájuk!

#273 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 13:18

Sikerült feltennem a képtárba õket! El se hiszem!Remélem jól csinálom. Itt van az elsõ kép: http://img.tar.hu/de...mg/21875892.jpg

Edited by Degulo, 2006 május 11. - 13:23.

#274 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 13:28

Így:http://www.kep.tar.hu/degulo

#275 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 13:28

Köszi Vrony! :D

Edited by Degulo, 2006 május 11. - 13:31.

#276 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 13:43

Jó képek Degu! A hozzászólásodban meg nyugodtan gyakorolj linkelni, meg képet berakni! Majd utólag javítod/kitörlöd! :)

#277 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 14:08

Jé, most látom, hogy tényleg itt van olyan, hogy link beillesztése, kép beillesztése!Tök jó! Mindig tanul az ember!!! :kir: Csuti, azt hiszem, hogy értem!!!! :D Köszi!Ha lesz több idõm, rakok fel egy csomó képet a képtárba.És hát elõ is kell keresnem õket. Vannak elég régiek is...

#278 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 11. - 21:30

Mikor megyünk Bábolnára csapatostul?Rossz idõ miatt ez kimaradt tavaly, most már úgy tûnik jön a jó idõ!

#279 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 8:58

Pünkösdi hétvégén buli lesz Tinnyén ha minden jól megy... Részletek a Kalandozós topicban.

#280 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:10

Húú tök jók a képek:))))Ugye milyen drágák a pacákok!!