Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#241 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 22:46

Szia Chesnut!Semmi extra, egy kis szõrgombóc :D . Terápiás póni, és nekem nagyon jó lesz a 3-6 éves lovasaim alá-legalábbis remélem. Állítólag karámból nagyon szökõs, majd kiderül :D Chyki, nem akartalak megbántani!Csak én sosem halasztottam még vizsgát, igaz hogy nem is kellett ennyit utaznom, mindíg helyben kaptam az UV-t :D .. Szóval ezerrel izgulunk Értetek! Remélem azért tudsz aludni... :dev: Szia Szarkavár!Én is támogatom a :kocc: , nekem jobb lenne, febr.6.-a után találkoznánk, mert 5-én jövök haza...

#242 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 22:48

Chyki!Milyen vagyok!Sunnyról teljesen megfeledkeztem :confused: !Voltak megnézni? Mit szóltak Hozzá?

#243 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 18:31

Egyszerûen gyönyörû. :D A többi lóval nyugodt a kanca mellett is nyugodtan nekiállt szénázni a boxban.Szállításnál nem volt gond.A ló maga a nyugalom és tökéletes szépség (lehet kissé elfogult vagyok...)Sajnos Sunnyt nem voltak megnézni, de sürget az idõ. :( Ha nem lenne muszáj, nem iparkodnék eladni, mert tünemény egy ló, de az arab mellett idõm se lesz rá... :( Pláne hogy nem egy helyen vannak.Remélem találok rá vevõt.

#244 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 18:38

Cééééééép az már biztos. :) Meg nyugodt meg kiegyensúlyozott is, az is tutti. Meg hogy nagggggyon jól mutatnak Cherryel, az is. :ang: És nem is kicsi :rolleyes: . Jó nap volt ez a mai. :yeah: Na azért az a parádé nem volt semmi terepen, igaz, Szarka? :gm: De majd holnap... :kir:

#245 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 19:21

Alig várom a holnapot....

#246 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 19:53

Chyki!Igazán tehetnél fel róla képeket,hogy én is gyönyörködhessek szépségében! :ang:

#247 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 20:01

Holnap fényképezem...

#248 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 20:02

Helyesss :D

#249 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 10:25

Szia omár!Chyki veled jön ma ki? Ha igen mikor?

Edited by Kelly anyu, 2006 január 29. - 10:28.

#250 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 18:58

Igen jöttem... :gm:

#251 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 19:04

Na akkor annak figyelmébe ajánlanám, aki ma nem volt kint: az arab topicot... Ottan vannak Atis képei. Itt megaz a kettõ, amit Omiról készítettem: OmiOmiJó volt a mai terep is, szerintem. :D

#252 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 23:25

Chestnut! Nagyon köszi a képeket,de majd csinálunk Omirol úgy is,hogy nincs össze szakadva! Aztán majd mindenki csorgathatja a nyálát :gm: ,Hogy NEKEM milyen DÖNÖLÜ lovam van :yeah: Chyki jók a képek Atisról ,frankó kis ló,AZ BIZTOS!!! :kir: Nagyon jó volt a terep,de fáj minden porcikám,majd legközelebb nem fog fájni a fejem és akkor majd többet beszélek én is!Kelly Anyu légyszi írd le nekem az MSN címedet magán üzibe,mert megint elfelejtettem! Koszi!

#253 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:07

Ma szurkolunk ám Omar!!!

#254 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 11:14

[quote name='omar' date='2006.01.29, 23:25']Chestnut! Nagyon köszi a képeket,de majd csinálunk Omirol úgy is,hogy nincs össze szakadva! Aztán majd mindenki csorgathatja a nyálát :gm: ,Hogy NEKEM milyen DÖNÖLÜ lovam van :yeah: Omar!Én már csorgatom is,mert nagyon teccik a pacid,olyan kis egybe kompakt ló.... :D Én a hétvégén nem tudtam ló közelbe jutni,lemondtam a loviba látogatást a tanulás kedvéért.Már tudom,hogy rosszul tettem,mert így semmi nem akart összejönni.A hétvégén viszont csak a lovakkal leszek,ez már tutti,és lelovagolom az öreg csõdimet is,aki egész télen pihin volt,és csak karámozott.... :yeah: És hatalmas terepeket fogok menni,deh jó a vizsgaidõszak vége.Igaz elõbb szerdán lekellene vizsgáznom,de ha nem megy a hétvége akkor se marad el. :kir:

#255 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 13:55

:D Nemsokára majd megversenyezttetjük az arabokat......

#256 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 19:06

Mikor? Hol? Hogyan? :gm: Itten vannak a mai képek, nemnagyon van közöttük olyan, mit jónak mondanék, de tessék megnézni, és ha valamelyiket úgy itélitek, küldöm normál méretben Vilmboynak. Ha nem találtok 1 olyat se, azt nem csodálom, de nem adom fel, lesz ez még ígyse! ;) GusztiDollárGusztiGuszti na ez tetszik ApacsNyulánkKözösAndi és GusztiAndi és GusztiApacsNyulánk

#257 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:28

Guszti képei tök jók lettek! szerintem mehet mind Vilmának. Nyúlánkról is jó az a két kép, azokat is küldheted, az Apacsról majd csinálunk másikat, amin tisztább. Elküldheted Neki Omár és Atis képeit is. + Cherryrõl is kellene küldened neki, ha van jó képed. KöszkeSzarkavár mi a véleményed arról amit írtam, javítsd ám ki ha valami nem tetszik! Légyszi beszélj Vilmával, hogy azok a képek azért mennek hogy a honlapra tegye, a szöveget majd megdumcsizzuk!

Edited by Kelly anyu, 2006 január 30. - 20:32.

#258 Szarkavár

Szarkavár

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:36

Szerintem a 2. Andi+Guszti is aranyos és az Apacsosok is. A Gusztiról készült képek is jók mind. Én ezekre szavazok, aztán majd meglátjuk a következõket... :) Omar, nekem is elküldöd az MSN címedet?Akkor 6.-a után lesz :kv: ? Mikor? Leon, rád is számíthatunk?Abba a versenybe azért a Tirasznak is lenne beleszólása... :dev: Fõleg, ha a lábai is a régiek lennének :hupp:

Edited by Szarkavár, 2006 január 30. - 20:40.

#259 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:43

Szerintem a 2. Andi+Guszti is aranyos és az Apacsosok is. A Gusztiról készült képek is jók mind. Én ezekre szavazok, aztán majd meglátjuk a következõket...  :) Omar, nekem is elküldöd az MSN címedet?Akkor 6.-a után lesz :kv: ? Mikor? Leon, rád is számíthatunk?Abba a versenybe azért a Tirasznak is lenne beleszólása... :dev:  Fõleg, ha a lábai is a régiek lennének :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Az Andis képeket is beleértettem. Aranyos az Apacs, de lesznek róla jobb képek is!(asszem!)

#260 Szarkavár

Szarkavár

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:50

Bocsi, elkerültük egymást. OK, próbálkozzunk még a pónival :) És persze, küldjünk az Omiról, Atisról és Cherryrõl is.

#261 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 21:03

Rendben van, akkor mennek a képek! :yeah: Aztán majd még próbálkozunk (sztem Nyulánkról is lesz majd még jó), elõbb-utóbb csak lesz normális is. Mostmár, h van saját gépünk, így tudom vinni! ;)

#262 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 21:05

Akkor 6.-a után lesz :kv: ? Mikor? Leon, rád is számíthatunk?Abba a versenybe azért a Tirasznak is lenne beleszólása... :dev:  Fõleg, ha a lábai is a régiek lennének :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Na, kapucsínó???? Csütörtök? Na? 6 után? Kijön?

#263 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 21:16

Szia Leon! Nagyon szépen köszönjük a dícséretet, ha tudsz igazán el jöhetnél egy ilyen kis frankó tarsasággal :kv: ! Szóval ha tudsz gyere jó?! :D Chestnut nekem meg felel a csütörtök,ugyhogy :kv: ra fel!!!Volt ma a doki Ominál,úgy néz ki,hogy minden ok,de majd még ki derül! :kir: Annyira örülök :rolleyes: ,bár még nem akarom el szolni!! :(

#264 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 22:38

Omár küldtem magánüzit. Megkaptad?

#265 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 23:06

Sziasztok!Jók a képek, de sokkal jobbak lennének zöld környezetben...nincs tavaszi-nyári-õszi kép a paccokról?Honlapon nagyon tud mutatni a szín...Részemrõl ok a :kocc: , de én 6.-a után leszek itthon, reggel lelépek...Ha mentek, jó bulizást, majd meséltek!

#266 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 11:11

Akkor mondjuk csütörtök febr. 9-e?Egy kapucsínó??? :kv:

#267 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 11:16

Részemrõl jow! ;) (helló Chyki :gm: )De akkor a holnapután elhalasztva????

#268 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 15:41

Nem tudom ki ér rá, a jöv hét ahogy olvasgattam mindenkinek jó.

#269 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 20:11

Mai adag: Kelly és anyujaAnyu és Kelly-jeKellyPónipóni6 kábú póni :)Nyulánk portréNyulánkNyulánkNyulánkVan még Nyulánk, de az nekem nagyon nem tetszik.

#270 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 20:16

Jók a képek.7végén viszem ki én is a gépet akkor majd lövészkedünk együtt.Edzésrõl nem csinálsz?

#271 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 20:18

Dehogynem, csak legyenmár sokáig világos! Na meg leygen már másik kártya a gépbe. Amúgy ne haragudj, h mindig csak épp futólag találkozunk kint, a jövõ hét már más lesz, mert akkor én is úgy érek ki, mint ti ;) . Jó ment a mai munka Atissal?

#272 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 20:24

Mennyire borzasztóan hülyén nézek ki ebben a sapiban! :eek: -de legalább meleg.( Nyulánkról ténleg nem túl jó az az uccsó kép, de a többi jó)

#273 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 21:16

okáj, majd még alkotok ;) az a sapi meg állat :dev: :yeah:

#274 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 21:29

Na, Rinaldó! Ahoj! (most lebuktál.... :dev: )

Edited by chestnut, 2006 február 1. - 21:31.

#275 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 2. - 9:27

Sziasztok!Már rég voltam itt. A képek nagyon jól sikerültek, ügyes vagy chestnut. Chyki nagyon aranyos a pac, irigykedem (nagyon)! Nekem Nyulánk mérete a megfelelõ(szerintem), de a szépséget el kell ismerni :guny: Kelly Anyú a sapis képek tutik, és ha még meleg is :dev: Akkor mikor lesz :kv: , mert nem szeretnék lemaradni róla. Omi, kesztyû! Na légyszi - légyszi - légysziiii? ui: az összes pac szép, nehogy valaki megsértõdjön :kir:

#276 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 2. - 12:04

És lovon mikor látlak? :gm: Mégha Nyúlánk méretûn is.Akkor a cappucino mikor is?

#277 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 2. - 22:32

Hali mindenkinek! Hát én is elég rég voltam már,de itt vagyok :D !Cucc sajna el kell hogy szomorítsalak,de még mindig rajta vagyok és ha törik ha szakad,de szerzek neked :rolleyes: Jóóóó??Érdeklõdnék,MIKOR :kv: ,mert le vagyok megint maradva.Kelly Anyu szerintem tök baró a sapid :yeah: ,mintha nekem is olyasmi lenne :D A maival kapcsolatba,csak annyi,hogy bocsi,de tényleg nem látalak titeket,hogy olyan sokan jöttök befele.Ha jól meggondolom egyáltalán nem láttalak titeket,mert épp nem éget a villany :rolleyes: Chestnut,Cyki:ha meg kérlek titeket Omirol is csinálunk jobb képeket? ;) Elõre is koszi

#278 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 3. - 9:03

Omar! Sztem ha kitavaszodik, és normális háttér lesz, mondjuk nem szürke, akkor biztos tudunk jobb képeket is készíteni Omiról. Na meg persze addig majd jól összeszedi magát! ;) Sõt, akkot majd a többi lovardás paciról is gyártunk jó képeket. Tudjátok, ha 100ból csak 1 lesz jó, annak is örülünk :dev: Szarka! Felteszed majd vmikor a képeidet? És nem gondoltad meg magad véletlenül a másoddiplomával kapcsolatban :rolleyes: :) ?

#279 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 3. - 9:54

Na cappucino jöv hét csüt. 6 órakor a szokásos helyen?Persze 7végén viszem ki én is a gépemet, és csinálunk Omiról és Atisról is beállított képeket, + szeretnék a lovardáról, istállóról, ottani lókról is.

#280 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 3. - 14:26

Akkor 6.-a után lesz :kv: ? Mikor? Leon, rád is számíthatunk?Sziasztok!Köszi a meghívást a nagy :kv: -ra!A csütörtök részemrõl is teljesen megfelel,de valami támpontot kérek,hova menjek,mikor,és kiket is keressek :D .Nem ám odaülök valami nagyon ismeretlenekhez,aztán még a végén velük is jól érzem magam,csak furcsállom,hogy szó saem esik a pacikról... :gm: Szóval részemrõl rendben. :yeah: