Zalaiak
Közzétéve 2007 április 24. - 8:25

Közzétéve 2007 április 24. - 17:34
azért kérdeztem hogy milyen lovardák vannak ezekene a helyeken mert azt hittem valaki tud valami újat, de látom semmi nem változott, sajnos! és ki az ismerõsöd Bagodba? mióta versenyezik ott? a Ságodi lovardába vittek át egy lovat a bagodiból és alig 1hónap elteltével nem találtam a lovat az istállóba, legalább 4szer végigjártam amikor egyszer csak a ló felém fordította a fejét és akkor majdnem lehidaltam a látványtól. ezt úgy kell elképzelni mintha egy jó erõs sodrott lóból pár hét alatt csinálnánk egy jó kis magyar hátaslovat!!
de fél év után is elõ lehetett belõle hozni a Bagodba tanított iskolalovaglást.
A Varga Rolandot ismerem onnét.
Mikor volt ez a lovas incidens? Tervezem kinézni Ságodba, de nem tudom mi van ott,meg hogy hogy állnak a dolgok. Gondolom szarul. Ezek szerint. Pá!
Közzétéve 2007 április 24. - 18:04

Edited by Mackó, 2007 április 24. - 18:05.
Közzétéve 2007 április 26. - 19:58
szépen fogalmaztál!!
eladtak úgy tudom egypár lovat, szóval a Roland már Bagodba dolgozik. hát én nyáron voltam ott és elég érdekes dolgok vannak, de a színvonal nagyon jó, meg a lovak is jól néznek ki, de ha nem mozogsz a köreikbe sajnos eléggé "lenéznek" rád! én legalábbis ezt tapasztaltam! Gondolom Te is ismered az áthozott lovat Ságodba, a neve Baba.
Hol adtak el lovat? Ságodban?
Azt nem tudom hogy ott dolgozik-e de ott lovagolt, meg az õ szineiben versenyzett. Ezt a lenézés dolgot én is hallottam már. Komolyan Szõcén lovagolsz? Az tök jó!
Babát én is ismertem. Nagyon sokat lovagoltam rajta.

Közzétéve 2007 április 26. - 20:10
úgy tudom, hogy adtak el, mert szerintem Te is ismered azt a ságodi srácot akinek szintén vannak lovai, ha jól tudom õ is vett onnét! meg anno a Zafír csikóját meg azt a másik sárga vele egyidõs csikót vette meg, nem emlékszem a nevére, nyereghelyen sütött volt... ez a fránya memória!Hol adtak el lovat? Ságodban?
Azt nem tudom hogy ott dolgozik-e de ott lovagolt, meg az õ szineiben versenyzett. Ezt a lenézés dolgot én is hallottam már. Komolyan Szõcén lovagolsz? Az tök jó!
Babát én is ismertem. Nagyon sokat lovagoltam rajta.Régi szép emlékek. Most már tuti kinézek a telepre holnap ha arra járok. Pá!

Igen Szõcén lovagolok de csak nagy ritkán mert most "szakdolgozok"!! és így nem jutok olyan sokszor, sõt a botfai megnyitón voltam utoljára :(
Közzétéve 2007 április 26. - 20:38
úgy tudom, hogy adtak el, mert szerintem Te is ismered azt a ságodi srácot akinek szintén vannak lovai, ha jól tudom õ is vett onnét! meg anno a Zafír csikóját meg azt a másik sárga vele egyidõs csikót vette meg, nem emlékszem a nevére, nyereghelyen sütött volt... ez a fránya memória!
![]()
Igen Szõcén lovagolok de csak nagy ritkán mert most "szakdolgozok"!! és így nem jutok olyan sokszor, sõt a botfai megnyitón voltam utoljára :(
Igen anno még akkor ott voltam amikor azokat adták el. Azt hittem azota is. Ja! a Gyergyák Gábornak adtál el a csikokat.
Valamikor én is tervezek kimenni Szõcére ha lesz egy kis idõm.
Közzétéve 2007 április 26. - 20:40
akkor összebeszélhetnénk a kimenetelrõl! ha nem gond!Igen anno még akkor ott voltam amikor azokat adták el. Azt hittem azota is. Ja! a Gyergyák Gábornak adtál el a csikokat.
Valamikor én is tervezek kimenni Szõcére ha lesz egy kis idõm.

azota is adtak el, kb 2-3 hónapja!
Edited by Mackó, 2007 április 26. - 20:41.
Közzétéve 2007 április 26. - 20:42
aha és kit adtak el nem tudod?akkor összebeszélhetnénk a kimenetelrõl! ha nem gond!
jövõ hét szerdán adom le a szakdogát, és utána olyan szabad vagyok mint a kismadár!! :yeah:
Ok megbszéljük.

Közzétéve 2007 április 26. - 20:49
hát nem tudom sajna! annyira nem is ismertem a lovakat, ha jól tudom csikók voltak fõleg!akkor összebeszélhetnénk a kimenetelrõl! ha nem gond!
jövõ hét szerdán adom le a szakdogát, és utána olyan szabad vagyok mint a kismadár!! :yeah:
ja és visszatérve a Roli Bagodba dolgozik, mert valami gond volt a munkával a telepen és vitte a lovát is Bagodba.
Közzétéve 2007 április 29. - 21:17

Közzétéve 2007 május 3. - 20:58

Közzétéve 2007 május 3. - 21:08
én itt vagyok!!tényleg sehol senki! HAHÓ! Zalaiak!

Közzétéve 2007 május 3. - 21:34
Közzétéve 2007 május 4. - 7:26
Csajszika13!
Ugye Te jársz kutyasuliba? húú, ez nem ide tartozik!!
pár kérdés! hogy lehet kutyával kijutni, úgy értem mi kell ahhoz hogy mehessen a kutya, oltás vagy ilyesmi. És csak akkor lehet menni ha tanítani vagy tanulni akarok, mert gondolkodtam rajta, hogy nem ártana Lédámat egy kis közösségi életbe vinni. egyébként semmi probléma más kutyákkal szembe! ilyenkor mi van, ha csak ennyit akarok?
Ez is zalához tartozik,mert itt van.

Nem kell hozzá más mint hogy az oltásai meglegyenek. Meglehet beszélni természetesen azt is hogy te csak azért akarsz lejönni,hogy kicsit közösségben legyen. Van is most ilyen kutya. És akkor te csak ott jétszol vele mellettünk, meg járkálsz hogy szokja! Le lehet jönni bármikor megnézni egy edzést. Agility-t vagy fegyelmezõt, vagy ovit, stb.
Edited by csajszika13, 2007 május 4. - 7:27.
Közzétéve 2007 május 4. - 9:14
Köszi! ez jó! mert a ktyám már elég idős, meg nem is a legjobb "formájába" van! volt neki egy kis társa otthon, de elpusztult és eléggé magába van most! egyébként semmi probléma nincs másik kutyákkal, meg állatokkal (csak a tyukokkal!!Ez is zalához tartozik,mert itt van.
Nem kell hozzá más mint hogy az oltásai meglegyenek. Meglehet beszélni természetesen azt is hogy te csak azért akarsz lejönni,hogy kicsit közösségben legyen. Van is most ilyen kutya. És akkor te csak ott jétszol vele mellettünk, meg járkálsz hogy szokja! Le lehet jönni bármikor megnézni egy edzést. Agility-t vagy fegyelmezőt, vagy ovit, stb.

Edited by Mackó, 2007 május 4. - 9:23.
Guest_Ford_*
Közzétéve 2007 május 5. - 18:50
Közzétéve 2007 május 6. - 21:33
Sziasztok!Én is voltam ám Botfán a megnyitón.Sõt a lovamat is levittem.És frízeket is akartam,vagyis a Tamás mondta,de mondom az mégis csak western...A Roland már rég Bagodba dolgozik.Van még ott Bujtor Roland is.Dolgozott Rádin és nálunk is.
Jól van na. Mi levagyunk maradva Roland ügyben. Tulajdonképpen én mindenben mostanában. Mindent utolag tudok meg. Föleg lovas berkekben.

Közzétéve 2007 május 7. - 9:58
Bi-bi! én nem voltam lemaradva!! :yeah:Jól van na. Mi levagyunk maradva Roland ügyben. Tulajdonképpen én mindenben mostanában. Mindent utolag tudok meg. Föleg lovas berkekben.
milyen lóval voltál kint?
csajszika a kutyasulira még nem válaszoltál?? :(
Közzétéve 2007 május 7. - 14:56
Köszi! ez jó! mert a ktyám már elég idõs, meg nem is a legjobb "formájába" van! volt neki egy kis társa otthon, de elpusztult és eléggé magába van most! egyébként semmi probléma nincs másik kutyákkal, meg állatokkal (csak a tyukokkal!!
), bárkivel szívesen haverkodik, pont ezért gondoltam, hogy jó lenne elvinni! és az oltásokból mi kell neki? azt még nem is kérdeztem, hogy Te hova jársz ilyen suliba? vagy zegen milyen van ahova lehetne?
Bocsi! Nem vettem észre a válaszod.
Oltás közül igazából ami fontos az a veszettség elleni, és ajánlott a kombinált.
Én zalaegerszegre járok a Göcsej kutya klub ba. És az õ színeiben is versenyzek. Amugy nagyon jo hely. Szerintem a kutyasulik közül az egyik legjobb a környéken.
Közzétéve 2007 május 9. - 11:49
Köszi! akkor megpróbálok lépni valamit, az oltás rendben van, az nem gond!Bocsi! Nem vettem észre a válaszod.
Oltás közül igazából ami fontos az a veszettség elleni, és ajánlott a kombinált.
Én zalaegerszegre járok a Göcsej kutya klub ba. És az õ színeiben is versenyzek. Amugy nagyon jo hely. Szerintem a kutyasulik közül az egyik legjobb a környéken.

Közzétéve 2007 május 9. - 20:25
Köszi! akkor megpróbálok lépni valamit, az oltás rendben van, az nem gond!
van nekik honlapjuk is? rá kell keresnem majd!
Nézze mindenki a Fõteret jövõ vasárnap az m1-en 08.50-kor!! érdekes dolgok lesznek benne!! :yeah:
www.gocsejkk.hu
Közzétéve 2007 május 10. - 8:20
www.gocsejkk.hu

Közzétéve 2007 május 10. - 16:28
Köszi! Nézd ám a Fõteret, Tamásék is benne lesznek!! :yeah:
Majd még elötte emlékeztess mert elfelejtem.

Közzétéve 2007 május 10. - 16:30
Majd még elötte emlékeztess mert elfelejtem.

Közzétéve 2007 május 10. - 17:02

Közzétéve 2007 május 10. - 18:11
Ha jól tudom Te is ott voltál a 7 kiló minuszoddal:) Mackó a nádszál király kisasszony
Köszi! Nézd ám a Fõteret, Tamásék is benne lesznek!! :yeah:

Közzétéve 2007 május 10. - 18:14
nem kell ám mindennel dicsekedni!!! lehetek szerény is!!Ha jól tudom Te is ott voltál a 7 kiló minuszoddal:) Mackó a nádszál király kisasszony

a hét kilóval meg küzdök!!

Közzétéve 2007 május 10. - 18:52
Közzétéve 2007 május 10. - 21:02
Rájöttem ám közbe!! csak kicsit sokan voltunk!!Cody!
Te ki vagy?? :confused:

Közzétéve 2007 május 11. - 9:00

Közzétéve 2007 május 21. - 8:05

Közzétéve 2007 május 24. - 15:34
Szerintem is nagyon jól sikerült!
Néztem a fõteret. :yeah: Tök jó volt.

Közzétéve 2007 június 1. - 21:31
Közzétéve 2007 június 2. - 7:42
:yeah: Megyek!Holnap a Zalaegerszegi állatbarát napon tartanak 2 lovasbemutatót a Tamásék, ha valakit érdekelne. Mi is ott leszünk.
Zalaegerszegi Vizslaparkban.

Közzétéve 2007 június 10. - 18:29
Közzétéve 2007 június 18. - 18:29

Guest_Zebrabara_*
Közzétéve 2007 június 19. - 10:34
Úgy néz ki, hogy nyár végén végre-valahára visszaköltözünk a szeretett Zalába.

Legalábbis Maláj lovam mindenképpen, elõször Novára, aztán a végleges helyre, Zalalövõre. Én meg megyek utána amint tudok.
Ki merre jár? Kivel tudok majd együtt lovazni? Csajszika, te pl. teljesen jól megközelíthetõ vagy Nováról, ha veled együtt a lovad is Pákán van.

Közzétéve 2007 június 19. - 11:14

Guest_Zebrabara_*
Közzétéve 2007 június 19. - 11:48
Látom, nem lehet a szép Zalával szakítani!
![]()
Ugyanott lesz a lovad Z.lövõn, mint elõször?
Nem-nem, saját félhektáros kertben, saját pajtában!!!!!

Elõször szolgálati kecskét kap majd, aztán ha nyakunkba szakad az a bizonyos bank, akkor kap egy kancát is. Sárgát. Mert az én uramnak csak a sárga ló kell, fene a gusztusát. Én tuti nem azt vennék...
Közzétéve 2007 június 19. - 12:06