Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csongrád megye

• Please log in to reply
445 válasz a témához

#241 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 6:57

Nacsa Károly Móricz Zs.39sz. 06 63 363 775Meráno Metropolisz a mén tudomásom szerint de ez 2 éves info van 3 db szép csikóm tõle!

#242 Roxy17

Roxy17

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 20:08

Nagyon szépen köszönöm az infprmációt Soma!

#243 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 19:02

Panda, Gitta, no de melyik a harmadik? :rolleyes: Tekla??? :ang:

#244 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 19:49

Csókolom igen, a Csipire még sem lehet mondanicskm No és hol volt elveszve eddig s megbékül esetleg péntekig?

#245 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 19:51

Talán nem kéne cikizni... :)

#246 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 19:54

cskm az ifjab vagyok ha gondolod gyerünk át magánba.

#247 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 19:55

A péntek meg még érdekes lesz.Azért megoldom (remélem) :ang: Nem is voltam elveszve! Amúgy Szegeden. :D

#248 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 20:04

itt van még vagy nem tudja ki vagyok,? : :)

#249 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 20:09

Azt hiszem tudom, csak most nem sikeredik magánt írni. :mad:

#250 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 24. - 21:08

Valaki Algyõ?? Ági látom te is neveztél. Tök jóóó! :D Én is megyek, igaz nem Dávidkával, hanem egy telivér kancával, de ott leszek, talizunk. :ang:szerk.ok: elírás (ki gondolta volna :rolleyes: )

Edited by Dodó, 2006 augusztus 24. - 21:09.

#251 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 29. - 13:00

És Makóra jön majd vki? Mi szerintem megyunk! Dodó te jössz? Dávid hogy van? vele idén már nem jössz versenyre?Remélem az is ilyen jo lesz mint az algyöi, b1be monduk még van mit ugyesedni, csak nem kéne h berakjam az ugrás alá, mert akkor ver. de szerencsére csak akkor:)

#252 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 29. - 20:05

Igenigen, Makóra is megyünk valószínûleg. Bár oda is a Sunnyval csak, mert Dávid most gyógyulgat. Eléggé fájt most a jobb hátulja, sántíott, szurit kapott, stb, majd reméljük mostmár javulgat. Csütörtökön lehet már mozgatni is. Nem tudom vele mostmár hogy lesz a versenyzés, kiöregedett szegénykém, sztem nyugdíj lesz a vége.. Egy-két szerencsétlen ugrás és már rándulás a vége.. :(Láttam a pályátokat ám, mindkettõt, fejlõdik Csini, jobbakat ugrik, mint tavaly ugrott. :) De tuti lesz ez még jobb is. ;)

#253 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 29. - 19:30

Halihó! Most szeretnék gratulálni s jó kívánságaimat kifejezni 30 nappal ezelõtti bátor cselekedettedre. Ez azért egy jubileum számodra elismerés a Csm-i régió tagjai számára velem együtt pedig minõsítés.Máskülönben hogy vagy mi újság körülötted (én még mindig.......)

#254 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 17:38

Sziasztok! (már, ha egyáltalán betéved ide valaki)Azt szeretném kérdezni, hogy jár, vagy járt-e valaki Szõregre a Bárdos Lovasiskolába lovagolni?

#255 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 19:55

Én még nem, de érdekelne mi lehet ott. Menjünk el egyszer oda, már régen foglalkoztat a gondolat meg kellene tanulnom lovagolni úgy messzirõl nezve olyan izgisnek tûnik biztos jó buli lehet.Csak hát bátorság kellene Pacika igérd meg elviszel oda légyszi! :)

#256 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 9:03

Miért pont Bárdoshoz szeretnél járni? Érdekelnének a mellette szóló érvek.

#257 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 17:58

Nem az, hogy szeretnék oda járni, csak az egyetemen a lovaglást vettem fel tesikurzusnak és csak érdeklõdök, hátha jár oda valaki lovazni.SOMA! Tényleg el szeretnél jönni velem? Részemrõl OK. Bár az igazi kérdésedre a fenti mondat válaszol. A többit majd magánban.

#258 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 20:45

Mellé lõttél :ténnyleg!Már egyszer én is lehetnék "jó idõben,jó helyen"ahol velem is foglalkozik Pl:egy lovas oktató s legalább egy "botcsinálta kicsihuszárt" ki tudna hozni belölem. Nálunk is kell a tesikurzus mert nem kapom meg afélévet.Mehetnék még úszni is igaz nem a boldogságban de a víztõl meg félek,így ha nem viszel el magaddal marad a roller .Azt ugyebár nem kell tekerni ;) Sajna mennyire nem értik egymást az emberek miért kell mindjárt azt hinni hogy csak számonkérés van a világon, mert Pl: az én világom azt hiszem ismeri az adni-másnak s vele örömöt szerezni -.-intézményét is .A magánban ne az elsõ gondolatodat mond el mert nem igaz. A harmadikra jobban kíváncsi lennék.Éreztem hogy nem akarod hogy én is ...na mindegy.De azért szólj ha egyszer meg nézhetem hogyan lovagolsz. :hupp: na eltoljam a ...........

#259 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 21:32

Szia SOMA!Majd egyszer, ha jó lesz az idõ elmehetünk együtt is lovagolni, mert úgy tudom te elég jól lovagolsz és én is szívesen megnézném, valami jó helyen, hogy lovagolsz! Akár Szõregen, akár a cickazugi kicsi pár hektáros lovardában. :D

#260 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 7:51

Ja igen, az egyetmisták oda járnak. Aki már tud lovagolni és így potyára ellovagolgatna, az tegye, akár ott.Aki nulláról akar kezdeni és lovagolni tanulni szertne, nem csak autodidakta módon a nyeregben szutyakolni, az keressen egy olyan lovardát, ahol jó oktató is van.

#261 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 14:34

Mos mé mondod?Nem tök jó hely? :D

#262 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 1:34

Hát most már nagyon kíváncsivá tettek.Hgy is van bõvebben az a" szutyakolás" meg a nem jó oktatás. Légyszi... ha lehetne! Pacika! Rosszak az információid a lovaglásomat illetõleg, meg hol is van az a Cicka valami? Térképen van az egyáltalán valahol? Ugye tudttam, csak le akarsz rázni a nyakadból. Tudom én, égõ egy kezdõ pancser akinek még ráadásul a ritmusérzékével is gondok vannak. :hupp: Tudom én hogy nyûg de ígérem nem leszek a terhedre. Na csak egyszer ......má a piros...

#263 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 7:44

FJR :kir: Komolyra fordítva:Amikor én utoljára ott jártam (április) nem volt oktató és oktatás, de lehet, hogy azóta valami bazi nagy csoda történt.Oktató az, aki kellõ tudással felvértezve elmagyarázza a hogyant és miértet, látja a hibáidat és segít azokat kijavítani és nem gyomorgörccsel hanem boldogan mész lovagolni, pedig sokat követel, de te megbízol benne, mert amit mond, megállja a helyét, ha úgy csinálod, ahogy mondja akkor tényleg sikerül és ettõl mindenki boldog, még a ló is.Bárdosnál 1,5 évig szutyakoltam, sokszor hiába írtam be elõre magamat, mégsem volt ló stb. fél éve máshová járok, ahol szinte a nulláról kezdtük újra, érdekes módon folyamatosan fejlõdõm, pedig a nagy suttogó megmondta, hogy sosem fogok megtanulni vágtázni. A pénzemért egész órás szakszerû oktatást és korrekt bánásmódot kapok, családias légkörben. Itt még nem láttam senkit, hogy bunkó lett volna lóval vagy lovassal. Szép szóval meg lehet beszélni a tulajjal minden problémát.Menj el Bárdoshoz, próbáld ki, ha tetszik, maradj ott, ha nem, akkor keress másik lovardát.

#264 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 8:10

Pedig õ is Sányi! :D

#265 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 8:34

Pedig õ is Sányi! :D

És hogy tud oktatni, aztaaaaa :hu:

#266 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 11:54

FJR :kir: Menj el Bárdoshoz, próbáld ki, ha tetszik, maradj ott, ha nem, akkor keress másik lovardát.

Jó duma! Téged is alig lehetett onnan eltanácsolni, annyira megfogott a hely szelleme, s az oktató személye, módszere... :D :D :D

Edited by furioso, 2006 október 13. - 11:55.

#267 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 18:42

Látom, ismeritek a lovardát! Én nem szándékozom ott ragadni, de tesikurzusnak nekem tökéletesen megteszi. Inkább lovazom, mint úszok! :D SOMA!Pedig azt hittem, van némi fogalmad a lovakról, de akkor ez is csak pletyka volt. Bocsi! Amúgy nem szokott kifogásom lenni a kezdõkkel, itt vagyok pl. én is!A Cicka izé meg nem tudom rajta van-e a térképen. :rolleyes:

#268 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 10:59

Jó duma! Téged is alig lehetett onnan eltanácsolni, annyira megfogott a hely szelleme, s az oktató személye, módszere... :D :D :D

Tõled nem tudtam elszakadni szerelmem :o

#269 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 17. - 5:58

Óóóóóóóóóóóó! S ezt most kell megtudnom, s ilyen formában, s ennyi ember elõtt??????? :D

#270 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 17. - 6:55

Óóóóóóóóóóóó! S ezt most kell megtudnom, s ilyen formában, s ennyi ember elõtt??????? :D

Eddig is tudtad, hogy mennyire csippantalak :)

#271 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 20. - 13:49

Elszeretném nektek mondani a mai napon ért kellemes csalódásomat , mely Hódmezõvásárhelyen ért .Most voltam a Dél-Alföldi Lovasudvar istállóiban és meglepve tapasztaltam , hogy két fed ménjük is van .Az egyik egy csodaszép Fjord póni a másik egy furiosó mén a Szezám .Nagyon feltörtek mert már építik a fedelest azt mondták , hogy november végén már lovagolni lehet benne .Én kb 1 éve nem voltam ott és meglepõ változások vannak , rendezett környezet nagy tisztaság , kedvesek a vendéggel , az elõzõ oktató ( nem jut eszembe a neve valamilyen Zsolt) idejében nem volt így azért nem is jártam hozzájuk .Az Aranyági ménesrõl meg azt a hírt hallottam , hogy a terápiás lovagoltatáson kívül nem engednek be lovasokat a fedelesekbe .Jajj azt felejtettem még el , hogy a Dél-Alföldinél is lehet terápiás lovagoltatásra járni , van hozzá megfelelõ végzettségû oktatójuk .

Edited by gabóca, 2006 október 20. - 13:51.

#272 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 13:26

Hódmezõvásárhely környékén, vajon hány lovas hely van, ahonn eladhatnak lovat?Hegyes (Lucas) a környékrõl került Üllõre pár éve, valaki ismeri talán?

#273 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 17:50

SZIA! Üdvözölek halodó topikunk unalom-teli hétköznapjainkban. Ha megírod a paci azonosító számát (mind két oldalon) néhány nap alatt a Csm-i Lótenyésztési Felügyelõség segítségével nyomára akadok a számodra szükséges infónak. Ja és sok puszi, Wapi (biztos nem jól irtam) gazdája meg el ne keseredjen nem a lóba bújt az Ördög, meg azt a Mindszenti érzés sem tiszta.Magánba ha lehetne pusz ja ás sok

#274 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 13:12

Hódmezõvásárhely környékén, vajon hány lovas hely van, ahonn eladhatnak lovat?

Ahonnan? Sok. Meglehetõsen nagy lótenyésztési hagyományokkal és kedvvel bíró környék.

SZIA!...a Csm-i Lótenyésztési Felügyelõség segítségével...

Ne kábíts, SOMA! Ilyen felügyelõség nincs, csak mezõhegyesi kirendeltség, amely Békés és Csongrád megye felügyeletét látja el (egy személyben a kirendeltségvezetõ).

#275 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 15:08

Ha el nem felejtem, megnézem a sütését, Adri üllõi lovas társunk szíve csücske a ló, gondoltam megörvendeztetem némi infóval :D

#276 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 0:16

Ahonnan? Sok. Meglehetõsen nagy lótenyésztési hagyományokkal és kedvvel bíró környék. Ne kábíts, SOMA! Ilyen felügyelõség nincs, csak mezõhegyesi kirendeltség, amely Békés és Csongrád megye felügyeletét látja el (egy személyben a kirendeltségvezetõ).

Ahonnan? Sok. Meglehetõsen nagy lótenyésztési hagyományokkal és kedvvel bíró környék. Ne kábíts, SOMA! Ilyen felügyelõség nincs, csak mezõhegyesi kirendeltség, amely Békés és Csongrád megye felügyeletét látja el (egy személyben a kirendeltségvezetõ).

Bocs a pontatlanságért de a segítõ szándék attól még meg van .Éva ilyet kért s gondolatom szerint nem általános (......) információt.S hidd el Faluhelyi Tibit régebben és elég jól ismerem,Boros Feri jó indulata sem kétséges számomra még ha elõléptettem is.Még egyszer bocs.

#277 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 16:33

Bocs a pontatlanságért de a segítõ szándék attól még meg van .Éva ilyet kért s gondolatom szerint nem általános (......) információt.S hidd el Faluhelyi Tibit régebben és elég jól ismerem,Boros Feri jó indulata sem kétséges számomra még ha elõléptettem is.Még egyszer bocs.

Csak hogy tudd: Boros Feri már rég nincs a kirendeltségen.

#278 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 19:29

Csak hogy tudd: Boros Feri már rég nincs a kirendeltségen.

Csak hogy tudd:szerettem volna tudni toppon vagy-e?Amúgy meg én még mindig segíteni szeretnék Évának.Harmadszor is bocs de ezt most már utoljára kérem s begombolt zakóval mert ...... na mindegy.Ezért nem megyek a "havas betonra" Vélled mert Te mindenben nagy vagy ebben is.Részemrõlennyi kevés idõmet inkább okosabb dolgok olvasgatására fordítom, rám fér.

Ha el nem felejtem, megnézem a sütését, Adri üllõi lovas társunk szíve csücske a ló, gondoltam megörvendeztetem némi infóval :D

Évi várom a lovacska azonosító számát.

#279 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 7:48

Elfelejtettem megnézni (nem találkoztam a lóval, helyette a "maradékot" pátyolgattuk, írok beszámolót), leginkább az érdekelt volna, hogy aki találkozott vele milyennek látta (lengenek különféle történetek a lóval kapcsolatban, így gondoltam, ha valaki ismeri tudna mesélni ugró karrierjérõl - jövõre indítanák újra).

#280 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 13:15

Csak hogy tudd:szerettem volna tudni toppon vagy-e?

Tudod mit, jóember! Kóstolgasd azt, akinek enni adsz, s ne engem.Csak arra hívtam fel a figyelmed - ha nem vetted volna le - hogy felesleges vakítani a fórumozókat álinformációkkal. A segítséget megadhattad volna úgy is, ha nem akarsz feltûnni jobban informáltnak, bennfentesebbnek, mint amilyen vagy, állattenyésztõ létedre...Részemrõl befejezve, személyed a megfelelõ helyen az értékrendemben. Eddig is ott volt, ahogy a lovaidat elnéztem...

Edited by furioso, 2006 november 7. - 13:16.