Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#241 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 7:53

privátban ment

#242 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 8:20

Megkaptam, köszönöm. :)

#243 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 16:23

Sziasztok!Pénteken(április 6.) túrát szervezünk Kecel- Soltvadkert(Büdös-tó)- Kecel között. Minden érdeklõdõt szívesen látunk, a tereptalaj csoda (nemporolós széles homokutak) a célnál pedig tóbanlovaglás. Sajna fölösleges lovunk nincsen, úgyhogy olyat hozni kéne a jelentkezõnek magával :D

#244 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 30. - 16:28

Halihó valaki! Tessék Bács megyeiek :) feléleszteni kicsit ezt a topicokot! Nálunk sehol nemlesz verseny ilyesmi?

#245 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 1. - 16:27

De :D Póni Klubos az lesz :D Halason ma volt díjugratás...

#246 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 27. - 16:18

Kedves idevalósiak, :D mi a helyzet az ügyességi versenyekkel? Jár valaki? Na nem mindha én járnék :D csak érdeklõdöm...

#247 Katy

Katy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 3. - 17:54

Szia aryka! Nem mintha én járnék ,de itt vannak az ügyességi körverseny idõpontjai hátha érdekel vkit: jún. 16.-Baja Júl. 7.-Kecel Júl. 28.-Baja Aug. 3-Felsõszentiván Szept. 15.-Érsekcsanád Ezen kívül lesznek még szép számmal fogathajtó versenyek is a környékünkön, Bácska Kupa ,Felsõ-Bácska Kupa ,Homokhátság Kupa fordulói. Idõpontokat késõbb írok!

#248 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 18. - 8:21

mér az ciki? én járok, pedig vén róka vagyok:D egyébként vannak ott érdekes emberek, érdekes lovakkal. néha csak nagyokat bámulok, már azért megéri. néha kihívnám az állatvédelmiseket, ha létezik ilyen.

Edited by zulejka, 2007 június 18. - 8:22.

#249 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 18. - 8:28

Dehogy is ciki! Ne viccelj, nálunk az ugrósok akik egyébként dijugrratóznak azik is szoktak kijárni ezekre, cs én a lovammal nemtudok sztem uccso lennék :D tul nagy a szentem nem kimondottan egy arab.

#250 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 9:25

Dehogy is ciki! Ne viccelj, nálunk az ugrósok akik egyébként dijugrratóznak azik is szoktak kijárni ezekre, cs én a lovammal nemtudok sztem uccso lennék :D tul nagy a szentem nem kimondottan egy arab.

hé hé, hol ugrasz? innovánál?

#251 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 9:29

hé hé, hol ugrasz? innovánál?

Pontossan ott illetve :D , az edzőm a Sebők, de a lovaim itthon vannak, szóval ide jár ki néha meg én hozzá be, ha meglesz a rajtengedélyem akkor hozzájuk akarok igazolni :) versenyzőnek. Bár abból csak őszlesz azthiszem :rolleyes:
Ismerősvagy ott?

Edited by aryka, 2007 június 19. - 9:39.

#252 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 12:39

Pontossan ott illetve :D , az edzõm a Sebõk, de a lovaim itthon vannak, szóval ide jár ki néha meg én hozzá be, ha meglesz a rajtengedélyem akkor hozzájuk akarok igazolni :) versenyzõnek. Bár abból csak õszlesz azthiszem :rolleyes:
Ismerõsvagy ott?

úgyahogy:) ismerek pár versenyzõlányt

#253 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 12:45

Értem, akkor gondolom a Timit és a Nauszit meg a Helénát ismered :D

#254 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:23

Értem, akkor gondolom a Timit és a Nauszit meg a Helénát ismered :D

:D igen, mondjuk nem ebben a sorrendben

viszont erõt adsz, hogy az én vénségemben is neki lehet indulni a rajtengedélynek. mondjuk én csak azért csinálnám, hogy legyen.

#255 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:32

:D igen, mondjuk nem ebben a sorrendben

viszont erõt adsz, hogy az én vénségemben is neki lehet indulni a rajtengedélynek. mondjuk én csak azért csinálnám, hogy legyen.

milyen vénségrõl beszélsz ?? :hu: én idõsebb vagyok mint Te :D de ha 30 lennék azsem érdekelne :) a kor nem minden :P ugyhogy hajrá nekünk :yeah:

#256 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:41

:) úgy látszik nemcsak nekem van vizsgaidõszakom, hogy ilyen sok idõm van frissíteni a topikot :D egyébként láttam, hogy 'idõsebb' vagy, mint én, de ismerem az illemet :ang: és kicsi a világ illetve szépek a lovaid :D

Edited by zulejka, 2007 június 19. - 14:43.

#257 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:53

:) úgy látszik nemcsak nekem van vizsgaidõszakom, hogy ilyen sok idõm van frissíteni a topikot :D

egyébként láttam, hogy 'idõsebb' vagy, mint én, de ismerem az illemet :ang:

és kicsi a világ illetve szépek a lovaid :D

Iggen :D bár én dolgozom már, nem járok suliba, :gm:

Valóban nagyon kicsi a világ, de nagyon örülök, hogy azért összetalálkoztunk, és igazán lendithetnénk a topicon gyakrabban ;) gyere rajtengedélyezni velem õsszel :ang:

Apropo lett valami a fedeztetésbõl?

Köszönöm a dicséretet a pacijaim nevében is :yeah:

#258 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 15:50

hát ez egy hosszú történet. sajnos a kancám korán szült, eléggé magas százalékban telivér, és apám a nyüzügeségére és a vérmérsékletére fogja. sajnos a csikó elpusztult. ezek után apa nem akar fedeztetésbe invesztálni, énmeg naplopó egyetemista vagyok péz nélkül. úgyhogy egyelõre hanyagoljuk. volt egy ismerõsünk, aki felajánlotta, hogy ingyen befedezteti, és nem zugcsõdörrel, hanem qh-val, ami annyira nemis áll messze a telivérekkel, igaz nemtudtam volna mit kezdeni a csikóval, mert nem épp a qh típusú lovak az ideáljaim. végülis nem lett vemhes, de pár tenyérnyi bõrrel kevesebb maradt a lovam fenekén. :mad: ugyanis a kedves uriemer kivágta a csõdörhöz, ahol már 3 sárló kanca harcolt a hím egyedért, és õ értük. fúúúúúúúúúúúú baszics, marha mérges voltam. a pasi otthon se volt, kib*szta a lovamat ménesbe, aztán csináljanak amit akarnak. ezután a trauma után, nem hiszem, hogy kivánná a legény társaságot, mire talán igen, addigra lesz õsz, és kései csikót meg nem szeretnék. mindegy. majd egyszer lesz valami. lehet, hogy nem is fedeztetem, mert minek. sima félvér, apai oldalról paks hadfi 4 anyairól meg import szerb telivér. elég erõsen kiüt benne a telivérség. legalább 3 generációt kéne belõle tudatosan tenyészteni, hogy elmenjen a telivér agya. az meg 11 év körül, addigra meg...hát... mindegyis. egyelõre tanulni kéne mocskosul, mert holnak megvágnak stat kettõn és nem a fedeztetésen fog panaszolni a fejem :rolleyes: rajtengedély....muhaha....ahhoz vennem kéne egy normális lovat, meg edzeni, nemcsak lötyögni. jártam díjlovagolni egy osztrák muksóhoz, de lassan elmaradoztam, mostmeg már nincs pofám visszamenni. pedig jó lenne, mert asszem a térségben nincs olyan sok proffesional díjlovas.

Edited by zulejka, 2007 június 19. - 15:55.

#259 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 7:29

Sziia! Szegénykém, pedig biztos nagyon vártátok már a csikót :( szerintem nem lehet arra fogni, hogy telivérezett vagy nyüzüge. Sajnos valamiért ígylett de nem hiszem, hogy amiatt. Sok helyen van még ez, hogy a ménesbe rakják, ki a kancát, és igen főleg a westernes lovanál, hallottam én is már, róla, báár közelsem vagyok a híve, igaz max a természetes körülmények adottak valamilyen szinten, de mondjuk persze egy nem ménesi kancát csak ugy berakni háát az tényleg nem volt kimondottan jó dolog. Szóval akkor max marad jövöre ha akarsz, gondolom... :) Viszont ha ugylesz akor mindenképpen ugy válasz mént, hogy vedd számításba a kancád, származását lásd terivérezetségét, és aszerint keress mént, hogy a csikó mást próbáljon hozni :D jajj én nagyon szeretem az ilyeneket nézegetni, szivessen segítek is :D ha gondolod. Szóval ma vizsgázol egy nagy kalappal kívánok szerencsééét!!! :yeah: Díjlovaglás vonz?? mmmm nemrosz, szerintem azért közelsem kellene lemondani róla, ha érzel magadban inditatást, rajta tessék csinálni! A rendes lóról meg anniy a véleményem :D hogy láttam én már dijlovaglásban kezdőszinten arabot, angoltelivért, gidránt, kisbérit, nóniuszt, furit, szóval, kezdetnek, nemkell milliós lovat venni... :rolleyes: :ang:

Edited by aryka, 2007 június 20. - 7:31.

#260 Pajkoska

Pajkoska

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 8. - 11:52

Kedves Zulejka! Nem a reklám kedvéért, de ismerek egy bácsit, aki már régóta õrizget egy kincset, Madocsa Markáns néven futó fedezõmént. Ugyan nem ingyé fedez, de én is vele fedeztettem túlzottan élénk kancámat. Láttam tõle csikókat, ültem a hátán, és rendkívül kiegyensúlyozott, jófejû mén, kiváló testalkattal, jó csontozattal, szép izmos. És ami a legfontosabb, nagyon jól örökíti ezeket a tulajdonságait. Egyébként el nem tudom képzelni, hogy azért mert telivérezett, meg vékony testalkat, miért kellene életképtelen csikót világra hozni. A telivér nem egy szívós jószág? Ui: A lovam nagymamáját is Zulejkának hívják/hívták. :yeah: :dev:

#261 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 8. - 21:38

tegnap megkaptam Aritól, hogy nem válaszolok :D ja, és örülök, hogy találkoztunk, habár nem voltam túl kommunikatív :rolleyes: viszont összeszedtem egy erõs leégést, meg egy kvázi-napszúrást :o nem szeretnék most épp fedeztetni, bár mirza sírva könyörög. pontosabban ma nem tudtam vele semmit csinálni, mert úgy sárlik, hogy a saroksegítséget is közeledésnek vette, így lassított és tátogott. úgy tátog, mintha nagyon 'tuskó' lenne és rágózna:) A zulejka név pedig nekem nagyon-nagyon tetszik. Egy ideig azt hittem, hogy orosz(oroszul tanulok, és úgy, csinálok, mintha... :) ) név, mert egy tolsztoj regényben olvastam, közben arab(vagy török?! :rolleyes: ).

#262 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 9. - 8:06

Sziasztok! Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek! :ang: énsem voltam valami kommunikatív dehát kicsit tudok szégyenlősködni, főleg ha igy letámadok valakit mint Téged, hogy sziiia véletlen nem tevagy ? :dev: de hát csakbevállt a képed itt fent mert megismertelek bár valahol könnyü dolgom volt nauzi lova mellett. :D maxit finoman megközelítettem és és ugy letámadtalak :gm: könnyű dolgom volt :P Egyébként remélem még sokat foglak látni. Oh neis mondd bár én nemégtem le teljes felkészültséggel mentem ki hogy nehogy leégjek, sapka :) lehetőleg sok helyen fedő ruha, mert multkor valami rendezvényen voltunk és istentelenül leégtem énis, és nagyon rosszvolt, javaslom helyi kezelésre a Panthenolt :kir: Jah és tom, hogy le Zulejkáztalak csak nemtudtam a keresztnevedet csak ezt a nick nevet innen, bár szinte már erre is hallgatsz ;) Apropo vasárnap is kintvoltál a fogathajtón? Arra én már nem mentem, és páromat se lehetett volna kirángatni bőven elégvolt neki a szombet igaz elég jól bírta a kiképzést :D ahhoz képest hogy annyira nem rajong az ilyenekért...kérdeztem is tőle milesz ha megyünk versenyre aztmondta ő addig elmegy körbejárja az adott várost :D persze tom hogy csak cukkol :P Nah üdv és írj Ary :)

Edited by aryka, 2007 július 9. - 8:08.

#263 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 9. - 21:43

Egyik lovas barátnõm kedveskéje fogatos, csak azért. Engem majdnem taszít a fogathajtás, mert annyira okos ott mindenki, hogyha fedett pályás verseny lenne, nem férne be a fejük az ajtón. Közben pedig a 60%-uknak töklé van a fejében. Én most étvégén nagyon jól éreztem magam, mert 4 helyre rohangáltam, meg fényképezgettem. Június 23án volt a keceli forduló, ott indultam, most bizonytalan ideig nem akarok.

#264 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 13. - 12:36

Igen a fogathajtósokkal kapcsolatban osztom a véleményedet bár az ügyességin is van egykét nagyon okos ember és akkor finoman fogalmaztam :D Nemhogy valami jó kis dijugrató versenyt is rendeznének itt, nademajd az innovában ha teljessen készlesz :kir:

#265 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 24. - 8:37

Baja környékiek :) akiket érdekel most szombaton 28-án az Innova Agro Lk-nál lovas ügyességi verseny lesz! Gyertek sokan :ang:

#266 Guest_Sabrina_*

Guest_Sabrina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 30. - 11:25

Sziasztok! Én is fogathajtó vagyok és nem nagyképû! :D :D :D Rendezünk egy fogathajtó versenyt Fülöpjakabon, mindenkit szeretettel várunk akár fogattal is. Leírom a programot: 8:00ig Fogatok érkezése 8:30-ig Nevezés 8:30-9:00 Lovas felvonulás a falu utcáin 9:00-9:30 Pályabemutató 9:45 Ünnepélyes megnyitó 10:00 Akadályhajtás 13:00-14:00 Ebédszünet (meglepetés programmal) 14:00 Vadászhajtás Eredményhirdetés közvetlenül a verseny befejezése után. Az eredményhirdetést követõen báli rendezvény élõ zenével. Rendezvényünkre a belépés díjtalan. 3 kategória lesz: Póni kettes Nagyló kettes Nagyló egyes 2+ 1 versenyszám Akadályhajtás Vadászhajtás + meglepetés

#267 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 2. - 12:11

Csacsis ismerõsökkel rendelkezõk segítségét kérném egy kedves barátom nevében; egy javarészt Kiskunmajsán forgatandó gyerekfilmhez keresnek szamárcsikót szereplõnek, ha jól tudom, 2-3 napról lenne szó. Ha van ötletetek, elõre is köszönöm.

#268 Sunshine

Sunshine

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 5. - 1:43

Segítsetek! Ma elloptak két lovat Verpelétrõl.Az egyik egy sárga 4-5 éve s lehet a homlokán egy csillag és nyakon van sütve.a másik paciról sajnos csak annyit tudok hogy 2 év körüli!! ha valaki netán tudna valamit kérem szóljon. elõre is köszönöm.

#269 Guest_Senors Emotion_*

Guest_Senors Emotion_*
  • Guests

Közzétéve 2007 szeptember 28. - 9:17

Az ilyeneket le kéne LÕNI!!!!!

#270 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 11. - 13:40

Hello! Sehol egy beszélgetni vágyó, ismerõs... :rolleyes: ?

#271 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 18. - 7:16

Úgy látszik mindenki lovazik :) Jól is teszik :)

#272 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 18. - 10:19

Az biztos, hogy jólteszik ;) csak jóvolna dumálni is néha :P Hasu te merrefelé is lovazol? Kecskemét? ugye :rolleyes: ugyrémlik legalábbis

#273 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 18. - 17:34

:) Ponosan.Kecskeméten :) És te? Azt látom Bajai vagy.Ott vannak jó lovardák?Vagy a saját lovadat gyûröd? :)

#274 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 19. - 10:08

Szia Hasufel! :) Egy remek lovardát tudok :yeah: de szerencsére én itthon vagyok a paccokal ugyhogy nem lovardában vagyunk. Ide jár az edzõ tanítani :D bennünket :yeah: bár aztmondjá megvan az elõnye annak is ha lovardában vannak a lovak... én jobb szeretem ha a saját kezeim alatt vannak, és jó sokat lehetnek karámban. :ang: És Te, saját pacc? Vagy lovarda? És melyik szakág felé húzol?

#275 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 19. - 15:43

Szia! :) Dejó neked,h otthon vannak a lovak.Én is úgy szeretném.MOst költöztünk,és bár elég nagy a kert a saját ló szóba sem jöhet,még bértartásban sem-anyagi okok.És nagyon sajnálom is,hisz annyira gyönyörû helyek vanna errefelé,h az csoda.Kutyasétáltatás közben bukkanok rájuk :ang: A western eddig is érdekelt,de egyenlõre díjlovaglás.Hébe-hóba ugratok,de nemvonz.Látom téged igen :) Versenyszerûen? :)

#276 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 13:50

Szia! :)

Dejó neked,h otthon vannak a lovak.Én is úgy szeretném.MOst költöztünk,és bár elég nagy a kert a saját ló szóba sem jöhet,még bértartásban sem-anyagi okok.És nagyon sajnálom is,hisz annyira gyönyörű helyek vanna errefelé,h az csoda.Kutyasétáltatás közben bukkanok rájuk :ang:
A western eddig is érdekelt,de egyenlőre díjlovaglás.Hébe-hóba ugratok,de nemvonz.Látom téged igen :) Versenyszerűen? :)

Igen én teljessen efelé húzok, majd kisül mi lesz belőle ;) épp van egy barátnőm aki szintén ittvan a fórumon Zulejka no őt próbálom jobban rámozdítani erre a témára, Nau barátnőnkel egyetemben. Zulejkának is vannak packocskái, de valahogy nincs ráhangolodva idő ügyileg annyira a versenyzésre. pedig a dijlovaglás ugytudom érdekelné is :ang: :dev: én még nem versenyszerűen csinálom de hamarossan meglesz a rajtengedély.. aztán igen :P

Zulejka nehogy leszedd a fejem :kir: :dev:

Edited by aryka, 2007 október 28. - 13:51.

#277 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 13:53

ah, én túl elfoglalt vagyok ezekhez a földi mulatságokhoz.:D:D egyébként köszönöm az ingyenreklámot, jobb ha tudjátok én vagyok bácsmegye legjobb lovasa, ha nem az országé:P

#278 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 13:58

Igggyvan fõ mirzikelovasa és Argibargiéé. Te csak egy kis szabadidõ kééne :gm: mondjuk nuku klp és sok sok loozás. :yeah:

#279 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 14:12

Kis bemutatás, Zulejka fõfõ kedvence mirza és
Argibargi :ang:

#280 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag