Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csömöri pampák és mogyoródi dombok...

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1312 válasz a témához

#241 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 31. - 23:48

Nem megyek, szabin vagyok, nem irogatok listákat. Miért akarjátok mindig rám erõltetni? Nem is értem. Posted Image Különbenis, kitalálhatnál ennél jobb dumát is, ha már nem tudod tartani a tempót a kekeckedésben. tongue.gif Posted Image

#242 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 11:59

Adri, mi ott leszünk 4-kor tutira! Csörrenj elõtte!

#243 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 12:28

Oké. Még az se teljesen kizárt, hogy egy darab Devil girl-t is magammal cipelek. Posted Image Ha Devtõl elindultam, csörgök, arra még 1 órát lazán rá lehet majd számolni. Aztán lehet csörgök még, ha a Pólusnál lefordultam már. Na meg ha eltévedek... :D Na, azt azért már csak nem ilyen leírással e kezemben. ;)

#244 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 12:40

idézet:
Eredeti szerzõ: ikácska:Hát kellett ez nekem? Pláne együtt a kettõ. Önmagában egy OSH is csapás, de ha még egy BoKa is társul hozzá... Posted Image :D [/QUOTE]HHHHHIIII!! (ez egy sikítás volt)Hátmijazhogyazazmivaaaaaaannn??? :rolleyes: Posted Image Amúgy meg az ilyen csapások elkerülése érdekében nem is társulok biza az ilyen alakokkal, mint Osh tongue.gif Gyõzi õ a hülyeséget egyedül is, bõségesen :D

#245 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 1. - 12:42

Csak nem Devre gondolsz? Á, vele nem lesz gond, majd én visszafogom. tongue.gif Posted Image :D (Legközelebb halkabban sikíts, mert még megsüketülök. :D )

#246 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 18. - 11:32

Hát, úgy tûnik, hogy elmúlik a csömöröm :( Ez azért szomorú, mert ez azt jelenti, hogy ezzel együtt Lidérc is elkerül az életembõl, amit nem részletezek, búslakodom miatta eleget :-(Viszont ez azt is jelenti egyúttal, hogy valószínûleg egy csomó új utat fogok megismerni. Ilyenkor tavasszal úgyis mindig nagyon érzem lábaimban a mehetnéket :) Ennek keretében (mivel keresem a lovamat), elmentem (mentünk Manóval) tegnap Amigóhoz Kartalra, lónézõbe (meg különben is ;D ) Anyáááám!! Nekem messze az idei legjobb terep volt, amin részt vettem Posted Image De hogy ezek milyen területen élnek, és hol múlatják szegénykék az idõt, hát az bekaki Posted Image Sajnos képeket nem csináltunk, de az államat rendesen a földön húztam magam után :D Hatalmas nagy rétek, dombok, erdõk, minden ami kell. Nincs az, mint Csömörön (amitõl már kicsit csömöröm van), hogy pár óra lovaglás után az ember biztos hogy hazakerül, bármerre is indul. Nem. Itt lazán napokat el lehet lovagolgatni. Még olyan tempóban is, ahogy ezek az õrültek bírnak közlekedni :D Simán vízszintesen állt a hajam egy csomó helyen. A lovaknak meg egyetlen rossz mozdulatuk nem volt, semmi. Se akkor, amikor versenyeztek, se akkor, amikor olyan domb alatt voltunk, ahol érezhetõen mindig vágtában szoktak felrobogni, se az esõben, amit azért megkaptunk, se a sötétben, amikor hazaértünk (épp egy jó kis vihar elõtt). Lidérccel ilyeneket biztos nem lehetett volna nyugodtan megtenni. Persze párszor azért bírtam szólni, hogy azért kevesebb hûvazzedehülyékvagytok is elég lesz Posted Image Jártunk Bushmancity mellett, és megtanítottuk ezeket a vad weszkós népeket (Manóval megerõsítve Signorina, Amigo, és Lackó "ellenében"), hogy a kérem a patát nem egyenlõ azzal, hogy "rúgj hasba te ló" Posted Image Amigó és Kart(e)al! Köszönöm, és megyek a héten Posted Image

#247 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 10:22

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Hát, úgy tûnik, hogy elmúlik a csömöröm :( Ez azért szomorú, mert ez azt jelenti, hogy ezzel együtt Lidérc is elkerül az életembõl, amit nem részletezek, búslakodom miatta eleget :-([/QUOTE]Miért?

#248 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 12:13

Hát.. Hosszú, és összetett.Semmi nagy tragédia nem volt, de elõbb vagy utóbb mindenki aki lovazik, eljut oda, hogy saját lovat szeretne. Én ennek igazán szükségét Lidérccel a kezeim (és lábaim :D ) között nem éreztem eddig. Teljes szabadságom volt. Akkor mentem, amikor akartam, és oda, ahova jónak láttam. Baluval teljes volt az összhang. Soha egyetlen egy összemorgás, vagy csúnyán nézés a másikra nem volt. Aztán eljött a tavasz, amikor a mehetnékem mindig felébred Posted Image És Blue-ék is elköltöztek egy új istállóba, ahova kimentem, és nagyon jó helyen van, szép részek vannak, ahol jó nagyokat lehet kirándulni, ismeretlen, felfedezésre váró új területeken. Ez is nagyon csábított. Balu (és tehát Lidérc se) meg nem akart költözni ide, azt viszont már egy ideje mondogatják, hogy elköltöznek valahova. Tehát biztos volt, hogy elõbb vagy utóbb el kell válnom tõle. Úgy éreztem tehát, hogy az út adott, kijelölt, és döntöttem.

#249 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 19. - 12:26

Értem Posted Image

#250 tetke

tetke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 213 hozzászólás

Közzétéve 2005 április 25. - 12:03

Hát Boka sajnálom hogy itthagysz minket de remélem ha találsz valami jó pacit azt velünk is megosztod.

#251 Bubus

Bubus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 330 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 20. - 8:12

Egy két kép a csömöri pampákról, virágzó gyümölcsös:http://img.tar.hu/pi...e2/12670055.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670056.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670057.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670066.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670067.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670070.jpghttp://img.tar.hu/pi...e2/12670071.jpg

#252 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 20. - 9:55

Hát Boka sajnálom hogy itthagysz minket de remélem ha találsz valami jó pacit azt velünk is megosztod.

Hozzászólás megtekintése

Mármint a képét, vagy a lovacskát? Mert õt nem adom, nem én :nem: :DKépek itt:http://www.oktabit.h...viking_800_.htmmeg itt:http://kep.tar.hu/ap...50058259?o=12#2

Egy két kép a csömöri pampákról, virágzó gyümölcsös:http://img.tar.hu/pi...e2/12670055.jpg

Hozzászólás megtekintése

Szívemnek kedves képek :ang: Ez volt az a kanyar, ahol naplementekor Lidérc mindig imádta eljátszani a höhh megijedek az árnyékomtól játékát :DImádtam a gyümit, mikor virágzott. Teljes nyugalom, és idegtisztítás tudott lenni, olyankor különösen.

#253 amigo

amigo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 986 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 20. - 20:08

Hozzászólás megtekintése

Mármint a képét, vagy a lovacskát? Mert õt nem adom, nem én :nem: :DKépek itt:http://www.oktabit.h...viking_800_.htmmeg itt:http://kep.tar.hu/ap...50058259?o=12#2

Egy két kép a csömöri pampákról, virágzó gyümölcsös:http://img.tar.hu/pi...e2/12670055.jpg

Hozzászólás megtekintése

Szívemnek kedves képek :ang: Ez volt az a kanyar, ahol naplementekor Lidérc mindig imádta eljátszani a höhh megijedek az árnyékomtól játékát :DImádtam a gyümit, mikor virágzott. Teljes nyugalom, és idegtisztítás tudott lenni, olyankor különösen.

Hozzászólás megtekintése

Szia boka Ki az a faramuci nõ aki kék farmerbe van???

#254 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 22. - 21:06

szilvinél lovagló és érdeklõdõ egyének: bõvült corange csikójának, melange-nak az albuma, képek itten.

Edited by Unicorn, 2005 május 22. - 21:07.

#255 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 23. - 9:47

Szia boka Ki az a faramuci nõ aki kék farmerbe van???

Hozzászólás megtekintése

Sokat gondolkodtam, hogy melyikre gondolsz, erre vagy pedig erre :D De aztán úgy döntöttem, hogy Apple-t ismered, akkor biztos a másikra :D Nos, õ Kata, alias Lovaslány :D Aztán feltünt, hogy ja, tényleg, Csikasz is kék farmerban volt, de szerintem õ kikaparná a szemed a faramuciért, úgyhogy maradjunk lovaslánynál, hogy biztos rá gondoltál :D

#256 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 23. - 10:06

szilvinél lovagló és érdeklõdõ egyének: bõvült corange csikójának, melange-nak az albuma, képek itten.

Hozzászólás megtekintése

Tök jók a képek. Édes ez a kis szlalombajnok, csak a pályán kaptam néha szívrohamot, mikor beugrott elém. :)

#257 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 23. - 10:41

lox, magadról megtaláltad a 2 képet? ugyanabba az albumba tettem, nem volt hova máshova.

#258 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 23. - 10:49

Ejgen, megtaláltam. A csikó aranyos, csak hát a háttér... :rolleyes: :kv: Na de sebaj, épp egy fogyókúrát fontolgatok. :cool: (bár ez már nem az elsõ alkalom...)

Edited by loxodonta, 2005 május 23. - 10:50.

#259 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 23. - 11:26

Hehe. Rájöttem ám, hogy itt mi a baki. Szerintem te azt hiszed, hogy én a Magdi vagyok, pedig nem is. :D Õ itt Amidamaru. Õ is spanyolt tanul, meg én is, viszont velem énekelted az El mariachi-t. Szóval erõs a gyanúm, hogy összekutyultál minket. :D

#260 amigo

amigo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 986 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 0:41

Kedves Boka!Én speciel Errea képre gondoltam :kir:

Edited by amigo, 2005 május 24. - 0:43.

#261 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 6:12

lox, direkte meg is kérdeztem szivitõl, h démonon lox ül-e. igennel válaszolt. a név- és arcmemóriám nagyon gyenge, elnézést.

#262 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 9:28

Hát én má nem tudom ki kit mivel hogyan kevert össze, én ezt már nem bírom követni. :huh: Szóval. Én Cannabison ültem, és vele szenvedtem a nagy melegtõl, meg a pici makacs fejétõl (egyébként õ a kedvencem, bár lehet, hogy ez szombaton nme igazán látszott...). De te nem Démont fényképezted le (már nem is tudom ki ült rajta elsõ körben, de asszem a Sandy), hanem Tiarát, és rajta ült a Magdi, aki itt Amidamaru. Szóval lehet, hogy már Szilvi se vágja teljesen az eseményeket. Gondolta hosszú, megjegyezhetetlen név, az biztos jó lesz. :D De semmi gond, jót derültem rajta, mostmár legalább mindent tudsz. ;) (egyébkénet nekem is pocsék az arcmemóriám, ismerõs helyzet.)

#263 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 12:48

OK :gm: bár kezdem én is elveszteni a fonalat. nem is figyeltem, melyik ló, csak hogy szürke, de most hogy mondod, ez valóban tiara :) és amida bejár ide? mert ha nem, akkor megtennéd, hogy továbbítod neki a 2 képet?

#264 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 14:50

Persze, megtenném, ha tudnám az email címét... Nem tudom milyen gyakran jön föl, de majd szólok neki, ha legközelebb összefutunk, hogy nézzen körül a képtáradban. Egyébként, ha csütörtökön fél 5 körül kint leszel, akkor megjegyezheted az ábrázatomat. ;)

#265 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 25. - 11:24

Kedves Boka!Én speciel Errea képre gondoltam :kir:

Hozzászólás megtekintése

Ja, azon CSikasz van kék farmerban :D Mutattam már másik képet is róla :D

#266 Ginny

Ginny

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 25. - 23:38

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni! Képeket keresek egy Csini nevq lóról. Elég sokan ismerték csömöri berkekben, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek Titeket is. Egy kis sárga kancáról van szó, széles hókával, huncut szemekkel... Tavaly pusztult el, elQtte Fakóé volt.Ha ismertétek és valakinek még esetleg képe is van róla, nagyon örülnék, ha elküldené nekem. ElQre is köszönöm!Ginny

#267 Amidamaru

Amidamaru

Csikó

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 10:48

Halihó, emberek! Úgy örültök, hogy láttok, mi? Volt egy kis gondom a belépéssel, de kibarkochbáztam a jelszavam, és itt vagyok. Megerõsíten, én vagyok a képen, és az Tiara. Valóban olyan vagyok, hogy széltében kell mérni a hosszomat, de ez van. Lovon különösen szánalmas vagyok, de nem is azért lovaglok, ej! :) No sebaj, legalább lett még képem Tincsirõl. Szuper. (Amúgy kinek a tiara...? Ejj, de jó volt!Mindegy...:D)

#268 Amidamaru

Amidamaru

Csikó

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 10:53

Vagy várjunk csak! Elõttem nincs is csikó! Nem tudom, lox, mirõl beszélsz, de szerintem aki a "háttere" a dolognak, az tényleg te vagy. Cannabison. Démonról nem leltem képet. (No, lett háttértudásom!! :D)

#269 loxodonta

loxodonta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 244 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 14:16

Jaj, Ami hiányoztál már, komolyan mondom. :D Igen, lehet, hogy "kicsit" össze-vissza írtam. Szóval az tuti, hogy a háttérben én vagyok, csak utóbb rájöttem, hogy Uni nem arra gondolt, hanem arra, mikor premier plánban látszik egy szürke ló, meg egy sötét lovas :gm: (boccsi :ang: ). Na, szóval erre írtam, hogy az bizony nem én vagyok. Vágod már, Husi? :D (Nemtom mitõl van jó kedvem, most jövök a matek érettségirõl...)

#270 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 19:46

Bakke', tûz van valahol Csömör felé, öcsémmel mindjárt megnézzük, mi merre, hol... Itthonról csak a füstje látszik.

#271 Amidamaru

Amidamaru

Csikó

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 20:09

Ugye, milyen jó Újra együtt...ej!

#272 dorszika

dorszika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 20:32

Bakke', tûz van valahol Csömör felé, öcsémmel mindjárt megnézzük, mi merre, hol... Itthonról csak a füstje látszik.

Hozzászólás megtekintése

Na hun ég és mi?

#273 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 20:37

Ginny! Fakótól már kértél? ;)Nedu, mi is láttuk a füstöt a HÉVrõl elég durván nézett ki :( , remélem semmi...

#274 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 20:57

Megjötünk. Valahol keresztül Csömörön, mindjárt keresek térképet, mindjárt rakok fel képeket. nem volt a bringánkon lámpa, így nem vállaltuk be, hogy a szántóföldön is keresztülhúzzunk, úgyhogy az utolsó házaktól néztük. Hatalmas a füst, és pirosas színe van a lángtól. Nem tudom, hogy addig csaptak-e efl, avgy csak a fénye. Visszafelé megkérdeztem egy nõt, hogy mi van arra, erer mondta, hogy valami maszek szemétlerakó vagy micsoda, és az ég. A füstbõl ítélve simán lehet. ajd figyelni kell a híreket, a lánglovagok.hu-t, tuti fent lesz.KépekMindent felraktam, még nem próbáltam javítani. A nagyon sötétek vannak közelebbrõl (megpróbálom feljavítani, ha egyáltalán lehet, aki ügyesebb nálam, megnézheti :ang:). Van egy a mi utcánkból (Budapest), a többi látható Bp. és Csömör között, a szántóföldön.

Edited by Neduddki, 2005 május 28. - 21:08.

#275 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:16

A képekrõl nem tudom kivenni: Csömör melyik felén van ez? A buszforduló környékén vagy pont a másik irányba? Valami nagy gáz lehet, mert már 4-5 között láttuk Gödöllõrõl!

#276 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:19

hírAzt mondta a nõ, akivel beszéltünk, hogy már reggel/délelõtt óta gáz volt, de nem lángolt ennyire, aztán délután belobbant. Szerinte nem tartották be a biztonsági elõírásokat -> gyújtogatás vagy a nagy meleg miatt begyulladt (ezt persze mind õ mondja, én csak leírom)Keresek egy térképet...

#277 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:23

Pont ezt a cikket akartam belinkelni :) . Köszi a térképet! Bár nem tudok szemétlerakóról a lovarda környékén, de azzal a tudattal akarok lefeküdni, hogy messze van Zserbóéktól.

#278 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:31

Térkép - a piros négyzet környékén álltunk mi meg vagy egy utcával alatta, a kérdõjel irányában lehet talán. Nem igazán tudom megsaccolni.Lovaidtól messzebb ;)(Az húzósabb volt, amikor nyáron a lovarda melletti telep égett... Arról is csináltak fényképeket a tûzoltók.)

#279 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:41

Szemét dolog azokkal szemben, akik mellette laknak, de megkönnyebbültem. Most kapásból két lovarda melletti tûz jut eszembe Csömörrõl, tudom, hogy melyikre gondolsz Te, a másikról meg nemrég hallottam a sztorit, ledöbbentem teljesen, volt ott emberi mulasztás, hülyeség minden mennyiséggel :mad: .

#280 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 21:48

Mintha most nyáron lett volna, a benzinkút melletti fémes égett talán, volt ott kocsi gumitól kezdve minden. Hatalmas füstje és lángja volt, azt néztük, mikor változik úgy a szél iránya, hogy kezdjünk futni a lovakkal. Carment szívesen hazahoztam volna a kertbe a csikóval együtt :D. Nem lett gáz, jöttek egy csomó tûzoltó, aztán eloltották, nem történt sérülés sem azt hiszem.Na, leteszem már magam holnapra, hiszen erõt kell gyûjteni a lovazáshoz (sétáláshoz)! :P