Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovarda kerestetik

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
436 válasz a témához

#241 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 21:17

Nem most kezdék el lovagolni, már korábban, hisz ha jól emlékszem, Afi most lett 4 éves. Vagy nem? :eek: Szerintem nem Attila lovagolta be, de nem tudom.Küldök mailban képet!

#242 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 16. - 9:58

idézet:
Eredeti szerzõ: Keselyüstök: Én is ismerem az Attilát! Az újpalotai lovardába vitték azt a 3 lovat akiken 3 évig lovagoltam.A lovak lefogytak, most hallottam, hogy az egyikbe villát állítottak, és eltört a lába.Remélem a másik kettõnek semmi baja.Szerintem nem éri meg 2000 ft-ért 1 órát lovagolni osztályba, ha még csak le se pucolhatod a lovad, fel se szerelheted...( bocs ha off) [/QUOTE]Összesen talán háromszor jártam Attilánál lovazni, úgyhogy nagyon nem tudok véleményt mondani. Valóban úgy volt elsõ alkalommal, hogy kaptam egy lepucolt, felszerelt lovat, aztán irány a pálya. Lovazás után megkérdeztem, hogy nem lehetne-e ezt másképp csinálni, én szívesen leápolom és felszerelem a lovat. Sikeresen megállapodtunk abban, hogy megyek én elsõnek korán reggel, és akkor mindezt végezhetem magam. Nem láttam egyszer sem, hogy bántotta volna a lovakat.

#243 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 16. - 13:32

Attilát én is ismerem. Én csak kétszer-háromszor voltam. Én sajnos tanúja voltam lóverésnek. Amikor a ló már a földön feküdt de Attila még ütötte. Többet nem mentem oda. Azóta mások vannak ugyan azon a telepen. Oda járok már több mint fél éve. Attilánál a lovat mindegyik alkalommal lepucolva, felnyergelve kaptam, de akkor ezen nem is csodálkoztam, mert bárhol voltam addig, mindig így volt. Kivéve akikhez most járok. Nem tudok oktatásáról véleményt mondani (3 alkalom kevés ehhez), de tudom, hogy van aki ment vele a Pannóniatelepre és meg van vele teljes mértékben elégedve.

#244 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 16. - 16:25

Pluto!Megírod magánba kihez jársz tanulni most a Pannóniára?

#245 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 17. - 13:40

Ez egy félreértés, mert én nem járok a Pannóniára. Akkor lehet nem fogalmaztam érthetõen. Én még akkor voltam Attilánál amikor még a XV. kerben volt az Irinyipuszta nevû lovastanyán. Én most is oda járok lovagolni (Irinyipuszta), de már nem az Attilához. Attilánál 2-3szor voltam csak, azután nem mentem többet vissza, õ meg közben elment a Pannónia telepre. De ismerek egy lányt, akit még én vittem el Attilához és õ ment is utána a Pannóniára, de most nem tudom jár-e még oda

#246 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 17. - 13:49

Oké, értem. Posted Image

#247 kislovas14

kislovas14

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 22. - 20:21

Sziasztok!Szolnok környékén keresek egyesületet,mert a mostani nem igazán vált be.Ha tudtok légyszi segítsetek.

#248 bubbles

bubbles

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 22. - 17:54

Sziasztok!Lovardakeresõben jöttem fel a netre. A Pannóniatelepi lovardáról tudtok mondani valamit? Milyen az oktatás, árak, lovak stb? Irinyipuszta is érdekelne, a XV. ker-en belül merre található? KösziBubbles

#249 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 9:36

SZiasztok!Érden vagy közvetlen közelében tud valaki istállót, ahol bértartást vállalnak és normálisak a körülmények?Ezen a környéken abszolút nem vagyok ismerõs egyenlõre.

#250 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 9:59

Lombik, Törökbálint? Posted Image

#251 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 10:35

Például. Az elég közelinek tûnik! :D Majd egyeztetünk. ;)

#252 S.

S.

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 7. - 21:43

Sziasztok! Én is tudok egy szuper helyet! Posted Image Higyjétek el, egy alkalmat mindenképp megér, hogy egyszer ellátogassatok hozzánk! :D De garantálom, hogy meg fog tetszeni a hely, a társaság, és a környék legeslegjobb lovai!!! ;) Nagyon jó túrákat szoktunk menni, ráadásul INGYEN , munkáért cserébe. Posted Image De jó társaságban köztudottan repül az idõ....! Posted Image E téren sem fogtok csalódni, mert egy remekül összeszokott csapatba keressük az új embereket 0-100 éves korig! tongue.gif Ez a lovarda Gombán van, Bp-tõl kb. 30 km-re.Jelentkezzetek a PEGAZUS LOVARDÁBA !!!!! 06 20 3360 460 06 29/ 433-369

#253 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 11:38

Sziasztok!Több mint egy éve szervezünk lovaglást különbözõ lovardákba, s aminél megragadtunk, az most eladja a saját paciait és rááll a "végleges" bértartásra.Miki nagyon jó oktató, nagyon jó lovas(volt:-(-:, de amióta jött ez lány, aki elvette az eszét(is) belefáradása elszomorító. Sajnálom! Kedves Buda és 30 km-es körzete!Rendszeres lovasokat, teljesen kezdõket, kezdõ osztályt heti legalább 2 alkalommal, alkalmanként 2-10 fõt (nem feltétlenül egyszerre, a váltások megoldhatóak) szerveznénk, mint ahogyan eddig is. Erre várunk befogadó javaslatokat, ajánlatokat és kemény, határozott, hozzáértõ oktatót, változatos temperamentumú lovakkal, rugalmassággal, vendégmegtartó hozzáállással, kultúrált lovardával rendelkezõ pacibarátokat!Elõre is köszönöm a segítségeteket!

#254 Kanga

Kanga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 13:42

[Törölhetõ]

Edited by Kanga, 2005 november 15. - 9:02.

#255 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 13:53

Bubbles!Most látom hogy Irinyipuszta iránt érdeklõdtél.Bértartás vagy bérlovaglás miatt érdeklõdsz? Végül is mindegy.Ha bérlovaglás akkor sajnos nem jó, mert nincs bérló ott. Egy valaki oktatott a saját lován (nagyon jól) de elment onnan.Bértartás: nagyon nem ajánlom. Persze ha se neked se lovadnak nincsnek semmilyen igényeitek akkor megfelelõ a hely.

#256 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 13:40

Sziasztok!Valaki tud valamit a Tétényi lovasklubról?Mert ez a 25000,-/box jól hangzik, de lehet, hogy túl szép, hogy igaz legyen??

#257 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 7. - 13:42

Sziasztok!És a Szentendrei szgt.-en levõ lovardáról?Állítólag kiadó??Fontos lenne, léci válaszoljatok!! Posted Image

#258 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 19:44

Szia Zsófi2!A szigeten melyik lovardáról beszélsz?Ismerek jónéhányat.

#259 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 22:11

Bogár Anna lovardája eladó, vagy kiadó a Szentendrei-szigeten.

#260 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 22:16

Ilusta! Bogár Anna az a finn csajszi, nem? Hozzá került az egyik csikónk, Kedvesnek hívják. Posted Image [ Február 26, 2005, 21:16: Az üzenetet átszerkesztette: LETTI ]

#261 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 12:57

Ilusta!Rólad csak jót hallottam így elmondom hogy a Bogár tanyával vigyázni kell !!7O OOO OOO-ért eladó s nincs rendezve a hatósági problémái.Most bérli valaki ideig óráig,3O OOO pénzért lehet lovat vinni oda.

#262 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 20:52

Finnországba ment ki most.Janó!Nem akarom megvenni, amúgy én 80 millióról hallottam.Azt nem tudom bérli-e valaki, mert õsszel még arról volt szó, hogy ott senki sincs és bértartás sincs...Egyébként Te merre vagy és kitõl hallottál rólam? Posted Image :rolleyes:

#263 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 17:35

Szia Ilusta!A lovam Kiscsévpusztán van de én magam naponta elõfordulok a szigeten is.A Szigetmonostori barátaimtól hallottam Rólad.Egyébbként én akartam kibérelni de olyan rendezetlenség van ott hogy inkább nem léptem az ügyben.Ami nagyon jó az az hogy az éves lovagolható napok száma magas.De nemsokára rendezõdnek ott is a viszonyok és akkor szólok s jöjjetek minnél többen mert jó csapat lesz ott.Tutti!

#264 pumi

pumi

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 6. - 14:54

Zsófi2!Nem tudom érdekel-e még a Tétényi lovasklub,a 25 tényleg kevés szeritnem kb 32 körül van a bértartás. Amúgy nem túl elõkelõ környezet, de a pacik karámban vannak egész nap, szépek, jó karban, a tulaj szeritnem szimpi.

#265 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 6. - 15:05

Sziasztok! Posted Image Újra itthon! Posted Image Janó! Tényleg Te akartad kivenni???? Azt hallottam, hogy vlami nagyon szuper dolgot akartál csinálni... pletyka szinten persze. Ha nem tántorított el nagyon a papír téma... szólj ha van változás! Posted Image Egyébként ott nem csak az a probléma, hanem a szomszédok is! Meg a magasáramú vezetékek.... én tartottam ott lovat, nagyon szerettem ott lenni, de a szomszédok azért néha kimerítõek voltak.... :( Zsófi2! Találtál már megfelelõ helyet a lovaknak?Letti!!!! Én ismerem Kedvest!!! És nem Annánál, hanem a Satu-éknál van, a Hubert tanyán. Nagyon okos ló, nagyon szeretik Posted Image és sokmindent megtanult már! Tavaly egész nyáron gyerekek versenyeztek vele és jól teljesítettek!!!Hali, PH

#266 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 6. - 15:26

PH! Sajnos Te egy másik Kedvesre gondolsz, mert ami a miénk volt még csak idén júliusban lesz 2 éves! :( A Borda Zolinál volt Pócsmegyeren tavaly tavasszal, és tõle vette meg a Bogár Anna, aztán hogy most hol van azt nem tudom. Posted Image

#267 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 7. - 11:31

Letti! Hogynézett ki az a csikó? Mostmár nagyon kíváncsi lettem!!!! Ugyanis tavaly tavasszal én javában ott voltam Annánál és nemláttam Kedves nevû csikót! Tényleg érdekelne...

#268 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 7. - 19:52

Én meg most hallottam, hogy a B.A. lovardáját, most Borda Zoli üzemelteti és 30-ért lehet oda lovat vinni...igaz ez?

#269 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 7. - 21:43

Igen, én is hallottam, de már késõn. Úgy volt, hogy bejelentettem, hogy elviszem a lovakat máshova, erre az edzõm megkérdezte, hogy miért nema Borda Zolihoz az Anna lovardájába. Csak néztem mint a vakszamár, hogy mirõl beszél, nemis tudtam, hogy üzemel a lovarda, azt hittem , csak megõrzés van, de bértartásról egy árva szó nem esett eddig. Mostmá mindegy. De a hír igaz, csak árat nem tudtam....

#270 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 7. - 22:00

PH! A Kedves egy sárga hókás, 4 láb kesely Justboy csikó. Nem biztos, hogy tavasszal már az Annánál volt, lehet, hogy csak nyáron vette meg a Zolitól.Komolyan a Zoli üzemelteti az Anna lovardáját? Na majd utánajárok a dolognak, mert holnap vagy holnapután megyünk hozzá. Posted Image

#271 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 8. - 15:43

Letti! Így van,ahogy írod. Én sem tudtam róla, csak így utólag, és nem attól, akitõl hallanom kellett volna.... :( Esküszöm nem láttam azt a csikót... Pedig kellett volna... Lehet, hogy megvette és mindjárt vitte is Mezõhegyesre.... az még valószínûbb, mert különben látnom kellett volna!!!! :( Tudjál ki mindent hétvégén, és várom a beszámolót!!!! Posted Image

#272 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 8. - 22:00

Ma voltunk a Borda Zolinál az Anna lovardájában. Szerintem csak megõrzés miatt van ott a Zoli. Már rendesen be is rendezkedtek oda, ott van már az összes lova meg minden. [ Március 09, 2005, 09:10: Az üzenetet átszerkesztette: LETTI ]

#273 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 7:41

Szia P H és Ilusta!A hir igaz de higgyétek el még nincs lejátszva a téma.Bocs hogy ilyen vulgárisan sikeredett de diohéjban ennyi.Ha meg lesz a változás biztos hogy szólok.Kitartás.

#274 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 12:13

Hogy mekkora sürgés-forgás van a Szigeten! :D Janó, ismerjük egymást????? Egy baj van, hogy a szomszédokat és a nagyfeszültségû vezetéket nem lehet ott kiiktatni... a papír része könnyebbnek tûnik. Na persze, ha olyan lovardát rittyentesz oda, hogy a nyálunk is kifolyik, akkor meggondolandó a dolog! :D Hajrá!

#275 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 13:13

Szia P H !!!!!!!!!!!!!Még nem ismerjük egymást de a vásárlód már voltam s igazán elégedet vevõ lettem aznapra.A szomszédokal nincs mit tenni a vezetékel szintúgy./az elöbbiekben esett szó Bogár A ról./Megjegyzem nekem szimpatikus volt de a szakhatósági ügyeket most deritem fel s ha lehet velük mit kezdeni akkor GO!!

#276 sármi

sármi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 567 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 14:21

Sziasztok Janó merre jártál, idáig. Igazad van.Letti igazad van de, ahogy elkell mennie kell. A lányom volt ott eddig, csak ki ugrott egy kicsit külföldre. Jus. csikót nem vette meg az Anna a lányom volt bele szerelmesedve csak nem volt pénze. Ott volt egy darabig a tanyán. De az összel elkerült valahova. B. Z. vitt el de hova?Ilusta Janó az én cserfességem, hogy ismer. A terv az tényleg jó. Posted Image

#277 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 20:19

Janó! Ha voltál vásárló,akkor 50% az esélye, hogy ismerjük egymást! :D De örülök, hogy szép napod lett "tõlem"! :D És remélem nemcsak aznapra, hanem a késõbbiekben is elégedett maradtál! :D :D Sármi. Letti. Esküszöm nem láttam azt a patást! :eek: [ Március 09, 2005, 19:20: Az üzenetet átszerkesztette: Paint Horse ]

#278 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 9. - 20:39

SÁÁÁRMI!!!Na csak elszóltad a nagy titkot.HM HM !PH!Valóban jó benyomásokkal telve jöttem el boltocskádból sez máig megmaradt bennem./még mennék mert kellene egy western zabla.Jó?Kb a jövõhéten./Mindenkinek:Nagyon remélem hogy tudunk illetve lesz miért találkoznunk mihamarabb.

#279 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 13:25

Janó! Örülök neki! Posted Image Gyere, csak ne hétfõn vagy kedden.... van western zabla, ha meg nincs olyan, amit szeretnél, hozok Posted Image Körvonalazódik????? :rolleyes:

#280 sármi

sármi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 567 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 14:24

SziasztokP.H. én tudom bíztosan, hogy nem láttad azt a patást. Mert oly szept. környékén volt ott kb. 1 hónapig, egy másik csikóval /ideglenesen/. Te akkor tájt nem is jártál arra. :rolleyes: