Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#241 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 12:29

Hol vannak a helyiek? Fejér megyeiek? Hahóóó!? Vagy arra vártok, hogy másvalaki írjon? Meséljetek már, hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok mostanában! És hozzunk össze valami bulit jövõ hétvégére! Pl. vasárnapra..

#242 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 12:36

Én például szomrúan nézegetem ezt a topicot, hogy alig irogatunk ide. Mindenki a Tatári találkozóval van elfoglalva. Én is voltam a barátnõimmel és nagyon jó éreztük magunkat. Sajna ló nélkül, de ha jövöre megyünk, akkor csak lóval.Már múltkor is szó volt Fejér megyei találkozóról, aztán abbamaradt a szervezés.Merrefelé tartanátok a találkozót?

#243 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 12:57

Szerintem legyen nálunk a találkozó.Hely: Úrhida Pirosalma útProgram: íjászkodás, lovasíjászkodás, fõzés, beszélgetésLegyen július 9-én (szombat) esõ nap vasárnapNa mit szóltok? :confused:

#244 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 13:34

Akkor én sajna biztos nem tudok jelen lenni, mert pénteken megyek Pestre, szombat reggel lovagolni, aztán vissza Újvárosba céges bulira. De ha valaki jár pénteken Pesten, akkor valószínúûleg lesz valamilyen fórumos összeröffenés.

#245 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 13:46

Vrony, akkor legközelebb jössz. Csináljunk rendszert a fejérmegyei bulikból! :) Lámpás, nekem jó a tanyátok! Mit fõzünk? Paprikáskrumplit pl. tökjót csinálok, ha kell. :)

#246 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 1. - 10:28

Mit fõzünk? Paprikáskrumplit pl. tökjót csinálok, ha kell. :)

Hozzászólás megtekintése

Kell !!!! :D Akkor az enni már meg is van, de a részleteket rád biznám ( persze segítek! )Az innit azt bevállalom.További feladat: próbáljunk szólni a többieknek.......Vrony! - gyere reggel hozzánk lovagolni, a céges bulira meg majd csak késõbb mész.

#247 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 1. - 11:02

Pénteken megyek Pestre, akkor valami fórumos találkozót tartanánk, reggel megyünk Csutival Gödre lovagolni, aztán haza. Mennék nagyon szívesen hozzátok. Majd még addig megpróbálok kitalálni valamit. Nem jöttök fel Pestre bulizni péntek este?

#248 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 4. - 13:47

Nem jöttök fel Pestre bulizni péntek este?

Hozzászólás megtekintése

Azt hiszem most nem jön össze, de ahogy a tülekedést nézem a szombatra se valami nagy a tolongás.Hát ez van........

#249 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 4. - 13:55

Mintha nagyon halott lenne ez a környék, nem?

#250 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 4. - 18:05

Menjünk rúgjunk seggbe mindenkit, hogy jöjjön! :D De az is lehet, hogy mindenki nyaral, vagy éppen dolgozik? :-/Lámpás, szerintem én mindenképpen kinézek hozzátok szombaton, max. nem bográcsozunk, csak sörözünk egyet. Most hétközben kiderül.. A többiek telszámát nem tudod? Kik voltak ott a múltkor? Petyának nyomok egy SMS-t, hogy nézzen be ide, meg Jhonnynak is.

#251 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 8:34

Üdv Fejér megyeiek.Voltatok bulizni? Én nagyon szuper kis terepen jártam szombaton weszko nyeregben. A pénteki buli is nagyon jó volt Örbottyánban. Nagyon sajnálhatjátok, hogy nem jöttetek.

#252 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 10:57

Nem akarnátok esetleg elnézni Tolna-irányba? :rolleyes: Vagy ennnyire periférián kívülre szorultam? :hupp:

#253 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 11:00

Tolna? Hát belefér. Tõlünk annyira nincs messze,mármint a Fejér-Tolna határ. Tolnán belül te merre vagy megtalálható?Tatáron végináztük a képidet, csak nem igazán tudtuk, hogy azért hoztad, hogy áruld õket. Nagyon tetszettek mindenkinek. Én múltkor már végignéztem õket a neten is. És amint lesz rá lehetõségem szeretnék egyet.

#254 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 11:05

Tolnán belül Regöly City, annak is a Kukucsa névre hallgató szeglete. :yeah: Mondhatnám úgy is, hogy Tamási alatt, de az túl egyszerû. :)

#255 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 11:12

Megnéztem térképen. Dunaújvárostól 93 km. Szóval annyira nincs a periférián.Beszéltük Csutival, hogy kéne ezen a környéken tartani valami összeröfizést, hogy felpezsdítsük Fejér megyei régiónkat.

#256 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 11:22

Hááát, ha belefér egy magamfajta outsider... :rolleyes: :D

#257 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 11:24

Ha nem jön össze a Soltszentimrei kiruccanásunk, akkor össsze lehetne hozni valamit.

#258 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 19. - 14:22

Üdv.Megint szomorúan konstatálom, hogy nem írogat senki ebbe a topicba. :nem: Cav!Mi van veled? Lovak?

Edited by vrony, 2005 július 19. - 14:23.

#259 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 12:37

Mert vagy dolgozunk és aki gályázik az evezõtõl nem tud gépelni, vagy lovazunk ott meg nem igen van PC meg ha van is (õszintén) kit érdekel.Cav-nak és Lámpásnak felvetettem ha összejönnének a fejériek igen jó lenne ( nekem pl ) a hétfõ vagy a kedd este. A hétvégeken ugyanis (még többet) melózom. Csak azért irtam (többek között) hogy a topic ne haljon be teljesen.Üdv RM

#260 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 12:57

Én is dolgozom, de azért néha szorítok egy kis idõt a lovas kapcsolatok ápolására.Jó lenne egy megyei buli. De ez a hétköznap dolog nem olyan jó. Másnap meló. Merrefelé tudnánk összetalálkozni?

#261 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 14:57

Nekem jövõ héttõl kb. mindegy lesz mikor, hol, dolgoznom már nem kell ugyanis... Persze nem ártana munkahelyet találni, remélem nemsokára megoldom azt is. Kedd délután-estefelé alkalmas lenne valami fehérvári összejövetel. Vrony, köszi a kérdést, lóállat megvan, még növekszik benne a másik, egy hónap múlva reméljük egészségesen kipottyan belõle, és anyuka is egészséges lesz. :) RM, bevált a kengyel?

#262 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 15:07

Sukorón nem lesz valami program?

#263 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 15:08

Vrony, köszi a kérdést, lóállat megvan, még növekszik benne a másik, egy hónap múlva reméljük egészségesen kipottyan belõle, és anyuka is egészséges lesz. :)

És ki a szerencsés apuka?

#264 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 20. - 15:27

Posted Image

És ki a szerencsés apuka?

Hozzászólás megtekintése

Õ a, bár nem tudom mennyire érzi magát szerencsésnek, nap mint nap egy mûanyagbigyóba verik ki neki... :D Kalimeris D'Ariel. :) Ernest, milyen eseményre gondolsz Sukorón, és mikor? Igaz, hogy itt vagyok 5 km-re, de semmirõl nem tudok sose. :(

#265 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 12:25

Nekem jövõ héttõl kb. mindegy lesz mikor, hol, dolgoznom már nem kell ugyanis... Persze nem ártana munkahelyet találni, remélem nemsokára megoldom azt is. Kedd délután-estefelé alkalmas lenne valami fehérvári összejövetel. Vrony, köszi a kérdést, lóállat megvan, még növekszik benne a másik, egy hónap múlva reméljük egészségesen kipottyan belõle, és anyuka is egészséges lesz. :) RM, bevált a kengyel?

Hozzászólás megtekintése

Köszi némi "igazgatás" után beüzemeltük bevált köszönöm, (tegnap is belenyomtunk 2,5 órát)

#266 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 12:29

Én is dolgozom, de azért néha szorítok egy kis idõt a lovas kapcsolatok ápolására.Jó lenne egy megyei buli. De ez a hétköznap dolog nem olyan jó. Másnap meló. Merrefelé tudnánk összetalálkozni?

Hozzászólás megtekintése

Látod már is élénkebb lett a topic, annyi mindenre kéne idõt szoritani lehet hogy nem mindig a legjobban oldom meg , de nálunk ahétvége mindig nagyon rövid és sürû. A helyszinnel nincs olyan gondom mint az idõponttal ami a többségnek jó , nekem is.

#267 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 21. - 12:47

Például érdekelne, ha beszámolnátok a lovas élményeitekrõl, meg hasonlókról.Te merre lovazol? Hogy-hogy inkább 7végén vagy elfoglalt?

#268 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 22. - 10:29

Korábban már irtam, én Fejér megyei lennék, de a pacik a megyehatár mellett vannak egy hoszzúlépésnyivel (inkább hosszú ügetés) és ott szoktam lovagolni is. A Bakonyban szoktunk lovagolni csodálatos a táj és a terep is, egy alkalommal (1-2 óra) akár három megyében is "megfordulunk". Errõl szólna egy topic is, de nem túl pezsgõs. Mostanában készülök több fórumos társat is meglátogatni lóháton. Hétköznap meló után ha tudunk megyünk terepre, munkára nem marad idõ. Ezt hétvégén kell bepótolni amikor is lehet megint lovagolni és mi megyünk is, ha az idõ engedi. Sok mindent magam csinálgatok, most fertötlenítettük és meszeltük az istállot. Csinálom lassan a második pajtát is . A kapu amit elkezdtem félbe van, és még sorolhatnám (tegnap bedöglött a szivattyú a lovaknak pedig inni kell). A lovas élményekrõl szívesen beszámolnék de ritkán van idõm annyit gépelni (és nem is tudok). Egyébként sajnálatosan kevesen "aktivak" itt a fórumon pedig erre elég sokan lovaznak. Igaz vannak napok amikor nem tudok a fórummal foglalkozni, vagy csak épp belenézek (1,5 perc) mi újság. De ígérem majd egy hosszabb lélegzetvételû szösszenettel is jelentkezem lovasélménykörbõl. Üdv RM

#269 Hóka

Hóka

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 22. - 10:58

Korábban már irtam, én Fejér megyei lennék, de a pacik a megyehatár mellett vannak egy hoszzúlépésnyivel (inkább hosszú ügetés) és ott szoktam lovagolni is. A Bakonyban szoktunk lovagolni csodálatos a táj és a terep is, egy alkalommal (1-2 óra) akár három megyében is "megfordulunk". Errõl szólna egy topic is, de nem túl pezsgõs.  Mostanában készülök több fórumos társat is meglátogatni lóháton. Hétköznap meló után ha tudunk megyünk terepre, munkára nem marad idõ. Ezt hétvégén kell bepótolni amikor is lehet megint lovagolni és mi megyünk is, ha az idõ engedi. Sok mindent magam csinálgatok, most fertötlenítettük és meszeltük az istállot. Csinálom lassan a második pajtát is . A kapu amit elkezdtem félbe van, és még sorolhatnám (tegnap bedöglött a szivattyú a lovaknak pedig inni kell). A lovas élményekrõl szívesen beszámolnék de ritkán van idõm annyit gépelni (és nem is tudok). Egyébként sajnálatosan kevesen "aktivak" itt a fórumon pedig erre elég sokan lovaznak. Igaz vannak napok amikor nem tudok a fórummal foglalkozni, vagy csak épp belenézek (1,5 perc) mi újság. De ígérem majd  egy hosszabb lélegzetvételû szösszenettel is jelentkezem lovasélménykörbõl. Üdv RM

Hozzászólás megtekintése

Szóval, ha megkapom a fotót a lovaskocsiról, lehet hogy meg is látogatnánk a tanyán ;)

#270 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 24. - 4:27

Életet lehelek ebbe a topicba is, ha minden igaz, aug. 13-14 körül csinálunk itt Pákozdon a lovardában egy kis bulit. Ezt most találtam ki, tehát még nincs itt se leszervezve, kinem volna kedve jönni? Ez amolyan csikóváró buli lesz, 20-a után jön majd a kicsi, elvileg. Tehát augusztus 13, szombat!

#271 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 25. - 7:34

Jó ötlet. Eddig semmi programom arra a hétvégére, úgyhogy úgy néz ki, rám számíthatsz.

#272 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 9:15

Olvastatok a lovasszövetség lapján, a továbbtanulási lehetõségrõl?Felsõfokú lovaskultúra oktató másoddiplomás képzés indul a SOTE Testnevelési és Sportudományi karon.Eléggé gondolkodom a témán, egy-két megyei ember jelentkezése sokat dobna rajtam.A napjaink gyorsan telnek általában délelõtt dolgozunk, délután és este lovaglás ill. lovas oktatás.Ámítjuk magunkat, hogy szorgalmas munkával nulla Ft-ra lehet csökkenteni a kiadást.Cav. igérgetted, hogy eljössz megnézni bennünket, de ......azért, ha valaki ráér vagy erre jár szívesen látunk ám minden fórumost.

#273 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 10:42

Cav!Érdekel, lóháton mennénnk, ha úgy is lehet . (2 fõ) A lovainkat el lehet-e helyezni, mert másnap 14-én indulnánk tovább?Lámpás, olvasni én is olvastam még gondolkodom is rajta......RMui:nem kell 1500ér zab?

Edited by RIDERMAN, 2005 július 26. - 10:44.

#274 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 11:03

Lámpás: Ígértem bizony, csak idõpontot nem írtam, most nem tudok menni, de aug. 8 után bármikor. Addigis munkát keresek, elsõsorban lovasat, másodsorban mindegy mit, csak legyen valami, nem akarok munkanélkülin lábat lógatni. Vagy elmegyek munkanélkülire, és amíg keresek, dolgozok feketén valahol. Persze ez nem törvényes. :D RM, jöhettek lóval is, a szállás megoldható, de addig még mindenképpen egyeztetek a loviban is, és megkérdem az esetleges anyagi oldalát a dolognak. Natossal beszéltem, õ mondta, hogy ismerõsének keres tanyát arrafelé, igazából engem az érdekelne, hogy milyen áron lehet kapni ott egy faluszéli telket egy felújításra szoruló, de még lakható házzal, meg némi területtel lovaknak (pár ha legelõ-kaszáló). Elég szûk specifikáció, de ha esetleg volna ilyen a látókörödben.. Vagy volt valamikor, vagy mittomén. ;)

#275 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 12:47

Lámpás:  Ígértem bizony, csak idõpontot nem írtam, most nem tudok menni, de aug. 8 után bármikor. Addigis munkát keresek, elsõsorban lovasat, másodsorban mindegy mit, csak legyen valami, nem akarok munkanélkülin lábat lógatni. Vagy elmegyek munkanélkülire, és amíg keresek, dolgozok feketén valahol. Persze ez nem törvényes. :D RM, jöhettek lóval is, a szállás megoldható, de addig még mindenképpen egyeztetek a loviban is, és megkérdem az esetleges anyagi oldalát a dolognak. Natossal beszéltem, õ mondta, hogy ismerõsének keres tanyát arrafelé, igazából engem az érdekelne, hogy milyen áron lehet kapni ott egy faluszéli telket egy felújításra szoruló, de még lakható házzal, meg némi területtel lovaknak (pár ha legelõ-kaszáló). Elég szûk specifikáció, de ha esetleg volna ilyen a látókörödben.. Vagy volt valamikor, vagy mittomén. ;)

Hozzászólás megtekintése

Persze majd érdekelnek a részletek , most beterveztünk pár utat mig tart a nyár szeretném lejárni õket. Erre fele van egy csomó jó hely ( a szívem szakad meg értük) párszáz-ezer Ft-tól pár millerig lehet mindenfélét találni. Mellettünk a faluban 5-6 miller egy lakható ház, de kijjebb vannak olcsóbb ingatlanok is. Natosnak mondtam elõásom a papírjaimat mert pár hónapja vagy húsz lovazásra alkalnas helyet irtam össze. A réttõl komplett lovardáig.RM

#276 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 27. - 8:19

RM, köszi, ez jól hangzik! Mindjárt indulok is a lovardába, megtudakolok mindent.

#277 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 27. - 9:31

Cav!Nem tudtam, hogy tanyát keresel.Van egy a látószögemben:A Fövenyi tanyájának a szomszédságában lévõ eladó.A terület 400-600 négyszögöl, de melletted a Fövenyinek van vagy 15 hektár bekerített legelõ.A házat fel kell újítani, de nem reménytelen, van gazdasági épület + pince!Az ára: 1.5 millió -ezért még a villanyt is visszakötik.Megközelíthetõség: Szabadbattyántól 5 perc mûúton, + kb 100m földút.Na ha eljössz majd a Lóri megmutatja, mert nagyon szeretne már egy tettre kész szomszédot.ZAB 1500 pénz, nagyon jól hangzik!

#278 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 11:09

Natosnak mondtam elõásom a papírjaimat mert pár hónapja vagy húsz lovazásra alkalnas helyet irtam össze. A réttõl komplett lovardáig.RM

Hozzászólás megtekintése

Igen, igen, mondtad, mondtad... Natos azóta is vár, türelemmel :mad:

Edited by Natos, 2005 július 28. - 11:10.

#279 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 13:14

Lámpás, az is jól hangzik, de az a terület már túl sík nekem, hegyek, vagy legalább dombok közé vágyom. :) RM, nem csak Natos vár, Cav is vár, na nem sürgetésképpen mondom... :D :dev:

#280 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 13:37

Hahó!Nem felejtettem ám el csak úgy gondoltam, hogy 2-2,5 hónapja ha eladó volt valami (nem biztos) de még az is lehet hogy eladták. Ezért le kéne ellenõrizni mielött elkezdek újjongani. nehogy én égjek be. Várpalota -Noszlop-Bakonyszûcs-Bakonynána-Lókút most próbálom ellenõrizni õket.Lámpás: Zabos emberünk címét sms-ben küldöm mert otthon maradt a papirÜdv RM