Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zsámbék és környéke szekció

• Please log in to reply
1302 válasz a témához

#241 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 17:46

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:
idézet:
Eredeti szerzõ: Lear: Elõbb írtam a túrázzunk topikba és eltünt, nem csak az írásom, de az egész topik! [/QUOTE]Mit tettél??? Posted Image Amúgy Ferenc felkiáltójeles topikja is eltûnt!!
[/QUOTE]Gondolom azóta észrevettétek, hogy lett egy új fõcím "Lovastúrák és találkozók" címmel ;) Biztos ebbõl kívánják a szervezõk lemérni, hogy ki mennyire figyel! Posted Image A májust én még nem tudom pontosan, ha lóval nem sikerülne, akkor megpróbálok legalább az esti találkozóra eljutni.Igaz az, hogy pont akkor van a gyereknap is? (még jó hogy egy gyermekes kérdezi, de az ünnepek nyilvántartása nem erõsségem Posted Image )

#242 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 18:21

Köszi Sellõ! Jó hogy szóltál, én nem szoktam a fõoldalt nézegetni ...Ez a Vágtabetolós meg alig hogy moderátor lett már össze-vissza szervez mindenfélét a fórumon :rolleyes:

#243 Ferenc

Ferenc

Vágtabetolós

• Fórumtag
  • 866 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 18:29

Sac!Egy. :rolleyes: Ferenc

#244 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 18:47

Mivel meg lettünk szólítva, összeírtam a Zsámbék és környéke szekcióba eddig résztvevõk (remélem pontos) listáját és mindenkinek személyesen küldözgetek levelet arról érdeklõdve, hogy jön-e a májusi "Fórum összekovácsolási hadgyakorlat" túrára, és ha igen, akkor hogyan tervezi megvalósítani.Légyszi válszoljatok, ha valaki a megszólítottakon kívül még jelezné részvételét a környékrõl, akkor ne habozzon, küldjön egy emilt, vagy magánüzit. A válaszokat összegyûjtöm és az eredményét (részeredményeket is!) kiteszem ide a fórumra.

#245 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 19:17

Tudom, hogy a kutya sem kérdezte a véleményemet, de ez így nekem nem tetszik. Fontos ennyire szétforgácsolni a fórumlistát? Én soha nem a fõoldalról közelítek a lapra, hanem mint mindig, hátulról.Vau, off, uff, meg minden.

#246 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 19:24

Hát én is nagyot néztem, és véletlen, hogy észrevettem, mert a fõoldal használata nekem sem erõsségem!Lear! Postád érkezett. Ha nem is ebben, másban legalább megkérdezik a véleményedet Posted Image

#247 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 20:51

Sellõ: emiled érkezett:)gyors vagyok ám....

#248 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 20:56

Hát akkor itt az idõ, hogy azt is megtanuljátok nézegetni, mert a túráson kívül van még ott sok érdekes téma.Úgymint példul az egyik legfontosabb, a [url="http://"http://www.kerekperec.hu/lovas/ubb/ultimatebb.php?ubb=forum;f=5"]Labor[/url], ahol a fórummal kapcsolatos mindenféle bejelentések történnek, ha valami nem tetszik, azt is itten lehet mondani. :cool: A szétforgácsolás meg azért van, hogy áttekinthetõbb, szervezettebb legyen az egész, ez sokkal több mindenre "jogosít" is úgymond egy témában, jobban bele lehet merülni.Ez hasonló külföldi fórumokon is így mûködik, mi most nõttünk akkorára, hogy az elsõ (vagyis az apróval már második) ilyen lépést meg merészeltük tenni. Persze jó szokás szerint ezt eleinte mindenki leszólja, aztán már el se tudod képezlni az életedet nélküle. Posted Image Ferencet meg nem bántani, inkább áldani! Posted Image U.i.: Különben meg minek is akarunk mi munkálkodni a honlapon, ha azt ennyien meg se nézik soha? Talán erre is kéne közvéleménykutatni?U.i.2: A vélemények pediglen meg lettek kérdezve, a [url="http://"http://www.kerekperec.hu/cgi-bin/lovas/paciforum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=000784"]Tervek[/url] topikban. [ Április 07, 2003, 20:59: Az üzenetet átszerkesztette: Zsuzska ]

#249 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 21:23

Nem akartam megbántani sem Ferencet, sem pedig mást, ha ez igy jött le a fórumon, akkor bocsánatot kérek, nem volt szándékom senkit bántani. Ez volt az elsõ ilyen változtatás és mint minden új elõször szokatlan, de nem biztos hogy rossz is. Mégegyszer bocs! Posted Image

#250 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 21:27

Semmi baj, te különben sem bánottad Ferenckét. ;) A rendezésnek meg tényleg nem a szétforgácsolás az oka, hanem az egyszerûbb, áttekinthetõbb fórum. Posted Image

#251 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 22:56

Ajaj, Zsuzska ezt magamra veszem! Nem gondoltam én komolyan, csak piszkáltam Fecókát. Szerintem õ sem sértõdött meg rajta(m), hisz ismer már Posted Image Sõt így négyszemközt megjegyzem, hogy becsülöm ezt a fickót, hisz ezzel segít a legtöbbet Huxnak a fórum ügyeit illetõen (hallod Ferenc miket mondok?)
idézet:
Eredeti szerzõ: Zsuzska: A rendezésnek meg tényleg nem a szétforgácsolás az oka, hanem az egyszerûbb, áttekinthetõbb fórum. Posted Image [/QUOTE]Ez érthetõ és logikus. Teljesen jó ötlet, csak meg kell szokni ...Üdv, Sac aki nem akart senkit sem megbántani Posted Image

#252 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 23:04

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsuzska: U.i.: Különben meg minek is akarunk mi munkálkodni a honlapon, ha azt ennyien meg se nézik soha??[/QUOTE]Azért beláthatod, hogy a honlap 90-95%-a fórum ... Én személy szerint elolvastam már majdnem mindent ami a fórumon kívül van a honlapom és mivel nem nagyon változik így csak ritkán szoktam arrafelé járni :rolleyes: De a hét fotóját nem hagyom ki sosem Posted Image Üdv, Sac

#253 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 7. - 23:08

Tudtam én ám, mire gondolsz, de elsõ olvasatra azért biztos nem örült nekije. Persze az én védelmemre se szorul. ;) Persze, azt is tudom, hogy most mit jelent a paci.hu, de épp azon vagyunk, hogy ne csak ezt jelentse, elsõ lépés a köztudatba való beépítés, hogy nem csak a Lovas fórum létezik itten. :D

#254 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 8. - 18:34

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsuzska: ... nem csak a Lovas fórum létezik itten. :D [/QUOTE]Tudom! Van Kutyás is! :D

#255 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 9. - 23:22

Süllyedünk?? Sellõnek már írtam, most közlöm így nyilvánosan is: nagyon esélyes hogy a májusi ökgy nekem kimarad, mert Enyingen leszünk versenyen azon a hétvégén... Ha mégis tudok menni, akkor is csak "gyalogosan".

#256 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 11. - 19:03

idézet:
Eredeti szerzõ: Õz: Süllyedünk?? [/QUOTE]NEEEM! Úgy tûnik a szekció tagjai idegenlégiósnak állnak más csapatokba, vagy háttércsapattagként ill. látogatóként fognak részt venni. Ime az eddig összegyûjtött info a szekció tagjairól:Sac --> Részvétel lovasként / SilveradóbólSellõ --> Részvétel módja még kérdéses (lovas vagy háttércsapat tagja)Sarolta --> Részvétele kérdésesÕz --> Nem jön, Enyingen versenyezKutyus --> Lovasként saját lóval, vagy látogatókéntPampalini --> Részvétel lovasként / Silveradóból (??)Dudesz --> Magánüzire még nem válaszoltRamirez --> Nem jön, nem ér ráLear --> Háttércsapat tagkéntPallasz --> Magánüzire még nem válaszoltAfi --> Magánüzire még nem válaszoltMiki --> Részvétel lovasként / SilveradóbólSurdus --> Magánüzire még nem válaszoltMandula --> Nem érlek el!!! Válaszolj!!!Cowgirl --> Most tájékozódik, választ várokAnikó --> Lovasként saját lóval, vagy látogatóként --> Részvétel lovasként / TatárszentgyörgybõlBozzy --> Részvétel módja még kérdéses(lovas vagy..)Zafir --> Magánüzire még nem válaszoltLovasboltos Kati --> Nem tudom, még megkeresemZsuzska --> Részvétel lovasként / El BroncobólTavasz --> Nem tudom, még megkeresemCobbler --> Háttércsapat tagként [ Április 11, 2003, 19:10: Az üzenetet átszerkesztette: sellõ ]

#257 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 11. - 19:17

Ha netán valakit kifelejtettem, ne haragudjon meg, nem szándékos, inkább szóljon!Ha névsorban szereplõk közül vki nem érzi magát környékbelinek, vagy tiszteletbeli környékbelinek, akkor is jelezzen :D Amúgy a sorrend véletlenszerû, a hozzászólások és részvételek alapján írtam össze ;) Légyszi ha valami változás van jelezzétek, hogy tudjuk kire számíthatunk!

#258 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 11. - 21:13

Sellõ szuper vagy, hogy próbálod összehozni a bandát!Én még nem adtam fel a reményt, hogy a szekciónk közösen is ott lehessen. Persze én mondom, aki már "disszidált" ... sajnos rajtam kívül álló okok miatt nem tudok onnan lóval menni.A válaszaidból úgy tûnik hogy össze lehetne szedni 1-2-3 lovast is akár!De ha mégsem jön össze a lóval-menés akkor is találkozunk a helyszínen és majd jól elszórakozgatunk Posted Image Üdv, Sacui: amint meggyógyul Csinosom lába elindulok Zsámbék felé! Reszkessetek!!!

#259 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 11. - 22:48

idézet:
Eredeti szerzõ: Sac:amint meggyógyul Csinosom lába elindulok Zsámbék felé! Reszkessetek!!![/QUOTE]De még az is lehet, hogy mi érkezünk meg hozzád elõbb! Posted Image Ha a jövõ hét terveim szerint alakul, akkor lehet, hogy hét vége felé arra járunk egy kicsit.Tudod már, hogy melyik napokon és kb. mikor leszel ott?

#260 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 11. - 23:35

A jövõ hét vége az Húsvét, akkor nem vagyok az tuti! Max. hétfõn ...De utána bármikor! Gyertek!!!ÁLtalában hétvégén vagyok lenn. Mondjuk péntek estétõl vasárnap estig. Hétközben nem nagyon, bár most már egyre késõbb sötétedik :rolleyes:

#261 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 13. - 23:41

Ez nem ér, mindenki ezerrel terepezik énnekem meg csak a nyálam csorog... Posted Image (tényleg, nyálcsorgatós szörnyecske mér' nincs???)Bárámbátor, ma voltunk kint - kemény félórát :D Délelõtt meglepetésszerûen végigvakcinázták a lovakat, úgyhogy délután pihi volt nekik, plusz fõnökbácsi rohant -> összesen egy félórácskás szõrén-sétára futotta. Az ezalatt is kiderült, hogy én a magam nem-terepezésével jobban ismerem az Anyácsa körüli utakat mint dicsõ fõnököm aki pedig szokott kimászkálni. Fene se érti ezt...Tegnap a Tatiban voltunk versenyen. Felemás eredménnyel - a nagyképességû (ú.m. Szikra ;) ) mindkét számban ütött egyet, ami persze betudható a szezonkezdetnek, miegyébnek; de annak is hogy már nem egészen olyanok a lábai mint újkorában. Mester ([url="http://"http://alag3.mfa.kfki.hu/vendeg/inetto/oez/mester4.JPG"]ez õ[/url] :cool: ) pedig élete eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta azzal hogy mindössze egyszer állt meg (azt se satufékkel) és egyet ütött. Fejlõdõképes a fiú. A végén akár még ugróló is lehet belõle. És ugyan végighisztizte mindazt az idõt amit Szikra nélkül kellett eltöltenie a futó mellett, de eközben se magában, se a környezetében nem tett kárt; ez is komoly eredmény tõle.Ja, csak a biztonság kedvéért - a "versenyez" adott esetben annyit jelent hogy gardírozom az gebelovakat, a fehérnadrágos-zakós résztvevõje az eseménynek nem én szokok lenni :D Sellõ, gratula Sellõnek Battához!! Posted Image Posted Image

#262 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 14. - 0:40

idézet:
Eredeti szerzõ: Õz: Sellõ, gratula Sellõnek Battához!! Posted Image Posted Image [/QUOTE]Köszi! Igazán büszke vagyok rá, nagyon-nagyon szépen ment.Mesélj milyen volt a Tatis verseny? Sokan voltak?

#263 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 14. - 0:52

Az nem kifejezés hogy sokan... Brr. 1/4 2kor kezdték a felnõtt B2-t, abban 82 induló volt, utána jöttek az ifik; aztán a B3, annak a fele körül (úgy a 40. lovasnál) viharosan sötétedni kezdett, úgyhogy aki azután következett volna (pl Zoli a Mesterrel) az nagyrészt visszalépett... A Tatiban három dolog vonzó verseny-szemszögbõl: hazai pályának számít, teljesen képben vagyok minden zegzugáról ami így új és idegbeteg lóval sokat jelent; jó a büfé; és mivel bent van a városban, az esemény végén megléphetek haza, nem muszáj (csak ajánlott ;) ) kikísérnem a csapatot Anyácsára lepakolni. Egyébként - gusztustalan tömegnyomor annak minden velejárójával (félnapos várakozások, reménytelenbe hajló parkolóhely-keresés, balesetveszélyes ló-sûrûség stb), ráadásul legelhetõ fû nulla...

#264 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 14. - 1:16

Szerencsére nem sokszor jártam a tatiban versenyeken (látogatóknt, vagy segítségként persze). Ekkora létszám mellett hogy lehet a lovakat elhelyezni?

#265 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 14. - 23:31

Többnaposokon azért nincsenek ennyien, elférnek a paccok a vendégbokszokban (a kisfedelest olyankor beépítik). Egynaposokon meg, mint ez is volt; mindenki próbál úgy leparkolni a lószállítóval hogy elférjenek mellette a lovak; és aztán hosszas ácsorgások vannak a futóhoz kötve. De pont a tömeg miatt, ha csak lehet, mi is kerüljük a Tattert, tavaly az egész szezonban összesen tán kétszer voltunk bent...Egyébként most ütött vissza hogy a két sárga, mióta boksz-szomszédok és együtt járnak karámba, teljesen összehaverkodott - Mester végigüvöltözte mindazt az idõt amit egyedül kényszerült tölteni. (és persze az üvöltés csak egy része a hisztinek nála.) Mondjuk inkább üvöltözzenek egymás után mintsem szétrúgják egymást...

#266 sellõ

sellõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 243 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 18. - 22:59

Ha valakinek még nincs hétfõi programja, jöhet durkkolni, szívesen látjuk!Hétfõ kb. 10 órától házi verseny Zsámbékon!

#267 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 19. - 17:59

ELINTÉZTEM!!!! :D Ott leszek!HAJRÁ SELLÕ!!!! HAJRÁ IROKÉZ!!! Posted Image Posted Image

#268 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 19. - 20:41

Ennel nagyon örülök Kutyus!A múltkor is olyan jó volt,hogy ott voltál!Várunk szeretettel!Olvass magánüzit!sarolta

#269 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 19. - 23:18

Ha tudok, megyek!!!! Mit ildomos ilyenkor vinni (csoffadt paradicsom, töppedt tojás, naaagy "HAAJRÁ IROKÉZ" "MINDENT BELE SELLÕ" transzparensek)?...

#270 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 20. - 21:01

Természetesen kizárólag a HAJRÁ SELLÕ!!!GYERÜNK IROKÉZ!!! szövegésû zaászlókkal lehet megjelenni nálunk,de így viszont szeretettel várunk mindekit!!! Posted Image Posted Image

#271 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 20. - 23:38

Zászló készülõben! Posted Image

#272 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 20. - 23:53

Csinálsz nekem is?...Ha fel tudok kelni reggel, ott leszek Posted Image Ma bepótoltam az elmulasztott terepezések egy részét - míg Zoli a húsvéti kötelezõ rokonlátogatáson sínylõdött, rám hárult mindkét gebelónak a terepre vivése. Kondim semmi -> dögfáradt vagyok, cafatokban az ülõfelületem... De - piszokul szép volt kint (Máriahalom felé mentünk), és fenemód élveztem. A lóállatok egész jólnevelten viselkedtek, Mester mellé vadásztam kíséretet (az mutatta az útvonalat is) úgyhogy vele szinte semmi gond nem volt (pláne mert kondija, az neki sincs); Szikra meg magához képest tök nyugodt volt egyedül is. (aztán amikor beértem vele, elkezdtek mindenféle full közveszélyes anyácsai paccokat ajánlgatni hogy menjek ki harmadjára is; nagyon humoros volt, tényleg. Posted Image )

#273 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 21. - 22:09

Na skacok! Mirõl maradtam le????Meséljetek!!!

#274 Surdus

Surdus

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 22. - 12:28

Segíts SEllõ!Sehol nem találom a magán üzimet.Azt hiszem elvesztettem.Inkább szóban kéne elmondanod.Egyébként gratulálok Sellõnek és Irokéznek a tegnapi szerepléshez!(Persze Surda ugrott a legszebben!!!)

#275 Lear

Lear

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 677 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 22. - 15:36

Hahóóóóó! Hol vannak a zsámbéki nagy-nagy beszámolók? Azt tudom, hogy egy órakor nem lehetett zsámbékon parkolóhelyet találni:) Hogy sikerült?

#276 sarolta

sarolta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 593 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 22. - 22:23

Kedves Érdeklõdõk!Már készülök írni egy jó kis beszámolót,de annyira fáradt vagyok sajna ma este is,hogy egyszerûen nincs erõm most írni...de mindenkinek megígérem,hogy holnap mindezt bepótolom! :D Surdus!!!Napnál is viágosabb,hogy Irokéz ugrott a leggyönyörûbben!!!!Persze a Te díjlovad sem ment csúnyán,csak,hát ugye.... Posted Image Na,holnap jön a beszámoló!!!sarolta

#277 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 23. - 10:27

idézet:
Na skacok! Mirõl maradtam le???? [/QUOTE]Jó kis versenyrõl! Posted Image

#278 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 23. - 11:16

Igen Fec, ez az én bajom is, de ahogy látom senki sem mesél :( De ha te ennyire tudod, hogy jó volt akkor ott is voltál, ergo te is tudnál mesélni!!! Nemdebár???Más! Szekciósok mikor ejtjük meg azt a hosszú, egésznapos túrát amit Sellõék felé terveztünk?!

#279 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 23. - 13:38

Kutyus! Ha jól látom a te kincsed van a fõldalon, nemde? Nagyon szép, örülök, hogy jól megvagytok Zsámbékon!!!Üdv, Sac

#280 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2003 április 23. - 17:27

Na ha senki nem, én leírok egy aranyos bukást.A réstvevõk legkissebbike, sámlistól mindenestõl 1.45 magas, szép nagy lóval bekerülta az összevetésbe. Ott persze küldte a paccot ahogy csak tudta, és még szûkre is vette a fordulókat.Az utolsó túl szûkre sikeredett, és a lova az utolsó pillanatban behúzta a vészféket. Repüllt is a pöttöm fej fölött, szépen fordulta a levegõben és leérkezett az oxer közé. De olyan ügyesen landolt, mintha csak arra jártában fél kézzel rátámaszkodna a rúdra és nézelõdne. A nézõsereg ereiben megfagyott vér újra indult, mikor a pici lovas újra fenn termett lován, és a kis cifrázás után szépen megugrották az utolsó akadályt is. nagy tapsot kaptak. Posted Image