Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#241 sármi

sármi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 567 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 25. - 13:03

Ilusta ott tartotta a lovát. Nem rég hozta el talán õ többettud,/de mások is eljöttek/, ki miért????

#242 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 25. - 13:21

Köszi az infót! Már írtam Ilustának magánt. Te nem tudsz róla vmi egyebet? Vagy ha az a lovi nem jó, akkor nem tudtok másikat ajánlani a közelben? Viszont tényleg NAGYON SÜRGÕS! Szerdáig el kell döntenem!

#243 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 25. - 17:17

Roni!Magán ment.Ma PH-val voltunk Palominonál Piliscsabán!Igazán szép és jó a lova! Persze Palomino is kedves, aranyos lány! :D A hely is fantasztikus! Igazi dimbes-dombos!Csak Palonak rohadt sokat kell a buszmegállótól begyalogolnia.PH-val meg is beszéltük, hogy mi nagyon el vagyunk punnyadva, nem igen sétálnánk ennyit, ha nem muszáj. Posted Image Két nagyon érdekes színû és alkatú kutya köszöntött minket!Volt azokban skótjuhász (a színük, tiszta foltos blue-merle, a zsemük egyik kék, a másik barna), agár, vagy dobermann, meg még mittomén.De ez a két testvérkutya halál jó egyformák voltak. Egyik kan, másik szuka.PH meg is jegyezte, milyen jó fogatkutyák lennének. Posted Image Késõbb jött a testvérük is, hát az nagyon kilógott közülük. :rolleyes: Vannak kismacskák! 5 db. 3 vörös, egy cirmos és egy fehér-kis tarkával.Olyan aranyosak! Pont jó korban vannak, ha valaki vinne haza belõlük.(Ha nem lenne otthon már 2, egyet tuti elhoztam volna!)PH talált magának másik macskabarátot (otthon nem tarthat, mert a kutyája nem szíveli õket), de aztán a karámban "elhagyta" valahol.Halljuk a nyávogást, hát ott egyensúlyozik egy fa legvékonyabb ágán.De okos macska lévén, hívásra addig lejött, míg el nem értem.Mikor hazafelé elindultam, akkor is nyávogott...hát persze, hogy megint egy faág végébõl..Becserkésztük Csillámot, nem volt nehéz almákkal megpakolva, megnéztük Sarolta szép Irokézét is.Nagyon szép ló õ is!Volt ott egy haflingi, azt is megsasoltam közelrõl és döbbenten konstatáltam, hogy kisebb mint Haramia. Alánézve láttam, hogy kanca, talán azért. Állítólag az is kis varrógép. Westernben lovagolja a gazdája. (druszám lehetne! Posted Image )Majdnem kihagytam egy gyönyörû pintot(hahh, de szép volt!!)akit ugyancsak westernben lovagolnak ott.A többi ló is nagyon szép volt, csodálkoztam is magamban, jó hely: csak szép lovakat tartanak! :D Palo lovagolt egy kis bemutatót, aztán mi is felülhettünk, ha akartunk. Szabadkoztunk, hogy:- ááá, nem vagyunk úgy öltözve!- meg egyebek, de meggyõzhetõek voltunk. Nekem a westernnyereg után jó furcsa volt, de ahogy 2 lyukkal feljebb tettük a kengyelszíjat, már jobban éreztem magam. Igaz, már rég ültem ilyen jó, nagymozgású lovon, de kellemes volt.Az jó még Csillámban, hogy abszolút nem túl magas. Olyan 1,50m. Szerintem a legideálisabb lóméret! Ráadásul nem idegbeteg, de viszont nem lusti, látszik, érezni rajta, hogy azért szeret elõre menni.Lényeg! El voltam ájulva Csillám szépségétõl.Nagyon jól járt vele Palomino. És persze, Csillám is jól járt,hogy ilyen gazdája lett. Posted Image Posted Image

#244 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 25. - 17:25

Köszi a beszámolót Ilus, aranyos vagy és örülök, hogy tetszett Posted Image Kismacsekot tényleg vihet, aki akar, tündériek! Imádnak nyakban ücsörögni és dorombolni :D Majd csinálok róluk valamikor fényképet és beteszem a gazdit keresünk topikba is.Elég lehangoló volt lovaglás után suliba menni... Fordítva szívderítõbb egy kicsit. :D

#245 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 27. - 10:26

Nah, Ilus mindet leírt! Én még egyet tennék hozzá! Hogy Palo lova nem kövér! :D Nem rossz értelemben, teljesen jól néz ki, ahogy ki kell nézni egy ennyi idõs lónak, viszont ülni rajta..... te Palo! Én esküszöm úgy éreztem, hogy alul a hasa alatt kocognak a bokáim!!!!! Meg kell hagyjam, eddig nem tûnt fel, hogy Linda lovam ennyire kövér lenne!!!! Meg hogy ennyire túlméretesek a fülei is! :D Csillám gyönyörû! És Palo büszke lehetsz a tudásodra, hogy ilyen jól idomított kis lovascskát csináltál belõle! Igazán most sajnálom, hogy egy évvel ezelõtt nem volt idõnk megnézni, mert akkor most még szembetûnõbb lenne a változás... Szóval gratulálok! Posted Image És azok a macskák.... külön öröm volt végre macskázni egy kicsit!!! Eszeveszett kutyám miatt sajna nem lehet otthon, és ilyenkor minden macskával töltött perc külön ajándék!!!!Pusza, PH

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 27. - 11:03

Én is jártam már ott, és fogok is, ha felépülök, és megyünk Paloval terepreeee :D Imádom az ilyen felfedezéseket, amikor egyszercsak rágyüvök, hogy hol vannak az emberek körülöttem ;) Emberek, lenne egy kérdésem azért... Ahol Szelcsi lakik, az már ez a régió? (Hidegkút nagyon széle, már mondható kis ráfogással Solymárnak). Bár azért ez már valószínûleg eléggé messze esik tõletek ;) [ Október 27, 2004, 11:15: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]

#247 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 27. - 22:57

Na igen, azért van még mit pofásodnia a lovacskának, bár már közel sem annyira csikóformájú, mint egy évvel ezelõtt volt. Posted Image PH, majd szemügyre vesszük Lindát, mert lehet, hogy átvertek Téged, és egy öszvért vettél!? Posted Image A macsekgyûrést én sem hagyom ki soha, pláne mióta elpusztult a saját :( Már gondoltam rá a múltkor, hogy kéne nyitni egy Pilis topikot, abba talán jobban beleférne minden környékbeli.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 27. - 23:01

Palo! De azok az édes, kajla, foltos kutyakölykök is megvannak még, ugye (max már nem annyira kölykök ;) )? Én azokért voltam oda meg vissza, amikor ott jártunk...Pilis topic -> egyetértek!

#249 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 11:27

Nyissatok Pilis topicot, de azért innen se menjetek el! Mert azért szegrõl végrõl egy régió vagyunk ám... :D Nem vettem öszvért!!! tongue.gif igenis hogy shagya-arab az egész ló!!!!!! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 14:50

Vagy ez a topic nõljön nagyot "Szentendre és Pilis"-sé ;) Bár tudom, nem szívesen nevezi át senki a gyerekét, fõleg, ha már ilyen nagy :D

#251 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 17:59

Tõlem, mehet :D Szentendre & Pilis régió miért, jól hangzik. De hogy kell átnevezni???

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 18:10

Posted Image Úgy látom megoldottad ;) Jupí, én is lehetek már régiós :D Ráadásul nem is akárkikkel ;)

#253 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 19:54

Azok az édes kajla kutykölykök még mindig megvannak, csak kb 3x akkorák :D De ugyanúgy a nyakadba ugranak és ölik egymást a simogatásodért.Na, így már jobb a topikcím Posted Image Így már én is jobban idevalónak érzem magam.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 20:41

:D júúúj, akkor a dögökért is le kell ugranom majd, mármint, hogy õket is lássam ;) Csak jussunk már el oda! De! Már csak 4 hét, és leveszik a gipszem, úh másfél hónap, és megyek ;) Meg Szentendrére is - bár lehet, hogy azt inkább tavaszra halasztom, mert az kemény dió :rolleyes: De meglátogatok mindenkit elõbb-utóbb.

#255 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 21:05

Na, akkor vigyél magaddal :D Én is tervezem felkutatni a környékbelieket, már jó régóta. Szentendrét már én is nézegettem, hogy elég messze van, hát még neked!Azt a másfél hónapot féllábon is kibírod! Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 28. - 21:27

Megdumáltuk ;)

#257 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 29. - 9:46

Õz segített, köszönöm szépen, leírta hogy kell, de abszolúte nem tudom most sem, hogy mit kéne csinálni! :D Sebaj. A lényeg, hogy most mindenki jól érzi magát!Dé! Törölj magánüziket, mert nem tudok válaszolni.nethez legközelebb kedden jutok, emilt nem tudok olvasni, úgyhogy marad a magán, de ott meg te nem vagy elérhetõ! Jobbulást!Üdv, PH

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 29. - 20:58

PH! Már tegnap este (7-8 felé) töröltem a magánjaimat!.. :confused: Úgyhogy elérhetõ vagyok, kb két órán át nem lehettem az, már szóltak is a türelmetlen rajongóim, hogy töröljek Posted Image Úgyhogy írj!

#259 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 30. - 19:42

Türelmetlen rajongóim! :D Be ne tojjak! :D Írok!

#260 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 30. - 20:23

PH!Nálad már kedd van? Menj dolgozni! :D Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 30. - 20:40

PH, én nemtom, miért lep ez meg téged! ;) :rolleyes:

#262 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 31. - 21:06

Nem lep meg, csak jó kiszólásnak tartottam! :D Ilus, jóvanna, tévedtem, de tényleg nem tudom milyen nap van, kicsit összezavarodtam, de dógozni azért még nem megyek! :D Viszont kedden jöhetnél a patakaparódért! Ott figyelnek az erre szakosított kosárkában! :D

#263 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 8. - 19:50

Olyan állati nagy csönd van errefelé! Palo? Ilus?Most hogy egy számmal nagyobb lett a régió, mindenki felszívódott?Vagy csak húúúúúzzátok az idõt, hogy ne kelljen Lindust megtekintenetek?? Hö?

#264 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 8. - 20:03

Mostanában esõt mondanak.. :D Nem akarok szétázni, fedelesetek meg nektek sincs...És egyáltalán! Mikor érnél rá??Tudom, hajnalban.. Posted Image

#265 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 9. - 20:37

Én is becsekkolok ide. Flancos Pilisvörösváron lakik és mivel sokat lovazok egyedül, minden találkára kapható vagyok, csak általában eltévedek. :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 9. - 21:29

Gigi, ha meggyógyultam, behajtom rajtad azt a már jóideje tervezett egri vár makettos összelovazást - bár már alig emlékszem az útra, remélhetõleg Szelcsi jobban :D De valami mindig közbejön :( Illetve jött eddig, de a vizsgáim után, szép téli hóban megcsináljuk Posted Image PH! Köszi mindent mégegyszer (azért az poén volt, mikor utolértünk a dugóban ;) )! A vezetõszár olyan jó, hogy ha majd megyek hozzád lovasboltot nézni, én is veszek ám!!! Posted Image (feketét, ha lesz) Én meg akarom tekinteni Lindust, de sosem kapom meg a beígért fotókat tongue.gif

#267 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 9. - 23:05

Ha megnézzük Lindust (valamikor csak összejön az is, mondjuk ha ilyen tempóban, mint Paloval, akkor jövõre.. :D )akkor mehetünk együtt is, hozzám befértek..

#268 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 9. - 23:21

Na, én már összeszenvedtem veletek a Csillám-látogatást, most rajtad a sor PH, hogy próbálj meg idõpontokat egyeztetni! Posted Image Egri vár makett jöhet ide is Posted Image A jó múltkor elmentünk addig, 2,5 óra volt oda az út és még egyszer annyi vissza... Nem állítom, hogy egybõl odatalálnék, de azért tennék én is egy próbát Posted Image vgigi, merre szoktál terepre járni? Mi azért annyira nem vagyunk messze egymástól Posted Image

#269 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 16:10

Palo! Én nem tudom, merre vagy.P.szentiván fele, P.csaba fele és az egri vár fele szoktam menni Vörösvárról. Igazából rettentõ rosszul tájékozódom. Vegetával kb.3 óra alatt találtuk meg egymást, amikor a szomszédból átlovagoltak...De sosem adom fel! Talizzunk!Flancos lovam elég jól tájékozódik, mindenhonnan hazatalál. Már csak az odaút kétes...Dé! Amint lábra állsz, hozzuk össze a bulit!

#270 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 18:54

Dé!Örülök, hogy tetszik. Fekete nem létezik abból a madzagból, az a sötétkék a legsötétebb. Van még ezen kívül kikerics sárga és piros... :D gondolom nem gyõztelek meg! :D Igen, nem siettem, meg néha rossz sávba álltam be, amelyik épp mozdulni sem akart, így sikerülhetett.... egyébként igencsak gyorsan szoktam haladni, de hát most nem volt hova rohannom...Ilus! Nincs fedelesünk, az biztos, meg nem is lesz szerintem egyhamar. Én csak legelõt szeretnék minél elõbb (mondjuk tavaszra) és akkor teljesen elégedett lennék!!! Akkor kik jönnek Lindát nézni???? Egyre több a jelentkezõ! Palo, Ilus, Dé.... másvalaki? :D És mikor is jöttök? Nálunk még le is lehet ülni egy kávéra, vagy teára, ha kértek, úgyhogy lehet hidegben, esõben is jönni, legfeljebb csak megnézitek és eldumcsizunk! Én nem fogok olyan kûrt lovagolni mint Palo, de ha valaki szeretné kipróbálni, természetesen lehetõség van rá! Posted Image Na? Idén még?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 19:20

Palo! Oké, gyere te is egri maketthoz! Posted Image majd összeszervezzük jól! :D Gigi, benne vagy? ;) Amúgy Palo Pcsabán lovazik, szóval szoktál arra is járni. Posted Image Ph! Akkor marad a sötétkék :D Részemrõl Linda-nézés a vizsgaidõszakom elõtt már nem nagyon, egyrészt december legelején tudok majd rendesen járni csak, utána meg már hipp-hopp vizsgaidõszak, elõtte meg rengeteg dolog van (zh-k, elõvizsgák...), szóval én most január közepéig el leszek havazva :( De szeretnék menni mindenképpen! :rolleyes:

#272 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 20:27

Hjajj, az a vizsgaidõszak, de befigyel nekem is... redface.gif De ma olyan jó terepet mentünk Saroltával, hogy el voltunk ájulva utána Posted Image Gyönyörû naplementében csillogó õszi erdõ, vidáman vágtázgató lovak... Nagyot dobott a kis lelkemen Posted Image PH, méghogy kûrt... Örülnék is neki :D Amúgy én haljamos vagyok az elcsábulásra a tankönyveim mellõl, így akár még idén is belefér valamikor...vgigi, itt vagyok Piliscsabán. Szentiván felé sokat járok, kb fél órára van innen. Ha gondolod, megbeszélhetünk egy találkát a focipályánál.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 20:44

Éniskaraooook :( Utálom ezt a vizsgaidõszakos dolgot. De én nem csábulhatok el ilyenkor 1-másfél óránál többre, fõleg, ert a 10 vizsgámból 1 összevont módusertani szigorlat... :rolleyes: Nicns lazítás. De igyekszem besûríteni, múlt félévben is lezavartam 2 hét alatt az egészet, remélem, most is sikerül, és akkor megyek én is veletek világgá! Posted Image

#274 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 22:05

Dé! A vizsgákig gyakorold az írást, mert felcseréled a ebtûekt! Posted Image Palo! OKÉ.Hmmm...Hol a focipálya? Meddig van világos? Kimennék holnap lovazni, de továbbképeznek egytõl. Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 22:17

Oké, tudom, sajna ez így van :rolleyes: Juhúúú, én jártam már a focipályánál lóval egyszer! Posted Image De nemtom megmondani, hol volt Posted Image

#276 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 10. - 22:25

De melyik falu?

#277 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 11. - 12:30

Oké! Nekem jó az egy-másfél óra is... úgyis én is mindig rohanvást vagyok! :( Beszéljétek meg, és mondjatok idõpontokat...Most rajtatok a sor! :D

#278 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 11. - 12:55

vgigi, Pilisszentiván. Ezt így most elég nehéz lenne elmagyarázni, hogy hol van... Te melyik részén szoktál járni? Csak azért gondoltam a focipályára, mert azt nehéz eltéveszteni, abból tuti, hogy csak egy van ott :D PH, én majd utoljára nyilatkoznék, mert nálam most nagyon változó, hogy mikor érek rá, de általában meg tudom oldani. Posted Image

#279 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 11. - 16:49

Nekem jöhet idén akár Lindus-nézés. A vasárnap majdnem mindig okés, hétköznap nekem is egyeztetnem kell a párommal...mint az köztudott. :D Tehát (szerintem) elõször PH-nak kéne "nyilatkoznia" Posted Image mikor jó neki..napok, órák, percek felsorolásával. Posted Image

#280 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 11. - 21:06

Palo!Az nem gond, átmegyek Szentivánra és ott megkeresem a focipályát. Szentiván megy, az nem gond.