Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Miskolc és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3209 válasz a témához

#241 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 13:46

Mármint nekem?

#242 Larissa

Larissa

Csikó

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 19:12

hali kopasz kutya nem találom a csikókarámot az hol van? létszi írj szia

#243 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 20:57

Sziasztok! Mi ez a tunyulás már megint???Üdv néked Larissa!!! Szerintem,hogy a többiek be ne rágjanak ,egy kis rövid bemutatkozást ejts meg!(engem is lecseszett a Tom miatta anno) Különben meg megy a magánüzi mindjárt! Boróka ,szombaton 12-13 óra között benézek majd!TOM,élsz még?

#244 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 23:01

Még mindig ;) .

#245 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 23:15

Tom,mi van veled ?el vagy veszve.Nem írsz ,nem hívsz,sehere-sezádé,stb.Tán már csak a szellemed van köztünk,és irogat néha.hogy szó ne érje a ház elejét! Szombaton otthon vagy ? Lehet benézek olyan 12-körûl,mennék Borókához is,ha bent lessz a csikóban(talán még Agrobe is)majd meglátjuk?

#246 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 9. - 23:32

Címszavakban.1.nincs mirõl írni2.sokba kerül3.még nem tudom :D 26-án ha össze jön az összjövetel jó lenne ha jönnél.

#247 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 10. - 14:47

Igyekszem ott lenni a CSikóban, de mivel vasárnap indulunk síelni, ezért nem tudom, mennyire érek rá a készülõdés nagy izgalmában.

#248 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 22:40

KK!Holnap gyere be a megbeszélteknek megfelelõen.A Kopaszkutya videjókazit otthon ne hagyd!

#249 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 22:59

ott leszek ,a kazit már kerestem,valaki elkérte és......

#250 Larissa

Larissa

Csikó

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 23:15

ezer bocs hogy nem mutatoztam be elõször is ÜDV MINDENKINEK ezt az üzit még csak magánüzibe akartam küldeni KOPASZ KUTYÁnak de nem tudtam, hogy kell na mind1Amúgy itt mirõl szoktatok beszélgetni? sziasztok írjatok bártan nekem

#251 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 11. - 23:56

"Amúgy itt mirõl szoktatok beszélgetni?"Általában semmirõl :D .

#252 Larissa

Larissa

Csikó

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 16:37

,,Általában semmirõl"ez bíztató de nem hiszem el csak félig mert már vagy 7 oldal van tele szöveggel ami azt mutatja valami téma csak szokott lenni csá

#253 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 12. - 17:44

Larissa, esetleg olvasd el azt a 7 oldalt; és akkor többet megtudsz a dologról. :rolleyes:

#254 Larissa

Larissa

Csikó

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 1:23

kössz az ötletet Õz :D

#255 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 14:47

Agrobe:Tegnap voltunk Tommal a csikóban,Imre azt mondta,hogy siettél ,nehogy találkozz velünk. Boróka is kiért,mire mi indultunk haza,szóval jó nap volt.Megnéztük a lovakat,nagyon szép mindeggyik,egyedül egy pej arabos kanca volt ami nem tetszett,szegény pára,biztos rossz gazdája van! Posted Image

#256 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 13. - 22:50

Igen, igen.Ez csalás :( .Agrobe!Amúgy egész pontosan milyen fajtájú lóállat a tiéd (valamikor már volt szó róla de nincs kedvem megkeresni)?

#257 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 14. - 18:53

Hát,szégyen ez a nagy punnyadás.

#258 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 14. - 21:55

KK, csak pozitívan!Gondolj bele, hogy ez egy pozitív punnyadás.Tom pl. azért nem ér rá, mert éppen a BKV mintára szervezi a MÁV sztrájkot, de ez még titok, és rád is szükség lesz, ha újra lóvasút jár majd a sineken és minden Miskolci topikos ezen részvényekbõl gazdagodik meg. De ez még titok. Posted Image Agrobe meg sielni van St. Moritzba, s a Monacoi herceggel tárgyal, hogy az egész Miskolci régiót csatolják hozzájuk. De ha nem is mindent, az életszinvonalat áthozza nekünk, de csak nekünk. Ja és még hoz sok jól táplált arab telivért is.Boróka Larissával bulizik a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség busójárásán, ahol kibuliz egy csomó pénzt e régiós fórumosoknak, amit mindenki a lovára költeni köteles.A többiek meg boldog életet élnek és szeretettel gondolnak Rád.Én meg punny. Posted Image

#259 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 14. - 23:23

Pontosan :D .

#260 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 9:34

Szia Lófaló....!Bár csak igy lenne ahogy mondod!De sajna,Tom szellemi és fizikai kimerültséggel fekszik a kórházban,Agrobe az Osztrák vámosokkal veszekszik,hogy értsék már meg,õ nem síléccsempész,Borókát az APEH most cseszteti,mert egy 47-ft os tételt rossz helyre könyvelt,Larissa pedig eszi az iskolás lányok keserû kenyerét.Az egésszbõl csak a lóvasút igaz!!!!!!!!!

#261 Magda

Magda

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 10:37

Sziasztok!Én miskolc környéki vagyok, és legnagyobb szívfájdalmam, hogy kb. 2,5 éve nem ültem lovon, és szerintem már nem is tudok lovagolni, igaz elõtte se tudtam... :D Másik szerelmem egyébként a fogathajtás... [ Február 15, 2005, 09:53: Az üzenetet átszerkesztette: Magda ]

#262 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 10:51

KK csak pozitívan! Megint lemaradtál!Az éjszaka jött a hír, hogy Agrobe nem tudja áthozni az arab pacikat a határon, mert egy másik régió akarja ádáz módon megszerezni õket.Ekkor lépett életbe a "B" terv, mely szerint Tom betegséget színlel, elköt egy mozdonyt két kocsival, amiben a régió legjobb lovai és legjobb lovasai vannak (na ebbõl kimaradtál, mert átaludtad az egészet :D ). Agrobe egy adott jelre elterelõ akcióba kezdet siléc ügyileg, hogy feltartsa a vámosokat. Ekkorra már visszaért Boróka is, akinek az volt a feladata, hogy a 47-es szám, számmisztikai értelmezését kifejtse érzelmi síkon az APEH ellenõreinek, akik ebben különbözõ pártprogramokat véltek felfedezni és összeverekedtek. Erre oda vonult az ország összes rendõre, mentõse, tûzoltósa, TV-se, villanypásztora és a honvédség kerékpáros ezrede.Na, itt kezdtük el az eksönt egy huszáros rohammal, magyarosan csujogatva és borsodian csá csumizva, amitõl Agrobe annyira meghatódott, hogy könnyes szemmel akart felugrani egy arabra, de eltévesztette és egy szaudi túristacsoport jól megtermett tagjának hátára pattant, aki éppen lehajolt bekötni a cipõjét. De ezt csak már hazafelé a régió határon vette észre, addig viszont szépen ment szárban és jókat ugrattak.Ja, Larissát azért hagytuk itthon, hogy kiképzését szárazkenyéren csiszoljuk és elvegyüljön a többi oskolás között, és hogy a nyugdíjasokat otthon tartsa. Hát ezért maradtál le errõl is!

#263 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 11:06

Szia Magda!Ez miért fájdalom?Senki sem mondhatja magáról, hogy tud lovagolni,de mindannyian mondjuk, hogy szeretünk lovagolni.Nézz körbe, hogy milyen lehetõségek vannak a környezetedben. Menj el egy-két helyre a következõ hónapokban csak nézelõdni és mire jön a jó idõ, biztosan találsz számodra kedves, szimpatikus, vendégmegtartó pacizó helyet, ahol lóra ülhetsz és felidézheted a tanultakat."Merj, akarj, tegyél!"

#264 Magda

Magda

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 11:26

Fájdalom, mert hiányzik... Körülnéztem már egyébként, Baloghék messze vannak, a görömbölyi lovarda nagyon tetszett, csak már nem tudtak arra az idõpontra bevállalni, ami nekem jó lenne. Nem akarok versenyezni, olyan szintre szeretnék eljutni,hogy terepen nyugodtan eldöcögjünk, vagy legalább a fogatlovakat tudjam lovagolni, nem ártana nekik egy kis változatosság.

#265 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 12:29

Inkább a feneked fájjon a sok lovaglástól, mint a fejed a hiánytól. Biztosan akad Görömbölyön olyan idõpont, amely mindenkinek jó. Ugye Sárga Csikó? Posted Image Tessék Magdának idõpontot adni! Posted Image S ha végképpen nem sikerül, szerezni kell egy oktatót aki házhoz megy és tanít a fogatlovakon.(De lehet, hogy ez hülyeség :confused: )Ha tényleg változatosság kell a paciknak, szólj Tomnak és elviszi õket vonatozni. :D

#266 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 15. - 20:11

Szia Magda. Pontosan hol laksz? Lófaló...,ez jó.! Még néhány ilyen írás és már is jobb kedvem lessz.Te pontosan hol laksz?Mert az adataid között nem Miskolc van,illetve nem is túl sok az infó!

#267 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 0:43

Posted Image Posted Image Alszotok miiiiiii? Posted Image

#268 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 0:43

nem! Posted Image

#269 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 0:58

"Lófaló...,ez jó.!" Nem jó, hanem LÓ!KK, én otthon lakom, de nem tudtam, hogy ide önéletrajz is kell. Posted Image

#270 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 19:57

Lapítás?

#271 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 16. - 22:29

Igeeeeen :D .

#272 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 17:42

Sziasztok! Lófaló,a következõ para métereket(tudatosan így)kötelezõ megadni. hölgyeknél,kor (a valós is) derékbõség ,szár körméret,magasság(18-40közötti csinos független hölgyek esetén cím telefonszám ) Férfiaknál csak cipõméret és kedvenc kocsma címe kell! Ide ért már az Agrobe vezette jólétállami ménes,vagy még mindíg az Osztrák vámosokkal értetlenkednek Rábafüzesnél? Tom izzísd a vasparipát,irány Monaco Disszidáljunk jóóóóóó?

#273 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 18:26

KK, Miskolcon a kedvenc kocsma az Avasi sörház, de 10 éve még a Spáten sörözõ volt. Pesten a Stex Alfréd a körúton, de 10 éve még a Piszkos Fred volt az Osváth utcában. A cipõm 46-os, s valõszínûleg a lábam is, de ebben már nem vagyok biztos.Agrobe túlfutott a régión az arab túrista hátán Ukrajna felé és most egy népszerû társasjátékot tanulnak meg közösen, melynek maffia a neve.De lehet, hogy új fórumot nyitott, csak Neked nem szólt. :D

#274 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 0:09

Beépített kémeim jelentették,hogy Ukrajnában kirobbant a bandaháború a lovas tanyák védelmipénzéért folytatott ádáz küzdelemben. Egy eddig még ismeretle,bizonyos Don Agrobe(Agrobvna Nyikolajevna) nevezetû család próbálja magának kisajátítani ezt a "piacot".Tom az összes ukrajnai érdekeltségétõl próbál megszabadulni,ugyan is egyik reggel egy gumi lófejet talált az ágyában.Boróka e hírek hallatán annyira pánikba esett,hogy azóta csak nyugdíjas cluboknak és árvaházaknak könyvel,pusztán emberbaráti szeretetbõl. Larissa azóta nem mer egyik topikba sem bejelentkezni,Jelezte a tanárainek,hogy továbbtanulását mégsem az elõzetesen megjelölt(többnyire fiukból álló iskolában)intézetben,hanem az õköritófülpösi irgalmas nõvérek apácarendben kívánja tovább folyrtatni:Magda végleg letett lovaglási szándékáról és inkább a Haiku vers írásban próbálja meg levezetni a benne felgyülemlõ feszültséget.Xirén ijedtében áttért az agol stílusra,és azt is csak sötétben,szélcsendes idõben esetleg gyertyafénynél meri mûvelni.

#275 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 10:56

Egész tájékozott lettél KK! Posted Image Szerintem adjunk lehetõséget másoknak is, hogy kedvet kapjanak a fórumozásra, ezért most átengedem a klaviatúrámat a képzelet szülötte BorsodOnlány-nak ;) ---------------------- BorsodOnlány írja:Sziasztok, de legfõbb Sziapuszi KK! Posted Image [cenzúrázva] A hívás díja: szõrén +Áfa. Posted Image Posted Image Posted Image ----------------Van válasz is!----------------TapLÓ írja:Szia BorsodOnlány! [cenzúrázva]Csácsumi: Tibi TapLÓ, az igazi suttyogó Posted Image Posted Image [ Február 19, 2005, 11:35: Az üzenetet átszerkesztette: Õz ]

#276 Magda

Magda

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 11:16

Nem mondom meg hol lakom, tongue.gif , találd ki! Segítek: szokott nálunk fogathajtó verseny is lenni... ;) Huh, nem tudtam, hogy ilyen részletes bemutatkozás kell... :D Már nem vagyok független, ezért gondolom, elég lesz az életkorom is: 24... [ Február 18, 2005, 10:17: Az üzenetet átszerkesztette: Magda ]

#277 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 16:06

Úgy látom Debrecenbõl kellett ismét hozzátok látogatnom, hogy hülyére röhögjem magam :D

#278 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 16:39

idézet:
Eredeti szerzõ: KOPASZ KUTYA: Xirén ijedtében áttért az agol stílusra,és azt is csak sötétben,szélcsendes idõben esetleg gyertyafénynél meri mûvelni. [/QUOTE]Te nagyon unatkozhatsz néha! :D :D

#279 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 22:12

idézet:
Eredeti szerzõ: emeset: Úgy látom Debrecenbõl kellett ismét hozzátok látogatnom, hogy hülyére röhögjem magam :D [/QUOTE]Ez jó jel :D ....és a debreceniek késõbb felszámolák az ottani illetõségeiket, és tömegesen költöznek miskolc környékére.Ez több okból jó lesz nekünk.Megszûnik egy erõsen konkurrens topic, valamint fellendül a Miskolc környéki lovas élet :D ....

#280 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 23:46

Tom, ha gondolod KK idecsalja õket, mert tudtommal most készül az elsõ western kurzust tartani. Elküldte az elõadása szövegét, amely így szól:Kedves lóbajtársak, lóbarátok, lópapák, lómamák, lókötõk, bértartók és lómagam! Szeretettel üdvözlök mindenkit ezen a szép napon. Ne zavarjon senkit, hogy szakad az esõ, villámlik és dörög, ez erre már jó idõnek számít és még babot is ebédeltem. Remélem mindenki elhozta a belépõt, ami egy darab kopasz kutya. Ezeken késõbb kipróbálom a hajnövesztõ dumámat, ami a fórumon már bejött. Kedvezményt csak a ténylegesen kopaszok kapnak és a 14 éven aluliak, mert nekik elég egy plüsskutya felmutatása. Nõknek epilálás, gyantázás elõny.Az elsõ órán a western alapokról lesz szó, egy lovaglási módról, életvitelrõl, amely az Ibiériai-félszigetrõl származik. Ez a félsziget Floridától kicsit keletre van, de onnan meg Florida nyugatra. A western lovagláshoz kell legalább 1db ló, de ha nincs, megteszi egy nagyobb emlõs állat is. A lónak általában 4 lába van, de a westernél biztos. A ló a seggén és a nyakán hordja a haját, de van egy kicsi a fején is. Ez a western sörény. A western ló szeret mosni, bár elég hanyag és sok fehérítõt használ, de nem mindenhol sikerül neki. Szereti a farmert, a bõrcuccot, a kalapot és a vokk kabátot, mert ez a western ruházat, ami jól áll neki. Nem szereti a lovaglócsizmát, a pálcát és az öt órai teát. Szereti a hamburgert, Elvist és a republikánusokat. A western lónak a hátán western nyereg nõ. A nyereg fõ részei a sebességváltó, az anyósülés, és a lábtartó. A nyerget a ló potrohára rögzítjük úgy, hogy a seb.váltó felfelé álljon. Szigetelõszalag használata tilos. A ló a fején hordja a homlokát, a fülét és a kantárt, ez a western homlok, western fül és western kantár. A western kantárt a nevével ellentétben nem csak a kan lovak hordják, hanem a szuka lovak is. A kantárból nõ ki a western szár, ami kétszikû, nyitvatermõ. Ez a ló tulajdonképpeni egyik vége, amely legtöbbször elõre áll. A western ló lábán western patkó van. A western patkóban western szegek. A western patkószegen western rozsda.A következõkben felszállunk a lóra. Posted Image ;)