Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#241 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 12:54

Üdv. Egykerék! És UFF is! Bár csak sejtem, hogy, a "bölénycsorda" Posted Image tagja vagy és valószínû egyéb szálak is fûznek a csapathoz, de én még nem tudom ki vagy. Harang, az nincs, de ne cikizz, azt én vállalom magamra. (" Magamat kigúnyolom ha kell, de..." Posted Image )Lóháton, tisztességes csatában bárkivel szembe szívessen alulmaradok......

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#242 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 15:14

Tegnap voltam lovagolni, és csak egyszer estem le... Egy herélt lip volt versenylovon ültem. Jól csinálja, mit ne mondjak. Egy kezdõbbet egy óra alatt akár 20x is letenne. Feldobja az elejét-hátulját-elejét-hátulját... Meg vágtázik... Mikor mentünk le a domboldalon, akkor kezdte. Nem lett semmi, kiültem. Illetve rémülten próbáltam a sörényébe kapaszkodni, de miután megállt csak akkor vettem észre, hogy nincs is neki...Tibi a kocsival az egyik úton ment, Viki, én és Brigi meg a másikon. Ekkor újrakezdte az udrálást. A kocsi felé fordult, vágtázott és közben dobálta magát. Aztán csak vágtázott. Egy kicsit megnyugodtam, de a jobb kengyelt kerestem, mert kicsúszott a lábam belõle. Szerencsére nem találtam meg, mert fullos vágtát kezdett, és újra ugrált. Na, mondom. Asszem most leesek. Elrúgtam a jobb kengyelt is, ugrott egyet, én meg szép magasra(vagy fél méter) felrepültem, és földet értem. Nem olyan puhán, mint szerettem volna... (eldöntöttem, hogy meghízok, és úgy majd puhára esek :D ). Szóval leestem. A szárat is elengedtem, mert húzott volna maga után, vagy kitépi a kezem. Aztán a holtra rémült másik két lovas körül (a lovak kancák voltak) kezdte az erejét mutogatni. Ugrált, ágaskodott, vágtázott, farát dobálta... akárcsak alattam. Jó két-három perc után sikerült megfogni, visszaültem. Utána is ugrált, de nem olyan sokat, úgyhogy többször nem estem le.De nagyon örültem, hogy lány vagyok, nem fiú, mert akkor csak keresztapa lehetnék... :D

#243 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 5. - 17:58

idézet:
Eredeti szerzõ: fehér bölény: Join Up!Ez a Xirén nevü fazon hol lakik? Szibériába vagy egy hûtõházba.Máshol nem volt -100 fok. [/QUOTE]Tudod itt a Kelet-Alföldön sok a talajmenti fagy, én meg nem vagyok éppenséggel égimeszelõ... :D Posted Image [ December 05, 2004, 17:04: Az üzenetet átszerkesztette: Xiren ]

#244 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 0:21

Csao!Uff Amatõr! Hát remélem, hogy közéjük tartozhatok. AZ ESZEM MEGVAN HOZZÁ!De ezt csak Õk tudják megmondani!De semmi egyéb.A "lóháton" jöhet, de a "tisztességes csatát" inkább hagyjuk! UFF!

#245 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 9:17

Sajna nem tudok följárni,mert nem jó a gépünk! Valami 83 vírust irtottak le róla apumék,de van,amivel nem bírt! Úgyhogy hétvégén újratelepítés lesz. Zsó! Milyen volt Bábolnán? Nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni,de legalább kipihentem magam a hétvégén 16 és fél órát aludtam.Ez oké,csak a felosztása nem valami szerencsés....4 és fél meg 12... :rolleyes: :D Rita volt mostanában? Beszélnem kéne vele....

* kicsi Join  :wink: 

#246 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 6. - 14:25

Neked nem kéne illllenykor suliba lenned?

#247 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 7. - 12:56

Ott is voltam: 1. órám számtek,aztán ugye Mikulás van.... Posted Image Basszus nem írt vissza a Rita a magánomra. Nem láttátok? Nem volt bent. Nagyon sürgõsen beszélnem kéne vele.

#248 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 8. - 10:41

Uff! Egykerék,millllen másnaposnak lenni?A suliba mit monddtak 100vagy még?Volt itt Õsanyád Monddta hogy holnap jrakják be az ablakokat,úgy-hogy kellemes pakplást.Ha segíteni kell csak sikíts.

#249 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 8. - 11:17

FB, Cneyenne mikor ellik??

#250 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 8. - 16:13

Jövõ szept.De remélem addig még látunk benneteket.Uff.

#251 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 8. - 22:11

Uff Nagy Fehér!Holnap milyen lesz másnaposnak lenni?A pakolás már megvolt de ha kell segítség szólok!Ha holnap esne eljöhetnél a Mirzát megpucolni!! (:Aztán akkor szombaton mi lesz? Dunakiliti?Na csákó!

#252 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 9. - 17:27

Ott a helyünk.Uff.

#253 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 10. - 20:36

Szürke Tollnak nem tudok magánüzit küldeni mert nem lehet. Ha módosítja az adatait, ott beállíthatja. Ha akarja feltéve ;) Posted Image Demonnyukjólenne :D Join Up!? Hovalettél?

#254 Szürke Toll

Szürke Toll

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 12. - 21:27

Már tudsz.Beállítottam neki.Uff.

#255 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 13. - 9:13

Uffuff!Gyerekek! Na csá!Kedves tötö: rossz a gépünk. Most is a suliból nyomom. Apukám hétvégén újratelepíti az egészet,de szerintem utána még legalább egy hét lesz,mire a netet is lehet használni,úgyhogy ne várjatok túl gyakran.....Még meg kell vennem egy csomó ajándékot,pölö az itteni páciensemnek is.....Meg anyukámnak, meg a húgomnak meg apukámnak, meg az öcsémnek, meg a sulis áldozatnak,a barátnéimnek....szám szerint 2nek.És tudom hogy mit akaroka húgomnak, a barátnõimnek,a fórumosnak,meg a sulisnak. Végülis egész jól állok! De hogy apukámnak, anyukámnak, meg az öcsémnek mit veszek!....

#256 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 14. - 22:21

Helló!Akrtok lovas "elõ-Szilveszterezni" ?Nézzetek rá a találkozók közt a Halászi Hubertusz meghivóra' Uff!

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#257 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 16. - 20:52

Én szeretnék, de sajna nem az esetem a vadászlovaglás(mert ugye ez az lesz, ha jól vettem ki a szavakból.)

#258 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 17. - 11:41

Gyerekek! Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket,ha addig nem jutok fel!

#259 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 19. - 22:03

És följutottam! Ma apukám elhívta egy számítógépes szakember ismerõsét,aki már régebben is volt nálunk,és az egész rendszert újratelepítették. Nem volt kis munka,órákat ültek a gép elõtt,de végre kész!

#260 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 19. - 22:19

Hipphipp hurrá Posted Image Mi a helyzet a Cavalettiben?

#261 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 19. - 23:10

Holnap megyek táborba! tongue.gif Posted Image Úgyhogy legközelebb csütörtökön jelentkezem: élménybeszámolóval.

#262 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 20. - 23:01

Gyitmóton esetleg nyomja valaki? Posted Image

#263 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 20. - 23:04

Mi az a Gyitmón!Talán Gyitmóndol?

#264 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 20. - 23:08

??? hö? :D Gyirmót. Tudod! Posted Image

#265 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 20. - 23:12

Na így már máf!Uff! Nem bírsz aludni? Tegnap voltunk SzT-vel pacit nézni.App csajszi 1,5 éves az öreglány.Meg kéne szerezni.Szerinted?

#266 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 20. - 23:19

Szerintem. :cool: másfél éves canca? Nem hangzik rosszul.Képetek nincs mi?

#267 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 21. - 16:50

Nincs.TE! Ez a canca megin mi?

#268 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 21. - 17:00

canca = kancalegyenmá egykis fantáziád! :D ;) Posted Image Szóval? hogy döntöttetek?

#269 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 21. - 22:28

Passz.Még januárig rágódok rajtu.Uff vóóóóóótam.

#270 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 22. - 22:59

Kankát az Apacs ranchra!Kankát az Apacs Ranchra!Gyerünk! :D Na ciao mindenki!Visszajöttem a táborból!Szal most leírom mi volt!Hétfõn reggel elfoglaltuk az apartmanokat,aztán reggeliztünk.A 11 fõs csoport 8 helyen aludt!:yeah:Aztán 2 részre osztottak minket,én délelõtt lovagoltam, [url="http://"http://www.arcor.de/palb/alben/93/934093/400_3663313031316561.jpg"]Palotás[/url]on.És szuper volt!Nagyon jó az a ló.Egy 8 éves herélt kisbéri. Nagyon kezes,és eszméletlenül kényelmes mind a vágtája,mind a tanügetése. Szóval nagyon szuperpaci. És (mellesleg) **** szép is. Sajnos nem vágtázhattunk,mert nagyon fagyos volt a föld,és nem túl egészséges a lovak lábának,meg a mi gerincünknek sem. De Jenõ bácsi nagyon jó dolgokat talált ki! A többiek,akik du. lovagoltak,elõször beálltak egy sorba,és szlalomban kellett végigmenni közöttük. Aztán párosával helyezkedtek el,és a két ember között(a "kapun") kellett átmanni. Persze nem egy sorban álltak,hanem eltoltan. Utána meg lovas székfoglalót játszottunk: pár széket kr alakban a pályára raktak,méghozzá eggyel kevesebbet,mint ahányan mi lovasok voltunk. Kengyel nélkül tanügettünk a székek körül,és amikor elhangzott a "MOST!!!!!" vezényszó,megállítottunk(többnyire) a lovainkat, leugrottunk a nyeregbõl,és anélkül,hogy a szárat elengedtük volna,egy székhez siettünk és lehuppantunk. Nagyon tökjó volt! Edzés után elraktuk a szerszámotmindenki teletömte répával a lovát,elvoltunk még egy ideig, ebédet adtunk a lovaknak,kisöpörtük az istállót,aztán mi is kajáltunk.Asszem borsóleves volt tésztával meg pörkölttel.Végülis egész finom volt. Utána meg mi voltunk a szlalombábuk a másik csoportak. Este,vacsora(virsli)után megint elkezdtünk "filmet" forgatni,aztán abbamaradt,vacsit adtunk a kis szenteknek és elmentünk aludni. Én a húgommal,a két fiúval(mert 11bõl csak 2 fiú volt),meg egy másik csajszival aludtam egy szobában. Fürdés után átmentem a többiekhez,és rávettem valakit,hogy maszírozza meg a hátam!!!!Végre.Már nagyon hiányzott.Aztán mindenki rajtam röhögött,mert "doromboltam".De amikor egyszer olyan jó volt!Aztán megállapították,hogy biztos pasihiányom van.............. Másnap reggel naaaaaaaaaaaaagyon kipihenten, Posted Image , 6kor keltünk. Reggeli(Corn Flakes: otthon soha nem szoktam ilyen izéket enni) után megkaptuk a lóbeosztást:pici [url="http://"http://www.arcor.de/palb/alben/93/934093/400_3565396636323735.jpg"]Mohácska[/url] arany bögyörõ,menõcsávó,tankocska,édes szivem,drága tankom! (cool , yeah , kir) (16 éves herélt magyar félvér) Bemegyek az állásába,a szokásos módon üdvözölt(majdnem kitört a füle) aztán lepuceváltam,feldobtam rá a cuccost(megkaptam Jenõ bácsi nyergét!!!!!! :cool: ) aztán irány a pálya...ami olyan kõkemény volt,mint kis(nagy)lovam feje,szal a vágta megint elmaradt.... :( De [url="http://"http://www.arcor.de/palb/alben/93/934093/400_6539393934373032.jpg"]Tankocska[/url] isteni volt. Megint szlalomoztunk(most körben,a székek körül is,egyik-másik ló rendesen megnézte ezeket a félelmetes zöld izéket,de az én bátor hõs exrendõrlovam nem,mert semmitõl se fél! :rolleyes: tongue.gif ) meg székfoglalóztunk. Kedves drága szivecském úgy nézett rám,mintha meghülyültem volna,szal...e van na.Aztán a szokásos:etetés,istállósöprés,ebéd,du-i edzés.A futószáras ló,Tulipán egy 19 éves,tûzött szürke lipp kanka,aki egyébként a mindenesló is: õt fogják a kocsi elé,ha pölö bálát kell vinni az istállóba az udvarról,és hangsegítségekre (is!!) nagyon hallgat: ha a lovász azt mondja neki,hogy állj,akkor Tulcsi megáll. Ha azt mondja helyedre: bemegy az állásba.Szóval nagyon bogár! Na,õ is székfoglalózott! És én is ültem kis Görbehátún(ííííííííííííílyen görbe háta van!) és nagyon tücsök volt! Posted Image Aztán életem elsõ fogreszelését néztem meg. Hú de szar volt. A lóban( [url="http://"http://www.arcor.de/palb/alben/93/934093/400_6365323765623831.jpg"]Varázs[/url] ,x éves fekete herélt telivér,méghozzá igazi nemvalaminyugodt telivér) 2 adag nyugtató volt,de azért nem bírtak vele egykönnyen. 2 erõs férfi fogta a fejét,de azért nem kiugrott a boxából!? Utána mikor végre befejezte az állatorvos,azt mondtá,kb. két óra múlva már magához fog térni. Az egész tábor ott volt vele,és...ki fogtok röhögni,de sírt a Varázs.Komolyan.Aztán fél óra múlva odajött a tesója,a Tata(aki a szomszédos boxban van)a rácshoz,ilyen jól vagy bátyus? ábrázattal:a bátyus meg sunyított egy hatalmasat,"hagyál békén hülye pisis,mert különben fölrúglak"císzóval.Jé,Varázs magához tértVacsiztunk(melegszendvicssok-sokecsappal nyámí!)meg a lovak is,aztán páran még megnézték a Mátrixot (mondom én nem!!!!!!)mi többiek megelhúztunk a sunyiba aludni.Eldõltem mint egy liszteszsák. Hulla fáradt voltam.

#271 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 22. - 23:09

Ma du.lovaztam,mivel volt két csajszi,akinek elõbb el kellett menniünk,így õk csak de.tudtak lovagolni. Aztán végülis terepre mentek, mert valaki kikönyörögte. Mi meg addig bent ültünk a jó meleg klubhelyiségben,és olvasgattunk. Mikor visszajöttek, a lovak állszõreire rá volt fagyva a hó!!! Aztán ebéd,és már készülõdtünk is a du.-i edzésre. Hercegnõn ültem,aki egy 7 éves,gyönyörûszép magyar félvér pej kanca. Õ volt Erika elsõ lova(aki egyébként most nagyon örül,mert Mamóca farka már a földig ér!!!!) Végülis most ültem rajta így edzésen elõször,mert háziversenyen Istenló nyert IS és így az 1. vonult be vele,nekem meg már csak Mamóca maradt. A kengyelem 3xolyan hosszú volt köbö,mint kellett volna...nem baj,nem kell az. Aztán csak mentünk,mentünk és mentünk...jé,ez a ló már üget?! Aztaaaaaaaaaaaaa....ez **** jó. És ma alattam is nagyon rendesen viselkedett. tényleg jófej volt. Aztán leültünk egy utolsó nagy közös festegetésre. És lassan jöttek értünk a szülõk.

#272 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 0:50

Join!!Gratu Posted Image Ez jó lehetett :D Anett is ott volt? [ December 22, 2004, 23:54: Az üzenetet átszerkesztette: tötõ Zsó ]

#273 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 10:54

Jaja! Mind állat! Õ masszírozta a hátam! Posted Image

#274 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 18:10

Jajj fel kéne hívnom.Hát akkor!Ezúton Kívánok Mindenkinek, a lehetõ leglószagosabb, legnyeregbõrszagúbb, Karácsonyi Ünnepeket, és a legtöbbet lovaglós, Boldog, Sikerekben gazdag Új Évet!!!... :rolleyes: .. Posted Image

#275 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 18:34

És Neked is viszont! Nagyon nagyon sok boldogságot és lovazást az új évre!!!Meg mindenkinek!

#276 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 17:13

Join Up!A Varázs volt nálam 3 éves korában tréningben, Õ az elsõ akit felfedezek itt a fórumon a "klienseim" közül.

#277 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 17:15

Uffffff!Ezúton kívánok minden kedves ismerõsnek és ismeretlennek nagyon boldog Karácsonyt a salyát és az egész bölénycsordám nevében. Mindenkinek jó lovaglást és jó egészséget.

#278 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 17:41

Uff!MegintÉnvagyoknamármostanság.Join Up szívbõl örülök,hogy ílly jól érezted magad.Remélem még sok ilyenben lesz részed. tötõ Zsó!Nem is mondtad, hogy az El Bronco felé "lovagolsz".Ugyan is ez a szivem csücske .Én már sokszor jártam ott.Ha egyszer eljutnál oda azthiszem /ahogy ismerlek/ lemennél hídba.Ott még igazi bölény is van.Örülök annak is, hogy tetszettek az indiánok. Elakartam kunyerálni a Fejdíszüket de nem adták.Azt monddták majd jövõre.

#279 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 17:42

Mégvalami!Ez megint dr Íronõ volt.Ufffff!Gratu....K.

#280 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 19:53

Uffuff! De örülök,hogy látlak! Jajj,nagyon köszönöm a dicséretet,"wie Öl für Seele" volt,de komolyan!
idézet:
Ott még igazi bölény is van... [/QUOTE]:D Posted Image Posted Image
idézet:
Elakartam kunyerálni a Fejdíszüket de nem adták.Azt monddták majd jövõre. [/QUOTE]Türelem rózsát terem!!!Pende: már akkor is ilyen nyugodt természetû volt a drága? Posted Image Egyébként nagyon birom a fejét. Ahányszor csak odamegyek a boxához,hogy megsimizzem,benyújtom a kezem,és beáll úgy,hogy pont a nyakához kerül a kacsóm. Nekem nincs más dolgom,csak vakargatni,õ azt is megmondja,hogy hol: fel-le hajtja a fejét,meg ellép elõre-hárta! Tündér az a ló. Bár ha fölülnék rá,lehet,hogy már nem volna olyan tündér....