Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Appaloosa

• Please log in to reply
715 válasz a témához

#241 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:06

Mindet újra elküldtem.

#242 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:11

Az a baj, hogy nem jó e-mail címre küldted! Erre kell: zsubaba@easymail.hu:gm: :dev: :D

#243 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:15

valóban küldd el zsunak, nekem másodszor se jött át, kaptam csomó mms-es üres üzenetet és ugyanazt a levelet küldted vissza, amit neked írtam.

#244 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 15:14

Elküldtem.

#245 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 15:47

Mondtam én, hogy az a baj, hogy nem jó helyre küldöd! :gm: Itt vannak: Képek

#246 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 18:27

Nektek is megsúgom de csak nagyon halkan!Most ellik a kutyánk!Egy kedves kis goldi.Psssszzzt! :gm:

#247 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 19:59

Hajrá!!!! :yeah: Információkat minden mennyiségben!!! Nagyon jók a képek!!Ezek a csikók gyönyörûek! ;) Ha valakinek én is küldök képet,fel tudná rakni?(semmi köze a pacimnak a pöttyösökhöz,csak annyi,hogy látott már olyat,de gondoltam,ha meg lehet oldani,akkor megmutatom! :) )

#248 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 7:25

Négy betyár lett.

#249 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 20:01

Bölény,gratulálok!! :kocc: Képeket róluk!!! :yeah: (bár az ha jól sejtem,off,de sebaj :) )

#250 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 1. - 21:11

Mocca, ha elküldöd nekem, felteszem a tieidet is úgy, mint Fehér Bölényét. A cím: zsubaba@easymail.huGratu Bölény a kiskutyukhoz :)

#251 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 9:50

És az én app félvér kiscsikajom képét (csak egyet) fel tudná tenni valaki? Õ is nagyon szép ám, csak nincs helyem, ahova feltegyem, otthon meg internetem se....

#252 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 9:52

Panni: zsofi_nyihaha@yahoo.de ;)

#253 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 12:38

Kötci tötõ Zsó!Elküldtem, remélem ok, és nem nagy gond...

#254 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 14:47

Panni csikójaA csikó folt-mintája naggggyon gyönyörûséges :yeah: :kocc:

#255 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 18:58

Mocca csikójaJátszanakSzobor :)

#256 Ditke

Ditke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 179 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:00

Fehér Bölény gratula a kutyusokhoz. :kocc: Nekünk is van egy lány Goldink ,nagyon okos kutyus.Újságot megkaptam,köszönöm szépen.Tüneményesek a lovak amit felraktatok,ezek után nem csoda hogy lóbolondok vagyunk. ;)

#257 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 19:52

Zsubaba,köszönöm!! :kocc: Szóval hát õ lenne az én pici egyetlen drága Kölköm! :))Semmi köze a westernhez,de azért jól megmutattam.Most már megláthattátok eme gyönyíörûséget! :D :D Panni,naggyon szép az a gyerek! :yeah:

#258 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 5:25

Köszi Mocca! :) Úgy látom, egy egész folytatásos teleregénnyi szerplõ gyûlt itt össze kiscsikók formájában. Már a kezdeti feszültségkeltés is megvolt, amirõl Bölény csikaja gondoskodott. (Bár még a mellékszereplõ kiskutyák is Bölénynél vannak, ez neméééér! :rolleyes: ) :kocc: (aztán tényleg folytatásos (!) legyen ám az a regény! :) )

#259 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 12:50

Na szóval!A csikókalandnak még nincy vége.Most meg a másik lába durrant be.Kapja is szegény az injekciókat esténként.Pedig isten lássa lelkemet ha valaki megad a lovainak mindent akkor az én vagyok.

#260 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 21:07

Jujj,Bölény,szurkolunk!! :( Gyógyuljon meg minél elõbb az a szegény kicsi!! :hupp:

#261 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 8:14

Meg van dagadva a hátsó csánkja.Szivatja a doki a lábát.Azonkívül az anyja három helyen is sebesre nyalja.Nem tudtok esetleg ez ellen valamit?

#262 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 20:01

Huhh,még nem is hallottam ilyenrõl,hogy az anyja sebesre nyal egy csikót... :confused: :( Mondjuk nem vagyok jártas az ilyen dolgokban,így sajnos nem tudok hozzászólni a dolgokhoz,de nagyon szorítok!!

#263 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 7:08

Már rohanok is és veszek.Most meg !!!!!!!!!Patkókelése!!!!!!!!! lett.Ezt már el sem hiszem még magamnak sem Hogy a pééééébe lehet ekkora csikónok.Jön fel a bõre,alatta tiszta genny és büdös.Lehet,hogy altatás lesz belõle.

#264 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 11:34

Jajj ne! :hupp:Azért remélem, még meggyógyítható, és nem altatod el! Sok erõt! :ang:

#265 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 12:23

Na csakhogy tetézzem még a bajt,már az egyik elsõ lába bebcskázik.Ez azt jelenti,hogyha rááll a bal elsõ lábára,akkor az nem tartja meg,hanem elõre csúszik a csuklója és azon tud csak járni.Ilyen történt a szomszédomnál is tavaj,csak nála mindd a két lábára.Tudok mégegy ilyen esetrõl is.Az is egy appi csikó ami most 7hónapos.Szép kis szines kis jószág.

#266 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 14:02

Nem tudom, hogy helyileg hol vagy, de nem kellene bevinni a picit kórházba?Olyan sok baja van, hogy lehet, hogy amiket látnak, azok csak okozatok, nem?(Mint Madinál...)

#267 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 18:20

Csornáról felvinni Üllõre, plusz az ottani ellátás, plusz a vizsgálatok.. és mindezt egy csikónál. :( Nem tudom.Bölény, sokszor puszillak, kitartás :ang:

#268 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 20:58

BAZ megye se a szomszéd...Ha még érdemes (fúj de utálom ezt leírni),akkor a pénzügyekre biztos van megoldás (akár segítség).Furcsa, hogy egy ilyen pici baba így "összeomlik".Ha nem tudod felvinni, egy telefont megér.Hátha a sok orvosnak van ötlete. Az ingyen van. Rendesek nagyon.

#269 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 19:50

Na,mi a helyzet?Hogy van a kicsi? :confused: :confused:

#270 Mester Ranch

Mester Ranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 20:27

Helloka! Üdvözöllek...Nem akarok nagyon kioktatónak tünni csak tudod a képen látható ló nem lehet quarter horse...mivel a színes quarter horseoknak külön egyesületük van mivel a szövetség színhibásoknak minõsíti õket ezért az a ló egy painthorse...bocs hogy csak így rádtörök..és kioktatlak de tudod szeretem tiztázni a dolgokat...ha esetleg más információk is kellenek a western lovakról akkor nyugodta küldj mailt... Üdv: Mester Ranch mesterranch@hotmail.com

#271 Mester Ranch

Mester Ranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 9. - 20:35

Eladó Fél Appaloosa mén csikó 280ezer forintért.Érdeklõdni lehet: Mester Ranch 06209692626,06205988375

#272 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 14:44

Helloka! Üdvözöllek...Nem akarok nagyon kioktatónak tünni csak tudod a képen látható ló nem lehet quarter horse...mivel a színes quarter horseoknak külön egyesületük van mivel a szövetség színhibásoknak minõsíti õket ezért az a ló egy painthorse...bocs hogy csak így rádtörök..és kioktatlak de tudod szeretem tiztázni a dolgokat...ha esetleg más információk is kellenek a western lovakról akkor nyugodta küldj mailt...                                                    Üdv: Mester Ranch                                              mesterranch@hotmail.com

Hozzászólás megtekintése

Bizti csak én nem értem, de ezt kinek írtad M.R.?Bölény!Mi a helyzet a csikóval? Léccci írjál már, mert mindig csak ezért lesek ide, és már kezdek aggódni...

#273 Mester Ranch

Mester Ranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 18:02

Paint Horse!Segítek neked...az a helyzet hogy a mai lovakat már nem sütik hanem tetoválnak nekik az alsó ajkukba...Persze csak abban az esetben ha van elismert papírod a ló származásáról..

#274 Mester Ranch

Mester Ranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 18:05

PH-k[url="http://"http://www.stalwartranch.com/Imasugarfleet.jpg"]ez egy quarter[/url] [/b]</font>

Elméletileg. Gyakorlatilag viszont nem QH, hanem ...

Hozzászólás megtekintése

Az a helyzet hogy hiába quarterek a színes quartereknek a szülõi õk máér csak painthorseok lesznek mert a szövetség nem ismeri el õket...Nálunk még nincs Painthorse szövetség sajnos de kint Amerikában ennek is nagy keletje van...

#275 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 20:22

De hogy lehet egy fél lovat eladni?Max vágóba, de akkor is, mi lesz a másik felével?Amúgy azt sem tudjuk kivagy, mivagy, és jól kioktatsz mindenkit ahhoz képest...Bölény! Mi újság a csikóval? Remélem jobban van! :ang:

Edited by Zsubaba, 2005 október 10. - 20:23.

#276 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 20:38

A fehér típusú Bölényeknél jót, vagy rosszat jelent, ha nem szólnak? :confused:

#277 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 7:27

ITTVAGYOOOOK!!!!Naszóval a helyzet ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ szar.Semmivel nem vagyok elõrrébbb.Az egyik lábából sikerült kifakasztani azt a rengeteg sûrü gennyes véres trutyit.DE ugye most meg nincs folyadék az izületben és úgy ropog mint öreganyám kétajtós szekrénye.Azért legalább most egyedül fel tud állni.De!!!!!Még tudom fokozni a nyavajákat.Megbetegett egy másik kancám is és a kiscsikesz anyukája is.Mindd a kettõ köhög.Azt mondja a doki,hogy most már kezdhetek imátkozni nehogy fertõzõ legyen.Tudjátok!Fertõzõ lóinfluenza!!!Szóval már csak az hiányozna.De a baj ugye csõstöl jön.Ez ellen nincs védõoltás,úgyhogy azt hiszem teljes karantént rendelek el magam körül nehogy megfertõzzek más lovakat is.Egyenlõre ez a nagy harci helyzet. :confused:

#278 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 8:27

Húha, ez nem hangzik túl jól! Jobbulást mindenkinek, kitartást, sok erõt! :ang: :ang: :ang:

#279 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 10:39

AZ egyik kanca meglehetõsen jól reagált a tegnap esti injekcióra.Me még egyszer sem köhintett.

#280 Mocca

Mocca

Csikó

• Fórumtag
  • 870 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 19:26

Jajj,de örülök!! :) Legalább a nagy paccok jobban vannak! :yeah: De mostmár a csikócskának is ideje volna javulni!Szurkolunk!!