Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

LÓBARÁTOK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2004.Június 25-27 Tatárszentgyörgy.

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1788 válasz a témához

#241 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 12:42

OSH!Amirõl te beszélsz az nem a Fókusz kategória!Az egy normális riport, nem szenzációhajhász, mindenáron szerepelnivágyó emberek mûsora. Most kapcsolok: hol is olvastad, hogy lehetetlen megcsinálni? és mit? Mirõl beszélsz? :confused:

#242 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:03

OSH-ra reagálva OFF:Egyet nem értek: Miért kéne reklámot csinálni a lovak iránt érzett szeretetnek és odaadásnak? Aki nem érezett irántuk szeretetett/csodálatot/vonzalmat gyermekkorában az nem is fog késõbb sem! Én úgy vagyok ezzel, hogy senkit nem beszélek rá a lovakra. Az vagy jön belülrõl vagy nem!!!A lovasturizmus meg nem errõl szól szerintem...ON

#243 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:04

Éva, nem írtam, hogy ilyet itt most írt valaki. De valami hasonló "elhangzott". A "nemkellmerbaromságés igénytelenis" onéma.Kérdésem: kerestél valaha sponzort? Próbáltál hasonló (fenti) témát valaha? Szerinted mi egyszerûbb? Felhívni egy szar, de nézett mûsorban valami áttétes ismerõst, hogy ez van, gyertekmánkihe, vagy kilincselni egy új riportért, amit majd, ha bevállal valaki tán, leadnak délelõtt háromnegyed tíz és tíz közt. Melyik effektívebb? Persze, lehet, hogy nem az intellektüel szakréteget fogja meg. Nade az a cél? Van itt cél?Ja, kategória. Lauda is a Ferrariban kezdte és rögtön világbajnok lett. Posted Image Csikasz, :D

#244 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:14

Csuti, senkit nem ismersz, aki nem gyerekkorában kezdte? Aki késõbb szerette meg testközelbõl a lovat? Mert addig nem érte ilyen inger? Most mutatkozzak megint be?A reklámról tényleg nem szeretnék beszélni, nagyon nem ide vág. Talán annyit mégis, hogy érdeklõdést, igényt felkelteni kellemes élmények képi megformálásán és mutatásán keresztül a legegyszerûbb. És hogy ezzel egy bérloviból pénzt csináló mit ér, hát lehet, hogy csak én gondolom rosszul... DE ha csak annyi, hogy a stresszes népek, ha hazaérnek, látnak valami szépet és kicsit jobban érzik magukat a látványtól néhányan, már elértél valamit. Mert adni jó...Részemrõl ezt a offt itt béfejezem.

#245 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:22

Magyarul reklámozzunk szárnyasbetétet és tuti benne leszünk a köztudatban?Köszi, nem szeretném!Mire kell a reklám? Komolyan! A paci.hu-nak nem kell reklám, mert akit a lovak érdekelnek az idetalál akármelyik keresõn, mint te is. Aki meg nem internetezik/nem vesz részt akár csak azzal, hogy olvasva a Fórumot, mit keres egy Fórum összekovácsolási hadgyakorlaton? Mire kell szponzor? Itt nem 1 emberrõl van szó!Ha pedig valóban szükség van szponzorra/reklámra a Hux biznisze... ez a magán véleményem

#246 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:23

Nem lett kedvem motorozni a tavalyi motorostalálkozó képei láttán.

#247 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:26

Én még mindig OSH-val értek egyet. Egy ekkora lovas buli megérdemli a sajtót.

#248 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:29

Persze, hogy megérdemli!

#249 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:34

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand: Tényleg ijesztõ lenne némi lószeretetrõl, az állat által indukált baráti kapcsolatokról, szeretetrõl, lelkesedésrõl beszélni, megmutatni magunkat egy olyan világnak, amely nem is tud a létezésünkrõl! A lovasturizmus amúgy is a toppon van, annak meg pláne felesleges a hírverés! Kedvet csinálni másoknak a lóhoz, szép, igényes felvételeket mutatni egy ilyen túráról, a hangulatról, jókedvrõl és egy rövid ideig tartó gondtalanságról! Elkezdeni valamit, amit folytatni lehetne az évek során, egyre magasabb színvonalon... Az üzleti oldalát nem mondom, mert a magyar ember csak a tegnapra érkezett milliós hasznot szereti, hosszabb távra gondolni sem képes. Útálom a médiát, pláne ami most megy benne. Csak ettõl még nem változik az a tény, hogy akit, amit nem ismernek széles körben, sehova sem jut. Egy dologgal a világból ki lehet kergetni: ha valaki mindig megmondja, hogy ezt, vagy azt miért lehetetlen megcsinálni. Na, ez a tuti siker kulcsa! [/QUOTE]Hasonlókra gondoltam én is. Nem Fókuszaktív lázban égek, csak egy dolgot utálok a lovakról lovaglásról való megnyiltatkozások során. Nevezetesen azt, hogy semmibe veszi mindenki a szabadidõs nem sportcélú lovaglást. Látszólag nem, csak tevõleg. Lenéz minket mindenki aki közben kábítja magát sportlovasságával, pedig lehet, hogy lovasabbak vagyunk sokuknál akik erdmények néklkül cserélgetik a lovaikat félévente, de nem tudnak kimenni egy normális sétalovaglásra sem. A mostanában felfejlõdni látszó western lovaglás is épp ebbe az irányba tart egyenesen. Kimondatlanul de szinte mindenki átnéz a kedvtelésbõl lovaglókra. Ezért gondoltam már tavaly, hogy meg kéne mutatnunk magunkat, némi egészséges exhibicionizmussal, mert nem hiszem, hogy van még a lovastársadalomban ekkora kedvtelésbõl lovagló csapat, akit össze lehetne verbuválni a játék és a lovaglás kedvéért.(és hogy a Koltayt üsse meg a guta :D )

#250 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:40

Egyáltalán nem szeretnék szabadidõm eltöltése során fókuszosokat vagy _hasonló_ mûsorkészítõket látni magam körül. Nem akarok látványossággá sem válni, pedig szeretek szerepelni. Utálom az ilyen típusú mûsorokat nézni is (kimondottan zavar, ha látom), hát még hogy szerepeljek benne?!

#251 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:44

idézet:
Eredeti szerzõ: Aniko: Szerintem lassan kéne nyitni egy olyan Kovácsolós topicot, amit NEM offolunk szét... ez így nagyon gáz. [/QUOTE]Anikó!Nem figyeltél. A topic amit hiányolsz ott van legfelül. Ez marad a játszódásra illetve közvélemény kutatásra, ötletek fogadására, hogy maradjon valami élet a fórumon. Mert úgy tûnik ez az egy, ami még életben tartja. A konkrét dolgok folyamatosan felkerülnek majd legfelülre, hogy mindenki a lényeget is követni tudja! ;) Ez a topic szerintem nyugodtan lehetne a lovas oldalon is. :D

#252 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:45

Most azért menjen a sok hobbilovas Tatárszentgyörgyre, hogy a lovardatulajdonosoknak, a lótenyésztõknek, stb pénzt kovácsoljon!?! Én azt hittem saját magukat. Össze. :confused:

#253 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:47

Csuti, olyan jól megfogalmaztad azt, ami engem is zavar a dologban.

#254 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:52

Csuti. Nem azért megyünk, hogy másnak pénzt szerezzünk, hanem hogy magunknak örömet. És én igazán szívesen mutatom meg másoknak is az örömömet, nem akarom megtartani csak magamnak/magunknak.

#255 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:53

idézet:
Eredeti szerzõ: zapolya: Nem akarok látványossággá sem válni, pedig szeretek szerepelni. [/QUOTE]Pedig ez elkerülhetetlen lesz sokunknak. Nekünk például akkor kezdõdik majd a látvánnyá fejlõdés, mikor étlépjük a kokakola városának határát, kb huszan és összecsatlakozunk a többi délpesti lovassal. És minimum negyven lovas halad majd az úton elõre Tatárszentgyörgy felé!(csak tudnám, hogy Csikasz majd, hogyan akar odaólálkodni a kolompjával? :D )

#256 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 13:57

Persze, azt én is szeretem, amikor keresztülbaktatunk egy falun/városon és a gyerekek/felnõttek/öregek/fiatalok kiállnak a kapukba, odasereglenek körénk, kérdezõsködnek, örülnek a lovaknak, megsimogatják õket, na az ilyen programokban szeretek szerepelni. Posted Image

#257 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:00

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy: Nevezetesen azt, hogy semmibe veszi mindenki a szabadidõs nem sportcélú lovaglást. [/QUOTE]Ebben egyetértek. Ehhez viszont -kezdetnek- elég lenne egy Lovas Élet is.

#258 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:08

Nagyon kedvellek benneteket drága fórumos barátaim, különben nem lopnám itt a napot a társaságtokban, de semmit ragozzuk egy jó ideje már.Igy most lépek tovább. :D :D Posted Image

#259 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:09

Így Péter, pontosan. Mert az ugye tök egyszerû, hogy kimegy az ember a terepre, a ló simán arra mén, amerre akarod, fel a hídra, be a bozótba, rezzenéstelenül tûri a kocsit, kamiont, vonatot, megy át vízen, robog a keskeny árok mélyén és sorolhatnám. De minek? Viszont aki úgy lát lovasokat, ahogy egy más korban, alkalma lehet átérezni az ÉRZÉST, rögtön másképp kezd gondolkodni. Mert nem biztos, hogy versenyeken akarunk eredményeket elérni. Én biztos nem. Más a fedelesben hónapokig a tuti szár-, testtartást és segítségeket kiskörön tanulni és megint más kint a biztonságos lovazást elsajátítani. Látom a páromon. Miskolcon egy gyönyörû fedelesben tanul lózni. Üget nyócvanadjára. Alig várja, hogy itt a hétvégén a sárban csúszkálhasson már és Blue Lidércre ültesse, hogy szõrén vágtázhasson. Mert megígérte neki, hogy márciusban kiviszi terepre. Csillog a szeme, mert látta a fórumon a fotókat, a leírásokat. Most kezdte idén. Megszerette Õ is. Sokan, nagyon sokan lennének így, akik nem ismerik az érzést. Mert nem találkozhattak vele. Tegnap éjszaka az ESPN sporton volt az olimpiai lovazás fejlõdésérõl pár órás mûsor. Nem tudom ki látta... A római olimpiáról olyan képeket mutattak, hogy szavak nincsennek rá. Legyen elég, hogy a versenyen 2 ló is elpusztult. 70 valahányból 30 valahány tudott egyáltalán végigmenni. Ilyen dolgok alapján a városi ember nem biztos, hogy megszereti alapból a lovazást!És igen, a csapat megmutatása is ott van! Milyen nagyszerû dolog ez! Együtt, csak a szórakozás kedvéért! Biztos vagyok benne, hogy mindenki kicsit büszke lenne, hogy ott vágtat és késõbb is megnézné újra és újra!

#260 realcowboy

realcowboy

Magnum

• Fórumtag
  • 8.060 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:18

idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand:És igen, a csapat megmutatása is ott van! Milyen nagyszerû dolog ez! Együtt, csak a szórakozás kedvéért! Biztos vagyok benne, hogy mindenki kicsit büszke lenne, hogy ott vágtat és késõbb is megnézné újra és újra! [/QUOTE]De fanyalogni elõre sokkal egyszerûbb! Posted Image (úgy is jó voltam már sokáig, most megráztam magam. Ha kell, kard ki kard!) Posted Image :D

#261 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:21

Természetesen szívesen visszanézem: lesz ott videókamera, lesz aki nem lóval jön és felveszi az eseményt, lesz aki fotóz. Lesz aki vállalkozik a képek/felvételek összegyûjtésére és cd-re írására.Melyik tv társaságra van ehhez szükség?

#262 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:22

idézet:
Eredeti szerzõ: realcowboy:
idézet:
Eredeti szerzõ: Old Shatterhand:És igen, a csapat megmutatása is ott van! Milyen nagyszerû dolog ez! Együtt, csak a szórakozás kedvéért! Biztos vagyok benne, hogy mindenki kicsit büszke lenne, hogy ott vágtat és késõbb is megnézné újra és újra! [/QUOTE]De fanyalogni elõre sokkal egyszerûbb! Posted Image (úgy is jó voltam már sokáig, most megráztam magam. Ha kell, kard ki kard!) Posted Image :D
[/QUOTE]Ehhez nem kell tévéstáb. Valaki, aki nem akar résztvenni a vágtában és tud videózni, majd felveszi. Na.Igenis igénytelennek tartom a fókuszmûsorokat, és nem szeretnék szerepelni bennük. Ennyi. Pont.

#263 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:25

Eva!Bármelyikre. Én meg szeretném mutatni mindenkinek. Az egész országnak.

#264 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:32

Én megelégszem azzal, ha sikerül lóval eljutnom a helyszínre és vissza éppen, egészségesen. Ha sikerülne a többiekkel együtt vágtázni a mezõn Posted Image és együtt ülni a tábortûz mellett.

#265 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:34

tökös? Posted Image

#266 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:44

Most erre mit mondjak... Hogy 8-10 éve mániám volt az amatõrvideozás? Hogy sí, surf, hegymászós klippfilmeket csináltunk, zenével, 50-60-al a homokpadon kísérte a kocsi a deszkát, ahogy kell? Mert más az, amikor ott száguld melletted a kamera és más, ha csak álltában felvesz. Hogy az akkor is csak VHS, ha filmstúdióban vágod össze? Hogy rezeg, mozog, stb? Hogy ehhez több, együtt dolgozó ember kell? Egy tuti. Ha egyszer csinálsz olyat 3 tuti emberrel, akik tudják, mit hova, miért és visszanézed, az endorfinszinted kissé emelkedik majd és égnek fog állni minden, ami ilyenkor szokott! :D ;)

#267 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:46

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#268 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:51

Eva!Inkább a "fasza"-ra szavazok.. :D Ami engem illet tökéletesen megelégszem azzal, amivel Te. Ha lejutok lóval, örülök, hogy még lábon fogunk állni, vagy ülni...mindegy.A többit meglátjuk...De, ha a nagy vágtában, leghátúl elmarad egy kisebb fakó ló..az én leszek és Haramia... :D Posted Image Nem szeretem a nagy száguldozást ennyi lóval..kicsit veszélyesnek tartom.Még az is lehet, hogy maradok a földön videóval a kezemben...és élvezem a patarobajt.. Posted Image

#269 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:51

Nekem max a vörösödõ fejemet filmeznék. Akár a tévések, akár az amatõr vidósok :D és ezt nem biztos, hogy szívesen látnám a tévében Posted Image

#270 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:54

Én meg csak ülök, és nézek, és csodálkozom, hogy egyeseknek ennyire kardinális kérdés tud lenni az, hogy legyen filmezés, vagy ne legyen.Mirõl beszéltek tulképp? Posted Image

#271 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:55

Ráérünk :D

#272 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 14:58

Igen, én is ezt a következtetést vontam le :D (többek között... Meg azt, hogy ha már minden rendben van, mindig lehet találni valamit, amin kitörhet akár még a háború is Posted Image )

#273 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:00

idézet:
Eredeti szerzõ: Ilusta:...Ha lejutok lóval, örülök, hogy még lábon fogunk állni, vagy ülni...mindegy... [/QUOTE]...állni pedig négykézláb a tábortûznél! :D :D :D Egyesek majd danolnak, sátorban, vagy azon túl... ;)

#274 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:03

Mi van Boka! Szokatlan szelíd vagy Te itt! Kikötekedted Magad tegnap, vagy ma csak a havasba szorítkozol? tongue.gif ;)

#275 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:04

A "magad" nem nagy "m" tongue.gif

#276 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:09

Boka, mennyé te a "mindent"-be! Posted Image Tényleg, minek is próbállak én itt tisztelni? Pont téged... tongue.gif Igy már csak boka leszel, mint Ernõ a regénybõl. Posted Image

#277 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:17

Osh, téged megint átvágtak, a tisztelet az nem ez, nem itt kezdõdik, és pláne nem itt végzõdik tongue.gif Mellesleg: BoKa, és nem Boka tongue.gif

#278 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:31

Nyitok nektek egy "BoKa kontra Old Shatterhand" topicot, aztán hívhattok engem is a havasba... :D Vagy küldhettek a búsba.. :D

#279 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:36

Ilusta, neszójábe te se, mert nem a havasba, hanem a "kontrába" hívlak :D ;) (amúgy meg már nem offolok Posted Image Izé, na jó, megint nem Posted Image )

#280 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 február 24. - 15:38

Ilusta, mekkora ötlet!!!Tényleg, nyissunk nekik egy topicot aztán ott húzgálhatják egymás haját. :D