Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Debrecen és környéke 2.

• Please log in to reply
815 válasz a témához

#241 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 15. - 12:55

Qkesz ezzel nincsen gond, úton útfélen mindenkinek tudok áradozni róla.

Ezt már szeretem! :)

Bezzeg ma terepen a sok BÖGÖLY-t az erdõszéleken nem nagyon kedveltem... :kv:

#242 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 15. - 21:56

Akkor szerintem ne menj a hegyekbe lovagolni... :gm: Még mindig sebes a combom a csípésektõl, az egyik még jó keményre be is dagadt, meg besárgult. :ang: Választék volt: szúnyog, põcsik, bögöly, delta légy. Põcsik pl annyi volt, mint itthon szúnyog, pár nap alatt több csípett meg, mint eddig életemben. :D

#243 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 16. - 14:07

Lótuszvirágnak külön köszönetet mondanék, ha ez a két kép valahogy hozzám kerülne. ;)

Mindig lemaradok, bocsi. Két lehetõség van, vagy jobb egérgombbal elmented õket, vagy ha megadod a címed elküldöm mélben. Most szombaton Nyiregyen nem vagytok? Mert akkor gyúrok kicsit és megpróbálok még fényképezni :)

#244 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 16. - 14:38

Azért járunk mi hajnalban terepre...bár tegnap már napközben is elviselhetõ volt a helyzet bögölyfronton, köszönhetõen a hûvösebb, szelesebb idõnek. Emese kihozott egy nagy machete-t, és nekiálltunk kitakarítani a kedvenc útvonalakat, mert az ágak annyira behajoltak, hogy Zengõn már csak kozák módra lehetett vágtázni. :kir: Én kezdtem, mert Zengõ türelmesebb az ilyen egy helyben csapkodós tevékenységek iránt, mint Linda, aztán amikor már begörcsölt az alkarom, átadtam Emesének. A tuti technikára a végén jöttem rá: huszárvágtában közlekedve szinte suhintás nélkül, csak a lendület erejével nyestem le a vastagabb ágakat is, amik mind a mögöttünk kuculó Füzérkére hullottak. :D Aztán építettünk erdei pályát természetes akadályokkal. Pénteken csaknem 4 év után sikerült talajmintát vennem a titkos rét környékén :dev: . Az úgy volt, hogy egymás után akartuk megugratni a fatörzseket, és hogy nehezítsük a dolgot, LInda ment elöl, aki szeret lemaradozni vágtában, míg Zengõ hátul, aki nem annyira. Visszafogtam, hogy ne Linda seggében rohanjunk, amit õ zokon vett, és a második sorozatnál mérgében felrúgott. Pont, amikor már kikönnyítettem - nem sok esélyem volt. Nem ütöttem meg magam, és a késõbbiekben korrigáltuk a dolgot. ;)

#245 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 16. - 16:30

:kir:

#246 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 17. - 12:50

Sziasztok nektek is hoztam egy kis nézegetni valót, hogy jobban felismerjetek, ha összefutunk a "bögöly" sújtotta nagy melegben Debrecen és Mikepércs közt! ;)

Fernando Boróka és Qkesz

#247 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 17. - 13:10

Qkesz, elõször is ez bátor dolog felrakni egy videót a saját lovaglásodról, a saját, nem mások által készre lovagolt, hanem sk. képzett lóval.. :yeah: Mert itt (nem itt, a fórumon általában) mindenki ír mindenfélét, de a lovaglását nem biztos, hogy így vállalja. Másodszor, szép a ló! :kir:

#248 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 17. - 16:48

Qkesz! Közelebb vagyunk egymáshoz, mint gondoltam. A mögöttetek lévõ út az egyik vágtaszakaszunk. Mindig nézem, milyen jól felszerelt lovas tanya. Igaz lovat most elõször látok rajta. :) (Ami nem jelenti azt, hogy nincs, csak én valószínûleg mindig rosszkor járok arra.) Ügyesek vagytok! :kocc:

#249 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 17. - 20:35

Mi próbáltunk ugrani Csongival... Nekem azt hiszem többet kell tanulnom mint neki. Futószáron arab létére elég szép stílusban ugrotta meg az orbitális 40 centis akadályt. Lovassal együtt leginkább így áthaladtunk rajta, egy jobb próbálkozása lett volna. Azt hiszem ez egyértelmûen az én hiányosságomat tükrözi, mivel életemben ugrottam kb 3 eddzés alkalmával, Kedivel, aki csak gyakloatiasabban ugrott már. Mindenesetre jó volt, mert kb 10x mentünk rá az akadályra, de csak 1x tért ki, nem agyon torpant meg, eléggé igyekezett. Szóval eléggé jófej volt, szeretnivaló. :) Nagyon sokat változott az elmúlt egy évben, kíváncsi vagyok, ha látjátok mit fogtok hozzá szólni. :)

#250 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 18. - 10:56

Mi is augusztus 1-tõl a Mikepércs felé vezetõ utakat fogjuk róni. Tehát ha valaki arrafelé egy elszabadult vágtázó tehenet lát, az ne lepõdjön meg, mert az egy ló lesz, még ha messzirõl nem is annak látszik! Ja, és közvetlenül mögötte húz még egy kocaporszívót is! No! Azok leszünk mi! :) Elhagyjuk a Balla tanyát és a másik oldalra költözünk a lovakkal. Várjuk az új lovastársakat, siratjuk a régieket, de igyekszünk majd tartani velük is a lovas kapcsolatot. :) Ha már kezdünk beleszokni az ottani légkörbe, majd szívesen vennénk egy-két jó túra-útvonal ötletet! :)

#251 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 18. - 11:02

Becse, az, hogy pontosan hova költöztök, titok? Amúgy annyira nem lesztek messze. Túraútvonalnak ott van a földikutya rezervátum, de ha átjöttök a Hosszúpályi úton, akkor a Mézes környéke se csúnya.

#252 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 18. - 12:11

Becse, ne aggódj, max félútnál találkozunk, 2 óra allatt simán oda lehet koccanni innen a vámospércsirõl. :) Szerintem kezdhetjük is szervezni az össznépi túrát. :D

#253 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 8:01

A bodzás már megvolt. :) A rezervátum viszont valóban új lesz, gondolom a Vekeri fele is el lehet menni, de majd úgyis megtapasztaljuk. A visszafele irány pedig meg is marad. Nem titok az új helyünk: A Fenyves Lovardába megyünk át. Bízunk a fiatalságban, bízunk a társaságban. No és a legfontosabb most számunkra a változás és az ÚJ TEREP. Lábon megyünk által majd. Na de dobjuk fel az életünket! : Valakinek van-e tervbe véve kétnapos terep? Üdv

#254 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 8:39

A Mézest írtam, nem a Bodzást. ;) A Vekerinél nem szívesen látják a lovasokat*, de a kajakpálya mellett tovább haladva a Kati ér mentén már lehet kalandozni Bagos irányába. (a túra elején kicsit elkavarodtam, és a Vekeri csónakháza elõtt haladtam el - kell-e mondjam, hogy Zengõ pont ott pakolt ki? Azt javaslom, senki ne menjen arra a jövõben. :gm: ) A lovardát nem ismerem, és a neten található útbaigazítás kicsit zavaros, a honlap meg nem elérhetõ. de van ott mindenféle pálya - nem akartok majd házi versenyeket rendezni? :D

#255 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 9:11

Valóban elnéztem, Mézest akartam írni. Jelentem, az is megvolt, de csak egyszer! A neten szinte semmi nem a mostani lovardára vonatkozik. Szépül, frissül. Egy friss csapat veszi át, friss emberekkel. Van pályája ugró egyenlõre, a díj pedig alakulóban van, lesz is háziverseny, de fiatal még az idõ, munka kell elõbb bele. Én meg merem kockáztatni, hogy a jövõ év már úgy fog telni, ahogy azt a legtöbbünk elvárná. Karám van. Nem is merek többet írni róla, mert ha már ott leszünk, akkor fogom látni igazán a dolgokat. Reméljük a legjobbakat.... és ebbe minden benne van. Ismétlem magam: Valaki kétnapos túrára???

#256 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 9:24

Az van, hogy egyrészt én inkább kora õsszel túráznék, mert akkor nincs olyan meleg meg bögölyfelhõ. Másrészt a csikó miatt kicsit antiszoc vagyok, végig vezetéken vinni nyûgös, elengedni nem merném idegen lovak között, megrúghatják, az anyja féltené, meg zavarná is a többi lovast, szóval na...fejlesztem ezt a vezetékelést, ügetésben szépen jön, de vágtában nem mindig mozdul együtt a mamival, és Zengõnél elég egy vágtaugrás, hogy elfogyjon a kezembõl a szár. Minden esetre nagyobb létszámú csapattal, ahol sok az egymásnak idegen ló, én egyenlõre nem mennék.

#257 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 9:49

Tisztasor.

#258 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 9:55

Valaki kétnapos túrára???

Mikor? merre? én lehet benne lennék :)
A Fenyves a Hosszúpályi úton van, ott járok el elõtte nap mint nap (mivel Hp-ban lakom :) majd benézek ha már ott lesztek

#259 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 10:00

Tisztasor.

Ok, csak azért részleteztem, hogy ne legyen bántódás, ha szépen elhúzok túrázni egyedül, vagy szûk körben. Attól még szeretek mindenkit. :ang: És én is ismétlem: mindenféle háziverseny érdekel, majd szóljatok!

#260 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 10:25

A mikor és a hová még kiscipõben jár. Gondoltunk egy TB-t vagy ha valakinek szimpatikus ötlete támad, akkor oda. Csak már kellene valami, mert olyan régóta vágyok erre!!! :D Mi augusztusra gondolnánk.

#261 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 11:01

Aug. 1. hétvégéjét kivéve szerintem jó. Elvileg. A TB elég közel van, fõleg tõlünk (jó a Fenyvestõl picit messzebb), de amúgy nem rossz ötlet, ha nincs jobb ;) majd még szétnézek én is.

#262 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 16:35

Én is agyalok rajta, én Hármashegyaljára gondoltam. :) Szóval valószínû benne lennék. :)

#263 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 19. - 16:37

ppr!

Kösz a biztatást...de nekem is sok még a hiányosságom...de nyomjuk tovább!

Csajok! (és természetesen srácok is)

Elég sûrû lesz nyár végi - õszi "táncrendem", de lehet össze tudunk majd hozni valami túrácskát közösen!

Edited by Qkesz, 2012 július 19. - 16:37.

#264 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 20. - 7:30

Hármashegy is jó volna! No, nem két nap erejéig, hanem esetleg egy pihenõvel beiktatva, megérkezve pihenõvel és úgy tovább. Szerintem legalábbis. A pihenõt tudom is hol tudnánk megoldani.... (Lóitatás, kis sétával kezdve utána.) Nem tudom, hogy Monty és a többiek, akik ráveszik magukat és terepráróikat, hogyan gondolják, de mi inkább a "maradjon a lovam egyben" kategóriába tartozunk, azért is szeretünk pihit tartani inkább többször, mint egyszer sem. (De én úgy ismerem a bandát - s ez esetben nem tisztelet a kivételnek - , hogy vigyáz a lovára...) Huhh, beszéljünk róla még...

#265 rugósbicska

rugósbicska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.695 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 20. - 8:02

Holnap/holnaputan egy kisebb menet? Tolem mehetunk 2 naposra is. :) Nagycsere eleg kozel van...?!

#266 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 20. - 8:17

Nagycsere? Nekünk két vágtaugrásra, nektek háromra. :D Hármashegyalja is elég közeli célpont, simán oda lehet érni 2 óra alatt, rohanni sem kell. A Zsuzsi végállomásánál nem annyira lelkesednek a lovas csapatokért - de ha máshol akartatok parkolni, akkor bocs a belepofért. :o Ha Becséék átköltöznek, akkor nekik már kicsit komolyabb távolság lesz - esetleg ha ilyet terveztek, át lehet jönni hozzánk a lovakkal elõzõ nap, és akkor együtt indulhattok a többiekkel.

#267 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 20. - 8:43

No, igen, a Hármashegy vendégszeretetét mi is megtapasztaltuk.
Nem õszinte a mosolyuk az ottaniaknak. :/
Van egy érzésem, hogy nem tudnánk leállni ott szalonnát sütni. :(

Akkor maradjon a TB. Nekünk a július nem pálya. Augusztusi beosztásunkat nem tudjuk, de ha mostanság megbeszélünk rá egy idõpontot, akkor tudunk hozzá alkalmazkodni.

Mikor menjünk? Mikorra foglaljunk szállást? Hányan mennénk?
Rugóska írj kérlek árakat, amirõl tudsz és ami abba az árba benne foglaltatik.

Mi ketten mennénk. Nekünk jó még az egész augusztus elõreláthatóan.

#268 Becse

Becse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 24. - 7:56

Oksika! Vettem a lapot! :) Mindenkinek jó terepezést kívánunk! Majd ha valakinek van kedve jönni velünk, úgyis szól...

#269 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 24. - 8:26

Pénteken eldöntöttem, hogy Füzért fogyókúrára fogom, ami sok, az sok. Répán kívül nem kaphat más csemegét, a zab csak mutatóba, és próbálom még többet mozgatni. A meleg idõben sokat ácsorogtak bent, szénáztak, aludtak, remélem, most, hogy megint egész nap kint kószálnak, kicsit szálkásodik majd. A legelõ elég csesznye, azon nem fog kerekedni. Valami póni vér keveredhetett bele :D , ami nem a méretben, hanem a táplálkozási szokásaiban és a takarmányhasznosításban tört felszínre. Terepen is mindig lóg a szájából valamit, a legviccesebb, amikor vágta közben is rág. Télen fû híján fakérget, mohát szedett fel, és menet közben forgatta a szájában, mint valami rágógumit. Vasárnap hazafelé lendületbõl eltévesztette a legelõ kapuját, túlszaladt, visszafordult, nagy bakkolások közepette ezerrel berohant, majd megállt a belsõ kapunál, és mint ha mi sem történt volna, rágta tovább a fûcsomót, ami végig ott lógott a szájában. :D . Haláli pofa, mindig elcsodálkozom a természetén - amilyen hirtelen tud váltani iszonyat pörgésbõl halálos nyugalomba. Mindig az adott helyzetbe illeszkedve érzi jól magát, ha terepen megeresztem Zengõt, akkor tombolva elõz, rúg-vág, õrültködik, a kutyafalkákat sunyítva támadja, ha meg vezetéken kell ácsorogni valami miatt, laposakat pislogva punnyad. Kíváncsi vagyok, hátasnak milyen lesz, mert csikónak nagyon jófej.

#270 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 25. - 7:16

Becse, az a baj, hogy elõre szervezkedni sajnos nem tudok, mert már több program is van függõben, nem tudom mi lesz belõlük. De tájékoztass, hogy mikor, merre mentek, talán tudok csatlakozni. Csongor jó szériát nyom, van valami a jobb vállával. Kattog, meg tapad (de nem sántít), valamit csinált vele az elmúlt héten. Ha nem múlik el 1-2 héten belül magától, akkor csontkovácsot hívok hozzá. Valaki esetleg akar még élni ilyen lehetõséggel? Már lehet 3-an vagyunk, hátha olcsóbb lenne így. Bár ma meló után teleportálok a városba és megpróbálom beszerezni a Lócsontkovácsolás címû könyvet, hogy egyszerûbb gyakorlatokat már ma eltudjak kezdeni. :)

#271 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 7:55

Hehe, Elemér nem valami öregurasan nyomja :kir: :
Posted Image

Zsuzzs, akkor jöhet Csongi?

#272 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 10:05

Monty! Lócsontkovács témában konzultálnék... Végül találkozunk Oriéknál hétvégén vagy sem? Idõnként Délceg vállával is gondok vannak (ill. csak tipp, nem sikerült még kideríteni a baj forrását), pl. múlt héten is sántikált 1-1 lépésnél (de nem folyamatosan... :huh: ) egy nagyobb esõ utáni rohanga után. Pár napig pihent, most semmi. Tavaly - az õ esetében mondhatni - intenzívebb munka során semmi probléma nem merült fel és túrán is résztvettünk lábproblémák nélkül. Viszont annak idején a belovaglását azért kellett felfüggesztenünk egy idõre, mert vmi történt a lábával/vállával (utóbbira tippeltünk) talán a sok körözgetést, futószárazást, körkarámozást nem tolerálta, talán kicsit eltúloztuk. Nem mindegy azonban kihez fordulsz, érdemes utánaolvasgatni, alaposan utánajárni, kényes téma. Az sem biztos jó ötlet, hogy házilag orvosoljuk a problémát, bár talán az említett könyv írója erre (is) buzdít (nem tudom, nem olvastam), de...láttunk már tõle érdekes dolgokat, de tudom, van aki pozitív véleménnyel vélekedik és olyat is ismerek, akinek a lován segített a kezelés - szóval megoszlanak a vélemények. pl. itt a fórumon a Lócsontkovácsolás topicot is érdemes böngészni. Ha van az ügyben elõrelépés, kérlek szólj, én is szívesen megnézetném Délceget (persze ez több dolog függvénye). Ill. ha hétvégén találkozunk, akkor személyesen is tudunk beszélni. :) És néhány akváriumi alganyalót is ígértem még valaha. :kir:

#273 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 10:10

Csongor lelkisegély - szolgálatos lenne, ha Zsuzsi elengedi. Kis Csengét nem kapom meg Füzér mellé óvodázni, mert legutóbb nagyon rosszul viselte, hogy ismét egyedül maradt. Én is gondolkodtam, hogy megnézetném Zengõt, de nem azzal, akit Zsuzsi választott... Ez a csontkovácsolás tényleg bizalmi kérdés, és nem akarok senkit befolyásolni.

#274 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 10:15

Csongor lelkisegély - szolgálatos lenne, ha Zsuzsi elengedi. Kis Csengét nem kapom meg Füzér mellé óvodázni, mert legutóbb nagyon rosszul viselte, hogy ismét egyedül maradt.

Ja, értem... Beszéltünk róla anyukáddal, szegényke.

Én is gondolkodtam, hogy megnézetném Zengõt, de nem azzal, akit Zsuzsi választott...
Ez a csontkovácsolás tényleg bizalmi kérdés, és nem akarok senkit befolyásolni.

Na igen.

#275 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 14:49

Akiket érint a hétvégi: én szombaton szeretném 5 körül befejezni a dolgot, mert 6kor más programom van ;) - remélem, megoldható, hogy kora du. kezdjünk, szerencsére borús idõ lesz.

#276 Monty

Monty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.470 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 26. - 15:13

Leánykák, írtok nekem magánt, hogy kit óhajtanátok? Mármint csontkovács ügyben, bár tippem van. :) A lényeg nekem az lenne, hogy többen össze tudjunk fogni, így hátha spórolhatunk legalább a benzinen. Nekem Soltészt 2 ismerős is ajánlotta, azt mondták nagyon jól dolgozott, meg alapos volt, és egy kis feladatsort is megtanított, hogy tudjanak mit gyakorolni nap mint nap. Persze biztos előfordulnak szerencsétlenségek, de sajnos nem mehet mindig minden tökéletesen, meg ha nem közvetlenül látom nem feltétlen hiszem el. Átfutottam a topicot, ti hallottatok vmi konkrétumot, valaki közelebbitől, hogy miért nem jó? Ori, este hívlak! :) Most megyek ki a legényhez. :) Jah és nemsokára kiderül, hogy áll Csongi, amennyiben ugyanolyan intenzitással látom ezt a kattogás-tapadás témát a csontkovács dolgot "sürgős" kategóriájúvá nyilvánítom. Szóval várom az üzenetek tömkelegét, de legalább kettőt. :D

Edited by Monty, 2012 július 26. - 15:17.

#277 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 29. - 8:03

Akiket érint a hétvégi: én szombaton szeretném 5 körül befejezni a dolgot, mert 6kor más programom van ;) - remélem, megoldható, hogy kora du. kezdjünk, szerencsére borús idõ lesz.

Nem láttalak a "vadmacskák" közt! ;) Én az "I"-ben csücsültem! :yeah: Jó volt az elsõ 30 perc!

#278 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 29. - 20:03

Emberek! Ma olyat lovaztam (-tunk), olyan kerek volt minden! Áááá... a klaviatúrán nem találok egyenlõre megfelelõ karaktereket, hogy le tudjam írni. :D +Feri! Köszönöm az áldásos tevékenységed, különösen a ma délelõtti programtól vagyok teljesen katarzisban. :ang:

#279 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 29. - 20:17

Pusi! Még mindig levegõ után kapkodsz? :D Rendben hazaértetek? Igen, a ma délelõtt minden pénzt megért (meg a tegnap délelõtt és délután is). Köszönjük Feri! :yeah:

#280 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 29. - 21:07

Pusi!
Még mindig levegõ után kapkodsz? :D

Abból nincs hiány. :)

Rendben hazaértetek?

Mi az hogy! Az kellett a nap végére levezetésként. :yeah: