Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Költõi kérdések, agymenések, megválaszolhatatlan gondolatok

• Please log in to reply
419 válasz a témához

#241 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 19:16

miért fizetnek az emberek horror árakat pólókért, pulcsikért, amin semmi design nincs, csak egy cég neve? lásd hilfiger, nike, zimbabwei fõmosoda. komolyan, élõ reklámtáblák lesznek egy sima fehér pólóért, amin van egy egyszerû felirat, ami mutatja, mekkora menõk, hogy soksoksok pénzt kiadnak egy olyan ruhadarabért, ami nem érdekes, nem szép, csak reklám.

#242 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 19:18

Mert k*va jó pólók. Ezer évig tart, szuper a szabása, anyaga, blablabla, mindezt a kínainál még soha az életben nem sikerült megtapasztalnom. Remélem ez elég kielégítõ volt :D

#243 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 19:21

aha, nem is a kínait hoztam ellenpólusként, ha figyelted. a szabásával vitatkozok, a legtöbb dögunalom, amikrõl beszélek. az anyag lehet jó, de van átmenet is, amin vagy van valami dísz, amitõl jobban néz ki, de legalább nem kerül horrorba. nem elégültem ki. ettõl tuti nem :gm:

#244 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 19:27

Kinek mi a dögunalom, stílus stb. :P

#245 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 19:28

tehát egy fehér, tök átlagos szabású pólóért jó kiadni sok ezret, mert kék-piros alapon rá van írva caps lockkal, hogy HILFIGER? ezt nem értem csak.

#246 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 20:07

Nem baj, nem kell hordani, majd hordom én :D

#247 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 20:22

Lehet azt 400-500-ért is venni a turiban! :D "Milliószor" mosom, semmi bajuk, és tök jó az anyaguk. Az sem utolsó, hogy menõnek nézek ki! :dev: Igaz, hogy én a nagyobb feliratos felsõket csak itthon hordom, így még reklámfelületnek sem vagyok jó. :D

#248 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 20:56

na mondjuk ezt a menõséget se értettem soha. ízlésrõl nem vitatkozunk, de azok az edhardys pólók is meg egyebek... jujj :D nem tudom, mit szív a faszi, de jó anyag :D (turiba se járok. az most menõ?) :gm:

#249 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 21:17

Nem tudom, hogy menõ-e a turi, de jó érzés 500Ft-os Wrangler farmerban ganyézni. :dev:

#250 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 10. - 21:21

semmiben se jó érzés ganyézni. se 40 fokos hõségben, se -15ben. ezt úgyse hiszem el neked. ezen semmilyen dzsínsz nem változtat.

#251 Parajpure

Parajpure

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 12:24

a másét. a magadét kifejezetten gyönyör. ( a ganyézásra értem)

#252 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 13:19

tudhatnád, a lányok nem csinálják.

#253 Parajpure

Parajpure

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 13:33

ja, bocs! sok lányt láttam már férfit megszégyenítõ módon ganyézni. az érzés-élvezeti oldalról nem (mertem) kérdezni tõlük. ;)

#254 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 15:09

aha, nem is a kínait hoztam ellenpólusként, ha figyelted. a szabásával vitatkozok, a legtöbb dögunalom, amikrõl beszélek.

Sõt, az a réteg, aki ebben jár (mert megteheti), két hónap múlva vesz másikat, mert megunja (mert dögunalom). De jó ez a csóróknak, mert még hordhatja, ha turiban ráakad. :D
Van huszonéves pólóm, nem foszlik, nem szakad, hordtam. Egyszer megtehettem, hogy a rendszerváltás elõtt Bécsben vegyek, akkor még itthon nem voltak jó lovasosak.

Trágyát pakolni márpedig élmény, fõleg téli teliholdas hideg éjszakán. :D
(bár már ott tartanék, hogy menne :( )

Õznek semmi humorérzéke, miért kellett ezt lezárni? :D

#255 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 15:33

Trágyát pakolni márpedig élmény, fõleg téli teliholdas hideg éjszakán. :D
(bár már ott tartanék, hogy menne :( )

Egy kicsit még halogatod, gyûjtögeted és az összes téli éjszakádat ki fogja tölteni. Negyed év csupa-csupa élmény!

#256 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 15:54

Á, megcsinálják helyettem. Fõleg a gyerekek. Õk is szeretik. Még.

#257 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 16:02

Úgy nem ér!

#258 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 19:53

semmiben se jó érzés ganyézni. se 40 fokos hõségben, se -15ben. ezt úgyse hiszem el neked. ezen semmilyen dzsínsz nem változtat.

Bármilyen munkát szívesen elvégzek az állataink körül. 40 foktól akár -15-ig.

#259 lóállatjóállat

lóállatjóállat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 20:46

Ehhez viszont nem kell pszichológusnak lenni, hogy kiknek probléma a nagy korkülönbség: idõsebb nõknek, akik helyett a pasik a fiatalokat választják, és idõsebb pasiknak, akiknek nem jön össze a fiatalabb nõ. Ember vagyok, néha hajlamos az általánosításra.
Én nem írigykedek. ;) Mindenki legyen azzal, akit az élet mellé tett. Ha meg változtatni akar, akkor tegye.

Ezt most kire érted? Ha rám, eléggé mellélõttél, mert se idôs nem vagyok, sem a fiatalabbak nem jönnek be. Mindegy is. Ne feltételezzük már mindenkirõl a lehetõ legalacsonyabb érzelmiintelligenciát, mert elég uncsi. Nem mindenki árulja el magát élbõl.
Forkissima, látom nem vágoda még az önismeret fontosságát, abból indul minden. Az is, amit megtapasztalsz, azaz a külvilág. Te vagy a befogadó, a te szûrõid és érzéseid térítik el a valóságot szubjektivitássá. Ettõl senki sem mentes. Csakhogy milyen minõségben történik mindez! Nem tudom, te biztos nem unod a saját kátyúdból való kióbégatást, de ezzel a felvett, olcsó szarkazmussal való lereagálása a világnak elég átlátszó. Biztosan sokaknál bejön, biztos sokan beveszik, hogy akkor most ezzel egyben fölibük is vagy kerekedve, de ha nem gond, ez a szememben eléggé gyermeteg metodika. A botcsinálásról tehát beszélhetnénk. Elõbb saját magadhoz érts, saját magadhoz legyenek klisémentes megoldásaid, aztán rászabadíthatod magad a közre. Nem szeretem ezt a véget nem érõen vergõdõ fajtát ami vagy. De menekülj csak saját magad elõl. Gyüjts önigazolást azoktól, akik nem làtnak àt ezen. Ez nem riposzt. Ez te vagy. Lelkisérült. Aki akarja ès többre nem képes, nyugodtan veheti személyeskedésnek.

#260 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 11. - 20:55

Hozzád ki szólt? :D

Edited by shepherd, 2012 szeptember 11. - 21:18.

#261 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 12. - 0:54

Hozzád ki szólt? :D

:D Jó kérdés. Remekül szórakozom így a pszichológia B.Sc-m vége felé járva több száz óra klinikai pszichológus vezette terápiás ülés teljesítése után amikor a magazinpszichológia szintjét is alulmúlva valaki az önismeret fontosságáról értekezik, de közben észre se veszi, hogy ignorálják. :gm:

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#262 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 12. - 6:15

:eek: Mikor lett ilyen ez a fórum? És egyáltalán ki ez a sok kitöltetlen adatlap mostanság?

Edited by Saby, 2012 szeptember 12. - 6:16.

#263 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 12. - 8:13

Ugye? A végleges eltiltás ellenére újra és újra felbukkanó morálbajnok feribácsi parajpüré, a lóállatjóállat szintén ugyanez a kategória, "tündéri lovaskislányok" minden második hozzászólásban megvan?

#264 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 23. - 11:44

Komolyan nincs már normális (mopsz) kutyagazdijelölt ebben az országban? Hogy minden telefonálás arról szól, hogy elvinné mind a kettõt, meg sem kérdezve, hogy egyáltalán milyenek?!

#265 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 29. - 18:04

Vajon mi a nagyobb gáz kommunikáció terén, a szövegértés abszolút hiánya, vagy másik fél szövegének állandó szándékos kiforgatása a minél nagyobb belekötési felület érdekében?...

#266 lóállatjóállat

lóállatjóállat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 310 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 29. - 18:23

Kár kapálózni forkissima. Bármit is végzel vagy nem, süt rólad mindaz, ami vagy. Bárki látja ezt, kit nem ferdített el a hely belterjessége az idõk folyamán. Akármennyire is önigazolást akarsz belelátni saját nyomorodba. Nem pszichológiáról, rólad volt szó. Elfogytak az elmés riposztok, sajnálatos. Ôz, legyen benned annyi gerinc, hogy olcsó célozgatás helyett címzed a mondanivalód. De ismerem már a reakciókat rám. Tengernyinagy ésszel meg van állapítva, hogy vagy önérzetbõl vagy szándékos hullámkeltésbõl írom amit írok. Valóban nincs más opció e kettõn kívül.. Gondolkodni meg minek ugye. A véleménnyilvánítás után többen megkerestek privátban, hogy végre valaki kimondja.. Nem önigazolás, elgondolkodnivaló ez nektek. Kicsit tekintsetek már széjjel a nagyvilágban, nagyon ki vagytok csorbulva. Kisközösség és a végtelen önbizalom hátulütõi.

#267 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 29. - 18:33

:D :D :D

#268 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 29. - 20:02

A véleménnyilvánítás után többen megkerestek privátban, hogy végre valaki kimondja..

Az összes nickeden írtál magadnak egyetértõ magánt? Morálbajnok.....

#269 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 29. - 20:22

Cö-cö-cö... akinek két ótvaros IK-200 ülés van a lovaskocsiján bak helyett, az csak ne szóljon egy szót se! :-p

#270 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 30. - 6:19

Az azért van, amiért nem zöld a deszka és nem piros a felni. Meg kényelmesebb is... :)

#271 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 30. - 7:52

Miért nem rögtön a nagyi sezlonyját tetted föl? akkor fekve is hajthatnál. :-p

#272 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.562 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 30. - 8:01

- E' nem is hülyeség! Egy masszívabb kocsmatúra után nem az ülésben díl-dõl a kocsis. :ang: (A lovak mög ugyis hazatanának...)

#273 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 30. - 10:24

Az összes nickeden írtál magadnak egyetértõ magánt? Morálbajnok.....

Nem értettem mirõl van szó, de aztán leszedtem a lóállat hozzászólásról a szûrõt. Szerzett pár vidám percet. :dev: :D :dev:
Csak enyhén nárcisztikus az ürge, lehet ideje volna Origó néven is regisztrálnia egy nicket, kicsit késõbb meg Alfa és Omega néven is megjelenni, mennyi magánt lehetne írni... :gm:

#274 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 6. - 21:10

Honnan teremnek a muslincák? Minden ajtó zárva, az ablakon szúnyogháló. A forralt boromat meg elisszák elõlem. Osztódással szaporodnak, vagy mi? :mad:

#275 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2012 október 7. - 20:40

Miért mindig a fekete sörénygumit hagyom el?

#276 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 8. - 13:29

Hogy tudom bedugni azt a pendrájvot a gépbe, amit nem tudok bedugni?

#277 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 8. - 23:03

Miért mindig a fekete sörénygumit hagyom el?

Amiért öregapám piros szalagot kötött a metszõollójára.

Hogy tudom bedugni azt a pendrájvot a gépbe, amit nem tudok bedugni?

Szelíd erõszakkal. De talán ha a másik végét küldenéd elõre...

#278 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 9. - 12:25

Az vastagabb, akkor már nem szelíd lesz az erõszak. :D

#279 Zebu

Zebu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 356 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 9. - 16:27

Egy számomra majdnem teljesen ismeretlen nõ miért osztja meg velem,hogy most van a baja??? :huh:

#280 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 14. - 18:07

Milyen köcsögség má a szalámi csomagolására vigyorgó-integetõ-hejehujázó-vicces állatrajzot rakni...