Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2721 MARS1919

MARS1919

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 12:17

Sziasztok.Én még csak most kerültem ide, de nagyon örülök, hogy van egy hely a neten, ahol hozzám hasonló lóbolondokkal is találkozhatok. :) Magamról: 36 éves nõ vagyok, és a lányommal együtt imádunk minden állatot, fõleg a lovakat. Régen nagyon sokat lovagoltam, sõt 4 félévet dolgozatam is egy nagy versenyistállóban (Vadaskerti ménes). Aztán egy sportsérülés betett a térdemnek, azóta inkább csak gyönyörködöm és símogatom õket. :(

#2722 ezustnyul

ezustnyul

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 104 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 15:57

Sziasztok, fórumosok!Jó itt köztetek. Most már bátran mondhatom, hogy jó.Kicsit félve érkeztem ide pár hónapja, olvasgattam a 'nagyok' és 'okosok' írását, és igyekeztem minél többet magamba szívni belõletek, a tudásotokból, a tapasztalataiktokból, a hozzáállásotokból és a ló- és emberszeretetetekbõl.Körvonalazódott bennem, hogy nagyjából milyen arcot takar egy-egy nicknév.Egy picit magamról.Mióta lovak között vagyok (ez nem túl sok, 4 év), megtanultam embernek lenni. Ma már nem a nagyvárosban élõ, mindig rohanó, folyton ideges, feszült, érzéketlen (!!!) biológiai szervezet képében definiálnám magam. És ezt köszönöm - elsõsorban a patásoknak. Illatokat érzek, érzéseim vannak, és emberek! Mondhatom, csodálatos!Ez alatt a 4 év alatt persze sok minden történt. Jó és rossz dolgok, jó és rossz lovardák, ezeknél munka, szarpakolás, kialvatlanság, éjjeli kólikás vezetgetések, injekciók, esések, kórház, családi viszály, kihasználtság, de egyvalamibõl mindig erõt meríthettem: a nagy barna szempárból, ami eszembejuttatta a céljaimat, ami miatt mégsem adhatom föl.Ha kérdezik, van-e/volt-e lovam valaha: azt mondom, volt. Ezüstnek hívták, gyáva volt mint a nyúl - innen a név is.Elképzelésem a lovaglásról nagyon leegyszerûsítve így hangzik: suttogással, német stílusban, angol nyeregben. Tulajdonképpen ez egy menekültszálló. Legalábbis nekem. Így karaktereken keresztül a fórum szereplõi (különbségekkel persze) mind az általam elképzelt, ideális felfogású Lovasembert testesítik meg. Ilyet életben (Sajnos!) csak kettõt ismerek, de õk nagyon messze vannak, így érthetõ, hogy kiszolgáltatottnak érzem magam a 'veszélyes, anyagias, érdekekkel telített' pesti és Pest környéki lovas életben.ezust

Edited by ezustnyul, 2005 november 22. - 16:10.

#2723 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 16:32

Ezüst, ez szép volt. Azért csak vigyázz a fórumosokkal. Lehet, hogy csak jól álcázzák magukat. :)

#2724 ezustnyul

ezustnyul

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 104 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 17:39

"Így karaktereken keresztül (...) "Egyébként Ágimam pl. már le is bukott. Kiderült az ismeretség. :)ezust

#2725 Fannka

Fannka

Csikó

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 20:39

Sziasztok!Mióta felfedeztem a paci.hu lelkes olvasója vagyok a fórumoknak is, de csak most mertem regisztrálni. :)Már elég régóta lovagolok, lovas családom révén. Kecskeméten élek, lovak között. ( Fülöp Fogathajtó és Lovasiskola)Saját lovam nincs, de több lovat is lovagolok. Honlapom: www.gportal.hu/fannkalovardajaHosszabb ideig egy fedezõmént lovagoltam aki nagyon jóindulató, kedves ló volt. Nagyon szerettem. Emlékoldal: www.gportal.hu/fanniwebNem tudom, még mit írjak, esetleg úgy könnyebb lenne, hogy ha valami érdekel, kérdezzétek meg! :rolleyes: Köszi

#2726 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 20:41

Köszi Fannka! :) Gyere vissza a Csikóba, és én is elmondom, hogy mi van velem (persze ha érdekel)! :)

#2727 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 19:46

Sziasztok!sokmindent nem tudok irni ugyh az elejére annyit hogy ha vkinek kérdése van az irja meg és válaszolok.Gyõri vagyok a lovam kinn van bértartásba egy 5éves pej kanca.Állatbarát vagyok.Röviden ennyi:)

#2728 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 19:56

Mióta lovagolsz, milyen stílusban (angol-veszkó-nomádíjász?), mióta van saját lovad?...Fakultatíve megválaszolható kérdések: "civil" háttér, ú.m. foglalkozás, család, effélék...

#2729 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 20:00

"Így karaktereken keresztül (...) "Egyébként Ágimam pl. már le is bukott. Kiderült az ismeretség. :)ezust

Hozzászólás megtekintése

No igen. De amilyen szerencsétlen vagyok, Ezüstnyúl is csak "átmeneti" volt/lesz ezen a környéken... :hupp:

#2730 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 20:54

...megtanultam embernek lenni.

Szia Ezüstnyuszkó!Ez szép volt, na ilyen egy jó kezdet! Egyébként errõl a "lóvá tesz az ember, és emberré a ló" hangzatú örökérvényû idézet pattant be egybõl! Biztos te is ismered!Szóval üdv minden új tagnak, jó szórakozást!

#2731 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 21:22

Mióta lovagolsz, milyen stílusban (angol-veszkó-nomádíjász?), mióta van saját lovad?...Fakultatíve megválaszolható kérdések: "civil" háttér, ú.m. foglalkozás, család, effélék...

Hozzászólás megtekintése

És még, ha állatbarát vagy, milyen állat? Mert a ló nem az... Kicsivel több. :) De ne elemezzük komolyan a dolgot, nem reformer biológusként mondtam.

Edited by Ernest, 2005 november 24. - 22:10.

#2732 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 9:24

Ladysam! Hol tartod Gyõrben a lovad?

#2733 Imadoklovagolni

Imadoklovagolni

Csikó

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 13:19

Szia Kiwi2!!! :kir: Remélem elolvasod,én is a 3.kerben lakom!!!!!És kb. ugyanannyi idõóta lovagolunk ez fair!!!Te eddig hol lovagoltál?? Én a Hajógyáriszigeten és moist Eszergomban,és Kesztölcön és Alcsútdobozon!! Ezek mind jó helyek!!!Szóval!!Én 15éves vok 1989.11.30án születtem,ez mindjárt itt van! :)Imádok lovagolni!!Irj mert szeretnék ismerkedni!! Szia: :guny: Judy :ang:

#2734 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 13:35

sziasztok.Angol stilusban lovaglok,az elkövetkezendõ 1évben szeretnék rajtengedélyezni..lovastúra vezetõnek tanulok.most már lassan két éve lesz meg e a lovam..a ló is egy nagyon nagy állat aki nagyon sok szeretetet tud adni az embernek,de egyébként van egy nagyon édes kutyám is aki ugyan olyan édi.röviden ennyi.bocs hogy most válaszoltam csak ide nem léptem be,azaz most jöttem rá hogy kell:)

#2735 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 25. - 13:37

lucina:écsen tartom bértartásba.bocs a rövid választ neked de rohanok a különórámra:(

#2736 leila

leila

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 29. - 23:29

Szia Kiwi2!!! :kir:   Remélem elolvasod,én is a 3.kerben lakom!!!!!És kb. ugyanannyi idõóta lovagolunk ez fair!!!Te eddig hol lovagoltál??  Én a Hajógyáriszigeten és moist Eszergomban,és Kesztölcön és Alcsútdobozon!!  Ezek mind jó helyek!!!Szóval!!Én 15éves vok 1989.11.30án születtem,ez mindjárt itt van! :)Imádok lovagolni!!Irj mert szeretnék ismerkedni!!                    Szia:            :guny:    Judy :ang:

Hozzászólás megtekintése

Boldog szuletesnapot kivanok en ma 29 .en unnepelek 50 egy kicsit tobb mint a tied remelem otven ev mulva ismet tudlak koszonteni.

#2737 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 12:54

Sziasztok! Bemutatkoznék, bár nem tudom hogy is kezdjek hozzá. 17 éves tanuló vagyok, mindenem a lovak, ügetõre és galoppra szoktam sokat járni, fõképp amiatt hogy nincs lehetõségem más lovas helyre menni. Vannak kutyáim is. nagyon szeretek ismerkedni. Nem tudom mit mondjak még magamról. Örülök hogy itt lehetek. :P

#2738 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 21:10

Szia Satin Speed meg a többiek! :)

#2739 auermonika

auermonika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 115 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 15:03

Sziasztok!21 éves vagyok, fõiskolára járok és ha végzek közgazdász leszek. Emellett kutyákkal foglalkozom immár 6 éve. Kb 2 éve tenyésztek is. Shar-pei fajtát (ráncos). És van egy rottweilerem. Tartottam engedelmes illetve örzõ-védõ oktatásokat is. Ezzel már kb 1 éve nem foglalkozom. Egy ismerõs által kezdett el érdekelni a lovas világ és nagyon hamar megszerettem. Csak úgy kiváncsiságból ellátogattam egy-egy rodeóra is és elindult a lavina... Minden érdekel ami ezzel kapcsolatos. Hát nagyjából ennyi. Pussz :P

#2740 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 10:58

Na hello mindenki!Annyi érdekes és új nevet vélek mostanság felfedezni,hogy nagyon kíváncsi lettem.Õk miért nem mutatkoznak be???????? :rolleyes: Olyan jó volna megismerni õket egy kicsit. :kocc: (lehet hogy ezzel csak én vagyok így. :( )

#2741 Ördögfióka

Ördögfióka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:22

Sziasztok!!!Megkésve bár, de törve nem....Az idén nyár óta látogatója vagyok ennek a remek fórumnak, de csak most jutottam el odáig, hogy be is mutatkozzak....- Bocsi mindenkitõl ezért!Kordás Kati vagyok, 18 éves leszek nem is olyan sokára. Szeged mellet lakom egy faluban, de ha minden jól megy akkor szeptembertõl a gödöllõi kolesz lakója leszek. De ne ugorjunk az idõben, és ez úgy is csak a jövõ zenéje.Nem is tudom mióta, de ha jól sejtem, akkor mióta eszemet tudom, azóta a természet és az állatok szerelmese vagyok. Szépen eléldegéltem(ek) álomvilágomban, de egyszercsak életem értelme, céljaim és álmaim még jobban megvilágosodtak!!! Ez így érdekesnek hangzik, de egyszerû: megismertem Eördögh Andrásékat!Azt hiszem ez az ismeretség nagyban befolyásolta életemet. Andrásék a barátaimmá és egyben példaképemmé is váltak.Ennek idestova 2 és fél eszetendeje. A nyarak nagy részét próbálom a jásszentlászlói "földi paradicsomban" :ang: tölteni a fantasztikus Tarpán-ivadékok körében.Igazából Andrásék révén kerültem ide a fórumra is, hiszen nyáron a Hajcsárnapon találkoztam sokótokkal!!!! :kocc: Itt a fórumon találok meg olyan embereket akik életfelfogása, filozófiája hasonlít az enyémhez.Örülök, hogy itt lehetek!!!Üdv mindenkinek: ÖrdögfiókaUi.: Éljenek a Vega-Farm történetek!!!!! :D :yeah:

#2742 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 21:51

Isten hozott köztünk devilporonty! :D

#2743 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 22:10

Sziaa!Én is Szeged melletti vagyok ám :D

#2744 Ördögfióka

Ördögfióka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 18:54

Sziasztok!Kjudy, merre lax pontosan?És hol lovazol?Hali: Ördögöcske :dev:

#2745 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 21:14

Deszken, de lovazni Szegeden ( meg úgy ál. mindent ott )Szegedi Szabadidõ LovasklubÉs te? :)

#2746 Ördögfióka

Ördögfióka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 21:37

Az jóó! :D Én ahogy említettem a bemutatkozómban, Szentlászlón lovazok.Amúgy idõm nagy részét én is Szegeden töltöm (a kedves suli...)! :dev:

#2747 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 8. - 8:16

"Csongrád megye" topikvagy"Csikókarám"Köszi :)

#2748 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 8. - 9:53

Üdv minden újnak!Érezzétek jól Magatokat! :kocc:

#2749 diás3

diás3

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 10. - 17:15

sziasztok!Gyõrságról vok!Van egy 3 éves pacim!Akinek kérdése van kérdezzen!

#2750 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 10. - 17:49

sziasztok!Gyõrságról vok!Van egy 3 éves pacim!Akinek kérdése van kérdezzen!

Hozzászólás megtekintése

Hogy vagy?

#2751 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 10. - 21:22

Ezüst! Csak most olvastam az írásod! :) nagyon szép, szívembõl szóltál!!!Üdv minden újnak!

#2752 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 20:03

Hellóóó minden újnak, érezzétek jól magatok.

#2753 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 20:20

szijja mindenkinek.

#2754 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 14:16

Jo napot mindenkinek!Nem nagyon tudok igy- kerdes nelkül- irni ide. Majd kiderül rolam aminek ki kell derülnie, ha beszelgetünk neha.Hat, ez eleg rövid lett.

#2755 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 14:24

Hani (és mindenki más, aki "kérdés nélkül" nem tud mit írni)!Elõször is, töltsd ki az adataidat légyszíves, persze csak ami nem titkos belõlük.Aztán esetleg olvass bele a régebbi bemutatkozásokba, hogy mit szoktak itt általában elmondani magukról az emberek, hátha az útbaigazít valamennyire.Egyébként bemutatkozni nem kötelezõ (bár ajánlott); de ha már valaki veszi a fáradságot hogy ír ebbe a topikba, jobban nézne ki ha tényleg írna magáról valamit, és nem csak beköszönne - utóbbinak nem sok értelme van bemutatkozás-szempontból, már bocsánat.

#2756 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 14:47

natessek... az ember belep valahova, aztan mindjart megkapja, hogy itt mi az ajanlatos (szerencse, hogy nem kötelezö). Valahany eves vagyok, otthon lakom, egy feher taltos tartozik hozzam. Ja, es idegenekkel egy kicsit zarkozott vagyok. Mar bocsanat.:)

#2757 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:05

pl. beírhattad volna ezt is, hogy zárkózott vagy, de van egy lovad, amúgy mindened titkos... itt vagy hozzászólsz és akkor kiderülnek rólad óhatatlanul dolgok, vagy nem, de akkor meg minek erõltetni az egészet?

#2758 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:20

Szerintem békén kell hani. :gm:

#2759 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:27

hani:Milyen paccod van?

#2760 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 15:36

Ha en bemegyek valahova, akkor elöször köszönni szoktam. Ha visszaköszönnek es megkerdezik miert jöttem, akkor elmondom.Aki csak köszönes nelkül odaböfög, hogy itt ez meg az a szokas, annak nem biztos, hogy elmondom, hogy mik a kedvenc jatekaim...