Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#2721 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 13:46

Gumikám!Mostmár lovastul várlak a németkéri pampákra. Imádlak, csók!K

#2722 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 13:54

Gumikám, csakhogy közhírré tetted végre! :kocc: Jeszõ tudja már, h. Silveradora költöztök? ;)

#2723 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:06

Jajmán, de örülök, Gumi! Elõbb-utóbb úgy kellett lennie, hogy Te is lógazdi legyél. Hogy a ló éppen egyik nagy "szerelmed", az tetézi örömöd! :) Tényleg Silveradora költöztök? ;)

#2724 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:30

Én is gratulálok Gumi!! :) Azt hiszem minden álom így kéne, hogy megvalósuljon, mint a tied. De nem vagyok irigy. :gm: Az enyém is meg fog, hajrá mindenkinek! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:38

Nem tudtam, csak sejtettem, valahonnan, mert hát tudni nem tudhattam volna, nem vagyok én olyan jól informált :) De voltak emlékfoszlányaim, képrészleteim Gumiról, meg valami tûzokádóról... :)Én is beállok a sorba gratulálni, és sok-sok boldog, szerencsés és gondtalan együtt töltött percet kívánni nektek! :ang:

#2726 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:46

Posted Image

#2727 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 14:47

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat. :)Nem, nem költözünk Silveradora, bár én nagyon szeretnék legalább a közelében lakni, de Jeszõ nagy lokálpatrióta és különben sem tudom, hol férne el annyi gitár... :D

#2728 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 15:01

...kaphatna õ is egy boxot, nem? :D :gm:

#2729 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 15:42

Igazán megható egymásra találás!Gratulálok Gumilovas!Sok évig tartó örömlovaglást kívánok mindkettõtöknek, egészségben! :kocc:

#2730 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 16:11

Gratulalok. Sarkany egy nagyon jo lo, legyel jo gazdaja. :kocc:

#2731 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 17:48

Ezek szerint ráhibáztam, Gumilovas barátnénk immár lótulajdonos! Gratulálok, sok közös - sérülésmentes - túrát és élményt kívánok nektek! Lám-lám a jó öreg Sárkány-anyó visszatér ;) (Meglásd, jövõre meg majd arról olvashatunk, hogy már csikót is vártok ;) )

Edited by Sac, 2006 április 11. - 17:55.

#2732 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 18:00

(Meglásd, jövõre meg majd arról olvashatunk, hogy már csikót is vártok  ;) )

Hozzászólás megtekintése

Értesüléseim szerint ez egészen biztos! :kir:

#2733 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 18:05

Gratulalok. Sarkany egy nagyon jo lo, legyel jo gazdaja.  :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok én is , bocsi ki a sárkány a ló vagy a lovas? :D Tudom rossz vicc volt, ez legyen az egyet len rossz ebben a projektben :kocc:

#2734 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 18:33

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Nocsak-nocsak! Mostanában mindent kitalálok, lehet, hogy lottóznom kéne? :D Kit tisztelhetünk a leendõ apukában? Vagy már beteljesült eme szerelem? :)

Edited by Sac, 2006 április 11. - 18:33.

#2735 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 18:41

Most toltalak le a vadnyugatiban.Bocs.Ja és végre már!! Szombaton ott voltam ennél a találkozásnál, szép volt és meghitt.Gumi nagyon aranyos volt olyan kis lipótkölök feje volt! :gm:

#2736 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 20:25

Gratulálok Guminak, és így ismeretlenül is vele örülök! :)Egy kicsit önzõ módon remélem, egy lóval gazdagodva Guminak még több oka lesz eztán a nagyszerû élménybeszámolók írására! :yeah:

#2737 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 6:39

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Nocsak-nocsak! Mostanában mindent kitalálok, lehet, hogy lottóznom kéne? :D Kit tisztelhetünk a leendõ apukában? Vagy már beteljesült eme szerelem? :)

Hozzászólás megtekintése

Nem a Gumiról van szó? :D

#2738 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 10:39

Gumi mint apuka?! :eek:

#2739 Ákos73

Ákos73

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 39 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 12:49

Gumi gratulálok a pacchoz! A többiekhez hasonlóan én is sok kellemes élményt kívánok Nektek! :kocc:

#2740 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 12. - 13:07

Én is csatlakozom a gratuláló sereghez. Nagyon tetszett az írásod. Tényleg igaz lehet, hogy a ló kivárja az igazi gazdáját, akik egymásnak teremtõdtek azok elõbb utóbb egymásra találnak. :) :yeah:

#2741 laan

laan

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 279 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 10:10

tegnapi naptól én is a boldog lótulajdonosok sorába tartozom, mert megtaláltam azt a lovat akire már régen vágytam. Õ egy 2 évet betöltött nóniusz-lipicai félvér csõdör. ménesben nõtt fel és extra jóindulatú. soha nem volt ralta kötõfék, egy hete úgy tettük fel mintha mindig ezt gyakorolta volna. A szállítóra is könnyedén felsétált. nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerû lesz, mármint a szállítás. Hiába a vér kötelez ez a lipicai vonal :yeah: még növésben van jócskán de most kb 160-163 cm nagyon jól érzi magát az új helyén, remélem még nagyon-nagyon sokáig.http://www.kep.tar.hu/lako/50262266#2

#2742 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 10:17

Gratulálok. Jó kis kos feje van :)

#2743 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 10:48

Gratulálok minden új lótulajdonosnak! Olyan szép feje van ennek a csikónak, mintegy bulterriernek ;) :D

#2744 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 13:13

tegnapi naptól én is a boldog lótulajdonosok sorába tartozom, mert megtaláltam azt a lovat akire már régen vágytam. Õ egy 2 évet betöltött nóniusz-lipicai félvér csõdör. ménesben nõtt fel és extra jóindulatú. soha nem volt ralta kötõfék, egy hete úgy tettük fel mintha mindig ezt gyakorolta volna. A szállítóra is könnyedén felsétált. nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerû lesz, mármint a szállítás. Hiába a vér kötelez ez a lipicai vonal  :yeah: még növésben van jócskán de most kb 160-163 cm nagyon jól érzi magát az új helyén, remélem még nagyon-nagyon sokáig.http://www.kep.tar.hu/lako/50262266#2

Hozzászólás megtekintése

Gratula a pacihoz, jó ilyen típusú lovat látni! :yeah:

#2745 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 14:52

Gratulálok mindkettõtöknek!laan: nagyon szép feje van :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 14. - 18:27

tegnapi naptól én is a boldog lótulajdonosok sorába tartozom, mert megtaláltam azt a lovat akire már régen vágytam. Õ egy 2 évet betöltött nóniusz-lipicai félvér csõdör. ... Hiába a vér kötelez ez a lipicai vonal  :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Nem-nem, tévedés, ez a nóniusz vérvonal! :D (mondom, mint nóniusz-gazdi :cool: )Nekem kicsit túl bánón a fejecskéje, de szeme... :) Meg úgy az egész - szép lovacska, sok örömet hozzá, azaz egymáshoz! :ang:

#2747 A suttogó

A suttogó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 118 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 16. - 15:46

Sziasztok! azt a számomra örömhírt szeretném leírni most ide hogy pár nap óta én is boldog ló tulajdonos vagyok :) Kaptam egy 4 éves kisbéri félvér kancát akin még sose lovagolt senki mondjuk azóta mióta az enyém már igen. Üdv mindenkinek

#2748 Shagya

Shagya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 404 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 16. - 16:12

Gratulálok és sok-sok szép együtt töltött percet, órát kívánok nektek :)

#2749 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 16. - 16:18

Gratula minden újdonsült gazdinak! :ang: Suttogó,képek? ;)

#2750 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 17. - 5:25

Gratulálok én is az új lótulajdonosoknak! :kocc: :kocc:

#2751 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 18:55

Ilyen az, amikor egy álom valóra válik :) azaz benéz a ló az ablakon.Ramika drága végre ott lakik, ahol hellyel-közzel én is: a kedvesemnél. Így ha kinézek az ablakon a fenti látvány tárul a szemem elé. Boldog vagyok, és azt hiszem hogy õ is!Elég hülye dolgai vannak, pl. napokig nézegette magát az ablaküvegben... :D Amikor meg aludni akar, akkor hátat fordít a zöld fûnek, és a fal felé fordul, mintegy fixírozza a téglafalat. Na azt még majd lefotózom holnap. Asszem ennyi. :ang:

#2752 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 19:29

Klassz lehet Aniko! Gratulálok! :kocc:

#2753 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 26. - 19:40

Drága Gumi!Tökéletesen megértem amit érzel és kivánok,sok,sok felhõtlen együttlétet a két Sárkánynak :guny:

#2754 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 0:03

Én is gratulálok minden új lótulajdonosnak!:-)Andi

#2755 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:02

Végre itt a tavasz. Nem gyõzök gyönyörködni a természet megújuló képességében. Nemrég még a csupasz faágakat kellett nézni, most meg minden zöldbe-sárgába-fehérbe öltözött. Az énekesmadarak esténként álmosan csipognak, nappal a kakukk szövegel az erdõben... léleksimogató.Minden nap munkával telik, hol a gép elõtt, hogy a lovak körül, hol a barackosban. Nincs idõm unatkozni, talán évek óta nem volt alkalmam eme tevékenysére - õszintén szólva nem is hiányzik. ;) Azt hiszem, boldog vagyok. Az ember fél ilyesmit kijelenteni, mert ez egy illanékony dolog, de igyekszem vigyázni az érzésre.Csak néhány fotó:Ramika alulnézetbõlA távolbanézõ verseny gyõztese :D - nézi az utat, amin "hazafelé" kéne menniReggeli elõtt Rami beköszön a lakásba......majd megküzd a répáértÍgy nyúlik a nyaka :DEgyesek szerint nézi a falat.....szerintem déli pihenõSzunya

#2756 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:16

Te, Anikó, szerinted, ha Silveradon kibontom a kocsmafalat, hogy a lovam be tudjon nézni, Sheriff örülni fog és megértõ lesz? :confused: :D

Edited by Gumilovas, 2006 április 27. - 14:16.

#2757 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:19

Egyesek szerint nézi a falat.....szerintem déli pihenõ

Anikó! Klassz lehet így lovat tartani. :) Szerintem Rami nem a falat nézi, hanem óvja magát a napsütéstõl. Okos ló. ;)

#2758 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:22

Te, Anikó, szerinted, ha Silveradon kibontom a kocsmafalat, hogy a lovam be tudjon nézni, Sheriff örülni fog és megértõ lesz?  :confused:  :D

Hozzászólás megtekintése

Tuti. Hétfõn megcsináljuk, jó? :kir: :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:43

Aniko, most irigyellek... :) Csúnya dolog, tudom, de mégis. De azt hozzáteszem, hogy ez nem az a fajta "leütlekbunkósbottaléselveszem" irigység, hanem mellette örülök neki, neked, Raminak, nektek, az egésznek :)Másfelõl meg facsarog a szívem, mert hiába küzdünk mi itt ugyanezért már jóideje, nem megy... Persze, elõbb-utóbb menni fog, igen. Mostanában mindenkitõl a türelemrõl hallgatok/unk. És igazuk is van azoknak, akik mondják, de elég nehéz türelemmel várni, amikor a jelen már annyira elviselhetetlen kezd lenni, hogy bármekkorát képes lennél ugrani, hogy átugrohass a jövõbe, a szépbe, amit szeretnél. De nem tudsz mégsem ugrani, mert a gödör meglehetõst mély, és ráadásul szabálytalan idõközönként még egy lapát földet is a fejedre borítanak... Így elég nehéz elérni akár csak a peremet is. Pedig a perem jelent mindent. Még akkor is, ha önmagában nem sok, fõleg annak, aki felülrõl néz lefelé (és néha belapátol egy kupac földet társaságodul a gödörbe).Na jó, bocsánat, csak Freud is esküdött az írásterápiára, és igaza volt ;) De néha nehéz kontroll alatt tartanai panasszavakra görbülõ ujjaim :cool:A dolog lényege mégis az, hogy nagyon jó volt megnézni a képeket, és jó nektek, maradjon is így :ang:(Rami egyedül van amúgy? Vagy csak véletlen nem láttam másik lovat?)

#2760 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 27. - 14:47

Egyszer a paraszt szamara beleesett a kútba. Nézi a paraszt, hát a szamár öreg, a kút rég kiszáradt, inkább betemetik. Hívja a szomszédot, elkezdik a földet belapátolni a kútba. A szamár keservesen ordított, tudta mi történik. Egyszer csak csend lesz, lenéz a paraszt és azt látja, hogy a csacsi lerázza magáról a földet minden lapát után és felmászik a kupacra. Némi idõ múlva a szamár kilépett a kútból és elsétált. A tanulság: Az élet mindenféle szemetet, földet fog rád lapátolni, de a továbblépés titka az hogy lerázod magadról a földet és feljebblépsz egy kicsit. Avagy minden probléma egy esély a továbblépésre.

Edited by herites, 2006 április 27. - 14:48.