Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#2721 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 25. - 12:45

Gratulálok BoKa! :kocc: :ang: Jó egészséget és örömöt mindnyájatoknak! :kocc:

#2722 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 25. - 16:39

Hát, BoKa én is gratulálok :D :kir: :kocc:
Kitartást, és majd írj, ha sikerült úrrá lenned a káoszon :D kiváncsi lennék a technikákra :dev: :D ;)

Köszi :)
Kezdd azzal, hogy elkapod a nagyobbik kisgyerekedtõl a fosós-hányósat miután hazamész a kórházból :eek: :rolleyes:

Ilus,neked is köszi :)

#2723 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 25. - 21:33

Gratula BoKa...remélem azért valahogy túélitek azt a nagy káoszt :gm: :ang: .

#2724 moncsó

moncsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 26. - 20:49

Helló farmlakók!!

én mint kertész noémi antal :ang: kihirdetem hogy április 4-én este aki tud jöjjön a vegasra este mert pont ezen a napon ünneplem a 16-ik szülinapomat amit asszem jool megkell ünnepelnii.

[size=2]Tehát aki ráér ezen az estén irjon ide mert a jóédes apámmal fõzünk estére valamint mindenki hozzon amit tud (kaja pia.....)Szóval mindenkit szeretettel várok a partymon Ápr.4-én este

leszünk sokan remélem!!!!!!!!

tsók Kertész Antal(Noémi) :kocc:

#2725 cremaster

cremaster

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 30. - 16:28

jó napot Kedves Mindenki! Jelszó: Sweet sixteen !
Én mint a fenti nőszemély atyja kijelentem, hogy aki csak egy ujjal is hozzáér kedves lányomhoz azt tudományos módszerekkel nyúvasztom ki, pláne ha netán hím nemű egyén merészeli ezt tenni. Szakmámból kifolyólag válogatott kínzási módszereket tudok eszközölni....
Legfőképpen arra leszek mérges aki kritizálni próbálja a lányom főztjét!
Egyébként szerettel várunk mindenkit a szomszédban!!!!
Ja és fontos ne felejtsük el Alexandro P. bácsit is meghívni!!!!!!

#2726 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 15:44

Máskor, máshol nem lesz alkalmam, úgyhogy ezúton kívánok boldog szülinapot Noncsinak! :kocc:

#2727 moncsó

moncsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 31. - 18:06

óóóóó kösziii szépen !!!! Ha tudsz jönni szombaton szerettel várlak!!!!! a vegason téged iss és még sok mást is!!!!!

#2728 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 6:38

Sziasztok Vegasosok! Olvastam a honlapon, hogy van vendégházatok is. Érdekelne, hogy hány fõ fér el, mennyibe kerül kibérelni és mikor lehet kibérelni? (gondolom, mikor nincs tábor...) Vagy érdekelne, hogy ha átmennénk egy túrácskára (2 nap, 1 éjszaka) akkor ott Õrbottyánban tudtok-e valahol szállást, kiadó-felszerelt- kéglit, ilyesmit. Vikivel, már beszéltünk errõl, hogy idén nyáron meglátogatnánk Benneteket, páran. Nem zargatnánk a táborok alatt, tudom az melós, húzós dolog. :)

#2729 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 12:55

Ilus, szerintem hívd közvetlenül Vegát, ritkán jut netközelbe manapság. Meg szóban egyszerûbb megbeszélni a részleteket :)

#2730 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 13:30

Már leveleztem vele ezügyben, addig konkrétan nem akarom zargatni, míg a dátum nincs meg. :) De nemsokára megszüljük. :)

#2731 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 17:14

Láttam egy könyvet. Az a címe, hogy Vegas Saga. Már épp nagyon megörültem neki, amikor az alcímet is megláttam: milliárdok a pókerasztalon :gm: :dev: :D :P

#2732 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 8. - 19:13

Láttam egy könyvet. Az a címe, hogy Vegas Saga.

Én meg érzetem valamit, no mi ez? Merült fel bennem a kérdés, de csak a Vega szaga :gm: :gm: ;)
azémégszeretlek :D

#2733 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 16. - 11:33

Sziasztok, Szombat reggel betársulhatnék valakihez kifele menet? 9re a fogdoki miatt ki szeretnék érni majd. Köszi elõre is! É

#2734 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 17. - 20:05

Megoldódott! :)

#2735 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 29. - 16:10

itt van május elseje, munkatábor hejjeje Örömmel jelentem, hogy a nagy mezõ, amire régóta fáj a fogunk a bejárattal szemben, az Axa bank (nem éppen önzetlen) jóvoltából a tulajdonunkba vándorolt. Úgy terveztük, hogy csak jövõre lesz belõle legelõ, mert vetni kell, de szerencsére a gyep az olyan, hogy idõvel csak úgy lesz. Így is történt: lett. Vannak ugyan kopaszos részek, de nagy arányban hatalmas, dús, zöld gyep van rajta, ezért úgy döntöttünk, még az idén bekerítjük és majd a ménes feljavítja a talajt meg a füvet, és csak akkor vetünk felül, ha nagyon kell. Már kb 250 db kivágott akácfa van behordva, ezeket pénteken elkezdjük lefúrni, leásni. Aki esetleg nem tudja visszatartani a kerítõ vágyát, azt szeretettel várjuk, mert azért mégiscsak több, mint 10 ha területrõl van szó. Valszeg egész hétvégén tartani fog a meló, szépen elosztva, csak, hogy senki ne érezze úgy, kihagyjuk valamibõl :) Szerintem dolgozunk, iszunk, eszünk (a fõzés már lehet, hogy mehet bográcsban), ha pedig esik az esõ, akkor nem dolgozunk, csak eszünk meg iszunk és örülünk, hogy nõ a gyep. Azt még nem tudom, hogy a köztünk lévõ utat felüljáróval, vagy alagúttal hidaljuk át, hogy a lovak be tudjanak napközben jönni inni, de majd kikérem demszkybá' véleményét, arra adok...de az tûnik talán valószínûnek, hogy inkább a vizet visszük ki, és akkor csak egyszer mennek ki és egyszer este be. Na mindegy, erre majd kiírok egy tendert, mindenki indulhat :D Szóval, ha valakinek tényleg van kedve, az jelezze az idõpontot, amikor neki jó és akkor úgy tervezünk. Lesz mindenféle változatos munka, fúrás, döngölés, szigetelõ, huzal stb. Csók, vega

#2736 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 29. - 17:45

Hali, én szombaton és vasárnap be tudok szállni kb. fél napokra.

#2737 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 29. - 20:47

Ha péntekre összejön egy brigádra való ember, akkor vállalok fõzéselõsegítõ tevékenységeket, mint például bevásárlás, pucolás, aprítás, darabolás, kevergetés és/vagy oszlopdöngölést.

#2738 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 30. - 8:31

Mindenképp segítek én is. A részleteket nem tudom még, de holnap úgyis megyek ki és megbeszéljük. Bölénynek sajnos itthon van "építkeznivalója", így õt nem ígérem.

#2739 hugi

hugi

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 22:38

Helló Farmlakók, kicsit késõn szólok ugyan, de az történt, hogy tegnap megint öregedtem 1 évet, pontosabban 1 évvel közelebb kerültem a "lovam hátához". :D Szóval ennek örömére, ha van kedvetek, akkor szombaton este ruccanjatok ki a Farmra, aztán együnk-igyunk egyet. Valami kint készülõ vacsi biztos lesz, a folytatás a fantázia szüleménye. :kocc:

#2740 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 23:31

Outsiderként ugyan, de boldog szülinapot, és khmm, kedélyes ünneplést kívánok. :)

#2741 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 14. - 8:37

Tegnap vettem végre nektek krumplipucoló eszközt, hogy ne a disznóölõvel kelljen farigcsálni! Szóval akár vmi fõzöcskérõl is lehet szó! (Olyan lelkes konyhalány lettem itt a farmon! :D ) Negyed háromkor érkezem, addig kéretik mindenféle virgonckodást mellõzni, nehogy lemaradjak vmirõl! ;)

#2742 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 14. - 10:23

Isten éltessen Vénjány! :kocc:

#2743 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 14. - 12:24

Nicole! Istenke éltessen :ang: ui: viszek szombatra desszertet ;)

#2744 Mietta

Mietta

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 14. - 15:48

Boldog szülinapot Nikol ! Még nem tudom , hogy megyünk-e holnap anyuékon múlik. :D

#2745 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 14. - 19:52

Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!

#2746 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 7:23

Boldog szülinapot Nikol! :kocc:

#2747 hugi

hugi

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 0:37

Egy csepp élménybeszámoló: Idén érdemes volt az a + egy év, legalábbis nekem. Életem legértékesebb szülinapi ajándéka tárult elém 40 X 60 méteren. (nem fedelest építtettek) Szombat este 1/2 7 körül azt az utasítást kaptam nõvérkémtõl, telefonon, hogy üljek oda a szokásos helyemre, ahonnan edzést szoktam tartani, a pálya hosszú falának közepére, és várjak. Pár perc múlva zene hallatszott a pálya egyik sarkából, és 10 ló-lovas páros érkezett az alsó kapunkon. Itt már azért sejtettem mi lesz a folytatás…és tényleg jobb, hogy ültem. :hu: Egy gyönyörû karüsszel 1/2 tucat csíkos hajú fjorddal, vagy fjord félével, 2 pónival és 2 általános lóval, lovasaik fekete, vagy fehér egyenruhában. Egy kis idõ azért kellett, mire felismertem minden lovast, de hát persze, hogy az én drága kis csapatom rajzolódott ki a pályán. Eni, Noncsi, Niki, Dorina (csitrik), Kata, Fruzsi (mondjuk, hogy kollégák-is), Möme, Borka (Kertész család ifjú amazonjai), Eszter és Fanni (lelkes statiszták). Elég hosszú is volt, nehéz elemekkel, jó zenével. Szóval ez a tökéletes csapat egy olyan programmal szolgált, amilyen senkinek, soha nem lesz, még nektek sem. Õszintén szólva, szóhoz sem jutottam, de talán jobb is, úgysem tudtam volna megszólalni a meghatottságtól, próbáltam küzdeni a könnyekkel…de felülkerekedtek. Utólag elmesélték, hogy március 8 óta gyakoroltak erre az estére, kb. 15 beavatott ember volt, szigorú titoktartás, rengeteg mellébeszélés, millió majdnem bukta…de megcsinálták. Tökéletes szervezés és csapatmunka volt, mert addig a pillanatig, amíg be nem léptek a kapun, még csak sejtésem sem volt a készülõdésekrõl, annak ellenére, hogy tõlünk kb. 600 m-re volt a „gyakorló bázis”, igen kedvelt Kertész családunk birtokán, sõt, állítólag még itt a mi pályánkon is voltak 2X próbálni. Több hónapos munkát tettek bele abba a néhány percbe, ami akkor este csak nekem szólt, és azt hiszem csak nekem jelentett nagyon nagy dolgokat. Nem is írok errõl többet, mert megint elérzékenyülök. Ezt látnotok kellett volna, vagy még inkább érezni azt, ami akkor kavargott bennem. Még egyszer köszi csajok!

#2748 Eni15

Eni15

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 7:24

Azt hiszem sikerült elérni a célt, hogy meg hatódj és hogy nagyon boldog legyél. ;) Az az este nem csak neked volt érzelem teli! Szívbõl jött, és legalább volt ok hogy össze hozza a csapatot. Új lovakat ismertünk meg és ezzel együtt szerettük is meg õket. Ezek után nehéz lesz felülmúlni a következõt!

#2749 moncsó

moncsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 19:04

Hát ennyi........ szivesen máskor is nagyon örültünk hogy örültél mindn gyakorláson arra gondololtunk hohy hogy fogsz örülni és sikerült el se hittük de sikerült !!!!!! Bennünk soha nem kell csalódnod azt megigérem elõre!!!!!! SZERETÜNK UI:Ez felülmulhatatlan lett asszem

#2750 Brownie

Brownie

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 19:32

Jajj ez olllyyyan jóó:) elolvasom még vagy 10x:) Neked öröm örömöt szerezni :ang:

#2751 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 23. - 17:51

Így néz most ki Pendi, ráismertek?

#2752 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 23. - 21:09

Így, hogy mondod, persze! :kir: Gyönyörû kerek lett, magamtól amúgy meg sem ismertem volna.

#2753 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 23. - 21:34

Hát, nem. Nagyon megváltozott. Hosszabb és vastagabb lett a farka; szebb, dúsabb a szőre; a füle alakja is megváltozott; az orra se olyan mint volt, sokkal puhább, és nőtt még két lába :D És eltűntek a kezei. A körmei se olyanok már, inkább paták lettek. Ja, és nyilván okosabb is lett :dev:

Edited by BoKa, 2009 május 23. - 21:35.

#2754 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 24. - 12:40

Hosszabb és vastagabb lett a farka;

Büszke is vagyok! :D

#2755 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 7:18

Csutinak egy boldogot. Csuti! Elírták a születésed idejét 10 évvel elõbbre...

#2756 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 7:22

Duplán köszi! :) A Pendi?! Meg nem ismertem volna! Jó sokat szürkült és szép kerek! :)

#2757 Floramoor

Floramoor

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 20:53

Kedves Nikol, Csitrik, Fruzsi, Kata meg mindenki akit érdekel!
A karüsszeles és versenyes képeket itt: http://gallery.site....egirl/2009ullo/
találhatjátok!!
Köszi mindenkinek, aki vasárnap segédkezett (Nikol AZ edzõ, Péter a chef xd, Kata+Fru a kabalák)!!
:ang:

#2758 cremaster

cremaster

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 21:20

Nos kedves megöregedett nõszemély ! A csajok (csitrik) szerint a negyedik születésnapi ajeszod a hétvégi üllõi szereplés volt!
Éljen a Vegas Farm Póni klub csapata és támogatói köre, no meg fõ edzõjük!
Így nyolcvanon felül milyen érzés visszaemlékezni az áldott tinédzser korra ?

Egy csepp élménybeszámoló:

Idén érdemes volt az a + egy év, legalábbis nekem. Életem legértékesebb szülinapi ajándéka tárult elém 40 X 60 méteren. (nem fedelest építtettek)
Szombat este 1/2 7 körül azt az utasítást kaptam nõvérkémtõl, telefonon, hogy üljek oda a szokásos helyemre, ahonnan edzést szoktam tartani, a pálya hosszú falának közepére, és várjak.
Pár perc múlva zene hallatszott a pálya egyik sarkából, és 10 ló-lovas páros érkezett az alsó kapunkon. Itt már azért sejtettem mi lesz a folytatás…és tényleg jobb, hogy ültem. :hu:
Egy gyönyörû karüsszel 1/2 tucat csíkos hajú fjorddal, vagy fjord félével, 2 pónival és 2 általános lóval, lovasaik fekete, vagy fehér egyenruhában.
Egy kis idõ azért kellett, mire felismertem minden lovast, de hát persze, hogy az én drága kis csapatom rajzolódott ki a pályán.
Eni, Noncsi, Niki, Dorina (csitrik), Kata, Fruzsi (mondjuk, hogy kollégák-is), Möme, Borka (Kertész család ifjú amazonjai), Eszter és Fanni (lelkes statiszták).
Elég hosszú is volt, nehéz elemekkel, jó zenével. Szóval ez a tökéletes csapat egy olyan programmal szolgált, amilyen senkinek, soha nem lesz, még nektek sem.

Õszintén szólva, szóhoz sem jutottam, de talán jobb is, úgysem tudtam volna megszólalni a meghatottságtól, próbáltam küzdeni a könnyekkel…de felülkerekedtek.
Utólag elmesélték, hogy március 8 óta gyakoroltak erre az estére, kb. 15 beavatott ember volt, szigorú titoktartás, rengeteg mellébeszélés, millió majdnem bukta…de megcsinálták.
Tökéletes szervezés és csapatmunka volt, mert addig a pillanatig, amíg be nem léptek a kapun, még csak sejtésem sem volt a készülõdésekrõl, annak ellenére, hogy tõlünk kb. 600 m-re volt a „gyakorló bázis”, igen kedvelt Kertész családunk birtokán, sõt, állítólag még itt a mi pályánkon is voltak 2X próbálni.
Több hónapos munkát tettek bele abba a néhány percbe, ami akkor este csak nekem szólt, és azt hiszem csak nekem jelentett nagyon nagy dolgokat.
Nem is írok errõl többet, mert megint elérzékenyülök.
Ezt látnotok kellett volna, vagy még inkább érezni azt, ami akkor kavargott bennem.

Még egyszer köszi csajok!

#2759 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 16:31

Most olvasom! Boldogot utólag is Hugi! Ha augusztusban talákszunk, koccintunk. :kocc: A képekrõl meg: mennyi fjord! (meg félvér) :yeah: És milyen szépek! :ang:

#2760 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 16:37

Áhh... Idegbeteg angol telivér. Fujj. :dev: :P :ang: