Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#2681 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 június 22. - 14:48

Ha a Trabantról többnyire a 601-es jut eszedbe, és annyit tudsz róla, hogy kétütemû, kormányváltós, papírból van és büdös, akkor ez az írás, amellyel Werner Langra, a Trabant most elhunyt atyjára emlékezünk, neked szól

#2682 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 június 28. - 14:42

Június vége. Ilyenkor már kiég minden, ebben az évben csodálatosan harsogó zöld még most is a táj. Reggelente illatorgia vesz körül, a vaddohány, a lonc és sok más virág õrülten ontja magából. Reggeli terepen õserdõben képzelem magam, még a kookaburra hangját is hallom (talán szajkó lehet, aki megereszt egy hasonló kacajt. ) A fû észnélkül nõ, a lovak nem gyõzik hassal-foggal.

#2683 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 június 30. - 18:30

Hál'Istennek.

#2684 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 3. - 12:23

:o nem ide akartam írni...

Edited by Kistáltos, 2013 július 3. - 12:24.

#2685 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 9. - 16:55

Nézegetem az álláshirdetéseket, és azt látom: hangszeres zongoratanárt keresnek. Eltûnõdtem rajta, van nem hangszeres zongoratanár is? :gm: :dev: :P

#2686 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 9. - 17:51

Nézegetem az álláshirdetéseket, és azt látom: hangszeres zongoratanárt keresnek. Eltûnõdtem rajta, van nem hangszeres zongoratanár is? :gm: :dev: :P

Gondolom, ez úgy értendõ, hogy neked kell vinned a zongorát is, amin tanítasz majd.

#2687 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 15. - 17:50

Biztos, hogy nem. A hangszereket a zeneiskola biztosítja. Kivéve a furulyát, mert az 2-3 ezer forintért beszerezhetõ. És persze a zongoratanulásnál is feltétel, hogy legyen otthon legalább egy pianínója a növendéknek, amin gyakorolni tud, de bent a zeneiskolában is van hangszer, különben hogy tanítana a tanár?

Edited by Mézszín Sörény, 2013 július 15. - 17:54.

#2688 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 15. - 20:19

Biztos, hogy nem. A hangszereket a zeneiskola biztosítja. Kivéve a furulyát, mert az 2-3 ezer forintért beszerezhetõ. És persze a zongoratanulásnál is feltétel, hogy legyen otthon legalább egy pianínója a növendéknek, amin gyakorolni tud, de bent a zeneiskolában is van hangszer, különben hogy tanítana a tanár?

http://www.comedycen...arkocka-gondocs

Pedig én azt hittem... :D

#2689 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 0:38

Éjjeli agymenés következik alvás helyett.... Értetlen vagyok, mérges és fáradt… Mindig ugyanazok a körök. Miért nem tudunk nemet mondani? És miért mindig az emberi önzõség áll az álszentség köntösébe bújtatva mindenek felett?

Sokan ekézik állandóan a sportlovasokat, de az én tekintetem már megint nem rajtuk akadt meg, hanem a kislányokon, szabadidõlovasokon, hobbiversenyzõkön, lovas anyukákon és apukákon, akik szemrebbenés nélkül nézegetik nap, mint nap és pénzelik az olyan üzemet, ahol „A” ló százhuszad-rangú tényezõ az egyenletben és ez rögtön az elsõ ránézésre nyilvánvaló is. Jó, legyünk nagyvonalúak és tegyük félre azokat, akik nyilvánvalóan nem értenek hozzá, bár én azt gondolom, hogy nem kell valakinek rakétamérnöknek lennie ahhoz, hogy felfedezze például bármilyen állaton az alultápláltság jeleit. Aztán maradnak azok, akik annyira nem hisznek a saját szemüknek, hogy mások meg tudják nekik magyarázni, hogy ez bizony így van rendjén. Õk általában nyilván a fiatalabb korosztály, abból is a befolyásolhatóbb réteg, nekik hátha majd egyszer kinyílik a szemük a világra….

És marad még az a halmaz is, aki látja, hogy mi történik, nap mint nap ebben mozog, érti azt, tudja, tisztában van vele, hogy mit jelent és mivel jár a lovaknak…..És becsukja a szemét. És ez dühít. Kifogás, magyarázat persze mindig van mindenre. Ez csak átmeneti állapot. Ha nem én ülnék rajta, rosszabb lenne neki. Mégis mit tehetnék? Máshol sokkal rosszabb. Ez pénz kérdése. De ha ez nem lenne, akkor nem tudnék lovagolni. A végletekig lehetne még sorolni, szerintem mindenki ismeri ezeket és mindenki mondta is már. Csak valaki tanult belõle, valaki még tanulni fog, és valaki sose fog.

Ilyen helyzetben a többség egész egyszerûen nem tud nemet mondani. Mert õ szeret lovagolni, mert õ szeretne lovat tartani, mert õ szeret idejárni, mert õ szeretne versenyezni, mert õ szeretne pénzt keresni, mert õ, Õ, Õ…. És a ló hova tûnt az egyenletbõl, pont, aki a legfontosabb kellene, hogy legyen?

Ezt számtalanszor el szoktam mondani, hogy mindenkinek más a lelki beállítottsága és mindenkinek mást bír el a lelkiismerete, de én személy szerint szeretek nyugodtan aludni, és ehhez meg kellett tanulnom nemet mondani. Itt persze megint bejön a parasztvakítás, meg a magyarázatok és kifogások végtelenített palettája, de én úgy gondolom, hogy aki már képes felismerni a helyzetet, majd azt agyból kimagyarázni és racionalizálni, hogy miért asszisztál továbbra is hozzá, miért pénzeli, stb., stb., az pont az általa állítólag oly kedvesnek tartott állatokon tesz közvetett erõszakot. Minden más csak olcsó mellébeszélés.

Alárendelik az emberek õket a saját önzõségüknek, majd egy giccses-romantikus-nyálas képet festegetve azt reklámozzák, hogy õk mennyire nagyon szeretik a lovakat és üngyümbüngyüm tyutyutyu jajjdejók a pacikák, csak most egy kicsikét még kiviszünk egy terepre téged sántán, egy picit még elnézegetem az egész szart, és egy picit még becsukom a szemem amíg a seggemet rázatom valamelyik csontkollekción. És most én meg elmegyek okádni egyet :D Ilyen cukika, meg annyira szeretjük õket, de végsõ soron mindig az ember önzõsége számít, hogy õ lovagolni akar, hogy õ lovat akar, hogy õ versenyezni akar, vagy éppen csikósbemutatót lovagolni. A ló a végén mindig ezeknek lesz alárendelve valamiféle látványos showmûsor keretei között, amibe beletartozhat a „mennyi felesleges szart vettem a lovamnak” címû fejezet, vagy a még hatásosabb „én nem tudok lovak nélkül élni” csattanó, és hát persze "én nem tehettem mást".

Nyilván én sem vagyok szent, én is csináltam, végignéztem olyan dolgokat, amikre nem vagyok büszke, de valahogy mégis mindig kinyitottam a pofámat, amire aztán kaptam is. És 19-20 éves koromra megtanultam nemet is mondani. Elestem ezáltal lovaktól, versenyzési lehetõségektõl, pénztõl is. Tényleg sok mindent „elherdáltam” így. De legalább jól alszom és tiszta lelkiismerettel, egyenes gerinccel tudom azt mondani, hogy szeretem ezeket az állatokat. Lemondással jár, kurva sok lemondással, de mindenkinek õszintén ajánlom, mert sokkal jobb érzés tisztán belenézni a lovak szemébe, az õ tekintetük meg úgyis átlát ruhán, giccsen, húson és csonton is.

(És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy egy jópárak által sintérnek meg ennek-annak bélyegzett versenyzõtõl tanultam ezidáig a legtöbbet a lovak iránti tiszteletrõl és alázatról, amiért a mai napig is hálás vagyok. Megmutatta, hogy az igazi szeretet és tisztelet az sallangmentes és már-már láthatatlan, nem pedig hivalkodó, önigazoló és hangos.)

#2690 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 6:18

Nyilván én sem vagyok szent, én is csináltam, végignéztem olyan dolgokat, amikre nem vagyok büszke

(És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy egy jópárak által sintérnek meg ennek-annak bélyegzett versenyzõtõl tanultam ezidáig a legtöbbet a lovak iránti tiszteletrõl és alázatról, amiért a mai napig is hálás vagyok. Megmutatta, hogy az igazi szeretet és tisztelet az sallangmentes és már-már láthatatlan, nem pedig hivalkodó, önigazoló és hangos.)

Ez nekem az elsõ sortól hiteles
A végéhez meg csak annyit, hog, ezek a szadista lókinzók azok ugye akik képesek NEM megkötni azt a lovat amit nem lehet? Róluk már olvastam valahol, utálatos egy banda lehet... Állítólag még olyan is van köztük aki nem hajlandó beteg, vagy urambocsá' koszos lóra ülni... Barbárok!

Úgyamúgy mióta kiléptem a fészbúk lovas csoportokból jobban alszom, javaslom mindenkinek

#2691 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 6:58

Feri bácsi is megmondta: a ló nem szeret lovagolódni, hanem inkább egy szép zöld réten legelészni szeretne. Az ember meg szeretné a saját, korlátolt képességeit a lóéval megtoldani - vagy csak rázatni a seggét. A másik ember meg szeretné emennek a pénzét kiédesgetni, és persze a lehetõ legkisebb munkával, mert az nem sikk.
De a lónak, nyomorultnak tényleg mindegy, hogy OSB és hullámbádog putriba rekesztik, vagy vörös márvány grófi istállóba. Õ itt is, ott is rab. Szóval akinek igazán fontos a lova, az sose lovagoljon!

#2692 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 7:28

Koca, ez nem errõl szólt.

Róluk már olvastam valahol, utálatos egy banda lehet...

:kir:

#2693 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 9:15

Megmutatta, hogy az igazi szeretet és tisztelet az sallangmentes és már-már láthatatlan, nem pedig hivalkodó, önigazoló és hangos.)[/color] [/i]

Ez nem csak a lovakra igaz.

#2694 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 20. - 16:28

Saby, :yeah: Most nyílt fel a szemem nekem is: került erre is sok, "jajjdeszeretjükalovat", fészbukprofilból dõl a lovaim portréja, csakhogy mikor élõben kellene segíteni, elreppent a nagyja. És bizonyos tekintetben én is nemet mondtam. Nem is bánom, letisztult a csapat, maradt, aki tényleg szereti és tényleg tesz érte. És õk eddig és eztán se posztolják naponta, milyen fasza lovasok. Érdekes.

#2695 Gabi75

Gabi75

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 282 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 21. - 11:08

Az éremnek van másik oldala is sajnos. A hülyére etett lovak akik unalmukban már egymást szekálják....

#2696 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 21. - 13:49

Ez amúgy szerintem ilyen tipikus "bértartó-betegség", ez az etetési mánia, amikor azt hiszik, hogy azzal tesznek jót a lónak, ha megtömik mint egy libát :)

#2697 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 21. - 13:53

A túravezetõ tanfolyamon többen használtuk ugyanazt a lovat, és mindenki megetette, hogy "jajj, szegényke dolgozott, jár neki a zabika." Aztán panaszkodtak, hogy "nem könnyû lovaglású"

#2698 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 21. - 13:56

Alapból lehetne ezeket kirúgni a tanfolyamról :gm:

#2699 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 21. - 19:23

Saby, ezert kene kijönnöd ide,itt egyik lovasiskolaban sm latsz ilyet.itt megbecsülik az iskolalovakat,meg pl nalunk mind olyan kerek meg most szezonban is hogy ihajj.ezen a teren is kicsit mas itt a szemlelet mint otthon..

#2700 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 24. - 17:56

Mi a tökömért kell egy rongyos zeneiskolai állást motivációs levéllel megpályázni? Miért kell magyar népmeséket írni? Miért nem elég nekik a képesítés és a szakmai gyakorlat? Tiszta röhej.

#2701 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 24. - 20:51

Én az ilyenekbe csak annyit szoktam írni: "Azért szeretnék a cégüknél dolgozni, hogy ki tudjam fizetni a rezsimet és kaját tudjak magamnak venni. Ha idõközben megnyerném a lottó ötöst, jelentkezésemet nyugodtan tárgytalannak tekinthetik, mert az anyagi gondoktól mentesülve nagyon is jól el tudnám magam foglalni maguk nélkül is." De nem nagyon szokták értékelni az õszinteségemet. :)
Hazudozni viszont nem sok értelme van. Ha azt mondom, "gyermekkori vágyam volt, hogy a szalámigyár 40 éve nem takarított kábelalagútjait saját magammal töröljem föl, miközben azt keresem, hol rágta szét az egér a vellanydrótot", lehet, hogy elhiszik, és föl is vesznek, de akkor utána aztán még azt is elvárnák, hogy egy-egy ilyen melóért õszinte lelkesedést tanúsítsak, és ez bizony nekem nem szokott menni.
Ha meg úgyis mindketten tudjuk, hogy hazudok, akkor mi a fenének az egész hülyeség?
Eh, nem is jelentkezek már ilyen szarokra, fõállású maszek vagyok, azt a 80-100e nettót, amivel kínálgatni szokott ez a sok rohadék zsebtõkés, azt ebbõl is összeszedem, és ebéd után egy órát szundítok, és nem baszkurál senki semmiért, ha meg egyik ügyfél netán azzal jönne, hogy ha nem lesz így meg úgy, akkor nem ad többé munkát, akkor körberöhögöm és kihajítom, mert jut is, marad is, ha éppen elfogynak a régi kuncsaftok, maximum feladok egy apróhirdetést, és máris jönnek az újak.
Annyuk picsáját csináljanak belõlem bohócot "motivációs levél" "tulajdonosi szemlélet" "terhelhetõség" "jó stressztûrõ képesség" stb stb, igények a csillagos egekben, de fizetni meg a létminimumot, vagy max 10-20e-vel többet akarnának érte. És persze találnak is olyan bolondot, aki összetalicskázza a harmadik villát meg a második bmw-t meg az új fiókvállalatot nekik úgy, hogy az illetõ épp csak vegetál.

#2702 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 24. - 21:40

Mi a tökömért kell egy rongyos zeneiskolai állást motivációs levéllel megpályázni? Miért kell magyar népmeséket írni? Miért nem elég nekik a képesítés és a szakmai gyakorlat? Tiszta röhej.

Nekem a "kedvenc" állásinterjús kérdésem: "és miért szeretne nekünk dolgozni?"

a motivációs levélnek szerintem semmi értelme

#2703 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 24. - 21:51

Ez is nagyon jó, én belefutottam már abba a kérdésbe is, hogy "és hány évet tervez nálunk dolgozni?"

#2704 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 25. - 5:32

Ez magas labda, könnyű leütni: "MAGAS FIZETÉSÉRT" :)

De, van értelme. Látható, hogy ahol ilyet kérnek, ott nem csak a testedre van igény, hanem a lelkedre is. Ott nem elég dolgozni, de folyamatosan azt a látszatot is kell keltened, hogy élvezed, és mindig erre vágytál. Látható még belőle továbbá, hogy a vezetőség teljesen inkompetens, a valósággal való kapcsolatukat elveszítették, ha elszegődsz, akkor hasonló faszságokkal fognak nyúzni egész idő alatt, majd mehetsz hétvégén tímbjildingre ugyanazokkal, akiknek a pofáját egész héten nézted, meg majd lesznek mítingek, meg perszjonal intervjúk, meg időnként ülésrend változtatás, mindenféle agyolvasztó faszság, aminek a munkához semmi de semmi köze nincsen, csak valaki olvasta valami pihentagyú hr portálon, hogy ez de jó.

Edited by Kocalovas, 2013 július 25. - 5:32.

• Almamag kedvelte

#2705 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 25. - 15:41

szerintem a motivációs levél az adatokat felsoroló önéletrajz csatolmánya.
legalábbis én inkább cover lettert írnék, mint szószerint vett motivációs levelet.
ezt meg ezt tudom, mert ilyenekkel dolgoztam x ideig; úgy gondolom, hogy így meg úgy tudnék hozzájárulni a cég teljesítményéhez ÉS ezt meg ezt szeretném fejleszteni. szerintem nálatok lehet.

mondjuk én még junior, lelkes munkaerõ vagyok ráadásul versenypiacon.

Edited by zulejka, 2013 július 25. - 15:42.

#2706 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 25. - 15:53

Ebben a kategóriában a pálmát az a pályázó vitte, aki a kísérõlevélben azt is leírta, hogy szexuális kilengései nincsenek :D az õ kísérõlevelének legalább annyi haszna volt, hogy jót mulattunk Amikor munkatársat kerestünk, 60-80 pályázó esetében max. az önletrajzot néztük, motivációs levelet nem nagyon olvastam 10 év munkatapasztalat után az eddig betöltött munkaköreim és az ott elvégzett feladataim alapján elég jól meg lehet ítélni, hogy mihez értek, a kísérõlevél max. arra jó, hogy kiederüljön, van-e annyi eszem, hogy a hirdetésben megfogalmazott kitételeket állításként meg tudom fogalmazni magamról és bírom-e oly mértékben az angolt, hogy ezt le is fordítsam Sokkal több értelme van az interjún szakmai kérdéseket, esettanulmányt megoldatni a jelölttel, mint azt várni tõle, hogy gyerek kora óta ennek a cégnek akart dolgozni meg hogy sorolja fel, miben kellene fejlõdnie és társai. Igazán profi hr-esek ilyet nem is csinálnak

#2707 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 25. - 16:16

Ehhez képest, mikor engem válogattak, tekintélyes szakmai önéletrajzomat hiába lobogtattam volna, mindig visszatértünk arra a kérdésre, hogy mit teszek még? Értsd, nem szakmai tevékenységet, hanem esténként, meg hét végén. Kettõ (!) fõ pszichológus vállvetve. Késõbb az egyikkel beszélõ viszonyba kerültem, megkérdeztem, mi volt ez? Azt mondta, az õ véleményük szerint az ember legyen valaki (mármint kontra teljesen szürke senki). Csak azért írom, hogy találkozni lehet akármivel ebben a világban.

#2708 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 25. - 17:52

úgy gondolom, hogy így meg úgy tudnék hozzájárulni a cég teljesítményéhez

Ezen elmélettel az nem stimmel, hogy legtöbbször még maga a munkáltató (a felvételiztetõrõl nem is beszélve) sem tudja, hogy tulajdonképpen mi a fenét is vár el, mit szeretne csináltatni a belépõvel. Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy ha pofavizitre megyek, és miután kitárgyaltuk az önéletrajzomat meg a tapasztalataimat, kérni merek egy munkaköri leírást a felkínált pozicióról, akkor vagy rohadt nagy hökkenés van, vagy mutatnak valami szart, amiben olyan általánosságok vannak, hogy a takarítónõtõl a vezérigazgatóig mindenki személyi aktájához azt csatolhatják.
Írjon motivációs levelet az ilyennek a Nostredámus, nem én!

mondjuk én még junior, lelkes munkaerõ vagyok ráadásul versenypiacon.

Nem baj, majd elmúlik. A fiatalság is, a lelkesedés is... idõvel rájössz majd, hogy hazánkban a szamárlétráról hiányzik az alsó három-négy fog. Csak az tud rajta fölmászni, akit valaki fentrõl felhúz. :)

#2709 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 28. - 11:46

Miota nemet lovasok között vagyok, sokszor elgondolkodom a magyar lovaseletröl. Ma egy 9-10eves kislany a ponijaval egyedül vegigment egy komoly tereppalyan ugrasokkal tarkitva, elötte vegigugrott hibatlanul egy palyat majd a gyorsasagin is lealazott sok mas lovast.elkepesztöek ezek a gyerekek.csak én otthonrol ilyenre nem nagyon emlekszem hogy egy 10eves ezt igy teljesiti...ja es ez nem gyerekverseny volt

#2710 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 28. - 14:15

Sok a puding. Nekem van egy picurka 7 évesem, belevaló kiscsaj. Remélem, mire 10 lesz, õ is megcsinálja :)

#2711 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 30. - 10:12

De meg ez hogy kisgyerek 130on megy a PONIval elkepesztö amugy...

#2712 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 30. - 12:13

Az már igen! Jó lenne egy videó róla. :)

#2713 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 30. - 13:37

A youtube a barátod :D Briteknél is ugyanígy csapatják a kölykök, csomócsomó videót lehet találni, marha jó :)

#2714 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 30. - 15:12

Két kerület határán kövér kurvák állnak narancssárga egyenruhában. Már csak a felirat hiányzik: "Itt Nemzeti...."

#2715 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 30. - 15:27

:D :D Izé, bocsánat, nem vicces, bocsi... :huh:

#2716 shepherd

shepherd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 612 hozzászólás

Közzétéve 2013 július 31. - 23:09

Fülembe jéghideg Dogbite-ot öntstek...

#2717 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 1. - 7:26

Beleönteném, de mi az? Kerestem a google-ban is, de csak embereket, és kutyákat dobott ki. Üdv a szárazföldön! Mesélsz? :)

#2718 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 1. - 7:36

Pedig kiadja a Google kis segítséggel ;) :
http://beeradvocate....ofile/302/63623

#2719 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 1. - 8:02

Aha! Ezt mér a fülbe kell önteni? Energiaital? Máshonnan is felszívódik vagy csak fülön át? :D

#2720 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2013 augusztus 1. - 8:18

Ady-parafrázis a meteorológiai viszonyokhoz aktualizálva. :kir: