Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2681 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 22:24

Üdv a fórumon! Roxane! :ang:

#2682 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 22:59

Üdv Szilaj!Azt hittem, nem szól hozzám senki.

#2683 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:02

Roxane, csak várj. Majd szólnak még... :) Ha Rád is érvényes, amit írtam, akkor Rád is érvényes. De ne légy üldözési mániás, az itt rosszul fizet. Számomra csak furcsa volt a jelenség. Általában.

Edited by Ernest, 2005 november 11. - 23:04.

#2684 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:09

Én beírtam a kérdéses nem-et (vagy mit), majd megszokom a szoknivalókat. Itt afféle fórumos dumák mennek, majd ráállok. :cool:

#2685 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:26

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 13:21.

#2686 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:33

Van, hogy nemet kell mondani, de most a nem az más. :eek: :confused: Egyre bonyolultabb. :)

#2687 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 23:35

Ilyenek a fórumos dumdumák. :D

#2688 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 12. - 15:18

Edited by dumdum, 2006 szeptember 16. - 13:20.

#2689 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 13. - 18:07

Üdv Roxane.....üdv a fórumon :) én is új vagyok, és iszonyúan várom, hogy végre bõvebben is hozzá tudjak szólni az itteni témákhoz! Nemsoká'... :)

#2690 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 13. - 19:55

Üdv Roxane.....üdv a fórumon  :)  én is új vagyok, és iszonyúan várom, hogy végre bõvebben is hozzá tudjak szólni az itteni témákhoz! Nemsoká'... :)

Hozzászólás megtekintése

Azt mondod, eljön még a mi idõnk? :) Hát én várom türelmesen. Csak egy szurkoló vagyok, aki a pálya szélén belepofázik az igazi lovasok dolgába. Lentrõl ez sokkal egyszerûbbnek tûnik.

#2691 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 8:05

Üdv Roxane.....üdv a fórumon  :)  én is új vagyok, és iszonyúan várom, hogy végre bõvebben is hozzá tudjak szólni az itteni témákhoz! Nemsoká'... :)

Hozzászólás megtekintése

Azt mondod, eljön még a mi idõnk? :) Hát én várom türelmesen. Csak egy szurkoló vagyok, aki a pálya szélén belepofázik az igazi lovasok dolgába. Lentrõl ez sokkal egyszerûbbnek tûnik.

Hozzászólás megtekintése

Biztosan...ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy abszolút kezdõ vagyok, de dolgozom az ügyön és reményeim szerint végre lóra ülhetek! :yeah: A dolgok állása szerint, Te már most tapasztaltabb vagy...még így is, hogy csak a pálya szélén pofázol :D , idõ kérdése és nekem is megteheted :D :D

#2692 Andy

Andy

Csikó

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 18:22

Nos, sziasztok!Andy Red a nevem, Törtelen, egy kis faluban élek Cegléd közelében, 15 éves múltam márciusban!178 cm magas vagyok, barna szemû és hajú, kb. 60 kg-al!Imádom a természetet, kedvenc idõtöltésem a biciklizés, a különbözõ labdajátékok és a LOVAGLÁS!Miután felfedeztem a lovaglást, amit 1 éve kezdtem el, teljesen megváltozott az életem: betöltöttem a nagy, légüres, unalmas teret, ami bennem uralkodott!Egy nagyon kedves bácsinak köszönhetõen járhatok ingyen lovagolni, amikor csak akarok! És ez szerintem manapság nagy szó: ingyen, bármikor!Az elsõ pillanatban kiszúrtam Babát, a csodálatos, szürke arab telivér kancát, aki a legszelídebb is legszebb ló mind között!Mert összesen 7 lova van a bácsinak:1. Tájfun-fekete-csõdör-nóniusz2. Baba-szürke-kanca-arab telivér3. Tündér-almás deres-kanca-Tájfun és Baba szülötte4. Dáriusz-s.barna-csõdör-Tájfun és Baba szülötte5. Hajnal-v.barna-kanca-Tájfun és Baba szülötte6. Szilaj-almás deres+fehér foltos-csõdõr csikó-Tájfun és Tündér szülötte7. Aramisz(legfiatalabb)-fekete, hullámos sörénnyel, farokkal-csõdör csikó- Tájfun és Baba szülötteA lovaglásomról/fejlettségemrõl annyit, hogy már terepen megyek, folytonos ügetésben, és már egyszer megkíséreltem a vágtát is: akkor azt hittem, leesek! Azóta még nem próbáltam újra, bár nemrég volt rá példa, hogy Baba elindult lassú vágtában! Ekkor már jóval biztonságosabban éreztem magam!Még annyit szeretnék mondani Babáról, hogy azt vettem észre, hogyha lejtõn megyek lefelé vele, úgy teszi a lábait, mint egy modell, vagyis keresztezi õket!Bár gondolom ez minden lónál így van, de nála kifejezetten csodálatos!Egyenlõre ennyi, ha van kérdésetek, válaszolok rájuk!Bye!

#2693 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 18:47

[quote name='Andy' date='2005.11.14, 18:22']Nos, sziasztok!Andy Red a nevem, Törtelen, egy kis faluban élek Cegléd közelében, 15 éves múltam márciusban!Szia Andy innen szomszédvárból. Egyszer bebutathatnál annak a bácsinak...

#2694 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 18:48

Üdv. Andy,és Babának is /ugyan õ nem írt/:ang:

#2695 Andy

Andy

Csikó

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 19:36

Packa, amikor csak akarod, én szívesen bemutatlak neki! ;)

#2696 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 14. - 23:47

Sziasztok, üdv mindenkinek!!!Egy rövid, kivonatos bemutatkozás: Jimi vagyok, 34 éves pécsi nyeregõrült. :) Kb 4 éve kezdtem el lovagolni egy puszta véletlen folytán, egy campingben nyaraltunk családostól. Mellette legelészett néhány ló, kikrõl kiderûlt, hogy kibérelhetõek a gazdival együtt. Amolyan birka türelmû pacik, akik arra voltak tartva, hogy a vállalkozó szellemû campingezõk otthon elmondhassák magukról: lovagoltam is. Na én is egy ilyen szellemnek köszönhetõen kerültem fel egy paci hátára. Hirtelen nem is tudom, ki szenvedett jobban, Õ, vagy én. nem akarom részletezni sokáig, el tudjátok képzelni, amikor valaki elõször ül nyeregbe, nyári kánikulában, rövid nadrágban, sportcipõben.......mit mondjak felejthetetlen élmény (vérzõ lábszár a kengyelszíjtól, vérzõ karok, vállak, nyak és minden szabad testfelület a lelógó ágaktól, amibe természetesen a paci belevisz, mertz miért is kerülné ki). Azt hiszem életem egyik legbátrabb mutatványa volt ez, mert a vezetõ miután megmutatta, hogy a ló melyik vége harap, és melyik vége rúg, elindult velem terepre. Én közben megtapasztaltam, hogy középen pedig ráz. Ennél fájdalmasabb élményem még nem igen volt, mint az a kb 60 perc. Viszont mindezek ellenére, iszonyatosan megtetszett a dolog. Utána rendszeresen visszajártam még 2-3 hónapig, majd mikor látszott, hogy itt sok mindent lehet, csak lovagolni megtanulni nem elkezdtem helyet keresni pécsett. Rövid kutakodás után sikeresen rátaláltam egy lovardára, ma is ott nyomulok. Talán már egy kicsit lovagolni is tudok, mindenesetre ott megmutatták, hogy miként kell ezt mûvelni. Kb. 3 év angol stílusú hobbilovaglás után idén nyáron rátaláltam a nekem leginkább testhez álló, (szó szerint, és átvitt értelemben is) stílust a western-t. Sajnos nem nagyon volt a közelemben senki, aki tudott volna irányítani, segíteni a jelenleg is tartó kezdeti stádiumban.A lovas clubunkban senki sem ûzi ezt a mûfajt, egy nagyon kedves lovardai barátommal próbálunk belejönni egymást segítve, vagy cinkelve. Az utóbbi idõben láttunk egy-egy westernes megmozdulást itt-ott, és én személy szerint egyre jobban bele vagyok bolondulva. A lovam nem kifelyezetten egy western paci, de a világ egyik legjámborabb jószága, és türelmesen elnézi nekem kisebb nagyobb botlásaimat. Ezen a site-on már jártam az utóbbi idõben, nagyon tetszett, és ugy gondoltam most jött el az ideje, hogy bekapcsolódjak.Köszi mindenkinek, aki elolvasott!Jimi :cool:

#2697 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 8:05

Szia Jimi!Mióta van lovad? Kép van róla?Érezd jól magad a fórumon.

#2698 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 15:05

Szia Jimi! :kocc: Érezd jól magad közöttünk!

#2699 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 15:09

Szia, Jimi! Valami azt súgja, nem lesz sok problémád köztünk! :) Érezz jól bennünket :D :yeah: !

#2700 Jimi

Jimi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 159 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 16. - 11:32

Sziasztok!Köszönöm a barátságos fogadtatást, igyekszem rászolgálni a megelõlegezett bizalomra.Sziasztok!

#2701 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 18:02

Sziasztok!Egy ideje olvasgatok errefelé(épp most röhögtem halálba magam egy humoros íráson!), úgyhogy bemutatkozom,ha esetleg hozzászólnék vmihez, tudjátok,ki vagyok!Jelenleg 24. évemet taposom.Kb. 10 évesen kezdtem lovagolni,de ez akkor még az iskolai szünetekre korlátozódott.Tehát tudtam körbe-körbe lépni- ügetni és kész.'94-ben kerültem a tatiba,ahol egy évet húztam le,de nem sokat tanultam.Ilyen lovak leledzettek ott akkoriban:Kalifa, Kõkemény, Csatár,Gigerli.( A lónevek jobban megmaradnak,ha vki ebben az idõben ott volt, biztos taliztam vele)Ezután 16.ker,Mókus utca,Favorit lovarda,Gyuri bácsi!!Jó volt,na!sokat tanultam(az addigiakhoz képest!),pokoli jó társaság volt,fiatal (gyerek) voltam!Nosztalgia!A lovarda színvonala sok kívánnivalót hagyott maga után,de volt ott egypár ember,akire hálás szívvel emlékszem!Talán egyszer megemlítem õket!Most nem lehet-gondoldom-hisz ez az én bemutetkozásom!Pár évvel késõbb önnálósítottam magam és elkezdtem egy magánlovat lovagolni a szomszédban.Sajnos, viharos gyorsasággal eladták alólam!Egy hétig zokogtam.Igazi nagy szerelem volt,sosem feledem!Eztán jöttek az ügetõk!Imádom mindet!!Annyira mások!Közben megint akadt egy elfoglalt ember, aki rám bízta a paciját!Jó ideig lovagoltam ezt az állatot,de egyre elfoglaltabb lettem én is, majd elvitték vidékre a lovat,ahova nem tudtam utánamenni.Ez olyan 3 éve lehetett.Aztán 2005 februárjában lett egy kolléganõm, akinek az apukájának van egy lovastanyája.Na, azóta ott nyúzom a lovakat!Bár most sajnos 1-2 hónapig nem ülhetek lóra,mert volt egy mûtétem.(nem lovasbaleset!)Ez tök hosszú lett,de hát régóta tart nekem ez a lómánia!Ja!Még egy:világ életemben angol stílusban lovagoltam,de ahol most vagyok az egy western tanya!Tehát egy kézbe a feszítõs,western kantár és lovaglónadrágban feszítek az angolnyeregben!Képzelhetitek!A két style jeles képviselõi valószínûleg sírva fakadnának a látványon!Na most már tényleg sok belõlem!!

#2702 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 18:08

Hali itt Jucc! :)

#2703 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 18:30

Sziasztok! :) :kocc:

#2704 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 20:33

Jucc, a ló nem állat. :)

#2705 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 17. - 21:00

Csatlakozom. De ez OFF. SorryÜdv a újaknak! ;)

Edited by Rajmund, 2005 november 17. - 21:01.

#2706 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 10:29

Elnázést,ha az "állat" szóval megsértettem vkit,nem pejoratív értelemben használtam,csak a szóismétlés elkerülése végett!Gondolom.Egyszer volt egy kedvenc pacim, akit Mókuskáztam.(nem ez volt a neve)Õ nem haragudott érte!Szóval bocsesz!

#2707 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 10:42

Szia Jucc!Ne törõdjé velük minden újjal ezt csinálják én is meg kaptam a magam kis cinkjét. Egyébként pedig üdv neked és minden újnak! :kocc:

#2708 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 13:44

sziasztok! már egy ideje lapozgatok a fórumon, most jutottam el idáig hogy irjak is.én gyõr környéki lovas vagyok, écsen lakom, és ott tartom a lópacimat is, egyelõre bértartásban még, de szeretném, ha a jövõ karácsonyt már otthon töltené velünk. no nem benn a házba, hanem készül az õ házacskája is.idestova 6 éve hogy lovagolok rendszeresen, bár már régóta imádom a lovakat és voltak próbálkozásaim is e téren. de egyszer csak eldöntöttem, hogy most aztán... és belevetettem magam a nagy jóba. egy nagy-nagy szerencse folytán sikerült megvenni aladin nevezetû lovamat 2 évvel ezelõtt és úgy érzem barátságunkat egyre jobban sikerül elmélyiteni. de legalábbis megtanultuk egymás hülyeségeit.végül is ennyit rólam. ha valakit érdekelne még valami kérdezzetek nyugodtan.

#2709 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 19:16

Szia Jucc!Ne törõdjé velük minden újjal ezt csinálják én is meg kaptam a magam kis cinkjét. Egyébként pedig üdv neked és minden újnak! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Neked is üdv. A cink az néha hullik - idõjárástól is függ. Mondhatnánk, az a jó, ha a fórumot nem hagyja közömbösen valaki megnyilatkozása. Ami Juccot illeti, ott volt a mosoly.

#2710 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 20:18

sziasztok! már egy ideje lapozgatok a fórumon, most jutottam el idáig hogy irjak is.én gyõr környéki lovas vagyok, écsen lakom, és ott tartom a lópacimat is, egyelõre bértartásban még, de szeretném, ha a jövõ karácsonyt már otthon töltené velünk. no nem benn a házba, hanem készül az õ házacskája is.idestova 6 éve hogy lovagolok rendszeresen, bár már régóta imádom a lovakat és voltak próbálkozásaim is e téren. de egyszer csak eldöntöttem, hogy most aztán... és belevetettem magam a nagy jóba.  egy nagy-nagy szerencse folytán sikerült megvenni aladin nevezetû lovamat 2 évvel ezelõtt és úgy érzem barátságunkat egyre jobban sikerül elmélyiteni. de legalábbis megtanultuk egymás hülyeségeit.végül is ennyit rólam. ha valakit érdekelne még valami kérdezzetek nyugodtan.

Hozzászólás megtekintése

Gyere csak a gyõri topicba!, ott majd kifaggatunk! :kir: Légy üdvözölve!

#2711 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 8:07

Szia Jucc!Ha esetleg jártál a TF-re és ismerõsek nekead az alábbi lovak a Favoritból: Dínó (vihar), szürke Linda, Dajka, a "szomszédból" pedig Legéyn és Honos, akkor szerintem ismerjük egymást!!!Üdv az újaknak!

#2712 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 9:49

Szia Jucc!Ha esetleg jártál a TF-re és ismerõsek nekead az alábbi lovak a Favoritból: Dínó (vihar), szürke Linda, Dajka, a "szomszédból" pedig Legéyn és Honos, akkor szerintem ismerjük egymást!!!Üdv az újaknak!

Hozzászólás megtekintése

Honossal járkáltam ki sokat,fõleg szõrén,mert mindíg fel volt törve annó.Az Õ csikója volt a szívszerelmem Zsazsa, ha jól tudom.Mikor én üldögéltem rajt egy kiscsikója volt.És ott volt Sanyi, a lovász,aki mindíg hullarészeg volt,de azért én csíptem!Ott volt Bróker, Viconte...de rossz a memóriám!A Favoritban:Szultán,Gyuri,Linda(pej),Zsivány,Viking(Benga,Fakó),Tanga,Mokány,Durcás,stb.TF-re nem jártam!

#2713 Leonie

Leonie

Csikó

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 15:19

Sziasztok!!!Én is már elég régóta nézegetem a fórumot, de most elhatároztam hogy végre írok is valamit... :D 15 éves vagyok, most szeptemberben kezdtem a gimnáziumot. Öt éve lovagolok rendszeresen. Nincs rajtam kívül senki a családban aki lovagol,sajnos... :hupp: (így hát nem is tudom honnan ez a nagy lómánia ....mindegy,lényeg hogy van :D )Úgy kezdõdött az egész, hogy egyszer tíz évesen voltam egy lovastáborban....mondanom se kell, onnan már nem volt megállás. Nyáron volt ez a tábor, és szeptemberben el is kezdtem redszeresen lovagolni járni. Elõször pónikon tanultam, kb. két és fél évig.Aztán kaptam egy kis haflingi-arab kancát. Vele kezdtem el díjlovagolni, sajnos a versenyzésig nem jutottunk el, elég hamar el kellett adnunk, mert kinõttem :hupp: ...utána vettünk egy fekete magyar sportló kancát. Két évig lovagoltam, egy éve kerültem vele egy profi díjlovas edzõhöz, akinél letettem a rajtengedély vizsgát, és elkezdtünk versenyezni. Elsõ versenyem a 2004 októberében megrendezett Pest-Somogy megyei döntõ volt. Utána egész nyáron versenyeztem, több-kevesebb sikerrel...Nemrég sajnos ezt a pacit is eladtuk ....nem igazán bírtam el vele, a végén már talán féltem is tõle egy picit :( ...a szüleim meg persze nem szerették volna, hogy esetleg emiatt a félelem miatt elmenjem a kedvem a lovaglástól...meg én sem akartam, hiszen annyira szeretem a lovakat is meg a lovaglást is(gondolom ezzel sokan vagyunk így :) )Így hát új paci után néztünk....pontosan két hete vagyok boldog gazdija egy gyönyörû 6 éves pej heréltnek, akit nagyonnagyon szeretek :D Igazából röviden ennyi a lovas múltam, remélem bemutatkozásnak elég lesz ;) Üdv: Leonie

#2714 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 20:41

Honossal járkáltam ki sokat,fõleg szõrén,mert mindíg fel volt törve annó.Az Õ csikója volt a szívszerelmem Zsazsa, ha jól tudom.Mikor én üldögéltem rajt egy kiscsikója volt.És ott volt Sanyi, a lovász,aki mindíg hullarészeg volt,de azért én csíptem!Ott volt Bróker, Viconte...de rossz a memóriám!A Favoritban:Szultán,Gyuri,Linda(pej),Zsivány,Viking(Benga,Fakó),Tanga,Mokány,Durcás,stb.TF-re nem jártam!

Hozzászólás megtekintése

Benga? Szerencsétlen Viking milyen becenevet kapott :) A Fakó becenevét még én is hallottam anno, de a Bengáról már lemaradtam :D Jófej pacc volt, remélem most jó helyen van!Üdv minden újnak! :kocc:

#2715 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 9:32

Nem tudom,mi lett vele,de már nincs a Favoritban.Szerintem kényelmetlen, lusta egy jószág volt, de nagyon jól nézett ki!

#2716 mearas

mearas

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 19:37

Sziasztok Fórumosok!Én is mint sokan eddig csak nézegettem, olvasgattam a fórumot, de most már nem bírom tovább. 31 éves vagyok Keszthely mellett lovazok kb 10 éve. Mindig is meg voltam bolondulva a lovakért, de csak akkor jött igazán össze. Most is van paccom. Én a fekete nagy lovakért vagyok oda. Most egy nóniusz forma csikócskám van . Végre egy olyan amit mindig is szerettem volna. Persze mindegy hogy milyen a pacc csak lehessen szeretni. Ez egy álom megvalósulása. Örülök, hogy a fórumon olyan emberek írásait olvashatom akik ugy éreznek mint Én . Köszönöm , hogy köztetek lehetek.

#2717 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 19:39

Gratulálok az álompacidhoz :) Üdv itt!

#2718 Liza

Liza

Csikó

• Fórumtag
  • 648 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 19:45

Üdvözlök minden újat!Érezzétek magatokat otthon! :)

Edited by Liza, 2005 november 20. - 19:46.

#2719 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 11:30

fekete és nagy termetû ló...mintha csak magamat hallanám :)

#2720 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 10:41

fekete és nagy termetû ló...mintha csak magamat hallanám  :)

Hozzászólás megtekintése

A képeden nem úgy nézel ki. :dev: