Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#2681 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 12:48

Roni!Rendben akkor vasárnap, részletek késõbb.Dé! Gyere át, bérelünk Neked lovat! Tudom, nem ugyanaz, de legalább nem fáj a hátad. Flancival is mehetsz.

#2682 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 13:08

Tényleg, én hétfõn megyek Ördögdórával egy órát terepre..... remélem jó lesz, bár persze nem a sajátom meg minden, de legalább lovazhatok végre egyet!!!!! :) Nyami!!! Hátha kirángat kis szeptemberi depimbõl.... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 14:34

Dé! Gyere át, bérelünk Neked lovat! Tudom, nem ugyanaz, de legalább nem fáj a hátad. Flancival is mehetsz.

Hozzászólás megtekintése

Á, nem, köszi, kedves tõled, de most nem vágyom nagyon más lovával császkálásra, inkább az enyémet szeretném végre rendben tudni. Addig elfoglalom magam :)Jó lovaglást mindenkinek, élvezzétek a szép koraõszi-késõnyári (minek nevezzelek) tájat :)

#2684 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 20:55

Muszáj, mert ló híján nincs, ami kilazítson.Dé! Ezt komolyan mondod? Hól van az önbizalomnövelõd? ;) PH!Képzeld felhívott a Rinaldó gazdája és úgy néz ki, hogy eladnák a lovacskát. Csakhát a kiváló szentendrei levegötõl jól felment az ára. Azt mondta 800 - 850e ft. A telcsi majd kiesett a kezembõl. Honap hazajön a fuszekli és majd Õ eldönti a dolgot. Persze fizetni nekem kéne. Az árról mi a véleményed? Meghát az edzõ sem mondott sok jót a paccról. Kicsit most tanácstalan vagyok. Akinek van lova, további jó lovazást, akinek meg csak lábadozik, annak minél elöbbi gyógyulást kívánok. Ja, és megyek a Rozihoz Regyölybe szombaton képeket nézegetni. :yeah: üdv: Donqi

Edited by don quihote, 2005 szeptember 15. - 20:55.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 21:01

Az önbizalomnövelõm a dolga után szaladgál otthon, szombaton jön. :) De most nem azönbizalmammal van a baj, csak szimplán fáradt vagyok és életunt :DEgyébként ma majdnem megettek az erdõben a mesebeli farkasaid! Ránk sötétedett a lóval való sétálgatásban messze-messze otthontól, a négyszögletû kerekerdõben. És komolyan mondom, olyan hangok jöttek, amilyeneket még sose hallottam errefelé, pedig volt már egy pár esti csámborgásom a környék erdeiben. Tiszta thrilleres hangulat lett fél perc alatt, mondtam is Szelcsinek, hogy mindjárt ránk ugrik valami tarantula a bokorból. :gm: De aztán elijesztettem minden rémet, mert letüdõztem egy bogarat, és azt köhögtem fel vagy 5 percen keresztül szép hangosan... Na, de ezután a kedves anekdota után témát is váltanék :gm:850?! Uramatyám! Szép pénz! Én is gondolkodnék erõsen... Bár tudom, hogy nagyon fekszik neked az a lu... De azért ez elég borsos ár.

#2686 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 21:54

Az önbizalomnövelõm a dolga után szaladgál otthon, szombaton jön. :) De most nem azönbizalmammal van a baj, csak szimplán fáradt vagyok és életunt :DEgyébként ma majdnem megettek az erdõben a mesebeli farkasaid! Ránk sötétedett a lóval való sétálgatásban messze-messze otthontól, a négyszögletû kerekerdõben. És komolyan mondom, olyan hangok jöttek, amilyeneket még sose hallottam errefelé, pedig volt már egy pár esti csámborgásom a környék erdeiben. Tiszta thrilleres hangulat lett fél perc alatt, mondtam is Szelcsinek, hogy mindjárt ránk ugrik valami tarantula a bokorból. :gm: De aztán elijesztettem minden rémet, mert letüdõztem egy bogarat, és azt köhögtem fel vagy 5 percen keresztül szép hangosan... Na, de ezután a kedves anekdota után témát is váltanék :gm:850?! Uramatyám! Szép pénz! Én is gondolkodnék erõsen... Bár tudom, hogy nagyon fekszik neked az a lu... De azért ez elég borsos ár.

Hozzászólás megtekintése

Hát Dé Baba, ha nem tudom, hogy ezt Te írtad akkor is ráismertem volna. Még jó, hogy köhécseltél és elijesztetted a csúnyákat. De tényleg, sajna a mai világban az ilyen erdõk nem a fiatal lányoknak való sötétedés tájékán. Ha szürkül inkább siess haza, vagy vidd a LOBÓT is magaddal. Ö majd megvéd. Ja, és a Jancsi és Juliska? má nehogy õk kimaradjanak a sorból. ;)

Edited by don quihote, 2005 szeptember 15. - 21:54.

#2687 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 8:10

Donqui! Drágállom. Leírtam bõvebben a véleményem, de kitöröltem, és magánban fogom elküldeni, mert Õz valószínûleg megelõzött volna és kicsillagozza az egész hozzászólásomat! :DDé! TÉnyleg ne csámborogj sötétedés után. Jézusom, én tuti frászt kaptam volna.... még jo hogy jött a bogár!!! :D :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 10:40

Jó, majd nem csámborgok :)roni! Te szoktál vonattal menni Kincsõhöz? Úgy mennyi idõ neked az út? Azért az jó, hogy a vasútállomáshoz közel vagytok, Szellemék onnan minimum fél óra gyalogútra vannak még.Na, ma állatorvosost játszottam :D Sztetoszkópoztam, de igazival ám, meg ilyenek, tök jó volt. Bírom a dokit. :-) Ettõl függetlenül remélem, mostmár egy darabig nem kell jönnie :-)A fermentált gabonáról elfejtettem megkérdezni, de szerencsére úgy látszik, rendbejövõben van a lóállat "borítása".Viszont a zöldkagylóról megkérdeztem, hogy az mennyire jó, mennyire hatékony. Azt válaszolta, hogy elég drága (ezt tudtuk :D), de annyira nem jó, úgyhogy nem igazán éri meg, annyit nem tud segíteni, mint amennyi az ára. Õ is tud nekem hozni, ha igényem van rá, de... Én ezt abszolúte elfogadom véleményként. Az árát meg úgyis rá fogom költeni erre a kis lökött lóra :ang:Ja, meg szóba került a ló lovaglása is. Csak azért írom le, mert itt is :D Mondtam neki, hogy igen, lovagolom (mármint mikor jól van), de sok-sok lépéssel, és sok, alapos bemelegítéssel mindig. Azt mondta, hogy így lehet is, figyelni kell rá.Meg mondta, hogy kár, hogy nem állatorvosnak tanulok, annyira örülnék a lovamnak, mert van mit nézegetni rajta :dev: Hát ja, nézegetem így is... :gm:Na, ennyi történt ma.

Edited by Dé, 2005 szeptember 16. - 19:14.

#2689 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 14:30

roni! Mikor talizzunk? Délelõtt, vagy délután jobb Nektek?Futószáraztam Flancit...nagyon meglepõdött. Mondjuk csak néhány kört, amíg feltettem rá egy srácot, hogy ráérezzen az ügetésre, de nagyon vicces volt a Flanci feje a csodálkozástól. Mivel csak az egyik oldalon van szeme, kb. 2 éve egyáltalán nem futószáraztam, de elötte sem sûrûn... :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 14:40

Én is futószáraztam ma. Végre. Nem sokat, csak megmozgatás jelleggel, meg hogy lássam, hogyan viseli magát a lába. Jó volt. Azt bírom (többek között) abban a lóban, hogy simán tudok vele ide-oda közlekedni, egész lovardában, nagykörön, kiskörön úgy, hogy én sétálok belül egy kisebb íven, õ pedig üget a járáson, és váltjuk az alakzatokat. Ez jó, legalább nem kell ugyanazon a kis körön menni végig, kevésbé megterhelõ.Létpünk, meg mindkét kézre ügettünk, aztán elengedtem legelni, ennyi mára bõven elég volt (hozzáteszem, el van punnyadva, nem is akart menni ;)). Különben úgy elkényelmesedett az állat, szabályos pocakot növesztett :gm: Nem baj, nemsokára ég majd a zsír :dev:

#2691 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 16:00

Bocsesz,hogy csak most köszönöm meg,de elfeledkeztem :rolleyes: arról,hogy beírtam ide a kérdést! :rolleyes: Köszi az infókat!Tudtok esetleg még?És kellene elérhetõség a pónis helyre.... :D :kocc:

#2692 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 16:12

Hihi! A póniklubos topickban érdeklõdj Keszternél. Szerintem õ biztosan tud telefonszámot adni!!!! :) Sok sikert!!!!

#2693 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 16:25

Gigi! Sajnos mégsem jó nekem a holnap.. Anya bekeményített, úgyhogy ülhetek egész nap a szobában a kellemes kis töri és irodalom könyvek felett... :( Ma is csak egy gyors Kincsõzés volt megengedett (szééép magyarosan :guny: ) , holnap viszont hallani sem akar róla.. Legközelebb jövõ hét szombaton érnénk rá egy ilyen rövidebb túrácskára. Ne haragudj!Dé! Igen, idõnként megyek vonattal Kincsõhöz, de tudod, én Esztergomból. 28 perc kb. a menetidõ, onnan meg mondjuk még 5 a lovardáig. Ma ellovagoltunk Szellem felé. Túl rövidnek bizonyult az erdei út, úgyhogy sétáltunk egy picit a Ti lovitok irányába is. Láttuk is a lovacskákat, de annyira nem mentünk közel, hogy Szellemlót megvizslathassam. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 17:05

hihi! www.poniklub.hu És a szentivániak elérhetõsége: Varga Zoltán 06209417076. :)roni, és hol mentetek át az úton, ott annál a nagy földnél a Bába lovai elõtt (tehát a vasútállomás és a falu kezdete között)?

#2695 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 17:11

Igen, ott. Azon a mezõn szokták hajkurászni a fiúk (a "mi" lovászaink dolgoznak Andrásnak is) a Bába lovait, amikor önálló ötleteik támadnak, és némi szabadságra vágynak. :D Szellem merre szokott egyébként lovagolni? Felmegy az erdõbe, ami a falu fölött van? (A homokos utakra gondolok.)

#2696 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 17:37

Hát, mindegy akkor...sajnálom! De a tanulás a legfontosabb! :dev: Egyébként én meg ma nem voltam, mert dolgozom itthon. Hétfõre egy határidõs melóm van, úgyhogy ugyanott vagyunk. :( Hogy tudtatok egyáltalán kimenni Ti ilyen idõben?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 17:54

Hát, azt a karámot én is mindig figyelem, hogy mennyire stabil és tekintélyt parancsoló a lovaknak :D Bár kint még nem láttam õket (mármint a karámon kívül), de el tudom képzelni, hogy fittyet hánynak rá simán :) Ezért nem szeretem én ezt a mûanyag-karós villanypásztor megoldást, egy nagyobb szél szétfújja az egészet...Hát ja, õ a falu másik felén szokott inkább csámborogni, Klastrompuszta, meg Kesztölc felé, meg ilyenek. Ha az erdei homokos út alatt a Vörösvár felé is menõt érted, akkor arra ritkábban, de arra is. :)Nemtom, én ugyan délelõtt a városban voltam, ahol szintén volt egy elég nagy zuhé, de aztán elült a dolog, délután kellemes volt kimenni (nekem persze nem lóháton, de a lóval :)).

Edited by Dé, 2005 szeptember 17. - 17:56.

#2698 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 18:34

Én is sajnálom, Gigi.. :( Majd pótoljuk valamikor! Kíváncsi lennék már unokatesód lovacskájára is. :) Nekünk egész jó idõnk volt. Fél2-3ig voltunk kint, nem esett az esõ szerencsére, az út sem csúszott. Aztán mikor elindultam haza, rákezdett, de az sem tartott sokáig.Dé! Mikor ülhetsz fel már Szelcsire?

#2699 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 19:09

Hihi! A póniklubos topickban érdeklõdj Keszternél. Szerintem õ biztosan tud telefonszámot adni!!!! :) Sok sikert!!!!

Hozzászólás megtekintése

hihi! www.poniklub.hu És a szentivániak elérhetõsége: Varga Zoltán 06209417076. :)roni, és hol mentetek át az úton, ott annál a nagy földnél a Bába lovai elõtt (tehát a vasútállomás és a falu kezdete között)?

Hozzászólás megtekintése

Köszönöm!!!! :kocc: :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 19:13

Sziv :ang:roni, jövõ héten már majd felkúszom a hátára finoman :)

#2701 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 19:40

Jajjj, Dé elfelejtettem magánban (mostmár nem kezdek egy harmadikat :D ), hogy megjött a légyfüggönyöd!!!! Esetleg Attilának odaadom, lehet hogy elõbb találkozol vele, mint velem??? :rolleyes:

#2702 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 19:54

Sziasztok!Nah, hát kedd óta én is beletartozom a szentendreiek körébe, ugyanis átvittük a paccot a Hunkadombiba. Ismeri vki? Amúgy Donqui! Arról a Rinaldoról beszélsz, aki itt lakozik nálunk?

#2703 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 19:57

Ééén ismerem!!!! Eszes Lili hozzám jár!!! Remélem Téged is törzsvásárlóim körében üdvözölhetlek hamarosan! ;)Welcome in this region!!!! :)

#2704 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 20:03

Hát, nem tom, mert amúgy én keresztúri vagyok, és csak a lóig mek ki :) De azé maj csak elnézek. Ma eszembe is jutottál, ott sétálgattunk a bolt elõtt, de már zárva volt. Jut eszembe, nincs vmi fekete elasztikus szügyelõvel rendelkezõ martingálod occsóér? :)

#2705 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 20:09

Kiwi! Hol van az a hely? Én nem tudom, de én vagyok a fõ meglátogatós ember. Ha közel vagy, hozzád is benézek. PH! Holnap nem lovazol? Megyünk az unokatesómmal, akár be is nézhetnénk,

#2706 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 20:10

Általában van.... :)Ki is szoktam vinni a loviba, ha kérnek valamit.... :rolleyes: Nincs túl messze tõlem! ;)Jártatok felénk? De jó... kár hogy nem találkoztunk :(Gigi! Holnap ha jó idõ van, akkor a férjem megnézi a Linda lábát, ahogy ülök rajta, ez kb. 10 perc. De hétfõn délután kinnt vagyunk 4-5ig biztos...

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 17. - 20:11.

#2707 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 20:48

Az nekem nem jó...Mi szerintem 11-12 körül járunk arra, ha mégis van kedved dumcsizni, csörögj rám! Én valami régi számod tudom csak, de egyébként sem szoktad felvenni... :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 20:57

Nem igaz, néha fel szokta :dev:PH, légyfüggöny annyira nem sos kérdés, csak õrizd meg nekem, és a legközelebbi összeütközésünkkor cserélünk (mármint adok helyette pénzt :D)! És köszi :)Gigi, szerintem kiwi2 lovardája Szentendrén van, amennyire én ezt jól gondolom esetleg, oda kicsit hosszabb út lenne a látogatósdi (bár nem megoldhatatlan, de hosszú) :DAmúgy unokatesód mit csinál, hogy õ is ráér 11 felé lovacskázni hétköznap? :)

#2709 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 22:02

Pontosan, kiwi lovardája szentendrén van :) (A 2-t nyugodtan el lehet ám hagyni, mert ez csak az új fórum miatt van, máshogy nem engedett be ;) ) Pontosabban a Pannóniatelep hévmegállónál.Péhá, hozzád meg maj benézünk vmiko, amiko lehetõség adódik kocsival menni (vhogy el kell vinni azt a sok cuccot :dev: v nem tom. Akko ha má így belemelegedtem, kék színû transzportkamásli van-é, és milyen áron, mert a Tattiniben csak zõd volt múlt héten, ezen a héten meg nem volt idõnk visszamenni :)

#2710 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 7:23

Dé! Vasárnap 11-12-re gondoltam. :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 7:40

Igenis, kiwi, 2 nélkül :)Gigi! Ja, basszus, most hétvége van!.. :kv:

#2712 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 8:38

Dé! Te most dolgozol, vagy nem? Úgy értem, hétközben...mert azt mondtad, hogy szeptembertõl indul hajtás, aztán nem láttam, hogy írtál volna róla.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 10:53

Pedig írtam :rolleyes:Nem dolgozom minden nap, csak ha kellek. Meg elvileg küldenek vidékre tolmácsmelóra, de egyelõre ennek nincs látszatja, úgyhogy lehet, hogy nem megyek, pedig jó lenne... :hupp:PH! Küldtem neked képeket! :dev:

#2714 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 16:44

Pontosan, kiwi lovardája szentendrén van :) (A 2-t nyugodtan el lehet ám hagyni, mert ez csak az új fórum miatt van, máshogy nem engedett be ;) ) Pontosabban a Pannóniatelep hévmegállónál.Péhá,  hozzád meg maj benézünk vmiko, amiko lehetõség adódik kocsival menni (vhogy el kell vinni azt a sok cuccot  :dev:  v nem tom. Akko ha má így belemelegedtem, kék színû transzportkamásli van-é, és milyen áron, mert a Tattiniben csak zõd volt múlt héten, ezen a héten meg nem volt idõnk visszamenni :)

Hozzászólás megtekintése

Látod KIWI 2, megtaláltalak,ha kimegyek megnézni a Rinaldót és ott leszel ráfektetlek a térdemre és pirosra pacskolom a pici popsidat, amiért olyan nagy volt a pici szád az elején. Nálunk van olyan transzport kamásli amilyet keresel, de neked nem adok. A nyagylovasba is van, láttam. Nade, félre a tréfával. Laci bácsi nem haragtartó. Ismered a Rinaldó nevû sárga herélt lovat? Láttad már dolgozni? Egy kislány lovagolja. Mivel tudom, hogy díjugrató vagy, szeretném, - ha ismered, - kikérni a véleményedet róla.Azért azok a csontvázas fotók a honlapodon, eléggé morbidak.

Edited by don quihote, 2005 szeptember 18. - 19:55.

#2715 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:00

Donqui! Ez az én régióm! Itt én árulok! :dev: Ésvanegynagynémetjuhászkutyám is! :DKiwi! Van, természetesen, ha gondolod félreteszem neked.... :rolleyes:Gigi! Végülis nem mentünk, ezért nem is hívtalak. Egyébként igaza van Dé-nek, néha felveszem.... csak nem mindig van hallótávolságban! :DDé!!!!! Hova küldted a képeimet??????????????????????????????

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:08

painthorse@painthorse.hu-ra küldtem.

#2717 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:10

Donqui! Ez az én régióm! Itt én árulok! :dev: Ésvanegynagynémetjuhászkutyám is! :DKiwi! Van, természetesen, ha gondolod félreteszem neked.... :rolleyes:Gigi! Végülis nem mentünk, ezért nem is hívtalak. Egyébként igaza van Dé-nek, néha felveszem.... csak nem mindig van hallótávolságban! :DDé!!!!! Hova küldted a képeimet??????????????????????????????

Hozzászólás megtekintése

Imádom a kutyusokat és nem félek tõlük és még soha nem harapott meg egy sem. A KIWI-nek úgysem adnék semmit mert igen felvágták a billentyûit, nem hogy kamáslit, de ezt is írtam. Persze ez a Te vadászmezõd és én ezt igencsak tiszteletben szoktam tartani. ;) :yeah:

Edited by don quihote, 2005 szeptember 19. - 7:11.

#2718 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:11

Most mehetek fel a másik géphez!!! :gm:Vag yha már ott kucorogsz, nem akarod a painthorse29@hotmail.com ra elküldeni??????????? :rolleyes:Donqui! Tudomén azt, de azért mindig jobb tudatosítani! :dev:

Edited by Paint Horse, 2005 szeptember 19. - 7:15.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:11

Dehogynem :)

#2720 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:16

kösziiiiiii :ang: