Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#2641 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 19. - 20:39

Jövő héten a bemutatója: Hadak útján lovas film.

Edited by Kistáltos, 2012 január 19. - 20:41.

#2642 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 27. - 22:17

Élelmiszeripar Rt: Ezt látta valaki? Most nézem, szerintem érdekes és durva...

#2643 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 28. - 0:58

10000 Days - egész érdekes websorozat, rövidke részekkel, egyelõre csak kettõ van fent, hetente töltik fel az újabbakat. Az alapsztori az, hogy egy üstökös miatt az egész földön beköszöntött a jégkorszak, ami nagy szívás a túlélõknek. :D John Schneider és Peter Wingfield is játszanak benne.

Elsõ rész
Második rész

#2644 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 28. - 19:24

Befejeztem ma a Millenium Trilógiát, hát nem piskóta....

#2645 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 31. - 13:14

hétvégén egyedüllét, mínusz 25 fok és unalom....ezért nagyon várom a jó filmajánlásokat :D:D:D

#2646 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 31. - 13:46

hétvégén egyedüllét, mínusz 25 fok és unalom....ezért nagyon várom a jó filmajánlásokat :D:D:D

itt a harmadik link jó:
http://href.hu/x/gz3x

#2647 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 31. - 18:34

Public Enemies, jó volt! (Bár Katica ezt te már úgyis biztos láttad :D)

#2648 Moc

Moc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 31. - 18:45

Láttam a "Hadak Útján"-t - nekem nem tetszett. A lovak persze csodásak benne és szerepelt benne Benedict is (Sherlockként gondolhatunk még rá, hjaj :D), de csak 10 percre tûnt fel xD De Spielberghez képest nekem csalódás volt a film :( Mostanában nem találkoztam világomat felrázó ûberjó filmmel, de azért van pár örök kedvenc :) Ilyen pl.: a Véres Gyémánt, az említett Amerikai História X, a Hullám is tetszett. Caprio filmekért eleve odavagyok (Titanic utáni), szóval a Kapj el, ha tudsz, Eredet, meg ilyenek alap :) Lovas filmek (of korsz) és mesék :D Jaj, mesék örökké, míg élek :D

#2649 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 1. - 15:48

The Ides of March: szuper színészek, nagyon tetszett!

#2650 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 1. - 15:56

Ha a Hadak útja tetszésindexét össze lehet kötni Kaprióval, akkor nekem tetszeni fog. :D

#2651 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 3. - 16:57

The Ides of March: szuper színészek, nagyon tetszett!

nahát,erre még nem sikerült épkézláb feliratot találni,de feljegyeztem...Johnny Depp meg igggeeeen,természetesen,bár a rum diary-re sem találtam még feliratot.
meg amilyen gyors a net...inkább lepörgetem 7végén mégegyszer a dextert :gm:
elkezdted nézni am?

#2652 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 3. - 17:19

Láttam a "Hadak Útján"-t - nekem nem tetszett.

Üdv a klubban!
Bizony Spilbergnek beletört a bicskája, Joey mellékszereplõ maradt a saját történetében. :-(

#2653 Moc

Moc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 4. - 11:25

Üdv a klubban!
Bizony Spilbergnek beletört a bicskája, Joey mellékszereplõ maradt a saját történetében. :-(

Abszolút. Számomra olyan se eleje, se vége nem volt a sztorinak, pluszban vártam a nagy történést. Petya, aki mellettem szenvedett, azt is kiemelte, hogy azért Spielberg "nem szokott olyan hibát elkövetni, hogy minden nemzetiség angolul beszél a filmjeiben." Úgy egy nagy "nem" a film.

#2654 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 4. - 17:31

Abszolút. Számomra olyan se eleje, se vége nem volt a sztorinak, pluszban vártam a nagy történést. Petya, aki mellettem szenvedett, azt is kiemelte, hogy azért Spielberg "nem szokott olyan hibát elkövetni, hogy minden nemzetiség angolul beszél a filmjeiben." Úgy egy nagy "nem" a film.

Ezen én már fenn sem akadtam. Olyan semmilyen az egész... Vajhúdtak a hegyek, és szültek egy egeret. :-(
Állítólag a színházi változat jobb. Apró probléma, hogy valami 26e Ft rá egy jegy, plusz útiköltség Londonba plusz szálloda.

Edited by Kocalovas, 2012 február 4. - 18:09.

#2655 Moc

Moc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 5. - 11:54

Ezen én már fenn sem akadtam. Olyan semmilyen az egész... Vajhúdtak a hegyek, és szültek egy egeret. :-(
Állítólag a színházi változat jobb. Apró probléma, hogy valami 26e Ft rá egy jegy, plusz útiköltség Londonba plusz szálloda.

Reméljük a következõ jobb lesz :D

Színház? Itthon se jutok el, nemhogy a briteknél... Pedig én még az Oroszlánkirályt is megnézném színpadon :D

#2656 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 5. - 13:43

Színház? Itthon se jutok el, nemhogy a briteknél... Pedig én még az Oroszlánkirályt is megnézném színpadon :D

Pedig biztos megéri annak, akinek van erre felesleges 70-80e Ft-ja. "The production won Best Play, Best Direction of a Play, Best Scenic Design, Best Lighting Design, and Best Sound Design awards. Kohler and Jones were given a Special Tony Award for their work on the puppets of War Horse."

Oroszlánkirályt melyik színházban adnak?

Budapesten csak az nem jut el színházba, aki nem is akar.

Edited by Kocalovas, 2012 február 5. - 13:47.

#2657 Moc

Moc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 5. - 14:39

Pedig biztos megéri annak, akinek van erre felesleges 70-80e Ft-ja. "The production won Best Play, Best Direction of a Play, Best Scenic Design, Best Lighting Design, and Best Sound Design awards. Kohler and Jones were given a Special Tony Award for their work on the puppets of War Horse."

Oroszlánkirályt melyik színházban adnak?

Budapesten csak az nem jut el színházba, aki nem is akar.

Mikor Londonban voltam, akkor nagyban hirdették, hogy megy. Musical.

A legutóbbi értesüléseim szerint - értsd: megnéztem - baromi drágák voltak a színházjegyek.

#2658 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 5. - 21:02

A mostani döglõdésem során elfogyaszott filmek:

Zombieland - lázasan, szétesve elheherésztem rajta, de amúgy totál 1x nézõs tinglitangli filmecske.
Water for Elephants - jó volt nagyon, bár Robert Pattinsonnal szemben elég elõítéletes voltam a Twilight miatt, de jól játszott :D
Zodiac - nagyon bejött, bár én amúgyis imádom az ilyen sorozatgyilkosos témákat, szóval az nagy lapáttal dobott rajta :)

Edited by Saby, 2012 február 5. - 21:02.

#2659 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 6. - 11:12

A hétvégén beleakadtam egy filmbe, amit sci-fi ként kezdtem el nézni, de inkább komoly emberi drámának mondanám (IMDB-n mindkét kategóriában szerepel).
Felettünk a Föld (Another Earth).
2011-es film, több filmfesztivált is megjárt, de nálunk csak DVD premiere volt január végén. A film elsõ percei után már lehet tudni, hogy iszonyat elvont film, igazi dráma minimális sci-fi szállal. Azt kell mondjam, hogy a sci-fi szál alapötletére rá lehetne ültetni egy nagyon jó vérbeli sci-fit is, kis drámai szállal, akár ennek a filmnek a folytatásaként is. Nagyot ütne az biztos.
Nem egy bulira való film, de aki szereti a mûvészfilmek világát és egy kicsit szeret elvonatkoztatni a valóságtól, annak szerintem érdemes megnéznie.

#2660 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 6. - 18:41

Ismeretlen férfi, egynek jó volt, szeretem az ilyen stílusú filmeket. A Bourne trilógiára hajaz.

#2661 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 7. - 0:21

A hétvégén beleakadtam egy filmbe, amit sci-fi ként kezdtem el nézni, de inkább komoly emberi drámának mondanám (IMDB-n mindkét kategóriában szerepel).
Felettünk a Föld (Another Earth).
2011-es film, több filmfesztivált is megjárt, de nálunk csak DVD premiere volt január végén. A film elsõ percei után már lehet tudni, hogy iszonyat elvont film, igazi dráma minimális sci-fi szállal. Azt kell mondjam, hogy a sci-fi szál alapötletére rá lehetne ültetni egy nagyon jó vérbeli sci-fit is, kis drámai szállal, akár ennek a filmnek a folytatásaként is. Nagyot ütne az biztos.
Nem egy bulira való film, de aki szereti a mûvészfilmek világát és egy kicsit szeret elvonatkoztatni a valóságtól, annak szerintem érdemes megnéznie.

Na most fejeztem be. Elég súlyos cucc, az tuti, de nem vagyok benne biztos, hogy megnézném mégegyszer. Egyébként nagyon jó ez az egész keret amibe belehelyezték, komoly teret ad a gondolkodásra....

#2662 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 7. - 12:19

No, akkor ezt is nézd meg:
Melancholia

Edited by moon, 2012 február 7. - 12:20.

#2663 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 8. - 0:11

Már meg is van, a napokban felkerül majd a menüre :)

#2664 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 8. - 13:59

Zodiac - nagyon bejött, bár én amúgyis imádom az ilyen sorozatgyilkosos témákat, szóval az nagy lapáttal dobott rajta :)

a napokban eszembe jutott Denzel Washington és A csontember és megint meg is néztem,nekem másodjára is eléggé bejött,azért 6.4-nél én többre értékelném :D

Ha már itt tartunk: jó sorozatgyilkosos filmek???

#2665 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 8. - 19:08

De jó, hogy írtad ezt, nem tudom hogyan lehet, de szerintem én még nem láttam :D

#2666 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 8. - 21:05

War Horse szerintem se lett a lagjobb alakítás sõt...

Viszont.. HBO-n új sorozat: Luck - még csak részleteket láttam, de az alapján nem lehet rossz... márcsak a szereplõgárda végett se :)

#2667 Moc

Moc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 9. - 19:18

Viszont.. HBO-n új sorozat: Luck - még csak részleteket láttam, de az alapján nem lehet rossz... márcsak a szereplõgárda végett se :)

Ezt én is tervezem megnézni, kíváncsi leszek mennyire fog arról szólni, hogy "Húzzunk ki minél több pénzt a futkosásból" vagy lesz valami más tartalma is. Amolyan Seabiscuit - feeling bejönne :D

#2668 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 10. - 11:15

De jó, hogy írtad ezt, nem tudom hogyan lehet, de szerintem én még nem láttam :D

akkor mán leírhatnád azokat,amiket láttál,hátha abból meg én nem láttam valamit :D
tökjó,mert ismét hétvége,hideg,beteg is vagyok,szóval akciódús 2 napnak nézek elébe,jó lenne vmi filmötlet

#2669 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 10. - 11:50

Ez úgy hangzik, mint az én elõzõ hétvégém :kir: Na délután összeszedem magam, azt listázok neked kicsit

#2670 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 10. - 13:42

na az igen jó volna mert ezzel a közérzettel kitenni a lábam a -25 fokba valahogy nem kívánom :gm:

#2671 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 10. - 20:45

Na most fejeztem be. Elég súlyos cucc, az tuti, de nem vagyok benne biztos, hogy megnézném mégegyszer. Egyébként nagyon jó ez az egész keret amibe belehelyezték, komoly teret ad a gondolkodásra....

Abban én sem vagyok biztos, hogy megnézném még egyszer. Ennek ellenére azért jó filmnek tartom. :)

#2672 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 11. - 20:06

Na a sok negatív kritika után egy pozitív. Nekem tetszett a Hadak útján, és szerintem Joey nem volt mellékszereplõ. :) ;)

#2673 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 15. - 11:46

Mézzel értek egyett, tegnap néztük meg barátommal és Neki is nagyon tetszett :) Szerintem is jó :)

#2674 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 16. - 21:43

Nekem is tetszett, bár egészmás lehet úgy megnézni, hogy az ember nem lát emmi párhuzamot a saját lovával (és elvesztésével), tehát nekem kellett zsepi.

#2675 Warhorse

Warhorse

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 16. - 22:30

127 óra, szerintem jó film volt

#2676 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 17. - 19:00

Legend of the Guardians - Aranyos, 1x nézõs :) Bár nem kicsit lepõdtem meg, hogy a baglyok egytõl egyig brit ill. ausztrál akcentussal beszélnek :D Valahogy az animációs film láttán egybõl azt vártam, hogy "amerikaiul" fognak majd megszólalni.

#2677 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 18. - 14:39

Abraham Lincoln: Vampire Hunter - idén fog kijönni, és ez komoly. :D Ráadásul nem valami eldugott kis zs-kategóriás alkotás, Tim Burton a producere.

#2678 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 20. - 19:22

Tegnap sikerült megnéznem a Száll a kakukk fészkére c. mûalkotást. Nagyon tetszett. Biztos el fogom olvasni könyvben is. :)

#2679 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 10. - 23:36

Könyvben is jó. :) A Nyócker eddig kimaradt az életembõl, most megnéztem, és meglepõdtem, egész jó.

#2680 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 7. - 20:57

Megnéztem a Shutter Island-et...... Hát szûzanyám.... Ugyanúgy ültem lesokkolódva mint kb az Inception után, hogy mégis mi az úristenért van ez a film úgy agyonhipeolva? Annyira azért nem elmés..... :eek: