Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2641 Lara69

Lara69

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 29. - 19:24

Sziasztok!Zsófinak hívnak, 22 éves vagyok, Budapesten élek. Kb. 10évvel ezelõtt a Favoritban kezdtem el lovagolni , ahol aztán pár évre ottragadtam. Aztán ákerültem a Zabhegyezõbe, ami sajnos megszûnt. Volt egy 2,5 éves kihagyásom, most pár hónapja Csömörre járok lovagolni. Nem is tudom hogy bírtam ki pacik nélkül... :(

#2642 olivia

olivia

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 30. - 0:11

Szia Adrienn!Bocs kicsit késõn reagáltam a válaszodra.Örültem a hozzászólásnak.Szívesen feltámasztanám a Dáma topicot.Nagyon népszerû lett mostanában a dámalovaglás egyre többen ûzik.Fõleg Gödöllõ környékén vannak a legtöbben a dámalovasok.Én jórészt magamtól tanultam meg de a kezdetekkor egy kedves ismerõsöm segített.Szeretném felvenni éppen ezért olyan lányokkal a kapcsolatot, akik már régóta ûzik és több tapasztalatuk van a dámalovaglásban.Sajnos vannak még problémáim a segítségadásokkal.A ló amit lovagolok már ellégé összeszoktam, nagyon jó fej, imádom :) de sajnos nem túl képzett ló ill. nem díjló bizonyos feladatokra nem a legmegfelelõbb alany.Már 8 éves elõzõleg csikós ló volt sõt fogatban is ment, úgy lett alapfokon átképezve díjlovas feladatokra.Szeretném ha jelentkeznének olyan lányok akik szívesen segítenének pl.,hogy hogyan kell megtanítani a lovat piaffra vagy spanyol lépésre.Én Domonyvölgyi lovasparkban dolgozom.Lovasbemutatókat tartunk.Nagyon szeretem csinálni már lassan 2éve.Nagyon szép a lovaspark.Azt hiszem szerencsés vagyok mert azt csinálhatom amit szeretek. :rolleyes: Remélem hasonló társakra lelek akik szintén dámalovagolnak!Üdv Olívia :)

Szia Olivia!Évekkel ezelõtt indult egy dámalovas topic, de sajnos érdemi tartalom nélkül el is halt.Nem akarod feltámasztani? Biztosan többeket érdekelne rajtam kívül is :)Csak nem a  Gödöllõ-környéki lovasparkban van a munkahelyed? Az õ honlapjukon láttam hasonló lovaspárost.Szia neked is Szilaj!  Ha még nem jártál arra, kukkants be a Csikókarámba is! Ott sok hasonló korú barátra lelhetsz. :)

Hozzászólás megtekintése

:nem:

#2643 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 30. - 9:29

most pár hónapja Csömörre járok lovagolni. Nem is tudom hogy bírtam ki pacik nélkül... :(

Hozzászólás megtekintése

Szia Lara, Olivia! Jó fórumozást! Lara, Csömörön hova jársz lovagolni?

#2644 Lara69

Lara69

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 31. - 10:44

most pár hónapja Csömörre járok lovagolni. Nem is tudom hogy bírtam ki pacik nélkül... :(

Hozzászólás megtekintése

Szia Lara, Olivia! Jó fórumozást! Lara, Csömörön hova jársz lovagolni?

Hozzászólás megtekintése

Szia!A Fõnixbe járok lovagolni

#2645 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 31. - 18:48

Sziasztok!Most vettem észre a topicot, bemutatkoznék én is =):16 és fél éves vagyok, Szegeden lovagolok, most lesz nemsokára 1 éve h elkezdtem, angol stílusban.Majd szeretnék díjugrató versenyeken is részt venni, egyenlõre csak néhány apró x-en vagyok túl, Biotopon és ehhez hasonló kisebb versenyeken voltam, nagyon tetszettek =). :)

Edited by kjudy, 2005 október 31. - 18:56.

#2646 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 31. - 19:14

Szia! :D :D És hol lovagolsz?

#2647 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 31. - 19:26

Én?Szegeden :D Vagy nem írtam? :)

#2648 Jaina

Jaina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 110 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 10:26

Sziasztok!Gondoltam én is bemutatkozom, ha már itt van ez a topic :) Bár a lovasmúltamról nem sokat tudok mondani, mert alig van :)Kb egy éve, amikor összejöttem a párommal, kerültem elõször lóközelbe, hiszen néhány hét ismerettség után úgy döntött elérkezett az idõ, hogy bemutasson a pacijának is :) Akkor még harapás és rúgástávolságban szemléltem õket (ugyanis két lovat tart, a másik az apukájáé) :) Aztán megszülettek a kiscsikók és mivel az egyik kanca nem volt hajlandó elfogadni a csöppséget megindult a kétóránkénti csikócumiztatás :) Így én is kaptam néhány mûszakot és egyre jobban beleszerelmesedtem ezekbe az állatokba. Végül nyáron összeszedtem minden bátorságom és elõször csak a karámban, majd terepen is lovagolgattam/tok. Azóta teljes lila köd, le se lehet szedni a lóról :))) (Bár azt aláírom, hogy lovagolni nem tudok, csak rajta maradok :D )

#2649 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 13:11

Jaina, üdv itt! :kocc:

#2650 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 15:50

Sziasztok újak, érezzétek jól magatokat! :)

#2651 Nagy Zsófia

Nagy Zsófia

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 11:17

Sziasztok,Zsófi vagyok, és 2 hónapja kezdtem lovagolni a Tiborcz lovasklubban. Azóta minden megváltozott az életemben, és a gondolataim kizárólag egyetlen dolog körül forognak. 2 hete boldog lótulajdonos vagyok :yeah: :yeah: Budapesten élek, egy lapkiadónál dolgozom, van egy cicám, és a lovamat Tiborczéknál tartom.Üdv:Zsófi

#2652 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 13:34

Szia Zsófi!Fényképed van? Gratulálok a lovadhoz, érezd jól magad közöttünk.

#2653 Nagy Zsófia

Nagy Zsófia

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 13:44

Szia Zsófi!Fényképed van? Gratulálok a lovadhoz, érezd jól magad közöttünk.

Hozzászólás megtekintése

Szia,úgy érted, hogy a paciról? Van, csak nem tudom még, hogy hogyan kell közkinccsé tenni.Köszi a gratulációt, nagyon tettszik a fórum, elég sok idõt töltöttem már az olvasgatásával.Van egy csomó kérdésem is, de még ki kell találnom, hogy melyik topicban tehetem fel õket.

#2654 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 7. - 14:41

Hát szánom bánom, de eddig még én sem írtam ide. Bocsika.Szóval már március óta tagja vagyok a paci.hu-nak, írogattam is jópárat kisebb nagyob érdeklõdés tárgyát képezve. Szerencsére már jópár embert sikerült személyesen is megismernem.Szóval végre magamról egy picit.1996 óta lovagolok rendszeresen. Már gyerekkorom óta imádom a lovakat, valszeg anyukámtól örököltem, annó õ is b*zilovas volt. '96-ban a baracsi Reál-Száll lovardában kezdtem lovagolni, minden hétvégémet és szabadidõmet ott töltöttem. Nagyon beleszerettem a pacikba. Itt ismerkedtem meg Csutival, vele azóta is jó barátnõk vagyunk. Utána egy barátnõm kérésére átpártoltam egy másik lovas helyre, ahol egy idõs bácsinak volt két lova, barátnõmmel õket lovagoltuk, Horgost és Hódítót. Horgos nagyon szerettem, sajnos az idõs bácsi halála után a fia eladta, azóta nem tudok róla semmit. Gyönyörû, hatalmas almásderes herélt volt. Vele volt alkalmam elindulni életem elsõ és mindeddig utolsó díjugrató versenyén, ahol viszonylag tûrhetõen teljesítettük a pályát. Nagyon sokat tanultam tõle. Azóta is leginkább a díjugratás érdekel.2003 június 13.-án pedig elhoztuk életem elsõ lovát. Akkor még csak két éves volt, szóval én kezdtem el vele elõször foglalkozni. Nagyon is egymásba szerettünk, õ is nagyon ragaszkodik hozzám. Már egy 6 hónapos kancacsikója is van.Jelenleg Rácalmáson tartom a lovamat, ahol az én pacijaimon és két másik lovon kívül nincs több lakó, pedig hely bõven lenne, jelenleg is kiadó a lovarda. Szóval így elég uncsi a lovardai élet, hisz egyedül vagyok b*zilovas. Röviden ennyi, sokat tudnék még írni, de szerintem már ez is elég sok. Akit érdekel, úgyis elovassa, akit meg nem, annak így is igencsak hosszúnak tûnik.És mégegyszer bocsi, hogy kimaradt eddig a bemutatkozásom.

#2655 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 7. - 15:51

Hello!Dia vagyok,es kb.2 eve jarok lovagolni.Egy bizonyos szlovakiai helyre.Azert nem irom le a nevet,mert valoszinuleg nem ismeriktek,es/vagy nem ertenetek.Imadok terepen lovagolni.Szeretnem kiprobalni a dijugratast,de ott,ahol tanulok,nincs ra lehetoseg. :P

#2656 Vera_

Vera_

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 7. - 22:04

Szijasztok[FONT=Geneva]Kristóf Vera vagyok, születtem 88 január 2. Lovas életem valamikor 5 éves koromban kezdõdött amikor is belegyönyörödtem az omnibuszos lovakba, és innentõl kezdve nincs megállás. Voltam egyszer kétszer a bükkösdi lovastáborban 7-8éves koromban. Innen az utam Péterpusztára vezetett ahol is többé kevésbé megtanultam lovagolni, és 10 éves koromra elkezdtem ugratni. Péterpusztát felszámolták, én pedig szüleim aktív támogatásával Tombor Nándinál kezdtem el lovagolni. Végülis így kerültem a Pécsi Lovasklubhoz ekkor még a Mecseki Lovasclub igazolt versenyzõjeként. Díjugratok, nem is nagyon mentem másban egy két díjlovaglás ugratás kombinációtól meg derbytõl eltekintve. Azóta folyamatosan lovaglok, versenyzek, ezt csak töréseim és egyéb balesetek szakították meg, és nem is nagyon jutott eszembe hogy abbahagyom valaha. Most Szapper Imre az edzõm, és örül a szám mert kezdõdik a fedeles-szezon. Üdv minden lovasnak és lóbarátnak errefele

#2657 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 7. - 22:12

Szapper Imrét üdvözlöm, és Neked meg hosszú fórumos karriert, sok beleszólást, kemény vitákat, jó barátokat!

#2658 Vera_

Vera_

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 16:49

Köszönöm;)

#2659 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 8. - 18:29

Üdv. Paci fórumon, kívánom mihamarabb betudj illeszkledni, a "kis" csapatba.

#2660 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 8:59

Hát szánom bánom, de eddig még én sem írtam ide. Bocsika.1996 óta lovagolok rendszeresen. Már gyerekkorom óta imádom a lovakat, valszeg anyukámtól örököltem, annó õ is b*zilovas volt. így elég uncsi a lovardai élet, hisz egyedül vagyok b*zilovas. Röviden ennyi...

Hozzászólás megtekintése

talán alapicsd meg a b*zilovasok klubját,hamár a véredben van :D :huh:

#2661 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 9:06

Sziasztok! Sajnos nekem még nincs lovas tapasztalatom. Már régi vágyam, hogy megtanuljak lovagolni ezért is kezdtem el keresgélni a neten és így találtam rá erre a fórumra...(ami amúgy nagyon jó, mert igazán barátságos).Néhány szó magamról: 25 éves vagyok, Százhalombattán lakom a nevemet pedig egy barátomtól kaptam, indiánlányként ismernek az emberek. Imádnám az érzést, a ló közelségét, a szabadságot amit ad és a kötõdést..az utóbbi idõben egyre erõsebben él bennem a vágy, hogy lovagoljak. Remélem hamarosan megoszthatom veletek elsõ lovas élményemet!Üdv.Kicsi Mokaszin

#2662 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 13:19

Szia Mokaszin!Ezt a vágyat érzem én is,de egy saját ló a vágyaim tárgya....Engem is indiánnak becéznek..bár én is új vagyok itt,mégis üdv a fórumon :P

#2663 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 14:05

Hello, köszi az üdvözlést :) , remélem itt otthon érezhetem magam...Üdv.

Szia Mokaszin!Ezt a vágyat érzem én is,de egy saját ló a vágyaim tárgya....Engem is indiánnak becéznek..bár én is új vagyok itt,mégis üdv a fórumon :P

Hozzászólás megtekintése

#2664 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 16:31

Üdv az újaknak! :kocc:

#2665 Zsini

Zsini

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:27

Sziasztok,én nem rég reggeltem,lovakhoz elég régen volt közöm kb 6 éve akkor lovagoltam utoljára,és csak annyit szeretnék megtudni,hogy pesten esetleg környékén nemtudtok-e valami helyet ahol lovagolni lehet! :rolleyes:

#2666 FruZsini

FruZsini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 385 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 17:41

Szia 'becenévrokon'! :huh: Reméljük nem kevernek majd össze minket! :)

#2667 lóbolond

lóbolond

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 37 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 19:35

Sziasztok. 25 éves vagyok. Autodidakta módon tanultam lovagolni.Vásároltam egy remek lovat.Nem nagyon mûködik. Kihez fordulhatnék?

#2668 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 20:07

cserélj benne elemet...

#2669 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 20:09

UNI!!! :)

#2670 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 21:06

:D

#2671 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 21:20

Sziasztok. 25 éves vagyok. Autodidakta módon tanultam lovagolni.Vásároltam egy remek lovat.Nem nagyon mûködik. Kihez fordulhatnék?

Hozzászólás megtekintése

Írd le, merre vagy és milyen segítséget vársz!

#2672 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 8:35

Üdv az újaknak! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Szia, asszem ez nekem is szól, úgyhogy köszi! :D

#2673 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 9:00

cserélj benne elemet...

Hozzászólás megtekintése

:nem: Ez csak a rózsaszín nyulaknál mûködik...

#2674 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 9:23

Sziasztok! Én is üdvözletem küldöm minden újonnan érkezõnek! :D Kicsi Mokaszin! Tetszik a neved! :kocc: Lóbolond! A kérdéseidre választ kaphatsz az ennek megfelelõ topikban!Üdv neked is! :kocc:

#2675 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 13:27

mi az az autodidakta mód?? :confused:

#2676 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 13:30

Önképzõ. :)

#2677 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 14:15

Sziasztok! Én is üdvözletem küldöm minden újonnan érkezõnek! :D Kicsi Mokaszin! Tetszik a neved! :kocc: Lóbolond! A kérdéseidre választ kaphatsz az ennek megfelelõ topikban!Üdv neked is! :kocc:

Hozzászólás megtekintése

KÖSZÖNÖM!!.....én is szeretem :)

#2678 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 21:15

Sziasztok!Vettem a bátorságot, hogy bemutatkozzam. Olvasgatom régóta a fórumot, de én nem vagyok lovas, ezért csak csendes megfigyelõként "kukkolok".Tulajdonképpen a csömöri tûzeset apropóján kattantam rá a fórumozásra. Azóta nincs este, hogy ne nézném meg, olyan ez nekem, mint másnak a reggeli újságolvasás.Már úgy 10 éve a lovak bûvkörében vagyok. A lányaim lovagolnak, az én bátorságom sajnos csak két hónapig tartott. Próbáltam, de sajnos nem sikerült a félelmeimet lekûzdeni. Asszem, már nem fogom rávenni magam a lovaglásra. De imádom nézni az edzéseket, a pálya szélérõl a kisujjamban van! :gm:

#2679 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 22:18

Jut is eszembe, aki pld Marcsi nevet választ, az adatlapon már ne titkolja a nemét... Foglaljon állást. :)

#2680 roxane

roxane

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 22:22

Jut is eszembe, aki pld Marcsi nevet választ, az adatlapon már ne titkolja a nemét... Foglaljon állást. :)

Hozzászólás megtekintése

Ezt lehet, hogy értenem kéne. (Vagy lehet, hogy nem nekem szól?)